edycja spanka
siema
>>214418645cześć gaczanimko
a wy co pewnie nigdy nie otworzyliście sąsiadce?
>>214418546anime
>>214418645siema
>>214418715żadna sąsiadka nigdy nie dała mi zupy (ani dupy)
>>214418715fajny fanfic ale kiedy zaczną się ruchać?
>>214418645cześć
eh tyle bab spotyka
prawdziwe czy ai?
>>214418827prawdziwe ejaj
to jest ai
>>214418827nie wiem
>>214418757czy ten kutas nie jest zbyt czerwony?
>>214418958ten kutas jest czerwony z niesamowitego powodu
to jest dokładnie jak posty w /polsce/
Nie mogę uruchomić modelu offline openejaj bez ograniczeń. Nie mogę stworzyć uroczych małych chłopców w strojach piłkarskich
>>214418982ściągnij więcej ramu
>>214418980na huj to zmieniać jak sens jest identyczny
>>214418980nie pasuje, bo na końcu jest szczęśliwe zakończenie
>>214419052to się nazywa ćwiczenia
>>214419052żeby nauczyć się strony biernej półgłówku
>>214419095no kurwa ale na huj takie coś ćwiczyć
>>214419154ty chyba nie jesteś zbyt bystry
>>214419142nie ma czegoś takiego jak bierność jak odpalasz klawiaturę to już stajesz po któreiś ze stron>>214419184no i huj przynajmniej nie marnuję czasu na pedalskie gówno
komary
>>214419262cię w dupę ruchałyrazem z twoim starym XD
>>214419201masz stwierdzone upośledzenie umysłowe? bo diagnoza by sporo wyjaśniła
>>214419324no mam coś w papierach o niskiej inteligencji
jak rozwiąże się temat ze zmianą pracy to od przyszłego roku pójdę na studia zaoczne, na matematykęchciałem fizykę, ale nie ma niestacjonarnej w warszawie
>>214419352to może być to
>>214419377co niby
jutro bambi u wojewódzkiego
za miesiąc znowu idę na studia i znowu się wypierdolę po semestrze ja to pierdole kurwa są jakieś zasiłki na schizofrenię albo coś
>>214419445>Wspólna EP-ka z Young Leosią, współpraca z McDonald'sjasne kino
>Zdjęcie 150 polskich raperów, które stało się głośnym wydarzeniem w polskim hip-hopie, zostało zorganizowane przez Patryka „Pata” Rokickiego. Na fotografii znaleźli się przedstawiciele niemal całej sceny rapowej, od legend po młodsze pokolenie artystów. Jednak wśród nich zabrakło Bambi. Brak Bambi na zdjęciu stał się tematem publicznej dyskusji. Raperka, odbierając nagrodę w kategorii „Raperka Roku” na gali Popkillerów 2025, nawiązała do tej sytuacji, mówiąc: „Pat, na zdjęciu raperów mnie nie było, ale przynajmniej mam statuetkę”. Jej słowa wywołały kontrowersje wśród internautów, którzy podzielili się opiniami na temat jej obecności w rapie i zasług na nagrodę. Niektórzy uważają ją za autentyczną artystkę, inni kwestionują jej status w hip-hopie. Choć Pat Rokicki nie ujawniał oficjalnych powodów braku Bambi na zdjęciu, pojawiły się informacje sugerujące, że jego wcześniejsze wypowiedzi podważały jej status raperki. Niektóre źródła wskazują, że Pat wielokrotnie wyrażał wątpliwości co do nazywania Bambi raperką, co mogło wpłynąć na jej nieobecność w projekciebambibracia...
xDhttps://www.reddit.com/r/Polska/comments/1n5olve/rant_na_chodniki_i_stan_umys%C5%82u_os%C3%B3b_kt%C3%B3re_je/
>>2144195860 punktów (21% pozytywny głosów)szambocwele kolejny raz biorą niskostojące owoce od r/polska czadów
>>214419608JESTEM DJEM NA TYM DENSINGU
Dzień dobry Polsko! Kocham Cię!
>>214419667dzień dobrykocham ciejuż posmarowałemtobą chleb
UWAGA mam ochotę na SEKS!
>>214419745Niech Bóg błogosławi Polskę i Polaków w Ameryce!Polska jest taka piękna i idealna!
>>214419608za przystojni żbsz
>>214419846otwieraj dupe w takim razie
zastanawiam sie co robia ludzie ktorzy nie postuja lub nie sa aktywni w internecie
>>214419846okej*Rzucam Zanię na łóżeczko i pozwala ci patrzeć*
>>214419846ta? to zatrzęś zbirsko
>>2144199464chan to dosłownie moje jedyne miejsce gdzie coś postuję i rozmawiam używając sieci
>>214419960Chcę z nią uprawiać seks
takie ciasto https://www.youtube.com/watch?v=h192BeXLhws
>>214420111od słodkiego dupa rośnie
>>214420099wybacz, ale Zani lubi tylko BPC ("big polish cock")
skąd wiesz że ktoś zna rosyjski? sam ci o tym powie, a potem przypomni i potem jeszcze raz powie żebyś nie zapomniał
zaraz obok tej milficy z regionu alola delia ketchum jest najlpeszakoń sam sie wali
o kurwa
>>214420443kurde przykra sprawa
jestem zmenczony
podajcie mi przynajmniej jeden powod dla ktorego mam zyc jako NIEATRAKCYJNY mezczyzna
>>214420162Jeszcze nie próbowała BBC (big brazilian cock)
ej warto wypisać sie z PPK? Mam przeczucie że rząd zajebie mi te pieniądze albo polska upadnie w ciągu 20 lat
>>214420526pójdź na anonwalka i wróć oświecony
>>214420550nom
podsyłajcie nocne rdzenie
>>214419960aaaaaaaaaaaaaAAAAAHHHHHH!!!*PLAP PLAP PLAP PLAP*>>214420162o to to to
no i zdechła
byłem dzisiaj u lekarza na wkładaniu palca w dupe
już ma nowe ząbki szybki jest skurwysyn
ale ten chińczyk klarownie prezentuje konceptypraktycznie wszystko co mówi to są wnioski do których sam kiedyś doszedłem, ale opisuje to w bardzo klarowny sposóbchyba sobie skopiuje jego filmiki bo to jest kwestia czasu aż żydtuba to usuniehttps://youtu.be/AEPSUC-UQ5kgość jest świeży, nie napierdala brzęczysłowami i w bardzo prosty sposób tłumaczy bez zbędnego lania wody
>>214420756ty to takie luzy masz femboj, że całą piąstkę musiał wkładać
>>214420550>ej warto wypisać sie z PPKtak>Mam przeczucie że rząd zajebie mi te pieniądze tak>albo polska upadnie w ciągu 20 lattakdaj soga jak pomogłem
>>214420550no jak nie lubisz darmowej kasy to mozesz sie wypisac
doslownie jak jestes przecietnie wygladajacym / nieatrakcyjnym mezczyzna to absolutnie nic co robisz nie ma znaczenia
>>214420550w sensie jesteś w PPK ale co miesiąc wszystko wypłacasz bo wtedy jakieś grosze jesteś na tym do przodu
>>214420995zawsze możesz zwalić konia do anime, ty się ucieszysz i animka się ucieszy
>>214420842>praktycznie wszystko co mówi to są wnioski do których sam kiedyś doszedłem, ale opisuje to w bardzo klarowny sposóbmoze dlatego że jesteś niedojebanym debilem zgadzasz się z filmikami geopolitycznymi na youtubie
PPK to dosłownie darmowa kasa
co to ppk
>>214419846jak tam próby podrywania nieletnich dziewczyn asiage?
