pokręcona edycjaclaude nie popełnij żadnych błędów
opinie
>>225014287
>>225014308K-Włączony> Bocchi Kamień
>>225014205pewnie tak do 42 to absolutny max
>>225014330a to dobrze bo mam 25
>>225014308kiepska postać, najgorsza z main cast, do kibla z tym
jakbyście mogli poświęcić życie a na waszym miesjcu pojawiłby się wasz idealny klon ale dostałby 100mln to zrobilibyście to?
>>225014361a miałby te same cele, motywacje i umysł co ja teraz?
https://www.youtube.com/watch?v=OWX9PkehTq8
>>225014308
>>225014359powtarzasz się wykopski
do mycia
>>225014391tak, 1:1 kopia na poziomie atomów
>>225014420taka prawda, nie jest atrakcyjna, wiecznie tylko narzeka, gówno robi, 0 redeeming factors, same minusy brak plusów
>>225014432to z miejsca tak, cele byłyby osiągnięte na 100%, nikt nie zauważyłby różnicy a dla mnie trud zakończony dosłownie dream scenario win win
jak kurwa lurkować 5ch to jest pojebane w jaki sposób tam funkcjonują
>>225014452sporo robi tylko przez 2 arce praktycznie jej nie było no i masz w fabule wytłumaczenie dlaczego narzeka
>nie musieć już żyća ty chuju teraz się rozmarzyłem przez ciebie ehhhh nie dadzo
>>225014490jakby dokładnie te same połączenia nerwowe miał to by klon odziedziczył pamięć, czyli na dobrą sprawę świadomość kontunuowana i kasa w kieszeni
Nie znoszę golić twarzy i nosić brody. Mam skórę miękką jak u świni i bezużyteczną, a każdego ranka po goleniu wygląda ona okropnie i jest podrażniona.
zostałem zdradzony w prawie 4 letnim związku.stało się to na początku miesiące i było przede mną ukrywane aż do ostatniej niedzieli. kiedy to się spotkaliśmy żeby porozmawiać, po krótkim spacerze w ciszy usłyszałem że powinniśmy zakończyć nas związek na początku nie dostałem powodu dlaczego musimy zerwać więc spytałem czemu ? czy nie chce tego ratować?wtedy usłyszałem coś o czym nigdy wolałbym się nie dowiedzieć o tym, że zostałem zdradzony. moje nogi zrobiły się jak z waty i czułem się jakby to był sen. wypytałem w spokoju o wszystkie szczegóły kiedy to się stało? z kim? jak on wyglądał? co robili? czy było to wcześniej umówione? czy się z nim spotyka itd (wychodziłem z założenia że mi to pomoże)okazało się że zostałem zdradzony z losowym turystą z hiszpanii poznanym w klubie/barze do którego mój chłopak wyszedł ze znajomymi, tak dobrze mu się z nim rozmawiało że został dłużej bez nich i postanowił z nim pójść na jego airbnb żeby zrobić mu lodabyłem gotowy mu przebaczyć z powodu wielkiej miłości którą wobec niego czuję ale zostałem odrzucony, została mi zaoferowana przyjaźń i zerwaliśmy.od tego momentu strasznie źle się czuję nie mam siły wychodzić z domu, nie mam totalnie ochoty jeść czegokolwiek, a jak zmuszam się do jedzenia to pojawiają się mdłości. ciągły ból brzucha jest nie do zniesienia, nie da się przez niego spać. większość dnia spędzam płacząc i leżąc skulony w łóżku albo na podłodze.szczególnie boli mnie brak szczerości że po tym jak zostałem zdradzony przez reszta miesiące przed snem dostawałem wiadomości z „kocham cię” czułem że coś jest nie tak między nami ale powód mnie przerósł.totalnie się tego nie spodziewałem, darzyłem go ogromnym bezgranicznym zaufaniem i nigdy nawet w najgorszym scenariuszu nie przyszło by mi do głowy że zostanę przez niego zdradzony.póki co mimo ogromnej chęci powstrzymałem się od tego żeby do niego napisać.jak przestać kochać tą osobę?
>>225014573sezon 1 - gówno zrobiłasezon 2 - gówno zrobiłasezon 3 - gówno zrobiłasezon 4 - na power upie od barusu zabija najłatwiejszego przeciwnika marnując na to cały odcinek>jest suką co tylko narzeka bo yyy bo przypomnij sobie lore najgorszej najbardziej chujowej postaci, z pewnością pamiętasz jej lore każdy detal kurwa pamiętasz bo to taka zajebista postać jestaha
>>225014308ram...
>>225014652no nie bo dvsza inna...
>>225014652świadomość mnie nie obchodzi w takim scenariuszu, tylko to czy będzie kontynuować cele i czy ktoś by się nie zorientował, jak te dwa warunki są spełnione to resztę mam w dupie żbsz
czy prostytutce mozna zrobic minetke?
>>225014735>świadomość mnie nie obchodzi>tylko to czy będzie kontynuować celeniech będzie że no nie bo dvsza inna...
