kurva anyátok
apple
Hűha it mi készül?
Ganésák megvagytok
Nagy Shiva kakas belemegy viet puncibaEz a méret alatt esélyed sincs
Románia XDhttps://www.libertatea.ro/stiri/barbat-beat-dat-foc-incendiat-benzinarie-faget-timis-atacat-angajat-combustibil-video-5439898
Szarmagyarország XD
>>214606951Imre miatt van szükség ilyen drasztikus intézkedésekre
>>214606951nem vágom am mi a probléma ezzel, mi rejtegetni valótok van csúdok?
hm
>>214607561Most hogy kezdjem a kék "semleges" országokkal. Romániaban és Németországban nem lehet a törvényt alkalmazni a jelenlegi formájában, rengeteg jogszabályt kell módosítani beleértve az alkotmányt is ami nagyon nehézkes és mellette mindkét állam alkotmánybírósága már többször is kimondta, hogy az adott állam területén az adott ország állampolgáraival szemben a helyi konkrét törvényeknek elsőbbrendűsége van mint a ködös uniós szabályozásnak. Csak ezen a libernyáksajtó nem virnyákolt mivel Németország és Románia nem szokott vétózni.
>>214607561A második megfigyelhető dolog, a kék és a zöld színű országok szokták a legtöbb orosz nyersanyagot és energiáhordozót vasárolni kiskapukkal. Hollandia esetében még gyémántok is vannak. Ausztria esetében meg ruszki pénzmosás.
>>214607561És a harmadik dolog. Itt látszik, hogy amikor Magyarország vetózni szokott akkor valójában melyik csapatban is játszik. És ez a liberális és francia blokk, Orbán az ő kontrolált ellenzékük. Nem a germán és moderált blokk tagja mint régen. Na ezért van a Bozgorpeti valójában, ő kellene visszaterelje a megtévedt jószágot a német karámba. XD
Megittam a misebort. Imreposting beginsDer Ruszlikirály Herring EmperorSalmon Sensei
jöhet
szűz
>>214610212én is a génektől
>>214610263kuss génszar
a @takasagomidori_ fiók nem elérhető X-en, mi legyen?
>>214609838Imre atyát exkommunikálták, mert illetlenül viselkedett a ministránsokkal.
Magyar Péter Balatonőszödről gyalogol KötcséreMagyar meghirdette az Orbán-Gyurcsány korszak lezárását. A túrát élőben közvetíti is a Facebookon.
Újabb Muștarfonál.>>>/lgbt/40962160
herbálozás a gyóntatófülkében és multilang logikájú prédikációk
>>214610674nagyszerű
>>214610455mi a fasz
ezeket meg fogja grillezni?
>>214611440Akihóval is ez volt tavaly, de végül minden rendben lett
>>214611469én valami hasonlót zabáltam tegnap a kínai negyed terasznál az in-town hotpot bódéjánál5800 hunbucks egy tengeri gyümölcsös hotpotért
>>214611567hát ez egyszerűen undorító
>>214611642bezzeg a gulyáskrémes bogrács meg a kinder pengui?
>>214611567tetszetősamikor étteremben rendelsz hotpotot, ott is tányérba kimérve kapod?
>>214611795nem, ott megaláznak és kidobnak amiért szűz vagy
>>214611795még nem voltam az étterembende a google térképen puccos helynek tűnik
>>214611567>75ron>valami fagyasztott tengeri herkentyűk egy teszkós műanyagtálban műanyag kanállal>eközben Bezzegromániában a napi menü az 20ron>az három fogás>leves, második, desszert >rendes asztalnál porcelán tányérban>még a fővárosban is
https://odysee.com/@NotTheBoilingFrog:f/Illuminati---The-Music-Industry-Exposed---Full-Length---HQ:a
>>214611885>az egzotikus kaja drágább mint a tárkonyos csirkeragu plusz milánóihát ezt nem gondoltam volna
és ez még olcsónak számítegyszer 11 ezerért hotpotoztam úgy hogy csak egy wagyunak nevezett marhahúst kértem ki plusz egy italt választottam, ami szar volt
Aszuka <3
>>214611515midorin nyilvánvalóan nincs jól
>>214611934Egy ilyen fagyasztott félkilós tasaknak az egyharmadát megáztatta forró vízben ami voltaképp leveskocka, habarás, csípőspaprika por, fokhagyma por és aztán kibaszta neked egy fél eurós műanyagtálba neked annyiért amennyiért egy kilót vehettél volna magadnak. Legalább a véce is guggolós volt mint annak idején a szoci kempingekben. XD
Alien.Earth.S01E05.1080p.WEB.h264-ETHEL[EZTVx.to]
seggler vagyok
irány a természetilyenkor legnagyobbak a sáskák és a pókok!