>>214421235wolę stare baby
>>214421234państwowy program kryptowalut
>>214421273chyba jak są 2d>>214421290cyberpolska 2035?
>>214421312polska to już jest cyberpunkowa dystopia, tylko bez żadnych zaawansowanych technologii przyszłości
>>214420842ciekawe, dzięki za link
>>214420842>religion causes warsno to na tyle z zaczarowanej krainy post-luterańskiej
>>214421061Jakby anime baby istniały w prawdziwym życiu to by się brzydziły spierdonów jeszcze bardziej niż 3d baby
matka kupiła jakiś lodowy płyn do mycia,pod paszkami nic nie czuć,na dupce też nic nie czułem,ale jak dałem to gówno pod jaja to poczułem się jakby sama cirno bawiła się moimi kuleczkami jeżeli łapiecie fazę
Co robicie
>>214421557zajebiście
>>214421604gniję
>>214421604rozmyślam nad tym czy zdążę się wysrać nim żabka zamknie się
>>214421557fajne
>miliony murzynow czarnuchow w europei>biale szmaty nadal maja wymagania z kosmosu wobec mezczyznczemu to tak dziala?
>>214421733dlaczego nienawidzisz kobiet czudzie
>>214421759bo one mnie nienawidza wiec tez ich nienawidze
>>214421733niby jak to się łączy?
>>214421780ze bialych i slowianskich ludzi jest coraz mniej a one nadal maja wymagania takie ze nawet 10% nie moze ich spelnic
anoni ja nie mam już włosów na czubku
>>214421778Jezusa też nienawidzili, ale czy Jezus ich też nienawidził?powiadam Ci, że nie, kochał ich
>>214421652kek
>>214421825no tak, ale stosunek białych kobiet i białych facetów jest wciąż taki sam, blisko 1:1. Jest tylko więcej murzynów i ciapaków, a większość z nich to faceci, więc w sumie sytuacja jest jeszcze gorsza
>>214421845chuj mnie ten cwel cuck obchodzi jebac go za to ze dal mi takie geny i stworzyl taki zjebany swiat jaki kurwa przegryw byc wszechmogacy i stworzyc kobiety takimi jakie sa XD co za kurwa jebana jak zdechne to mu napluje w ten pyskniech da mi raka
>>214421838level?
rakmaxxuje zeby zdechnac i zeby zwyzywac bozka cwela jebanego zanim mnie wrzuci do piekla bo mu wytkne jego spierdolenie xD
nie chce mi sie kurwa yzjc iauErieipdireolje jaj ukzureniwmgoE paireodlelj aj kureniwmgoe
>>214421989nie cwaniakuj lepiej
>>214421924i co z tego skoro jest ich mniej? popatrz na ukraine tam stosunek kobiet jest wiekszy i nadal wymagania z kosmosu
https://www.youtube.com/watch?v=2n74IauDNWM
najlepszy żel pod prysznic dla czopowanego anona trvcela ze spierdoloną skórą
tak byśmy robiły anonowihttps://i.4cdn.org/gif/1756737946640413.mp4
>>214422035bo co? jebie mnie to zycie z takim ryjem to moge sie zesrac co najwyzej
>>214422089ajjj
>>214421943on nadal ciebie kocha
>>21442197327
>>214422128dlatego mnie zesle na wieczne potepienie a juz i tak mnie "potepil" w tym zyciu jebana kurwa chuj mu w ten niebieski pysk
ughhhh BIAŁY BYK idzie spać
Karol Nawrocki jako historyk-bokser zostaje prezydentem. W Sejmie ktoś pyta: ‘Czy będziemy mieć normalną prezydenturę?’ Nawrocki odpowiada: ‘Normalną? Sprawdźcie w podręczniku z 347 strony… albo w ringu.'XDDXDCcFC
>>214422277normalną mordeczko mówię ci serio fr fr
>>214422302Bez czap?
>>214422396z czapą
>>214422163piekło to nie "god's torture chamber", infantylny mem
>>214422619a co
>>214422678stan wolno wybranego oddalenia od Boga, tzw. feels over reals.
>>214422678piekło to twoja stara i twój stary
kurwa ale zwaloned... aż nóg nie czuje
>>214422701aha dobra no i super niech wypierdala
>>214422723do czego było trzepane
>>214418726アトゥ is cute
>>214422764femdom oczywiście
>>214422800>>214422839tragedia
>>214422764guro futa on male scat loli oczywiście
>>214422909służewiec referencja
>>214423130Pedale pedale pedale pedale jebane kurwo pedale
>walenie do kreskówkeco za przegrywy tu siedzą xd
>>2144195693cia od lewej
>Impas między szeryfem oraz burmistrzem małego miasteczka doprowadza do wybuchu wojny, w której sąsiedzi stają przeciwko sobie.Polska Premiera w piątekidziecie na eddingtona w piątek czy jesteście zbyt wielkimi czudami i nie potraficie przyjąć żartu ang. take a joke??
>>214423195>ciakto mu powienie mówcie muja nie powiem
>>214423181możesz wyjśćt. nie wali do animek, ale szanuje
>>214423320>nie ty zostań (to do psa) zamknęła drzwi i w ślad za mną i własnym brzuchem weszła do "salonu" tego lilipuciego domku dick jest tampiękna proza już wiem czemu lolita (1955) to taki ponadczasowy hit
>214423353>bieda switch 1 z wymienialnymi joyconami dla pierdolonego plebsu zamiast switcha lite dla czadów ha tfu na szmate!
kieszeni moje palce delikatnie puściły nie użyty dotąd oręż opatulony chusteczką i troszkę ją poprawiły od strony muszkito nie jego szukam oświadczyłemz jej oczu ulotniła się nieokreślona gościnność czoło zmarszczyło się jak w dawnych zawziętych czasach:a kogo?gdzie on jest? szybko!słuchaj powiedziała kręcąc przechyloną na bok głową słuchaj nie będziesz poruszał tego tematu
właśnie że będę odrzekłem i przez chwilę o dziwo tylko przez jedną litościwą znośną chwilę w całej tej rozmowie oboje zjeżyliśmy się jakby wciąż jeszcze była moja
wodoszczelny czemu przez moją świadomość przemknął błysk klepsydry? ja też wiedziałem kto zacz bezwiednie od początku nie doznałem szoku najmniejszej niespodzianki wszystko po cichu zlało się w jedną całość ułożyło w pewien ład we wzór gałązek którymi przeplotłem ten pamiętnik specjalnie po to żeby w odpowiedniej chwili spadł dojrzały owoc: tak właśnie w tym konkretnym i perwersyjnym celu żeby przecedzić mówiła coś lecz ja siedziałem topniejąc w swym złocistym spokoju żeby przefiltrować ten złocisty i potworny spokój przez satysfakcję logicznego rozpoznania którą powinien teraz odczuwać najbardziej mi nieprzyjazny czytelnik
>>214423220nie widze jabłka adamaruchać, chuj oddzieli swoich
świni to mid ekurwajusujesz = plujesz
>>214423220Jakie kurwa CIA? Może jeszcze FBI zjebie?