>>225014780musisz wziąć rad x przed
>>225014781jak nie będzie kontynuować celi to odpada
boże tak mnie to ostatnio rozpierdala że żadnej intymności od kobiety nie dostałem nigdy a 27 lat mampojebane to jest totalnie, nie wiem jak ludzie tak żyją
>>225014700>detal w sensie najważniejszy fakt o postaciale dobra szkoda marnować kalorii na odpisanie jakiemuś zumerkowi co go mid isekaj dla prawiczków przerasta
>>225014826
>>225014832tooo ona jest suką dla każdego bo cwel jej uciął chuja na czole, ale to ją cieszy bo jej supremacja dawała siostrze kompleksy, i jest suką dla barusu bo eeeee bo on chce uratować jej siostrę więc ona na niego pluje bo chuj na czole ucięty ma to sens faktycznie, teraz to widzę
>>225014859nie no całować to się akurat całowałem, chodziło mnie o seksik
anoni nie powinni mieć dostępu do emocjonalnego ciepła drugiego ludzkiego człowieka. każdy anon powinien zdechnąć w chłodnym, obciążającym fizycznie kosmicznym powolnym cierpieniu. takie ludzkie ścierwo nie zasługuje na nic dobrego
subaru:>ej ram chcę uratować twoją siostręram:>ty chuju cwelu jebany ty wypierdalaj śmieciusubaru:>proszę pomóż mi uratować twoją siostręram:>no dobra ty gównie w formie człowieka ale robię to tylko dla siostry to kurwo niemyta glizdo ty pierdolona
>>225014920WON STĄDCIERPGNIJ
>>225014199>Okolice Pawilonów / Nowy Świat / Chmielna – bary do rozgrzewki, potem ludzie idą w kluby. Młodszy tłum, ale mieszany.jutro tam będę, ale nie zarucham>Nie stań jak posąg przy barze i nie podchodź z „hej, masz duże cycki”. ale tylko to potrafię
>>225014929na szczęście rem się budzi bez wspomnień i zabija MC i traktuje go jeszcze gorzej przez kolejne 3+ arce (do dnia dzisiejszego)
co by sobie kupić
>>225014947daj spokój, całowanie to jak trzymanie za rękętaki niski impakt w 2026 to ma, że dziewczyny użyczą ci jęzora jak chcą się nad tobą zlitować
ej klod czemu ram jest taką suką dla subaru bo zapomniałem, jaki był powód?klod: bo ona jest zjebana, nie ma innego powodu
>>225014672naucz się golić i kup dobrą pianę i maszynkę i ostrza białasie
>>225014672musisz myć dokładnie twarz, eksfoliatować przed goleniem i golić się na dwa razyteż tak mam
Znowu autysta się uruchomił, ciekawe kiedy znajdzie pracę.
>>225014948czyste gacie to połowa sukcesu
jest tak kujrwa zimno japierdole
>>225015048ja tak miałem a już nie mam bo znalazłem rozwiązanie pozdro
>>225015051nie do końca, kobiety instyktownie czują męskie feromony, więc lekko obspermione gacie to plus
nie no klod na pewno był jakiś powód podany dlaczego ram jest taką kurwąklod: bo to jej kołp że nie pamięta siostry, emocjonalnie wyżywa się na subaru bo to jebana suka śmieć ludzki
>>225015105najlepiej jak weźmiesz sperme od czada, maskuje fermony czuda
>>225015051a to mam>>225015105jak się pocę to mi jajca śmierdzą na słono prawie jak spuchą
>>225015082bloku wam nie ocieplili?
>>225015142nie odkręcam bo ogrzewanie jest drogie w hcuj
rozgrzej mi stupki
na nitce siedzą oskarki co napierdalają ogrzewaniem jak od pierwszej nano sekundy jak zrobi się poniżej 21 stopni w mieszkaniu
>>225015026Kupiłem już dobrą piankę do golenia i maszynkę co mam teraz zrobić? Jestem porządnym gojem.>>225015048ehhhh
Epicka przygoda trzech epickich rycerzy Subaru Ram i Grok wyrusza do labiryntu dałna aby pokonać Zębatkę!
szybko się skończył ten temat z klonem
>>225015225ostrza jeszcze popróbuj różne, bo różne skóry lubią różne ostrza i się naucz golić
telefoncwelposter wykryty
>2026>oni nie potrafią w ogolenie siędzidzi gugu gaga
nie rozumiesz to nie skill issue moja skóra jest magiczna to zarost był zły
>16.4 stopni>chop sie zawija w polar, szlafrok i koc
>>225015303ten poradnik do pieszczenia cycków lepszy
>>225015303@grok streść mi to w 10 słowach
>>225015159ciekawe bo u mnie jest tanie w chuj, na rozliczeniu dostaje zawsze od 500 do 1000 zł nadwyżki, a grzeje jak tylko zrobi się 10 stopni w ciągu dnia
>>225015303>nie o to chodzi, że lubisz poczucie wstydu?co
>>225015303zapostuje to co gdzie pisze o wkladaniu karaluchow w pizde
>ej kurwa masz nam zapłacić 3 stówy minimum i ci za rok oddamy jak się coś za dużo wyszło XDa p0laczki klaszczą kutasem
oryginał -> kopiuj + wklej -> klondelete oryginałklon money +100 000 000żadnych minusów chyba że sam samolubnie chcesz doświadczać klałniego świata
Peter Thiel:>USA administration is filled with people that are not very smart, but are very loyalopinie?
