edycja umcipodedycja spłynięcia spermy do mózgumotyw nitki: https://www.youtube.com/watch?v=xti_6Bzpa8A
zajebista edycja mordodawaj japoneczko ściągaj majty
co was boli
>>214477958ciężko was pedały odróżnić
>>214478020że w głowach się pierdoli
>>214477960JAZDA HINY KURWAhttps://www.youtube.com/watch?v=WxmICiOXw2c
>>214477960zapłodnijłbym japoneczkę, żeby przywrócić rasę słowiańską do jej azjatyckich korzeni
mmm grubaski, tłuścioszki, pulchne panienki, tłuszczyk, sadełko
>>214478020dusza
>>214478024no wiem bo resztę znajomych i rodzinę poznajesz po smaku chuja, a tu nie ma takich rarytasow
>>214478065twoja matka musiała być grubaśną krową
czy czujecie tzw. 'weltshmerz'
Skończyłem pracę, co teraz mam robić?
>>214478093ah tak?
kiedy to sie skończy
kończę budżet i odpalam grzałe
>>214478122odpalasz side hustle i robisz ten papier nygusie
jakiś pomysł na wyjście?(chodzi o wylogowanie sie z tego świata)
>>214478081że ci kapczy nie szkoda na takie chujowe teksty...
>>214478204czarnoprochowiecproch jest za pozwoleniem z jakiegośtam europejskiego biura, ale nie ma testów psychologicznych na to
bojsuczka mamusi~ kto oj kto jest dobrą męską dziwką mamusi?~
>>214478242i to pewnie ma jakieś 90% success ratio
>>214478257rozwiń to, bo bardzo mnie zaciekawiłeś
>>214478242trzeba mieć karte z policji
wczoraj najebany mąż kuzynki dał mi 200 złotych za odwiezienie go do domu 8 km i jeszcze telefonciekawe czy jak wytrzeźwieje to będzie chciał zwrotu
>>214478261idk dudezastanawiam się czemu niektórzy wkładają sobie do ryja, tylko po to aby nie trafić w mózg nawet, zamiast w skroń
pasierb i macocha
>>214478266mała kurewka mamci? awwww dobry chłopczyk~
>>214478358BAZAAAAAAAAAA->nie export-AAAACK
>>214478304bo skroń jest chroniona przez czaszkę
mówicie brudno jak zbirujecie bojs?
>>214478453troche pedalsko nie
>>214478439czacha taka twarda jest?
nawet bym sobie wyrobił to pozwolenie sportowe na gnata bo pare razy bylem na strzelnicy i mi sie podobalo ale rodzinka rozjebana i matka wypierdolila jakis czas temu i siedzi chuj wie gdzie wiec pewnie by mi odmowili na tej podstawie ehh
>>214478511a uderz się młotkiem
>>214478558już, nie działa
nie chce mi sie juz kurwa zycjapierdolejjaukrneimgoe
chcialbym miec motywacje i dterminacje i mozliwosci zeby seiu rozwijac i miecl epsz pracae laej aj zmamast tego gram w gierki ni nic kurwn ierobielajjpeirjod
o jurwa jajuz przeszedł mitozę
https://www.youtube.com/watch?v=4ryUA11YWMI
sodoma i gomora
>>214478642tam przynajmniej ruchali
biegłam na autobus i się wywaliłam na ręce i kiedy poszłam do domu żeby je umyć i zabandażować się zrobiło mi tak nie dobrzy że zwymiotowałam i przez to wszystko byłam spóźniona do pracy i strasznie mnie bolą ręce jak chuj nie wiem co zrobić Ale Kiedyś będę miała dobry dzień!
>>214478633>>214478635>>214478642>>214478667pomocy prosze nie mma ilsy
>>214478677jebać mma udawańce same
>>214478673powodzenia ciamajdo
>>214478673o boze nie... to straszne cukiereczku...ale masz kurwa brzydkie rence jebany tranzolu
>>214478673>się zrobiło mi tak nie dobrzy że zwymiotowałamod upadku na ziemie?
>>214478673jednak to anon
babilon
nawet mi juz nie staje bo ja potrzebuje bliskosci a nie segsu
>>214478728No nie wiem co mi kurwa jest lol może od mojego żelazu
>[File deleted]
>>214478673a jak dam buzi?>>214478677ty przynajmniej masz pracę nie to co ja
>>214478747spłonie w świętym ogniu sprawiedliwości yes i bracie
>>214478749jak potrzebujesz sumplementacji zelaza to ja mam go sporo tutaj*rozpina rozporek*
kąpro cvela
>>214478406export to szczyny o czym ty pierdolisz
Jud 1, 7: jak Sodoma i Gomora, i okoliczne miasta - w podobny sposób jak one oddawszy się rozpuście i pożądaniu cudzego ciała - stanowią przykład przez to, że ponoszą karę wiecznego ognia.
jest przeklejaczka bo mam pytanie
bajka dla anona
>>214478880a która bo to ważne sprecyzować
>>214478883>wykorzystanie dzieci
>>214478901ta oryginalna
pls bump frens>>214478877>>214478877>>214478877
>>214478917pedofilu
podobno włosi śpiewają o polsce
>>214478992Polacy o Włochach też
>>214478992nom w końcu było napisane w piśmie: z ziemi włoskiej do polskiciekawe czy włoch wie że ich lubimy w naszym hymnie
Ała to boli
parzyste bieganko nieparzyste rowerek cyferki opierdalam się dzisiaj
poliandria
ale bedzie zdziwienia cwela jak odpierdoli bohatyra i zrozumie że zycie nie konczy sie na smierci ciała
sory demiurgdzisiaj się nie zabiję
pyszny prosiaczek, tylko upiec na ogniu
>>214478992podobno tyłu Włochów wyjeżdża do Polski do pracy że ich rząd wprowadził ulgę podatkową na rok dla wracających do pracy w kraju
>>214479024czasem wiedzą bo w ich hymnie jest też polska wspomniana
>>214479091>do pracyporuchać przyjeżdżają i wracająnie dziwię się im bo polska tajlandią europy lmao
czy mając żółte papiery można pracować na lotnisku?
>>214479114o to fajnie
>>214479141jedno drugiego nie wyklucza, większość ludzi ma pracę i rucha
>>214479148zależy jak bardzo żółte
czemu brzydkie
napisy nie działają i muszę z dubbigniem oglądać
>>214479201masz piękną duszę
Rdz 14, 13: Jeden ze zbiegów przybył, aby powiedzieć o tym Abramowi Hebrajczykowi, który mieszkał w pobliżu dębów pewnego Amoryty, imieniem Mamre, brata Eszkola i Anera, sprzymierzeńców Abrama.
ale wy kurwa nawet swojego hymnu nie znacie psolaczkihttps://youtu.be/10mcGxOEEJo?t=281
Rdz 14, 16: W ten sposób odzyskał całe mienie, a także sprowadził na powrót Lota wraz z jego dobytkiem, kobietami i sługami.
grać w poksy z exp share czy wyłączyć?
>>214479148poznałem kiedyś chłopa co pracuje na lotniskuna bank był upośledzony, ale nie zdiagnozowany chybano i robota chyba średnia, bo on do domu to wracał tylko się przespać i od nowa (święta, weekendy, cały czas w robocie)
rzeczywiście tam śpiewa że polska krew przelana z włochem i austria to pizdy
matka mi rozjebała życie decydując się na to żeby mój ojciec cwel jebany przekazał swoje geny przez co ja cierpię. Czy powinienem ich zajebać?
