edycja pierdolonego weekendu i bardzo pysznej kawy i tego kubka żółtego
anime
gej, coś z tego będzie
>>214319050podedycja stóp w piątek
>>214318718>>214318781>>214319003
o chuj znalazłem na dysku google moje CV sprzed 10 lat napisane w libreofficewysłałem chyba do 4 firm i wszystkie odpowiedziały i zaprosiły na rozmowękiedyś to kurwa było
>>214319123hujova
na szczęście wszystkie moje gierki działają na integrze (jestem złym gojem)
>>214319142w sumie dobre cv, jakbyś dorzucił prace z ostatnich 10 lat to dalej byłby odzew
jeszcze trochę, a zacznę mieć totalnie wyjebane na wszystko i robić niebezpieczne rzeczy, żeby coś poczuć
>>214319052po prostu bądź bogaty
to ja
dlaczego jestem śmieciem i gównem genetycznym i dlaczego ludzie którzy się dobrali nie mogą za to odpowiedzieć zyciem?
KURWA JAK GORĄCO
>>214319339ile jeszcze będziesz w stanach oski?
kompro
>>214319213chcesz powiedzieć że teraz studenci miewają gorsze CV niż moje 10 lat temu? trudno mi to sobie wyobrazić
>>214319528zoomerzy nawet nie wiedzą co wpisać w cvchat gpt im generuje a potem zaliczają kompro cwela na rozmowie
it's over>Zamykamy stronę Krytyki Politycznej>Zamykamy naszą stronę. Robimy to dla Was – nie dla klików, nie dla algorytmów, nie dla sponsorów. Nie publikujemy reklam, nie jesteśmy finansowani przez partie ani przez korporacje. W wyniku likwidacji USAID przez Donalda Trumpa zabrakło nam pieniędzy, by ukończyć nową stronę.
>>214319464niech robią pokazy w warthunderze teraz
>>214319464>zostały nam 2 samoloty, szkoda żeby któryś się popsuł
>>214319702niech sprowadzą toma kruza z ameryki on rozpierdoli każdego nawet messershmitem
>>214319702>a co z f-35?>te oddaliśmy ukraińcom
>chłop się produkuje nad algorytmami a tu filterki łapią każdy pościkkompro żbsz
>>214319817jeszcze nie mamy w stanie do latania
zdrowie PANY, wieczór jeszcze młody
/[\S\s]{200,}/i;boards:int/[\S\s]{90,}\n/i;boards:int/([\S\s]*\n){3,}/i;boards:int
>>214320008i tak nie lubię francuzównawet nie mogę się jakoś tą ekspedycją zacząć podniecać bo jak sobie myślę muh francja to pomijam to
matsuda z dekstera baza zdrowy chlop wali konia do transow
>>214320130jeszcze zrobić ten przycisk atomowy jak jest z webmami żeby tego ejajslopa tłumaczonego z gif i wsg banować tylko na przeklejaczke żeby czasami odpalić jak sie odpali a jak jest luz to wyłączyć
>>214320226nie pamiętam tego w laboratorium dekstera
>>214320135może teraz nie, ale zydowska inwazja czarnóchów na europe odbija sie i odbije sie jeszcze bardzie w przyszłości na polske
>pojedyncze zdanie postowane co minutęno niezły spam, nie powiem xd
>>214320352anone nieźle porobiony xdnikt tego gówna nie czyta i tak
>>214320381weź sobie zeszyt kup i tam pisz
kiedy wreszcie on tam jej wsadzi rękę w dupę
coraz mniejszy ruch na tagu
mruczę cicho z zadowolenia i wykonuję palcem okrężny ruch, rozciągając ją ana jęczy, a ja z miejsca robię się twardypannie steele się to podoba pragnie tego
oprocz tego ze nigdy w zyciu nie ogladalem anime to tez nigdy w zyciu nie pilem napoju ,,monster,, a czasami pije energetyki
>>214320492>>214320492
otwieram piwo
>>214320722piwozabija rasegubi ciebie i mnie
wszedłem na b minilauty i tam był wątek zdjęcia twojego dnia i tam dają albo jedzenie albo kutasa czy dupe swoja postują
>>214320862super
>>214320764tak dzisiaj piję piwo! robię takie zakończenie urlopu, zostały już ylko 2 dni i w poniedziałek powrót do piekła, dlatego dzisiaj piję piwko i nikt mi nic nie zrobi jahaha
>>214320974zaraz i tak koniec jak umowy nie przedłużyszhttps://www.youtube.com/watch?v=eNvUS-6PTbs&t=42sdługo robiłeś to dostaniesz zasiłek na trzy miesiące chyba co
już niedługo boże narodzenie i ciocia przyjedzieahhhh
>>214321041nie takie zaraz 13 miesięcy jeszcze
>>214321168>>214321192anone co się z tobą dzieje?
>>214321202kurwa myślałem, że tego roku
>>214321074ciocie wyglądają tak?
>>214321233przestań spamować nikt tego nie czyta i zaczynasz wkurwiać anonów. za dużi
>>214321264dziwnom ma cipke
>>214321224niestety nie, i tak nie wiem czy wrócę do neeta bo potrzebne mi są pieniądze na przyszłość, wizja bezdomnego bez komputera i animek to słaba wizja, no ale w tej robocie też już nie chce zostać, sam nie wiem, może zrobię tak że krótki neet na odpoczynek i będę szukał czegoś innego
>>214321264najlepsze te starebo nie miały chuja dawno
zbirćq...
>>214321453co za dużo to nie zdrowo
>>214321453ajak
od kiedy on tak spamuje?