się na chwilę został wzięty pod rozwagę i przekreślony jak drętwa prywatka jak deszczowy dzień kiedy tylko najgorsi nudziarze przyszli na piknik jak marudna wprawka grudka zeschłego błota przyklejona do jej dzieciństwaw ostatniej chwili szarpnąłem kolanem żeby nie zdążyła zdawkowo go poklepać jednym z tych swoich nabytych gestównie bądź głąb poprosiła przeszłość jest przeszłością i już w sumie byłem chyba dobrym ojcem przynajmniej tyle mi przyznała mów dalej dolly schiller
mnie z nią w motelu gdzie właśnie pisał tę samą sztukę którą dwa lata później próbowała w beardsley? czy wiedziałem to był paskudny zwód z jej strony kiedy wmówiła mi że clare to stara baba może jego krewna albo dawna towarzyszka życia a jak mało brakowało gdy "wace journal"wydrukował jego zdjęcie"briceland gazette" nie wydrukowała tak zabawna historia
>>214423776>''stentorowy''ChatGPT 5 everybody. I pomyśleć że ten pierdolony śmieć ma zastąpić całe pokolenie pracowników.
jc stenton
ani cienia urazy tylko żal i mdłości teraz dla odmiany pocierał sobie nos byłem pewien że kiedy wreszcie otworzy usta powie (lekko kręcąc głową): "o to dziewczyna na medal panie haze jasna sprawa i będzie z niej matka na medal" otworzył usta i pociągnął łyk piwa dodało mu to kontenansu więc pociągał dalej aż się zapienił rzeczywiście był
lepsze przyklejacze niż zdun
>>214424029czapka mordozdun pisze fajne posty
czyli rzekłem jedziecie do kanady?w kuchni dolly śmiała się z czegoś co bill powiedział lub zrobiłczyli krzyknąłem jedziecie do kanady? nie do kanady dokrzyknąłemtylko na alaskę no tak oczywiścietuląc szklankę w dłoni skinął głową jak mędrzec i odparł:no chyba się zaciął o blachę we włoszech urwało mu prawą rękę
uroda musi pewnie podniecać kalekę dick wstał uśmiechając się z ulgą on i bill chyba już pójdą dalej wieszać te druty pan haze i dolly mają chyba kupę rzeczy do obgadania chyba się jeszcze ze mną zobaczy nim odjadędlaczego ci ludzie ciągle chybiają a tak rzadko się golą i czemu gardzą aparatami słuchowymi?siadaj powiedziała klepiąc się po biodrach aż klasnęło popadłem z powrotem w czarny fotel na biegunach
>>214424063hahaha śniadanie zjedzone, basen zrobiony, matka przeruchana
>>214423922Już się tam nie zesraj, panie (cyber) Miodek.A to że skurwiałe maszyny przegrają, to fakt. Będzie tak jak w terminatorze II albo w Matrixie Revolutions.
seks z anonem, który jest ślicznom animkom
>>214424196nie ma takich
zdradziłam cię? nie zwróciła żądło papierosa w stronę kominka szybko popukując w nie palcem wskazującym dokładnie tak samo jak niegdyś jej matka a potem też jak matka o boże zdrapała paznokciem i zdjęła z dolnej wargi strzępek bibułki nie nie zdradziła mnie jestem wśród przyjaciół edusa ostrzegła ją że kuku lubi małe dziewczynki raz prawie trafił do więzienia w rzeczy samej (ładne rzeczy) a on wiedział że ona wie tak z łokciem w dłoni pyk-pyk uśmiech kłąb dymu puk-puk w żądło zebrało jej się na wspominki umiał przejrzeć na wylot z uśmiechem
>>214424216som sami tacyreszta to oskarki
otóż ranczo właściwie należało do brata rudego ale kuku dostał je na całe lato kiedy ona i kuku przyjechali tamci urządzili im ceremonię koronacyjną a potem straszliwą kąpiel jak przy przekraczaniu równikasam wieszprzewróciła oczami w syntetycznym wyrazie rezygnacjimów dalej proszę
no był taki plan że on ją zabierze we wrześniu do hollywoodu i załatwi zdjęcia próbne epizod w scenie meczu tenisowego z filmu opartego na jego sztuce "złote żyły" a może nawet umieści ją na korcie w blasku "słońc"kliega jako dublerkę którejś ze słynnych gwiazdeczek niestety nic z tego nie wyszłogdzie jest teraz ten knur?
prosiłbym o nie seksualizowanie anonów
nie chce mi sie jjzueku rway yzjc haperiedloorejj jau kuzrenwimgoe
żaden knur to pod wieloma względami wspaniały facet ale wciąż tylko pije i bierze no i jest oczywiście kompletnie pokręcony w sprawach seksu a przyjaciół traktuje jak niewolników po prostu sobie nie wyobrażam (ja humbert sobie nie wyobrażam!) co oni wszyscy wyprawiali na barabaranczuodmówiła udziału bo go kochała więc ją wyrzuciłco takiego wyprawiali?och niesamowite dziwaczne świństwa znaczy brał dwie dziewczyny dwóch chłopaków i trzech albo czterech facetów i kazał nam wszystkim razem tarzać się na golasa a jedna stara baba to filmowała (justyna sade'a na początku ma dwanaście lat)ale co właściwie robiliście?
anony to zwykłe 3d kurwy
>>214424359zduna jebać siekierami
oj różne rzeczy oj ja naprawdę ja rzuciła to "ja" niczym stłumiony krzyk wsłuchana w źródło swego bólu i z braku słów rozpostarła pięć palców prawej dłoni wędrującej tym kanciastym ruchem raz w górę raz w dół nie nic z tego nie będzie teraz wdawać się w szczegóły kiedy nosi w sobie dzieckopotrafiłem ją zrozumieć
teraz to już nie gra roli rzekła ubijając pięścią szarą poduszkę i z wypiętym w górę brzuchem położyła się na wznak na kanapie wariactwa i świństwa powiedziałam nie nie mam zamiaru [użyła i to z całą beztroską obrzydliwego gwarowego określenia które na francuski dosłownie należałoby tłumaczyć jako souffler] twoich zbydlęciałych chłopców bo tylko ciebie chcę a on mnie wykopałniewiele więcej zostało do opowiedzenia zimą 1944 roku ona i fay znalazły pracę przez blisko dwa lata oj po prostu nosiło ją to tu to tam oj pracowała w restauracjach na prowincji a potem spotkała dicka
ruchanie anona we wszystkie dziury
batman znał kod do ubikacji jokera
nie nie wiedziała gdzie jest tamten chyba w nowym jorku oczywiście byłtaki sławny że jakby chciała to by go zaraz znalazła fay próbowała wrócić na ranczo ale już go nie było spaliło się równo z ziemią nic a nic nie zostało tylko kupa zwęglonego złomu dziwna historia ach jaka dziwna
zamknęła oczy i otworzyła usta oparta plecami o poduszkę z jedną stopą na podłodze w filcowym kapciu drewniana podłoga była pochyła stalowa kuleczka potoczyłaby się do kuchni dowiedziałem się wszystkiego czego chciałem nie miałem zamiaru dręczyć mojej ukochanej gdzieś za budą billa radio włączone po pracy zaczęło śpiewać o szaleństwie i losie a ona
leżała: zniszczona uroda dorosłe wąskie dłonie oplecione sznurkami żył gęsia skórka na białych rękach płytkie uszy zaniedbane pachy oto leżała (moja lolita!) beznadziejnie zniszczona w wieku lat siedemnastu z dzieckiem które już w niej śniło o tym żeby zostać grubą rybą i przejść na emeryturę gdzieś koło roku pańskiego 2020 ja zaś patrzyłem nie odrywałem od niej wzroku i wiedziałem ponad wszelką wątpliwość tak jak wiem że umrę że kocham ją bardziej niż wszystko co dotąd ujrzałem lub wyobraziłem sobie na ziemi bardziej niż wszystko co mam nadzieję napotkać gdziekolwiek indziej była zaledwie słabym powiewem fiołków i echem zeschłego liścia w porównaniu z nimfetką na której niegdyś tarzałem się z takim krzykiem; była echem na krawędzi płowego wąwozu na tle dalekiego lasu pod białym niebem gdy brunatne liście dławią strumyk a w chrupkich chwastach ćwierka ostatni świerszcz lecz dzięki bogu nie tylko to echo wielbiłem owoc który dotychczas hołubiłem wśród splątanych pnączy swego serca mon grand peche radieux skurczył się pozostawiając samą esencję: a jałowy i samolubny występek ten przekreśliłem i przekląłem możecie ze mnie drwić możecie grozić że usuniecie publiczność lecz póki nie mam knebla w ustach póki nie jestem na wpół uduszony będę wykrzykiwał swą biedną prawdę żądam żeby świat dowiedział się jak bardzo kochałem moją lolitę tę lolitę bladą i zbrukaną brzemienną cudzym dzieckiem ale wciąż jeszcze szarooką sadzorzęsą kasztanową i migdałową wciąż tę samą carmencitę wciąż moją; changeons de vie ma carmen allons vivre quelque part ou nous ne serons jamais separes; ohio? dzikie chaszcze massachusetts?