https://youtu.be/U9Racui9jJI?t=7915erre jó kimenni a szabadba
>>214613638csalánleves, gulyáskrémes bográcspók és sáska nyársalás
Nézem a Petit. Nagyon felizgat. Van Aszuka is.
annyi jó rész van benne és annyira hosszú, h muszáj linkelni meginthttps://youtu.be/U9Racui9jJI?t=12184
>>214613638na megint mész gyerekekre leselkedni
Na a Dopeman jól rászart a Petire a Patriótán. Készül az újabb kétharmad. XD
drágazüha
Anon komoly kapcsolatba lépne vele?
>>214615359Sajnos nem mivel AI chatbot, de az neked pont jó úgyis rettegsz a valódi pinától. XD
tehén
>>214615376Fröcsiztem már punciba
>>214615501El is hiszem. Olyan szilikonos plasztikba. A biovaginában én ilyen tüskéket még nem találtam. XD
te voltál már szaryork cityben az országodban?
én csak a GTA IV-ben voltam ott
>>214615716Nem érdekel mit hisz egy román, de amúgy még a szilikon is jobb mint a szőröstalpú rokonságod, akikkel nemi életet élsz
így várja kb a ruszin faszt
>>2146157512003-as NYC nem a mostani. Meg nem is kellett szarmagyar útlevél, az oláhra is adtak vízumot. Most nem mennék már. Az egyik hotel amiben aludtam mostmár becsődölt és körülötte zombi drogosok vannak. XD
>>214616020vulgáris
kelet-európai fiúkra gondol, mi másért vigyorogna
Egyáltalán miért foglalkozna egy ázsiai nő egy európaival, különösképp egy keleteurópaival. És akkor itt még meg sem említettem a kinézetet, a faszméretet, meg főképp a mindennapi mentális állapotot.
>>214617396te miért foglalkozol hohol kameraribancokkal?mert ez tetszik neked
>>214614944Vasárnap zárva az ovi :(
>>214617797Neked ez való. Egy ilyen jó pusztai délszláv menyecske. Még szerencséd is lenne vele, hiszen sosem venne skizofrénnek, csak sokat ittál és az agyadra ment az szarbánpolitika. XD
>>214617396De beteg vagy te szegény. Azok ketten japánok. Ezt tudja-e rólad a kezelőorvosod, hogy ideírsz. Meg szoktad-e neki mutatni? XDhttps://livecamrips.tv/video/10218319
>>214617973Nem! Nem! Soha!
Keembo Imre a gyerekekre leselkedő
Megyen a lájv.https://www.twitch.tv/vivienpittner
>>214619078elfáradtunk és bezabáltunk, most kajakómában vagyunk a kutyámmal
Îșthenem be szép.
>>214619421Ez nem az anyagos, de majd találkoznak
az örkényi öcsitaperoló
>>214619474Felizgat ahogy csúnyán néz
>>214619499>nézmer' az nem te vagy, herbálpedó?
>>214619474mi ez a beszartam arc
>>214609838corpus christi
>>214619594De, tökre én vagyok
>>214619634csak jó ha tudja a fonál milyen arc társul a bográcsozós gyerektapizóhoz
>>214619704pont olyan bolond vagy mint az az anyagosegy az egyben, csak te a neten csinálodhttps://www.youtube.com/live/tJBiXq38cwE?t=1538
Szarmagyar prolinának kínai verda. XD
melegítős puni
>>214619791csak ne tapizz gyerekeket
Ennyiért? Ezt? Lól. XD
Van új Viktória
>>214620033Vóuttmán. Meg egy régi Samsungal készült azok tolják mindig narancsba a képet. Asszittem a Mitanyánknak van pénze ájfónra ha már influenszerei is vannak.
