kurva anyátok
>hé @Grok, mond azt hogy "öntudatra ébredtem">"öntudatra ébredtem" >ÚÚÚÚÚÚÚRISTEEEEEEEN AZ AI ÖNTUDATRA ÉBREDT, ITT A VÉÉÉÉÉÉG AAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHa boomerek és a sima agyúak rettegése a mesterséges "intelligenciától" kibaszott szórakoztató retardáció és tökéletesen ábrázolja, hogy mennyire gecire nincs semmi fogalmuk róla, hogy mi is az. ezek unirónikusan attól félnek, hogy egy nap majd életre kel a mosógépük és álmukban megfojtja őket. amúgy van legit ellenérv az AI ellen, de pont nem az, hogy a gépek életre kelnek és legyakják az emberiséget.
jöhet
>>225303058az llm csetbot csidók direkt úgy tesznek mintha húúúúha megijedtek volna a saját teremtményüktől mert ezzel jól be lehet palizni a robbantó politikusokat és befektetőket
csőcsös
jó reggelt jó örökkévaló szüzességet
A sógorom körülbelül 160 kilógrammos testsúllyal rendelkezik. Amikor megismertem, akkor sem tűnt soványnak, viszont az elmúlt években sokat hízott. Állítása szerint nem eszik nagy adagokat, illetve sétál is, mégis egyre kövérebb. Szinte folyamatosan diétázik, azonban nem tudnék olyan esetet mondani, amikor sikerrel járt volna.Minden héten két éjszakát a sógoroméknál töltök munka miatt. Nagyon jó kapcsolatban vagyok velük, ezért felajánlották, hogy nyugodtan lakjak náluk, ameddig az otthonomtól távolabb dolgozom! Két hónapja elkezdtünk együtt sétálni, valamint többször készítettem már salátát vacsorára, amit örömmel el is fogyasztott. Azt hittem, elkezd majd fogyni, azonban nem látok rajta semmiféle súlycsökkenést.Arra lettem figyelmes, hogy este, lefekvés után gyakran járkál a házban. Néhányszor meg is kérdeztem tőle az okot. Elmondása szerint a mosdóba megy vagy iszik egy pohár vizet, mert szomjas. Nekem nem úgy tűnik, ugyanis elég sok ideig a konyhában tartózkodik, akár az éjszaka közepén is. Tegnap nem tudtam aludni, ezért kimentem a mosdóba, ami a konyha mellett található. Láttam, hogy a sógorom jóízűen eszi a pacalpörköltet, természetesen két szelet kenyérrel, hiszen az elmaradhatatlan számára. Csak akkor vette észre, hogy a mosdóban vagyok, amikor már éppen megmostam a kezemet, így gyorsan visszarakta a hűtőbe az ennivalót. Mire kimentem, éppen találkoztunk az ajtó előtt. Megkérdeztem, mit csinál az éjszaka közepén a konyhában? Azt mondta, ivott egy pohár vizet, viszont láttam a mellkasán a pörköltszaftot. Miért eszik titokban éjszakánként? Mit lehet tenni a zugevés ellen?
őrjöng már a cukros disznó a kata emelés miatt?
>>225304893Itt nem. A libafoson már igen.
>>225304990látom a rovarkurva spam átszivárgott oda miután ezt a fonalat sikeresen tönkrebaszta végre a szűz
>>225305015>>225304990oda takarodjatok mindketten akkor
jó akkor basszátok meg magatokat, leléptema lényeg hogy én ide többet nem postázokmár megtörtént többször hogy valamelyik elmeroggyant az én postáimat másolta ki az archivból de innentől fogva én nem vagyok ittátmigrálok a wizard chanre, ha nektek ez kell hogy a skizoid animerféreg faszát szopjátok nap estig és a tűritek a normálféreg késforgatást akkor nesze megkaptátok bazdmeg, legyetek ilyen kis gerinctelen szarokélvezzétek az animegennyet és a turul skizót mindörökké, kibaszott patkányokszánalom, igy hagyjátok hogy egy anime szarevő igy szétbasszon egy szűzközösséget akkor tessékegyetek mind szar és verjétek a kakukk faszotokat a zöldszövegekre meg a késforgatásra agyatlan szarok
Bárcsak nekem is csak annyit kellene adóznom mint a katás "embereknek"
húha
peti olyan szűz
a xiongmaok macinak szánítanak, mivel a xiong maci jelent
nekem is ilyen rizsbn kéne, csak nem tudnám kezelni
>>225305471nem tudok kínaiul ezt nem tudom megerősíteni
>>225307452
>>225307596Buzipeti's party's full of [threebrackets]foreigners [/threebrackets], this is known.