nieważne bo choćby jej oczy spełzły i stały się rybio krótkowzroczne choćby sutki nabrzmiały i popękały a piękną i młodą aksamitnie delikatnę deltę splamiono i rozdarto nawet wtedy szalałbym z tkliwości na sam widok twej drogiej mizernej twarzy na sam dźwięk twego ochryple młodego głosu moja lolitololito rzekłem może to i bez sensu ale muszę ci coś powiedziećżycie trwa bardzo krótko stąd do tego starego auta które tak dobrze znasz jest jakieś dwadzieścia dwadzieścia pięć kroków króciutki spacerek zrób te dwadzieścia pięć kroków teraz już bez bagażu a będziemy żyli długo i szczęśliwie
nomć kokone
carmen voulez-vous venir avec moi?
>>214424656nie ten
>>214424138>>214424125noma jak jest blog post oskarka typu wyruchałem tinderówkę to siedzicie cicho wy kurwy oskarackie pierdolone
do jakiej animki dziś zwalić
to znaczy odparła otwierając oczy i lekko się podnosząc: żmija gotowa ukąsić to znaczy że dasz nam [nam] te pieniądze tylko jeżeli pójdę z tobą do motelu o to ci chodzi?nie zaprzeczyłem nic nie rozumiesz chcę żebyś zostawiła swojego przygodnego dicka i tę okropną norę i odtąd żyła ze mną ze mną umarła wszystko ze mną (coś w tym sensie)zwariowałeś stwierdziła a jej twarz była jednym wielkim poruszeniemprzemyśl to lolito nie stawiam żadnych warunków może prócz nie mniejsza z tym (prócz przebaczenia chciałem powiedzieć ale zmilczałem) a zresztą nawet jeśli odmówisz to i tak dostaniesz swój trousseauserio? spytała dolly
kładę się do łóżka i obyście już mi coś zasugerowali jak zerknę na nitkę na mniejszym komputerku
podałem jej kopertę z czterystoma dolarami gotówką i czekiem na trzy tysiące sześćsetostrożnie niepewnie przyjęła mon petit cadeau; a potem jej czoło pięknie poróżowiałoznaczy zapytała z męczeńską emfazą dajesz nam cztery tysiące dolców?
zakryłem dłonią twarz i wybuchnąłem płaczem nigdy w życiu nie lałem tak gorących łez czułem jak płyną mi zygzakiem przez palce i po brodzie i palą mnie i nos mi się zatkał i nie mogłem przestać a ona dotknęła mojego nadgarstka
>>214424686ale masz ty w ogóle jakiś zawód?
umrę jeżeli będziesz mnie dotykać ostrzegłem na pewno ze mną nie odejdziesz? nie ma najmniejszej nadziei że odejdziesz? tylko to jedno mi powiedznie odparła nie kotku nie manigdy nie mówiła mi "kotku"nie powiedziała wykluczone już prędzej wróciłabym do kuku no boszukała słów telepatycznie jej podpowiedziałem ("on złamał mi serce a ty złamałeś mi tylko życie")
koniu kiedy przyjeżdżasz ze swoją matka i siodłem na wschodni?
uważam ciągnęła oj! koperta zsunęła się na podłogę a ona zaraz ją podniosła uważam że po prostu fantastycznie się zachowałeś dając nam tyle forsy już po naszych kłopotach możemy wyjechać w przyszłym tygodniu nie płacz proszę powinieneś zrozumieć doleję ci piwa och nie płacz przepraszam że tyle oszukiwałam ale takie jest życie
wytarłem twarz palcami dolly uśmiechnęła się do swojego cadeau była w euforii chciała zawołać dicka oświadczyłem że za chwilę muszę jechać i nie pragnę go widzieć wcale a wcale oboje szukaliśmy tematu do dalszej rozmowy nie wiadomo dlaczego wciąż widziałem na swej wilgotnej siatkówce rozedrgany jedwabistym blaskiem ten obraz: promienne dwunastoletnie dziecko siedzi na progu i kamykami brzdąka w pustą puszkę o mało nie powiedziałemsiląc się na zdawkowość "zastanawiam się czasem co się stało z małą mccoo czy jej się polepszyło?" ale w porę ugryzłem się w język bo jeszcze by odpaliła: "zastanawiam się czasem co się stało z małą haze"
>>214424236aha to ja oski w takim razie
>>214424720
>>214424857wez leki smieciu>>214418645siemasiema /polska/
w końcu wróciłem do kwestii pieniężnych ta suma oświadczyłem to mniej więcej czysty dochód z czynszu za dom jej matkimyślałam że już dawno go sprzedałeś? zdziwiła się nie (przyznaję kiedyś celowo coś takiego jej powiedziałem żeby przerwać wszelką więź z r); adwokat przyśle pełny raport o sytuacji finansowej a wygląda ona po prostu różowo; pewne skromne papiery wartościowe które niegdyś kupiła jej matka bardzo tymczasem poszły w górę tak koniecznie musiałem już jechaćmusiałem jechać znaleźć go i unicestwićnie przeżyłbym dotyku jej ust więc cofałem się w minoderyjnym tańcu z każdym krokiem który ona i jej brzuch robili w moją stronę
mam bilety na operę romeo i julia, dobre miejsca sprzedam po 500 zeta sztuka
odprowadziła mnie a z nią pies zdziwiłem się (figura retoryczna i tyle: wcale się nie zdziwiłem) iż widok starego auta którym jeździła jako dziecko i nimfetka przyjęła tak obojętnie stwierdziła tylko że trochę jakby mu rura zmiękła ja na to że wóz należy do niej mogę pojechać autobusem powiedziała żebym się nie wygłupiał polecą do jupiter i dopiero tam sprawią sobie auto odparłem że odkupię od niej to stare za pięćset dolarów
>>214424946siema, 4 raz dziś chyba
jak tak dalej pójdzie to niedługo będziemy milionerami rzekła do rozentuzjazmowanego psacarmencita lui demandais-je
>>214425008no witam, nic w tym zlegotak bardzo rozwalony zegar czasowy ze chyba zalapie sie na waka-lodz za kilka godzin here
>>214418715>Polacy >przyjaźnichciałbym
>>214424936>dzisiaj wpada mokebe wyjebać mnie we wszystkie dziury, do jutra sensei
jedno ostatnie słowo powiedziałem swoją okropną ostrożną angielszczyzną czy jesteś absolutnie pewna że oczywiście nie jutro ani nie pojutrze ale no kiedyś kiedykolwiek nie przyjdziesz ze mną żyć? stworzę całkiem nowego boga i będę mu dziękował przeszywającymi okrzykami jeśli dasz mi tę mikroskopijną nadzieję (taki mniej więcej sens)nie odparła z uśmiechem nieto by zupełnie zmieniło postać rzeczy dodał humbert humbert