>>214321565ona/ono*, przeklejaczka już tak od blisko dwóch lat, może półtora, tylko ostatnio wrzuciła drugi bieg
>>214321613mi się też czasami coś w głowie przełączy żebywierze pisać, ale na taką skale? kto to widziałprawie jak bot
>>214321496tak myśle co by sie zmieniło gdybym zamiast zbirsesji sobie wrócił do książeczki po nocy
bylem z przyjacielem na trzech piwkach na polu mokotowskimteraz sobie pisze z szonami z ttinderatak trzeba zyc
sapmming/floodingdo spania anone
wgl poprzednia niteczka ma 200 postów bo maras wyjebał przeklejaczke w cipke
jestem cwelem
ehhh takom azjatke cosplejerke z /jp/
>>214319339ale żenada post xD
>>214322019chyba /cgl/, na /jp/ siedzą same tranny
>>214322019nie bo nie jestem smutnym incwelem
przeklejaczka jest wyrok na ciebie
californicaaaaation
>>214322109>chyba /cgl/>na /jp/ siedzą same trannymoże kiedyś teraz pewnie jeden huj
>>214322222kurwa zmarnowałem gietaale to prawda jak widac
większość kobiet nie posiadałaby się z radości, że może polecieć prywatnym odrzutowcem, wygląda jednak na to, że tej dziewczynie nie imponują dobra materialne a może nie chce się czuć moją dłużniczką nie jestem pewien tak czy inaczej to uparte stworzenie jak sobie życzysz wzdycham czy przygotowania do rozmowy zajmą ci dużo czasu? nie to dobrze
kto jest prawdziwym polakiem? ja albo argentyńczyk na proksie który ma polskie dziedzictwo i obywatelstwo ale nie umie mówić po polsku?
pytam, w którym wydawnictwie jest umówiona, ale ona wciąż nie chce mi tego zdradzić uśmiecha się tylko tajemniczo jak sfinks za nic nie podzieli się ze mną tą informacją jestem wpływowym człowiekiem, panno steele doskonale zdaję sobie z tego sprawę, panie grey zamierza pan namierzyć mój telefon?mogłem się domyślić, że o tym nie zapomni
>>214322358prawdziwy polak jest biały albo z miksem azjatyckim.
prawdę mówiąc, dzisiaj po południu mam sporo zajęć, więc muszę to komuś zlecić odpowiadam i uśmiecham się złośliwie skoro masz to komu zlecić, to najwyraźniej masz za dużo pracownikówoch ależ jest dzisiaj pyskata wyślę mejla do szefowej hr i każę jej sprawdzić, ilu ludzi dla mnie pracujeto właśnie lubię: przekomarzać się z nią to takie miłe i zabawne, wcześniej tego nie znałem
lover you should've come over
pani jones podaje nam śniadanie i z radością patrzę, jak ana pochłania jedzenie kiedy pani jones wychodzi z kuchni, ana zerka na mnie o co chodzi, anastasio? nie powiedziałeś, dlaczego nie lubisz, żeby ktoś cię dotykałona znowu o tym!
nigdy nikomu nie powiedziałem tyle, co tobie mówię cicho, by ukryć rozpacz czającą się w moim głosie czemu tak się upiera przy tych pytaniach? bierze do ust wielki kęs naleśnika zastanowisz się nad naszą umową, kiedy będziesz w georgii? pytam ją
>>214322358Slavic polish speaking catholic people of polish ancestry to be accurate
tak odpowiada z powagą będziesz za mną tęskniła?grey!obraca się twarzą ku mnie, równie mocno jak ja zaskoczona moim pytaniem tak odpowiada po chwili z malującą się na twarzy szczerością
spodziewałem się jakiejś kąśliwej uwagi, a tu proszę, sama prawda i ta prawda działa na mnie kojąco ja też będę za tobą tęsknił szepczę bardziej, niż sądzisz
hej, jak mogę dostać zieloną kartę lub wizę, żeby mieszkać i pracować w polsce? bardzo lubię polską kulturę i byłbym świetnym uzupełnieniem zespołu.
w moim mieszkaniu będzie bez niej dużo ciszej, bardziej pusto głaszczę ją po policzku i całuję uśmiecha się do mnie słodko i wraca do jedzenia umyję zęby, a potem już pójdę oznajmia, gdy kończy jedzenie tak szybko? miałem nadzieję, że jeszcze trochę zostanieszzaskakuję ją myślała, że ją wyrzucę? wystarczająco długo zajmowałam pański czas, panie grey poza tym czy nie musi pan aby zarządzać swoim imperium?
mogę sobie zrobić wagarywzbiera we mnie nadzieja, którą słychać też w moim głosie mam przecież wolne całe przedpołudnie muszę się przygotować do rozmów kwalifikacyjnych i przebrać się patrzy na mnie niepewnie wyglądasz świetnie cóż, bardzo dziękuję, panie odpowiada wynioślelecz jej policzki przybierają znajomy różowy kolor, jak tyłek ubiegłej nocy jest zakłopotana kiedy wreszcie nauczy się przyjmować komplementy?wstaje i odnosi swoje naczynia do zlewu
>>214321819słodkich snów konfi
zostaw pani jones się tym zajmie dobra, idę umyć zęby nie krępuj się, możesz użyć mojej szczoteczki proponuję z przekąsem właśnie taki miałam zamiar wychodzi wolnym, rozkołysanym krokiemta kobieta ma odpowiedź na wszystko
>>214322469wyglądam jak polak
kilka chwil później wraca z torebką w ręce nie zapomnij zabrać do georgii swojego blackberry’ego, maca i ładowarek tak, panie odpowiada posłuszniegrzeczna dziewczynka chodź prowadzę ją do windy i wsiadam razem z nią nie musisz ze mną zjeżdżać sama trafię do auta
kurwa nekomaru peel usunęło kanał yt a tam fajne anime filmiki były na przykład ten z isis-chan ale przez te reklamowanie cosplayów z pokazywaniem stópek do kamery padł
wszystko jest w pakiecie naszych usług żartuję ironicznie poza tym mogę cię całować przez całą drogę na dółchwytam ją w ramiona i to właśnie robię, rozkoszując się jej smakiem, jej językiem, żegnając się z nią jak należy
>>214322393jestem 2.2% rdzennym kanadyjczykiem więc mam wąskie oczy
gdy drzwi windy wreszcie się otwierają, jesteśmy oboje zdyszani i podnieceni ale ona wyjeżdża prowadzę ją do samochodu i otwieram przed nią drzwi od strony kierowcy, nie bacząc na swoje pożądanie do zobaczenia, panie szepcze i jeszcze raz mnie całuje
skończyłem rewatch death note i idę po drugie piwko zaraz odpalę jakaś muzykę
jedź ostrożnie, anastasio i bezpiecznej podróżyzamykam drzwi, odsuwam się i patrzę, jak odjeżdża potem wracam na górępo drodze pukam do drzwi biura taylora i informuję go, że za dziesięć minut chciałbym pojechać do pracy samochód będzie czekał, proszę pana
z samochodu dzwonię do welcha słucham, panie grey chrypi welch, anastasia steele kupuje na dzisiaj bilet na samolot, wieczorem leci z seattle do savannah chcę wiedzieć, którym lotem wiadomo, z których linii korzysta? obawiam się, że nie mam pojęcia zobaczę, co da się zrobić
rozłączam się mój sprytny plan zaczyna się krystalizować pan grey!
