edycja żelazna
zumerki nie wiedzą że szon patrol to thot patrol z usa lata temu
>>214375695tak to jest w naszej wielkiej polsce>sraka o imigrantach w usaza 3 miesiace pis sra o migrantach>sraka o pedalach w usaza 3 miesiace pis sra o pedalach>sraka o transach w usaza 3 miesiace pis sra o transachi tak w kółko
>>214375771nie widzieli co zamawiają? przecież są karty w restauracjach
>>214375771klasyczny pomorski paragon, bylo zakop
zjadłem tosty>>214375771>szarpana po greckutak wczoraj z waszymi matkami robiłem
>>214375771rosół za 19 cebul w 2025 to tanioa że kotlet z ryby za 400 cebul to tak zawsze było w polsce, janusze wezmą 200 gram ryby otoczą w bułce tartej, do oleju, i tak 5 warstwzumerki zobaczyły co to znaczy polska i janusze jahahaa policja będzie bronić janusza
>>214375874to wszystko grecki dla mnie
>zamówiłem drogie jedzenie w drogiej restauracji i teraz każą płacić, jak to się mogło mi przydarzyć?
>>214375897toooooooooooo, ludzie sie sraja na ceny w restauracjach a potem i tak idąi to tez nie tak ze nie ma restauracji gdzie współczynnik cena/jakość jest bardzo dobry, p0lak poprostu musi iść do drogiej i chujowej bo yyy poprostu musi
>>214375821>>214375897>t. typowy psolacki podludź co broni oszustów bo sam jest śmieciem krętaczem
musicie wymagać od siebie więcej
>>214375933>oszustów>ceny jak podane w menu>normalny paragon fiskalny a nie jakaś podróbka bez podatku
>>214375930>>214375897>>214375821anony dałny piwniczne nie wiedzą o co chodzi
>>214375980powiedz dałnie że nie wiesz o co chodzi bez mówienia że nie wiesz o co chodzi
>>214375771a anon cyk paluszki rybne z marketu i elotylko frajerzy jedzą w knajpach
nie ma co oczekiwać że dałn z piwnicy zrozumie na czym polega przekręt
>>214375996>>214376020jak cię nie stać na jedzenie w restauracji to tam nie idziesz zumerku
>>214376044anońskie victory royalejak jeszcze r/frajera ma to już w ogóle
>>214376057kiepski bejt dzidzia
przeciez oni wysrali juz w tym roku jedna czeschttps://youtu.be/sMUzUEAwyic
>>214376178to idź jeszcze raz do tej restauracji i zamów obiad, może tym razem lepiej ci się wylosujepozdro i z fartem
>>214375771>BMI Status: Mentzen Cycki+
Jak zdobyć polenfu?
nie chce mi sie isjuwrw kurwa zycj apeirdolej ja kuzrwa niemoge A pierdole jan iechche jzu kurwa chodzic do pryacy
chodziło o pochwalenie się
>>214376236bądź czarny
>>214376236musisz być łobuzembo łobuz kocha najbardziej O ALGO
>>214376236wygląda na taką co chętnie uprawia seks z czarnymi dżentelmenami
>>214376207
>>214376213>dałn "myśli" że obrazek to ktoś z tej nitki
>>214376379zuza jest WCK tylko
>>214376236ale wzdryg
Moim marzeniem jest poślubić żelazne pilony
kurwa jak teraz gra się w te minecrafty w nederze są jakieś świnie chrumkające i się im jakiś gold rzuca co to kurwa jes
>>214376291>>214376300Jestem jednak brązowy.
