[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / r / s / t / u / v / vg / vm / vmg / vr / vrpg / vst / w / wg] [i / ic] [r9k / s4s / vip] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / pw / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / vt / wsg / wsr / x / xs] [Settings] [Search] [Mobile] [Home]
Board
Settings Mobile Home
/int/ - International

Thread archived.
You cannot reply anymore.

[Advertise on 4chan]

File: alma.gif (35 KB, 368x349)
35 KB
35 KB GIF
kurva anyátok
>>
elma
>>
File: IMG_0793 2.jpg (304 KB, 1477x1108)
304 KB
304 KB JPG
jöhet
>>
pár híresség a Columboban
leslie nielsen
martin sheen
jeff goldblum
jamie lee curtis
ed begley jr.
kim cattrall
edith head
sondra locke
ed harris
faye dunaway
tyne daly
shera danese
mark margolis
pat morita
william shatner
leonard nimoy
patrick mcgoohan
roddy mcdowall
martin landau
george hamilton
robert vaughn
janet leigh
johnny cash
jack cassidy
robert culp
dick van dyke
joyice brothers
vito scotti
>>
https://www.eurosport.hu/tenisz/lengyel-milliardos-sapka-ugy_sto23216746/story.shtml
>>
File: csicska.png (73 KB, 630x608)
73 KB
73 KB PNG
>>214399241
becsicskult milliomos
>>
https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,1022741
>218 oldalnyi komment és az értékelés 1.4/5
>>
https://www.youtube.com/watch?v=vd5YVXMyAEk
>>
Árad a Tisza ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!
>>
jó reggelt jó szüzességet
>>
árad a bogrács
>>
zalma
>>
'zesség
>>
Forró víz a lefolyóban: árt vagy használ? A szerelő eloszlatja a tévhitet
>>
https://www.youtube.com/watch?v=YGLNyHd2w10
>>
>>214402161
Volt egy kb. 8 méteres csőszakasz a konyhai lefolyótól a csatornáig, rendkívül vízkövesen. Mágnessel áthúztunk rajta egy láncot, kifeszítettük majdnem vízszintesen és rönkökkel kitámasztott biciklikerékkel forgattam, a felső részén meg folyattuk bele a vizet. Ehhez szét kell szedni a csövet persze és kicipelni. Hosszútávon csak így lehet karban tartani.
>>
>>214402242
>kéretlen dörmis tanácsok
>>
>>214402242
Mondd csak el még egyszer, hogy lehet birkavesével földrengést megelőzni?
>>
>>214402284
Leszarom, a hosszú szakaszok régi lerakódásait mechanikusan érdemes leverni, nem pedig hekto számra leönteni a savat vagy a forró ecetes löttyöt. Ha pl. gumikalapáccsal esnél neki azzal jó eséllyel megrepeszted a csövet. Belülről kell leverni fémmel, aminek nincsenek élei. A lánc tökéletes, a gravitáció húzza az egészet mert vagy 4x annyit nyom a lerakódások miatt a cső, azt meg megforgatod bicajjal amire ránehezedik a cső, kicsit ferdén, szóval azonnal átöblítheted egy slaggal a tetejétől az aljáig. Vagy persze kibaszod és veszel újat.
>>
>>214402373
senkit sem érdekel a vergődésed
>>
>>214402373
>>214402242
Keembo “remegsz kicsi?” Imre, cnc programozó, csalánevő, vízszerelő, apafigura
>>
>>214402410
Hülyén hangzó praktika, de azért mondom mert már megtettem. A mai napig szar a dőlésszőge annak a szakasznak, mert eredetileg a házban egy hátsó emésztőgödörhöz vezetett a konyhai lefolyó, a 90-es években lett csatornázva és a pincei logisztika miatt csak így lehetett megoldani.
>>
>>214402428
Miért vagy szociopata? Féljen az aki sáros.
>>
>>214402373
>>214402440
te olyan hülye vagy mint macskát szarni
>>
Ja igen, ha gusztustalan szagokra, kifolyó zsíros nedvekre vágytok akkor szedjetek szét egy öreg lefolyórendszert. Garantáltan behánysz!
>>
megint azt álmodtam hogy leszoptam damion dayskit
>>
>>214402517
Az. Ez férfi meló haver. Gusztustalan, de praktikus és célravezető. 10 perc alatt kivered belőle a szutyok 90%-át.
>>
File: 1744986089944849.jpg (299 KB, 1920x1080)
299 KB
299 KB JPG
>nem az én problémám
>>
lánccal lefolyót tisztítani, édes kenyér. életedben nem csinátál még ilyet, csak láttál valami youtube life hack hülyeséget, amit 12 éves hülyegyerekeknek gyártanak és elhitted hogy működik.
>>
Ausztriában mától fél év börtön jár a kéretlen farokfotókért

...

A maximum kiszabható büntetés fél év szabadságvesztés, és büntethető az is, ha valaki mesterséges intelligenciával készített pöcsöt küld, ha egyértelműen felismerhető a szándék. Nem büntethető viszont a másodlagos nemi szervekről (például mellekről) készített fotók küldése.

