[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / r / s / t / u / v / vg / vm / vmg / vr / vrpg / vst / w / wg] [i / ic] [r9k / s4s / vip] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / pw / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / vt / wsg / wsr / x / xs] [Settings] [Search] [Mobile] [Home]
Board
Settings Mobile Home
/int/ - International

Thread archived.
You cannot reply anymore.

[Advertise on 4chan]

edycja żelazna
>>
File: 83d.jpg (385 KB, 1280x720)
385 KB
385 KB JPG
zumerki nie wiedzą że szon patrol to thot patrol z usa lata temu
>>
File: 15165165165.png (1.68 MB, 1122x1719)
1.68 MB
1.68 MB PNG
>>
>>214375695
tak to jest w naszej wielkiej polsce

>sraka o imigrantach w usa
za 3 miesiace pis sra o migrantach
>sraka o pedalach w usa
za 3 miesiace pis sra o pedalach
>sraka o transach w usa
za 3 miesiace pis sra o transach

i tak w kółko
>>
>>214375771
nie widzieli co zamawiają? przecież są karty w restauracjach
>>
>>214375771
klasyczny pomorski paragon, bylo zakop
>>
File deleted.
zjadłem tosty
>>214375771
>szarpana po grecku
tak wczoraj z waszymi matkami robiłem
>>
>>214375771
rosół za 19 cebul w 2025 to tanio
a że kotlet z ryby za 400 cebul to tak zawsze było w polsce, janusze wezmą 200 gram ryby otoczą w bułce tartej, do oleju, i tak 5 warstw
zumerki zobaczyły co to znaczy polska i janusze jahaha
a policja będzie bronić janusza
>>
>>214375874
to wszystko grecki dla mnie
>>
>zamówiłem drogie jedzenie w drogiej restauracji i teraz każą płacić, jak to się mogło mi przydarzyć?
>>
>>214375897
toooooooooooo, ludzie sie sraja na ceny w restauracjach a potem i tak idą