https://web.archive.org/web/20161129173910/https://www.youtube.com/watch?v=aF4A0xVV8_wJESTEŚMY TAK BARDZO SPOWROTEMdzięki reuploaderzyteraz wgl te isis rzeczy w necie szybko znikają lipa lipapamiętam jak wowik kiedyś tutaj dał link do araba co pokazywał jak w kuchni bombe robićciekawe czy znajde te stópki teraz
andrea jest zaskoczona moim widokiem, ponieważ zjawiłem się kilka godzin wcześniej, niż zapowiedziałem mam ochotę jej przypomnieć, że przecież tu, kurwa, pracuję, ale postanawiam być grzeczny uznałem, że zrobię wam niespodziankę
kawy? świergocze poproszę z mlekiem czy bez?grzeczna dziewczynka z mlekiem spienionym już podaję, proszę pana spróbuj mnie połączyć z caroline acton chcę z nią natychmiast rozmawiać oczywiście i umów wizytę u flynna na przyszły tydzieńandrea kiwa posłusznie głową i zabiera się do pracysiadam przy biurku i włączam komputer
>>214322614ostatnio sobie radio aoi słuchałem i akurat rano leciał opening hirugaruga :D
pierwszy mejl w mojej skrzynce jest od elenynadawca: elena lincolntemat: weekenddata: 30 maja 2011 10:15adresat: christian greychristianie, co tam u ciebie? twoja matka mówiła, że wczoraj przyprowadziłeś na kolację młodą kobietę jestem zaintrygowana to nie w twoim stylu znalazłeś nową uległą?zadzwońexelena lincolnesclavabo piękno to ty™
tylko tego mi trzeba zamykam mejla, postanawiając na razie go zignorować do drzwi puka olivia i wchodzi z kawą dla mnie, a tymczasem łączy się ze mną andrea welch dzwoni do pana, zostawiłam też wiadomość pani acton oznajmia dobrze, połącz goolivia stawia moją latte na biurku i wychodzi zdenerwowana za wszelką cenę staram się nie zwracać na nią uwagi welch?
na razie nie odnotowałem żadnego zakupu biletów, proszę pana ale będę monitorował sytuację i w razie jakiejkolwiek zmiany natychmiast pana poinformuję będę wdzięcznywelch się rozłącza upijam łyk kawy i dzwonię do rostuż przed lunchem andrea łączy caroline acton panie grey, miło mi pana słyszeć co mogę dla pana zrobić? dzień dobry, pani acton to, co zwykle
podstawowa garderoba? czy chodzi panu o jakąś konkretną paletę barw? błękity i zielenie może srebrny, na oficjalne okazje przypominam sobie o kolacji w izbie handlowej kolorystyka kamieni szlachetnych piękny wybór odpowiada panna acton ze swoim zwykłym entuzjazmem satynowa i jedwabna bielizna dzienna i nocna coś wykwintnego oczywiście, proszę pana ma pan na myśli jakiś konkretny budżet?
bez ograniczeń proszę iść na całość wszystko ma być w najlepszym gatunku buty także? bardzo proszę świetnie a jakie rozmiary? prześlę pani mejlem zachowałem pani adres na kiedy ma być dostawa? na najbliższy piątek na pewno zdążę czy przysłać zdjęcia z propozycjami? poproszę doskonale biorę się do pracy dziękujęodkładam słuchawkę i andrea łączy mnie z welchem welch?
panna steele udaje się lotem dl2610 do atlanty, wylot o 22:25 dzisiaj wieczoremnotuję szczegóły i połączenia z savannah wzywam andreę, a ona zjawia się po sekundzie z notesem andreo, to loty anastasii steele zmień jej rezerwację na pierwszą klasę, załatw odprawę i opłać dostęp do poczekalni pierwszej wykup też miejsca obok niej na oba loty, tam i z powrotem użyj mojej osobistej karty kredytowej
brałem amfetamine 15 latmoje najgorsze co zrobiłem to dawanie w kabeljuż nie biore i moge spokojnie spaći już tak bardzo się nie boję
ze zdziwionej miny andrei pojmuję, że jej zdaniem postradałem zmysły, szybko jednak się ogarnia i bierze ode mnie kartkę, na której wszystko zanotowałem już się robi, proszę panabardzo się stara zachować profesjonalizm, ale widzę, że się uśmiechanie jej interes
popołudnie upływa mi na spotkaniach marco przygotował wstępne raporty na temat czterech wydawnictw z siedzibą w seattle odkładam je na później zgadza się też ze mną w kwestii woodsa i jego firmy będzie niemiło, lecz z analiz wynika, że jedynym rozwiązaniem jest wchłonięcie oddziału technicznego i likwidacja reszty firmy to będzie kosztowne, ale najlepsze dla geh
udaje mi się znaleźć chwilę na szybki i ostry trening z bastille’em, kiedy więc wracam do domu, jestem spokojny i rozluźnionypo lekkiej kolacji siadam przy biurku po pierwsze, muszę odpisać elenie w skrzynce znajduję mejl od any przez cały dzień nieustannie o niej myślałemnadawca: anastasia steeletemat: rozmowydata: 30 maja 2011 18:49
adresat: christian greyszanowny panie,dzisiejsze rozmowy kwalifikacyjne poszły mi całkiem dobrzepomyślałam, że będzie pan zainteresowanyjak tobie minął dzień?anaodpisuję natychmiastnadawca: christian greytemat: mój dzień
data: 30 maja 2011 19:03adresat: anastasia steeledroga panno steele,interesuje mnie wszystko, co robisz jesteś najbardziej fascynującą kobietą, jaką znamcieszę się, że rozmowy dobrze ci poszłymój poranek przeszedł wszelkie oczekiwaniaw porównaniu z nim popołudnie było koszmarnie nudnechristian greyprezes grey enterprises holdings, incprostuję się i pocierając brodę, czekam na odpowiedź
>>214322614Oglądałem raz i mi wyztarczyło. Czemu chciałeś ogladać ponownie?