>>225015303:|>>225015395chujowe pytanie bo nie mówi w jakim framework'u świadomości działamy
>>225015442dosłowny kto
>>225015455dajmy na to że twój klon będzie dokładnie tobą, ale ty jako twoja świadomość, ginie, zostaje tylko świadomość klona która jest kopią twojej, której ty nie doświadczysz, ale to 1:1 kopia ciebie
>>225015483skoro jest kopią 1:1 to jest mną
>>225015455próbujesz być panem mądre gacie, ale pytanie ma sens tylko w jednym kontekście, więc chyba nie jesteś taki bystry jak nie domyślasz się o co chodzi
>>225015510nazwij kontekst w takim razie
czy tylko mi się wydaje że francja kiedyś była chłodna ale od dlugiego czasu nic ciekawego nie zrobili?kiedyś były filmy jak taxi i dzielnica 13, gierki jak prince of persia trylogia, prototyp le mans peugeot 905/908, espace f1 etc.a ostatnie 10 lat? ubislop i w sumie nic więcej nie wiem
>>225015509to nie jest skomplikowane anonwyobraź sobie że twoja świadomość z tej sekundy jest skopiowana, cały ty jesteś skopiowanyi jesteś ty, i twój klonty nie jesteś swoim klonem, to osobny, odrębny byt od momentu skopiowanianie widzisz tego co on widzity giniesz, znikasz, przestajesz istnieć, cokolwiek odczuwać w świeciezostaje tylko klonto nie jest trudne
>>225015557cała europa zdechła w 2008 anonku, wallstreet zapierdoliło europę
>>225015557
>>225015557bo żydy ściągły murzynów, czarnuchów, brązuchówale nie wiem czy to nie przeklejka przypadkiem>>225015572no więc skoro ma kopię mojej świadomości to to jest tak jakbym żył drugi raz czyli jak jedna wersja znika to przecież nic się nie dzieje?to jeśli świadomość (i reszta pamięci, myśli mózgu) jest czysto fizyczna i kopiowalna
>>225015303>wypuść całą cipkową wilgoć????
>>225015557w europie się nic nie dzieje jakoś tak od 50 lat jakbyś nie zauważył
>>225015644bo od 50 lat nic nie jest inwestowane w europie bo wszystko leci do azji bo tam większy zwrot z inwestycji, dlatego polska imponuje cwelom z zachodu bo w polsce są nowe mosty, nowe lotniska, nowe fabryki, nowe firmya na zachodzie nic się nie inwestuje od 1980, więc skąd ma być wzrost? z dupy ma się wysrać?a wiatr pod skrzydłami z wcześniejszych inwestycji w europie wyjebał się na ryj w 2008to jest całkiem dobrze opisane przez ekononistów1 - najpierw w ~1980 jak powstał boom na inwestycje w Azji wschodniej to ucięto kurek na inwestycje w Europie2 - 2008 zajebał wszystkie resztki wzrostu w europie
>>225015626w us jest więcej murzynów więc musimy też mieć
jak nie ma inwestycji to zwrot nie może być z wzrostu, może być tylko z ekstrakcji już istniejących środków czyli dojenie i jebanie goja z oszczędności wyrobionych przez poprzednie pokolenia, a tego jest dużo w Europie (nie w polsce) i na tym jedzie Europa od dekad
>>225015643stanol mi...
>>225015700nie wiem czy to co piszesz ma jakikolwiek senseuropa nie inwestuje w siebie i to jest problem
>>225015725tu chodzi o to że 2008 był wyrokiem dla europywiesz że USA zmuszała europejskie banki do skupowania subprime mortgage backed loans w 2006, 2007 i 2008?finanse to też broń masowego rażeniatworzysz bombę i podsuwasz ją komuś by mu wyjebała w twarz
>>225015761>piszesz że w europie nie ma inwestycji?>no nie wiem czy to ma sens>przecież chodzi o to że w europie nie ma inwestycji/polska/ moment
>>225015820no ale ty kurwa piszesz jakby inwestycje to była jakaś pula magicznych pieniędzy które kosmici rozdzielają między kontynentamieuropa może postanowić po prostu inwestować, a jakiś kryzys o podłożu czysto finansowym w USA nie powinien mieć na to długoterminowego wpływu
rok 2006, wrzesień, francuski analityk ministerstwa finansów idzie do rządu francji mówiąc że amerykańskie subprime mortgage backed loans to przygotowany scam który pierdolniedostaje odpowiedź że ma zamknąć mordę i ani mru mru nikomu nic nie mówić
>>225015851>ale ty piszesz że <rzeczy których nigdy nie napisałeś> bo ja mam omamy i kurwa czytać nie potrafię, nie czytam tekstu który ktoś napisał tylko moje halucynacje podaj zioło ziompisałem wyraźnie że kapitał z europy przestał inwestować w europie bo się przerzucił na inwestowanie w azji wschodniej, umiesz ty czytać?>nie wiem czy 2008 miał tu coś do rzeczybo chuja wiesz o 2008 bo nigdy nie spędziłeś paru dni nad tym by cokolwiek poczytać, czegokolwiek się dowiedzieć o najważniejszym i największym kryzysie finansowym w twoim życiu którego skutki czujesz do dzisiaj, wiedząc o tym lub nietl;dr "chuja wiem, więc nie wiem o czym mówisz"
