>>214731162prvi
>>214731235drek mrvi
Ja sam atraktivan djevac sa skoro 28 godina
oj shit upucan Charlie Kirk
>>214731332i kaj mislis napravit po tom pitanju
sumjam da ce prezivjet ovo
>>214731162West European vs East European phenotype
>>214731162>~70% right 30% left
>>214731632Objesit se
>>214731823gotovo je
mlada fungara je sjela pored mene u tramvaju u kojem ima mozda 15 ljudikoji jebeni kurac je zenamanemrem ni kripshotat kolko je blizu
>>214731925
>>214731996jel to spermovacha po ruksaku?
>>214732029a neka krema neki kurac svi znaju da svrsh samokonzumiram
frisko s redita
Janez Janša@JJansaSDSPraying for @charliekirk11
>>214732554Literally only because dudes will just be like "You wanna fuck someone else too? Great let's do it."
>>214733368Ne pricaj mi anglijski ovde napravicu belaj
mrtav je. amerika ludnica od zemlje.
>>214733788jebotene mores vjerovat/pol/ je totalno poludio
>>214733788Jos jedan mrtav cifut koga boli kurac
strasno, politicka ubojstva kod nas ne prolaz..cekaj
https://www.youtube.com/watch?v=wUVDdkizCv8
>>214733368pa to je realno kume
>>214733368https://youtube.com/watch?v=B1NJ05O-Uzg
kaj ste svi na polu
>>214731162ja besno
>>214735422mrtvi jazavci nije ni cudo da je konac za kurac
ovaj fakat ima vise komplekasa neg ja
proganja me demon NNJ
>>214731162Me on the right
>>214736956kako je lepa jebote
Proganja me demon podočnjaka
ook te upucnu
idem sutra mjerit hormonebit ce razine
pusi se kurac za gramic spidare
>>214737378bajja
ulažem neke eure
>>214737378radije bi za djabe popusio
>>214737623kupi visoko prodaj nisko
Charlie Kirk Crushes Woke Lies at Michigan State
>>214737790prerano
cini se da je lik klasicni midwit sa dobro uvjezbanim govornickim vjestinama
ko je opce taj lik ne mislim citat sad tu neke kao clankove
>>214737966ma neki umjerenjak, ne bi me cudilo da je mate mijic krao tejkove od njega
j anisam jebao
ma lik ide po sveucilistima i govori klincima kako treba vjerovat u boga i da su transici nakazeu biti nesto ko ivan pernar samo sto je ovaj u sluzbi krupnog kapitala
>>214738043oke kuzim dobro da je crko al trandze jesu nakaze
bunovna lisajka prica sama sa sobom dok sece kera
Pa jebote koji kurac sobarica pokupila stare šugamane a nije stavila čisteČime ja da se obrišem alo
Ode Carli a sarme probo nije
>>214739697kurcem mojim
>>214739870Makaršta tvojim kurcemPremala je zapremina tela
Bunovna lisica suši se ko grana
Dođeš na more i pojede te morska neman
Kako ga je spržio tomislav joj bože
>>214740274da al na kraju dana je pernar taj koji sjedi u mercedesu i nosi rolex a tomislav nema nista osim epskog sprz trenutka od kojeg si nista nemre kupit
>>214740382Da ali pernar je mentalno obolio a zdravlje ne moš kupit
>>214740472on nikad nije bio normalan, cak je jako dobro prosao u zivotu za retarda
>>214736996go back to poland
>>214740602Pricaj srpski da te ceo svet razume
>>214741138spustio mi se kad sam joj video prognaticni profil
ono kad se radjaju indijanci onda ih nazovu bik koji sjedi divlji konj ludi vuk itdmene bi nazvali incel koji nikad nije jebao
bol u crijevima
Me on the left, too autistic to interact with women
POLICIJSKA istraga pokazala je da su strani državljani sa srpskom registracijom postavili svinjske glave pronađene jučer ispred najmanje devet džamija u Parizu i okolici, priopćilo je danas pariško tužiteljstvo.Prema policiji, granicu su prešli vjerojatno koristeći pritom hrvatski telefonski broj. Istraga je utvrdila da su svinjske glave "tamo, s jasnom namjerom izazivanja nemira unutar nacije, postavili strani državljani koji su odmah napustili zemlju", navodi se u izjavi."Stočar iz Normandije javio se istražiteljima kako bi rekao da su dvije osobe došle kupiti od njega dvanaest svinjskih glava i opisao je njihovo vozilo koje je imalo srpske registracijske tablice", dodaje se.