>>214322580Kto? Jakaś yutuberka?
nadawca: anastasia steeletemat: udany poranekdata: 30 maja 2011 19:05adresat: christian greyszanowny panie,dla mnie również był to poranek wyjątkowy, mimo pańskiego dziwaczenia po nienagannym seksie na biurku proszę się nie łudzić, że nie zauważyłamdziękuję za śniadanie choć może powinnam podziękować pani jones
>>214322772nom, w maku też pracowałeśzmień płytę
chciałabym pana o nią zapytać tylko tym razem bez dziwaczeniaanadziwaczyłem? o co jej, do licha, chodzi? chce powiedzieć, że jestem dziwny? no jestem jak sądzę niewykluczone może się zorientowała, jaki byłem zdziwiony, kiedy się na mnie rzuciła czego nikt od bardzo dawna nie robił„nienaganny”… z tym się zgodzę
nadawca: christian greytemat: wydawnictwo i ty?data: 30 maja 2011 19:10adresat: anastasia steeleanastasio, słowa „dziwaczenie” nie powinien używać ktoś, kto zamierza pracować w wydawnictwie nienaganny? w porównaniu z czym, ośmielę się zapytać? i co chcesz wiedzieć o pani jones? zaintrygowałaś mniechristian greyprezes grey enterprises holdings, incnadawca: anastasia steeltemat: pan i pani jones
data: 30 maja 2011 19:17adresat: christian greyszanowny panie,
>>214322699kurwa te radio jeszcze istnieje?!
język ewoluuje i się rozwija to żywy organizm nie tkwi w wieży z kości słoniowej, obwieszonej kosztownymi dziełami sztuki, z widokiem na niemal całe seattle, z lądowiskiem dla śmigłowców na dachu
nienaganny w porównaniu z wcześniejszym… jak to pan ujął? ach, tak… rżnięciem muszę przyznać, rżnięcie było całkiem nienaganne, moim skromnym zdaniem ale przecież sam pan wie, że mam dość ograniczone doświadczenie w tej dziedzinie
>>214322699baza>>214322699ja teraz oglądałem trzeci raz. mam urlop w pracy i jak mam urlop to robię rewatche moich ulubionych anime
czy pani jones jest pańską byłą uległą?anaczytając jej odpowiedź, wybucham głośnym śmiechem, ale też czuję się zszokowanypani jones? uległa?w życiuano, czyżbyś była zazdrosna? a jeśli chodzi o język… lepiej pilnuj swojego!nadawca: christian greytemat: język uważaj, co mówisz!data: 30 maja 2011 19:22adresat: anastasia steeleanastasio,
pani jones jest cenionym pracownikiem nigdy nie łączyły mnie z nią żadne stosunki oprócz zawodowych nie zatrudniam nikogo, z kim łączyłyby mnie jakiekolwiek stosunki seksualne jak mogłaś w ogóle tak pomyśleć? jedyną osobą, dla której zrobiłbym wyjątek, jesteś ty ponieważ jesteś inteligentną młodą kobietą o niezwykłych zdolnościach negocjacyjnych chociaż jeśli w dalszym ciągu będziesz wysławiać się w ten sposób, zastanowię się, czy nie zrewidować tego poglądu cieszę się, że masz ograniczone doświadczenie nic się w tej kwestii nie zmieni twoje doświadczenie ograniczy się wyłącznie do mnie uznam „nienaganny” za komplement choć jeśli o ciebie chodzi, nigdy nie wiem, co tak naprawdę myślisz i czy tym razem jak zwykle góry nie wzięło twoje poczucie ironii
christian greyprezes grey enterprises holdings, inc ze swojej wieży z kości słoniowejchoć z drugiej strony to chyba nie najlepszy pomysł, żeby ana pracowała dla mnienadawca: anastasia steeletemat: za żadne skarby światadata: 30 maja 2011 19:27adresat: christian greyszanowny panie grey,
chyba jasno się wyraziłam w kwestii mojej pracy dla pańskiej firmy moje zdanie się nie zmieniło, nie zmienia i nigdy nie zmieni muszę teraz pana pożegnać, ponieważ właśnie przyszła kate z jedzeniem moje poczucie ironii i ja życzymy panu dobrej nocyodezwę się po przyjeździe do georgiiana
z jakiegoś powodu trochę mnie złości, że nie chciałaby dla mnie pracować ma imponującą średnią jest bystra, czarująca, zabawna; byłaby świetnym nabytkiem dla firmy ma też dość rozumu, żeby powiedzieć nienadawca: christian greytemat: jeszcze nic nie wiesz o prawdziwych skarbachdata: 30 maja 2011 19:29nadawca: christian greydobranoc, anastasio,mam nadzieję, że ty i twoje poczucie ironii będziecie mieć udany lot
christian greyprezes grey enterprises holdings, incodsuwam od siebie wszystkie myśli o anie i zaczynam pisać odpowiedź do elenynadawca: christian greytemat: weekenddata: 30 maja 2011 19:47adresat: elena lincolnwitaj, eleno,straszna plotkara z tej mojej matki cóż mogę powiedzieć? poznałem dziewczynę przyprowadziłem ją na kolację nie ma o czym mówić co u ciebie słychać?najlepszego,christian
kończy mi się pieniądze
christian greyprezes grey enterprises holdings, incnadawca: elena lincolntemat: weekenddata: 30 maja 2011 19:50adresat: christian greychristianie,to bzduryumówmy się na kolacjęjutro?exelena lincolnesclavabo piękno to ty™kurwa!