dla mnie to pierogi ukraińskie
co robi teraz twórca minecrafta
slava urine
piwniczne dałny z /polska/ są zbyt tępe by rozkminić na czym polega przekręt
>kto zamawiał ukraińskie>nikt, same przyszły
>>214376438to powinno wystarczyć, ale jak polka spotka osobnika o ciemniejszej od ciebie skórze to cię zostawi
>>214375933>>214375996>>214376020>>214376052>>214376553jeszcze napisz z 8 razy
>>214376553nigdy w restauracji nie byłem czego ty kurwa chces zodemnie
codziennie wchodzę na tą nitkę i codziennie mi się wydaje że gorzej już z wami być nie może i co dzień jestem wyprowadzany z tego błędu je suis przeklejaczkx
a te jebane debile /ps0laki/ dalej przekrętu nie rozumieją jahahahahahahaha
Czytelnik niewątpliwie również zauważył przedziwny Miraż Jeziora. Byłoby to logicznym posunięciem, gdyby Aubrey De Los Destinos (taki bowiem przydomek chciałbym nadać swemu osobistemu diabłu) przygotował mi małą fetę na plaży obiecanej, w domniemanym lesie. Lecz obietnica pani Haze okazała się fałszem podszyta: gospodyni nie uprzedziła mnie, że Mary Rose Hamilton (też, swoją drogą, smagła pięknotka) pojedzie z nami i że małe nimfetki będą szeptać na stronie, bawić się na stronie, we dwie miło spędzając czas, który pani Haze i jej przystojny lokator wypełnią stateczną konwersacją prowadzoną półnago, z dala od natrętnych spojrzeń. Nawiasem mówiąc, natręci rzeczywiście wytrzeszczali oczy i mełli językami. Jakie dziwne jest życie!Spieszno nam odtrącić ten właśnie palec losu, o którego względy zamierzaliśmy się starać. Zanim się pojawiłem, moja gospodyni chciała sprowadzić pewną starszą damę, niejaką pannę Phalen, której matka była niegdyś u jej rodziców kucharką, żeby ta zamieszkała z Lolitą i ze mną, a sama pani Haze, w głębi duszy spragniona sukcesów zawodowych, poszukałaby tymczasem odpowiedniej posady w pobliskim mieście. Bardzo dokładnie wyobrażała sobie całą sytuację: Herr Humbert zgarbiony okularnik -
>>214376581Jak duży powinien być mój kogut?
zjeżdża z bagażem środkowoeuropejskich kufrów, aby porastać kurzem w kącie za stosem starych książek; córunia, niekochana brzydula, pozostaje pod ścisłym nadzorem panny Phalen, która raz już wzięła moją Lo pod swoje sępie skrzydło (a Lo wzdrygała się z oburzenia, ilekroć wspominała lato 1944Ď); natomiast pani Haze jest recepcjonistką we wspaniałym, eleganckim mieście.Plany te pokrzyżował pewien niezbyt skomplikowany wypadek. Panna Phalen złamała nogę w biodrze, a stało się to w Savannah, w Georgii, akurat tego dnia, gdy przybyłem do Ramsdale.Najbliższa niedziela po sobocie, z której zdałem już relację, okazała się równie słoneczna, jak zapowiadali meteorolodzy. Kiedy stawiałem tacę z resztkami śniadania na krześle przed drzwiami pokoju, żeby poczciwa gospodyni zabrała ją w dogodnej dla siebie chwili, zyskałem taki oto obraz sytuacji, nasłuchując z podestu schodów, zza poręczy, podkradłszy się do niej cichaczem w starych bamboszach jedynej starej rzeczy, jaka moja jest.Znowu się pokłóciły. Pani Hamilton zadzwoniła z wiadomością, że jej córce"skoczyła temperatura". Pani Haze poinformowała swoją z kolei córkę, że piknik trzeba będzie przełożyć na kiedy indziej. Zapalona mała Haze poinformowała dużą zimną Haze, że wobec tego nie pójdzie z nią do kościoła.
przekręt, czy go rozumiecie? debile
https://www.youtube.com/watch?v=Zc7aWR-MOtA
Doskonale, matka na to, i pojechała sama.Na podest wyszedłem tuż po goleniu, z umydlonymi opuszkami uszu, tylko w białej piżamie, tej co ma chabry (nie bzy) na plecach; otarłem się więc z mydła, uperfumowałem włosy i pachy, włożyłem szlafrok z fioletowego jedwabiu i nucąc nerwowo hum, hum! ruszyłem schodami w dół na poszukiwanie Lo.Chcę, żeby moi uczeni czytelnicy współuczestniczyli w epizodzie, który za chwilę odtworzę; żeby zanalizowali każdy szczegół i sami zobaczyli, ile cnotliwej ostrożności jest w całym tym słodkim jak wino zdarzeniu, jeśli przyjąć wobec niego postawę, którą mój adwokat w prywatnej rozmowie nazwał"bezstronnym współczuciem". Zaczynajmy więc. Czeka mnie trudne zadanie.Główny bohater: Humbert Hymnista. Czas akcji: niedzielny ranek w czerwcu.
Miejsce: słoneczny salon. Rekwizyty: stara wersalka w paski, czasopisma, adapter, meksykańskie bibeloty (nieboszczyk Harold E. Haze niech Bóg ma poczciwca w opiece spłodził moją miłą w porze sjesty, w pokoju wymalowanym niebieską farbką, na wycieczce do Vera Cruz podczas miodowego miesiąca, a pamiątki między innymi sama Dolores walały się po całym domu). Miała na sobie tego dnia śliczną sukienkę, w której już raz ją widziałem obszerna spódnica, obcisły stanik, krótki rękaw różową, w kratę w ciemniejszym odcieniu różu, żeby zaś uzupełnić kompozycję barw, umalowała usta, a w dolinie jej dłoni spoczywało piękne, banalnie rajskoczerwone jabłko. Nie włożyła jednak butów odpowiednich do kościoła.
