*szszszszszszszszs* edycja
>>214426893s-szum??
>>214426982Tak. Jak Bez signal
gdzie wszyscy
>>214427091zastrzeliłem wszystkich.
>>214426893we call that "myrornas krig" (war of the ants). does polish have a sovl term for it?
>trzeba było turka, żeby była dobra edycjanie wstyd wam cwele?!?!?!?
jestem epickim fanatykiem postowania na /srolska/ ;)
>>214427091Jestem
>>214427171I think we called it “snowstorm” but I’m not sure
>>214427257...pedałem. jestem pedałem z turcji i to jest mój post
nie chce jutro isc do pracy prosze pomocy jap ierdole japirejapierdojeoruedle
>>214427268beats "static"
>>214427137czemu
zajebałbym komuś klapsa w dupsko
znowu w życiu mi nie wyszłoooo
>>214427623gej GEEEEEEJ
20 postów bez żadnego animecwela polska wstaje z kolan >>214427257panie pośle pora spać
>>214427623*wypinam się*
>>214427347jest zły że nasz generał umiera bo wszyscy znaleźli sobie gf i uprawiają seks oraz znaleźli dobrze płatną pracę w sektorze IT
>>214427757nie wyglądasz jak mualani jednakowoż
siema /polska/
>>214427799we’re all gonna make it
>>214427808udowodnij
>>214427865siema *rucham cię prosto w odbyt*
>>214428111nie muszę
>>214426893opinions on Szczecin and Szczebrzeszyn?
>>214428279nie byłem w ani jednym, ani drugim
Jak znaleźć dziewczynę? do tej pory miałem przejebane. zostałem zmuszony to mieszkania za granicą a tam to nawet nie chciałem dziewczyny (chcę tylko polkę) wróciłem 2 miesiące temu i za miesiąc idę na studia na inżynierę. ktoś doradzi jak zagadać? próbowałem aplikacje typu jubo i facebook randki i raczej nic z tego nie będzie (chociaż mnie dodają),
polish twink butts owo
>>214428551No twinks here, we are all femboys (big difference)
jak znaleść chłopaka
>>214428381pewnie poznasz w szkole
>>214428932poka cycki
>>214428932jak najszybcieeeeeej
O KURWA właśnie się dostałem na wymarzony kierunek na wymarzonej uczelni wszystko będzie dobrze anony życie jest piękne
>>214428965gratulacje
>>214428308heh, I understand that
what did people usually call analog tv noise in poland? here it translated to "drizzle"
>>214428950to nic nie da>>214428961już za późno
>>214428970dzięki :)))
>>214428996SEPULTURA SARCÓFAGO HOLOCAUSTOif youre false dont entry
WieczoremWieczorem przed mym domemWystawie ekranI wyświetlę film
>>214428997nigdy nie jest za pozno
>>214429039Dla kobiety może być
>w latach 80 elity celowo rozpoczęły proces zmian kulturowych z cenienia pracy na kulturę konsumeryzmu>w konsumeryźmie jedyna wartość wszystkiego to wartość finansowa>inni ludzie są twoją konkurencją, rywalami, przeszkodą>co prowadzi do zatomizowanego, walczącego ze sobą społeczeństwa gdzie wszystkie wartości zostały porzucone a liczy się wyłącznie pieniądzw parę zdań chińczyk to zakreślił, dlaczego tak, po co takhttps://youtu.be/AEPSUC-UQ5k
>>214428996szum
>>214429197>elity>kultura>społeczeństwodo pseud szuflady
>>214428996>>214427268
ELITYYYYY MASONYYYYYY ŻYDYYYYYYY
>>214429841
>>214429222or as we would call it here in Slovenia, šum, lmao
>>214429873nta, ale ja właśnie wiem o elytach, żydach i masonach bo biorę leki
kiedyś ceniono pracę wolnych podmiotów ale w 1980 żydzi wyprali ludziom mózgi i zatomizowali społeczeństwo przez wrzucanie murzynów do filmów akcjiszybkie naprzód do 2014 i putin staje na wysokości zadania jakim jest uratowanie białej rasy od epidemii męskiej samotności
kultura w sensie kopia bez oryginału
jak już myślałem że ten chińczyk nie może być bardziej bazowanyhttps://youtu.be/_gH4PvIni5E>bitcoin został stworzony przez agencje wojska USA>banki centralne współpracują ze sobą nawzajem na scenie międzynarodowej i pasożytują na swoich krajach>banki centralne otworzyły drzwi dla imperium brytyjskiego bo rozwiązały problem spłaty długów, nie ma znaczenia kto rządzi krajem, długi państwa prędzej czy później będą spłacone - te pieniądze wyciągnie się nie z jakiegoś monarchy czy tymczasowej rządzącej grupy, a z obywateli krajunadmiar bazy wykryty
znowu mi nie dobrze
>>>214429712can i come to Polska and get my teeth fixed? please help me. my teeth hurts and dentist here dont want to help me. Can i go to Poland with EU healthcare card? i live near the polish boarder
>>214430045nic nie słuchałeś, on mówi że rosja rozpadnie się w pył
>>214430118a wraz z nią biała rasa...