po czym dobyłem pistoletu chcę powiedzieć że właśnie takiego głupstwa mógłby się po mnie spodziewać czytelnik nigdy nawet nie pomyślałem żeby to zrobićdo widzeenia! zaśpiewała moja amerykańska słodka nieśmiertelna nieżywa ukochana; jest bowiem nieżywa i nieśmiertelna skoro to czytacie
przynajmniej zgodnie z formalną umową którą zawarłem z tak zwanymi władzamiodjeżdżając usłyszałem jak woła coś dźwięcznym głosem do swojego dicka; pies pocwałował obok wozu jak tłusty delfin był jednak za ciężki i za stary więc szybko dał spokójwkrótce potem jechałem w mżawce dogorywającego dnia a wycieraczki chodziły na pełnych obrotach ale były bezradne wobec moich łez
>>2144192733412>>214419321ehhhh przypomina mi się jak też ze sztandarem chodziłem ze sztandarem z taką julką i madziąnie, nie oski>>2144195694 powergap 1(z normalnymi włosami) 5 3 2 1(z niebieskimi włosami)>>214419737pierdolił to bym tą czarnowłosą
>>214425050nom tonaród cwaniaków, kurw i złodziejitu się nie żyje źle bo jest biednie, tu się żyje źle bo żyjesz wśród zjebów
ponieważ opuściłem coalmont koło czwartej po południu (szosą x nie pamiętam numeru) miałem szansę jeszcze przed świtem wylądować w ramsdale; gdyby nie skusiła mnie jazda na skróty musiałem dostać się na autostradę y moja mapa dość uprzejmie pokazywała że tuż za woodbine dokąd zajechałem z zapadnięciem nocy mogę porzucić asfaltową x i poprzeczną żwirówką trafić do asfaltowej y według mapy byłoby to zaledwie sześćdziesiąt parę kilometrów w przeciwnym razie musiałbym podążać szosą xprzez dalsze sto sześćdziesiąt kilometrów a potem niespiesznym zakosem z
>>214425171pasujesz do reszty zjebów
dotrzeć do y i w końcu do celu ale wspomniany skrót stopniowo się psuł stawał się coraz bardziej wyboisty i błotnisty a kiedy spróbowałem zawrócić po jakichś piętnastu kilometrach mozolnej jazdy na ślepo w ślamazarnym ślimaczym tempie mój osłabły ze starości melmoth ugrzązł w głębokiej glinie było ciemno parno i beznadziejnie moje światła przednie zawisły nad szerokim rowem pełnym wody w najbliższej okolicy jeśli w ogóle istniało coś takiego była jedynie czarna głusza usiłowałem jakoś się wykaraskać lecz tylne koła tylko rzęziły w młace i męce przeklinając los zdjąłem paradny strój przebrałem się w byle jakie portki wciągnąłem rozstrzelany sweter i pobrnąłem wstecz do przydrożnej farmy sześć kilometrów z okładem w drodze złapał mnie deszcz ale nie miałem już siły wrócić po płaszcz nieprzemakalny tego rodzaju zdarzenia przekonały mnie że serce mam w zasadniczo dobrym stanie wbrew niedawnym diagnozom koło północy pomoc drogowa wyciągnęła z błota mój wóz trafiłem z powrotem na autostradę x i ruszyłem w dalszą podróż po godzinie bezgraniczne znużenie dopadło mnie w jakimś anonimowym miasteczku zahamowałem przy krawężniku i w ciemności pociągnąłem długi haust z przyjaciółki piersiówki
>>214425198ja jestem życzliwym, młodym, wrażliwym mężczyznąnie pasuję tutaj
Dawno mnie tu nie było, witamNiech ktoś my wyjaśni co to za przeklejki, o co chodzi
deszcz odwołano wiele kilometrów wcześniej była czarna ciepła noc gdzieś w appalachii niekiedy mijały mnie auta czerwone światła tylne oddalały się białe przednie zbliżały ale miasto było wymarłe nikt się nie śmiał nikt nie spacerował ulicami jak zwykli czynić w wolnych chwilach mieszczanie w słodkiej dostałej gnijącej europie samotnie napawałem się niewinną nocą i swymi straszliwymi myślami druciany śmietnik przy krawężniku był bardzo wybredny jeśli idzie o zawartość: zmiotki papier
>>214425223wyzywasz innych, kim ty niby jesteś ze czujesz się lepszy od innych, jesteś zwykłym ZJEBEM
>>214425241wkurwiacz się wkurwił, że za mało polityczki jest a za dużo anime
żadnych odpadków litery ze światła czerwone jak sherry anonsowały sklep z aparatami fotograficznymi wielki termometr z nazwą środka przeczyszczającego bezszelestnie gniazdował na frontowej ścianie aptekizakład jubilerski rubinova miał na wystawie sztuczne brylanty odbite w czerwonym lustrze oświetlony zielony zegar pławiła w swej bieliźnianej toni pralnia żwawego jeffa naprzeciwko warsztat samochodowy mamrotał przez sen kolan wulgaryzacja; ale zaraz przywołał się do porządku: colin -wulkanizacja samolot także inkrustowany przez rubinova przeleciał bucząc w aksamitnych niebiosach ile małych miasteczek oglądałem już głuchą nocą!to jeszcze nie ostatnie
>>214425241o jajco kurwo jebana, wypierdalaj na wykop z powrotem i weź zduna i konia jebanego pedała ze sobą, tfu
>>214425252mój przodek szlachcic orał twoim przodkiem chłopem polejestem życzliwy
pozwólcie mi trochę zamarudzić on już na dobrą sprawę jest unicestwiony
>>214425038niech wypierdalają z wakałodzią było już 2 miesiące temu. nawet mogłem wykupić utahe na ue40 brakuje mi 40 elephów teraz, chuja na to kłade wkurwia shotgun atak i instakill znaczek, jeszcze 2 faze na jednostki co sie nigdy nie używa żeby było ratatata pizd pizd pizd
>>214425292po takich szlachcicach to mój pradziadek na konia wsiadał biedaku jebanyżyczliwie to posysasz kutasa po same kule, cmokaj cmok
nieco dalej po drugiej stronie ulicy neon migotał dwa razy wolniej niż moje serce: kontur godła restauracji wielki dzban z kawą mniej więcej co sekunda zrywał się do szmaragdowego życia a ilekroć gasł różowe litery pyszna pasza przejmowały pałeczkę lecz dzbanek i tak pozostawał widoczny jako utajony cień drażniący oko przed następnym szmaragdowym wskrzeszeniem
>>214425279czemu archiwum tak nisko?