nadawca: christian greytemat: weekenddata: 30 maja 2011 20:01adresat: elena lincolnjasnenajlepszego,christianchristian greyprezes grey enterprises holdings, incnadawca: elena lincolntemat: weekenddata: 30 maja 2011 20:05adresat: christian grey
chcesz poznać dziewczynę, o której wspominałam?exelena lincolnesclavabo piękno to ty™nie w tej chwilinadawca: christian greytemat: weekenddata: 30 maja 2011 20:11adresat: elena lincolnna razie chyba zaczekam, co wyniknie z aktualnej umowydo jutracchristian greyprezes grey enterprises holdings, incsiadam, żeby przeczytać szkic oferty dla eamona kavanagh, potem biorę się za raport na temat wydawnictw z seattle przygotowany przez marca
tuż przed dwudziestą drugą przerywa mi dźwięk poczty przychodzącej jest późno zakładam, że to wiadomość od anynadawca: anastasia greytemat: szastanie bez umiarudata: 30 maja 2011 21:53adresat: christian greydrogi panie grey,fakt, że wiedział pan, którym lecę samolotem, napawa mnie głębokim niepokojem
pańskie stalkerskie poczynania nie znają granic miejmy nadzieję, że doktor flynn wrócił już z urlopuskorzystałam z manicure, masażu pleców i wypiłam dwa kieliszki szampana bardzo przyjemny początek wakacjidziękuję,anaczyli przebukowali jej bilet na pierwszą klasę dobra robota, andreonadawca: christian greytemat: ależ bardzo proszędata: 30 maja 2011 21:59
Pomyśl, że nie ma nieba,łatwo w to uwierzyć, spróbuj sam.Nie ma piekła pod naszymi stopami,nad nami tylko błękitny firmament.Wyobraź sobie ludzi,którzy żyją tylko dzisiejszym dniem.
adresat: anastasia steeledroga panno steele,doktor flynn wrócił, mam wizytę w przyszłym tygodniu kto pani masował plecy?christian greyprezes grey enterprises holdings, incprzyjaciel właściwych ludzi
sprawdzam godzinę, o której wysłała mejla w tej chwili powinna być w samolocie, pod warunkiem że wystartowała planowo szybko otwieram google i zerkam na odloty z seatac jej lot zaczął się o czasienadawca: anastasia steeletemat: silne, sprawne ręcedata: 30 maja 2011 22:22adresat: christian greyszanowny panie,
>>214323115ale chyba wypłata zaraz?
plecy masował mi bardzo miły młody człowiek owszem wręcz bardzo miły nie spotkałabym jeanpaula w zwykłej hali odlotów dlatego jeszcze raz dziękuję za tę przyjemnośćco, do cholery?
nasz rande wu
obawiam się, że po starcie nie będę mogła pisać, poza tym potrzebna mi drzemka dla urody, zważywszy na to, jak niewiele ostatnio spałammiłych snów, panie grey… myślę o panuana
>>214323208to był komuch hipokryta, pluję na jego grób
chce wzbudzić moją zazdrość? czy wie, jak straszliwy potrafi być mój gniew? nie ma jej zaledwie od kilku godzin, a już rozmyślnie próbuje mnie rozzłościć czemu mi to robi?nadawca: christian greytemat: korzystaj, póki możesz
>>214322940? ja jestem narkoman i arkoholiko co chodzi, ciesze się że żyje, ale rozjebałem sobie życie i gówno
data: 30 maja 2011 22:25adresat: anastasia steeledroga panno steele,wiem, co kombinujesz i możesz mi wierzyć, udało ci się następnym razem polecisz w luku bagażowym, związana, zakneblowana i zamknięta w skrzyni słowo honoru, takie rozwiązanie sprawi mi o wiele większą przyjemność niż przebukowanie twojego biletuz niecierpliwością wypatruję twojego powrotuchristian greyprezes o świerzbiącej ręcegrey enterprises holdings, inc
>>214323286D-dlaczegoo?
odpowiedź przychodzi niemal natychmiastnadawca: anastasia greytemat: to jakieś żarty?data: 30 maja 2011 22:30adresat: christian greyniestety, nie mam pojęcia, czy żartujesz ale jeśli nie, to chyba zostanę w georgii skrzynie to dla mnie granica bezwzględna wybacz, że cię rozgniewałam powiedz, że mi wybaczasza
>>214323254ile ten wierszowy pedał będzie jeszcze spamował?
oczywiście, że żartuję… w pewnym sensie przynajmniej wie, że jestem zły jej samolot powinien już startować jakim cudem przysyła mejle?nadawca: christian greytemat: żartdata: 30 maja 2011 22:31adresat: anastasia steelejakim cudem piszesz mejle? ryzykujesz życie wszystkich na pokładzie, w tym swoje, korzystając z blackberry’ego? uważam, że to złamanie jednej z regułchristian greyprezes o dwóch świerzbiących rękachgrey enterprises holdings, inc
>>214323325nie przyjeżdzaj tutaj turek już ci to mówiłem.ja cie lubie
a dobrze wiemy, czym grozi łamanie reguł, panno steele sprawdzam stronę seatac: jej samolot wystartował przez jakiś czas nie będę miał od niej żadnych wiadomości na tę myśl, jak również po tych jej numerach z mejlami popadam w gorszy nastrój zostawiam pracę i idę do kuchni, by nalać sobie jakiegoś trunku; dzisiaj to będzie armaniak
taylor zagląda przez drzwi do salonu nie teraz rzucam ostro oczywiście, proszę pana zawracanie wyżywaj się na personelu, grey
pls bump frens>>214323131>>214323131>>214323131
zły na siebie, podchodzę do okna i spoglądam na rozciągający się przede mną widok seattle jak to możliwe, że aż tyle dla mnie znaczy, i dlaczego nasz związek nie ewoluuje w pożądanym przeze mnie kierunku? mam nadzieję, że w georgii ana pójdzie po rozum do głowy i podejmie właściwą decyzję bo tak będzie, prawda?niepokój dławi mi pierś pociągam kolejny łyk trunku i siadam do fortepianu, żeby trochę pograć
>>214323369Czy mnie wyrzucasz?
dziś miałem wypadek przy pracy
wtorek, 31 maja 2011nie ma mamusi nie wiem, dokąd poszłaon tutaj jest słyszę jego kroki to bardzo głośne krokima buty ze srebrnymi klamerkami tupią głośnotupie i krzyczysiedzę w szafie mamusichowam sięon mnie nie usłyszypotrafię być cicho bardzo cichocicho, bo mnie tu nie ma ty pieprzona dziwko! krzyczydużo krzyczy ty pieprzona dziwko!