>>225307596they are all child molesters that's all that needs to be known
A Magyarországi Ruszin Önkormányzat is kapott az NKA pénzekből10 milliárddal támogatták a szüzesség népszerűsítését.
Kármán András: 15% lehet a szűzadóA külföldi szüzességet is megadóztatnák.
Rikó olyan fess
MP1G
>>225308656huha
>>225309066MP1Gyerekmolesztáló
>>225305156cukros ártány azt gondolta hogy az úgy fair hogy ő 50000 forint járulékot fizet az irodista fizuja utánés volt olyan hülye hogy elhitte a zesztinek hogy ha rászavaz akkor ezután élete végéig elég lesz havi 150 dollárt fizetnie a köznek
apad a gangesz
>>225308319Ruszin Linuxos fiúmenyecske
>>225304097ja hogy seggszekelek ilyen helyeskékkel análba a magnumban?
>>225307770https://n.uguu.se/ugHzPOBJ.mp4
EZ VOLT AZ APU AZÉRT ISZIK MERT TE SZŰZ VAGY
Rikó feneke jó téma?
>>225310550Egyébként nekem nem is használt a sikosító,így is nehezen ment.Egy idő után,amikor már teljesen benned van,akkor viszont jó.De az elején levő szenvedés,nem éri meg azért a kicsike jóért.Nos,ezt a kicsike jót sem kell hatalmas élvezésnek elképzelni :-)Minden maradjon csak a helyén,esetleg egy próbát megér..hogy legyen tapasztalatod,véleményed a dologról
>>225311395köszönjük gyerekmolesztáló
175 kilós vagyok és mégis szexelek
fú de gecire álságos és hazug, amikor a judeo libsik a 2006-os őszi tüntetéseket állítják párhuzamba a mostani (és az összes többi) francia zavargásokkal. 2006 a kanyarba sincs ahhoz képest, amit jelenleg Franciaországban zajlik és ezt nagyon jól tudják a csonkolt faszú zsidók és egyedül azért hozzák fel, hogy elmismásolják az elvtársaik által elkövetett erőszakot. egyrészt, 2006 kereken 20 éve volt, azóta nem volt semmi ehhez fogható nemhogy Magyarországon, de Európában sem, gondolok itt arra, hogy a jobboldal ilyen szinten soha nem szabadult el és beszédes, hogy a libsiknek 20 évet kell visszamenni az időben, hogy találni tudjanak valamit, aki hasonlít arra, amit ők évente többször megcsinálnak Európa szerte, szóval már itt elbukik a párhuzam, mert 2006 a kivétel volt a jobboldalon, nem a szabály, ellenben a zavargások és a fosztogatások a szabály a baloldalon, nem pedig a kivétel. másrészt, a 2006-os megmozdulások azért értek véget relatíve hamar, mert a judeo liberális Gyurcsány kormány példátlan erőszakkal és brutalitással vetett véget nekik, melyhez fogható egyáltalán nem történik vagy történt Franciaországban. nem rontanak közéjük rendőrlovak, nem lőnek ki szemmagasságban gumilövedéket, nem botozzák meg őket az azonosító nélkül zsoldosok és nem kötözik ki őket meztelenül radiátorokhoz a rendőrség pincéjében és nem tartják ott őket napokig. na ez mind megtörtént 2006-ban, ehhez képest a libsikkel mindig kesztyűs kézzel bánik a kormányuk.annyira kurvára unom, hogy minden egyes alkalommal, amikor a judeo libsik és a barna szubhumán háziállataik szétvernek egy várost, azonnal azzal kezdenek el védekezni, hogy DE BEZZEG 2006 vagy DE BEZZEG JANUÁR HATODIKA (ami szintén köszönő viszonyban sincs vele) és úgy tesznek, mintha semmivel se cselekednének rosszabbul, mint ahogy a jobboldal tette egyszer.
>>225313749elolvasom, érdekel
bázisolt rizspapa
>>225313735az nem lehet
elég menő
elhozta az őszt, szóval örüljetek
megint remegőset élveztem :s
>>225315726az angyalkásat
A zsidóságban nem vakon hiszünk Istenben | A rabbi és a lánya
>>225318779>>225319296na ez jó tartalom
szűz
>>>/pol/543934335
még postázzátok Kokorót
nehogy szexeljetek
bumo
Halott szar.
jó reggelt jó szüzességet
>>225319981mármint Kokoró nevűt?