...
>>
>>214402603
De, és te nem csináltál ilyet az ábra alapján. Darabokba jött ki a mocsok lerakódás és ha eldugult picit akkor oda-vissza csúsztattuk a láncon a csövet és kidugult.
>>
ez akkora címeres faszság hogy le kell rajzolnom
>>
már megint bekábszizott a pedofil gyerektapizó
>>
>>214402683
Ezért írtam:
>>214402440
Pedig de, működik. Másik megközelítés lehetne, hogy a lánc maga megy loopban keresztül egy fixált, esetleg forgó csövön, miközben átöblíted. De így egyszerűbb volt. Kiszedtük azt a 8m-es szakaszt mindenestül, kivittük a kertbe. Csak felpolcoltuk farönkökkel a bicajt és a nem vízszintes kifeszített láncon rajta volt a cső, kapott átöblítést miközben forgott és belül a lánc apránként de masszívan leverte a vízkövet.
Kicsit szoptunk mert kezdeti átöblítés után se tudtuk magát a láncot befűzni, maradt a mágnes meg madzag. Az átfűzött mazdaggal húztuk át az egészen a láncot. De megérte, mert működött.
>>
>>214402785
leszarom
>>
Lázár János a Közlekedésinfón: 2022 novembere óta sikerült a kátyúból kimozdítani a MÁV-ot

Hegyi Zsolt MÁV-vezérigazgató arról beszélt, hogy jelentősen csökkent a késő vonatok száma, a használt, de korszerűbb mozdonyok beszerzése pedig sokat javított a szolgáltatásaikon.
>>
>>214402683
Azért működik, mert jó helyen történik a mechanikai erőátadás, az egész rezeg és forog, a bicikli által elég gyorsan. A cső súlya a lerakódással együtt kevesebb, mint a tiéd+bicaj, szóval, szóval a bicajkerék kerületét + a cső kerületét összemérve elég jó fordulatszám érhető el, használj vékony de masszív láncot, esetleg később nagyobbat ha átfér. Kb. úgy, ahogy ezek a forgó hengeres csiszológépek működnek, csak sokkal drabálisabb módon. A forgási energia nagyon szépen átadódik és teszi a dolgát, a gravitáció rásegít. A rezonancia mellett meg egy bizonyos dőlésszög mellett könnyen átöblítheted. Hosszú és egyenes, vastag lerakódású csövekkel megéri.
>>
File: Névtelen.jpg (63 KB, 1117x480)
63 KB
63 KB JPG
Based on a true story
>>
>>214402918
a farönkökkel felpolcolt bicikli lemaradt
>>
>>214402916
nem hiszem hogy bárki is megfogadná a szar tanácsaidat gyerektapizó selejt
>>
Ja igen ha nincs lefeszítés megfelelően és kell grip hogy meforgasd a csövet: palmatex + pár karika géz a forgási iránynak megfelelően rátekerve, aztán megint átkened palmatexxel (nekünk nem volt ilyenre szükségünk, csak utólag átgondolva ez egy opció)
>>
>>214402603
hát körülbelül ez lehet
biciklikerékkel forgatta a pedofil XD
>>
>>214402949
odáig nem olvastam el a szófosását
>>
>>214402918
kökökökökö tökéletesség
>>
>>214402964
Ritkán van valakinek több méteres ~15+ éves konyhai lefolyócsöve alacsony dőlésszögben.
>>
>>214402918
meg lettél előzve
>>214402785
>Kicsit szoptunk mert kezdeti átöblítés után se tudtuk magát a láncot befűzni, maradt a mágnes meg madzag. Az átfűzött mazdaggal húztuk át az egészen a láncot. De megérte, mert működött.
de ne is zavarjon hogy a sztorim kicsekkol, további jó paintezést
>>
érdekes megfigyelni hogy megint senki nem kérdezte tőle
>>
>>214402918
uhhhm Benedek, mi a Tudomány™ jelenlegi álláspontja erről?
>>
>>214403020
ne tapogasd az unokaöcséidet pedó
>>
Kamilla királyné tinédzserként sikeresen kivédett egy szexuális támadást

