edycja zrujnowanej ojczyzny
>>225319371to bia艂y dom?
>>225319428to chyba nie jest warszawa
prajcaznow urkwaru praqc jajzu krwau nai ma siyl pracowa cjan iceh rpacowac jac he odpoczca tyklo ja nei amkrwau siyl pomzcie mi bprsoze
dobra dzi臋ki za ten poradnikzak艂adam grindra i w ko艅cu trac臋 prawictwo po 33 smutnych jak pizda latach
klimat si臋 ociepli艂 to i palmy w Warszawie
>>225319466badz neetem brvcie
jaki by艂 wasz pierwszy raz?
qurde
>>225319499nie mialemnie chciala dac
witam, ojeba艂em, pinta kwas xy, per艂a ko藕lak. per艂a portet, raciborskie miodowe, w pracy pisa艂em co jad艂em, teraz doko艅czy艂em talarki smak 艣mietana cebula i se co艣 jeszcze pierdolne pewnie mocarelk臋 z waflami kukurydzianymi o smaku sera i trufli, przed robot膮 trzasn膮艂em szota ginu bo my艣la艂em ze low inhibition b臋dzie potrzebny (ale nie by艂), w przyszy艂ym tygodniu b臋dzie torta rizzowana po ostatnich wiadomo艣ciach na teamsach (jutro wrzuc臋 kawa艂ki 偶eby jusy wyfarmi膰), smacznego co dzisiaj jedli艣cie, mam nadziej臋 偶e mi艂e dni mieli艣cie, pozdrawiam>>225319499moje co?, ja nigdy kobiety nie dotkn膮艂em khhv tutaj
do wesela si臋 zagoi
nie czytam
>>225319520
>>225319337dlatego nie ruchasz
>>225319499truecel tutaj ale kiedy艣 pisa艂em z tak膮 17 letni膮 patusk膮 (typu technikum 偶ywieniowe) z badoo z fajn膮 dupci膮 i po tygodniu byli艣my na randce i si臋 poliza艂em i bardzo jej si臋 spodoba艂o 偶e przyjecha艂em samochodem (nie m贸j) i po drodze jak j膮 odwozi艂em przez jak膮艣 droge le艣n膮 powiedzia艂a 偶ebym si臋 zatrzyma艂 przeszli艣my na ty艂 i tam j膮 wyrucha艂em a przynajmniej pr贸bowa艂em, po kolejnym tygodniu kontakt si臋 urwa艂
>>225319595ciekawe po chuj si臋 偶eni膮 jak tak nienawidz膮 3dpd
>>225319648jaki kurwa trucel ty cwelu pierdolony ukr臋c臋 ci jajca
>>225319687to bait...
>>225319520aha to fajnie bo ja khv tutaj here
>>225319912a 1.0 to ile cm?
>>225320034jakie艣 3,50
>>225320034185
>>225319595To偶 to Chudy
nale偶y mi si臋 uje偶d偶aj膮ca turecka dupa na moim sztywnym kutasie
!!Attention! RCB Alert! !"ANNOUNCEMENT: An action is underway to extinguish the Biedronka store in the Bzie Dolne housing estate. The air may be polluted. Do not leave the house, do not open the windows." The RCB alert was sent to recipients in Jastrz臋bie-Zdr贸j (Silesian Voivodeship).
d艂ug publiczny i inflacja to takie dwie rzeczy na kt贸re przeci臋tny psolski drbil jest zawsze z艂y ale w zasadzie to wog贸le nie wp艂ywaj膮 na jego 偶ycie no ale trzeba g艂osowa膰 na libk贸w 偶e obci膮膰 socjal jego zdaniem bo mu memcwel powiedzia艂 偶e jak obniz膮 podatki jego pracodawcy to b臋dzie wi臋cej mu p艂aci艂 XD
>>225320588a wi臋c wojna
>>225320686nie rozumiesz, bo on MUSI, po prostu MUSI trzyma膰 got贸wke i ta got贸wka MUSI rosn膮膰 na warto艣ci z czasem tak jak historycznie to si臋 dzia艂o przez 5 sekund tysi膮c lat temu w USA kiedy ich pieni膮dze to by艂y po prostu z艂ote monety.Jak jego papierki z numerkami nie kupuj膮 wi臋cej papieros贸w i w贸dki z czasem to jest KOMUNIS
>>225320588podkochiwa艂em si臋 kiedy艣 w takiej Dominice alternatywce z Jastrz臋bie-Zdr贸j
>>225320831i co sie sta艂o z ni膮?
Zauwa偶yli艣cie, 偶e wi臋kszo艣膰 romans贸w przedstawia bohater贸w, kt贸rzy s膮:a) arcybogackimi arystokratamib) nastolatkamiczyli, zupe艂nie przypadkowo, akurat te grupy, kt贸re wyj臋te s膮 spod rynkowej logiki kapitalismusu. Je艣li obecny kurs tryb贸w historii si臋 utrzyma, to 3 kategori膮 b臋d膮 romanse o NEEtach, nie mog臋 si臋 doczeka膰.
>>225320887zacz臋艂a si臋 masowo kurwi膰 na studiach i jako艣 mi przesz艂o
Policjanci z elbl膮skiej komendy ustalaj膮 to偶samo艣膰 kobiety, kt贸ra 15 wrze艣nia 2026 r. po godzinie 00:40 przy ul. Browarnej w Elbl膮gu, ci膮gnie walizk臋 do wiaty 艣mietnikowej i tam j膮 pozostawia. P贸藕niej przypadkowy przechodzie艅 zauwa偶a w walizce martwego psa rasy American Bully.
psolacy w 2026 roku kiedy wi臋kszo艣膰 mieszka艅 w polsce to pustostany dalej s膮 przeciwni dodatkowym podatkom od 3 mieszkania bo >jo kiedy艣 b臋d臋 mio艂
>>225320993niby ch艂op jej nie potrzebny a jednak sama nie mog艂a wyjecha膰 za miasto i wykopa膰 dziur臋 偶eby zakopa膰 by艂e psiecko
>>225320945ju偶 s膮 though