w mroćq jaskińćq byłćq światełćq
ratuuunku
>>214430166ten cińczyk lata temu kreślił taki scenariusz:>wojna na ukrainie się przeciąga, rosja nie chce jej zakończyć a chce by trwała jak najdłużej>trump wygrywa w 2024>izrael chce wciągnąć usa do wojny z iranem, napierdala się z iranem>trump udaje że nie chce wojny z iranem ale koniec końców rozpoczyna wojnę>europa się zbroi>usa ugrzęzło w iranie>dolar coraz bardziej upada>imperium usa upada, usa przechodzi na izolacjonizm>putin umiera>rosja się rozpada>indie, brazylia i turcja rosną w siłę
>>214430045baZabiałą rasę uratuje JE Putin, JE Xi oraz JE Modizachód wreszcie upadnie a my wstaniemy z kolan
>>214430101I met irish guy that does exactly that, so yeah
>banki centralne zalewając kraj tanim pieniądzem zamieniają inwestorów w spekulatorów giełdowych>po co budować fabryki i zatrudniać ludzi skoro na giełdzie będzie 5 razy większy zysk>efektem zawsze jest za dużo długów wziętych zbyt szybko>pieniądze pompują bańkę na giełdzie i rynku nieruchomości>poziomy korupcji wywalają w kosmos>ludzie stają się leniwi, samolubni i chciwi>rośnie bezrobocie>jak bańka pęknie to zostają turbo bogate elity, oraz bankructwa i długi dla reszty>młodzi nie widzą przyszłości dla siebieto jest śmieszne bo 99999 ekonomistów o tym mówi ale ten chińczyk to przedstawia w paru zdaniach
>>214430045nomć, bogaci wpływowi ludzie nie istnieją, a jeśli istnieją to nic nie robią, a jeśli robią to tylko walą konia, nie mają żadnych własnych interesów i ideologii by na przykład zminimalizować wpływ starych religii i zastąpić tradycyjne wojny i kolonializm na system dominacji finansowej, i zastąpić stare wartości które stabilizują społeczeństwo - pieniądzem który się kontrolujenie ma pierdyliarda książek pisanych przez dekady na ten temata jak ktoś o tym mówi to eeeee zmieńmy temat na coś innego
jutro idę do pracy I będę błagała żeby mnie wybaczyli bo jestem głupia jak kurwa nie wiem co
chińczyk:>ktoś mógłby powiedzieć że akcja covidowa w chinach była zrobiona specjalnie>by w ten sposób wymusić gwałtowne zatrzymanie przepływu realnych dóbr z chin do usa, osłabiając i destabilizując usa
chińczyk:>rosja uderza w słabe punkty amerykańskiego systemu finansowego, politycznego i społecznego>amerykańska finansjera siedzi na czubku piramidy wartości, a zachodnie społeczeństwa siedzą na poziomie usług i pracy intelektualnej>więc rosja atakuje fundamenty tej piramidy, poziom surowców i jedzenia>a chiny atakowały następny poziom, poziom wytwarzania i przepływu dóbr
chińczyk, lata temu:>usa absolutnie musi zaatakować iran>ale do tego potrzebny jest pretekst>pretekstem będzie obrona izraelalololwięc celem wojska usa jest to by społeczeństwo wspierało izrael, bo inaczej nie ma pretekstu i poparcia społecznego do wojnyrosja i chiny mogą w to uderzyć, osłabiając zachodnie poparcie dla izraela zwiększając konflikt wewnętrzny w usa w wypadku wojnyto tłumaczy te falę hejtu na żydy i dlaczego usa w mediach tak bezwstydnie obciąga lachę izraelowi
to nie tak miało wyglądać