Azt tette, amire az anyja tanította: levette a cipőjét, és a sarkával tökön vágta a férfit – állítja egy új könyv.
>>
>>214403056
És ha nincs kérdés akkor nincs engedély arra hogy valaki megosszon valami tapasztalatot? Neked csak destruktív megnyilvánulásaid vannak, személyesen felém. Én meg egy általánosan használható mechanikai tisztítási metódusról beszéltem. Nekem nem hogy van életem, de ki is találok ilyen baromságokat és sok működik is.
>>
File: 86484.jpg (37 KB, 322x314)
37 KB
37 KB JPG
>faszorr
>ráncok
>kígyóvállak
>kólásüveg alak
>0 kar
>plusz tizenöt kiló hason
>43 éves incel leszármazottak nélkül
>elöl erőteljes kopaszodás
>>
>>214403098
Felizgat?
>>
File: 1727410256068.webm (3.75 MB, 1280x720)
3.75 MB
3.75 MB WEBM
>>214402918
>>
>>214403097
nem hinném hogy egy gyerektapizó tanácsai bárkit is érdekelnének
>>
Amúgy jó a rajz :D
>>
>>214403254
már késő: megkaptad és nem tudod visszacsinálni
meg lettél erőszakolva
>>
Ahogy tekertem és pörgött a cső a láncon, egyre inkább olyan volt a hangja mint egy pulsarnak
https://youtu.be/35SbvnYEc9c?si=hMdPNueEi_KQHfFo&t=254
főleg a cső adta hang miatt
>>
>>214403290
>meg lettél erőszakolva
mint ahogy az unokaöcsiddel fajtalankodtál?
>>
>>214402918
fetrengek gecí XD
>>
>>214403391
mint ahogy anyáddal
>>
>>214403418
ha én rajzolnám meg ahogy felstócolt biciklivel pörgetném a csövet ahogy történt csak rosszabbul jönnék ki ebből :D amúgy vicces de igaz, viszont nem használtunk erős vegyszereket, az is egy szempont
>>
>>214403488
mi a faszt nyalizol még lol
>>
>>214403518
kinek nyaliznék?
>>
>>214403552
hát most éppen nekem
szánalom
>>
Annyira hihetetlen hogy egy 8m-es lefolyócsövön (kb. 5-6 cm átmérőjű) mechanikailag volt egy általános megoldásom? Belülről verte le a kifeszített lánc a vízkövet amíg kívülről meghajtottam a bicajom hátsó kerekével.
>>
>>214403488
>>214403436
leszarjuk gyerekmolesztáló
>>
>>214403674
a procedúra során ellenőrizd, hogy nem koptatja-e a lánc a cső végeit
>>
Megyek sétállok egyet a kutyámmal, a szűzek meg bekaphatják
https://www.youtube.com/watch?v=nO9aot9RgQc
>>
Vietnám nemzeti ünnepe van
Éljen soká Ho Si Min elvtárs!

Csigazabáló franciák, zogbot amerikaiak és lélektelen kínaiak elpusztítója
Ázsia első wmaf protoállamának megalapítója
>>
File: LGBTBBQLMAO.jpg (91 KB, 600x398)
91 KB
91 KB JPG
>>
>>214403744
inkább ne fajtalankodj az unokaöcséiddel pedó
>>
a dagadt visszajött már a tájföldi kurvázásból?
>>
do hungarians think about transilvania daily
>>
>>214404058
well, only half way
they think about trans
>>
>>214404058
Yes, I do.
Literally impossible for me to look at a map and not think it.
>>
File: 1756719558768896[1].webm (3.9 MB, 648x1152)
3.9 MB
3.9 MB WEBM
én csak zsidózni akartam
>>
>>214404058
yes
>>
Anon mit szól hozzá hogy Brüsszel Péter megemelné az adóját hogy egy kis extra pénzt tudjon juttatni a bázisolt romáknak?
>>
File: 1756040278481819.gif (114 KB, 200x200)
114 KB
114 KB GIF
van olyan hogy kibír toldi egy napot hogy nem hárítja a 30plusz évnyi szüzességét a zsidókra
tegyék meg tétjeiket
>>
File: video-1080 (1).mp4 (3.89 MB, 1920x1080)
3.89 MB
3.89 MB MP4
>>214404897
Megyen is az Íksz a Petire!
>>
hogy örjöng a szüz ma is xd
>>
>>214405007
Ki ezaz agyatlan lotyó???
>>
megmondtam anyámnak is, a feleségem vagy kóreai lesz, vagy nem lesz
>>
>>214405034
hogy?
>>
>>214405079
Ennyike
>>
>>214405079
aztán anyukád megsimogatta a buksidat és beiratott gyógypedagógia tagozatra
>>
File: IMG_0298.jpg (82 KB, 1080x1440)
82 KB
82 KB JPG
fontos téma: Momokó csöcsök
>>
File: GztksJhbYAEvKtL[1].jpg (620 KB, 2730x4096)
620 KB
620 KB JPG
ez a határkerítésről szól?
>>
>>
>>214405052
Egy híres román sztrímer.
>>
nem tudok fosni
>>
>>214405594
;_;
>>
befostam
>>
Magyarországra érkezik a Popeyes, a csirkés amerikai gyorsétteremlánc

A New Orleans-i cég Budapesten nyitja meg első hazai éttermét.
>>
File: 1756720801142425.jpg (1.18 MB, 3024x3833)
1.18 MB
1.18 MB JPG
Saaaarnak hívtak....aztán tranzicionáltam
>>
>>214406125
hát nem egy fiatal penelope cruz
de ennél még isabela merced meg jenna ortega is finomabb
>>
>>214406317
kussolj már pedofil
>>
25 éves vagyok, és fingom sincs merre kéne mennem az életben

Szóval… 25 éves srác vagyok, politológus diplomával ami kb. egy vicc, semmit nem ér. De volt szerencsém egy ösztöndíjprogramhoz, ahol jóban lettem egy nagykövettel, így becsúsztam magasabb szintű kormányzati melókba.

