[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / r / s / t / u / v / vg / vm / vmg / vr / vrpg / vst / w / wg] [i / ic] [r9k / s4s / vip] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / pw / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / vt / wsg / wsr / x / xs] [Settings] [Search] [Mobile] [Home]
Board
Settings Mobile Home
/adv/ - Advice

Thread archived.
You cannot reply anymore.

[Advertise on 4chan]

File: 4ynwub.jpg (206 KB, 578x759)
206 KB
206 KB JPG
need advice on how to make a guy hate me without starting a fight. im in a logistical unit, pikud haoref, so are just stuck here long shifts. theres this 'friend' i have. we were tight. we got drunk a few weeks ago before things escalated and he crossed a major line. i dont wanna say what specifically because typing it makes me want to puke but he did something while i was basically passing out and now he acts like nothing happened. now its back to normal for him. he touches my shoulder, tries to joke with me in the miklat, sits way too close and so on. i feel SICK looking at him. i cant transfer units obviously because of the situation and i cant tell my commander because hes stressed out enough as it is and will just think im losing my mind or starting drama. i just need to freeze him out completely but we sleep in the same room and work at the same desk. is it even possible? or do i just have to take it for another few months until i finish my service. i feel like im trapped in a small room with a monster and everyone thinks hes a great
>>
>>34388965
Why play games? Just tell him not to sit too close and not have him touch your shoulder because you don’t like that. If he keeps doing it tell your boss. Wtf is with this “make him hate you” bs? Actually, telling on him will make him hate you. There you go.
>>
או שאתה מתלונן עליו, או שאתה נותן לו אגרוף לגרון, או שתמשיך לאותת לו שאתה סבבה עם זה שהוא אנס אותך כמו שאתה עושה עכשיו.
"איך לגרום לו לשנוא אותי" עאלק

גברים לא סתם מספרים לאנשים שאנסו אותם בשביל צומי, רוב הגברים יעדיפו למות ולא להודות שאנסו אותם, אז אני מבטיח לך שיאמינו לך.
אני בהלם שאתה בכלל מתלבט על זה
>>
>>34388994
פשוט קשה לי עם זה, כי פעם הוא היה חבר שלי. לא רוצה לעשות מזה סיפור עכשיו, רק שיעוף לי כבר מהחיים
>>
>>34388998
כבר עשית מזה עניין גדול.
>>
>>34388965

You should kill everyone around you then yourself. That will solve a lot of problems. Also typical kikes being rapists lmao
>>
I do the Kamala crackle. Instantly frees up space.
>>
>>34389021
אבל לא עשיתי?
>>
>>34388998
הוא אנס אותך, כבר יש סיפור
אם אתה לא רוצה להקצין את זה אתה יכול להגיד לו לא להתקרב אליך יותר ואם הוא בכל זאת מנסה לתת לו אגרוף לשיניים
מה הוא יעשה, יתלונן עליך?
אבל לדעתי אתה חייב להקצין את זה, אתה איתו בחדר ילד טמבל, תפסיק לתת לו להתחמק עם זה
הוא לא יעזוב אותך אם תמשיך להיות איתו בסבבה אחרי זה. למה שיעזוב אותך? מבחינתו הוא זיין אותך ואתה סבבה עם זה.
>>
>>34389032
Wouldn’t killing everyone and herself make her die and be in pain probably, and experience a lot of emotional discomfort before her own death? I’m skeptical of your advice
>>
OP is a dude btw
>>
>>34389067
Yes and that's why it's the best solution
>>
>>34389052
למי אני בכלל אמור לספר?
סליחה, אני פשוט לא יודע מה לעשות עכשיו
>>
>>34389097
He just told you
>>
>>34388965
Go kill as many people as you can and spend all my money. Go fuck yourself while you’re at it.
>>
>>34389097
דבר עם המפקד שלך
או לך לשירותים איפה שכמעט בכל תא יש את אחד מהפוסטרים האלה שבהם יש לך מספרי טלפון למי לפנות אם נפגעת מינית.
תפסיק לזין את השכל על "לא רוצה לעשות מזה סיפור", זה סיפור אחושרמוטה.
בוא נדבר דוגרי
אתה מפחד ממנו? אתה מפחד שהערס הגדול והמפחיד ירביץ לך אם תגיד לאנשים שאנסת אותו ואז יאנוס אותך שוב?
אתה מפחד שלא יאמינו לך?
אתה מפחד שאנשים ידעו שאתה גבר שאנסו אותו?
תסביר לי מה עוצר אותך
>>
>>34389188
אני פשוט מפחד שאף אחד לא יאמין לי, ואז הוא בכלל יתחרפן עליי. הוא פי עשר יותר חזק ממני. פעם היינו חברים, אני לא מבין מה קרה לו. וזה... זה פשוט משפיל נורא. באמת.
>>
>>34389226
א. כמו שאמרתי לך, יאמינו לך כי אף גבר לא יגיד את זה בשביל צומי.
בלי להגזים, רוב הגברים יתאבדו לפני שהם יודו בזה, אז דווקא פה אתה במקום שיאמינו לך
ב. אז מה שהוא יותר חזק ממך, מה הוא יעשה, יתן לך מכות? ואז הוא יכנס לכלא (לא כלא צבאי, כלא אמיתי)
ג. אף פעם לא הייתם חברים, במקרה הטוב הוא הומו בארון שניסה להזרים אותך ובמקרה הרע הוא זיהה שאתה חלש נפשית ושיכר אותך בדיוק כדי לעשות לך את מה שהוא עשה