PRZEKRĘT MOTHERFUCKER, DO YOU GET IT?
>>214375406Ufffg seksi bardzo dobrze
Udostępniłem Delicjusza. Złapała go i od razu wgryzła się w miąższ, a moje serce było jak śnieg pod cienką purpurową skórką, a amerykańska nimfetka z typową dla siebie małpią zwinnością wyszarpnęła mi z roztargnionej garści czasopismo, które przed chwilą otworzyłem (szkoda, że żaden film nie uwiecznił interesującego deseniu, monogramicznego węzła naszych ruchów, równoczesnych bądź przecinających się). Raptem jakby nie przeszkadzało jej trzymane w ręku oszpecone jabłko popędliwie przekartkowała magazyn, szukając czegoś, co chciała pokazać Humbertowi. Wreszcie znalazła. Udałem zainteresowanie, pochylając się nad nią tak blisko, że włosami dotykała mojej skroni, a ręką musnęła mój policzek, kiedy nadgarstkiem ocierała usta. Z powodu połyskliwej mgiełki, przez którą widziałem ilustrację, nie dość szybko zareagowałem, więc niecierpliwie tarła i stukała jednym nagim kolanem o drugie. W końcu wyłonił się mętny obraz: malarz surrealista wypoczywał na plaży, a tuż obok podobnie jak on leżała na wznak gipsowa kopia Venus di Milo, do połowy zagrzebana w piasku. Zdjęcie Miesiąca, głosił podpis. Wyrwałem jej to świństwo. Już po chwili udając, że chce je odzyskać nakryła mnie sobą. Złapałem ją za szczupły, sękaty nadgarstek.
Pismo czmychnęło na podłogę jak spłoszona kokosz. Lo wywinęła mi się, odskoczyła i rozparła się w prawym rogu wersalki. A potem bezczelne dziecko z całą prostotą położyło nogi w poprzek mych ud.Osiągnąłem tymczasem stan podniecenia graniczącego z szaleństwem; byłem jednak zarazem przebiegły jak szaleniec. Siedząc na wersalce zdołałem dzięki całej serii ukradkowych posunięć dostroić swą zakamuflowaną chuć do jej prostolinijnych członków. Niełatwo było odwrócić uwagę dzieweczki, gdy dokonywałem sekretnych regulacji, bez których sztuczka udać się nie mogła.Gadałem jak najęty, aż pozostawałem w tyle za własnym oddechem, dościgałem go, symulowałem nagły ból zęba, żeby czymś wytłumaczyć przerwy w paplaninie, z wewnętrznym wzrokiem wariata nieustannie utkwionym w celu, który złociście przyświecał mi z oddali, ostrożnie nasilałem magiczne tarcie, które stopniowo unicestwiało w sferze iluzji, jeśli nie faktu -fizycznie nieusuwalne lecz psychologicznie nader kruche struktury materialnych barier (piżamy i szlafroka) między brzemieniem dwóch opalonych nóg leżących na mych udach a ukrytym tumorem karygodnej namiętności.