Most épp egy szakminisztériumban vagyok sajtós (nem propaganda gyártó, calm down), ami papíron jól hangzik, gyakorlatban viszont kb. pokol. Van egy kollégám, aki olyan szinten nyomorítja meg a mindennapjaimat, hogy ha meglátom, és valami dolgom van vele, vagy ha elrontok valamit, rohanok a WC-re hányni meg megmosni a fejem, csak hogy ne fulladjak meg a stressztől.

Anyám gyerekkoromtól kezdve szétverte az önbecsülésem, így hiába mondja akárki, hogy intelligens vagyok, egyszerűen képtelen vagyok elhinni magamról bármi jót. Nem hibáztatom, az ő generációs traumáit is figyelembe veszem és próbálom elfogadni amilyen, de nehéz ha egyik nap kitagad, kirak az utcára :D Na mindegy.

De valóban az utcán sepregető ember többre tartom mint magam. A munkahelyi stressz és a környezetem neutrálissága létrehozta a mókuskereket ami aztán a kényszergondolatok csapját nyitotta meg. Jött a mai értelemben vett "depresszió", az ivás, voltak öngyilkos gondolataim is. Egyre inkább antiszoc lettem magamban, társaságban viszont extrovertált.
>>
>>214406409
A munkahelyemen döntést kéne hoznom: ha maradok, akkor jövő májusig bent kell ragadnom, mert a főnököm nem akar hozzányúlni az állományhoz a választásig. 25%-át szeretem a munkámnak, jól fizet de vizsgadrukkal jövök be.

Szívem szerint nem maradnék de nincs jelenleg a tarsolyomban semmi, talán 1-2 hónapot kibírnék.

Menekülési ötletem persze van ezer: mennék külföldre rövid távú munkára ahol kicsit meglehet nyugodni és nem kell Office csomag haladó szintű ismerője lenni. Lennék futár, tanulnék új szakmát stb. De nincs konkrét ittiner.

Grafikákat gyakran készítek már Canvában, ami lehet hogy amatőr, de én szerettem, és a megrendelőnek is tetszett, de konkrét végezttségem nincs. Tehát csak kis gondolat-szigetek vannak, egyikhez se építek elég energiát, mindegyikhez csak egy kicsit. (vagy annyit sem)

Amúgy mindig is kommunikációval foglalkoztam – írásban, személyesen is. Mások nyitott, vicces, intelligens embernek tartanak, én is érzem magam ha minden klappol. Van barátnőm, de ő 22, teljesen más élethelyzetben és felfogásban van, nem igazán érzi át a dolgaimat. A barátaimmal pedig abban az időszakban vagyunk ahol mindenki a saját életével van már inkább elfoglalva -ami teljesen okés-, de vannak, és hálás vagyok értük.

Egyébként a gyerekkori álmom ami megmaradt, az az hogy polgármester leszek valahol. Van is egy ilyen személy a környezetemben, de az ő útja is elég kaotikus volt:D
>>
>>214406409
>srác vagyok
picsa vagy
>>
>>214406431
Van egy Budai lakás ami az édesanyám tulajdona, ebben élek. Akár ennek a kiadásán is gondolkodtam.

Szóval a sok hülyeség után amit ledaráltam: ti hogyan találtátok meg a hivatásotokat, vagy hogy jöttetek rá, mire „teremtett” az Isten? Mit tanácsolnátok egy olyan 25 éves srácnak, aki nem látja az irányt? "

"Találjam meg mit szeretek csinálni és legyek abban a legjobb" ezt a tanácsot adom like de hogyan tegyem ezt? :D nem lehetek pék meg óvónéni egyik hétről a másikra.
>>
>>214406348
>ez felizgult
>>
Összetörve érzem magam anyám viselkedésétől

Sziasztok, Reddit népe!

Előre szólok, hosszú lesz - és jelenleg azt sem tudom, hogy tanácsot kérek-e vagy inkább csak rantelek

Szóval az a helyzet, hogy egy elég bonyolult sztori áll mögöttem, szeretném kiírni magamból és szerintem kell a háttérhez is.

Pár évesen elhunyt édesapám, anyám kevesebb, mint 1 éven belül talált magának egy rémes embert, aki végül a "nevelőapám" lett, be is költöztette abba az ingatlanba, amiben laktunk. (Amit egyébként én apámtól megörököltem, anyám meg haszonélvező). Azért tettem idézőjelbe a nevelőapát, mert a nevelése inkább azon alapult, hogy traumákat okozott. Félreértés ne essék, fizikailag nem bántalmazott, de lelkileg terrorban tartott, igazi hatalmat követelő nyomorultként viselkedett. Illetve, amint idősebb lettem, sajnos elkezdett nőként tekinteni rám. Nem nyúlt hozzám, de valószínűleg ha eléggé tudott volna befolyásolni, hogy belemenjek, akkor megtette volna. Ezt már szerencsére nem tudjuk meg és nem is ez a mondandóm lényege.