>>214479272chyba debilną
>>214479423kocham cię
>>214479415nie wiem, cokolwiek co sprawi, że stąd wypierdolisz
>>214479415twoja matka to dobra kobietaa twój ojciec to dobry człowiek
>>214479445wtedy to raczej nie bo mnie zamkną w psychiatryku a tam będzie mi się nudziło więc będę jeszcze bardziej napierdalal
na kutasie chłop się pasie
>>214479415jakość żelaza poznaje się w czasie kucia, jakość konia w czasie jazdy
>jakość spermy poznaje się w czasie żucia, jakość chuja w czasie jazdywtf co ty piszesz pedale
eh im bardziej się starasz i walczysz ze swoim losem rozwijasz zawodowo i zarabiasz coraz więcej pieniędzy masz atletyczne sylwetkę wypracowaną kilkuletnimi treningami, własnościowe lokum, dobre wykształcenie, obszerne zainteresowania tym bardziej boli, kiedy się okazuje że to absolutnie nic nie zmienia a cały włożony wysiłek był daremnygówniane geny w sposób absolutny determinują niskiej jakości życie na każdej płaszczyźniewszystkie rady które czasem się tu pojawiają, że wystarczy praca nad sobą żeby zmienić swoje życie kierowane są do osób z odpowiednio wysokim potencjałem genetycznym dla tych z tragicznym genotypem nie ma ratunki i brzmią one tak samo, jak zachęcanie sparaliżowanego od szyi w dół żeby wyszedł pobiegać
>>214479473mysle ze przyjmujesz optymistyczny scenariusz
>>214479441Nie lubisz mnie
>>214479516ani to mądre, ani to śmieszne
>podonosze ciezary z nadzieja, ze mnie w koncu ktos pokocha
>>214479572było zakop
>>214479590nie jesteś megumin
>>214479605nie jesteś pierwszym który w to nie wierzy ehh...
>>214479572nom to jest najgłupszy powód do dźwigania żeliwadla siebie rób a nie dla kurw
prawie napisałem, że nie każda kobieta jest kurwą
>>214479530nom to dlatego absolutnie nie ma sensu aby cokolwiek robić bo i tak geny definiują to jak będzie wyglądało twoje życie czyli twarz, wzrost i iq
tak se wejść na testosteron, ćwiczyć ostro na siłce piwnicznej, dbać o formę i dorabiać sobie na ochronie gdzieśnajlepiej jakaś cieciowka z obchodamito by mi starczyło do szczęścia w sumie
bohatyr czyli samobójstwo termin pochodzi od angielskiego zwrotu „an hero” czyli „bohater” ale z błędnym przyrostkiem jego historia sięga 2006 roku kiedy to na portalu myspace pojawił się wpis ku pamięci mitchella hendersona nastolatka który z nieznanych powodów odebrał sobie życie autorka podpisana jako lila zapewnia w nim że chłopak „miał w sercu odwagę” by zakończyć swoje cierpienie parokrotnie nazywając go bohaterem komentarz w krótkim czasie stał się viralem rodzina hendersona żaliła się mediom na internetową nagonkę która rozpoczęła się po jego śmierci na fali popularności anonimowego wpisu na czele akcji stali użytkownicy amerykańskiego portalu 4chan zapewniającego pełną anonimowość a co za tym idzie bezkarność „new york times” określił go jako „jedno z najmroczniejszych miejsc w internecie” oraz „dziewiąty krąg piekła”
>>214479471Jebać ich niech zdechną na raka w najgorszych męczarniach a matkę to bym sam skatował na śmierć dziwkę że takiego pajaca na ojca wybrała szmata jebana ourwisko pierdolone szmatlawiec dno genetyczne lafiryndra zajebana jak zdechnie to nasram jej na grób
4chan powstał w 2003 roku i natychmiast przyciągnął rozproszonych po różnych zakamarkach internetu inceli inspiracją dla jego założyciela 15-letniego christophera poola był japoński portal 2channel powstały cztery lata wcześniej
>rzekoma "chłopcocipcia">zajrzyj wewnątrz>kałw dożynach o tym nie było
pozornie 4chan nie różni się od innych forów internetowych użytkownicy mogą wybierać spośród ponad siedemdziesięciu tablic tematycznych (od gier komputerowych przez japońskie animacje po prawa osób lgbt+) komentując istniejące i zakładając nowe wątki w przeciwieństwie do większości portali takich jak reddit czy wykop 4chan nie wymaga rejestracji czy choćby podania pseudonimu a do tego posiada stosunkowo ubogi regulamin: niedozwolone jest podawanie danych osób które nie wyraziły na to zgody podszywanie się pod administratorów strony łamanie prawa krajowego stanów zjednoczonych i używanie botów
>>214479880to trzeba umieć
dawaj artykuł o nas
incele stanowią promil wszystkich użytkowników 4chana który każdego dnia odwiedza kilka milionów osób z całego świata masowa świadomość zjawisk kulturowych wymaga jednak pewnych uproszczeń choć za wieloma akcjami które wywołały oburzenie użytkowników i użytkowniczek internetu na całym świecie stały osoby niezwiązane z incelosferą często i tak przypisywane są one tej społeczności prawdopodobnie dlatego że jest najbardziej rozpoznawalną odnogą manosfery której złożona struktura znana jest niemal wyłącznie tym którzy w niej funkcjonują dziś nierzadko wystarczy napisać mizoginistyczny komentarz by zostać nazwanym incelem a słowo to od lat funkcjonuje jako obelga
fakt że to właśnie słowo „incel” zaczęło funkcjonować jako pogardliwe określenie mizogina choć cała manosfera (i nie tylko) jest ich pełna wielu inceli utwierdza w przekonaniu że społeczeństwo nienawidzi ich bo nie uprawiają seksu a nie ze względu na wrogie nastawienie do kobiet często spotykane w mediach społecznościowych prześmiewcze sugestie że nielubiany przez wypowiadającą się osobę polityk (zwykle prawicowy) „nie rucha” co ma tłumaczyć jego domniemaną frustrację czy seksistowskie uprzedzenia jest przez inceli przywoływane na poparcie tezy o społecznej pogardzie wobec żyjących w mimowolnym celibacie powtarzają że mężczyźni o antykobiecych poglądach a nawet stosujący przemoc fizyczną czy seksualną zwykle nie mają problemu z wejściem w związek ma o tym świadczyć między innymi fakt że większość gwałtów pobić i kobietobójstw dokonywanych jest przez partnerów lub byłych partnerów ofiar piasqun choć poza internetem nie ma śmiałości zagadać do dziewczyny jest jednym z tych którzy chętnie uczestniczą w internetowych akcjach mających na celu sianie zamętu wywoływanie oburzenia i zgorszenia jak największej liczby osób tym chętniej jeśli wymierzone są w kobiety
To kara
weź kurwiu przeładuj bo leci to samo co wczoraj
>>214478041https://www.youtube.com/watch?v=mldcDidGJCgz chin to to
gamergate i trollingomawiając temat manosfery nie można pominąć silnie powiązanego z nią zjawiska trollingu występuje ono w różnych miejscach internetu ale jego nowy wymiar poznaliśmy w związku z zakorzenieniem się w przestrzeniach związanych ze skrajną prawicą w której mizoginiczna retoryka przyjmowana przez większość „męskich działaczy” jest szczególnie rozpowszechniona warto też nadmienić że trollami są głównie mężczyźni48 a większą skłonność do trollingu wykazują osoby o wyższych poziomach psychopatii i sadyzmu i niższych poziomach empatii49
określenie trolling powstało prawdopodobnie w latach 80 lub 90 i na początku sprowadzało się do zadawania bardzo prostego pytania aby zwabiać i wyśmiewać nowych użytkowników forum z czasem zaczęło oznaczać każdą aktywność mającą na celu sprowokowanie u osoby trollowanej emocjonalnej odpowiedzi albo zaangażowania w bezsensowną dyskusję z trollem dzisiaj określenie to może oznaczać wiele różnych zachowań od nieszkodliwych prowokacji na portalach społecznościowych po zasypywanie kont wybranych ofiar groźbami śmierci lub gwałtu przy czym należy zaznaczyć że trollowanie nie zna żadnych granic a przez przekonanie że jest niewinnym zjawiskiem które można zbyć komentarzem „odetnij się od internetu” jego szkodliwość jest często niedoceniana choć skutki potrafią być śmiertelnie niebezpieczne to jak wyniszczający może być trolling pokazują przykładowo wydarzenia które rozegrały się w przestrzeni internetowej w 2014 roku
Mam nadzieję że cała moja rodzina zdechnie szmatławce, sadyści i gówna GÓWNA genetyczne nawet murzyni z głębokiej Afryki mają lepsze geny
>>214479999>checkcomunque nessuno legge i post più lunghi di 2 righe, ti avviso
>>214480020bandzaam hooołł!