Trajkocząc trzy po trzy natrafiłem na pewien mile mechaniczny motyw, recytowałem więc, z lekkimi wariacjami, głupie słowa popularnej wówczas piosenki O, moja Carmen, moja mała Carmen, coś tam, coś tam, jakieś tam noce, pełne gwiazd, jazd i zwad z żandarmem; jak automat powtarzałem te bzdury, trzymając ją pod ich szczególnym czarem (zrodzonym właśnie z wariacji) i ani na chwilę nie opuszczała mnie śmiertelna trwoga, że jakaś boska interwencja przerwie mi, zabierze złoty ciężar, w którego odczuwaniu zdawało się skupiać całe moje jestestwo, a niepokój ten kazał mi działać przez pierwszą minutę z okładem bardziej pospiesznie niż wymagała tego świadomie modulowana delektacja. Motyw gwiżdżących gwiazd i jazgotliwych jazd tudzież zwad z żandarmem podjęła wkrótce Lo, przywłaszczając sobie i korygując melodię, którą tak kaleczyłem. Była muzykalna, a przy tym słodka jak jabłko. Jej nogi podrygiwały z lekka na mym zelektryzowanym łonie; głaskałem je, a ona rozkładała się w prawym rogu, prawie rozkraczała, podlotna Lola, pożerając swój przedwieczny owoc, i śpiewała przez kapiący sok, i spadał jej kapeć, i tarła piętą w nieświeżej skarpeteczce o spiętrzoną na wersalce po mojej lewej stronie stertę nieświeżych czasopism
a każdy jej ruch, każde przesunięcie czy drgnienie pomagało mi tym bardziej zataić i ulepszyć sekretny system dotykowych korelacji między piękną a bestią między moim zakneblowanym, spęczniałym bestialstwem a pięknem jej dołeczków pod niewinną bawełnianą sukienką.Sunąc czubkami palców po goleniach Lolity czułem, jak leciuteńko się jeżą mikroskopijne włoski. Zatraciłem się w cierpkim lecz zdrowym skwarze, który letnią mgłą spowijał małą mglistą Haze. Żeby tak już została, żeby
https://youtu.be/nMBBXqu0OLE>WSPIERAMY TECHNOLOGIĘ CHWP 69 i ACAB 1, 2 I 3>WIEEEEEEELKI EKRAN>ANTYHAKERSKIE MALWARE XYZ>WIEEEEEEELKI EKRAN.........>kurwa, coś by pasowało o samej grze zachwalić.........>MULTIPLAYER
to koniec bracia...https://www.reddit.com/r/okkolegauposledzony/comments/1n4so23/koledzy_jutro_szkola_znowu/
wszyscy zbłądzilinie ma ani jednego
debile /polska/ = nie rozumieją przekrętu
nie zrozumiałem
>poprzebieramy ludzi
niemcy to naród który wiele wycierpiał i dalej cierpi
>Boobs: Fake/Enhancedco kurwa?>Tattoos: Nonevgh trad wife
zaraz polacy za granicą z kantonu (chiny) i okinawy (japonia) na polsat play
Jestem debilem
idziecie na jitsi?
maras? baza
>>214377508baza ja tez
co polacy myślą o serbii
>>214377641nie myślą o serbii
>>214377508z jakiegoś powodu wszyscy tutaj siedzimy
jem slop
>>214377689mmm larwy moje ulubione
>>214377543a teraz żeby podjebać szatniarza za bycie cwelem to trzeba na irca wypierdalać
>>214377689smacznego slopu anonkużyczę ci wyjścia z biedy
https://youtu.be/vQkrzc71Tso
>>214377689smacznegoco to za jajeczka?
>>214377671>>214377566>>214377551>Ostatni dzień lata>Nic do roboty, tylko siedzieć przed komputeremDlaczego cierpię?
>>214377410Tej zimy skończy 31 lat.
>>214377707>>214377878to ryż z fasolką kurde>>214377803'kuje
co dzieje sie w Palestynie
>>214377941chłop się zesrał jajecznicą
>>214377941krew spływa rzekami
>>214378030w palestynie ma rzek
>>214378054już są
>>214378078ale inżynieria
co dzieje się w ukropolinie?
>>214378148krew spływa rzekami >>214376476
>>214378148w wyciąganiu chuja z wody
polska powinna sie bronic przed wplywami krajów znajdujących się tam gdzie słońce idzie ku ziemi
>zostawiłem starą maszynę do szycia w altanie śmietnikowej>30min później już jakiś dziad pakuje ją w antyczne torby komunistyczne które wyrzuciłeś do śmieci
>>214378246czemu wyrzucasz maszynę do szycia?