>>214743307>Ma to su bili srbi
>>214742564tragika
>>214745525Ovo su bile divljakuse sa balkana u 19tom veku
>>214742564e moja sisoti se predstavljas kao jebenipazi ovo"incel"to je integralni dio tvoje osobnosti jelto sto si "incel"to sto ti ni jedna ne da pickepa ti se jado hvalis time da se niko ne zeli druzit s tobomi to ti je kao vrh to te cini posebnimdijelom elitne ekipice "incela" s kojim svaki dan jadikujes kako vam je lose kako nikad vam nece bit boljei sto je najjadnije vi to sto ste toliko jadni smatrate vrlinomnecim sto vas cini bolji od "normana"preispitaj se malo kume dobro bi ti doslo
Ma jebe se vama, vi živite u budućnostiKod vas je već četvrtak
>>214745574good night - incel pridedobro vam reka Dr.Balija
UČENIK srednje škole u predgrađu Denvera u američkoj saveznoj državi Colorado u srijedu je pucao u dvoje kolega, a zatim i u sebe, nakon čega je preminuo, priopćile su lokalne vlasti. Dvoje tinejdžera koje je upucao hospitalizirano je u kritičnom stanju, piše AP News.Pucnjava se dogodila oko 12:30 sati u srednjoj školi Evergreen u istoimenom gradu, smještenom oko 50 kilometara zapadno od Denvera. Prema riječima Jacki Kelley, glasnogovornice šerifovog ureda u okrugu Jefferson, pucalo se i unutar i izvan školske zgrade. Policija je brzo reagirala i pronašla napadača u roku od pet minuta od dolaska na mjesto događaja.
>>214731162the right guy is at least 6/10
>>214745847not enough for random gljivara
Srpkinje su druge najružne na Balkanu, odma poslije Ciganki.>nemaju stila>frizure uvijek kasne 20 godina za trenutnom modom>duboki muški glas>srpski je općenito ružan jezik>muškobanjasto ponašanje>neodgojene, prostače i promiskuitetne>djeca će ti imati srpsku krvRadije bi kćer dao Šiptaru nego Srbinu.
Vule bule
cile mile
Vule buleeee Vule bule
>>214745961vjv je pasta al mogu u ikeji snimit smrdinku na 20 metara>obrve napravljene zakrivljene spichaste>kosa u rep crna ili crna pofarbana u plavo>usne napumpane>klasicna dinaroidno balkanoidna konjska faca>nekakvo retardirano zaobljeno/povuceno celo>ne jedu povrce>neke krindz tetovaze datumi picke materine>ocito <98IQ
>>214745614https://youtube.com/shorts/q_JECTKLDsE?si=mScoUsNfAApmHH56
Doživljaji starog đuvegije
>>214746715ja sam smrdkinja i nisam ništa od navedenog desu
meni su dobre srpkinje
>>214747016Samo luzerima su smrdkinje dobre. Ne mogu naći ništa drugo pa kao ajde dobra je i smrdkinja.
>>214747060To si rekao i za žute anđele
>>214747060jucer san upozna neku grkinju picku iponadan se da ce se jos negdi pojavit
>>214747079nece
ma bas ti znas
>>214747118ne znam
domagoj sokrat
gnojcci
Novi detalji strave: Ženu izbo više puta, bacio u septičku jamu pa glumio da je nestala
TRAGEDIJA: Vozač romobila (70) umro u bolnici nakon što ga je udario auto
Muškarac inicijala M. H. (1961. godište) preminuo je u utorak u bolnici nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila u subotu u 1 sat ujutru u naselju Nedžarići u Sarajevu.Nesreća se dogodila na kolovozu raskrsnice ulica Džemala Bijedića i XI transferzala, općina Ilidža, a učestvovali su putnička motorna vozila "Audi" i "Peugeot".Kako je navedeno u biltenu Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, Audijem je upravljao E.P., rođen 1998. godine, nastanjen u Sarajevu.Ovaj 27-godišnjak je prethodno, upravljajući istim automobilom, danima pravio brojne saobraćajne prekršaje po Sarajevu, a dio njih su snimili i građani.Na jednom takvom snimku se vidi kako ne drži odstojanje između vozila i mijenja trake tokom saobraćajne gužve bez davanja obavezne signalizacije promjene pravca.Nakon što je preminuo vozač Peugeota, naređena je obdukcija nakon koje će Tužilaštvo Kantona Sarajevo odlučiti o daljim radnjama.