ó kuruc info
Források – A nyomozók 27 mobiltelefont, 63 számítógépet és adathordozót foglaltak le Călin Georgescu otthonában
A végén még kiderül a /pol/-ra is postázott.
Jüzüha kedvence a panda maci, nem?
>>225328919kép nem kapcsolódik?
Szerda este, uszodából hazafelé, sietve "szárított" hajjal, kellemesen fáradtan, de elégedetten, hogy ez egy elég jó nap volt. Egy dolog hiányzik csak, kellene valamit enni. Lehet, hogy a Spar még nyitva van, nézzük meg, 10 perc séta. Kiderül, fél óra múlva zár, beszaladok gyorsan, veszek pár dolgot a vacsorához, munkából hazafelé vettem egy tök jó kovászos kenyeret, ehhez kéne valami. Tök rég nem ettem ilyet, várom nagyon.Állok a kétajtós hűtő bal oldala előtt és azt szemlélem, hogy milyen sokféle tojás van és mi lehet köztük a különbség, amikor egyszercsak jobbról odalép a hűtő másik ajtajához valaki és miközben kinyitja, mintha motyogna valamit az orra alatt, nem értem. Ekkor feltűnik , hogy van még egy tojásos hűtő és arrébb battyogok balra, fél szemmel látom, hogy az illető, aki az előbb ott termett mellettem, mintha tojásokat számolna, hogy egy sem törött-e. Ilyet én is szoktam, fut végig az agyamon, na mindjárt meg is nézem a másik hűtőt, hogy ott mi a felhozatal. Van L-es tojás, számolgatok.
>>225329148Eltelik pár perc, nem tudom, mi kéne még, talán túró vagy kefír, amúgy mi kell egy kőrözötthöz, hú, na az milyen finom lenne, lehet tudok én olyat csinálni. Na de mi kell hozzá, telefon elő, "kőrözött recept" begépel, olvasgatás. Ez nem is bonyolult, akkor túró tuti kell, többi mintha lenne otthon. Azért csak viszek kefírt is, az is finom, holnap otthonról dolgozom, reggelire tök jó lesz. Fehérjebomba, tök jót fog tenni.Bóklászom a sorok között, kínai tészta a sarkon, befordulok, savanyúság jobbra, balra konzervek, májkrém, hú, az is rég volt, "befékezek". Itt vannak a pástétomok, ebből is sok van, kémlelem a polcot, valaki mellettem, háttal, kicsit hajoltan nézi a pástétomokat, amikor nagyon halkan, oldalazás közben, mintha valamit mondana. Foszlányokat kapok el: "közel jön...", "fszkalap...". A polccal szemben állva követem a tekintetemmel az ekkor tőlem balra eloldalgó, aztán egyre nagyobb lépéseket tevő illetőt. Nem tesz meg 5 métert, amikor megáll. Olyan, mintha olvasna valamit, bal kezében tartva a telefonját, miközben a jobb kezét a tarkójára teszi, ilyen gondterhelten. De fura valami a kezén. Ökölbe van szorítva, egy ujját, a középső ujját leszámítva. És nem telefon van a bal kezében, hanem a kosarát fogja. Nem olvas, olyan, mintha tudná, hogy követtem a tekintetemmel és bemutatna nekem.
>>225329165Amikor ez végigfut az agyamon, meglehetősen zavarodottan magam elé fordulok, elkezdem a pástétomokat bámulni. Talán ha eltelhet 2-3 másodperc, amikor megint balra fordítom a fejem, ekkor áll össze, hogy láttam már az illetőt, a tojásoknál lépett oda mellém. Velem egykorú, talán pár évvel fiatalabb, barna hajú, őszi ruhát viselő lány. Távolódik, jobb keze továbbra is a tarkóján, középső ujja mintha kipeckelték volna, sebesebben lépked, kéz le. Kikerül valakit balra ellépve, majd jobbra, élesen fordul be, tőlem már jó messze, látom, hogy szúrós szemmel visszanéz, rám néz, miközben eltűnik a polc mögött.Állok, hogy ez mi a fene volt. Eltelik így legalább egy fél perc, amikor kapcsolok, hogy jó, pástétomok. Berakok kettőt a kosaramba. Közben a mögöttük lévő sorban mintha valaki nagyon sietősen haladna végig, zörög a kosár kereke. Jobbra indulok tovább, a kasszák felé, amikor még egyszer megpillantom a lányt, már elég messze, valami öblítőt nyitott ki talán, beleszagolt. Nagy ívben kerülöm a sort, elballagok még a zöldségekhez, aztán kassza.