>helikopter policyjny lata nad osiedlem>dzwieki syren co tu sie odpierdala w tym Krakowiektóry ukrainiec tym razem kogoś zajebał
>>214378246dziadek patrzy na one mans junk i widzi swoje treasure bo ma hustlers grindset, ucz się synek, ucz się
ja nigdy policyjnego helikoptera nie widział
>>214378320kupi jabola i krok bliżej do alkotrumnybaza anon eliminuje śmieć ludzki krok po kroku
>>214378360>kupi jabola i krok bliżej do alkotrumnyznaczy wygrywa
niektórzy zoomerzy są całkiem spokow "polakach za granicą" jest laska 27 lat co skończyła sinologię i pracuje teraz jako dyplomatka w chinach
>>214376606wszystko ja
>>214378320gówno prawdamój ojciec jest taki sam że nic nigdy na śmieci nie wyrzuci i przez to całe mieszkanie zapierdolone śmieciamiostatnio coś szukałem po szafkach i znalazłem krem do opalania który od 15 lat jest przeterminowany jakieś gówno kable czy zardzewiałe gwozdze to kurwa standard u niego tacy ludzie nie są hustlerami tylko hoarderami jebanymi
>>214378320i co? do grobu zabierze?>>214378266to złom co rodzina u mnie składowałaja tego nie użyję, a oni już nie chcąmoże jakąś wartość to i ma, ale była w średnim stanie
>>214378447no fajnie a teraz powiedz mi gdzie jej rodzina pracuje bo taka młoda pizda nie dostaje roboty w konsulacie tylko dlatego że Sinologie skończyłapewnie tatuś albo mamusia to też dyplomaci i załatwili pizdzie ciepłą posadkę
miałam sen że się spóźniłam do pracy ale dzisiaj jest niedziela :( dajcie mi święty spokój
nie chce mi sie juz kurwa zyc japierdole
została... Kiedy cała się wyprężyła, rzucając do kominka ogryzek zniweczonego jabłka, na mym spiętym, udręczonym, potajemnie uznojonym łonie przemieścił się jej młody ciężar, bezwstydne niewinne piszczele i krągły tyłeczek; i nagle w mych zmysłach zaszła zagadkowa zmiana. Wkroczyłem na poziom bytu, na którym nie liczyło się nic prócz tego, żeby napawać się wysyconą w mym ciele radością. To, co zaczęło się od rozkosznego rozdęcia najskrytszych mych korzeni, przeszło w iskrzące mrowienie, aby w końcu osiągnąć stadium absolutnego spokoju, ufności i pewności nigdzie poza tym w życiu świadomym niespotykanej. Skoro zaś ta głęboka, gorąca słodycz raz już się wyłoniła i niezłomnie zmierzała ku konwulsyjnemu zwieńczeniu, poczułem, że mogę zmniejszyć tempo, aby przedłużyć iskrzenie. Zdołałem skutecznie zsolipsyzować Lolitę. Mniemane słońce pulsowało w usłużnie podstawionych topolach; byliśmy niesamowicie, wręcz bosko sami; widziałem ją, różaną, złotopylną, przez woal swego powściąganego upojenia, całkiem jej niewiadomego i dalekiego, widziałem ją ze słońcem na ustach, z których wciąż jeszcze padały słowa rymowanki o Carmen z żandarmem, lecz już poza obrębem mej świadomości. Wszystko było gotowe. Obnażone zostały nerwy rozkoszy. Ciałka Krausego wchodziły w fazę frenetyczną. Najlżejszy nacisk wystarczyłby, aby wyroił się cały raj. Nie byłem już Humbertem Huncwotem, smętnookim, zwyrodniałym kundysem, co obłapia cholewę, która lada moment odtrąci go kopniakiem. Wzniosłem się ponad mękę śmieszności, ponad groźbę odwetu. W seraju własnej roboty byłem promiennym, krzepkim Turkiem, który z rozmysłem, w pełni świadom swych swobód, odwleka chwilę, gdy wreszcie uraczy się najmłodszą, najbardziej kruchą niewolnicą
>>214378479>>214378474t. broke ahh niggasweźmie na targ staroci i odsprzeda za grube $$$ i potem zainwestuje (we wiadomo co >>214378360)
>>214378507mi sie snilo ze zaproislem jakas dziewczyne na randkaa drugy sen ze zapytalem dziewczyne o numer
>>214378503myślisz, że nie musiała się dużo uczyć
Patrz, patrz! jęknąłem patrz, co zrobiłaś, co sobie zrobiłaś, och, patrz! Ujrzałem bowiem, przysięgam, żółto-fioletowy siniak na uroczym udzie nimfetki, które masowałem włochatym łapskiem, z wolna zagarniając, a dzięki jej bagatelnej bieliźnie nic, można by sądzić, nie stało na przeszkodzie, żeby mój muskularny kciuk wkradł się w gorącą kotlinę kroczaot tak, jak łaskocze się i pieści rozchichotane dziecko nic ponadto -aż w końcu...Oj, przecież to drobiazg zawołała z ostrą raptem nutą w głosie i nagle się zakręciła, zawierciła, odrzuciła głowę do tyłu, zębami dotknęła lśniącej dolnej wargi i już się ode mnie odwracała, a moje usta jęku pełne, panowie sędziowie, prawie sięgały nagiej szyi nimfetki, gdy kruszyłem o jej lewy pośladek ostatni spazm najdłuższej ekstazy, jakiej kiedykolwiek zaznałczłowiek lub potwór.Zaraz potem (myślałby kto, żeśmy się mocowali i właśnie rozluźniłem chwyt) sturlała się z wersalki i zerwała na równe nogi a raczej nogę -
ughhhhh
zyloty gf
>>214378584każdy z /polski/ by się chińskiego nauczył w tydzień, ale nie chce bo nie ma układów żeby dostać robotę
>>214378584pewnie sie dużo uczyła ale takich jak ona są dziesiątki i jedyny powód dla którego dostała robote w konsulacie to rodzinne wtyki
boze nie chce jutro isc kurwa do pracy j paierdolej ja ukzurnwiamgmoe
>>214378341polska ma z 2 policyjne helikoptery, używane 30 letnie kupione od ruskich i niemca
>>214378628na boso idziesz?