co robicie
>>214425347spam w tej nitce nic nie znaczy
>>214425353pokaz cyce
widać było cienie płuc ten skryty gródek leżał nieopodal zaklętych łowcówznowu płakałem niemożliwą przeszłością pijany
>>214425337anon, znowu myślisz o gejowskim seksieprzestań
>>214425364małe są i brzydkie
>>214425374głodny głodnemu wypomni
gdy tak się pokrzepiałem na samotnym postoju między coalmont a ramsdale (między niewinną dolly schiller a jowialnym wujem adamaszkiem) zanalizowałem swój przypadek z największą prostotą i wyrazistością ujrzałem siebie i swoją miłość wcześniejsze próby w porównaniu z tą widziałem jak przez mgłę przed kilkoma laty pod przewodem inteligentnego władającego francuskim spowiednika u którego w chwili metafizycznej ciekawości wymieniłem bezbarwny ateizm protestanta na staromodną papistowską driakiew miałem nadzieję wydedukować ze swego poczucia grzechu istotę najwyższą w owe mroźne poranki w koronkowo oszronionym quebecu poczciwy ksiądz pracował nade mną z najszlachetniejszą wrażliwością i zrozumieniem jestem nieskończenie zobowiązany jemu samemu oraz znakomitej instytucji którą reprezentował nie zdołałem jednak niestety wznieść się ponad ten prosty ludzki fakt że choćbym nie wiedzieć jakiej doznał
>>214425394a c-co masz na sobie?
>>214425391nie tobie oceniać, poka
pociechy duchowej choćby nie wiedzieć jakie roztoczono przede mną litofanie wieczności w pamięci mej lolity nic nie zatrze plugawej żądzy którą ją prześladowałem póki nie zostanie mi udowodnione mnie takiemu jaki jestem dziś teraz z moim sercem brodą i zgnilizną że z perspektywy nieskończoności nie ma najmniejszego znaczenia czy małą amerykankę dolores haze pozbawił dzieciństwa pewien wariat otóż póki nie dostanę na to dowodu (a jeśli dostanę to życie jest jedną wielką kpiną) nie widzę na swoją niedolę innego lekarstwa niż ten melancholijny i bardzo doraźnie działający uśmierzacz: sztuka artykulacji jak powiada stary poeta:
moralny zmysł w śmiertelnych jest to rodzaj piętnaď którym opłacamy śmiertelny zmysł pięknaďbył taki dzień w trakcie naszej pierwszej podróży w naszym pierwszym rajskim kręgu kiedy po to by w spokoju cieszyć się swymi fantazmatami niezłomnie postanowiłem ignorować fakt którego nie mogłem nie dostrzec ten mianowicie iż nie jestem dla niej ukochanym chłopcem podziwianym mężczyzną kumplem ba! w ogóle nie człowiekiem tylko dwojgiem oczu i
znowu bym zwalił ehhhh>>214425279niesamowite że fgo tak wysoko ciągle siedzi. deresute już umarł a to ciągle żyje.
>>214425418nic ;)
>>214425419
długim na stopę kawałem przekrwionego mięsa że wspomnę jedynie o tym o czym wspomnieć od biedy się godzi był taki dzień kiedy cofnąwszy czysto funkcjonalną obietnicę złożoną w dniu poprzednim (a musiało to być coś czego pragnęła całym swoim śmiesznym serduszkiem tor wrotkarski z jakąś specjalną plastikową nawierzchnią albo popołudniówka w kinie na którą chciała pójść beze mnie) spojrzałem w stronę łazienki i zobaczyłem dzięki przypadkowej kombinacji skosu lustra i uchylonych drzwi jej minę tę minę której nie potrafię dokładnie opisać wyraz bezradności tak doskonałej że graniczyła z dość w sumie przyjemnym zidioceniem był to już bowiem szczyt niesprawiedliwości i rozczarowania a każdy szczyt implikuje istnienie następnego i stąd ta neutralna iluminacja gdy weźmie się pod uwagę że te uniesione brwi i rozchylone usta były brwiami i ustami dziecka można dokładniej sobie uzmysłowić jakie otchłanie wyrachowanej cielesności jaka rozpacz odbita nie pozwoliła mi paść do jej drogich stóp rozpłynąć się w powodzi ludzkich łez i złożyć mą zazdrość na ołtarzu niewiadomych uciech których lolita miała nadzieję zaznać przestając z brudnymi i niebezpiecznymi dziećmi w świecie zewnętrznym czyli dla niej
>>214425347bo to gówno jebane dla pedofilów z krajów 3 świata którzy więcej szilują ten syf niż "grają" (i robią to za darmo)
>>214425488fajne gyno
>>214425485no i muszę zwalić
rzeczywistymmam też inne zdławione wspomnienia z których wykwitają teraz monstrualne kadłuby bólu pewnego razu na zamkniętej zachodem słońca ulicy w beardsley zwróciła się do małej evy rosen (właśnie zabierałem obie nimfetki na koncert i szedłem za nimi tak blisko że prawie ich dotykałem) zwróciła się więc do evy i serio spokojnie w odpowiedzi na uwagę tamtej że lepiej byłoby umrzeć niż słuchać jak milton pinski uczeń miejscowej szkoły którego znała mówi o muzyce moja lolita stwierdziła:
>>214425510sryno, ty w chuju widziałeś gyno.
>>214425509a czemu wuwa tak nisko?
>>214425279>slopranking
>>214425532na zdjęciu widzę, powiększone gruczoły ma, moze nie ekstremalnie ale ma
>>214425541bo to gówno jebane dla pedofilów z krajów 3 świata którzy więcej szilują ten syf niż "grają" (i robią to za darmo)
wiesz w umieraniu najstraszniejsze wydaje mi się to że człowiek jest zdany tylko na siebie mnie zaś uderzyła myśl podczas gdy moje kolana podnosiły się i opuszczały automatycznie jak u manekina że wprost nie mam pojęcia co drzemie w zakamarkach umysłu najmilszej istoty; że za zasłoną okropnych szczeniackich stereotypów może się tam kryć ogród i zmierzch i brama pałacowa: niejasne przepiękne rejony do których trzeźwo i bezwzględnie zakazano wstępu właśnie mnie okrytemu zbrukanymi łachmanami wijącemu się w żałosnych konwulsjach; często bowiem zauważałem że jako mieszkańcy świata rządzonego przez totalne zło oboje wpadaliśmy w dziwne zakłopotanie ilekroć próbowałem porozmawiać z nią o czymś o czym mogłaby mówić ze starszym kolegą z kimś z rodziców z prawdziwym zdrowym chłopcem-sympatią o czymś o czym mógłbym mówić ja z annabel lolita z wzniosłym oczyszczonym odkompleksionym ubóstwionym haroldem haze o jakiejś abstrakcyjnej idei o obrazie o nakrapianym hopkinsie lub wystrzyżonym baudelairze o bogu albo o szekspirze o jakimkolwiek autentyku pobożne życzenia! opancerzała swoją wrażliwość trywialnym tupetem i nudą podczas gdy ja rzucałem rozpaczliwie obojętne stwierdzenia sztucznym tonem od którego cierpły mi ostatnie zęby a moją publiczność
>>214425532ale bym kurwa memetzena ruchał na hiszpana ja pierdolę
>>214425557zwykła męska budowa ciała.