Tehát ott tartunk, hogy ez az ember megtette a magáét cigivel és piával, hogy rettenetes egészségi állapotba kerüljön, ennek a folyamatnak az elején én elköltöztem az azóta vőlegényemmel albérletbe, és ahogy láttam a lejtőn lecsúszást, jeleztem anyámnak, hogy talán keresni kéne neki egy helyet, ahol 0-24ben gondozzák, hogy ne ő tegye. Ekkor én voltam a szemét, de végül így lett, habár anyám naponta járt hozzá.
>>
File: l-intro-1724879087.jpg (379 KB, 1600x900)
379 KB
379 KB JPG
>nehogy megkúrd ezt a 24 éves latinot mert csak
>>
>>214406469
ne fajtalankodj az unokaöcséiddel
>>
>>214406496
Egyszer egy estén kiszakadt belőlem, hogy miket éltem át "nevelőapámmal", ekkor anyám eljátszotta a nagyhalált, de ugyanúgy továbbra is bejárkált hozzá. Ez csak akkor hagyott alább, amikor zavarta, hogy lényegében szingli lett, elkeseredetten próbált ismerkedni, de nem szakított meg minden kapcsolatot "nevelőapámmal", továbbra is járkált hozzá.

Végül kikötött egy férfi mellett, akinek a hatására végre lezárta ezt, ami jó hír volt. Az viszont nem, hogy ez a pasas egy idősebb, de nagyon egoista, igazi könnyen megsértődős valaki, szóval most körülötte forog a világ, minden neki kell megfeleljen. Saját ingatlana nincs, cserébe két felnőtt gyereke, akikkel nem túl jó a kapcsolata. Anyámmal eljátsszák, hogy világi szerelmesek, de látom, hogy anyámnak csak a kapcsolatfüggősége miatt van erre szüksége, állandóan rég elhunyt apámat emlegeti. (Ez is amúgy beteg szerintem, hogy a jelenlegi pasija előtt is, ő meg kb örül neki )

Na most az van, hogy eddig arról nem írtam, anyám milyen ember (habár sok minden átjöhet az előzőekből). Sajnálja magát, és egy szentnek próbál látszani, mindenki, saját maga előtt is. Tipikus áldozat. És az az elvárása, hogy én is ezt erősítsem benne, különben rossz vagyok a szemében. Emellett kezdem belátni, hogy nem olyan butuska, mint amilyennek gondoltam eddig, inkább számító és anyagias. Emellett ha egy férfi azt mondja, neki, hogy zöld az ég, akkor bizony zöld az ég.
>>
>>214406525
És akkor elérkeztünk a lényeghez, ez az ingatlan meg van osztva jelenleg köztem és nagybátyám között, édesapám testvéréről van szó. Ő nem zavar sok vizet, éli a kis életét egy külön lakásban az említett telken. Na de a másik fél az enyém, anyám haszonélvezeti jogával, mert tudtommal sosem házasodott újra (most mégis eljátssza, mintha házas lenne). És most tervezi beköltöztetni a jelenlegi párját.

Egyszerűen összetör a gondolat, hogy nekem el kell játszanom, hogy ő a nagybetűs Anya, de soha az életben nem gondolt arra, hogy ténylegesen segítsen az életben. Még az egyetemmel kapcsolatban is úgy állt hozzám, hogy meg kell csinálnom, de cseszett rá, hogy mit tanulok. Amikor megírtam a szakdogám - amibe nagyon sok időt és energiát fektettem -, is csak előadta, hogy majd ő mindenképp el fogja olvasni, hagyjak otthon egy példányt (igen, kettőt nyomtattam). Azóta is olvassa.

Szóval ő most odaköltözteti ezt a csávót, miközben én egy albérletben létezem és nem érzem, hogy a vőlegényemmel igazi lehetőségünk lenne ebből a helyzetből kilábalni (különösen most ezekkel a felhajtott árakkal). De ha ezt megemlítem, csak megsértődik és visszaszúr egy ilyennel, hogy akkor nekik FELESLEGES fizetni az albérletet is, ha a pasas ott lakhat.
>>
>>214406518
engem a dél amerikai csajok izgatnak fel
>>
>>214406577
mégis az unokaöcséiddel fajtalankodtál
>>
>>214406594
te rájuk gondolsz, én a latino csajokra
>>
File: GzuQf4bagAEd79e[1].jpg (528 KB, 1536x2048)
528 KB
528 KB JPG
na ilyen ingem pont van
>>
>>214406577
ez passzolna a balkánon
>>
>>214406614
gyenge kóp herbálpedó
>>
>>214406577
Az egy szoláriumozott spanyol. A délamerikaiak barnábbak.
>>
File: media (1).mp4 (3.54 MB, 608x1080)
3.54 MB
3.54 MB MP4
Sokkal barnábbak.
>>
>>
File: 1756411574377444.mp4 (1.84 MB, 720x1080)
1.84 MB
1.84 MB MP4
a latino csajok nem is sze...
>>
File: media (2) (1).mp4 (3.67 MB, 608x1080)
3.67 MB
3.67 MB MP4
>>
File: media (3) (1).mp4 (3.53 MB, 608x1080)
3.53 MB
3.53 MB MP4
>>
File: media (4) (1).mp4 (3.7 MB, 608x1080)
3.7 MB
3.7 MB MP4
>>
>>214406913
ez már tényleg kor alatti
>>
Paplukat ujjazom
>>
>>214406957
Mosszád még nem tudja mennyire vagy hülye. Szóljál nekik.
>>
lol folyik az admin cope, egy csomó komment eltávolítva reggel óta
https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,1022741,43
>>
>>214407032
eléggé jailbait volt az előadás
>>
>>214407066
Imagináld a traumámat.
https://archivebate.com/profile/little_effy18_
>>
megint fázok
>>
New Yorkban falafelezés közben fotózták le az Orbán-Tiborcz családot

