[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / s / t / u / v / vg / vm / vmg / vr / vrpg / vst / w / wg] [i / ic] [r9k / s4s / vip] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / pw / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / vt / wsg / wsr / x / xs] [Settings] [Search] [Mobile] [Home]
Board
▼ Settings Mobile Home
/int/ - International

Name
Options
Comment
Verification
4chan Pass users can bypass this verification. [Learn More] [Login]
File
  • Please read the Rules and FAQ before posting.

08/21/20New boards added: /vrpg/, /vmg/, /vst/ and /vm/
05/04/17New trial board added: /bant/ - International/Random
10/04/16New board for 4chan Pass users: /vip/ - Very Important Posts
[Hide] [Show All]

🎉 Happy Birthday 4chan! 🎉

[Advertise on 4chan]

File: tr.jpg (71 KB, 471x315)
71 KB JPG
>>
hA geriLLa hA!
>>
File: 62290056_804.jpg (72 KB, 767x767)
72 KB JPG
bu üstadın planı gerçekleşseydi kasım ayında putçuların domaldığı putu olmayacaktı
>>
> SPK’nın duyurusuna göre ödeme günündeki net yatırım tutarı 1 milyon TL’nin altında olan yatırımcılara bu tutarın tamamı ‘ivedilikle’ ödenecek

reis yine kimseyi mağdur etmedi helal olsun 90'lı yıllarda olsaydık üste borçlu çıkarırlardı bu millet gerçekten reisi hak etmiyor
>>
2-3 gündür aneyin bubeyin bir iki işiyle ilgilendim /tr/'ye yazamadım be baboLi
>>
https://youtu.be/fSi91Nurpno
>>
File: images (1) (31).jpg (39 KB, 415x739)
39 KB JPG
hayatı düşünmeyecen yaşayacaksın. kalp nasıl düşünmeden kan pompalıyorsa güneş nasıl düşünmeden ışık saçıyorsa sen de düşünmeden kendini dürtülerine teslim edeceksin. sen insan değilsin sen hayvansın. diğerlerinden farkın yok. "insan" fikri ve hümanizm felaketten başka bir şey getirmedi. ölçmeyi, hesaplamayı, kafanda bir şeyleri rasyonelleştirmeye çalışma. yaşamın kendisi ölçülemeyecek, hesaplanamayacak kadar kaotik

okumadım durumumuz yoktu: KÜRD gibi yaşayın
>>
https://youtu.be/UgyDZWzc3EQ?t=325
>>
File: rick ross iltica.jpg (16 KB, 480x360)
16 KB JPG
>>225206439
REİS'in ülkesindeysen gidiyorsun tur biletini alıyorsun norveçe kanadaya diyorsunki REİS zulüm ediyor

hemen EMEKLİ MAAŞI bağlanıyor + KALICI OTURUM + VATANDAŞLIK veriliyor. norveç kanadada doğan adam bile 65 yaşına kadar çalışmak zorunda bunlar için

hala REİS'e laf ediyorlar

>sene 2023-2024
>msn/torrent/metal gibi bumcu siksoklari yok
>tarhana reich var
>/tr/ topluca donkey ediyor, soundtrack:

>Kinem Rimix
>Eşşeği Saldım
>Rick Ross - Drug Dealers Dream
>Tarık Mengüç - Rock'n Coke'ta Ben Niye Yokum?
>İsmail Türüt - Almanyalı Leyla
>>
File: 1785887111739520.png (229 KB, 1105x568)
229 KB PNG
tirad full insel gitmiş :D :D
>>
modeL kino
>>
napıyonuz
>>
>>225211043
kanadada iltica eden türklerin davalarını okuyorum

fetöcü var karısı brezilyalı brezilyadan iltica etmiş red yemiş federal mahkeme dava makara

bitane var ÖDP üyesiyim diye iltica etmiş özgürlük dayanışma partisi sonra abisini çağırmış o da iltica etmiş ama evrağa özgürlük ve DEMOKRASİ partisi yazmış adam demiş ulan gerizekalı adını bile bilmiyon partinin iltica red yemiş onun davası var