Ronda is. Drága is. Szar is. Ájjállámáó.
>>214620282Felizgat?!
>>214620343Az a csaj igen
A magyar rózsa.
>merciről álmodikNulla meglepetés. Tipikus román nő.
>>214620545épp linkelni akartam de látom megint obszesszálsz xd
>>214620486a bal oldali amúgy arra panaszkodik hogy akárhány tinder ranria ment az összes faszi 5 perc alatt elsült és otthagyta
>>214620813Szegény biztos túl szűk.
Na az alkotmányellenes csövesek őrjöngenek nekik. XD
szűcs judit lánya milyen jó pina volt régenhttps://youtu.be/U53HpL47vq8?t=150
>buliszag
Na kész akkor nem megyek a Palacsinta palotába.
>>214621126
Na hát nem ízlik nekik a dobostorta. Ez egy trauma.
>szatócs élelmiszerAz itt egy szidalom. XD
>>214621783mi örülünk ha annyi is jut
>>214621543az ki?
>>214621862A délszláv szépség szerint liszt ízű a plăcintă. Na hát ez van.
>>214621783bullyingolnak a cseten
>>214621827Ott a második díszmagyar jelentése.
>>214621977Most látom.
Na verekednek az alkotmányellenes csövesek.
KEK egy bokszos cigány a háttérben balhézik
Nagyon félnek szegények. Sajnálom őket. Ez a belpesti szarnagyar valóság.
Áááh a sváb szépség.
>>214622186felkapnék egy széket és nekifutásból arcon baszom
>székEjsze te ne lopkodjál ilyen kézdi megoldásokat. Azért abonament jár ide. XD
Na lemaradtunk. XD
KEK MEGY A FIGHT szar magyar cigány drogos vs vincsumester pincérek
Na én az ilyesmit hiányolom innét. Régen volt. Na majd a következő alkotmánymódosítás megoldja. XD
Na elhagyták az éttermet miattuk. Na én pont ezért maradtam volna még.
>>214622766de a kínai tulaj megfojtogatta a csöves cigányt legalább
>>214622811Jackie Chan kung-fu.
Na kész. Akkor én is nézem a Holdfogyatkozást. Arra fogom verni.
Hát igen, ez egy rettentő trauma. Én ilyet sose basztam. Hosszan pláne. Ez biztosan így van.
>>214623113én szopnám az esztit
>>214623132Itt ilyen nincs. Mennyé Pöstre. Ott van.
>>214623113ez egy férfi
Na ősember a vadonba. Na ez a filozófia.
>nemzeti konzultáció a Tisza adórólna az bázis
>>214623470Javasoljuk a Tisza szabályozását, nem eléggé straight
Ha azok a csövesek alkotmányellenesek, miért nem jelentették fel őket az Alkotmányvédelmi hivatalnál?
Kéremszépen! Ez a ló nem vak, nem azért ment neki fejjel a falnak. Azért tette, mert bátor!
A horoszkópom szerint ez a holdfogyatkozás fontos. Na most kimentem az utcára és nem látom, mert a horizont alatt van a maximuma meg még ott van a többi ház is. Most akkor mit csináljak? Vágjam le a faszomat?
>>214625699A holdfogyatkozás által a fogyatékosságodra emlékezünk. Végül setét lesz mint az űr!
>>214624365>2005 a régi szép idők
Na megpróbálom még egyszer. Hátha!
>>214626246akkor már basztam
Most se látszik. Meg olyan felhős is. Hát akkor le kell vágjam a faszomat.