2008? coś tam jebło, na chuj drążyć temat
za duży by upaść
z moich tegorocznych sukcesie to zapamiętałem które wysepki to kurakao i jak się stolica nazywa
>>225015981no, ja bączura jebłem, sorki
ziewćq spaćq
co najbardziej zapadło mi w pamięc z całowania się z dziewczyną to jakie ciepłe i wilgotne jej usta były ehhh dlaczego mnie truecelstwo wybrało
>>225016056jakie kurwa trucelstwo cwelu fejkcelu jebany
ludzie myślą że glowniggery co mają największe skutki to jakiś james bond co popierdala z pif pafem po dachach goniąc terrorystęduży chłopiec glowniggery to finansowe glowniggery, i na szczęście dużo książek wydali o tym co robią bo i tak nikt tego nie czyta, a ten kto czyta to co niby z tym zrobi
nie chce mi się spać XD jebać jadę na stację rowerem po garage 8% i jakieś papieroski, z essą kamraci
>>225016080super
>>225016077jakbym nie był truecelem to bym teraz ruchał a nie rucham
pojebane że jak jesteś autystą to traktują cię jak ścierwo i zrzucają na ciebie winę za to jak cię traktują XD ja pierdole ale karty chujowe się trafiły kurwa
>>225015303wiedza bezużyteczna dla mnie
wallstreet pompowało też zachód europy na potrzeby zimnej wojny z Rosją w latach 1945 - 1989, to nie jest tak że rozjebane wojną niemcy i europa z dupy się wzbogaciły od tak na swoich ruinach, tylko mieli kroplówkę od USA by trzymać zachód europy w ich strefie wpływówpo 1986 jak był ustalany nowy porządek po przegranej ZSRR, USA nie musiało już łoić kasy w Europę zachodnią i przestali to robićtu jest dużo czynników ale dwie główne kategorie to - brak inwestycji + 2008, reszta to detale
>>225016153co amerykańscy sowietolodzy pisali w journalach w 1989
>>225015347ja pierdole ludzie>btw 20m views
dosłownie jestem miesiąc od wjebania się pod pociąg i nie mam żadnego impulsu żeby cokolwiek robić, po prostu życie mnie zweryfikowało na amen
>>225016181co twoja stara pisała cyganom w listach po tym jak spuścili się jej w dupie
ale te tematy to jest parę poprzeczek powyżej możliwości /polska/
>>225016216przeciez to larp
>>225016106to tak nie działa, pobierz inceledukację z inceluniwersytetu bo nie znasz znaczeń incelsłówek
>>225016254larp to jest jak ktoś na /polsce/ coś o gf napisze
pamięta ktoś takiego mema o fleksach na drabince socjalnej?
pisać o tym w /polska/ to jak zagadać babcię klozetową o różnice w architekturze procesorów, chociaż babcia klozetowa pewnie mogguje większość posterów
Moja nowa koleżanka z pracy, która jest mężatką, flirtuje ze mną. Czy powinienem się z nią przespać?
>>225016352>implikando że byś potrafił do tego dotrzećflirtuj z powrotem i zobacz gdzie cię to weźmie (wiem bo ja tak mam)
na takim /r9k/ czy /tttt/ siedzą ludzie naprawdę chorzy, kalecyna /polska/ siedzą ludzie zdrowi, tylko naprawdę kurwa głupi
>>225016352napisz jej mężowi że jego żona to kurwa
>>225016392jestem chory
ja jestem kaleką umysłowym
>>225016388To jednak dziwne. Opowiada o swoim życiu, o tym, jak jej mąż pracuje praktycznie 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu, jak bardzo są zajęci, jak jej matka opiekuje się jej dziećmi itp. Jeśli cokolwiek, co zrobię, pójdzie nie tak, od razu będę musiał codziennie znosić tę dziwną atmosferę w pracy. A tureckie kobiety uwielbiają plotkować. W tej chwili jestem kimś w rodzaju neutralnego faceta, który nie ma przyjaciół – typem „dzień dobry, dobranoc”, raczej cichym, czasem siadam z ludźmi, którzy piją kawę i palą papierosy podczas przerwy.
>>225016403kek
>>225016494to że baba ci pierdoli głupoty w robocie to nie flirting ty autysto co kobiety nigdy nie dotknął
schowalo mi posty
>>225016650To nie jest tak, że wiem, jak by to zabrzmiało, gdyby zdarzyło się to tylko raz. Ona prowadzi ze mną intymne rozmowy.
>>225016650turas jest wysokim pretty boy chadem z jasną karnacjaoczywiste że jakaś sfrustrowana baba chcę go wyruchac
>>225016831jakie rozmowy. wytłumacz się.
spać
Pierdolę, nikt mnie nigdy nie lubił... Jutro samobój jak nic.