i to tez nie tak ze nie ma restauracji gdzie współczynnik cena/jakość jest bardzo dobry, p0lak poprostu musi iść do drogiej i chujowej bo yyy poprostu musi
>>
>>214375821
>>214375897
>t. typowy psolacki podludź co broni oszustów bo sam jest śmieciem krętaczem
>>
musicie wymagać od siebie więcej
>>
>>214375933
>oszustów
>ceny jak podane w menu
>normalny paragon fiskalny a nie jakaś podróbka bez podatku
>>
>>214375930
>>214375897
>>214375821
anony dałny piwniczne nie wiedzą o co chodzi
>>
>>214375980
powiedz dałnie że nie wiesz o co chodzi bez mówienia że nie wiesz o co chodzi
>>
File deleted.
>>214375771
a anon cyk paluszki rybne z marketu i elo
tylko frajerzy jedzą w knajpach
>>
nie ma co oczekiwać że dałn z piwnicy zrozumie na czym polega przekręt
>>
>>214375996
>>214376020
jak cię nie stać na jedzenie w restauracji to tam nie idziesz zumerku
>>
File deleted.
>>214376044
anońskie victory royale
jak jeszcze r/frajera ma to już w ogóle
>>
>>214376057
kiepski bejt dzidzia
>>
przeciez oni wysrali juz w tym roku jedna czesc
https://youtu.be/sMUzUEAwyic
>>
>>214376178
to idź jeszcze raz do tej restauracji i zamów obiad, może tym razem lepiej ci się wylosuje
pozdro i z fartem
>>
>>214375771
>BMI Status: Mentzen Cycki+
>>
File: Króliczek Martha.mp4 (3.73 MB, 608x1080)
3.73 MB
3.73 MB MP4
Jak zdobyć polenfu?
>>
nie chce mi sie isjuwrw kurwa zycj apeirdolej ja kuzrwa niemoge A pierdole jan iechche jzu kurwa chodzic do pryacy
>>
chodziło o pochwalenie się
>>
>>214376236
bądź czarny
>>
File: 1755349830936982.jpg (456 KB, 1560x2048)
456 KB
456 KB JPG
>>214376236
musisz być łobuzem
bo łobuz kocha najbardziej O ALGO
>>
>>214376236
wygląda na taką co chętnie uprawia seks z czarnymi dżentelmenami
>>
>>214376207
>>
>>214376213
>dałn "myśli" że obrazek to ktoś z tej nitki
>>
>>214376379
zuza jest WCK tylko
>>
>>214376236
ale wzdryg
>>
Moim marzeniem jest poślubić żelazne pilony
>>
kurwa jak teraz gra się w te minecrafty w nederze są jakieś świnie chrumkające i się im jakiś gold rzuca
co to kurwa jes
>>
>>214376291
>>214376300
Jestem jednak brązowy.
>>
dla mnie to pierogi ukraińskie
>>
co robi teraz twórca minecrafta
>>
File: Screenshot182.jpg (70 KB, 589x386)
70 KB
70 KB JPG
slava urine
>>
piwniczne dałny z /polska/ są zbyt tępe by rozkminić na czym polega przekręt
>>
>kto zamawiał ukraińskie
>nikt, same przyszły
>>
>>214376438
to powinno wystarczyć, ale jak polka spotka osobnika o ciemniejszej od ciebie skórze to cię zostawi
>>
>>214375933
>>214375996
>>214376020
>>214376052
>>214376553
jeszcze napisz z 8 razy
>>
>>214376553
nigdy w restauracji nie byłem czego ty kurwa chces zodemnie
>>
codziennie wchodzę na tą nitkę i codziennie mi się wydaje że gorzej już z wami być nie może
i co dzień jestem wyprowadzany z tego błędu
je suis przeklejaczkx
>>
a te jebane debile /ps0laki/ dalej przekrętu nie rozumieją jahahahahahahaha
>>
Czytelnik niewątpliwie również zauważył przedziwny Miraż Jeziora. Byłoby to logicznym posunięciem, gdyby Aubrey De Los Destinos (taki bowiem przydomek chciałbym nadać swemu osobistemu diabłu) przygotował mi małą fetę na plaży obiecanej, w domniemanym lesie. Lecz obietnica pani Haze okazała się fałszem podszyta: gospodyni nie uprzedziła mnie, że Mary Rose Hamilton (też, swoją drogą, smagła pięknotka) pojedzie z nami i że małe nimfetki będą szeptać na stronie, bawić się na stronie, we dwie miło spędzając czas, który pani Haze i jej przystojny lokator wypełnią stateczną konwersacją prowadzoną półnago, z dala od natrętnych spojrzeń. Nawiasem mówiąc, natręci rzeczywiście wytrzeszczali oczy i mełli językami. Jakie dziwne jest życie!
Spieszno nam odtrącić ten właśnie palec losu, o którego względy zamierzaliśmy się starać. Zanim się pojawiłem, moja gospodyni chciała sprowadzić pewną starszą damę, niejaką pannę Phalen, której matka była niegdyś u jej rodziców kucharką, żeby ta zamieszkała z Lolitą i ze mną, a sama pani Haze, w głębi duszy spragniona sukcesów zawodowych, poszukałaby tymczasem odpowiedniej posady w pobliskim mieście. Bardzo dokładnie wyobrażała sobie całą sytuację: Herr Humbert zgarbiony okularnik -
>>
>>214376581
Jak duży powinien być mój kogut?
>>
zjeżdża z bagażem środkowoeuropejskich kufrów, aby porastać kurzem w kącie za stosem starych książek; córunia, niekochana brzydula, pozostaje pod ścisłym nadzorem panny Phalen, która raz już wzięła moją Lo pod swoje sępie skrzydło (a Lo wzdrygała się z oburzenia, ilekroć wspominała lato 1944Ď); natomiast pani Haze jest recepcjonistką we wspaniałym, eleganckim mieście.
Plany te pokrzyżował pewien niezbyt skomplikowany wypadek. Panna Phalen złamała nogę w biodrze, a stało się to w Savannah, w Georgii, akurat tego dnia, gdy przybyłem do Ramsdale.
Najbliższa niedziela po sobocie, z której zdałem już relację, okazała się równie słoneczna, jak zapowiadali meteorolodzy. Kiedy stawiałem tacę z resztkami śniadania na krześle przed drzwiami pokoju, żeby poczciwa gospodyni zabrała ją w dogodnej dla siebie chwili, zyskałem taki oto obraz sytuacji, nasłuchując z podestu schodów, zza poręczy, podkradłszy się do niej cichaczem w starych bamboszach jedynej starej rzeczy, jaka moja jest.
Znowu się pokłóciły. Pani Hamilton zadzwoniła z wiadomością, że jej córce
"skoczyła temperatura". Pani Haze poinformowała swoją z kolei córkę, że piknik trzeba będzie przełożyć na kiedy indziej. Zapalona mała Haze poinformowała dużą zimną Haze, że wobec tego nie pójdzie z nią do kościoła.
>>
przekręt, czy go rozumiecie? debile
>>
https://www.youtube.com/watch?v=Zc7aWR-MOtA
>>
Doskonale, matka na to, i pojechała sama.
Na podest wyszedłem tuż po goleniu, z umydlonymi opuszkami uszu, tylko w białej piżamie, tej co ma chabry (nie bzy) na plecach; otarłem się więc z mydła, uperfumowałem włosy i pachy, włożyłem szlafrok z fioletowego jedwabiu i nucąc nerwowo hum, hum! ruszyłem schodami w dół na poszukiwanie Lo.
Chcę, żeby moi uczeni czytelnicy współuczestniczyli w epizodzie, który za chwilę odtworzę; żeby zanalizowali każdy szczegół i sami zobaczyli, ile cnotliwej ostrożności jest w całym tym słodkim jak wino zdarzeniu, jeśli przyjąć wobec niego postawę, którą mój adwokat w prywatnej rozmowie nazwał
"bezstronnym współczuciem". Zaczynajmy więc. Czeka mnie trudne zadanie.
Główny bohater: Humbert Hymnista. Czas akcji: niedzielny ranek w czerwcu.
>>