Magyar olvasónk egy népszerű izraeli kajáldában futott össze a miniszterelnök lányával és férjével.
>>
Kisfiúval fajtalankodott a volt LMP-s politikus, Hadházy Ákosra is ráéghet az ügy
1 órája
Olvasási idő: 4 perc
Kisfiúval fajtalankodott az LMP volt politikusa, K. Gábor, akit most börtönbüntetésre ítélt a kaposvári bíróság. Az áldozat egy 13 éves kisfiú, akivel a politikus hatalmi helyzetét és befolyását kihasználva erőszakoskodott. A pedofil férfi az LMP jelöltjeként indult, támogatói között tudhatta mások mellett Hadházy Ákost is.
>>
felvettem a faszkarikát és hatalmasat ejakuáltam, pótolni kell fagyival de az elfogyott és nincs ninja creamim
el kell mennem fagyit venni, egy olcsó 4-es mixet meg egy drágább fajtát
>>
>>214407547
neki is fontos volt a befolyás
>>
el kell menni fagyit venni
>>
>>214407547
rudis pillanat
>>
Vörösbe borul az égbolt, több mint 7 milliárd ember láthatja a szeptemberi vérholdat
>>
mágnesezés és befolyás
>>
>>214407751
Pi-víz? Azt mágnessel csinálják. A 90es években próbálták itt a gépeket eladni. XD
>>
File: 1756604000764684.jpg (436 KB, 1179x964)
436 KB
436 KB JPG
Hindu vagyok
>>
knoppers goodies és fagyi
>>
>>214408608
cukorszint?
>>
Republikon-felmérés: közeledik a Fidesz a Tiszához

Rövid időn belül a második közvélemény-kutató mérése igazolja, hogy erősödnek a kormánypártok.
>>
File: GzvUjW-aYAEYsc4[1].jpg (308 KB, 1536x2048)
308 KB
308 KB JPG
>>214408021
én azt hallottam hogy amikor a buddhista szerzetesek meditálnak a víz mellett akkor megváltozik a kristályszerkezete
>>
>>214408668
ma már lesétáltam 6 km-t és lebicajoztam még 6-ot, de ma édesszájú napot tartok
>>
>>214406125
szopnám basznám szopnám basznám szop szop szop szop
>>
Himalája-expedíció: Megérkezett Nepálba a csíkszeredai Sántha Xénia- a Maszol.ro portálról
>>
>>214408711
Fő szponzorok: Algida, Family Frost, Linde
>>
Újabb xenofób megnyilvánulás: ezúttal Kolozsváron bántalmaztak egy bangladesi vendégmunkást
>>
>>214408670
pisanővérek...
>>
John Cleese is úgy gondolja, az Amerikába költöző Orbán Ráhel–Tiborcz István házaspár a süllyedő hajót hagyta el
>>
File: xenia3[1].jpg (141 KB, 828x1472)
141 KB
141 KB JPG
>>214408711
te jóisten
>>
Kelemen Hunor Manfred Weberrel tárgyalt Bukarestben
>>
File: 8711327617575.jpg (154 KB, 1200x1200)
154 KB
154 KB JPG
vettem egy ilyet meg egy olcsó 4 ízűt
>>
Helló.
Tavaly nyár elején véglegesítettem egy rendelést térkőre a kocsifelhajtómra. Kivételesen meleg volt, és mivel kopasz vagyok, felvettem egy baseballsapkát (egy emléket a US Openről). Meglepetésemre a tanácsadó bejelentette, hogy Szczerek elnök személyesen fogja kezelni a rendelésemet. Ez meglepett, de jó jelnek gondoltam – talán jobb ajánlatot tudunk kialkudni.

Miután beléptem a szobába, a biztonsági őrök bezárták az ajtót. Ekkor vettem észre egy nagy bevásárlószatyrot a sarokban. Tele volt kalapokkal. Abban a pillanatban megértettem, mi vár rám. Ösztönösen megragadtam a karimáját, próbálva megmenteni a helyzetet. Hiba volt. Szczerek elnök letépte a sapkát a fejemről, és azt kiáltotta: "Ha gyorsabb lennél, megkapnád!" Bedobta a zacskóba, majd leguggolt mellém, mint Gollam a Gyűrűk Urából. A megbeszélés további részében valamit "kincsről" motyogott.