>>214323325bo był komunistą, a zarazem czerpał garściami wszystkie benefity z kapitalistycznego systemu w którym żył, wspierając go. gadać to sobie każda pipka może. dobrze że zdechł wcześnie
krzyczy na mamusiękrzyczy na mniebije mamusiębije mniesłyszę, jak zamykają się drzwijuż go tu nie mamamusi też nie madalej siedzę w szafie jest ciemno ja jestem bardzo cichosiedzę bardzo długo bardzo, bardzo długo
>>214323430
gdzie jest mamusia?kiedy otwieram oczy, na niebie pojawiają się pierwsze promienie brzasku zegar na wyświetlaczu pokazuje 5:23 spałem niespokojnie, nawiedzany przez niemiłe sny, i chociaż jestem wyczerpany, postanawiam, że pójdę pobiegać, żeby się rozbudzić ubrany w dres biorę telefon jest wiadomość od any
to dobrze bezpiecznie dotarła na miejsce cieszę się szybko przeglądam mejle od razu rzuca mi się w oczy temat: „lubisz mnie straszyć?”kurwa, w życiuczuję mrowienie na głowie siadam na łóżku i przewijam tekst musiała to napisać w czasie międzylądowania w atlancienadawca: anastasia steeletemat: lubisz mnie straszyć?data: 31 maja 2011 06:52 estadresat: christian grey
wiesz, jak nie lubię, kiedy wydajesz na mnie pieniądze fakt, jesteś bardzo bogaty, mimo to czuję się niekomfortowo, jakbyś mi płacił za seks z drugiej strony podoba mi się latanie pierwszą klasą, o wiele bardziej niż ekonomiczną dlatego dziękuję ci mówię szczerze i naprawdę jeanpaul świetnie masuje jest stuprocentowym gejem wcześniej o tym nie wspomniałam, bo wiedziałam, że cię to zdenerwuje ale to dlatego, że byłam na ciebie zła, za co przepraszam
ty jednak jak zwykle przesadziłeś ze swoją reakcją nie możesz do mnie tak pisać związana i zakneblowana w skrzyni (mówiłeś poważnie, czy też miał to być żart?) to mnie przeraża… ty mnie przerażasz… zauroczyłeś mnie kompletnie, biorąc pod uwagę życie, jakie wiedziesz, o którego istnieniu do ubiegłego tygodnia nie miałam nawet pojęcia, a potem piszesz coś takiego, więc mam ochotę uciec z wrzaskiem gdzie pieprz rośnie oczywiście nie zrobię tego, ponieważ za tobą tęsknię naprawdę tęsknię chcę, żeby nam się udało, ale przeraża mnie głębia uczuć, które do ciebie żywię, i mroczna ścieżka, którą mnie prowadzisz to, co proponujesz, jest cudowne i seksowne, i zżera mnie ciekawość, ale też boję się, że mnie zranisz fizycznie i psychicznie po trzech miesiącach możesz powiedzieć do widzenia i co wtedy ze mną będzie? z drugiej jednak strony przypuszczam, że każdy związek może się w ten sposób skończyć ale takiego związku nigdy sobie nie wyobrażałam, tym bardziej że to mój pierwszy dla mnie to prawdziwy akt wiary
miałeś rację, mówiąc, że nie mam w sobie nic z uległej… i teraz muszę się z tobą zgodzić mimo że to powiedziałam, chcę z tobą być i spróbuję, skoro taki jest twój warunek, boję się jednak, że to mnie pogrąży i skończę cała posiniaczona i sponiewierana a to wcale mi się nie podobatak się cieszę, że obiecałeś bardziej się starać muszę tylko zrozumieć, co dla mnie oznacza „bardziej”, i jest to jeden z powodów, dla których postanowiłam na jakiś czas wyjechać
przy tobie nie myślę jasno oślepiasz mniewywołują mój lot muszę iśćwięcej napiszę późniejtwoja anaudziela mi reprymendy po raz kolejny ale zdumiała mnie swoją szczerością wiele zrozumiałem czytam jej mejla od nowa i jeszcze raz, i jeszcze za każdym razem zatrzymuję się na dłużej przy „twoja ana”moja ana
>>214323442tak trzeba żyć
>>214323442Wykorzystał swoją sławę, aby przesłać światu piękne przesłanie, i to jest najważniejsze.
chce, żeby nam się udałochce być ze mnąjest nadzieja, greykładę telefon na łóżku i postanawiam, że koniecznie muszę pobiegać, żeby oczyścić umysł, dopiero wtedy dam radę napisać odpowiedź
pa, jedzie..>>214323460łaa, aaale urwał, ale to było dobre
jak zwykle biegnę ulicą stewart do westlake avenue, potem kilka okrążeń denny park w uszach dudni mi she just likes to fight four tetsłowa any dały mi dużo do myśleniapłacę jej za seksjak jakiejś dziwce
nigdy o niej w ten sposób nie myślałem już sam pomysł doprowadza mnie do szału jeszcze raz biegnę wokół parku, napędzany gniewem czemu ona to sobie robi? jestem bogaty, ale co z tego? ana musi się do tego przyzwyczaić przypominam sobie naszą wczorajszą rozmowę o odrzutowcu należącym do geh nie przyjęła mojej propozycji
>>214323427na /polska/ witambo nie jesteś taki głupi
przynajmniej wiem, że nie chodzi jej o pieniądzewięc o co jej chodzi? o mnie? na pewno?
mówi, że ją oślepiam rany, wszystko jej się pomyliło to ona oślepia mnie, w sposób, jakiego nigdy nie doświadczyłem, a mimo to poleciała na drugi koniec kraju, żeby ode mnie uciecjak mam się z tym czuć?
ja na 4gnowno od 2008 ktoś starszy?
ma rację wiodę ją mroczną ścieżką, która jednak jest znacznie bardziej intymna od zwykłego waniliowego związku a przynajmniej ja to tak postrzegam wystarczy spojrzeć na elliota i jego niepokojące, beztroskie podejście do spotykania się z kobietami różnica widoczna jest gołym okiem
nigdy nie skrzywdziłbym jej ani fizycznie, ani emocjonalnie jak mogła tak pomyśleć? chcę tylko, żeby przekraczała granice, przekonała się, do czego jest zdolna, a do czego nie oczywiście, za łamanie zasad będę ją karać… owszem, to może boleć, ale nigdy nie zrobię niczego, czego by nie zniosła możemy ustalić, co wolno mi robić możemy działać powoli
>>21432363950 twarzy greya potwierdzone jako darkcel ludo
>>214323558raczej zyskał sławę żerując na ideach, które wykorzystywał do swoich egoistycznych, zupełnie przeciwnych celów. gardzę czymś takim
i tu mamy problemjeżeli będzie gotowa zrobić to, czego od niej oczekuję, będę musiał ją do tego przekonać i dać jej „coś więcej” co to może być…? na razie nie mam zielonego pojęcia przedstawiłem ją moim rodzicom to bez wątpienia było „coś więcej” i okazało się nie takie trudne
>>214323633ja internet przez neostradę nabierałem wiadrami
biegnę wolniej, żeby zrozumieć, co tak naprawdę zaniepokoiło mnie w jej mejlu nie chodzi o jej strach, lecz o to, że przeraża ją głębia uczuć, które do mnie żywico to znaczy?