Miejsce: słoneczny salon. Rekwizyty: stara wersalka w paski, czasopisma, adapter, meksykańskie bibeloty (nieboszczyk Harold E. Haze niech Bóg ma poczciwca w opiece spłodził moją miłą w porze sjesty, w pokoju wymalowanym niebieską farbką, na wycieczce do Vera Cruz podczas miodowego miesiąca, a pamiątki między innymi sama Dolores walały się po całym domu). Miała na sobie tego dnia śliczną sukienkę, w której już raz ją widziałem obszerna spódnica, obcisły stanik, krótki rękaw różową, w kratę w ciemniejszym odcieniu różu, żeby zaś uzupełnić kompozycję barw, umalowała usta, a w dolinie jej dłoni spoczywało piękne, banalnie rajskoczerwone jabłko. Nie włożyła jednak butów odpowiednich do kościoła.
>>
File: maxresdefault.jpg (65 KB, 1280x720)
65 KB
65 KB JPG
PRZEKRĘT MOTHERFUCKER, DO YOU GET IT?
>>
>>214375406
Ufffg seksi bardzo dobrze
>>
Udostępniłem Delicjusza. Złapała go i od razu wgryzła się w miąższ, a moje serce było jak śnieg pod cienką purpurową skórką, a amerykańska nimfetka z typową dla siebie małpią zwinnością wyszarpnęła mi z roztargnionej garści czasopismo, które przed chwilą otworzyłem (szkoda, że żaden film nie uwiecznił interesującego deseniu, monogramicznego węzła naszych ruchów, równoczesnych bądź przecinających się). Raptem jakby nie przeszkadzało jej trzymane w ręku oszpecone jabłko popędliwie przekartkowała magazyn, szukając czegoś, co chciała pokazać Humbertowi. Wreszcie znalazła. Udałem zainteresowanie, pochylając się nad nią tak blisko, że włosami dotykała mojej skroni, a ręką musnęła mój policzek, kiedy nadgarstkiem ocierała usta. Z powodu połyskliwej mgiełki, przez którą widziałem ilustrację, nie dość szybko zareagowałem, więc niecierpliwie tarła i stukała jednym nagim kolanem o drugie. W końcu wyłonił się mętny obraz: malarz surrealista wypoczywał na plaży, a tuż obok podobnie jak on leżała na wznak gipsowa
kopia Venus di Milo, do połowy zagrzebana w piasku. Zdjęcie Miesiąca, głosił podpis. Wyrwałem jej to świństwo. Już po chwili udając, że chce je odzyskać nakryła mnie sobą. Złapałem ją za szczupły, sękaty nadgarstek.
>>
Pismo czmychnęło na podłogę jak spłoszona kokosz. Lo wywinęła mi się, odskoczyła i rozparła się w prawym rogu wersalki. A potem bezczelne dziecko z całą prostotą położyło nogi w poprzek mych ud.
Osiągnąłem tymczasem stan podniecenia graniczącego z szaleństwem; byłem jednak zarazem przebiegły jak szaleniec. Siedząc na wersalce zdołałem dzięki całej serii ukradkowych posunięć dostroić swą zakamuflowaną chuć do jej prostolinijnych członków. Niełatwo było odwrócić uwagę dzieweczki, gdy dokonywałem sekretnych regulacji, bez których sztuczka udać się nie mogła.
Gadałem jak najęty, aż pozostawałem w tyle za własnym oddechem, dościgałem go, symulowałem nagły ból zęba, żeby czymś wytłumaczyć przerwy w paplaninie, z wewnętrznym wzrokiem wariata nieustannie utkwionym w celu, który złociście przyświecał mi z oddali, ostrożnie nasilałem magiczne tarcie, które stopniowo unicestwiało w sferze iluzji, jeśli nie faktu -
fizycznie nieusuwalne lecz psychologicznie nader kruche struktury materialnych barier (piżamy i szlafroka) między brzemieniem dwóch opalonych nóg leżących na mych udach a ukrytym tumorem karygodnej namiętności.
>>
Trajkocząc trzy po trzy natrafiłem na pewien mile mechaniczny motyw, recytowałem więc, z lekkimi wariacjami, głupie słowa popularnej wówczas piosenki O, moja Carmen, moja mała Carmen, coś tam, coś tam, jakieś tam noce, pełne gwiazd, jazd i zwad z żandarmem; jak automat powtarzałem te bzdury, trzymając ją pod ich szczególnym czarem (zrodzonym właśnie z wariacji) i ani na chwilę nie opuszczała mnie śmiertelna trwoga, że jakaś boska interwencja przerwie mi, zabierze złoty ciężar, w którego odczuwaniu zdawało się skupiać całe moje jestestwo, a niepokój ten kazał mi działać przez pierwszą minutę z okładem bardziej pospiesznie niż wymagała tego świadomie modulowana delektacja. Motyw gwiżdżących gwiazd i jazgotliwych jazd tudzież zwad z żandarmem podjęła wkrótce Lo, przywłaszczając sobie i korygując melodię, którą tak kaleczyłem. Była muzykalna, a przy tym słodka jak jabłko. Jej nogi podrygiwały z lekka na mym zelektryzowanym łonie; głaskałem je, a ona rozkładała się w prawym rogu, prawie rozkraczała, podlotna Lola, pożerając swój przedwieczny owoc, i śpiewała przez kapiący sok, i spadał jej kapeć, i tarła piętą w nieświeżej skarpeteczce o spiętrzoną na wersalce po mojej lewej stronie stertę nieświeżych czasopism
>>
a każdy jej ruch, każde przesunięcie czy drgnienie pomagało mi tym bardziej zataić i ulepszyć sekretny system dotykowych korelacji między piękną a bestią między moim zakneblowanym, spęczniałym bestialstwem a pięknem jej dołeczków pod niewinną bawełnianą sukienką.
Sunąc czubkami palców po goleniach Lolity czułem, jak leciuteńko się jeżą mikroskopijne włoski. Zatraciłem się w cierpkim lecz zdrowym skwarze, który letnią mgłą spowijał małą mglistą Haze. Żeby tak już została, żeby
>>
https://youtu.be/nMBBXqu0OLE
>WSPIERAMY TECHNOLOGIĘ CHWP 69 i ACAB 1, 2 I 3
>WIEEEEEEELKI EKRAN
>ANTYHAKERSKIE MALWARE XYZ
>WIEEEEEEELKI EKRAN
...
...
...
>kurwa, coś by pasowało o samej grze zachwalić
...
...
...
>MULTIPLAYER
>>
to koniec bracia...
https://www.reddit.com/r/okkolegauposledzony/comments/1n4so23/koledzy_jutro_szkola_znowu/
>>
wszyscy zbłądzili
nie ma ani jednego
>>
debile /polska/ = nie rozumieją przekrętu
>>
File: 7635628_1.3-355856647.jpg (48 KB, 359x500)
48 KB
48 KB JPG
nie zrozumiałem
>>
>poprzebieramy ludzi
>>
niemcy to naród który wiele wycierpiał i dalej cierpi
>>
File: 1752638240317157.png (1004 KB, 1080x1080)
1004 KB
1004 KB PNG
>Boobs: Fake/Enhanced
co kurwa?
>Tattoos: None
vgh trad wife
>>
zaraz polacy za granicą z kantonu (chiny) i okinawy (japonia) na polsat play
>>
Jestem debilem
>>
idziecie na jitsi?
>>
File: 13324163133.png (345 KB, 1259x1428)
345 KB
345 KB PNG
maras? baza
>>
>>214377508
baza ja tez
>>
>>214377508
baza ja tez
>>
co polacy myślą o serbii
>>
>>214377641
nie myślą o serbii
>>
>>214377508
z jakiegoś powodu wszyscy tutaj siedzimy
>>
File: 20250831_162827.jpg (433 KB, 907x1380)
433 KB
433 KB JPG
jem slop
>>
>>214377689
mmm larwy moje ulubione
>>
File: 1734936705221309.png (712 KB, 1034x917)
712 KB
712 KB PNG
>>214377543
a teraz żeby podjebać szatniarza za bycie cwelem to trzeba na irca wypierdalać
>>
>>214377689
smacznego slopu anonku
życzę ci wyjścia z biedy
>>
https://youtu.be/vQkrzc71Tso
>>
File: 1742342425623910.jpg (929 KB, 1711x2421)
929 KB
929 KB JPG
>>214377689
smacznego
co to za jajeczka?
>>
>>214377671
>>214377566
>>214377551