>>225017356ja cb lubienigdy sie nie zabijaj
>>225016392>/tttt/na czym?
>>225017624Troon truński trunerał thread
>>225017356masz żyć kurwo, nie ma łatwego wyjścia, siedzisz i cierpisz razem z nami
czemu jak wiek zgody w Polsce jest 15 to nie ma żadnych 15 latek na tinderze?
to ten >>225017997 panie władzo
Podobno młodzi nie mogą dziś znaleźć pracy. A ja mam odwrotny problem i nie mogę znaleźć ludzi, którzy naprawdę chcą ją podjąć.Rynek się rozwija, firma się rozwija, więc cały czas rekrutuję. Przede wszystkim kierowców. To nie jest praca skomplikowana technicznie. Ale wymagająca w której przydaje się odpowiedzialność, punktualność, samodzielność i przestawienie na nocne godziny.Małe miasto na Dolnym Śląsku. Na jedno ogłoszenie przychodzi około 100 aplikacji.I teraz zderzenie z rzeczywistością.Około 20 to totalne puste zgłoszenia. Kolejne 10 to perełki - CV nieprzetłumaczone z niemieckiego, z załączonym listem motywacyjnym do innej firmy… też po niemiecku. Zostaje 70.Z tych 70 około 50 jest nieaktualnych. CV kończy się w 2014 roku. Albo w 2018. Albo 10 lat wcześniej. Stanowiska wpisane bez opisu. Dokumenty nieczytelne, tekst nachodzi na tekst, połowa ucięta.Realnie zostaje może 20 kandydatur, które da się potraktować poważnie.Dzwonisz.Co najmniej jedna trzecia jest zdziwiona, że współpraca B2B, mimo że w ogłoszeniu jest to napisane wyraźnie. Cztery osoby mówią: „odezwę się jutro” i znikają. Pięć zapraszasz na magazyn. Przyjeżdżają dwie. Po spotkaniu nie odpisuje żadna.I zaczynamy od nowa.Tymczasem w internecie co chwilę widzę wpisy i TikToki o tym, jak beznadziejny jest rynek pracy i jak trudno coś znaleźć. Nie neguję, w wielu branżach pewnie tak jest. Ale jeśli ktoś szuka pracy w taki sposób, jak opisani wyżej kandydaci, to naprawdę trudno się dziwić efektom.Mam wrażenie, że dla części osób modne stało się samo „szukanie pracy”. Wysyłanie CV hurtowo. Klikanie „aplikuj” bez czytania ogłoszenia. Narzekanie na rynek.Tylko że rekrutacja to nie jest jednostronny proces. To nie jest casting, gdzie firma ma udowodnić, że jest godna kandydata. To spotkanie dwóch stron, które muszą włożyć minimum wysiłku.
Nie oczekuję perfekcyjnego CV. Nie oczekuję wielkich kompetencji. Oczekuję podstawowego zaangażowania.Bo jeśli ktoś nie potrafi poświęcić 15 minut, żeby sprawdzić, gdzie aplikuje i co wysyła to jak mam wierzyć, że poświęci uwagę powierzonemu towarowi, adresowi klienta?Może problem rynku pracy nie zawsze leży tylko po jednej stronie.
chyba się zabije bo nie wiem po chuj żyje
żyjesz by cierpieć
>>225018533no to prawda w sumię ale to każdy
cierpisz żeby żyć
nie jestem kurwa szczesliwy
nie zostałeś stworzony do tego żeby być
zamknij morde i idź spać
*PLAP PLAP PLAP* OHHHHHHH! *PLAP PLAP PLAP* UHHHHHHH! *PLAP PLAP PLAP* OHHHHHHH! *PLAP PLAP PLAP* UFFFFFF! *PLAP PLAP PLAP* OHHHHHHH! KURWA! *PLAP PLAP PLAP* uhhh..... ufff...
najlepszy jest ten cope że ćwiczenie czyni mistrza a tym czasem wszyscy mistrzowie nie ważne w jakiej dziedzinie już byli wybitni w wieku nastoletnim a gdzieś między 20 a 30 tworzyli swoje magnum opus. A taki głupi anonek po 30 się łudzi że jak jeszcze trochę poćwiczy to wkońcu będzie wystarczający dobry w tym co robi żeby zostać kimś.Z talebtem i z inteligencją się rodzi wszystko zależy od genów I 90% znas urodziło się po chuj
>>225017624/tranny tranny tranny tranny/ dawniej znane jako /lgbt/
cała generacje mężczyzn bez celu
wybitnych jednostek jest jeden na milion a reszta musi się pogodzić z byciem trybikiem w systemie a czasem zdaża się taki zjebany trybik co nigdzie nie pasuję i do tego jeszcze coś mu się wydaje że on nie jest trybikiem tylko lampeczką i staje się pośmiwiskiem wśród trybików i lampeczek.
