Ελληνικό thread!!!!>ASL>About You/Hobbies/Interests>Looking For>Not Looking For>Contact
Εννοείται ξεκινάω εγώ το thread.>ASL20M Athens.>About YouΌχι και πολλά... I'm a bit of a pervert αν και το συγκεκριμένο ΔΕΝ είναι το κύριό μου μέλημα στην προκειμένη περίπτωση, είναι αρκετά μεγάλο μέρος της προσωπικότητάς μου (lame) που πρέπει να το αναφέρω. Επίσης γράφω κώδικα κάπου κάπου (epic!) και εννοείται βλέπω άνιμε (τύπου CGDCT γενικά, είμαι μεγάλος KyoAni fan). Θα ανέφερα επίσης ότι παίζω και παιχνίδια, αλλά είμαι αρκετά on & off σε αυτό... Hop on HOLOLIVE DREAMS!!!>Looking ForΈνα foid που να ταιριάζουμε, κυρίως. Φίλους επίσης, αν τα πάμε καλά... Οπότε ΕΠΙΤΡΕΠΩ και σε άντρες να μου στείλουν ΜΟΝΟ για αυτόν τον λόγο. Αν είσαι πούστης έφαγες μπλοκ.>Not Looking ForΠούστηδες, πουτάνες, γυναίκες που θα με ΓΚΟΣΤΑΡΟΥΝ (πουτάνες) ή γυναίκες που δεν ψάχνουν κάτι πιο σοβαρό (I AM NOT HERE TO PLAY, WENCH)>ContactDiscord: greekincest
bump
>>35356455every greek i ever met was a total dick
>>35359788It's okay, I'm only looking for other Greeks, and my dick is totally big.
Eimai psilohigh opios 8elei as stilei na poume tipota kai vc mporwDisc:goooyzo