programista eron gjoni nie spodziewał się że pisząc w zemście posta o swojej byłej dziewczynie zoë quinn rozpocznie gamergate będącą od tamtej pory ważną cezurą w historii internetu i ogromnym wyzwaniem dla wszystkich osób zajmujących się bezpieczeństwem w sieci gjoni zasugerował że quinn twórczyni niezależnych gier komputerowych zdradzała go z recenzentem co zaprowadziło jego publikę do wniosku że ów domniemany romans stoi za medialnym sukcesem jej gry niefortunny post (który jak się później okazało nie miał nic wspólnego z prawdą) stał się zarzewiem podszytej mizoginią i antyfeminizmem kampanii oszczerstw i gróźb kierowanych w stronę quinn i jej rodziny co zmusiło twórczynię gier do opuszczenia miejsca zamieszkania w obawie o swoje bezpieczeństwo kolejną ofiarą gamergate była anita sarkeesian krytyczka i blogerka która już wcześniej była zaangażowana w krytykę seksizmu w grach komputerowych jej kolejne wideo na ten temat rozgrzało społeczność zaangażowaną w dręczenie quinn i tym samym ją także zaczęła prześladować armia trolli kiedy do internetu wyciekł jej adres krytyczka również musiała opuścić swój dom wraz z nakręcaniem się spirali przemocy kolejne kobiety które występowały w obronie ofiar trolli stawały się obiektami nękania otrzymywały groźby gwałtów i śmierci często w formie obrazów przedstawiających dokonywanie na nich zbrodni taktyka wykorzystana podczas gamergate jest do tej pory obecna w środowiskach powiązanych z manosferą także w polsce
Czy wy to wszystko czytacie
przykładem może być poruszenie wywołane wypadkiem w katowicach w którym śmierć poniosła 19-letnia basia która próbując rozdzielić bijących się na ulicy mężczyzn została przejechana przez kierowcę autobusu tragedia sprowokowała zalew wpisów i memów w których wyśmiewana była ofiara oceniano jej „prowadzenie się” w związku z tym że w młodym wieku była matką dwójki dzieci fetowano kierowcę przypisując mu motywację rozprawienia się z prześladującymi innych patusami prześmiewcze wpisy wkrótce przeniosły się z wykopu na facebookowy profil basi gdzie rozpoczęto tak zwany rip trolling czyli zalewanie sekcji komentarzy pod postami zmarłej osoby tysiącami obraźliwych wiadomości bezsilna rodzina która nie miała dostępu do konta dziewczyny musiała znosić to przez kilka dni bo tyle zajęło facebookowi oznaczenie profilu jako in memoriam i usunięcie komentarzy
feels good manprzestrzenie takie jak 4chan czy polski karachan cechuje nie tylko specyficzna subkultura definiowana przez trolling ironię antyfeminizm i chęć szokowania ale także niezwykła kreatywność w tworzeniu memów
Jestem gównem GÓWNEM ŚMIECIEM KURWA GENETYCZNA przez tych odpadów czemu mnie nikt nie zabije KURWO BOŻE DAJ MI RAKA
Nie mam tu okna może dla tego mi tak źle
>>214479148nie rozumiem tego webmze niby chciala go wyruchac czy co
ech i wdupiły nasze dziewczyny z Włoszkami do zera ale wstydnie pozostaje nic innego niż naga dogeza w szatni a potem lizanie spoconych stóp, pach oraz odbytów dominujących czempionek przez nasze polskie szmaty
>>214480225no i muszę zwalić
słowo mem wprowadził w 1976 roku richard dawkins w swojej książce samolubny gen miał być on kulturowym odpowiednikiem genu reprodukującą się informacją która podlega naturalnej selekcji i mutacjom przenosi się od osoby do osoby a czasem samoistnie wymiera zainteresowanie jego koncepcją odżyło w erze internetu memy które znamy w formach obrazów lub zachowań rozprzestrzeniają się i mutują w przestrzeniach portali społecznościowych zmieniając znaczenie często nawiązując do hermetycznych żartów które trudno zrozumieć bez niepowtarzalnego kontekstu niektóre mają bardzo krótką żywotność i są zrozumiałe tylko dla osób będących ekstremalnie online ponadprzeciętnie zaangażowanych w kulturę internetową chronicznie obecnych w mediach społecznościowych i na forach typu 4chan
najbardziej rozpoznawalnym w całej manosferze memem stała się żaba pepe jej twórcą jest matt furie autor komiksu boy’s club z 2005 roku seria pojawiła się na profilu myspace artysty który nigdy by się nie spodziewał że w ciągu kilku lat jedna z postaci zyska międzynarodową rozpoznawalność ze zdumieniem obserwował jak pepe wyluzowana sympatyczna i przyjacielska żaba pojawia się w kolejnych memach często w kontekście politycznymźródło ilustracji: wikipedia
>>214480222w piwnicy mieszkasz?
użytkownicy 4chana odnaleźli w pepe nośnik wielu różnych emocji nie tylko wyraz błogości z feels good man lecz także smutku i melancholii (feels bad man) w nowszych memach żabie zaczął towarzyszyć wojak pochodząca najprawdopodobniej z polskiego forum vichan postać która od czasu pierwszego pojawienia się na nim w 2009 roku zrobiła zawrotną międzynarodową karieręźródło ilustracji: wikipedia
>>214480225można to gdzieś oglądać???????
matt furie w filmie feels good man nie kryje zaskoczenia tym w jakim stopniu pepe stał się ikoną internetowej kultury na rozmaitych forach zdążyły pojawić się setki wariantów poza smutną żabą (sad pepe) także smug pepe o kołtuńskim uśmieszku reeee pepe krzyczący ze złości czy rozbawiony do łez lmao pepe
>>214480225*rozpina rozporek*
>>214480139>który jak się później okazało nie miał nic wspólnego z prawdą
spopularyzowanie wizerunku pepe wśród normików w tym kobiet zadziałało na anonów jak płachta na byka według autorów dokumentu feels good man był to czas kiedy wizerunkowi wściekłego pepe zaczął towarzyszyć tytuł kill all normies („zabić wszystkich normików”) ukuto również termin beta uprising który odwołując się ironicznie do wyzwoleńczej retoryki wzywa do powstania przeciwko kobietom i samcom alfa pierwsze użycie tego określenia datuje się na 2011 rok (pojawiło się w przestrzeniach związanych z ruchem praw mężczyzn) w 2013 było już regularnie wspominane na 4chanie pośród fantazji o przemocy i zemście na społeczeństwie można się z nim zetknąć także w polskiej incelosferze gdzie podobnie jak w anglojęzycznej trudno określić kto trolluje a kto naprawdę fantazjuje o osatecznym rozprawieniu się z normictwem
>>214478292na proch, ale od ręki wystawiają
>>214480320W pracy nie ma
przełom w historii pepe nastąpił kiedy w 2015 i 2016 roku jego wizerunek zaczął być łączony z ruchem amerykańskiej alt-prawicy czasem w otoczeniu symboli nazistowskich niemiec albo ku klux klanu zgodnie z całą narracją dominującą na forach takich jak 4chan wszystko traktowane jest jako ironia przewrotny żart który oburza poprawnych politycznie normików a oburzenie normików jest najlepszej jakości paliwem do działań internetowych trolli jednocześnie pomimo często przerażających treści towarzyszących wizerunkom pepe pozostawał on cały czas zabawną rysunkową żabą co utrudniało podnoszenie problemu jako poważnego zagrożenia bez narażenia się na śmieszność pojawienie się wzmianki o pepe w materiałach hillary clinton podczas jej kampanii prezydenckiej jako o maskotce trumpa i białych suprematystów było dla trollujących anonów (jak nazywają się użytkownicy chanow) na całym świecie najlepszym prezentem podobnie jak umieszczenie jego wizerunku na liście symboli nienawiści przez żydowską organizację anti-defamation league społeczność która czasem z nihilizmu i chęci patrzenia jak świat płonie lub autentycznego poparcia dla alt-prawicy przysięgła że „wymemuje” trumpa na fotel prezydencki mogła teraz obśmiewać liberałów i lewicę jako osoby które złapały haczyk i ostrzegają w swoich oficjalnych materiałach przed zieloną żabą z internetowych obrazków
>>214478673pokaz pizde i cyce
>>214480410a nie zadają pytań?nie patrzą badawczym wzrokiem?
