[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / r / s / t / u / v / vg / vm / vmg / vr / vrpg / vst / w / wg] [i / ic] [r9k / s4s / vip] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / pw / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / vt / wsg / wsr / x / xs] [Settings] [Search] [Mobile] [Home]
Board
Settings Mobile Home
/int/ - International

Thread archived.
You cannot reply anymore.

[Advertise on 4chan]

File: NeeTiLLa.jpg (32 KB, 499x499)
32 KB
32 KB JPG
uyanın insel köpekleri
>>
File: knife.jpg (13 KB, 308x355)
13 KB
13 KB JPG
>no more fast flights to tbilisi
>>
>>214334819
What are you doing there?
>>
>>214335084
I want to see the mountains and khinkali.
>>
KeS LaN yahudi PİÇİ
>>
kiloßlu çuraß kuklucam
>>
>>214337230
bokuwersiteden yeni mezun olmuş işe yeni başlamış tüm gün ofiste terlemiş kız küLossLuçurassı mı
>>
>>214337614
ewd weya 40 yaşında bankacı kısa saçlı milf kaRı piçinin topuklu ayakkabısını çıkardıktan sonraki kiloßlu çuraßını
>>
uyandık yine hayata sokam hayata sikem
>>
>They are not Turkish. And specifically one of them is a chronically online incel with an ethnic butthurt that searches threads that contains the work "Turk" on boards /his/, /int/, /pol/ with no expection literally all day 24/7 to complain about Turks/Atatürk, makes corny paint collages about Turks and creates thread with such stuff. Literally the bottom barrel of humanity with 80IQ, ethnic pollution background, graduate from reddit university and ESL level of language skills. Nowadays I am thinking of reporting him to the cyber crime department for shouting for the genocide of the Turks, posting terrorist propagandas and glorifying the terrorists and every insult he used on Turks but I don't have a time to prepare a lawsuit petition, maybe in the next weeks.

sizi şikayet edecekmiş burdaki milliyetçi
>>
>>214338617
incel konusunda haklı
>>
my favourite arabic country
>>
SİR SİR WE ARE SECULER SİR TÜRKEY İS WESTERN FOUND BY ATATÜRK WE ARE FOLOWİNG ATATÜRK PRİNCİPLES AND REVOLOTIONS WE HAVE VERY BAD DİCTATOR TAYYİP HE WİLL GONE WE ARE BECOMİNG WEST EUROPEN AGAİN
>>
File: 146181029005963.jpg (46 KB, 647x495)
46 KB
46 KB JPG
>sayın cumhurbaşkanım kamalımı domaltıyorlar
>>
neden her gün im not obsessed im not obsessed diye tirada sıçıyorsunuz
>>
kışkırık poster ne oldu acaba yaw
>>
>>214339736
yok vermiyor
sadece a b ve d kanunlarına aykırı olmaması lazım
onda da abd savcılarının resmi yazıyla istemesi lazım
bunların dışında mektebwuruşu cp gibi şeylerde kendileri bildiriyorlar abdli zarbolara
>>
>And mind you almost 60% of the posters under Turkish flag on this site has a similar profile to this creature. They come to this site to empty their butthurt because this site is seen as anonymous and home to white supremacists with the same level of IQ so you are applauded for that. But we will see.
>>
Düş
>>
30 ağustos kutlamalarına mı gittiniz laa
>>
>>214341477
hyr
>>
>>214341477
he yaw anırkabire gittim reis sloganı attım döndüm
>>
>>214341978
nerde sende o yürek insel
>>
>>214338617
>>214340127
Bunları yazan da 2007 doğumlu Kemalist bir femoid kek
>>
>>214341477
annan olacak oRRossPuyu + bacın olcak KAHpeyi GÖTünden baĞIRTA çaĞIRTA sikkiyordum orrrrrooPUUU eWladı
>>
en kolay bait yiyenler hintliler + türkler + polaklar + latin amerikalılar + filipinliler + iranlılar
bu 4 grupta da inanılmaz bir aşağılık kompleksi var sürekli cevap vermezse altta kaldığını düşünüyor sürekli onay alma çabası var diğer üçüncü dünya milletlerini aşağılıyorlar ve aşırı agresifler
>>
>>214343483
2006'lıyım salak
>>
>>214343963
ayak fotosu gelirmi uwu
>>
tinder + bumble + hinge + badoo + okcupid yasaklanır mı???
>>
kocumlar mutlaka gen testi yaptirin tuccar cikarsaniz vatandaslik hazir ucaktan iner inmez veriyorlar yakinda savas cikinca kapana kisilirsiniz
>>
savaş çıksa da kanadaya iltica başvurusu yapsam
>>
>>214345204
vpn daha kolay
>>
>>214345204
İstanbulun İzmirin nesillerdir yerli ailelerinde vardır anca sanki yaygın bişeymiş gibi konuşuyon amq vpnsi
>>
>>214345435
izmir bok kokey kanzi
>>
>>214345339
>>214345435
>anami siken herkes vpn
niye boylesiniz aq burdan sonra amerikaya gidiyorum israil de sikintili aq askere alacaklar gazzede paliler pasli kelesle gebertecek
>>
>burdan sonra amerikaya gidiyorum
Acınası...
>>
>>214346363
eee konuyla ne alakası var
>>214346387
israilde yaşadığına dair kanıt at zamandamga ile
ibranice yazan bir paketli gıdanın su şişesinin vs. fotosunu çek kağıda /tr/ ve bugünün tarihini yazıp
>>
>>214346641
koçum trans buraya post atılınca sana *pling* diye ileti mi geliyo bildiri ediyo kanzican
>>
https://vt.tiktok.com/ZSAXmwnhn/