chińczyk:>jak usa zaatakuje iran to rosja będzie szukać konfliktu na pacyfiku by odwrócić zasoby wojska usa od iranu>mówi się o tym że potencjalnie chiny zaatakują tajwan, ale rosja w to nie wierzy>dlatego rosja przygotowuje koreę północną do tego konfliktu>wojna korei północnej z koreą południową wymusiłby interwencję usatylko tam w regionie są chiny, japonia i australia, i o ile chiny mogły by być "neutralne" to japonia i australia też musiałyby zainterweniować, korea północna dostałaby ostry wpierdol, chyba że w jakiś sposób chiny wymuszą neutralność japonii
ughhhh vgh ziew ziewerino wstanerino BIAŁY BYK wstał
>>214431445co nie tak miało wyglądać byczqu
>chińczyk:
Zabije mnie jutro i wyrzucą mnie na ulicę
>>214431571gwarantuję że obronimy twoje zwłoki przed rozcinaniem brzucha i gwałtemmy, husaria
>>214431595dziękuje
chińczyk:>po tym jak trump wygra wybory trump będzie chciał stworzyć więcej zależności pomiędzy usa i chinami>więc, między innymi, zwiększy ilość chińskich studentów przyjętych do usa>to może wywołać oburzenie ale i tak to zrobilmao, kryształowa kula chińczyk
>>214431558to że to nie jest jakiś losowy nauczyciel z liceum to dość oczywiste, szczerze to nie mam pojęcia dla kogo gość pracujemówi po angielsku, ewidentnie odbiorcą ma być widz z zachoduto czy gość pracuje dla usa, dla rosji czy dla chin to póki co nie jestem w stanie stwierdzić, ale obstawiam że albo dla usa albo dla chinco to ma osiągnąć, nie jestem pewny, nie znam się na takich manewrachale ktokolwiek odpowiada za te operację to daję im łapkę w górę za rezultat, fajnie się tego słucha, dobrego gościa znaleźli
>>214431546ELO COS wczesnie dzisiajfajnie sie biegalo rano jak sie budzilem kiedys tak wczesnie
>>214431899fajnie to się każe wypierdalać pedofilom z nitkiwypierdalaj
>>214431761jakbym miał zgadywać to nie ruscy bo dość mocno odstaje od poprzednich ruskich akcji jakie widziałem, ale może nauczyli się nowych sztuczektrochę to zbyt kompetentne i za dobrze przemyślane na usa lololol, za mało ideologicznego syfu i patetycznego odgórnego mówienia ludziom co mają myśleć, ale może to nie jest akcja skierowana do szerokiego ogółuchiny od lat mają 10/10 zajebistą propagandę którą się przyjemnie konsumuje więc jakbym miał zgadywać po samej jakości, to chinyale to jest na żydtubie i nikt tego od lat nie usunął, i algo żydtuby to sugeruje w feedzie, więc to by wskazywało na usaco chiny by chciały tym osiągnąć jest (chyba) dość oczywiste, ale co usa chciało by tym osiągnąć?z innych graczy to raczej nie żydy to robiły, raczej nie europa50%/50% usa albo chinya jak anony oceniają?
>>214431914ile dzisiaj przecpales juz?zapraszam na >>>/vg/bag jak chcesz obrazac pedofilow
>>214431899BIAŁY BYK nie biega chyba że po cole do sklepu
>>214431916jeśli to ruscy to beka, gość absolutnie robi laskę putinowi i czasem zajeżdża pro-rosyjskim sentymentem ale to łatwo mogliby specjalnie zrobić chińczycy / usa, zależnie jaki jest tego cel
a pamiętacie jak zachód promował azov i miękko neonazizm by nakłonić zachodnich ekstremistów by poszli zginąć w ukrainie, a potem narzekali że za mało ekstremistów udało się im odjebać w ten sposób?