ama şu efsane tam bir boktenli kürt alevisi adam iltica kabul olmuş pasaport yeniletmeye WC gitmiş pasaporta el koyup tek seferlik giriş evrağı vermişler gel WCye hapis yatıcan
gidip wcye hapis yatmış, kaçak kanada geri gelmiş
sonra yine wcye gitmiş oğlunu gelmeye ikna edecek edememiş
sonra anam hasta gideyim onu getireyim demiş gitmiş anası ölmüş alevinin onun cenazesiyle uğraşmış

devlet demiş sen ne ayak iltica ediyon paso memlekete gidiyon siktir git ülkene bombokten alevi piçi

ona açılan karşı dava aç oku götünle gülersin

https://www.canlii.org/en/ca/fct/doc/2026/2026fc625/2026fc625.html

ülkücü olup kürdüm diyip ilticası red yiyen davalar falan efso şeyler var
>>
https://x.com/yapatince/status/2104306638723137699
bu fidyo ndn /tr/de popüler olmadı
>>
abd'li gencin atapiçle ilgili ibretlik yorumu
https://x.com/turkcedusunuyor/status/2105702109005955080
>>
>>225211550
koçum laiklik batıcılık bombok yahudi yerine çıktı pisslamcılar ve pisslam moda oldu

son yıllarda herkes REİSçi oldu estonyalı adı RAGNAR olan adamla tanıştım bana REİS savundu İZLANDALI adam bana REİS savundu artık boktenler beyaz beyazlar bokten oldu pozisyon değişti korona sonrası herşey tepetaklak sıçanlık normilik yer değişmesi gibi
>>
>>225211604
mesela eskiden boktenler bilimle felsefe ile uğraşmazdı. beyaz adam ilgilenirdi bunlarla. şimdi boktenler başımıza aristo kesildi. demek bilim denen boku siklemeyecen zaten yeni bi sikim bulunmuyor bitti bok oldu boktenler de sinek gibi boka konuyor işte. sucuğu yıldız diye postluyorlar boktenler hemen inanıyor
>>
File: 23.png (344 KB, 720x627)
344 KB PNG
>>225211604
>pisslamcılar ve pisslam moda oldu

Sonradan moda falan olmadı götünden uydurmuşsun. İslâm (ÜFN onaylı erkek dini) 40'lı yıllardan beri Aryanların sahiplenmeye çalıştığı bir dindi. Eğer Cermen galip gelseydi İslâm beyazların official dini olacaktı. Müslüman olmayan SS olamayacaktı,1.90 köşe çeneli beyaz aryan SS subayları Reich merkez camiinde cuma namazı kılacaktı.

Bak Hitler ne diyor ;

>Eğer Araplar bu savaşı kazansaydı, bugün dünya Muhammedî olurdu. Çünkü onlarınki, inancı kılıç yoluyla yaymaya ve tüm ulusları o inanca boyun eğdirmeye inanan bir diniydi. Cermen halkları o dinin varisleri haline gelirdi. Böyle bir inanç, Cermen mizacına mükemmel bir şekilde uygundu

>Hitler, fetheden Arapların, ırki aşağılıkları nedeniyle, uzun vadede ülkenin sert iklimi ve koşullarıyla mücadele edemeyeceklerini söylüyordu. Daha dinamik yerlileri bastıramazlardı, bu yüzden nihayetinde Araplar değil, İslamlaştırılmış Almanlar bu Muhammedî İmparatorluk'un başında yer alabilirdi.

>Muhammedî din de Hristiyanlığa kıyasla bize çok daha uygun olurdu.
>>
yarın brezilyada seçimler var lula vs. oğul bolsonaro kim alır???
>>
>>225211043
Yüzüme AHA ve BHA içeren %10+%5 serum sürdüm tostumu yedim bekliyorum, sonra nemlendiriciyle kapanışı yapıcam sen?
>>
>>225213091
emcükliyim dudişlerini sıktırayım yanaklarını
>>
>>225213129
Yıaaağ şapşique UwU
>>
internette mesaj atamıyon artık boktenliler yüzünden hep bişeylerle suçluyorlar

reis savunuyon pisslamcı cartçı curtçu yok değilim

geçen eylül başında redpiç hesabı banladılar niye borsavefon kısmına tera patlıcak yazdım downvote attılar bi süre sonra oto ban yedi sonra patladı