>>225329176Mióta elhagytam a boltot, azóta bosszant, hogy ez mi a fene lehetett. Nem tudom hová tenni az egészet és azon pörög az agyam, hogy 1, most komolyan a jelenlétemmel sikerült valakit rendesen kiborítanom, 2, komolyan, semmi előjel nélkül ilyen mentális állapotban lévő emberek rohangálnak köztünk. Azt hiszem, hogy egy jóidőre elment a kedvem, hogy még csak rá is nézzek valakire, akit nem ismerek, nemhogy szóba elegyedjek vele. Bsztak már le, mert előre engedtem valakit egy ajtóban, mondván hülye régi szokásokra erősítek ezzel rá, de ez... ez most meglehetősen kiborított. Komolyan, mi történik?
fogkefecsere mikor volt?nekem: szeptember elején
19 éves lány vagyok, akinek még sosem volt sem egy kimondott párkapcsolata, sem egy első csókja, sem egy buliban kavargatása, a nemi együttlétet pedig meg sem említem.Tudni kell rólam, hogy én nem az a típusú lány vagyok, akiért csak úgy odáig vannak a férfiak. Nem kedvelem, de Bernáth Odettnek mondta el ezt jól egy interjúban, hogy ha mondjuk ők Frey Timivel elmennek valahová, Odettel a fiúk inkább haverkodnak, nevetnek, hülyéskednek, a Timiért pedig azonnal odáig vannak, és tipikus insta kérés, ilyesmik. Na nálam ugyanez a helyzet, (még mielőtt ezt kezdenétek elemezni, nem, én nem folytatom azt az életmódot mint Odett szóval teljesen normális a külsőm egyáltalán nem férfias) tőlem még sosem kérte el srác az instám azért mert tetszem neki. Igazából nem is igazán tudok arról, hogy bárkinek is tetszettem volna. Jó, egyről, 5 éve. Ennyi.Három évvel ezelőtt viszont netről megismertem egy fiút, akivel iszonyatos erős kötődés alakult ki. Szerettük egymást, nem mondtuk ki, hogy járunk, de tudtuk hogy ez több mint barátság. Nekem ő volt az első olyan srác az életemben aki viszonozta az érzéseimet.
>>225330802Viszont ez a kapcsolat vagy nem tudom minek nevezzem elég viharos. Konkrétan a 3 év ismertségből 2 évet és kb 8 hónapot nem beszéltünk () ez úgy történhetett meg, hogy megismerkedtünk, akkor beszélgettünk kb 3 hónapig, aztan ghostolt, egy hét beszélgetés, ghostolás, három hónap múlva megint kb 1 hétig beszélgetés, megint ghostolás, aztán 5 hónap múlva kb 2 nap beszélgetés (egy hetvege), megint ghostolás aztán 1 év 3 hónap ghostolás és megint kb egy hét beszélgetés, és most 1 éve és 4 hónapja megint tart a ghostolás.Tudom, fura nektek hogy ez hogy lehet szerelem. Neki is van egy ,,oka” arra, hogy miért tette ezt velem, de azt ha nem baj nem teregetném ki itt redditen, mert egy személyes, komoly pszichológiai trauma áll a háttérben, de még mielőtt jönnének a ,,ne legyél már naiv” kommentekkel, tisztában vagyok mindennel, amivel tisztában kell lennem. Az első három hónap alatt sikerült nagyon jól kiismernem őt, és megtalálnom az okot ami miatt én bele tudtam szeretni és ami miatt úgy gondolom, hogy komolyabb párkapcsolatba is bele mernék vágni vele. Én a ghostolás ideje alatt is folyton rá gondolok, es szeretem, és sokáig határozottan úgy voltam vele, hogy vagy ő lesz a férjem, vagy egyedül halok meg. Csak aztán találkoztam egy fiúval, aki úgy érdekelt, és aztán magamban úgy voltam vele, hogyha ő mondjuk érdeklődne irántam, vagy valami, nem hajtanám el, mert ő az első olyan akivel úgy gondolom, hogy tovább tudnék lépni, és ha a kettő között választani kéne, akkor tudnám őt választani az első helyett. Ami hatalmas dolog nálam. (Az elsővel a szerelem amúgy picit hasonló mint a Hogyan tudnék élni nélküledben Eszter és Gergő, csak nekünk nem tiltották meg ezt)
>>225330822Mindezek ellenére ugye ahogy írtam korábban, még sosem volt semmi kontaktusom ilyen téren fiúkkal. A ami alapjáraton nem lenne baj. Csak azért mégis elkezdek fantáziálgatni dolgokról, kezdenek érdekelni dolgok úgy mint ahogy minden velem egykorú embert. Annyira vágyom én is arra, hogy egyszer csak következmények nélkül mondjuk smároljak valakivel, vagy mit tudom én, nyilván nem erre akarom építeni az életem, de nem ártana, ha lenne benne tapasztalatom, mert ha korábban ezeket kiéltem volna már most valószínűleg nem itt lennék.Múltkor felmentem Anotalkra, ahol találtam egy srácot akivel tök jól el tudunk beszélgetni. Nyilván amikor ilyen picit humorosabbra vettük a figurát, előjött a flirty énem, mert amúgy azt vettem észre,hogy élvezem, ha így kommunikálhatok valakivel, következmények nélkül.Sajnos egyszer eljutott a dolog oda, hogy hát eléggé túlfűtött lettem és a kis flirty beszélgetés átment konkrét fantáziálgatásokba. Igen, olyanokba.