Végül a tanácsadó visszatért a szerződéssel. Én így is aláírtam. Egy évvel az építkezés befejezése után a kocka teljesen lebomlott. És soha nem kaptam vissza a kalapomat.

Ui.: A fenti történet kitalált történet – de a kalap ellopása valóban az US Open alatt történt.
Ui.: 2. „Ez csak egy kalap.” Ez a mondat úgy hangzik, mintha semmilyen értéke nem lenne számodra. Mégis egy gyerektől vetted el, akinek értékes volt. Ez a reakció az egész helyzetre, finoman szólva is undorító.
>>
Még jó hogy vannak mostanában néger bevándorlók is.
>>
>>
>>214409037
gusztustalan
>>
Cigány.
>>
Román.
>>
Ukrán.
>>
File: GzcVYA0a0AA6pxs[1].jpg (458 KB, 1536x2048)
458 KB
458 KB JPG
popi minden reggel a kávét szürcsölve beírja gugliba hogy "mutass nekem húszat a legrondább legszakadtabb kurvákból"
>>
amikor a CNC posták kísértik a szűzet
>>
""Magyar""
>>
>>214409343
még ez a legjobb
>>
18 éves a media error
https://files.scene.org/view/parties/2007/assembly07/demo/media_error_by_cncd_fairlight_and_orange.zip
>>
van új böjtölés maxxing
https://youtu.be/jDG1m_b5Ih0
>>
fényevés és nyársalás
>>
File: 1-2082[1].jpg (116 KB, 1024x1280)
116 KB
116 KB JPG
>>214407547
rudeeshnak megnőtt a haja?
>>
>>214410302
így az anyjukkal élő szűzek néznek ki
>>
>>214407547
örkényi gyerektapizó pillanat
>>
>>214410355
Meg a római katolikus papok.
>>
>>214407547
>>214410302
>Az LMP jogi lépéseket tesz minden olyan sajtóorgánum ellen, amelyek valótlanul azt állítják, hogy Kovács Gábor jelenleg is az LMP politikusa, vagy valaha az LMP jelöltje volt. Az LMP mélységesen elítél minden gyermekek ellen elkövetett bűncselekményt, az ilyen esetekben a lehető legsúlyosabb büntetés kiszabását támogatja.

>Kovács Gábor 2017-ben fél évet volt a párt tagja, tagsági jogviszonya 2017 év végén megszűnt, azóta nem állunk vele kapcsolatban, az általa elkövetett bűncselekményről nem volt tudomásunk. Tehát Kovács Gábor nem az LMP politikusa, és soha egyetlen választáson sem indult az LMP színeiben. Az LMP minden esetben jogi úton szerez érvényt az igazságnak.
>>
>>214411068
Lesz a Tiszában is ilyen.
>>
>>214411190
>Lesz
>>
Aszuka
>>
>>
>>
Na ez igen, ezt már le lehetne dobni Moszkvára is.
>>
Nincs kegyelem.
>>
Tudod a románok azok egyáltalán nem helybeli szlávok és mind ilyen barna alemberek, nem úgy mint az übermensch szarmagyarok akiknek a kitalált kutyanyelve majdnem kihalt az 1800-as évek elején és Árpád apánkkal a Szíriuszról jöttek csodaszar vasból készült repülő piramisokkal a Tejúton keresztül.
>>
Hogy lehet akkora marhaságot mondani, hogy a magyarok ezer évvel ezelőtt az Uralon túlról jöttek, meg csak kis törzs jött ami egy országnyi néppé vált? Egy ez nem reális abban a korszakban, kettő jön valaki egy erősebb hadsereggel és asszongyja na akkor takarodjál vissza ez nem a te hazád. Bedőlni a mindenféle labanc meg zsidó ármánynak a történethamisítással. A magyaroknak nem is volt dokumentált történelme a Kiegyezésig. A legutóbbi bécsi zsidó meg azt mondta mindenkinek az a baja, hogy az anyját meg akarja baszni. Ezt egy svájci autista zsidó meg annyiban hagyta, nem kérem szépen ez nem igaz, mert mindenki az apját is meg akarja baszni kéremalásan nem csak az anyját. Ilyen embereknek akarsz te bedőlni. Azt kell mondani a magyar nyelv egy ősi kelta nyelvből alakult ki és a népvándorlások során mindig változott egy kicsit de csak egy kicsit és ez így szépen lassan egy ilyen mindenkinek vadidegen nyelvvé vált. Na mikor voltak itt a kelták? Rég! Na látod ezzel meg lenne oldva minden probléma és kész, de az ilyen Zsidesz meg Mi Gatyánk messze nem eléggé bázikus, hogy ezt bevállalja. Két pischwasser párt kéremszépen.
>>
File: 1756743047788435.jpg (1.31 MB, 2140x2716)
1.31 MB
1.31 MB JPG
van új fekete fasz
>>
File: bográcspedó.png (317 KB, 315x430)
317 KB
317 KB PNG
>van új fekete fasz
>>
File: 1756742901500987.jpg (64 KB, 469x486)
64 KB
64 KB JPG
a rudis fenotípus
>>
>>214411654
kek
>>
Az ideológiai forraibenedekizmus teljes eradikációja a politikai célom
>>
File: IMG_0713 2.jpg (217 KB, 960x1440)
217 KB
217 KB JPG
1 hét és kezdődik a b*e
>>
Huha.
>>
Oh nein das ist sehr ... problematisch.
>>
>>214416949
dalit férje van
>>
>>214415330
kazár fenotípus
>>
Szokott valaki hálanaplót vezetni?