i potem taki kurwa debil który nigdzie nie pasuje nie wie co robić z swoim życiem i piszę pierdoły po nocach na 4chanie
jestem idiotą
alre redditcioty mają ból dupy że ktoś dorysował kutasa do jakiegoś zjebanego murala z foidem XDhttps://www.reddit.com/r/krakow/s/x1xBdepOM4
>>225019934szacun maon
>>225019039niestety to nie jest prawda, średni wiek faceta który zakłada udany biznes to chyba 46 czy tam 49 lat, a większość ludzi którzy przeszła do historii przeszła w wieku 45 latjakby za nastolatka wszystko było wiadome to byłoby lżej
>>225019166ładnie się pan przedstawił przed milionami słuchaczy
w nocy na 4chanie pisane są pierdoły przez co ja cierpię mamo pielucha
kolejna noc, mam nadzieję że tym razem nikt nie będzie pisał pierdół na 4chanie bo inaczej się odpalę
patrz jaki kurwa artysta pierdolony napierdala rysunki jakiś murzyńskich celebrytów z hameryczki po murach i masz go za to szanować i jeszcze mu dziękować to jest artysta on jest kimś na pewno nie możesz kutasa dorysować bo masz dość jego bohomazów na każdym kroku bo to jakiś pierdolony oskarek z znajomościami który może sobię legalnie rysunki ma ścianach robić bo ciocia z zarządu budynkós komunalnych mu pozwala i jeszcze za to płaci z publicznych pieniędzy.On upiększa miasto rozumiesz to? jego rysunki murzynów są przepiękne po prostu i jesteś zwykłym prostakiem jak ich nie doceniasz.
o ja pierdolę ale mi upiększył miasto no po prostu nie wiem jakby tu było brzydko bez tego murzyna na ścianie
>>225020277jest na co szczać z uśmiechem
Elo robale
>>225020277powinni tam coś napisać zabawnego w dymku
ide spac elo
>>225021451papa
wstawać kurwy
odpalam pyszne peel i czatuje aż sie pizzeria otworzy tylko nie wiem czy wziąć se małą czy średnią. obawiam sie że mała może być za mała i sie nie najem
Dzień dobry. Wstałem i kawkopostuję.
>>225021770też pije kawe, jeszcze se parówe ojebałem
>>225021731kup małą dla smaku a potem coś normalnego dla najedzenia zjedz, synek>>225021776smacznego
>>225021782>kup małą dla smaku a potem coś normalnego dla najedzenia zjedz, synekdbam o linie
ja kiedy foid się odzywa
>>225021793>o filmik o temacie który mnie interesuję>a kliknę>o babka mówictrl + w
>>225021793
>>225021793>byłem w niewoli talibanu przez pół roku. po wróceniu na wolność, zacząłem wchodzić w interakcje z kobietami. to jest problem.nie moge znaleźć tego obrazka ale wiadomo o co chodzi
rewolucja inceli przyśpiesza
oczywiście zaczyna się od rana mam kupon w żabce na minbagietkę, patrze na pieczywo biorę to co jest podbisanę mini bagietka.Podchodzę do kasy i okazuję się że to jest chlebek paryski.No to mówię o sorry bo tam było źle podbpisanę.A pan ekspedient król żabki z pyskiem>No jak możesz nie wiedzieć jak wygląda mini bagietka dlaczego te kurwy żabkowe są tak popierdolone? Jebane jakieś wsioki dostały pierwszą pracę zderzyły się z rzeczywistością i im odpierdala.Oczywiście mu powiedziałem że nie jestem kurwa piekarzem i to oni powinni dobrze to pieczywo oznaczyć.
kurwo
obojczyk idzie siedzieć za wyruchanie 17 latki bo w usa ruchanie poniżej 18 lat to pedofilia XD
europa się na wraca Żydzi przegrają
europapa
nieee homoseksualizm nie jest chorobą ani zboczeniem to normalne że wolisz ruchać brudną od gówna dupę a nie nawilżoną cipkę
Czy można zrobić taki myk, że kupujesz mieszkanie na kredyt, sprzedajesz je i dzięki temu masz np. zastrzyk +400,000zł gotówki
>>225022442poczytaj więcej o tym jak wyglądała obyczajowość w starożytności
właśnie zatankowałem za 200
>>225014780tak! prostytutki kochają minetki od klientów. nie szczędź jej czułości.
>>225022454ro nie lepiej po prostu wziąć zwykły kredyt gotówkowy?
>>225022508myślałem, że takich nie ma
wstćq
gracie coś boys?
>>225022665później odpalę
>>225022665raczej nie inaczej
>>225022628bnuy>>225022665nwm na jakiegoś wybuchacz-strzelacza mam ochotę trochę
>>225022665w jakąś gre typu wojenne
>>225022665skończyłem moją marnowanie czasu na piksele ere jakiś czas temu
>>225022971cóż za wacky quirk-chungus opinia milordzie rawr XD
wstałem
>anakin vs obi-onemillenial vs boomerzoomer vs millenial
>>225023034po co
>>225023064żeby siedzieć dzisiaj cały dzień przed komputerem
nowrocky mówi że chce powszechnego dostępu do broni based. jaką klamke sobie kupicie?
>>225023139wyjadę z kraju
>>225023183nara leszczu
>>225023139rewolwer i 1 nabój
>>225023139oczywiście że ty wybrałeś sobie żydowski pietolet
>>225014707sram
>>225023257już możesz
>>225023370czas zbira
>>225023139
>>225023475jak skończysz w pudle to będzie Gang bang!-chan!