Co dzisiaj robicie
sam matt furie poparł w wyborach hillary clinton i zaznacza dobitnie że jego postać wspiera inkluzywność i różnorodność w filmie feels good man furie sprawia wrażenie dobitego tym jaki los spotkał pepe szczególnie że na liście adl znajduje się także jego nazwisko jako twórcy próby rehabilitacji żaby jako symbolu pokoju i miłości prowadzone pod tagiem #savepepe nie przyniosły zamierzonego skutku i furie zdecydował się oficjalnie uśmiercić swoją najsłynniejszą postać w kolejnym stworzonym przez niego komiksie widzimy trójkę przyjaciół stojących przy otwartej trumnie w której spoczywa pepe jednak w przekonaniu anonów którzy niedługo później zaczęli tworzyć obrazki z żabą wstającą z trumny pepe należy do nich i ich kultury
>>214480461gram w pokemon alpha sapphire
>>214480444dlatego ludzie cie nie lubią
>>214480461szukam pracy i gram w gry
>>214480478Który jest twoj ulubiony pokemon
*
>>214480498jakiej pracy i jakie gry
okazuje się jednak że historia żaby wciąż się pisze w czasie protestów w hongkongu w roku 2019 wizerunek pepe stał się symbolem oporu50 protestujący nie znali kontekstu w jakim pepe używany był w czasie kampanii wyborczej donalda trumpa dla matta furie pojawiła się wtedy nadzieja że jego postać nie zostanie zapamiętana jedynie jako symbol skrajnej prawicykurwy wydamy talibompiasqun relaksuje się oglądając w sieci egzekucje między innymi te wykonywane przez isis lubi filmy wojenne i autentyczne nagrania wypadków które pozwalają przyjrzeć się rozczłonkowanym ciałom bawią go relacjonowane w sieci samobójstwa pewnego razu dzieli się z nami filmem na którym widać jak młody mężczyzna strzela sobie w głowę a krew bryzga na ścianę
kiedy w sierpniu 2021 roku talibowie przejmują władzę w afganistanie chłopak nie kryje satysfakcji twierdzi że „w końcu zrobią porządek i lochy przestaną się puszczać” fundamentaliści przeszukują strony pornograficzne a afgańskie pracownice seksualne drżą o swoje życie zgodnie z prawem szariatu cudzołóstwo karane jest śmiercią wtedy na portalu 4chan pojawia się anonimowy wpis którego autor wzywa innych użytkowników do donoszenia talibom na afganki dorabiające jako cam girls lub posiadające konta w brytyjskim serwisie onlyfans zdominowanym przez branżę porno
>>214480483bo chce oglądać cyce? jeżeli ktoś mnie nie lubi z tego powodu lmao lol to może wypierdalać z mojego życiamoże mnie ktoś nie lubi bo lubię dobre jedzenie i fajne gry albo że lubię zarabiać duże pieniądze a nie małe hahah pojeb ze mnie taki uuu swirek benc benc benc!!!!
informacja o akcji trafia na wykop „popieram oby było takich więcej” pisze piasqun ale na wolierze goblinów nie znajduje poklasku większość użytkowników sądzi że wpis był trollingiem czyli prowokacją i nie skutkował rzeczywistymi donosami 4chan słynie z publikowania gróźb bez pokrycia których celem jest wyłącznie wywoływanie fermentu na portalu wielokrotnie pojawiały się zapowiedzi strzelanin i ataków bombowych które w usa doprowadziły do co najmniej kilku (niepotrzebnych) ewakuacji nie ma dowodów na to by którykolwiek z użytkowników 4chana przekazał talibom informacje na temat afgańskich pracownic seksualnych choć nie można tego wykluczyć media na całym świecie cytowały kolejne anonimowe wpisy tym samym zapewniając akcji rozgłos na jaki liczyli inicjatorzy
z nim nie rozmawiamy
>214480598
>>214480539pracy w IT nie powiem jakiej bo doks a gry to w wowa albo w fable 2 potem na xboxie
17 sierpnia jagoda grondecka polska reporterka mieszkająca w kabulu otrzymała wiadomość: „mamy akcję zgłaszania takich dziwek jak ty do cyberoddziału talibów () właśnie cię zgłosiłem załączyłem twoje wpisy dziwko chciałaś sobie pierdolić perskiego księcia? () talibowie znajdą cię i zabiją” opublikowała ją w swoich mediach społecznościowych autor maila podał w nim nazwę konta na wykopie które jak twierdził należy do niego roshida55 który od trzech lat udziela się na tagu #przegryw już wcześniej atakował dziennikarkę nazywając ją „lewacką p0lką” i proponując by wyszła na ulice afganistanu z hasłem „fuck talibans” zaprzeczył jednak by miał cokolwiek wspólnego z wysłaniem groźby oskarżył grondecką o „rozprzestrzenianie fake newsów” i zapowiedział zgłoszenie sprawy na policję
>>214480461pracuje nadal, ale już odpaliłem grzałe i jest spoko, a zaraz wjeżdża coś lepszego i zamawiam sajgonki
spośród kilkudziesięciu użytkowników wykopu którzy publicznie wyrazili poparcie dla współpracy z talibami tylko kilku ma historię aktywności na tagu #przegryw większość komentarzy autorów których łączy przekonanie że „za kurewstwo należy karać śmiercią” opublikowano z kilkudniowych kont których właściciele nie deklarowali przynależności do społeczności incelskiej akcję rozkręcili trolle z 4chana a nam się oberwało najłatwiej na nas zwalić bo nie ruchamy więc i tak jesteśmy podejrzani goblinus 24-letni prawiczek i admin woliery goblinów nie kryje rozgoryczenia
hauser incel który chętnie przyznaje się do mizoginistycznych poglądów twierdzi jednak że jego społeczność jest współodpowiedzialna za zamieszanie: tak działa frustracja jeśli mnie życie dojebało to dlaczego innym nie może? pyta retorycznie nie ukrywa że bawi go wizja w której „skazani na mimowolny celibat” wydają wyrok śmierci na „cudzołożnice”: ten który najwięcej wpłacił na onlyfans powinien móc wybrać: ukamienowanie czy powieszenie pisze
>>214480507poliwrath
choć akcja znalazła zwolenników w polskiej incelosferze na wykopie została niemal jednogłośnie skrytykowana wielu użytkowników wyrażało rozczarowanie że moderatorzy portalu nie dość szybko reagowali na pojedyncze komentarze pochwalające przemoc wobec kobiet i wzywające do donosówwykoppl odciął się od akcji i wydał oświadczenie w którym zapewnił że „serwis nie akceptuje treści mających na celu szerzenie nienawiści” a autorzy komentarzy wyrażających poparcie dla działań które „mogłyby doprowadzić do utraty zdrowia czy życia innych osób” zostali zbanowanidomwiną za swoje „spierdolenie” piasqun obarcza głównie rodziców którzy przekazali mu „wadliwe geny” a zwłaszcza ojca który jak twierdzi znęcał się nad nim od dzieciństwa
>>214480636no wiem ty lubisz penisy, frytki rozgotowane i pomidorowa z glutaminanem, do tego słaby film, słaba książka i jesteś kurwa kimś, ludzie cię kochają bo nie masz standardów beeeenc!
