Δεν έχω συνηθίσει να μην σου λέω τα νέα μου και να μην ξέρω τι κάνεις, οπότε θα στα πω δεν με νοιάζει αν σε νοιάζει Αρκεί που σέβομαι όλες τις υπόλοιπες χαζές αυτοκαταστροφικές επιθυμίες σου και δεν επεμβαίνω Λοιπόν Έφτιαξα ιστοσελίδα αρθρογραφίας που ενημερώνεται αυτόματα ξέρεις πανω σ αυτό που σπουδάζω, έφτιαξα γαματο βιογραφικό δηλαδή μπαίνω όπου θέλω μ αυτό, γράφτηκα σε ένα πρόγραμμα του MIT για διεθνείς μαθητές φανατίζομαι θα το χω βγάλει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και πήρα ένα βιβλίου του Ουελμπέκ επειδή το χε πει ένας νεγρος στο thread που έσβησα Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο α ναι έκανα πολλή πρόοδο και είμαι πρώτη φορά ευχαριστημένος με τα σώμα πρόσωπο μου κλπ Όπως είδες κι ας το ήθελα πολύ δεν ήρθε ποτέ να σε δω, ήξερες ότι μπορώ πολλά μπορούσα και δεν κάνω επειδή σεβομαι την απόφαση σου, ελπίζω να σέβεσαι τον εαυτό σου εξίσου πολύ Νομίζω σε ξεπερνάω και δεν μου αρέσει ιδιαίτεραΦιλάκια αγάπη να προσέχεις
Really opens your eyes that we're sorcerers casting esoteric spells with our symbols
hands hnnfdhhh
>>35219297Καλαα, κάνεις λες και είπα κάτι κακό
>>35214477pwpw aidia exeis katantisei re malaka. sovarepsou pia pwwwwwwwwwwwemetikes romantikes paparies sto 4chan
>>35219340Χαχα δεν θα ξανά κάνω shit up το board σας με ρομαντισμούς αν και ήδη αηδία είναι
>>35219347ma kathese k miksoklegese me malakies tipou coelho, gia onoma
>>35219418Κυριολεκτικά
τι παιζει με σας ρε παιδια. τι αλλο θα δουμε
>>35214477terma mounodoulos. sigedrosou malaka
>>35219315Freak
Fadasou na se gynaika kai na exeis kamia dekapedaria typous na sou lene tetia kathe mera
>>35214477Ρε σαλτα
Ξέχασα να σου πω πως είσαι ιστριονική και φυγόπονη και δεν σε αφορούσε ποτέ η σχέση μου. Επίσης οι τυρόπιτες σου είναι σκατά
>>35214477is there not a greek word for thread or something?
Ἀπορῶ δὲ τίς ἂν εἴη ὁ τούτων ἁπάντων λόγος· οἴκτιστον γάρ. Ἐλπίζω δὲ τὸ μέλλον ὥσπερ ὁ φλεγόμενος ὁρίζων τοῦ οὐρανοῦ λαμπρὸν ἔσεσθαι, καὶ τὴν χαρὰν ἣν λήψομαι ἐκ τῆς δικαίας φθορᾶς ἣ ἄνωθεν ἔρχεται.
>>35224121Ευχαριστώ υποθέτω >>35224098Νήμα
Θα ζω με την ελπίδα ότι θα στείλεις όταν θα σαι 45 κιλά
Anyone else up late and feeling a little restless? ..