>>225023263Żydzi mają racje ze wszystkim
nikt nie chce tego pluszaka reimu? :-3
>>225023415Owszem
>>225022474no ruchali niewolnice a zboczeńcy niewolników chłopcówpunkt?
e dlaczego problem inceli nie zostanie rozwiązany przywiezieniem kobiet z biednych państw za kasę przecież oni by je sprzedali za grosze
>>225023642nikt nie ma interesu w pomaganiu incelom
>>225023549jakbyś miał paczuli to bym wziął
>>225023656co to paczuli? :-3
>>225023683>ten brak Wiedzy
ten nowy straszny film jest spoko w tym jak żenujący jest
>>225023683
>>225023642incel może sam sobie pojechać i przywieźć ale rozmnażanie się z osobą poza społeczeństwem w którym żyjesz to rytuał upokorzenia
Dopiero się skapłem że Jedwabne to na Podlasiu, niedaleko Łomży. Kurna, myślałem że to gdzieś na Ukrainie, jak wszystkie inne domniemane ludobójstwa
moja rutyna? wstaje i cierpie
>>225023707wiedzę o pluszakach czerpie tylko z tego miejsca :-3
>domniemane
>>225023730nie było takich w sklepie :+(
>>225023595ai powiedziało, że w starożytnej grecji i starożytnym rzymie (a może nawet w całej starożytności) nie było takich pojęć jak geje, homoseksualiści czy orientacja seksualna
wciąż myśle o tym jednym bobrazku gdzie futa koakuma wyciera paczule ujebaną spermą i potem po ostrym ruchaniu
>>225023749oooo, a myślałem żeby się gdzieś przejechać pozwiedzać>>225023785zasłużyli sobie
>>225023812bardzo fajnie i gdzie są ci rzymianie teraz
>>225023837w swoim klubie raporty spisują, planują jak obniżyć białą dzietność
>>225023837patrzysz na nich
>>225023858ja tylko cirnuszkę widzęczyżby?
>>225023812Tak — **w starożytnej Grecji i Rzymie nie funkcjonowały pojęcia dokładnie odpowiadające współczesnym kategoriom „gej”, „homoseksualista” czy „orientacja seksualna”**. Nie znaczy to jednak, że nie istniały relacje erotyczne między osobami tej samej płci albo że ludzie nie odczuwali trwałego pociągu do tej samej płci.Najważniejsza różnica dotyczyła **sposobu klasyfikowania ludzi i zachowań**.Współcześnie często pytamy: „Czy ktoś jest hetero-, homo- czy biseksualny?”. W wielu społeczeństwach starożytnych większe znaczenie miały natomiast:- pozycja społeczna uczestników,- wiek,- status wolnego obywatela, niewolnika lub prostytutki,- rola seksualna — aktywna albo pasywna,- zgodność zachowania z ideałem męskości,- relacja władzy i prestiżu.W starożytnej Grecji znanym modelem była relacja **erastēs–erōmenos**: starszy mężczyzna i młodzieniec, często przedstawiana jako połączenie wychowania, więzi społecznej i erotyki. Nie była ona jednak odpowiednikiem współczesnego związku dwóch dorosłych mężczyzn. Relacje między dorosłymi obywatelami mogły być oceniane inaczej niż relacje z młodzieńcem, niewolnikiem czy osobą o niższym statusie. Trzeba też pamiętać, że praktyki różniły się między polisami, a „starożytna Grecja” nie była jednym społeczeństwem. <citation src="3,5"></citation>W Rzymie szczególnie istotny był ideał wolnego, męskiego obywatela jako osoby dominującej. Sam fakt kontaktu z mężczyzną nie musiał automatycznie niszczyć reputacji, ale problemem mogło być przyjęcie roli uznawanej za pasywną lub „kobiecą”, zwłaszcza przez dorosłego wolnego obywatela. Dla Rzymian ważniejsze od pytania „jaka jest twoja orientacja?” bywało więc pytanie „kim jesteś społecznie i jaką rolę pełnisz?”. Łacina nie miała słów będących ścisłymi odpowiednikami współczesnych terminów „homoseksualny” i „heterosek
>>225023707
Turek oświadcza że baba w pracy prowadzi z nim intymne rozmowyTymczasem rzeczone intymne rozmowy:>ekspres do kawy nie działa? a szkoda bo muszę dzieci odebrać ze szkoły po pracy a jestem bardzo śpiąca po wczoraj
>>225023745jak niby? chodzi mi o masowy import druga opcja to napadamy na jakieś państwo wojskiem i zabieramy kobiety tak kiedyś robiono
>>225023959paczkomatem powinni przysłaćjak się sam muszę fatygowac to już nie warto i obyczaj uniżenia
wszystkie naziolki kochają kejonkikochają kejonki nazioooolki
>jeśli muszę iść zjeść posiłek z kobietą to jest to rytuał upokorzenia
>>225024097dokładnie, powinna przynieść do pokoju, tylko jak nie gram akuratinaczej simp
sobota czyli trzeba posprzątać w pokoju :/
>>225024095mugi test prostatymio maskotka drużynyazusa oficer po złej stronieyui publiczne egzekucjeritsu gazowanie żydów
>>225024195o właśniesobota dzień kota
>>225024095Tsumugi tylko wykonywała rozkazyMio tylko wykonywała rozkazyAzusa tylko wykonywała rozkazyYui tylko wykonywała rozkazyRitsu tylko wykonywała rozkazy
>>225024243Tsumugi wydawała rozkazy
>>225023959jedziesz do wschodnio poludniowej azji i przywozisz taka co kupiles od jej ojca za $500doslownie tak robia ludzie
>>225023958zazdrościsz mu że się na niego rzucają kaguarzyce
>>225024303>kaguarzycekaguyarzyce czy pumy?