>>214480002>karawidzicie? nawet amerykańce wiedzą że to goki
wychowywałem się w ciągłym strachu kiedy byłem nastolatkiem bywało że budził mnie o świcie i pytał jaki mamy dzień karą za błędną odpowiedź było bicie rozgrzaną patelnią jeśli stwierdził że mam w pokoju bałagan wyrzucał moje rzeczy przez okno wspomina jego opowieść znajduje potwierdzenie w postach które przez pięć lat publikował na wykopieprzez całe dzieciństwo i okres dorastania słyszałem od ojca że jestem nieudacznikiem idiotą jego życiową pomyłką na każdym kroku okazywał że jest mną rozczarowany
>>214480756co kurwa ej on lubi pokémona żabę, kijanke jak kisne jprdl rozpierdolę się zaraz, nie smoka, czy jakiegoś lizarda ale żabę w rękawiczkach hahaha nawet nie elektroniczna mysz ale ŻABA
piasqun obawia się identyfikacji więc ostrożnie dawkuje nam informacje na temat swojego życia prywatnego brałem udział w akcjach za które grożono mi śmiercią mam powody by się ukrywać zapewnia na wszelki wypadek kupuje wiele kart sim których używa jednorazowo oraz specjalny program który przenosi numer ip jego komputera w odległe rejony światamieszka we wsi pod warszawą matka jest rencistką ojciec od trzydziestu lat pracuje w tej samej firmie zarabia średnią krajową babcia opowiadała mi że dziadek był strasznym skurwysynem i znęcał się nad dziećmi zmarł kiedy miałem cztery lata ale ojciec kontynuował rodzinną tradycję gnębiąc mnie i matkę
dziadek ze strony matki był alkoholikiem bił żonę co prawdopodobnie przyczyniło się do jej śmierci (lekarze wykryli krwiaka mózgu) bywało że tłukł ją przy mnie obserwowałem to mając pięć dziesięć piętnaście lat może dlatego straciłem empatię i zacząłem gardzić kobietami?piasqun 06022019 wykoppl
>>214480842zdun/lis historia prawdziwa
klucz do normalnego życia w dorosłości oprócz genów to normalne dzieciństwo z jednej strony chyba powinienem być wdzięczny losowi że nigdy nie zostanę ojcem i dzieciaki nie poznają mojego nieudacznictwa niezaradności życiowej przecież dziecko by tylko cierpiało i dla dobra siebie oraz innych muszę być sam
>scroll>czytam posta ugusi>wychodze
>>214477960SEXOOO
>>214480453nie, wypełniasz wniosek, płacisz, wychodzisz, za tydzień wracasz i odbierasz karte i essa kupujesz proch
często wspomina że w szkole był gnębiony ale nie potrafi bądź nie chce podać konkretnych przykładów wspomina tylko o sytuacji kiedy wychodząc z lekcji został wtrącony do kałuży przez dwie starsze dziewczyny kiedy wrócił do domu ojciec spuścił mu lanie wściekły że pobrudził ubrania nigdy nie zapomnę tego upokorzenia zarzeka się
w ostatniej klasie technikum nauczycielka matematyki postawiła mu ultimatum: zaliczy na dwóję jeśli zrezygnuje z podchodzenia do matury zdał egzamin zawodowy zaraz po tym ojciec wyrzucił go z domu stwierdził że skoro syn skończył szkołę jest gotowy na samodzielność tego samego dnia wymienił zamki w drzwiach chłopak przez trzy tygodnie błąkał się po mieście nocował w schronisku dla bezdomnych kilka razy dorobił przy wykładaniu towarów w tesco wtedy kuzyn zaproponował mu wyjazd na budowę we francji nieźle zarabiałem a w dodatku pracodawca zapewniał wyżywienie od początku było wiadomo że robota jest tymczasowa więc po ośmiu miesiącach mając przyzwoite oszczędności wróciłem do polski
>>214480756fajny gość
ojciec piasquna zgodził się na jego powrót do domu postawił jeden warunek: że będzie dokładał do czynszu i codziennych wydatków chłopak zatrudnił się w warszawskim warsztacie samochodowym jako lakiernik warunki miałem kiepskie nie było nawet wentylacji jak to u janusza po kilku miesiącach nabawiłem się alergii i duszności musiałem zrezygnować przez jakiś czas robiłem na czarno chwytałem się zleceń potem znalazłem pracę na magazynie zapierdalałem po dwanaście godzin dziennie
>>214480803Co to są goki
>>214480941nawet nie zapytają:>a na chuj ci to chłopcze?>chodź pogadamy sobie, bo mi podejrzanie wyglądasz?>powiedz mi prawde jak na spowiedzi>jak amen w pacierzua wtedy anon jąkając sie odpowie>b-bo ja chciałem się odstrzelić
>>214481027to takie forum
w domu panuje ciągłe napięcie ojciec jest cholerykiem jak coś mu odwali w ciągu sekundy z miłego faceta staje się agresywnym chamem krzyczy rzuca talerzami kiedyś rozwalił mi komputer matki się nie czepia bo wie że w razie rozwodu zabrałaby połowę majątku i nie miałby gdzie mieszkać jednak w wieczór wigilijny pisze na wolierze: „ojciec spoliczkował matkę bo nie przygotowała ryby na czas zapowiadają się cudowne święta” nie zareagował bo „sama wybrała takie życie” poza tym nie chce ryzykować ponownego wyrzucenia z domu
>>214480991a Twój
>>214480637Powodzenia
>>214481034dobra sklej pizdę wszystko musisz kurwa tak przemyślać
>kiedy wychodząc z lekcji został wtrącony do kałuży przez dwie starsze dziewczyny
biały ale śmiećod 2019 roku piasqun pracuje w warszawskiej korporacji podczas jednej z rozmów przekonuje nas że współpracownicy go nie lubią bo ma „dziecięcą twarz i zakola” takich mężczyzn nikt nie traktuje poważnie stwierdza chwilę później opowiada o koleżance z pracy która wyszła za hindusa: powiedziałem jej że ochajtał się z nią dla polskiego obywatelstwa i że jest brudasem który chce zanieczyścić białą rasę przestała się do mnie odzywać
>>214481034nie zapytają, masz kurwa kupiony pistolet i potrzebujesz proch. najpierw idziesz do jakiegoś militaria pe el, kupujesz pistolet, potem jedziesz na psy, wypełniasz wniosek, chcesz moc kupować proch bo masz pistolet taki o sraki, dają ci papier, idziesz do sklepu z prochem z tym papierem i se kupujesz i robisz pif paf
jakakolwiek byłaby tego przyczyna piasqun nie ma znajomych jako nastolatek miałem kolegów głównie z blokowiska potem wszyscy znaleźli dziewczyny pozakładali rodziny nie mieli dla mnie czasu w pracy prawie wszyscy są znacznie starsi jest kilku studentów ale mają mnie w dupie o czym mieliby gadać ze śmieciem bez matury?
>>214481082Nigdy nie grałam w Pokémon może ten z liściem na głowie
>po prostu pojedź na komisariat>po prostu pojedź na posterunek policji>po prostu idź porozmawiaj z funkcjonariuszami policjitobie wydaje sie, ze tu odwazne osoby siedzą
>>214481169wypierdalaj stąd
w sierpniu 2018 roku pisał na wykopie: „powiadam wam że jest coraz gorzej ze mną z biegiem lat jestem bardziej przekonany że straciłem najlepsze lata życia i jestem zwykłym odpadem śmieciem bez wykształcenia wyższego czeka mnie tylko zasrany magazyn korpo albo produkcja z mobbingiem nawet przestałem utrzymywać kontakt z osobami które mają wykształcenie wyższe normalną pracę ze wstydu () to samo dotyczy różowych ich w życiu trochę poznałem i jak dowiedziałem się o wykształceniu wyższym czy dobrej pracy to urywałem kontakt bez żadnego wytłumaczenia co miałbym takiej powiedzieć napisać? lepiej zrezygnować i uniknąć kompromitacji () jestem niedorozwinięty umysłowo i nigdy w życiu niczego nie osiągnę” wtedy jeszcze zdarzało mu się nazywać kobiety „różowymi” to określenie często stosowane przez użytkowników wykopu wzięło się stąd że każdy profil na portalu w zależności od płci jaką właściciel lub właścicielka zaznaczy przy utworzeniu konta ozdabia niebieski lub różowy pasek
po prostu wyciągnij policjantowi pistolet z kabury i się strzel w czym problem
>>214481177nie popłacz się
to mame poproś niech ci kupi co za męczybuła i łamaga
>>214481169jest taka polska piosenka>wszedl do autobusu czlowiek z lisciem na glowie>nikt go nie poratuje, nikt mu nic nie powie>tylko się każdy gapi i nic>bo ja jestem z lasu
piasqun zapewnia że jest pogodzony z samotnością lubi ciszę i spokój z domu wychodzę tylko do roboty i czasem do lekarza mam własny pokój w którym gromadzę stare gry i modele limitowanych marek samochodów przywykłem do życia w przegrywie nawet gdybym mógł nie umówiłbym się z lochą bo jakby mnie zobaczyła toby spierdoliła szkoda czasu zresztą i tak jestem wyzuty z uczuć
>>214481196>w czym problemanon nie będzie umiał odbezpieczyć
>>214481175siedzi kurwa typ w okienku i ma takich spraw setki dziennie, myślisz że on będzie z tobą gadał? lmao to jest łatwiejsze niż załatwienie sprawy w urzędzie jakimkolwiek, szybsze niż wizyta na poczcie, byłeś ty kiedyś na poczcie, masz ty zawód, umiesz ugotować wodę na herbate?