"Charlie Kirk je ubijen jer je govorio istinu i branio slobodu. Bio je lavljeg srca i veliki prijatelj Izraela, borio se protiv laži i stajao uspravno u odbrani judeo-kršćanske civilizacije. Razgovarao sam s njim prije samo dvije sedmice i pozvao ga u Izrael. Nažalost, ta posjeta se neće desiti. Izgubili smo izuzetnog čovjeka. Njegov neizmjerni ponos Amerikom i hrabro uvjerenje u slobodu govora ostavit će trajan trag. Počivaj u miru, Charlie Kirk", napisao je Netanyahu.
>>214748167lubanju mu zdrobit treba
najgori objavljivac? smrznuti kruhko.
>>214748604a jel?
kaze se zamrznuti kruv
podsjetnik da mi je vitomir sra danima zbog zamrzavanja kruva pa kad je osjetija proleterski zivot u zemunici okrenija se za 360 stepeni
mali gifach
>>214748637kako 360 onda je isto okrenutvaljda 180
>>214749269moonwalkao je unazad
PREPOLOVLJENA BANDERA U KOJU JE UDARIO ALEKSA (15) Prve slike sa mesta teške nesreće kod Barajeva: Tinejdžer ukrao automobil od majke, lekari mu se BORE ZA ŽIVOT
>>214748856jebem ti nisko rezolucijska bebo
V sredo ob 9.16 so policisti prejeli obvestilo, da je na avtocesti A1 med Brezovico in Vrhniko voznik modrega Ferrarija z nemškimi registrskimi oznakami izsilil drugega voznika.Med dogodkom je iz vozila skozi okno uperil pištolo proti prijavitelju, nato pa odpeljal v smeri Postojne.Policisti so vozilo opazili med Postojno in Pivko ter ga v naselju Petelinje uspešno ustavili.Pri postopku so pri 58-letnem nemškem državljanu, ki je vozil Ferrari, zasegli plinsko pištolo.Nadaljnje postopke so na kraju prevzeli policisti Policijske postaje Logatec.
Двe лицa oд Cкoпјe дeнecкa ce пpивeдeни вo cтpyшкoтo ceлo Лyкoвo, пopaди пoceдyвaњe дpoгa, cooпшти CBP Oхpид.Cпopeд инфopмaцијaтa, oкoлy 11 чacoт, пoлициcки cлyжбeници oд Peгиoнaлниoт цeнтap зa гpaнични paбoти Зaпaд пpи Биpoтo зa јaвнa бeзбeднocт, ги лишилe oд cлoбoдa П.К.(49) и M.К.(47), двaјцaтa oд Cкoпјe.– Пpи пpeтpecи вo нивнитe дoмoви вo ceлoтo Лyкoвo, извpшeни co cyдcкa нapeдбa, пpoнaјдeни и oдзeмeни ce мapихyaнa и шпpицeви иcпoлнeти co тeчнocт, cтoи вo cooпштeниeтo.Лицaтa, кaкo штo e нaвeдeнo, ce пpивeдeни вo пoлициcкa cтaницa и пo цeлocнo дoкyмeнтиpaњe нa нacтaнoт, пpoтив нив ќe бидaт пoднeceни cooдвeтни пpијaви.
>>214749850vidin 100 ovakvih svaki dan na ulici
>>214749866vjerujem ti
>>214749850Is she croatian?
>Medoid/Nordid vs Alpine
niggaragua
gdje ste bili kad je poceo gradjanski rat u americi?
Makaršta
Di si bio 91.
>>214751678jesi jeba sta na australskoj turneji jos
Juta Veli
>>214751828ko ti je taj?