>Ostatni dzień lata
>Nic do roboty, tylko siedzieć przed komputerem

Dlaczego cierpię?
>>
>>214377410
Tej zimy skończy 31 lat.
>>
>>214377707
>>214377878
to ryż z fasolką kurde
>>214377803
'kuje
>>
co dzieje sie w Palestynie
>>
>>214377941
chłop się zesrał jajecznicą
>>
>>214377941
krew spływa rzekami
>>
>>214378030
w palestynie ma rzek
>>
>>214378054
już są
>>
>>214378078
ale inżynieria
>>
co dzieje się w ukropolinie?
>>
>>214378148
krew spływa rzekami >>214376476
>>
>>214378148
w wyciąganiu chuja z wody
>>
polska powinna sie bronic przed wplywami krajów znajdujących się tam gdzie słońce idzie ku ziemi
>>
File: huh_capoo.gif (36 KB, 274x264)
36 KB
36 KB GIF
>zostawiłem starą maszynę do szycia w altanie śmietnikowej
>30min później już jakiś dziad pakuje ją w antyczne torby komunistyczne które wyrzuciłeś do śmieci
>>
>>214378246
czemu wyrzucasz maszynę do szycia?
>>
>helikopter policyjny lata nad osiedlem
>dzwieki syren
co tu sie odpierdala w tym Krakowie
który ukrainiec tym razem kogoś zajebał
>>
>>214378246
dziadek patrzy na one mans junk i widzi swoje treasure bo ma hustlers grindset, ucz się synek, ucz się
>>
ja nigdy policyjnego helikoptera nie widział
>>
>>214378320
kupi jabola i krok bliżej do alkotrumny
baza anon eliminuje śmieć ludzki krok po kroku
>>
>>214378360
>kupi jabola i krok bliżej do alkotrumny
znaczy wygrywa
>>
niektórzy zoomerzy są całkiem spoko
w "polakach za granicą" jest laska 27 lat co skończyła sinologię i pracuje teraz jako dyplomatka w chinach
>>
>>214376606
wszystko ja
>>
>>214378320
gówno prawda
mój ojciec jest taki sam że nic nigdy na śmieci nie wyrzuci i przez to całe mieszkanie zapierdolone śmieciami
ostatnio coś szukałem po szafkach i znalazłem krem do opalania który od 15 lat jest przeterminowany
jakieś gówno kable czy zardzewiałe gwozdze to kurwa standard u niego
tacy ludzie nie są hustlerami tylko hoarderami jebanymi
>>
File: capoo_spin.gif (38 KB, 320x198)
38 KB
38 KB GIF
>>214378320
i co? do grobu zabierze?