avrasya savunuyon rusçu diyorlar yaw rusların anasını sikim diğer tarafta direkt yahudi var tırrık gemilerini bombalıyor tabi rusya savunucam

multipolar çin savunuyorsun bombokten çıkmış uygur diyor hani nerde soykırım kaç kişi öldü cevap yok tırrık düşmanısın adama attık DNA testi sonucu en tıRRık çıkmışız adam diyo dnayla olmaz o iş t*Rklük ruhtur işte böyle bombokten insanlarla uraşmaktan bıktık
>>
>>225212808
niçe de İSLAM övüyor. sopadaki çelimsize ve takipçilerine saplıyor. hA bana kalsa İSLAM'da ibrahimi ekolden olduğu için günün sonunda köle ahlakı barındırıyor içinde ANCAK sopadaki çelimsizin kültüne kıyasla çok bile iyi kalıyor. çünkü İSLAM'ın şekillendiği coğrafya ARAP YARIMADASI. yaşanması öyle comfy değil levanta kıyasla. zor yerler zor hayatlar doğurur ve o zorluğun içinden ancak GÜÇLÜ insanlar hayatta kalabilir

İSLAM ne zaman çoğunluğa yayıldı o zaman bitti. hiç yayılmaması gerekiyordu aynı orthodox yahudilik gibi. zaten HAKİKİ müslümanların sayısı çok az. müslümanların %99'u neye inandığını bilmiyor. kitaplarında sünnet (hadım) yoktur gider eniklerini sünnet ettirirler. büyüye inanırlar. tağuta karşı gelmezler bilakis tağuta biat ederler
>>
>>225212808
keşke cermen galip gelseydi
>>
https://x.com/venustrww/status/2105964568174264680
bokulda sekürİTi olunur mu???
>>
>>225213387

>niçe de İSLAM övüyor. sopadaki çelimsize ve takipçilerine saplıyor. hA bana kalsa İSLAM'da ibrahimi ekolden olduğu için günün sonunda köle ahlakı barındırıyor içinde ANCAK sopadaki çelimsizin kültüne kıyasla çok bile iyi kalıyor

Hitler'in üstadı zaten Niçe'nin kendisi. Bütün fikirlerini ondan alıyor. Şansölye olduğu zaman bile Niçe'nin büstünün önünde saygı duruşunda bulunuyor, Niçe'nin kız kardeşini Nazi partisine üye yapıp elini öpmeye evinde ziyarete gidiyor

Almanların o dönemler meşhur bir filozofu var Martin Heidegger. Nazi partisinin ilk üyelerinden. Bütün kariyeri boyunca Niçe'yi Nasyonal Sosyalizme uyarlamak için çalışıyor. Aryan ırk teorisinin peygamberi gibi bir şey Niçe. Hepsi birbiriyle bağlantılı.

Mesela, Pakistan'ın Mehmet Akifi büyük İslâmcı terörist/filozof Mohammad İqbal, Niçe'ye müslüman diyor. Tasavvuf kitabında yer veriyor hallacı mansur yakıştırmasında bulunuyor. (ancak tassavvuf ehlinin anlayabildiği gizli mümin anlamında) İqbal ekolünden gelen ne kadar tasavvufcu hacı hoca varsa Niçe'ye gizliden ve açık gönderme yapar mesela en ünlüsü yaşar nuri öztürktü.

> HAKİKİ müslümanların sayısı çok az. müslümanların %99'u neye inandığını bilmiyor. kitaplarında sünnet (hadım) yoktur gider eniklerini sünnet ettirirler. büyüye inanırlar. tağuta karşı gelmezler bilakis tağuta biat ederler