Ukrayna'da yahudi beyaz erkek soykırımını tamamlasada üç beş karı alıp (ayak parmakları arası bakire) çarşafa soksam o arada israil wcyi yok etsin tırrık fahişelerini de cariye alırız
>>
>>214347140
koçum çin folloşlanacak hindistanla savaşa girecek hindistanda folloşlanacak it hizmetleri çöp olacak elon musk GOP anlaşması herkese starlink+mikroçip ortadoğunun afganistanı pakistan şaha kalkacak abd iranda liberal devrim patlatacak kürdistan suriyenin tamamını ele geçirecek üstad wilfried herbert johnson anlattı hepsini mossad bile TAM susturamadı şu an ummanda gizli saklı yaşıyo çin+pajeet mülteciler tıRkiye üstünden avrupa yapacak wctc TAM T A H S İ S L E N M İ Ş loo olacak avrupa birliği para birimini japon yenine çevirecek pekin japon hakimiyetine geçecek abd nükleer bahane edip fransaya çıkarma yapacak habbı alın latin amerikaya kaçın tıRRıklar en azından yağlı kaslı koca göt görürsünüz bira sudan ucuz herkes et yiyo
>>
>>214346548
niye israilde kalip gazzeye kiyma olmak icin gidiyim aq haredileri bile askere alan picler kimi bulursa gazzede gebermeye yolluyor giderim golemistana mis gibi yasar uzaktan uzaktan desteklerim
>>
>>214347488
Kağıda /tr/ ve bugünün tarihini yazıp ibranice yazan yiyecek veya içecek paketiyle at yoksa kes sesini.
>>
>>214347644
yalvarirsan belki atarim
>>
>>214347719
Atamazsın çünkü VPN kullanıyorsun
>>
>>214347719
lütfen, yalvarırım.
>>
>>214347750
evet burdaki 3 kisiyi kandirmak benim hobim
>>
>>214347796
O zaman atmaman için bir neden yok.
>>
>>214347835
atmam icin de neden yok niye ugrasiyim aq inanan inansin sanki cok sikimde
>>
normi: atam sen kalk ben yatam
sıçan: beyaz adam ukrayna israil
pHen: banko kupon var mı
>>
>>214347878
Tamam şimdi VPN kapa.
>>
>>214348151
bacini ver kapiyim
>>
>>214347644
koçum sen buranın konseptini yanlış anlamışsın
burası 3 kişinin 20 persona sıçıp osurup osurup ipe dizdiği
zihinbazların son sığınağı
günde 20 karı siktim
60 ülke gezdim
şöyle zengim böyle yakışıklıyım
at yalanı
sikiyim inananı
>>
yetişkin insanların bu tür majmunluklarla eğlendiğini sanıyor aptal tRk

https://youtu.be/fle399lEiuE?si=d9OhxW6WseRRueLT&t=1088
>>
işteyken aklıma dirty talk yalan brazil tranny sesleri geldi metal gibi oldu gibim iş yapamadım + sikecem bu captchayı 2 metre yer değiştirdik mi hemen 120 saniye kösüyor
>>
beyaz oğlanlar umwuu
>>
>>>/b/939164235
>>
>>214347796
buraya neden bu kadar hakimsin la anasini avradini siktimin orospu cocu
>>
off küfr sikimi kaldırdı UmU
>>
kapiyim
>>
eskiden bursalımla sevişirdik, denmark anonla musiki paylaşırdık. Artık sadece orkların bile oppresslemeye gücünün yetebileceği zagros ucubeleri flood atıyor
>>
File: 1756118298613.png (468 KB, 640x640)
468 KB
468 KB PNG
>>214356648
>Pan şuydu: Mustafa Kemal Paşa kılık değiştirerek kadınlar ve çocuklarla birlikte dışarı çıkacaktı. Fakat evin içinde de birilerinin kalması gerekiyordu. Latife muhafızlarla birlikte evde kalmaktan yanaydı. ’Ben onları oyalarım’ diyordu. Mustafa Kemal Paşa önce şiddetle itiraz etti. Ancak Latife’nin inadını bilirdi. Vecihe bir çarşaf buldu getirdi. Mustafa Kemal çarşafı giydi, baldızı Vecihe ve hizmetkár kadınlarla birlikte dışarı çıktı
>>
Hand over the Turkish gfs and no one gets hurt
>>
>>214347918
lol
>>
>>214359925
Are you Latinx
>>
>>214356648
ösledin mi beni pipiş

[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.