>>214378266
to złom co rodzina u mnie składowała
ja tego nie użyję, a oni już nie chcą
może jakąś wartość to i ma, ale była w średnim stanie
>>
>>214378447
no fajnie a teraz powiedz mi gdzie jej rodzina pracuje bo taka młoda pizda nie dostaje roboty w konsulacie tylko dlatego że Sinologie skończyła
pewnie tatuś albo mamusia to też dyplomaci i załatwili pizdzie ciepłą posadkę
>>
miałam sen że się spóźniłam do pracy ale dzisiaj jest niedziela :( dajcie mi święty spokój
>>
nie chce mi sie juz kurwa zyc japierdole
>>
została... Kiedy cała się wyprężyła, rzucając do kominka ogryzek zniweczonego jabłka, na mym spiętym, udręczonym, potajemnie uznojonym łonie przemieścił się jej młody ciężar, bezwstydne niewinne piszczele i krągły tyłeczek; i nagle w mych zmysłach zaszła zagadkowa zmiana. Wkroczyłem na poziom bytu, na którym nie liczyło się nic prócz tego, żeby napawać się wysyconą w mym ciele radością. To, co zaczęło się od rozkosznego rozdęcia najskrytszych mych korzeni, przeszło w iskrzące mrowienie, aby w końcu osiągnąć stadium absolutnego spokoju, ufności i pewności nigdzie poza tym w życiu świadomym niespotykanej. Skoro zaś ta głęboka, gorąca słodycz raz już się wyłoniła i niezłomnie zmierzała ku konwulsyjnemu zwieńczeniu, poczułem, że mogę zmniejszyć tempo, aby przedłużyć iskrzenie. Zdołałem skutecznie zsolipsyzować Lolitę. Mniemane słońce pulsowało w usłużnie podstawionych topolach; byliśmy niesamowicie, wręcz bosko sami; widziałem ją, różaną, złotopylną, przez woal swego powściąganego upojenia, całkiem jej niewiadomego i dalekiego, widziałem ją ze słońcem na ustach, z których wciąż jeszcze padały słowa rymowanki o Carmen z żandarmem, lecz już poza obrębem mej świadomości. Wszystko było gotowe. Obnażone zostały nerwy rozkoszy. Ciałka Krausego wchodziły w fazę frenetyczną. Najlżejszy nacisk wystarczyłby, aby wyroił się cały raj. Nie byłem już Humbertem Huncwotem, smętnookim, zwyrodniałym kundysem, co obłapia cholewę, która lada moment odtrąci go kopniakiem. Wzniosłem się ponad mękę śmieszności, ponad groźbę odwetu. W seraju własnej roboty byłem promiennym, krzepkim Turkiem, który z rozmysłem, w pełni świadom swych swobód, odwleka chwilę, gdy wreszcie uraczy się najmłodszą, najbardziej kruchą niewolnicą
>>
>>214378479
>>214378474
t. broke ahh niggas
weźmie na targ staroci i odsprzeda za grube $$$ i potem zainwestuje (we wiadomo co >>214378360)
>>
>>214378507
mi sie snilo ze zaproislem jakas dziewczyne na randka
a drugy sen ze zapytalem dziewczyne o numer
>>
>>214378503
myślisz, że nie musiała się dużo uczyć
>>
Patrz, patrz! jęknąłem patrz, co zrobiłaś, co sobie zrobiłaś, och, patrz! Ujrzałem bowiem, przysięgam, żółto-fioletowy siniak na uroczym udzie nimfetki, które masowałem włochatym łapskiem, z wolna zagarniając, a dzięki jej bagatelnej bieliźnie nic, można by sądzić, nie stało na przeszkodzie, żeby mój muskularny kciuk wkradł się w gorącą kotlinę krocza
ot tak, jak łaskocze się i pieści rozchichotane dziecko nic ponadto -
aż w końcu...
Oj, przecież to drobiazg zawołała z ostrą raptem nutą w głosie i nagle się zakręciła, zawierciła, odrzuciła głowę do tyłu, zębami dotknęła lśniącej dolnej wargi i już się ode mnie odwracała, a moje usta jęku pełne, panowie sędziowie, prawie sięgały nagiej szyi nimfetki, gdy kruszyłem o jej lewy pośladek ostatni spazm najdłuższej ekstazy, jakiej kiedykolwiek zaznał
człowiek lub potwór.
Zaraz potem (myślałby kto, żeśmy się mocowali i właśnie rozluźniłem chwyt) sturlała się z wersalki i zerwała na równe nogi a raczej nogę -
>>
File: IMG_3588.jpg (3.4 MB, 4032x3024)
3.4 MB
3.4 MB JPG
ughhhhh
>>
zyloty gf
>>
>>214378584
każdy z /polski/ by się chińskiego nauczył w tydzień, ale nie chce bo nie ma układów żeby dostać robotę
>>
>>214378584
pewnie sie dużo uczyła ale takich jak ona są dziesiątki i jedyny powód dla którego dostała robote w konsulacie to rodzinne wtyki
>>
boze nie chce jutro isc kurwa do pracy j paierdolej ja ukzurnwiamgmoe
>>
>>214378341
polska ma z 2 policyjne helikoptery, używane 30 letnie kupione od ruskich i niemca
>>
>>214378628
na boso idziesz?
>>
>>214378574
co powiedziała
>>
>>214378571
więcej zarobię spędzając ten czas w pracy niż wożąc złom po targach
>>
UWAGA POLACY ZA GRANICĄ Z OKINAWY NA POLSAT PLAY
>>
>>214378628
>te slady stup w piasku
ufff chcialbym tam teraz z tobom bbyc
>>
>>214378628
meh, to ten sam widok, który widziałem przez całe życie.
>>
>>214378636
dlatego ty w zyciu nie robisz nic
>>
Tamto miasto, i to tak bałamutneĎ Szczęście nasze, i ostatnia scysja,Ď I broń, z której cię, Carmen, zatłukłem,Ď A teraz ją w garści ściskam.Ď
>>
>>214378672
:O
>>
>>214378571
>>214378661
takie szukanie staroci, naprawianie ich i sprzedawanie za mały profit to brzmi jak spoko zajecie jak jest sie na emeryturze i nie ma sie co robic
tylko ze jak ja bede starym dziadkiem to bede w gierki napierdalal a nie złom targał
>>
>>214378724
öööÖööÖÖööÖöööÖÖÖ
>>
(Pewnie wyciągnął trzydziestkę dwójkę i wpakował swojej cizi kulę w oko.)
Lunch zjadłem w mieście od lat nie byłem taki głodny. Kiedy wróciłem spacerkiem, dom zionął jeszcze pustką po Lo. Resztę popołudnia spędziłem dumając, knując, błogo trawiąc poranne przeżycie.
Byłem z siebie dumny. Skradłem miodny dreszcz, nie wystawiając na szwank moralności nieletniej. Bez najmniejszej szkody. Iluzjonista wlał mleko, melasę i spieniony szampan do nowej białej torebki młodej damy; a torebka -
o, dollo szczęsna! pozostała nietknięta. Tak więc delikatnie skonstruowałem swe haniebne, żarliwe, grzeszne marzenie; a mimo to Lolita
była bezpieczna i ja także byłem bezpieczny. Nie ją szaleńczo posiadłem, lecz swój własny twór, inną, urojoną Lolitę może nawet rzeczywistszą od Lolity; ta wymyślona była po części tożsama z prawdziwą, otulała ją sobą; unosiła się w powietrzu między nami dwojgiem, bezwolnie, bezwiednie ba...