Én régebben saját füzetbe vezettem, majd egy direkt hálanaplóba viszont most már a telefonomba vezetem.

Sokan mondják, hogy írva sokkal hatékonyabb mint pötyögve.
>>
Tarr Zoltán az szja-emelésről: A Fidesz egy olyan adórendszerrel riogat, amit az Index hamisított Rogán Antal megrendelésére
>>
>>214417831
>>
>>214416949
na akkor legalább kis időre abbamarad a napközbeni szpem
>>
>>214416949
bocsi de itt az nje és a kandó kálmán a menő
>>
>>214416141
vácott vagy hol már támogattak egy buzi pedót

próbálom kiguglizni erre kiderül hogy nem is az volt az egyetlen
>Homoszexuális pedofil segíti Magyar Pétert + fotó
>Boticelli néven fut különböző szexoldalakon az a homoszexuális pedofil, aki rendszeresen mutatkozik Magyar Péterrel különböző rendezvényeken, mint a Tisza Párt elkötelezett aktivistája.
>A Tisza Párt elnökével előszeretettel fotózkodó férfi „több évtizedes escort tapasztalattal rendelkező ember”, bemutatkozásában úgy írja le magát, mint a "kezdők specialistája".
>>
File: 1200x800.jpg (274 KB, 865x800)
274 KB
274 KB JPG
na itt a másik

>Gáspár Olivér vállalkozó nagy pénzekért szervez be fiatalokat, hogy szállítsák neki a prostitúcióra rávett fiúkat. Most kiszivárgott róla egy hangfelvétel, amelyen Dodek Norbertről, a Tisza Párt váci polgármesterjelöltjéről beszélnek.
>Ennek a körnek tagja Dodek Norbert Tisza Sziget-szervező, aki Vácon polgármesterjelöltje is volt a pártnak. Róla beszélnek a felvételen, hogy tudott a Gáspár Olivér által elkövetett bűncselekményekről, amiket ő eltitkolt a hatóságok előtt.

mind a két kép ugyanott készült, mi a fasz folyik Vácott
>>
árad a befolyás
>>
BEBO - Befolyás és Bográcsozás Párt
>>
öcsik beherbálizása folyamatban
>>
lefolyók és befolyás
>>
File: GzweR6ObUAAjE1J[1].jpg (320 KB, 1615x944)
320 KB
320 KB JPG
>>
File: IMG_0798 2.jpg (285 KB, 2048x1536)
285 KB
285 KB JPG
>>214419746
ez X-ről van? marha jó, a nap rizse
>>
>>214419850
az micsoda, egérpad?
>>
File: GzweKuOaYAAYypg[1].jpg (2.49 MB, 2480x3388)
2.49 MB
2.49 MB JPG
de ja, onnan van
vissza kell hozni a szavazást
>>
>>214417493
brutális faszorr
>>
>>214420187
hát ettől idegbajt fog kapni a lengyel zászlós padzsít
>>
A Konami elismerte, hogy gyakorlatilag egy technikai csőd az új Metal Gear remake
>>
>>214420324
baszok rá
>>
File: GzhfiyobcAAZd5X[1].jpg (505 KB, 1932x2576)
505 KB
505 KB JPG
>>214420231
höhöhöhöhöhő
>>
>>214419850
na de mi az ott a képen
>>
File: IMG_0799 2.jpg (340 KB, 2048x1536)
340 KB
340 KB JPG
>>214420496
magazin, há' mi lenne
>>
>>214420534
bázis
csak így a fotóról nekem úgy tűnt mintha nem is papír lenne a felülete hanem mittomén műanyag
>>
File: GzrGkr-akAAbGn7[1].jpg (461 KB, 1536x2048)
461 KB
461 KB JPG
ja aszittem te rendeltél nőcis újságokat és azt postázod
>>
>>214421372
dehogy, azokat nekem hozzák ajándékba a rizsbarátnőim
>>
Kína erős
https://www.youtube.com/watch?v=jYLU1aVP4Zg
>>
>>214423141
amikor visszamosolyog a ruszin fiú
>>
>>214425020
*dalit
>>
rizs
>>
File: IMG_0796 2.jpg (718 KB, 2667x4000)
718 KB
718 KB JPG
>>214426347
meg kell miatta őrülni
>>
szüz
>>
Herbál öcsik
>>
File: GzyyqhfaoAEHBP_[1].jpg (992 KB, 2703x4056)
992 KB
992 KB JPG
hosszú
>>
>>214427009
tzuyang diéta sürgősen

[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.