>>214378574co powiedziała
>>214378571więcej zarobię spędzając ten czas w pracy niż wożąc złom po targach
UWAGA POLACY ZA GRANICĄ Z OKINAWY NA POLSAT PLAY
>>214378628>te slady stup w piaskuufff chcialbym tam teraz z tobom bbyc
>>214378628meh, to ten sam widok, który widziałem przez całe życie.
>>214378636dlatego ty w zyciu nie robisz nic
Tamto miasto, i to tak bałamutneĎ Szczęście nasze, i ostatnia scysja,Ď I broń, z której cię, Carmen, zatłukłem,Ď A teraz ją w garści ściskam.Ď
>>214378672:O
>>214378571>>214378661takie szukanie staroci, naprawianie ich i sprzedawanie za mały profit to brzmi jak spoko zajecie jak jest sie na emeryturze i nie ma sie co robictylko ze jak ja bede starym dziadkiem to bede w gierki napierdalal a nie złom targał
>>214378724öööÖööÖÖööÖöööÖÖÖ
(Pewnie wyciągnął trzydziestkę dwójkę i wpakował swojej cizi kulę w oko.)Lunch zjadłem w mieście od lat nie byłem taki głodny. Kiedy wróciłem spacerkiem, dom zionął jeszcze pustką po Lo. Resztę popołudnia spędziłem dumając, knując, błogo trawiąc poranne przeżycie.Byłem z siebie dumny. Skradłem miodny dreszcz, nie wystawiając na szwank moralności nieletniej. Bez najmniejszej szkody. Iluzjonista wlał mleko, melasę i spieniony szampan do nowej białej torebki młodej damy; a torebka -o, dollo szczęsna! pozostała nietknięta. Tak więc delikatnie skonstruowałem swe haniebne, żarliwe, grzeszne marzenie; a mimo to Lolita była bezpieczna i ja także byłem bezpieczny. Nie ją szaleńczo posiadłem, lecz swój własny twór, inną, urojoną Lolitę może nawet rzeczywistszą od Lolity; ta wymyślona była po części tożsama z prawdziwą, otulała ją sobą; unosiła się w powietrzu między nami dwojgiem, bezwolnie, bezwiednie ba...bez własnego życia.
>>214378734widzę chór sojaków
>>214378737Grej dupke
Dziecinka nic o tym nie wiedziała. Nic jej nie zrobiłem. Nic też nie stało na przeszkodzie, żebym powtórzył popis, który nie bardziej na niąoddziałał, niż gdyby była falującym na ekranie obrazem fotograficznym, a ja niby wzgardzony garbus samogwałciłbym się w ciemnościach. Popołudnie snuło się bez końca w dojrzałej ciszy, a wysokie, bujne drzewa zdawały się być ze mną w zmowie; i oto znów jęło mnie nękać pragnienie, jeszcze silniejsze niżprzedtem. Niech szybko wróci, modliłem się do wypożyczonego Boga, a kiedy mamma pójdzie do kuchni, niech powtórzy się scena na wersalce, błagam, uwielbiam ją tak okropnie.
>>214378660jedna dala numer i druga sie zgodzila na randke
>>214378774kawaler z ciebie
Nie: "okropnie" to niewłaściwe słowo. Uniesienie, którym napełniała mnie wizja nowych rozkoszy, nie było okropne, lecz patetyczne. Widzę w nim patos. Tak, patos bo choć weneryczna oskoma prażyła mnie ogniem nienasyconym, zamierzałem z jak najgorliwszym zapałem i przezornościąchronić czystość dwunastoletniego dziecka.
jak to jest miec gf i chodzic na randki?
>>214378733piękna historia, ale szczerze wątpieto było raczej>HALNA, PA>dobrą maszynę ktoś wyrzucił>wezmnę, może się przyda
>>214378737>>214378665>>214378624>>214378567widać że pisał to absolutny pojeb, który w pełni zdawał sobie sprawę z bycia pojebem
>>214378806Nie wiem.