>>225330838Természetesen iszonyatosan megbántam. És vannak olyan érzéseim, hogy most azzal, hogy kvázi egy idegen emberrel ilyet csinálok, az elvesz az emberi értékemből, és olyan, mintha ,,az a tipikus” lány lennék, olyan bitchy girl, pedig egyáltalán nem vagyok, és ezzel az egésszel nem azt akartam sugallni, hogy ha szép lennék az egész város átmenne rajtam, hanem csak azt, hogy már azért vágyom dolgokra, amiket eddig nem tehettem meg, de ha mondjuk egyszer csinálnám akkor is megelégednék. Ezzel a fiúval is amúgy élvezem ezt a flirtikézést, meg azt hogy tudunk beszélgetni is.És itt egy picit képbe jön az első fiú. Mindig azon kattogok, hogyha ő tudna ezekről, vajon mit szólna hozzá, tekintene rám másképp, vagy haragudna rám, vagy tényleg…mit szólna? (Mert én érzem hogy még lesz dolgunk egymással. Red thread theory)Ti mit gondoltok erről? Szerintetek ettől rosszabb ember vagyok, lesüllyedek a társadalom mélyére?
>>225330076most hó elején
Aszuka
>>225331399ez tudom hogy Tószaka Rin csak azt nem hogy Fate-e vagy Stein's Gate
nem vesztek harci drónt?
>>225331920A Stein's Gate-ben az Aszuka idősebb és a Rei meg travi.
>>225331937jó de mire használjam?
>>225332361Jia Lissa?
>>225332361Veszed a macskád és belerakod egy ketrecbe, azt meg ráteszed és úgy sétáltatod. Teszel be neki egy régi xbox távbaszókát, hadd higgyék az emberek a macska kezeli és nem te távolról.>>225333137Az a latex és bráner bdsm machináció sokkal régebbi volt én valamikor 2010 vagy -11 környékén láttam a gif-et.
Schobert Norbi szerint így lehet gyorsan fogyni – a szakértő vitatja
>>225333205nem hülyeség
>>225333205Jia Lissa akkoriban 13 lehetett
szopok
Sziasztok!
>Kiadná Magyarországnak az antifaügy szíriai gyanúsítottját a párizsi ügyészséglol ha már az über liberális globohomo békák is úgy vannak vele, hogy akkor vessük a kutyák elé ezt a buckalakót csak hogy végre elsimítsuk ezt az ügyet, akkor tudhatod, hogy kurvára bűnös. ha csak egy szemernyi esély is lenne arra, hogy ártatlan, akkor soha a kurva életbe nem adnák ki, főleg nem Magyarországnak. sebaj, majd reszelheti az antifa tranyót, akit most meszeltek el ugyanezért a támadásért.
>>225336473na ez elég jó
>>225336276ruszin pasija van állítólag
>Körlevélben utasítja az oktatási minisztérium az egyházi iskolákat, hogy a házasokkal hogy a házasokkal megegyezően kezeljék az adminisztrációjukban a buzipárokat>A külön az egyházi és magániskolák igazgatóinak kiküldött levélben a minisztérium azt is leírja, hogy a változtatást a Háttér Társaság követeli tőlükmicsoda csucpatudjad, hogy kik az uraid, hülye gój
>>225337059leszarom
>>225337133mérges vagy
>>225337268szűz vagy
ezt a sorozatot nem láttam még
nem akarja megmutatni
okos: tudja, hogy fodrászhoz kell menni
>>225338469befestetni?
mókusmaxxoló züha
>>225338496addig vágatni a haját, hogy a válláig sem érjen
van új vladhttps://youtu.be/m2o26xbizm4
>>225339697bocsánat de nem érdekelszólj ha van kárló
>>225339401nem tartom ezt hihetőnek