prowokował on do tak bezczelnych wybuchów że dalsza rozmowa stawała się niepodobieństwem o moje biedne poturbowane dzieckokochałem cię byłem pięcionogim potworem ale cię kochałem byłem nędzny nikczemny brutalny i co tylko chcesz mais je t'aimais je t'aimais!zdarzały się też chwile kiedy wiedziałem co czujesz i piekielnie mnie to bolało maleńka mała lolito dzielna dolly schillerpamiętam pewne momenty powiedzmy góry lodowe w raju kiedy nasyciwszy się nią do syta po bajecznych obłędnych wyczynach cały zwiotczały w lazurowe paski brałem ją na ręce nareszcie z bezgłośnym jękiem czysto ludzkiej tkliwości (jej skóra lśniła w świetle neonu które przez szpary żaluzji padało z brukowanego dziedzińca rzęsy czarne jak sadza były zlepione poważne szare oczy bardziej puste niż kiedykolwiek -
>>214425038seks>>214425561a czemu fgo jest tak wysoko?>>214425488ufff hej piękna
>>214425587gynekomastia
wypisz-wymaluj mała pacjentka co jeszcze nie otrząsnęła się z narkotyku po grubszej operacji) i zaraz tkliwość pogłębiała się przechodząc we wstyd i rozpacz ja zaś kołysałem i lulałem w marmurowych ramionach moją jedyną lekką lolitę i jęczałem w jej ciepłe włosy obsypywałem ją bezładnymi pieszczotami i niemo błagałem o błogosławieństwo lecz u szczytu tej ludzkiej udręczonej bezinteresownej czułości (gdy moja dusza dosłownie spowijała jej nagie ciało gotowa czynić pokutę) w jednej chwili
o straszliwa ironio! znów nabrzmiewała chuć a lolita mówiła "no nie" śląc do nieba westchnienie i oto w sekundę cała tkliwość z lazurem rozsypywała się w pył
chciałbym mieć taką ultra męską budowę ciała
>>214425642schudnij 50kg to tak jak na zdjęciu będziesz wyglądał
>>214425642to jest ta cala nadwyzka sektora prywatnego?
ball shrinking in winter
panujące w połowie dwudziestego wieku wyobrażenia o stosunkach między dziećmi a rodzicami mocno skaziło scholastyczne bajdurzenie i schematyczne symbole macherów od psychoanalizy mam jednak nadzieję iż zwracam się tu do bezstronnych czytelników kiedy pewnego razu ojciec avis zatrąbił pod naszym oknem dając znak że tatuś przyjechał zabrać swoją pieszczoszkę do domu czułem się w obowiązku zaprosić go do salonu gdzie też usiadł na chwilę a gdy rozmawialiśmy avis ociężałe nieładne kochające dziecko -
przysunęła się do niego i w końcu pulchnie przycupnęła mu na kolanie otóż nie pamiętam czy już mówiłem że lolita zawsze miała dla obcych absolutnie czarujący uśmiech: z puszystą czułością mrużyła oczy twarz jej jaśniała słodkim rozmarzeniem a wszystko to nic oczywiście nie znaczyło ale było takie piękne tak zniewalające że nie bardzo dawało się zbagatelizować tę słodycz jako efekt magicznego genu który automatycznie opromieniał jej rysy atawistyczną namiastką jakiegoś starożytnego rytuału powitalnego ot gościnna prostytucja powie czytający te słowa grubianin stała więc w salonie a pan ptacky kręcił na palcu młynka kapeluszem i mówił i no tak popatrzcie co za dureń ze mnie pominąłem najważniejszą cechę słynnego uśmiechu lolity: ta tkliwa nektaryczna pucołowata poświata nigdy wśród swych pląsów nie kierowała się wprost na obecną w pokoju obcą osobę lecz zawisała by tak rzec we własnej odległej kwiecistej próżni lub z krótkowzroczną łagodnością błąkała się po przypadkowych przedmiotach i
tak też było tym razem: kiedy tłusta avis przypadła do papy lolita delikatnie się rozanieliła zapatrzona w nożyk do owoców bawiąc się nim na brzegu stołu o który się opierała całe mile ode mnie wtem avis przytuliła się do szyi i ucha ojca a on od niechcenia otoczył ramieniem bryłowate obfite kształty swego pomiotu ja zaś spostrzegłem że uśmiech lolity traci cały blask i zostaje z niego tylko mały zlodowaciały cień i zaraz nożyk zsunął się ze stołu i srebrną rączką zadał jej podstępny cios w kostkę aż syknęła skuliła się schylając głowę i skacząc na jednej nodze z twarzą okropnie wykrzywioną tym propedeutycznym grymasem którym dzieci się zasłaniają póki nie trysną łzy wybiegła a za nią natychmiast podążyła avis i zaczęła ją pocieszać w kuchni avis która miała takiego cudownego tłusto-różowego tatę i pyzatego braciszka i nowiutką siostrzyczkę-niemowlaczkę i dom i dwa roześmiane psy a lolita nie miała nic zachowałem też zgrabne pendant do tej scenki także z beardsley
>>214425757>przysunęła się do niego i w końcu pulchnie przycupnęła mu na kolanie otóż nie pamiętam czy już mówiłem że lolita zawsze miała dla obcych absolutnie czarujący uśmiech: z puszystą czułością mrużyła oczy twarz jej jaśniała słodkim rozmarzeniem a wszystko to nic oczywiście nie znaczyło ale było takie piękne tak zniewalające że nie bardzo dawało się zbagatelizować tę słodycz jako efekt magicznego genu który automatycznie opromieniał jej rysy atawistyczną namiastką jakiegoś starożytnego rytuału powitalnego ot gościnna prostytucja powie czytający te słowa grubianin stała więc w salonie a pan ptacky kręcił na palcu młynka kapeluszem i mówił i no tak popatrzcie co za dureń ze mnie pominąłem najważniejszą cechę słynnego uśmiechu lolity (1955)wstałemklaskałem
>>214425419uwieź mi
lolita siedziała przy kominku czytając książkę ale raptem się przeciągnęła i z łokciem w górze spytała stękając:gdzie ona właściwie leży?kto?no przecież wiesz moja zamordowana mama
ty też wiesz gdzie jest jej grób odparłem panując nad sobą i wymieniłem nazwę cmentarza: tuż koło beardsley między torami kolejowymi a wzgórzem jeziornym a poza tym dodałem tragedię takiego wypadku trochę umniejsza epitet którym uznałaś za stosowne ją opatrzyć jeśli naprawdę pragniesz żeby twój umysł zatriumfował nad ideą śmierci
>>214425816wolę się sam przekonać
hip hip rzekła lo przemilczając "hura" i niespiesznie wyszła z pokoju a ja długo patrzyłem w ogień piekącymi oczami potem sięgnąłem po jej książkę była to jakaś tandeta dla młodzieży występowała w niej ponura dziewczynka imieniem marion i jej macocha wbrew wszelkim spodziewaniom młoda wesoła ruda i wyrozumiała która wytłumaczyła pasierbicy że jej zmarła matka była właściwie bohaterką ponieważ celowo ukrywała przed marion jak bardzo ją kocha bo wiedząc że umiera nie chciała aby dziecko za nią tęskniło nie popędziłem z krzykiem do jej pokoju zawsze wolałem przestrzegać tego kodeksu higieny umysłowej który odradza interwencję a gdy teraz wiję się i czołgam przed własną pamięcią uzmysławiam sobie że przy tej i podobnych okazjach z nawyku i z zasady ignorowałem nastroje lolity zarazem dogadzając własnemu niskiemu ja kiedy moja matka w sinej mokrej sukni w kłębach mgły (taką bowiem ją sobie żywo wyobrażałem) biegła w zdyszanej ekstazie na tę grań nad moulinet gdzie miał ją powalić piorun byłem zaledwie niemowlęciem toteż w retrospekcji nie zdołałem na ani jednej spośród chwil swej młodości zaszczepić żadnych dopuszczalnych tęsknot mimo wszelkich barbarzyńskich podszczuwań których nie szczędzili mi psychoterapeuci w późniejszych okresach depresji