>>214749899she's too white to be croatian
Anoni iz Smrdije kako vam ide na fakultetu? Studije neću završiti ove godine jer jednostavno imam previše ispita do kraja + diplomski a dva meseca je premalo vremena za sve to. Da je situacija bila regularna verovatno bi bilo drugačije. Tako da eto propalo mi godinu dana a od protesta smo dobili jedno veliko ništa
>>214753208trebali ste ko u nepalu
>>214753314Jebiga, treba mnogo toga al neću da se pretvaram kao da bih ja učestvovao u tome. Ne pada mi na pamet da idem da me policija tuče pendrecima i baca u zatvor. Samo me frustrira kako ljudi već skoro godinu dana misle da će se nešto promeniti nekim šetnjicama i sabotiranjem svojih studija na fakultetu umesto da završavaju svoje obaveze i na kraju nisu ni imali muda da izguraju do kraja nego su sad rešili da će polagati svi ispite sad pred kraj godine. Ja sam još i preneo 5 ispita iz prethodnih godina i nemam vremena za sve. Mogu da zamislim kako je ljudima koji uz to i rade non stop
>>214731162Left is literally me
>>214752489Croatians are white.
UGLAVNOM TU POSTOJI NEKI KRUG LJUDI KOJI KORISTE DOSTA BENEFITA KAJ SE TICE SEXA NE KORISTE SE PRAVA IMENA ITD ITD SVE IDE PO PREPORUCI, PA ME ZANIMA KO STA ZNA I KAKO SE UBACITI U KRUG! HVALA UNAPRIJED!
Janitor applications are now being accepted. Click here to apply.
di je anze
>>214755972Nije mi lako. Nema rada. Znači nema para. Znači nema žene. Znači nema djece. Znači nema sreče. Hvala doktorima pa što rade sa medikamentozno farma terapijom a ne elektrošokima i lobotomijama kao na zapadu. Medikamentozna farma terapija znači ljekiči za vas stoko. Dobro mi učinili. Dobro mi učinili šta drugo očeš da kažem?
>>214756057ovo san ja slozijatribalo mi je 6 minuta za sve toima i druga jos bolja
Zivot nema smisla. Ovo je zamka za tvoju svijest .Kad mu pridas smisao to je tvoja sizofrenija. Ajmo rec prihvatis igrat igru zivota. Musko si na planetu zemlji. Mozes izgymcelovat steroidisat debilder, imat gro para vozit bemve, krimos dilas droge, imati najvise golova u sezoni, biti veliki pjesnik filozof boem, inzinjerko programer pises u c kernele. Brt imas imanje uzgajas rajcice hranis kokosi bogat si religiozan. Politicar si aktivista nebitno posten ili neposten. Sviras djitaru znas sve pojke. Mozda si i uhvatio kakvog gfa ili si peder bfa nekom sekularnom strategijom.Sve je to govno od zivota ukoliko nemas lijepo lice i visok si pa da se zene kace na tebe, oceju da ih plodis istog trenutka. Dakle muke koje propatis ne znace nista Ako nemozes privuci zensko kad si na nuli, kad nemas nista. Izgubio si i prije nego je pocelo. Nemoj zato krivit sebe joj moga sam mewovat kad sam imo 8 god. ne retardu. Krivi svijet okruzenje u kojem si odrasto, kako su te skrbnici odgojili, svoje gene, izumitelje tehnologije, drustveni poredak i kastinski sistem. It is what it is neces se sad zbog tog an heroat jer nista nema smisla
nasilni seks sa maloletnim tvinkovima dbidbi
a daj me nemoj jebat hahahah
>>214756800kaj
>>214753707prvo, ti si picka, drugo, svi ostali su pickeimate visak studenata to nije problem da i svi padnu, tako da bojkotom godine niste nista postigli jedino ste mogi kontinuirano blokirati puteve, autoputeve, zgrade vlade, strateski vazna mjesta za drzavu pa dizati satore i kampove na tim mjestimaovako ste samo gubili vrijeme i ispali sise
Ova rečenica je netačna i ja sam jebo.
>>214757180
Should i visit my local serbian festival
>>214758984zašto ne
>>214758972mrrrk
I just jerked off to milfara and going to store for chips and cola
>>214751147nista se nikad ne dogadja
uzimam kesu uzimam papir
>>214757862>jedino ste mogi kontinuirano blokirati puteve, autoputeve, zgrade vlade, strateski vazna mjesta za drzavu pa dizati satore i kampove na tim mjestimaNe možeš ovo da radiš jer nije po zakonu. Javna okupljanja mogu da se održavaju od 06:00 do 00:00 časova, sve preko toga je nezakonito i organizatori i svi učesnici će krivično odgovarati. Uostalom ljudi imaju poslove i porodice i razne druge obaveze. Gde ćeš naći ljude koji će višednevno da blokiraju sve to? Već mesecima se blokiraju i putevi i institucije u okvirima u kojima je to dozvoljeno nisi jebeni genije što si se toga setio. Baš bih vleo videti tebe kako bacaš godinu dana studija
gosn bazza do tokija
gorka je pijaca sa nejepske cesme
>>214763359lijepo si ovo srocio
e iskreno, da li bi ozenili ne-devicu?