עכשיו ברצינות, כן זה משפיל, אני לגמרי מבין את זה.
אבל אם לא תיקח את החיים שלך בידיים עכשיו ותלחם חזרה, מה שקרה כאן יתפתח לתסביך.
בשביל עצמך לטווח הקצר, בשביל עצמך לטווח הארוך ובשביל כל אחד אחר שהוא יסמן כמטרה אח"כ, לך תעשה לגבי זה משהו ועכשיו.
אם אתה לא רוצה לדבר עם המפקד שלך אני מבין את זה, אפילו שלדעתי הוא יאמין לך, יש לך מוקדים טלפוניים שמתעסקים בדיוק בזה, תתקשר אליהם והם יפנו אותך לאן ללכת.
אתה לא הראשון שזה קורה לו, אולי זה יותר נדיר עם גברים (לא שאני יודע, כן? כי שוב, גברים כמעט אף פעם לא מודים בזה) אבל זה לא הפעם הראשונה שהם ישמעו סיפור כמו שלך ובעצם המצב שלך לא שונה מזה של בחורות שפונות אליהם.
תן להם לעזור לך במקום לסחוב את זה לכל החיים שלך.
ואני מתכוון לזה, אם לא תטפל בזה עכשיו אתה תסחוב את זה לכל החיים שלך.
שלא לדבר על מה שנשאר לך מהשירות שאתה חולק איתו חדר.

ודרך אגב, אם אני זוכר נכון כולם זכאים לתרסיס פלפל, לא רק בנות, אז לדעתי אתה יכול לחתום עליו, או לקנות אותו בעצמך אם אתה מתבייש.
>>
>>34389258
תודה
באמת עזרת לי
חשבתי הרבה על מה שכתבת, ונראה לי שאני אדבר עם המפקד שלי
אני עדיין מאוד מובך מכל זה, אבל אתה צודק, אני לא רוצה לסחוב את זה איתי הלאה
/thread
>>
>>34388965
אצז"ט
>>
>>34388965
Punch him and record his reaction
https://www.youtube.com/watch?v=5WAFItIjcgQ
>>
>>34390873
מה זה אומר בכלל?
>>
>>34390887
autistic slang from /int/ /isr/
>>
ממה שהבנתי זה לא ראשי תיבות של "אתה צריך זין טוב"?
ולאנון שכתב את זה, זה הדבר האחרון שOP צריך.
>>
>>34388965
You need to spread rumors about him. It's actually jusitified if what you're saying is true.
>>
homoanon expanded universe
>>
The IDF sure does seem to love rape.
>>
>>34390795
זה יהיה מפחיד, ואז זה יהיה קשה ואז בסופו של דבר זה יהיה בסדר.
לקחת שליטה על הסיטואציה עכשיו זה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות בשביל עצמך, בלי שום קשר לזה שזה מה שמגיע לו.
בלי שום קשר, תהיה עם יד על הדופק על המצב הנפשי שלך, זה לא קל וזה לא נפתר ביום אחד.
ממליץ להסתכל על האפשרות של תרפיה פשוט בשביל לעבור על מה שעובר עליך עם מישהו שמבין עניין מהחיים שלו.
>>
>>34388965
have you ever thought about just being honest with him and say what you think? you little bitch

[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.