>>214425840parskłem xd
moja szczera reakcja
przyznaję jednak że człowiek o mojej potędze wyobraźni nie może
usprawiedliwiać się osobistą nieznajomością powszechnych uczuć może też zanadto sugerowałem się nienormalnym chłodem stosunków między charlottą a jej córką lecz straszliwą pointą całego tego wywodu jest co innego otóż dla mojej konwencjonalnej lolity w trakcie naszego nietuzinkowego i bestialskiego pożycia stopniowo stało się oczywiste że nawet najnędzniejsze życie rodzinne ma większą wartość niż ta parodia kazirodztwa która na dłuższą metę była najlepszym co mogłem ofiarować sierotce
znowu w ramsdale podjechałem od strony jeziora słoneczne popołudnie pełne było oczu jadąc autem upstrzonym cętkami błota widziałem iskry diamentowej wody wśród dalekich sosen skręciłem na cmentarz i ruszyłem pieszo między wyższe i niższe płyty kamienne bonżur charlotto w
gdzie jest bane zapytała charlottehumbert zdjął maskę
się bokiem o słup wjechał na nasyp porośnięty trawą palczatką dziką truskawką i pięciornikiem no i się przewrócił koła wciąż jeszcze wolno się obracały w łagodnym słońcu kiedy funkcjonariusze wyjęli ciało pani gz początku wyglądało to na zwykły wypadek drogowy niestety zmaltretowane zwłoki kobiety wyraźnie kontrastowały z lekkimi tylko uszkodzeniami autaja lepiej się spisałem
>>214425870i jeszcze mam plamę na koszuli chamstwo
Doslownie ja
poturlałem się dalej dziwnie było znów ujrzeć smukły biały kościół i ogromne wiązy zapominając że na amerykańskim przedmieściu samotny przechodzień bardziej rzuca się w oczy niż samotny automobilista zostawiłem wóz na głównej ulicy aby bez ostentacji przejść obok numeru
>>214426088to nie koszula mnie interesuje, ale to co pod nią
przy lawn street przed krwawą łaźnią należała mi się odrobina ulgi ten katarktyczny spazm gdy psyche podchodzi człowiekowi do gardła białe okiennice rezydencji starociów były zamknięte a do białej tabliczki "na sprzedaż" chylącej się w stronę chodnika ktoś przyczepił znalezioną czarną aksamitkę nie szczekał żaden pies nie telefonował żaden ogrodnik
żadna panna wizawka nie siedziała na obwinionej werandzie na której ku
>>214426094to dlaczego nie ruchasz?
irytacji samotnego przechodnia dwie młode kobiety z końskimi ogonami w identycznych fartuchach w grochy przerwały bliżej nieokreślone zajęcie i zaczęły na niego się gapić: z pewnością dawno już nie żyła a te dwie to chyba jej siostrzenice-bliźniaczki z filadelfii
czy powinienem zajść do swego dawnego domu? podobnie jak w opowiadaniu turgieniewa włoska muzyka porywiście chlustała z otwartego okna z salonu: cóż to za romantyczna dusza grała na fortepianie tam gdzie żaden fortepian nie miotał się ani nie tryskał trytonami w ową zauroczoną niedzielę gdy słońce pieściło jej ukochane nogi? nagle zauważyłem że z trawnika który niegdyś strzygłem złotoskóra nimfetka o włosach szatynki dziewięcio może dziesięcioletnia w białych szortach przygląda mi się z dziką fascynacją w ogromnych błękitno-czarnych oczach powiedziałem jej coś miłego bez złych intencji staroświecki komplement jakie masz ładne oczy ale cofnęła się w pośpiechu muzyka raptem umilkła a z domu wyszedł
ciemnowłosy lśniący od potu mężczyzna o wyglądzie brutala i groźnie na mnie spojrzał już miałem się przedstawić kiedy z nagłym wstrząsem zażenowany jak w marzeniu sennym uprzytomniłem sobie że jestem w ubłoconych drelichach w brudnym i podartym swetrze mam szczeciniasty zarost i przekrwione oczy włóczęgi odwróciłem się bez słowa i powlokłem się z powrotem anemiczny astroidalny kwiat wyrastał z pamiętnej szpary w chodniku po cichu wskrzeszoną pannę wizawkę bratanice wystawiały właśnie wraz z wózkiem za próg jakby weranda była sceną a ja gwiazdorem modląc się żeby mnie nie zawołała pospieszyłem do auta jaki stromy zaułek jaka przepastna ulica między wycieraczką a przednią szybą widać było czerwony świstek mandatu; starannie przedarłem go na dwa na cztery na osiem kawałków
>>214426185Co
czując że tracę czas energicznie ruszyłem do śródmiejskiego hotelu do którego ponad pięć lat wcześniej zawitałem z nową walizką wynająłem pokój umówiłem się przez telefon na dwa spotkania ogoliłem się wykąpałem ubrałem na czarno i zszedłem do baru żeby się napić nic się nie zmieniło
bar wraz z całą salą tonął w przyćmionym nieprawdopodobnym czerwonym jak granat świetle które w europie przed laty było typowe dla podłych spelun tu jednak wprowadzać miało nieco nastroju do familijnego hotelu usiadłem przy tym samym stoliczku przy którym na początku pobytu w ramsdale jako świeżo upieczony lokator charlotty uznałem za stosowne uczcić swój nowy status uprzejmie dzieląc z nią pół butelki szampana czym zgubnie podbiłem jej biedne wezbrane serce również i teraz kelner o twarzy jak księżyc w pełni ustawiał ze stellarną starannością pięćdziesiąt kieliszków sherry na okrągłej tacy szykując ją na przyjęcie weselne tym razem murphy-fantasia
>>214426251jak można nie mieć stosunku seksualnego wyglądając jak mężczyzna przedstawiony na zdjęciu? to wszystko przez brak mediów społecznościowych?
>>214426279ale to jego pierdolą, to tzw pedał
jeszcze tylko 114 fragmentów lolity panowie
tak będę wyglądał jak napisze sito(a) w pythonie
>>214426279okej arm czer sajkologżyst
>>214426110mam trądziki
>>214426294Mój błąd, powinienem był udostępnić rysunki 2d japońskiego badziewia i spamować pięćdziesięcioma odcieniami szarości, które byłyby akcją dla heteroseksualnych mężczyzn.
jem sobie polskie lembasy
>>214426327ona situje na moim pytonie aż ja erastostenes
>>214426382nie przeszkadza mi to, ale zaraz koniec nitki
>>214426404przecież jesteś pedałem, i wygląda na to że przewrażliwionym
>>214426443dowidzenia
>>214426493dlatego nie ruchasz
>>214426462Nie jestem przewrażliwiony
>>214426524morda pedale
>>214426343nie, takich mamy zbyt dużo
>>214426548>>214426404
dzienna przypominajka, że amerykanka to psyops ABW
>>214426546