>>214378806witamnie wiempozdrawiam
>>214378806graj w dejting simy to się dowiesz
haha córka tej polki z okinawy miała plakaty z tuhu na ścianach xD
>>214378774czy się mówi kasanova
Obawiam się, że od początku strasznie panu zawraca głowę. A przed jej wyjazdem też czeka nas parę burzliwych dni. Oświadczyła mi w oczy, że nigdzie nie pojedzie, i przyznam, że zostawiłam ją z Chatfieldami, bo bałam się tak od razu stawić jej czoło sam na sam. Film może ją udobrucha.Phyllis to przemiła dziewczynka i Lo nie ma żadnego powodu jej nie lubić.Naprawdę, monsieur, bardzo mi przykro, że ząb pana rozbolał. Postąpiłby pan znacznie rozsądniej, pozwalając mi zadzwonić z samego rana do Adama Quilty'ego, jeśli ból nie ustanie. Ale wie pan co, uważam, że jechać na obóz jest dużo zdrowiej, no i, jak to ja czasem mówię, o wiele rozsądniej niż dąsać się na podmiejskim trawniku, wymazywać mamie szminkę, napastowaćnieśmiałych uczonych i wściekać się o byle co.Czy jest pani pewna rzekłem w końcu że będzie jej tam dobrze?(wątła, żałośnie wątła interwencja!) Lepiej niech się o to postara -odparła Haze. Zresztą nie spędzi tam czasu na samych zabawach.Kierowniczką obozu jest Shirley Holmes: wie pan, ta, co napisała"Dziewczynę przy ognisku". Obóz pozwoli Dolores Haze rozwinąć się pod wieloma względami skorzysta na tym jej zdrowie, wiedza, usposobienie. A zwłaszcza poczucie odpowiedzialności wobec innych ludzi. Weźmiemy te świece i posiedzimy chwilę na piazzy, czy woli pan pójść do łóżka i poniańczyćząb?Niańczyć ząb.
Polki komputerem gf (chlop)
dlaczego polska to państwo sezonowe?
Nazajutrz pojechały do miasta, żeby kupić rzeczy do zabrania na obóz: każdy ubraniowy sprawunek działał na Lo jak czarodziejska różdżka. Przy kolacji zachowywała się po swojemu, z sarkazmem. Prosto od stołu poszła do siebie na górę i zatopiła się w komiksach kupionych na zimne dni w Kolonii Q (do czwartku tak gruntownie je zgłębiła, że w końcu wcale ich nie zabrała). Ja też wycofałem się do swojej jamy i zacząłem pisać listy.Postanowiłem wyjechać nad morze, a z początkiem roku szkolnego wznowić
dlaczego polska to państwo?
>>214378912Który z bratnich narodów słowiańskich lubisz najbardziej? Ukrainę? Rosję?
>>214378874mowi sie mlody napastnik mezczyzna(forward young man)
werandy (bezczelny wiatr pogasił jej czerwone świece), Haze z okropnymśmiechem zwierzyła mi się, że powiedziała Lo, jakoby jej ukochany Humbert w pełni pochwalał plan wyjazdu na obóz.No i teraz ciągnęła mała się ciska; pretekst: pan i ja chcemy jej się pozbyć; prawdziwy powód: zapowiedziałam, że jutro wymienimy na coś
moze obejrze sobie anime TO BE HERO X
powiedziała że w japonii brakuje jest polskiego chleba i kiełbasy
>>214378806Jest jak worki z piaskiem.
>>214379015czy to znaczy że jeśli znasz czyjś numer telefonu to możesz mu ekranik zablokować jak wali sobie konia?
>japoński ryż i ryba:/>polski chleb i kiełbasa:O
Jak to jest, że chociaż jestem zatrudniony na 3/4 etatu, to w grafiku zawsze wpisują mi po 135-150 godzin miesięcznie. Czy to jakiś skam podatkowy którego nie rozumiem?