związek wyobraża sobie tak: wraca do domu a „różowa” robi mu awanturę że za mało zarabia wystarczy mi że widzę jak wygląda relacja moich rodziców mówi dlatego wolałby mieszkać sam mogłoby się wydawać że piasqun żyje w dobrowolnym celibacie więc nie jest incelem ale volcelem nie próbuje nawiązywać kontaktów z kobietami i deklaruje że nie marzy o bliższej relacji bo nimi gardzi i przyzwyczaił się do życia w pojedynkę volcelem może być ktoś kto ma szanse u loch ze swoimi genami jestem na straconej pozycji przekonujepiasqun wykoppl 27082018czy jestem niedorozwinięty intelektualnie że całkowicie zrezygnowałem z różowych i seksu z powodu zjebanego wyglądu mordy 0/10?
>>214481205a tobie wydaje sie, ze jacy ludzie chcą popełnić samobójstwo
>>214481177Moje dłonie bolą muszę zostać >>214481216uważaj to nie chmury
>>214481240anon znaczy syndrom protagonisty
>>214481267to pokaz cyce chociaż
twierdzi że nie czuje niczego prócz frustracji i złości gdyby mógł zamieszkałby w leśnym bunkrze albo przynajmniej w kawalerce byle własnościowej bo „nie zamierza płacić oszustom” ludzie to kurwy bez względu na wiek płeć przekonania trzymam się od nich z daleka stalin miał rację: nikomu nie można ufać
>>214481240siostra umie
>>214481264wydaje mi się że nie chce popełniać samobójstwa tylko chce gadać o tym że chce popełnić samobójstwo
Ja też raz wsiadłam do autobusu z liściem na głowie i nikt mi nic nie powiedział bo ja mówię jestem z lasu Co za debil po prostu może lepiej już nie jeździć tymi autobusami
piasqun był jednym z prowodyrów akcji wystawiania i obrażania kobiet poznanych na tinderze o których pisały ogólnopolskie media wykorzystuje znalezione w sieci zdjęcia przystojniaków by udowodnić sobie i innym użytkownikom wykopu że polki są naiwne powierzchowne i zepsute bo niezależnie od własnego poziomu fizycznej atrakcyjności liczą że „nabiją się na bolca chada” umawia się na randki z tymi których urodę uzna za przeciętną lub poniżej przeciętnej kiedy dziewczyna pisze że jest na miejscu otrzymuje wiązankę bluzgów i komentarzy odnośnie do swojego wyglądu: na przykład że jest „grubą lochą” która powinna mierzyć w facetów „na swoim poziomie” bo jej zawyżone standardy „psują rynek seksualny” piasqun przyznaje że przynosi mu to chwilową ulgę rozładowując gniew który przepełnia go na co dzień kiedy rozmawiamy w lipcu 2021 roku cieszy się z wysokiej temperatury bo „locha” która skusiła się na jego fałszywy profil w oczekiwaniu na randkę zostanie pogryziona przez komary miałem kiedyś tindera z własnym zdjęciem nie było źle zebrałem trochę par lajkowały mnie głównie trzydziestolatki całkiem atrakcyjne ale takie to mają duży przebieg i grube lochy które przesuwałem w lewo to było zanim zacząłem łysieć teraz tym bardziej nie mam czego tam szukać mówi i zapewnia że zemsta za odrzucenie koi jego duszę
>>214481204daleko mi od płaczu jestem zdegustowany, jak można nigdy nie grać w pokémonyjak można simpowac do kurwy co nigdy nie grała w pokemony i wie kto to profesor OŁK
>>214481283do matki tak napisz>>214481311i tu masz racje
>>214481236w ameryce drugi psolicjant jakby to zobaczył to by bez ostrzeżenia odpierdolił cwelamoże u nas też by tak było
>>214481283Pewnie też brzydkie
kiedy piasqun miał dwadzieścia lat poznał w sieci dziewczynę z którą przez dwa miesiące wymieniał wiadomości opisał swój wygląd ale nie pokazał zdjęcia chciała się spotkać mówiła że jest zakochana z dnia na dzień urwał kontakt i zablokował jej numer uznał że nie miałby jej nic do zaoferowania wszystko mnie wkurwia mówi ale najbardziej wkurwiają go „p0lki które wolą mokebe od incela” to pogardliwe określenie czarnoskórych mężczyzn których jak twierdzi piasqun (i nie jest w tym myśleniu odosobniony) polki faworyzują kosztem swoich rodaków
>>214481343ale starym dziadem od ciebie zajebało
>>214481350>drugiten pierwszy by po porstu zabrał anonowi pistolet>>214481327w ameryce to lepiej ogólnie z komunikacji publicznej nie korzystać podobno
linia się wzrasta
>>214481348do twojej napisałem właśnie>>214481309pokaz siostre
w incelosferze powszechne jest przekonanie że na „rynku seksualnym” czarnoskórzy mężczyźni dostają dodatkowe punkty za kolor skóry i stereotyp że mają ponadprzeciętnie duże penisy w nieco mniejszym stopniu ma to być również przywilejem arabów w jeszcze bardziej ograniczonym azjatów od kilku naszych rozmówców słyszymy że „polki pragną egzotyki” a incel z „polackim ryjcem” i zakolami stoi najniżej w ich hierarchii atrakcyjności wiąże się z tym wiele rasistowskich stereotypów: że arab bije czarny „zalewa formę” i ucieka z kraju a w oczach polek i tak są atrakcyjniejszymi partnerami (zwłaszcza seksualnymi) od poczciwego zahukanego prawiczkamokebe i rasizm
>>214481405co odpisała
>>214481383mam 42 lata kurwa
polska manosfera przejęła od anglojęzycznej rasistowskie przekonania które w naszych warunkach homogenicznego białego społeczeństwa funkcjonują w trochę inny sposób ale podszyte są podobnymi lękami w slangu polskich inceli często przewija się postać niejakiego mokebe symbolizuje on superatrakcyjnego czarnego mężczyznę wysokiego i atletycznego obowiązkowo z olbrzymim buzdyganem mokebe podobnie jak chad nie musi nic robić aby atrakcyjne (zwłaszcza białe) kobiety przyklejały się do niego jak pijawki podobnie funkcjonującą figurą jest „arabski książę” bliskowschodni chad który kusi p0lki swoim egzotycznym seksownym ciałem i spojrzeniem łowcy
>>214481343>pokémony>é>>214481405>pyskuje na czyjąs matkę>boi się złożyć papier
>>214481398Czemu Mamy dobre subwaye
do dupy poszła mi rozmowanie dostanę chyba roboty
>>214481445nie ma narkomanów i bezdomnych za dużo? zwłaszcza w jowym norku?