bez własnego życia.
>>
>>214378734
widzę chór sojaków
>>
>>214378737
Grej dupke
>>
Dziecinka nic o tym nie wiedziała. Nic jej nie zrobiłem. Nic też nie stało na przeszkodzie, żebym powtórzył popis, który nie bardziej na nią
oddziałał, niż gdyby była falującym na ekranie obrazem fotograficznym, a ja niby wzgardzony garbus samogwałciłbym się w ciemnościach. Popołudnie snuło się bez końca w dojrzałej ciszy, a wysokie, bujne drzewa zdawały się być ze mną w zmowie; i oto znów jęło mnie nękać pragnienie, jeszcze silniejsze niż
przedtem. Niech szybko wróci, modliłem się do wypożyczonego Boga, a kiedy mamma pójdzie do kuchni, niech powtórzy się scena na wersalce, błagam, uwielbiam ją tak okropnie.
>>
>>214378660
jedna dala numer i druga sie zgodzila na randke
>>
>>214378774
kawaler z ciebie
>>
Nie: "okropnie" to niewłaściwe słowo. Uniesienie, którym napełniała mnie wizja nowych rozkoszy, nie było okropne, lecz patetyczne. Widzę w nim patos. Tak, patos bo choć weneryczna oskoma prażyła mnie ogniem nienasyconym, zamierzałem z jak najgorliwszym zapałem i przezornością
chronić czystość dwunastoletniego dziecka.
>>
jak to jest miec gf i chodzic na randki?
>>
>>214378733
piękna historia, ale szczerze wątpie
to było raczej
>HALNA, PA
>dobrą maszynę ktoś wyrzucił
>wezmnę, może się przyda
>>
>>214378737
>>214378665
>>214378624
>>214378567
widać że pisał to absolutny pojeb, który w pełni zdawał sobie sprawę z bycia pojebem
>>
>>214378806
Nie wiem.
>>
>>214378806
witam
nie wiem
pozdrawiam
>>
File: 1761529387555192.jpg (304 KB, 1713x1295)
304 KB
304 KB JPG
>>214378806
graj w dejting simy to się dowiesz
>>
haha córka tej polki z okinawy miała plakaty z tuhu na ścianach xD
>>
>>214378774
czy się mówi kasanova
>>
Obawiam się, że od początku strasznie panu zawraca głowę. A przed jej wyjazdem też czeka nas parę burzliwych dni. Oświadczyła mi w oczy, że nigdzie nie pojedzie, i przyznam, że zostawiłam ją z Chatfieldami, bo bałam się tak od razu stawić jej czoło sam na sam. Film może ją udobrucha.
Phyllis to przemiła dziewczynka i Lo nie ma żadnego powodu jej nie lubić.
Naprawdę, monsieur, bardzo mi przykro, że ząb pana rozbolał. Postąpiłby pan znacznie rozsądniej, pozwalając mi zadzwonić z samego rana do Adama Quilty'ego, jeśli ból nie ustanie. Ale wie pan co, uważam, że jechać na obóz jest dużo zdrowiej, no i, jak to ja czasem mówię, o wiele rozsądniej niż dąsać się na podmiejskim trawniku, wymazywać mamie szminkę, napastować
nieśmiałych uczonych i wściekać się o byle co.
Czy jest pani pewna rzekłem w końcu że będzie jej tam dobrze?
(wątła, żałośnie wątła interwencja!) Lepiej niech się o to postara -
odparła Haze. Zresztą nie spędzi tam czasu na samych zabawach.
Kierowniczką obozu jest Shirley Holmes: wie pan, ta, co napisała
"Dziewczynę przy ognisku". Obóz pozwoli Dolores Haze rozwinąć się pod wieloma względami skorzysta na tym jej zdrowie, wiedza, usposobienie. A zwłaszcza poczucie odpowiedzialności wobec innych ludzi. Weźmiemy te świece i posiedzimy chwilę na piazzy, czy woli pan pójść do łóżka i poniańczyć
ząb?
Niańczyć ząb.
>>
Polki komputerem gf (chlop)
>>
dlaczego polska to państwo sezonowe?
>>
Nazajutrz pojechały do miasta, żeby kupić rzeczy do zabrania na obóz: każdy ubraniowy sprawunek działał na Lo jak czarodziejska różdżka. Przy kolacji zachowywała się po swojemu, z sarkazmem. Prosto od stołu poszła do siebie na górę i zatopiła się w komiksach kupionych na zimne dni w Kolonii Q (do czwartku tak gruntownie je zgłębiła, że w końcu wcale ich nie zabrała). Ja też wycofałem się do swojej jamy i zacząłem pisać listy.
Postanowiłem wyjechać nad morze, a z początkiem roku szkolnego wznowić
>>
dlaczego polska to państwo?
>>
>>214378912
Który z bratnich narodów słowiańskich lubisz najbardziej? Ukrainę? Rosję?
>>
>>214378874
mowi sie mlody napastnik mezczyzna(forward young man)
>>
werandy (bezczelny wiatr pogasił jej czerwone świece), Haze z okropnym
śmiechem zwierzyła mi się, że powiedziała Lo, jakoby jej ukochany Humbert w pełni pochwalał plan wyjazdu na obóz.
No i teraz ciągnęła mała się ciska; pretekst: pan i ja chcemy jej się pozbyć; prawdziwy powód: zapowiedziałam, że jutro wymienimy na coś
>>
moze obejrze sobie anime TO BE HERO X
>>
powiedziała że w japonii brakuje jest polskiego chleba i kiełbasy
>>
File: 1753504775996097.png (68 KB, 657x655)
68 KB
68 KB PNG
>>
>>214378806
Jest jak worki z piaskiem.
>>
>>214379015
czy to znaczy że jeśli znasz czyjś numer telefonu to możesz mu ekranik zablokować jak wali sobie konia?
>>
>japoński ryż i ryba
:/
>polski chleb i kiełbasa
:O
>>
File: 1789652135578133.png (800 KB, 991x985)
800 KB
800 KB PNG
Jak to jest, że chociaż jestem zatrudniony na 3/4 etatu, to w grafiku zawsze wpisują mi po 135-150 godzin miesięcznie. Czy to jakiś skam podatkowy którego nie rozumiem?
>>
>>214378944
taki żart
>>
>>214379015
Give it back Pawel
>>
>>214378954
żadnego, nie myślę za bardzo o europie wschodniej
>>
polska to państwo wendyckie
>>
File: 1748715254980701.png (1.01 MB, 691x1125)
1.01 MB
1.01 MB PNG
>>214379118
nie
>>
>>214379064
w polsce wszystko jest scamem do momentu aż się udowodni że jest podludzkim scamem
>>
>>214378960
ok dziękuję to tu
>>
>>214379223
>popełniłbyś zbrodnię gorszą niż kidnaper, kiedy gwałci dziecko
bardzo subtelny foreshadowing
>>
warsaw cavaliers
>>
ten polak na okinawie ma zonę hinduskę
>>
File: 1755856147809211.mp4 (2.97 MB, 1126x1062)
2.97 MB
2.97 MB MP4
siema /polska/
>>
oglądam mecz Jagielloni
>>
>>214379422
wypierdalaj kurwo awataraska
>>
File: 1738038474997211.webm (20 KB, 510x610)
20 KB
20 KB WEBM
pije kubusia mango mango mango mango
https://www.youtube.com/watch?v=5yXdpVCmTGc&t=9s
>>
>polka w japonii
>rozwiedziona, samotnie wychowuje córkę
>córka nie zna słowa po polsku