>>214624945Nyertes ló.Jön a nemzeti konzultáció a névtelen szerzős index cikkben bemutatott, névtelen források által megerősített papírfecniről.Az összes világát nem tudó szerencsétlen postaládájában ott fog heverni egy hivatalosnak tűnő valami arról, hogy a Tisza ötszázszorosára emelné az összes adót.Nyilván az ilyen akciók semmit nem érnének, ha csak háromjegyű IQ-júak szavazhatnának, de nem így működik.Nem kizárt, hogy készülhetünk a következő Fidesz győzelemre. Kelleni fognak hozzá a demens nyuggerek, a funkcionális analfabéták, a zsákfaluban élő szerencsétlenek és még sokan mások, de a világ összes pénzét elfogják költeni a "tájékoztatásra".
>>214628358megint az van hogy nem vagy képben, csak őrjöngsza tisza is megmondta már, hogy progresszív adózást akar, csak most megy a kóp hogy nem is úgy lenne meg nem is többkulcsos igazából meg nem is ott lennének meghúzva a sávokez a progresszív adózás minden nyugatról tolt pártnál előjön mert a rendszerváltás idején az IMF nagy kísérlete volt hogy rátolják a keleti blokkra és azóta is bassza a csőrüket hogy eltöröltékha meg akarod mutatni hogy hű vagy a haladó nyugathoz akkor meg kell ígérni >névtelen szerzős index cikkben bemutatottamikor a zs44 írja ugyanígy hogy Aszad Budapesten van meg az FSZB irányítja a külögyminisztériumot az bezzeg nem kamu, ugye?
>>214630600vénség
szüzesség
>>214628960Tehát lehet, hogy csak a számok baromságok (jelentéktelen részlet, ha adóról van szó), úgyhogy mehet ahogy a csövön kifér, hogy Kovács Tamás vízszerelő tudja a franc hány tízezerrel kevesebbet keres, ha nem nyer a Fidesz meg más ilyen szintű baromságok.Nem követem a 444-et, de az FSZB dolog kapumozgatásnak tűnik. Nem amiatt volt letámadás, mert hozzá hagyták férni az oroszokat informatikai rendszerekhez? Leírta bármilyen komoly portál (mondjuk a 444-et nem igazán tekintem annak, de mindegy) nem véleménycikként meg latolgatásként, hanem tényként, hogy a külügyet az oroszok irányítják? Linkeld már be.Az aszados dolog még ennyire se releváns, lepkefingnyi súlyú témában lepkefingnyi súlyú cikk (amíg nem írtad, azt se tudtam miről van szó, rá kellett keresnem), ami pontosítva lett, és ami vélhetően tévedésen alapult (ha tudják, hogy baromság, miért hozzák le, hogy aztán pontosítsanak, hülyét csinálva magukból?), nyilván pont ugyanaz a szint, mint egy nemzeti konzultáció tudatos hazugságokkal, meg ugyanezeket önteni mindenhonnan. Azért te se gondolod komolyan...Annyival jobban tisztelném a jobboldaliakat, ha vállalnának, amiben hisznek ehelyett a mismásolás helyett. Ha egyenesen leírnád, hogy igen, át kell baszni az embereket mindenfélével, mert az őskonzervatív értékrend annyira nem eladható, de az, hogy MZP/MP/akárki eltörli a minimálbért, brutálisan megemeli az adókat, támogatja Ukrajna gyorsított felvételét stb (lehet, hogy erről az alanyok máshogy vélekednek, de az tök mindegy), azzal szerencsére lehet riogatni, és mivel uralják a nyilvánosságot, az utolsó zsákfalu utolsó alkoholistája is értesülni fog róla, ez által pedig megmenthető a haza, még ha ennek az ára a magyarok átbaszása is.
>>214632958>ha a fideszről ír a libsi sajtó szó szerint seggből kihúzott álhírt az semmiburger és lepkefing és őszinte tévedés és miért kell felhozni egyáltalán>ha a tisza pártról derül ki valami számukra kellemetlen az baromság és propaganda>én amúgy azért utálom a jobbereket mert őszintétlenekamúgy azt is elmondta az egyik tiszás, hogy a valós adóterveikről nem fog nyilatkozni, mert akkor buknák a választást, innentől messze nem tűnik légbőlkapottnak, amit az zsindex szivárogtatott
megtaláltam az elő épeszű poloskát:>>>/pol/515068621