>>214481421że nie może teraz bo synusiowi odgrzewa makaron, ale potem mi wyśle też zdjęcie sraki okopconej fu
problem relacji białych i czarnych mężczyzn już w 2002 roku podejmował socjolog zbyszko melosik51 opisywał on mieszaninę zaintrygowania i obrzydzenia które budzi w białych amerykanach seksualność czarnych uważana za brudną i odrażającą a jednocześnie zadziwiającą i dziką początków tej fascynacji doszukuje się on w czasach niewolnictwa kiedy to ciała czarnych były sprowadzone do ich fizyczności i siły bez „złożonej sfery duchowej” przypisywanej „twórcom kultury” białym „zwierzęcość” czarnych mężczyzn miała też objawiać się w ich zachowaniach seksualnych stąd panika dotycząca „kontaktów seksualnych między posiadającymi niepohamowany brutalny popęd płciowy czarnymi niewolnikami a białymi kobietami”52 przypisując „zwierzęce” cechy osobom z czarnej społeczności i redukując do czystej fizyczności tworzy się wyobrażenia o nieskończonej czarnej potencji która przyćmiewa możliwości białych mężczyzn „racjonalnych twórców kultury” stając się obiektem ich lęku i zazdrości
dzieciaki spluwają gdy obok mnie przechodzą
albo lepiejniech się anon za dzika przebierze i do lasuza chwilę przyjdzie myśliwy i odpierdoli zwierzaka jakim zresztą jest
>>214481444śmieciu zabo to on zaczął wspominając o matce, żadnego papieru nie składam schizofrniku poliwagu
pod opublikowanym na wykopie zdjęciem kobiety która dotyka czarnego mężczyzny czytamy komentarz:i ten wzrok w stronę hebanowego księcia biały człowiek rzadko albo w ogóle doświadczy takiego spojrzenia it’s overbigkahunadick aktywny użytkownik wykopu postujący treści o blackpillu (oraz pokrewnym dickpillu czyli „prawdzie” o tym że mężczyźni z małymi penisami nigdy nie będą atrakcyjni dla kobiet) postuje:jeżeli masz małego khutasa twojej dziewczynie zawsze będzie czegoś brakować w związku choćbyś nie wiem co robił i jak się starał „mężczyźni” z małymi penisami nie mają szans na szczerą i prawdziwą miłość kobieta podczas seksu z wami będzie wyobrażała sobie ogromną lufę mokebeprzestań żyć w matrixie i zażyj #dickpill a dowiesz się dokąd prowadzi królicza noraincele pomszczeni
>1488
>>214481502wątek mi się pomylił, zamykam
>dobra anon, ale jak na świętej spowiedzi, z ręką na sercu, po co ci ten kostium dzika?>c-chce być odjebanym >_<
>>214481517wtedy była bitwa pod grunwaldem
pewnego wrześniowego popołudnia piasqun oznajmia nam: nie ma sensu winić was za to że wolicie dobre geny mam nowy cel: spermiarzy i simpów zmieniam front to oni są największym zagrożeniem na kobietach zemściłem się już tysiąc razy swoje zrobiłem przekonuje szybko jednak wraca do wystawiania dziewczyn na tinderze twierdzi że to bardziej satysfakcjonujące na wolierze goblinów regularnie deklaruje kogo najchętniej „poczęstowałby gazem”: kasjerkę z żabki która spotyka się ze znacznie wyższym przystojniakiem użytkowniczkę tiktoka która na jednym z udostępnionych filmów śpiewa że nigdy nie umówiłaby się z niskim chłopakiem czy młodą dziewczynę która ma dwoje dzieci z różnymi mężczyznami kiedy w kwietniu 2022 roku świat obiegają drastyczne zdjęcia z ukraińskiej buczy piasqun przyznaje że cieszy go widok torturowanych zgwałconych kobiet cieszę się że mój wróg o nazwie k*bieta cierpi bawi mnie widok zwłok zasłużyły na to pisze
>>214481502nic nie wspominałem
a jak w lesie będzie ruchacz dzików
często wspomina o samobójstwie mieszka blisko torów codziennie widzi je przez okno trzy minuty i można się kłaść oddałbym tym przysługę społeczeństwu rzuca w rozmowie innym razem fantazjuje że najchętniej połknąłby cyjanek i strzelił sobie w głowę nawiązując do śmierci hitlera chciałby też by „spalono jego gówniane truchło” ostatnio nie chce mi się z nikim rozmawiać przychodzę do swojej piwnicy i przez kilka godzin gapię się w ścianę albo za okno jak jakiś świr nawet na wystawianie p0lek nie mam ochoty zazdroszczę martwym że nie muszą cierpieć
czekam na żarWOK
w maju 2022 roku przesyła nam poniższy list (publikuje go też na wykopie):
czego sie boicie
czuję się jak debil po tej rozmowiecały czas się jąkałem i zawieszałem
nie chce mi się szkalować loch i uznałem że czas mój dobiegł końca dalsza moja walka z lochami to jak walka z wiatrakami czy władzą ludową po 1945r i mam mały wpływ na dalszy rozwój naszej zjebanej sytuacji cała moja mizogistyczna działalność nie była spowodowana tym że przez ojca się wyżywałem na lochach a robiłem to w imieniu wszystkich skrzywdzonych inceli odpychanych latami którzy są i będą zrównani z gównem ja chuja mam do powiedzenia na chwilę obecną i mój czas pod tym względem się skończył przez łysienie i polacką morde ale to już nie ma żadnego znaczenia przynajmniej dokonałem tego co chciałem czyli tzw „zemsty” i jak wcześniej wspomniałem dla samej idei w roli przywrócenia w ułamku procenta sprawiedliwości w tym zjebanym świecie możecie mnie jebać po tym wpisie czy jak tam zwał wywodzie z dupy ale nie ma sensu dalej tego ciągnąć () moje życie jest jak warszawa po 1945r i nie da się tego odbudować no dosłownie niczym żaden gówno psycholog oraz jego terapia nie przywróci moich straconych lat a tym bardziej wieku kurwa ja niedługo wbije 30stkę na karku ludzie w moim wieku są dawno temu ogarnięci a ja co mam ? gówno robotę w korpo zjebane gierki i modeliki a wisienka na torcie to ten discord ze spierdolinami pokroju mojej osoby przynajmniej mam was bo w życiu realnym nie mam żadnych znajomych przyjaciół i od wielu lat spędzam czas tylko ze sobą waląc konia do zasranego monitora i grając w gierki bo tylko to mi pozostało polskie chany i papacore
jem parówki
>>214481623że znajdę pracę
>>214481471Ja w sumie rzadko widzę
4chan często kojarzony jest jako forum pełne wściekłej mizoginii neofaszyzmu i rasizmu niektórzy rozpatrują forum jako część manosfery i „parasol” pod którym gromadzą się antyfeministyczne subkultury53 niektóre autorki przekonują54 że internetowa kultura nerdów wokół której skupionych jest także wielu inceli jest próbą przeciwstawienia się „hegemonicznej męskości” określenie to zostało stworzone do opisu praktyki uzasadniającej męską dominację grupy mężczyzn którzy w autoironicznych postach i memach sami siebie nazywają samcami beta i odnajdują tożsamość w deprecjonowaniu swojego statusu względem samców alfa tworzą własny zupełnie nowy antyspołeczny dyskurs który jednocześnie jest wściekle mizoginiczny jednak pomimo tego nosi wszelkie znamiona kontrkultury i nie jest po prostu kolejną twarzą patriarchalnego konserwatyzmu reprodukującego się w nowych mediach mówiąc prościej kultura ta miałaby sprzeciwiać się zarówno feminizmowi i „politpoprawności” liberalnych elit jak i kościółkowemu tradycjonalizmowi wśród memiarzy i nerdów z forów typu 4chan nie znajdziemy zbyt wielu mężczyzn którzy widzą swój obowiązek w bogobojnym życiu wypełnionym łożeniem na rodzinę i bronieniem „swojej kobiety” jednak z tradycjonalistami może łączyć wielu anonów przekonanie że kobiecość stanowi emanację banalności konformizmu względem kultury masowej i bezmyślnego konsumeryzmu dlatego też w przestrzeniach „nowych mężczyzn z 4chana” dominuje wrogie do niej podejście
ja sie boje ze spotkam mojego klona