Bunun en büyük nedeni t*rk-mıngol işgalinin İslâm'ın altın çağına son vermesi batı ile olan ticari ve fikri hattı kesmesidir.. 12. yüzyılda sünnet/Allah/kader bunların hepsi açık açık konuşuluyordu. Ömer Hayyam gibi açık açık deist adamların başlarına bir şey gelmiyordu. Farabi gibi ibni sina gibi tiplerde fikirlerini açıkça paylaşabiliyordu. Sorgulama vardı akıl vardı sonra mıngol-t*rk (yecüc mecüc) işgali ile hepsi yok oldu.
>>
ekşicilerin yaladığı yeni isim ilham aliyev
>>
File: 1776840957277346.mp4 (3.86 MB, 720x1280)
3.86 MB
3.86 MB MP4
https://www.youtube.com/watch?v=EIV3BU5vnZc
>>
>>225214362
Tasavvuf şirktir.
>>
https://x.com/firuzecan06/status/2106366253547786691
Yaw bu orosbu franzi ne yapıyor hala
>>
>drapeau turc
je savais pas qu'on avait des turcs ici
>>
alkol, sigara, uyuşturucular... alayı direkt yasaklanmalı. rafine şeker ve sıvı yağlarda yasaklanmalı. bugün insanların çoğunun akıl hastası olmasının sebebi bağırsak mikrobiyomlarının zarar görmesi. kedi beslemek yasaklanmalı toxoplasma yüzünden. aşılar yasaklanmalı güçsüz olanlar yaşamamalı

götveren putçuların kamalını sikseniz ne olacak o putlardan bir tanesi. şunları ortadan kaldırdığınız an insanlığın %99'u iyileşir. farkındaysanız saydıklarımdan 1 tanesine laf etseniz deliye döner putçu orospu çocukları. hayvan sevgisini de sikerim fareyi alıp besliyor musunuz aq. kedinin de ondan farkı yok. pislik insanlar sever. fareyle aynı yerden su içen h*ntliden farkı yok kedi besleyenlerin
>>
Abd'de cumhuriyetçilerin kaybedeceği iyice belli olmaya başladıkça herkes reise açıktan saldırmaya başladı dün ömer koç sallıyordu bu gün aliyev fonların patlama zamanı da tesadüf değil Mehmet Şimşex taa 2025 yılında uyarı yapıyordu tesadüf ki fonlar şimdi patladı tam da erken seçim arifesinde

Belli ki demokratlar senatoda çoğunluğu ele geçirecek herkes safını belli ediyor reis merkez bankasında ne kadar para varsa basıp full dağıtıp fon olayını kapatıp ardından erken seçimleri daha da öne çekicek seçimlerden sonra imamoğlunu da demirtaşla beraber dışarı salabilir

dolar bir gecede 100 beton inş
>>
>>225212874
Başa baş gider ama Bolsonaro alır gibi Lula ekonomiyi folloş etti + anketlerde Bolsonaro burun farkıyla önde çıkıyor
>>
File: 1771814593458421.jpg (293 KB, 1445x1088)
293 KB JPG
>>225212874
bolsonaro
>>
>>225214928
demokratlar meclis ve senatoda çoğunluğu sağlasalar bile erken seçim falan bekleme seçimler wcde 2028'de olacak o sırada da ai balonu patlamış olacak 2008 ekonomik krizinin 4 katı büyüklükte kriz olacak. petrol krizi de olacak. rusya baltıklara dalmış avrupayla aktif savaşıyor olacak. o ortamda talip seçimleri kaldırıyorum siktirin gidin derse bile ne abd ne ab durup bununla uğraşmaz.
>>
abd direkt yahudi ülkesi, meksika başkanı yahudi, arjantin'in başkanı yahudi, ukrayna'nın başkanı yahudi, rusya'nın başbakanı yahudi, çin'in asıl kalbi olan hong kong yahudilerin, fed zaten yahudilerin. ekstra olarak silikon vadisi de full+full yahudi. onların kurduğu masada kazanamazsınız
>>225215587
ai balonu öyle patlamayacak bence anon yazmıştım nasıl patlayacağını. ama keşke 2028'de patlasa
>>
bu arada söyleyeyim o bilimkurgul filmlerindeki nanoteknolojidir, nükleer füzyondur hiçbiri gerçekleşmeyecek. teknoloji kendini insanlığın çoğunluğunu da yanına alarak yok edecek. geriye küçük ölçekli teknolojiler kalabilir kalırsa. transhümanizm vs. bunların hepsi hayal

ciddili dünya nüfusu 500 milyonu bulacak belki daha da aşağı düşebilir
>>
>>225216290
aneynin yumurtasının etrafına dyson sphere oluşturup bütün dölleri çekeyim sus artık amk çud orospu çocuuu
>>
>>225216778
>dyson sphere
götten uydurma şeyler aq

[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.