Elo robale
ten chińczyk prawie w ogóle nie wspomina o chińskich czy rosyjskich pisarzach, filozofach, odnosi się tylko do znanych zachodnich pisarzy i filozofówwięc uderza tylko w punkty jakie zachodni odbiorca będzie kojarzył albo znał, co samo z siebie wskazuje że cel tej propagandy jest wrogi odbiorcy, bo jakby na celu miał poszerzenie wiedzy czy coś dobrego to by się nie ograniczał tylko do zachodniego kanonuwięc zgaduję że to ma być coś w stylu 98% przekaz 2% trucizna, albo 100% przekaz z oczekiwaniem że destruktywny efekt nastąpi w późniejszych krokachwiem że jest tu jakiś payload ale nie wiem gdzie i co
>>214432204elo pikacz
mogłoby być lato cały rok
co ten chińczyk gotuje czacha czacha czacha
ten chińczyk bardzo mało mówi o chinach, głównie mówi o usa i rosji, rosję mniej krytykuje niż usajeśli to op rosji to celem pewnie jest wywołanie sentymentu>zachodni system i elity złe>rosja też trochę zła ale za to putin dobry>wojna w iranie zła, nie wspieraj>zachód i tak upadajeśli to chińczycy, to bardzo podobny cel, a zasłanianie się za miękkim pro-putin (ale anty-rosja) przesłaniem było by dobrym zagraniemjeśli to usa, to wiadomo że payloadem znowu jest>"jebać czudy"ale gdzie i jak?ale tak czy siak coś tu pomijam, robienie latami masy długich filmików dla miękkiego sentymentu>putin dobry, zachód zływśród wąskiej ilości osób co to wysłucha - to się nie dodaje, coś jeszcze tu jest
>>214432456to ale zima>>214432615rozsadzi ci brzuch
>>214432615nomć, tak się zastanawiam co ten chińczyk gotuje, dla kogo, i po coi stwierdzam że póki co brakuje mi wiedzy i skilla by to rozgryźć tak z marszu bo gówno nie jest oczywiste a ktoś to przemyślał lepiąc to, i ewidentnie rzuca ochłap pro-rosyjski ale to jest tak z dupy że to raczej dikoj
globalne ocieplenie
przesunięcie paradygmatu termometra
ale się boję o jezu chrsitu
dla kogo pichci chińczyk, czy jakaś nie-państwowa organizacja? raczej nienie wiem jak usa miałoby w tym zaszyć payload destruktywny dla czudówale też to nie ma żadnych wabików na czudy, ani wabików na lewakówchińczyk zlewa temat 9/11, zlewa temat lądowania na księżycu, więc też zamiarem nie jest podjudzanie ludzi w tym obszarzew ogóle nie podjudza, bardzo mało emocjonalnego przekazu, prawie brakdosadnie przedstawia niewygodne fakty ale i bez ataku, czy mówienia że to złewięc podchodzi do odbiorcy "z szacunkiem", albo wie że to by speszyło i straciło odbiorcę
>>214432909poczytaj sobie psalmyewangelie
>>214432909posłuchaj pieśni religijnych na youtube
>>214433120ktore
>>214433139ewangelię wdupowstąpienia kurwy przenajświętszej
>>214433139ezekiela 23 20
>>214433139np. psalm 35
WYSIADKA! WYSIADKA!
https://www.youtube.com/watch?v=kyzIQKuSqBs
Wstałem
>>214434231dzień dobry, baza obrazek
cały tydzień larpo zdalne, po daily odpalam grzałe
budzenie anona: https://i.4cdn.org/gif/1756765528805321.webm
>>214433882Z czego to?
To ile już serwisów streamingowych subskrybujecie, zoomesrkie spierdolinki?
>>214435803lepiej zapłacić parę zlotych za netfliksa niż wydać kilkadziesiąt tysięcy na blu raye
>>214435803tylko spotifaja nieironicznie wychodzi mi taniej niż kupować płyty bo zwykle podoba mi się jedna może dwie piosenki z całego albumu nie mówiąc o tym że niewiele nowej muzyki wychodzi na cedekach a nie mam zamiaru przepłacać za winyle
>>2144358030>>214436254zaraz sie spooszcze
>>214436290To spoosczaj
jestem potężnyjem śniadanie i piję elektrolity o smaku pomarańczy>>2144358030 jestem millenialsem>>214436290uffffćk ale stoooooopeczki
>>214435588>Empress Laseennie mam pojęcia jakaś bajka czy tam seria książek?
>>214433110
butwtorek
>>214437458wsadziłbym tam swój worek, jeśli kumasz czacze
>>214431674manewr Nixona
złoty wiek XVI
tylko cztery godzin snu co się stanie :3
Polska wygrała.
wkurwia mnie ten ryj
oglądaliście na wschód od edenu?
>>214438562tak
>>214430101Dentists in this shithole don't give a single fuck about any cards. Speak English/Polish and bring money. If you pay in euro they are four times more likely to help you.
>>214438604i jaka opinia
>>214438931było dziwne
co to kurwa znaczy Im him
kurwa czemu musialem miec taka strukture kostna a nie inna
Kilka dni temu oski z mojej mieściny się rozbił autem chłop jakiś taki radosny się stał po tym czasie julki przed klepsydrą smutne zrozpaczone a chłop radosny
są tu jacyś farmboye?
miasto powiatowe (160k mieszkańców)