chany gromadzą kilka milionów użytkowników z całego świata w polsce najpopularniejsze to vichan i karachan na ten drugi nie da się dostać tak po prostu wpisując link czy wyszukując w google jest to możliwe dopiero po zainstalowaniu w przeglądarce odpowiednich filtrów to mroczniejsze miejsce pełne przemocy i hardkorowej pornografii bywa że dziecięcej która w tutejszej nomenklaturze funkcjonuje jako „ciepłe placki” (od pierwszych liter słów child pornography) na vichanie jest więcej osób identyfikujących się jako incele i są tam mile widziani karachan nie jest im zbyt przyjazny słowo „incel” często używane jest jako obelga filtry często się zmieniają i niełatwo dowiedzieć się jakie aktualnie trzeba mieć w przeglądarce by wejść na stronę korzystamy z pomocy samych karaluchów jak określają się użytkownicy karachana nie chcą nam o sobie opowiadać ale informują gdy pojawia się tam cokolwiek na nasz temat a pojawia się regularnie większość wpisów skupia się na naszym wyglądzie dowiadujemy się między innymi że ich autorzy nie chcieliby nas ruchać bo jesteśmy brzydkie nawet jak na p0lki albo że przegrałyśmy życie bo dobiegamy trzydziestki a żaden chad nas nie zapłodnił
https://www.youtube.com/watch?v=1MjVehfy6tc
anony nie lubią obcych widzą się w roli szarych eminencji internetu pociągających za sznurki i siejących zamęt jest w tym ziarno prawdy to oni stworzyli pierwsze cenzopapy i papacore czyli prześmiewcze memy z janem pawłem ii a także hasło „jpii gwałcił małe dzieci” nie będzie przesadą stwierdzenie że polska kontrkultura antypapieżowa zrodziła się właśnie tam kiedy cały kraj wspominał śmierć papieża polaka i zapanował względny konsensus że odszedł człowiek wybitny i nieskalany na karachanie i vichanie prześcigano się w tworzeniu memów o „bestii z wadowic” przypisując mu gwałty morderstwa i zbrodnie wojenne pierwszą cenzopapę datuje się na rok 2009 początkowo obrazoburcze grafiki tworzono cenzurując głową papieża (do dzisiaj znaną jako rzułta morda) genitalia w scenach z filmów pornograficznych albo zastępując nią twarze aktorów stąd nazwa cenzopapa później trafiły one na reddit i wykop a stamtąd w najróżniejsze rejony internetu gorsząc nawet mniej bogobojne obywatelki i obywateli szkalowanie papieża stało się charakterystycznym polskim memem którego popularność prowadziła do powstawania słynnych swego czasu fanpejdży (jak jan paweł ii zajebał mi szlugi o którym z oburzeniem donosił katolicki portal frondapl) a nawet utworów muzycznych jak siedzę na kurahenie autorstwa wzorowego anona czy papież zawadiaka cenzopapy zdobyły popularność w przegrywosferze i w środowisku lewicowym które wiele dzieli ale łączy niechęć do kościoła katolickiego piasqun podobnie jak większość naszych bohaterów jest wielkim fanem obrazoburczych memów z jpii które zajmują w jego komputerze ponad pięć gigabajtów
>>214481633smacznego
źródło ilustracji: wykoppljarek kefir bloger i jeden z wielu twórców memów z papieżem tak tłumaczył ich fenomen:
>>214481705On ciemny był na twarzy, a prezent ci się marzył -Za dziesięć centów torba w Pewexie...Ty miałaś cztery złote, on proponował hotel,I nie musiałaś zameldować się.Ty z nim poszłaś w ciemno, damo bez matury...Koza ma prezencję lepszą niźli ty...Czemu smutną minę masz i wzrok ponury?Ciao, bambina - spadaj mała - tam są drzwi.
głównym przesłaniem cenzopapy i papacore jest po prostu dobra zabawa polegająca na żonglowaniu oszczerstwami i bluźnierstwami do uznanych społecznie i „nietykalnych” autorytetów zaletą cenzopapy jest jej ponadideologiczność raczej nie niesie ona przesłania typowo ideowego celem jest wyłącznie wkurzenie drobnomieszczańskich i wioskowych „nowych purytan” no i na szczeblu okultystycznym kradzież energii takim ludziom bo trolling tego typu to kradzież energii ale cóż dopóki ludzie nie nabiorą zdrowego cywilizowanego dystansu do swoich poglądów będą padali ofiarą takich bluźnierców a ja będę to popierał i temu kibicował55
>>214481633na obiad?
trudno powiedzieć w jakim stopniu cenzopapy wpłynęły na wizerunek jana pawła ii ale z pewnością były pierwszym widocznym przejawem buntu wobec wynoszenia go na ołtarze dosłownie i w przenośni naruszyły sacrum na długo zanim polskie media zaczęły dopuszczać możliwość że „papież który pozostał człowiekiem” nie był człowiekiem bez skazy incele mieli w tym swój udział i do dziś żarty z kultu wojtyły mniej lub bardziej brutalne są wszechobecne w ich internetowych przestrzeniach jednak wielu anonów zwłaszcza tak zwanych karaluchów (tych zgromadzonych na karachanie) uważa inceli za „obcy element” przywleczony z usa większość naszych rozmówców z incelosfery twierdzi zaś że chany zostały przejęte przez trolli normików i podwieków czyli małolatów
>>214481705baza jebać polki
>>214481463nie możesz tracic wiary nastepna pójdzie cilepiej
źródło ilustracji: wykopplźródło ilustracji: wykopplwykopek bordojudaszwykopek bordo 11122020 wykopplwieczna beka z hipokryzji n0rmictwa miłość równość tolerancja dla osób wykluczonych ze społeczeństwa szczególnie dla osób lgbt czy innej narodowości a jak coś im się nie spodoba w twojej wypowiedzi to wygląda to tak:ej julka chodź tu w komentarze patrz jaki incel pewnie nie ruchał oplujmy publicznie tego śmiecia xddddddd
wtedy #rozowepaski już nie interesuje że jesteś wykluczony ze społeczeństwa z powodu marnej genetyki problemów psychicznych czy niepełnosprawności dlatego statystyka samobójstw jest tak wysoka w przypadku #niebieskiepaski nie ma co liczyć na zrozumienie ze strony kobiet bo one nawet z marną genetyką znajdą beciaka#przegryw #depresja #oswiadczenie #zalesie #feels #logikarozowychpaskow #bekaztwitterowychjulek
Opinie o szreking?
>>214481966sposób na kukolda betabankomat
>>214481966połowa moich związków żbszale nigdy już tak nie zrobię bo to głupie
>>214481966>Gen Z>dating
[Pasek zadań] Nowy! Większy zegar z sekundami jest teraz z powrotem w centrum powiadomień, wyświetlany powyżej daty i kalendarza. Aby włączyć tę opcję, przejdź do pozycji Ustawienia > język & godziny > Data & godzina i włącz opcję Pokaż godzinę w Centrum powiadomień.
>>214481664Czemu
zapostuj obrazek, który opisuje jak się teraz czujesz
>>214482007chciałbym taki być
>>214482007chłodno
>>214482007bazaaaaaa>>214481999on ma rację >>214481985 Ale wydaje się, że jest to korzystne, ponieważ daje satysfakcję emocjonalną.
>rating people based on looksvery shallow
>>214482052
jeśli to nie ty dyktujesz warunki i kobieta nie boi się że możesz ją zostawić w każdej chwili to związek nie ma sensu
>>214482033no, jest wieczór, mroczno, nie ma nikogo w mieszkaniu, idziesz do swojego łóżka, a tam już ktoś jest
>>214482158tojest straszne
>>214482158>now neither of us have to be virgins
piszcie jak przezyc w corporate enviroment
dziś top model
>>214482314powiem dla mamy
wowik glow up moment
>>214482314sruuk
zaraz P I W OPI WO
ten kacperek z rodzinki pl to słabo słabo
>>214482349https://www.youtube.com/watch?v=YfM7d7KGeCU
przez niespełna cztery miesiące był pierwszoplanowym incelebrytą i naczelnym piewcą teorii blackpillu na wielogodzinnych streamach (udostępnianych w sieci transmisjach na żywo) zarabiał od dwóch do czterech tysięcy złotych sponsorami jego wywodów byli przede wszystkim użytkownicy wykopu skupieni na tagu #przegryw empatyzowali z nieatrakcyjnym fizycznie ale bystrym trzydziestodwulatkiem który twierdził że nagą kobietę widział tylko na papierze i na ekranie komputera w szczytowym momencie jego kanał na youtubie subskrybowało ponad tysiąc osób otyły mierzący 171 centymetrów łysiejący okularnik bez matury za to z depresją i orzeczeniem o niepełnosprawności ze względu na zaawansowaną wadę wzroku pracujący w ochronie za minimalną krajową zdawał się kwintesencją życiowego przegrywu
>>214482349bazaaza
>>214482349bazaaaaaaa
>>214482375Piwo piwo piwo piwo piwoo piwoo>>214482407>>214482422pozdraw
>szampion>densing>mityngczy polacy naprawdę
>>214482713>>214482713