>polak w japonii
>szczęśliwie żonaty, dwie córki
>obie mówią po polsku bez akcentu mimo że tylko raz w życiu były w polsce

wytłumaczcie
>>
>>214379346
>poślubić wyłącznie po to, aby móc postąpić wedle swego widzimisię z jej dzieckiem
typowy koneser samotnych matek
>>
>>214379522
oboje rodzice muszą mówić po polsku żeby dzieci też mówili
>>
File: 1748125829079943.jpg (257 KB, 1096x716)
257 KB
257 KB JPG
>>214379472
grzeczniej do szefa, smieciu z polska kartoflana morda
>>
>>214379559
jego żona jest hinduską i poznali się w niemczech, też tylko raz była w polsce
>>
>>214379477
>Ujrzałem siebie w chwili, gdy zadaję potężny napój nasenny matce i córce, aby pieścić tę ostatnią aż do rana z całą bezkarnością
typowy koneser samotnych matek
>>
File: thumbs_up_capoo.gif (98 KB, 296x270)
98 KB
98 KB GIF
>>214379505
na zdrovie

ja zjadłem fryteczki + herbatka

>>214379422
dzień bobry
>>
/tkqXfoJad/ZXbqahfb8w3w==/;stub:no
/Y3j/8iKVkPgaFd12eCBtig==/;stub:no
>>
>książka lolita jest o pedofilu co kręci z samotną matką by móc łatwo gwałcić jej dziecko
ciekawe że nigdy się nie mówi o tym motywie
>>
File: 1721254842757.png (59 KB, 966x492)
59 KB
59 KB PNG
kto tutaj /klasyczne okrągłe oblicze/
>>
File: 1664836189592376.webm (2.32 MB, 472x848)
2.32 MB
2.32 MB WEBM
ona jest pedalem utkwiło mi w głowie. Zupełnie bez powodu zaczynam śpiewać tę piosenkę.
>>214379629
to chlop
>>
panowie..... co tak mało anime brzuszków dzisiaj