obce uczucie wzbiera mi w piersi, a płuca domagają się tlenu to mnie przeraża tak bardzo, że zmuszam się do większego wysiłku, bym poczuł wyczerpanie w nogach i w piersi, poczuł zimny pot spływający mi po plecach
tak nie tędy droga, greymusisz zachować kontrolępo powrocie do mieszkania biorę szybki prysznic i golę się, a potem ubieram gdy idę do gabinetu, w kuchni zastaję gail dzień dobry, panie grey kawy? poproszę nawet się nie zatrzymuję mam do wykonania misjęprzy biurku odpalam komputer i układam odpowiedź do anynadawca: christian greytemat: w końcu!
data: 31 maja 2011 07:30adresat: anastasia steeleanastasio,
złości mnie, że rozmawiasz ze mną otwarcie i szczerze dopiero wtedy, gdy dzieli nas odległość czemu nie stać cię na to, kiedy jesteśmy razem?
to prawda, jestem bogaty pogódź się z tym czemu nie mogę wydawać na ciebie pieniędzy? na miłość boską, twojemu ojcu powiedzieliśmy, że jestem twoim chłopakiem czy nie to właśnie robią chłopacy? jako twój pan oczekiwałbym, że zaakceptujesz wszystko, co na ciebie wydaję, bez kwestionowania tak przy okazji, powiedz też matce
nie wiem, co powiedzieć na twój zarzut, że traktuję cię jak dziwkę nie ujęłaś tego w ten sposób, ale w zasadzie do tego się to właśnie sprowadza nie wiem, co powinienem i mogę powiedzieć, byś przestała tak się czuć chcę, żebyś miała wszystko, co najlepsze pracuję wyjątkowo ciężko, więc mogę robić z pieniędzmi, co chcę mogę ci kupić wszystko, czego tylko zapragniesz, i bardzo tego chcę możesz to nazwać redystrybucją bogactwa lub zwyczajnie przyjmij, że nigdy, przenigdy nie pomyślałbym o tobie w sposób, który sugerujesz, i złości mnie, że w ten sposób siebie postrzegasz jak na tak inteligentną, dowcipną, piękną młodą kobietę, masz ogromne problemy z samooceną i zaczynam się zastanawiać, czy nie umówić cię na wizytę do doktora flynna
wybacz mi, że cię wystraszyłem myśl, że miałbym budzić w tobie strach, jest mi obrzydliwa naprawdę uwierzyłaś, że pozwoliłbym ci podróżować w luku bagażowym? na litość boską, przecież proponowałem ci mój odrzutowiec tak, to miał być żart, jak widać kiepski jednak z drugiej strony wizja związanej i zakneblowanej anastasii podnieca mnie (to nie żart to prawda), ze skrzyni mogę zrezygnować skrzynie mnie nie interesują wiem, że nie podoba ci się kneblowanie rozmawialiśmy już o tym i omówimy to, jeśli/kiedy cię zaknebluję wydaje mi się, że nie rozumiesz, iż w relacji pan/uległa to uległa ma prawdziwą władzę czyli ty powtarzam raz jeszcze ty masz całą władzę nie ja w hangarze powiedziałaś mi „nie” nie mam prawa cię dotknąć, jeśli powiesz nie dlatego właśnie zawieramy umowę, w której określamy, co zrobisz, a czego nie jeżeli spróbujemy czegoś, a tobie się to nie spodoba, możemy umowę poprawić to zależy od ciebie nie ode mnie jeżeli więc nie chcesz się znaleźć związana i zakneblowana w skrzyni, nie znajdziesz się tam
co za kurwa boty ai
pragnę dzielić z tobą mój styl życia nigdy niczego nie pragnąłem równie mocno prawdę powiedziawszy, budzi mój wielki respekt, że ktoś tak niewinny jak ty chce tego spróbować nawet nie wiesz, jakie to robi na mnie wrażenie nie dostrzegasz, że rzuciłaś na mnie czar, choć powtarzałem ci to nieskończoną ilość razy nie chcę cię stracić denerwuję się, że pokonałaś pięć tysięcy kilometrów, żeby uciec ode mnie na kilka dni, ponieważ w mojej obecności nie potrafisz jasno myśleć ze mną jest tak samo, anastasio tracę rozsądek, kiedy jesteś przy mnie to świadczy o głębi mojego uczucia do ciebie
rozumiem twoje obawy próbowałem trzymać się od ciebie z daleka; wiedziałem, że jesteś niedoświadczona, gdybym jednak wiedział dokładnie, jak bardzo jesteś niewinna, nigdy bym o ciebie nie zabiegał a mimo to wciąż rozbrajasz mnie, jak nikt dotąd na przykład twój mejl: czytałem go niezliczoną ilość razy, próbując zrozumieć twój punkt widzenia trzy miesiące to przypadkowa liczba możemy ten okres przedłużyć do sześciu miesięcy, roku nawet ile chcesz? co mam zrobić, żebyś czuła się bezpiecznie? powiedz mi
rozumiem, że dla ciebie to niezwykły akt wiary muszę zasłużyć na twoje zaufanie, ale kiedy mi to nie wychodzi, powinnaś mi o tym mówić wydajesz się taka silna i niezależna, a potem czytam, co napisałaś, i dostrzegam twoją inną stronę anastasio, musimy się nawzajem prowadzić, tylko ty możesz dawać mi wskazówki bądź ze mną szczera i oboje szukajmy sposobu, żeby nam się udało
martwisz się, że nie masz w sobie nic z uległej no, może i tak jest w tej sytuacji jedynym miejscem, w którym masz się zachowywać jak na uległą przystało, będzie pokój zabaw tylko tam będę mógł sprawować nad tobą właściwą kontrolę i tylko tam będziesz wykonywać moje polecenia „należycie” tak bym to określił, bo inne słowo nie przychodzi mi na myśl i nigdy cię nie posiniaczę i nie sponiewieram co najwyżej sprawię, że twoja skóra się zaróżowi poza pokojem zabaw możesz mi się przeciwstawiać to dla mnie nowe i ożywcze doświadczenie i nie mam najmniejszej ochoty tego zmieniać więc tak, powiedz mi, proszę, co rozumiesz przez „coś więcej” zrobię, co w mojej mocy, by zachować otwarty umysł, i postaram się dać ci przestrzeń, której potrzebujesz, i trzymać się od ciebie z daleka w czasie twojego pobytu w georgii czekam niecierpliwie na twojego następnego mejla
tymczasem baw się dobrze ale bez przesadychristian greyprezes grey enterprises holdings, incwysyłam i dopijam wystygłą już kawę teraz musisz czekać, grey zobaczyć, co powie wpadam do kuchni, w której gail przygotowała dla mnie śniadanietaylor czeka w samochodzie, żeby zawieźć mnie do pracy co chciałeś ode mnie wczoraj wieczorem? pytam go nic ważnego, proszę pana
to dobrze patrzę za okno, starając się nie myśleć o anie i georgii ponoszę sromotną klęskę, za to rodzi się w mojej głowie pewien pomysłdzwonię do andrei cześć dzień dobry, panie grey jadę do pracy, ale czy możesz połączyć mnie z billem? tak, proszę panakilka sekund później w słuchawce rozlega się głos billa panie grey? czy twoi ludzie sprawdzali, czy zakłady da się postawić w georgii? konkretnie w savannah?