>>214378944taki żart
>>214379015Give it back Pawel
>>214378954żadnego, nie myślę za bardzo o europie wschodniej
polska to państwo wendyckie
>>214379118nie
>>214379064w polsce wszystko jest scamem do momentu aż się udowodni że jest podludzkim scamem
>>214378960ok dziękuję to tu
>>214379223>popełniłbyś zbrodnię gorszą niż kidnaper, kiedy gwałci dzieckobardzo subtelny foreshadowing
warsaw cavaliers
ten polak na okinawie ma zonę hinduskę
siema /polska/
oglądam mecz Jagielloni
>>214379422wypierdalaj kurwo awataraska
pije kubusia mango mango mango mangohttps://www.youtube.com/watch?v=5yXdpVCmTGc&t=9s
>polka w japonii>rozwiedziona, samotnie wychowuje córkę>córka nie zna słowa po polsku>polak w japonii>szczęśliwie żonaty, dwie córki>obie mówią po polsku bez akcentu mimo że tylko raz w życiu były w polscewytłumaczcie
>>214379346>poślubić wyłącznie po to, aby móc postąpić wedle swego widzimisię z jej dzieckiemtypowy koneser samotnych matek
>>214379522oboje rodzice muszą mówić po polsku żeby dzieci też mówili
>>214379472grzeczniej do szefa, smieciu z polska kartoflana morda
>>214379559jego żona jest hinduską i poznali się w niemczech, też tylko raz była w polsce
>>214379477>Ujrzałem siebie w chwili, gdy zadaję potężny napój nasenny matce i córce, aby pieścić tę ostatnią aż do rana z całą bezkarnościątypowy koneser samotnych matek
>>214379505na zdrovieja zjadłem fryteczki + herbatka>>214379422dzień bobry
/tkqXfoJad/ZXbqahfb8w3w==/;stub:no/Y3j/8iKVkPgaFd12eCBtig==/;stub:no
>książka lolita jest o pedofilu co kręci z samotną matką by móc łatwo gwałcić jej dzieckociekawe że nigdy się nie mówi o tym motywie
kto tutaj /klasyczne okrągłe oblicze/
ona jest pedalem utkwiło mi w głowie. Zupełnie bez powodu zaczynam śpiewać tę piosenkę.>>214379629to chlop
panowie..... co tak mało anime brzuszków dzisiajwięcej postować proszę
>>214379641dzięki i smacznegokuuurwa zapomniałem o frytkach w zamrażarce może w tygodniu zrobie w r/frajerze
nie chce mi sie juz kurwa zycj apireodlej ja kuzurenwigmoe
>>214379738spierdalaj, my tu nienawidzimy japonii
>>214379704nom to koniec dla polaka okrąglakakoniu tak naprawdę wygrał loterię genów, ale pierdoli głupoty
>>214379707szatan szatan szatan
>>214379761też nienawidzę ale brzuszki lubię
>>214379738zostańmy tutaj kochamy japonię
>>214379792daj spokój
>polska to państwoxD
e japoniec czemu nie postowałeś przez 3 lata
>>214379581nie wiemskąd ich znasz
>>214379857ta flaga powinna być w filtrach
>>214379860program tv leci "polacy za granicą", dziś jest z okinawy
>>214379838dowod cwelu
boze jak mi sie kurwa nie chche juzk urwa chorwa podracowa cj paieroldwac
>>214379857chyba było paru japońskich anonówja tu tylko od czasu do czasu wpadam, postuję jakiś mocny cringe, a potem spierdalam na parę miesięcy
>>214379890polki ruchają się z psami i mają psieci
>>214379890jak chcesz to moge byc twoim psem
>>214379915@grok czy to prawda?
>>214379908zajeb się śmieciu
>>214379430baza ja też wstałaś dla ja jezusa?
>>214379422dd
>>214379955~(◠‿◕)
>>214379879No to nie wiemCo o tym myślisz
/4W9yF48gUxo+msGuDQWD1g==/;stub:no
zrobie sobie z serkiem i omletem z pomidorem na patelni różne przyprawy itd żbsz misiany misiany muala
kupilem bransoletke z rossmana za 3 dychy
animkarz wrzy na JE przeklejaczke poprawiajaca kapital kulturowy anonka
>>214380093co tak tanio, biedakiem jesteś?
>>214380093chłopak się ucieszy
>>214380123mialem napiwek dac kasjerce? nie rozumiempozatym wyjebalem juz 200zl na bilet na bladee dzisiaj
boze nie chce mi sie zyc nie chce juz kurwa chodzic do pracy prosze kurwa promocy
>>214380072baza, smacznego
>>214380149która część blade'a? znowu w kinach grają?
>>214379792muağhahahahah evil
>>214380093poka
>>214379938pies?
>>214380181bladee gluptasku :3https://www.youtube.com/watch?v=fDwc7VxM8Sk
szatniarza dzisiaj pojebalo pewnie wtyki psolskie ma
>>214380149mogę ci sprzedać taką samą za 5 dych jak nie chcesz wyjść na biedaka
https://youtu.be/HiSItQlQsCcmoja gf wstawila nowy filmik
uuuuu uuuğğCo Ty Tutaj Robisz
>>214380207ale gówno, a nawet nie włączyłem
>>214380195?seip
>>214379975Tak
>>214380292tak