wróciłem z valony
przykre ale prawdziwe
>>225024406ja po prawej
>>225024406komu to przeszkadza
>>225024406nie rozumiesz chodzi o to że ona jest kimś
>>225024406może i lepiej było jak przygłupy co nawet baby nie mogą sobie znaleźć się po cichu wieszały
>>225024328jakie pumy
>>225024547raczej kiepskie czasy byśmy sobie zafundowali gdyby 50% populacji która realnie produkuje jakąś wartość społeczną się odjebala
>>225024573te co wyciągają chuja z wody
>wyhuśtanie sie bo nie możesz se znaleźć babyczy normalkurwy naprawde?
>>225024580>realnie produkuje jakąś wartośćw sensie? nawet nie śmieję się z neetów.
>>225024584chodzi o to że jak masz babę i sponsorujesz jej życie to jesteś kimś
>>225024615w sensie odstraszają wrogów przed atakiem na nasz kraj
tooo po co komuś partnerka w życiu po prostu wal konia do śmierci
zauważyłem że traktowanie kobiet to wyznacznik posiadania duszynie szanuje + kocha = dvszaszanuje + „kocha” = sojak kuk bez duszynie szanuje + nie kocha = pedał (top)szanuje + nie kocha = pedał (bottom)
kapibary hodowla polska
>>225024584słodziaki
>>225024642temu nie dawajcie kobiety
>>225024642nie rozumiesz on nie jest sojakiem on jest kimś, jak daję jej pieniądze i opłaca tropikalne wakacje i kupuję biżuterie to staję się kims.
ILE KURWA? PRZECIEŻ TO JEST JEBANY SZKODNIK W ARGENTYNIE A U NAS SOBIE WOŁAJĄ JAK ZA ZBOŻE
jak wygląda relacja w której kochasz kobietę, ale jej nie szanujesz
>>225024633jak odstraszają? którzy?
>>225024674po co ci kapibara niby
>>225024680w sensie faceci
>>225022628już człowiek żbsz
>>225024674XD dosłownie taniej jest zapłacić za lot do peru tam w pierdolić capibarkę w pierwszy lepszym barze i wrócić
>>225024580jaką wartość? blogposty o pływaniu w basenie albo robieniu zupy?
>>225024693do jedzenia
>>225024693bo jest essowa
>>225024677nie byłeś w związku nigdy?
>>225024722to są świnki morskie dałnie
>>225023139mauser c96
>>225024706to znaczy, że możesz zrezygnować z pracy w kołchozie, bo znalazłeś nowe źródło dochodu>>225024712jak czasy stają się trudne to może oni się odnajdą i poczują się potrzebni
>>225024677ze dbasz o nią i zeby miała dobrze ale naprawdę dobrze, a nie to co sobie ubzdurała że jest dobrze
>>225024734czemu takie pytania zadajesz
>>225024753czyli traktowanie ją jakby była upośledzona?
>>225024697ci sami faceci u których ponad połowa ma nadwagę?
>>225024746jeden chuj, mięso i tak prawie identyczne
żbsz to oprócz ruchania i całowania to przebywanie z kobietom jest nudne w chuj i jak ex chciała się wprowadzić to zerwałem z nią, nie wyobrażam sobie mieć kobiete 24/7 w tym samym mieszkaniu, zwariowalbym
>>225024803jesteś niedojrzałym incelem, jak nie chcesz żeby foid dominował nat całym twoim życiem to jesteś niedojrzały kumasz to?
>>225024803żbsz morde zamknij
>>225024835wrzyj praveechku
>>225024788kobiety to dosłownie duże dzieci. jedyna różnica między kobietą a psem jest taka, że psa nie wyruchasz
>>225024848nie byłeś taki wyszczekany kiedy ci matke ruchałem kundlu scwelony
>>225024803pedałek który musi zupełnie się odgradzać od kobiety bo podświadomie wie że zostanie zdominowany życiowo
jakie anime oglądacie? po yani neko już nie ma anime
>>225024885jak chcesz podobny humor to możesz odpalić np polskie kabarety albo scat thread na /gif/
>>225024859a ty jesteś dorosły?
>>225024859ale ona potem orientuje się, że traktujesz ją jakby była upośledzonai potem z płaczem będzie krzyczeć>ty mnie w ogóle nie szanujesz
>>225024907>>225024907>>225024907
>>225024885magiczny wojowników z polskim lektorem https://youtu.be/FI3Rwo6WMoA