sądzę, że tak, proszę pana ale musiałbym sprawdzić sprawdź i oddzwoń do mnie oczywiście czy to wszystko? na razie tak dziękidzień mam wypełniony spotkaniami sporadycznie sprawdzam mejle, ale nie przychodzi nic od any zastanawiam się, czy onieśmielił ją ton mojego mejla, czy też jest zajęta czymś innymczym mianowicie?
komętarz dla przyspieszenia spuszczenia tej nitki w otchłań ścieków.
nie potrafię o niej nie myśleć przez cały dzień wymieniam esemesy z caroline acton, zatwierdzając bądź odrzucając stroje, które wybrała dla any mam nadzieję, że jej się spodobają: w każdym będzie wyglądać oszałamiająco
bill dzwoni z informacją, że w pobliżu savannah znajduje się idealne miejsce na naszą budowę ruth właśnie wszystko sprawdzaprzynajmniej nie jest to detroitdzwoni elena i umawiamy się na kolację w columbia tower
christianie, nic nie mówisz o tej swojej dziewczynie jesteś bardzo tajemniczy droczy się ze mną opowiem ci wszystko wieczorem teraz jestem zajęty zawsze jesteś zajęty śmieje się widzimy się o ósmej do zobaczeniaczemu one wszystkie są takie wścibskie? elena moja matka ana… po raz setny zastanawiam się, co teraz robii proszę, w końcu przychodzi jej odpowiedźnadawca: anastasia steeletemat: gadatliwy?data: 31 maja 2011 19:08 est
adresat: christian greypanie, ależ z pana wielomówny korespondent muszę iść na kolację do klubu golfowego boba i tak dla pańskiej wiadomości, przewracam oczami na samą myśl o tym ale pan i pańska świerzbiąca ręka jesteście daleko ode mnie, więc mojemu tyłkowi na razie nic nie grozi
bardzo mi się podobał twój mejl odpiszę, jak tylko będę mogła już za tobą tęsknię miłego popołudniatwoja ananie napisała „nie” i tęskni za mną oddycham z ulgą i rozbawiony odpisujęnadawca: christian greytemat: twój tyłekdata: 31 maja 2011 16:10adresat: anastasia steeledroga panno steele,
nie chce m sie juz zyc njanei moge jau nie chche jaj uzkurwnaigemo
sam tytuł tego mejla mnie rozprasza oczywiście, że twojemu tyłkowi nic nie grozi na razie miłej kolacji, i ja także za tobą tęsknię, zwłaszcza za tyłeczkiem i pyskatą buzią moje popołudnie zapowiada się nudno i tylko myśli o tobie i twoim przewracaniu oczami nieco je rozjaśnią jak sama słusznie zauważyłaś, ja również cierpię na ten paskudny zwyczajchristian grey
https://youtu.be/ngjWM3I6VRs
prezes przewracający oczami grey enterprises holdings, inckilka minut później do mojej skrzynki trafia odpowiedźnadawca: anastasia steeletemat: przewracanie oczamidata: 31 maja 2011 19:14 estadresat: christian greyszanowny panie grey,
prutpruuut
proszę przestać do mnie pisać próbuję przyszykować się na kolację, a ty wciąż mnie rozpraszasz, nawet kiedy jestem na drugim krańcu kontynentu no i właśnie kto spuszcza ci lanie, kiedy przewracasz oczami?twoja anaoch, ano, tynieustannie
przypominam sobie, jak kazała mi się nie ruszać i ciągnęła mnie za włosy łonowe, siedząc na mnie okrakiem, naga ta myśl mnie podniecanadawca: christian greytemat: twój tyłekdata: 31 maja 2011 16:18adresat: anastasia steeledroga panno steele,mój tytuł podoba mi się bardziej od twojego, i to pod wieloma względami całe szczęście, że jestem panem własnego losu i nikt mnie nie beszta z wyjątkiem mojej matki, od czasu do czasu doktora flynna i ma się rozumieć ciebie
przeklejaczka zdejmuj gacie będę ruchał
wąska szczęka brak kości policzkowych i długi midface to it’s over
wklęsły brzuch, brak zakoli i długi pytong it's to koniec.
jestem pijany wanna jebac
piwko w życiu mężczyzny to jest coś pięknego ja idę po trzecie
>>214322997nom w drodze do roboty słucham
>>214324070>>214324106>>214324146>>214324222>>214324288>>214324341najdłuższy streak niegrejowych postów od 3 dni
>>214322912taka stronka taka tablica obrazkowa animeadmin miał kanał
>>214324222
>>214324401>>214324401>>214324401>>214324401