więcej postować proszę
>>
File: 1729034944665234.jpg (29 KB, 720x621)
29 KB
29 KB JPG
>>214379641
dzięki i smacznego
kuuurwa zapomniałem o frytkach w zamrażarce
może w tygodniu zrobie w r/frajerze
>>
nie chce mi sie juz kurwa zycj apireodlej ja kuzurenwigmoe
>>
>>214379738
spierdalaj, my tu nienawidzimy japonii
>>
>>214379704
nom to koniec dla polaka okrąglaka
koniu tak naprawdę wygrał loterię genów, ale pierdoli głupoty
>>
File: 1720543560039448.webm (802 KB, 720x944)
802 KB
802 KB WEBM
>>214379707
szatan szatan szatan
>>
>>214379761
też nienawidzę ale brzuszki lubię
>>
>>214379738
zostań
my tutaj kochamy japonię
>>
File: 1751958823567499.png (468 KB, 601x800)
468 KB
468 KB PNG
>>214379792
daj spokój
>>
>polska to państwo
xD
>>
e japoniec czemu nie postowałeś przez 3 lata
>>
>>214379581
nie wiem
skąd ich znasz
>>
>>214379857
ta flaga powinna być w filtrach
>>
>>214379860
program tv leci "polacy za granicą", dziś jest z okinawy
>>
File: 1695850919035505.jpg (895 KB, 2000x1887)
895 KB
895 KB JPG
>>214379838
dowod cwelu
>>
boze jak mi sie kurwa nie chche juzk urwa chorwa podracowa cj paieroldwac
>>
>>214379857
chyba było paru japońskich anonów

ja tu tylko od czasu do czasu wpadam, postuję jakiś mocny cringe, a potem spierdalam na parę miesięcy
>>
>>214379890
polki ruchają się z psami i mają psieci
>>
>>214379890
jak chcesz to moge byc twoim psem
>>
>>214379915
@grok czy to prawda?
>>
>>214379908
zajeb się śmieciu
>>
>>214379430
baza ja też
wstałaś dla ja jezusa?
>>
File: 1753722056705063.mp4 (3.55 MB, 1200x720)
3.55 MB
3.55 MB MP4
>>214379422
dd
>>
>>214379955
~(◠‿◕)
>>
>>214379879
No to nie wiem
Co o tym myślisz
>>
/4W9yF48gUxo+msGuDQWD1g==/;stub:no
>>
File: 1742665203055984.png (3.13 MB, 2048x3072)
3.13 MB
3.13 MB PNG
zrobie sobie z serkiem i omletem z pomidorem na patelni różne przyprawy itd żbsz misiany misiany muala
>>
kupilem bransoletke z rossmana za 3 dychy
>>
animkarz wrzy na JE przeklejaczke poprawiajaca kapital kulturowy anonka
>>
>>214380093
co tak tanio, biedakiem jesteś?
>>
>>214380093
chłopak się ucieszy
>>
>>214380123
mialem napiwek dac kasjerce? nie rozumiem
pozatym wyjebalem juz 200zl na bilet na bladee dzisiaj
>>
boze nie chce mi sie zyc nie chce juz kurwa chodzic do pracy prosze kurwa promocy
>>
File: 1752333231322136.png (2.88 MB, 2480x3507)
2.88 MB
2.88 MB PNG
>>214380072
baza, smacznego
>>
>>214380149
która część blade'a? znowu w kinach grają?
>>
>>214379792
muağhahahahah evil
>>
>>214380093
poka
>>
File: 1560202966250.jpg (209 KB, 817x880)
209 KB
209 KB JPG
>>214379938
pies?
>>
>>214380181
bladee gluptasku :3
https://www.youtube.com/watch?v=fDwc7VxM8Sk
>>
File: 1751337685296364.jpg (193 KB, 506x538)
193 KB
193 KB JPG
szatniarza dzisiaj pojebalo pewnie wtyki psolskie ma
>>
>>214380149
mogę ci sprzedać taką samą za 5 dych jak nie chcesz wyjść na biedaka
>>
https://youtu.be/HiSItQlQsCc
moja gf wstawila nowy filmik
>>
uuuuu uuuğğ
Co Ty Tutaj Robisz
>>
>>214380207
ale gówno, a nawet nie włączyłem
>>
File: 1729741858683534.jpg (116 KB, 440x635)
116 KB
116 KB JPG
>>214380195
?seip
>>
>>214379975
Tak
>>
File: 1665439808546128.png (792 KB, 817x880)
792 KB
792 KB PNG
>>214380292
tak
>>
cream pies
>>
File: 1756497370373346.jpg (83 KB, 482x810)
83 KB
83 KB JPG
>>214380321
baza
>>
>>214380332
zamknij sie meksykanskie
>>
ale moja skóra wygląda okropnie
>>
File: 1745496553362019.webm (3.84 MB, 852x480)
3.84 MB
3.84 MB WEBM
u nas w ameryce wszycy jebia lech poznan bo to kurwy sa
>>
>>214380471
>>214380471
>>214380471
>>214380471
>>
>>214380481
tu postuję, robert makłowicz
>>
zostawcie przeklejaczke

[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.