detelina s cetri lista to je simbol tvojsrecan ti rodjendan hirojuki moj
>>225163868bas je sladak na ovoj slici
Vješanje.
>>225164394objesi se picko
>>225164431Možda se i ču govno.
>>225164394mama ti se vjesa na crni kurac
>>225164438oces kurac
Umukni, kretencino jedna, nerazumes vrednost tvog zivota. Ja sam pokusao da se samoubijem kad sam bio mladji i nisam shvatao svoju vrednost u ovom svetu. Znas sta se desilo? preziveo sam, bio zakrpljen u bolnici, i proveo tri meseca u Lazi. Zelis to? odma cu ti reci da jebeno ne zelis. Imas ti dosta razloga da zivis, i da nezaseravas drzavu vise no sto je zasrana, ali nevidis dalje od tvojih osecanja, sto je sebicno. Znas sta sam ja uradio? poceo da radim. nije bitno sta radis, samo budi vredan. Naci ces tvoju svrhu. Ne dopada ti se ovde? fakat, stedi dinar po dinar pa se seli, ja idem za Rusiju za dve godine. Koj je problem, usamljen? naci ces nekoga. samo je pitanje vremena. Znam da zvucim kao ogromna pedercina sto govorim ovo, ali govorim iz licnog iskustva, a muka mi je da gledam vise kriminalca kad ih gledam ceo zivot.
samo se optimisti ubijaju
preterao sam s kalorijama danas
psiho ubica keskese
parketujem u surfuljkama
>>225164483What are the odds you don't kill yourself intentionally? Not now just some day. I'd give it 4:1. I don't think people like us did of natural causes in old age
>>225164630Fa fa fa fa fa fa fa
>>225164819moj đed se ubio u 86. godini, mislim da ću i ja takodok je sve ok, nemam želju da se ubijam, ali kad mi nestane para a prestar sam da radim, ili se razbolim pa ne mogu da živim normalno, upucaću se prije nego da se mučim i prosim okolo ili se vučem po bolnicama
zovu me hhb hrvatski hunter biden
>>225164914osnovat cemo komunu za eksju persone u umagu za koju godinu
>>225164914My grandfather also killed himself. About a decade younger. My father didn't officially kill himself but I think he knew what he was doing.If the money runs out and life stops being fun then I'm all for it.
miki madic pravi eksjuer
vrijeme prolazi
dick cheese iliti spolni sir
>>225164914Da l ce biti pusaka
>>225164936ma nisi ti ni h od hantera ti si mala slinava sisica sa interneta
>t.pljesniva pickica
>>225165299kakvijeh pušaka, ja imam svoju beretu 9mm
bereta moja peva
>mfw I had to get rid of my 92fs to cross the Atlantic>Mfw I have no faceFuck you Vito
>>225165655ja odavno želim da nabavim 92fs ili bar da je probam, nikad nisam vidio devedes dvojku uživoja imam 34 što je moj đed zarobio od talijanskog oficira u ratu
kad kihnem govna izlaze iz nosnica
>>225163868why do yugoslavs look like a slightly different variation of this?
>>225165761I'm not sure about the gun pictured. It's quite a bit older than my time. The m9 and the subsequent 92fs is the absolute finest handgun I've ever help in my hands. Never failed to feed. Never misfired. Can easily extend to a 20 round magazine without it looking gaudy or feeling bad you just get extra grip if you have a bit bigger hands. And if you replace the stock grips with a more textured material, opa.I miss her so much.
Tokarev.
>>225165987Zastava was better. The legal US import was called the zastava 9mm CIA. Very fine weapon
>>225165885kuckojebe bretarde 92F.20 frf
>>225165885meni je bereta 92 apsolutno najljepši pištolj koji postojiništa polimer, samo čelik, otvorena navlaka, puna veličina, estetski 10/10ali teško je to nabavit ilegalno u exyu, ovdje ima zastavinih pištolja kolko oćeš, M57, M70, CZ99, ali stranih ima vrlo slabo
mladuncad divlja autima
>>225166235sad ce ti kuckojeb lijepo objasniti sve o pistoljima na anglijskom
pa za očekivati je da jedan CIA zaposlenik zna oružje
Бoл y лeђимa (1. 10. 2026.)4/10
premotao sam konac
>>225166235I agree completely. Your ratings of guns are better than your ratings of books. And I respect that
odmotao sam kurac
*objesi se*
vegan-yu jedemo pasulj i sargarepu
https://youtu.be/RQ7rkBoyTJ0
>>225167120zasto vise ne radis kao varnostnik
>>225167210Zato.
>>225167304<3
Gotove je.
https://youtu.be/9uPrjGPi5j8
Radi čega ste najbrže otpisale lika?Zanimaju me vaša iskustva s dejtanja.Koji je to točno potez, izjava ili ponašanje na prvom spoju (ili možda nakon) presudilo da u glavi odma kažete "nema šanse da opet izađemo"?Je li cijelu večer pričao o bivšoj, bio nepristojan prema konobaru, škrtario oko računa, inicirao brzo fizički kontakt, glumio nekog velikog frajera ili je jednostavno izvalio neku totalno čudnu bazu? Cure podijelite iskustva, a dečki – čitajte i učite što nikako ne raditi.
Bajs kaznaIma li tko iskustva sa bajs kaznama? Sad sam ostavila Bajs na jednoj od sluzbenih stanica i dolazi mi nakon 10ak min poruka da je bajs parkiran van stanice?! Iskustva? Hvala
*umre*
jebala sam vam majku
Jaki život. Nema spasa ako nema smrti u snu.
>>225163868Izgleda kao Chris Chan
narodni front judeje
>>225168142Monti Pajthn?
>>225168269nikad cula
zamisli zivis u novom jebenom mestu i retardiran si i sjedis u nekoj smrdljivoj maloj sobici i pustas si cetnicke pjesme pahahahah
Twin towns – sister citiesNovo Mesto is twinned with: Germany Langenhagen, Germany Spain Vilafranca del Penedès, Spain Bosnia and Herzegovina Bihać, Bosnia and Herzegovina China Yixing, China Serbia Leskovac, Serbia Montenegro Herceg Novi, Montenegro Poland Toruń, Poland Slovakia Trnava, Slovakiačovječe herceg novi i novo mesto su braća čovječe
i langenhagen slagat cigle pa onda u herceg novi na godisnji
Silvo Plut (Novo mesto, 29. maj 1968. – Ljubljana, 28. april 2007), slovenački ubica.
ma jebo ovo ode ja na forum.hr tamo me cijene
>>225168624ha ya bolanaj polako
>>225168646igrić se zaigrao
jel ima istinskih ubojica medju eksjuerima?
oš spavat bajo moj
>>225168720Ubijam istinu svaki dan