ja vas eksjuere mrzim
>>214760084Are you a boomer?
alpe dolomitijašeš mi po kiti
garantujem vam da ste se rodili u baziranom Splitu ili da imate kucu/apartman na moru ne bi nikad ni nasli /ex-yu/ jer ne bi bili propali nejebi ovo je cinjenica ovo je fakat
>>214764627bi ja
>>214765534dobro si to reko brate srbine ali mi smo nazalost smrdljivi kontinentalci
>>214765543da li bi mi mogao objasniti zasto?odnosno kako ti ne smeta da ju je drugi muskarac posedovao pre tebe? iskreno me interesuje, voleo bi da imamo ozbiljnu diskusiju
seren ti se usta kuckojebe
e-djevica
bolonjezmaxxam
>>214764627brate oženio bi traktorsku gumu samo da ima pičku
>>214766537ne razumem te
>>214765641imas li polovno auto
>>214766652бpaтe oжeниo би тpaктopcкy гyмy caмo дa имa пичкy
>>214766962nemam ali kako to da poredis auto sa zenom koja treba da ti radja decu i da delite zivot lmaoara
>>214765641Nije ti to livada pa da je poseduješ retardu
>>214768194to se tako kaze moronu
>>214768194Zene su vlasništvo i samo kao takve mogu uspjeti u zivotu.Covjek koji udari svoju zenu je isto covjek koji slupa vlastito auto, znaci da sa tim covjekom nije nesto u redu, ili sa autom nije nesto u redu. Svako normalan ce da cuva svoje vlasnistvo ako ono nesto vrijedi a ako ne vrijedi onda ce ga slupati.Problem je sto zene tretiraju muskarca kao da je on njihovo vlasnistvo i to im polazi za rukom dok ne nidju na budalu koja ce ima slupat lobanju i onda ce kmecat o femicidu.
>>214766537
frfnuo
>>214768410izvini profesore ali ako mi neko moje privatno vlasnistvo ne vredi vise, na primer daljinski za tv ne radi kako treba i nervira me, ja ga necu razbiti o zid nego cu ga samo ostaviti
>>214768410jel istina da ne postoje gayceli
>>214769392ma brate pederi su totalno nebitnipicka je izvor svog zivotabez picke si mrtavto je isto ko da ne mozes da dodjes do hrane i umjesto hrane jedes blato i kazes mene privlaci blato vise od hrane i ja nikad ne mogu biti gladan
kuckojebe polizes mi klitic
Left one looks like a faggot.
dobro ste me sjetili moram izdrkat
CEMU SVE
moramo zamisliti anona sretnog
>>214769554znaci istina je
srecan 9/11 svima koji slave, ja sada drkam
ja se ne bih mogla radovati tudjoj nesreci
nikad nisam odobradovao
ja se ne bih mogla radovati tudjoj sreci
>>214769554pa to je realno kume
>>214747060Po cemu su gore od Hrvatica? Aj ko voli plavuse pa ce ih videti medju kajkavkama. Al prvi znam da Hrvati tvrde da su Dalmatinke najbolje picke u Hr
>>214746715Dinarski ljudi imaju najveci zigomatsku sirinu na svetu tako da nije moguce da budemo konjoglavi. Pisao je svetovid o tome
karacu te dok ti se ne vrati tetka iz Bosanske Krupe
zigomatski sir
>>214771661Nije još novembar glupane i ne slavi se 9.11. nego 29.11.Prokleti zumeri, tresem glavom
duh Dzafera Kulenovica zivi u meni
Kaj nam rade burky
>>214778160niko ne cita ova sranja kome ti ovo postavljas
Kud bih s tobom osim u teatar za šetanje
>>214778170Netočno
crnčuge mi jezikuju čmar
>>214778170ja xitam
>>214778994Pjotrk
Zbog situacije poludim kao buljba taras
Kolejo se inceli
>>214779840napusis se incelima kite
evo i mene vamo, sjetio sam se uzet screenshot poruka koje sam poslao susjedi prije par mjeseci (jebiga popularan sam u svom neboderu, al ne na dobar način)
>>214780400Incelima se niko nikad neće napušiti kite i ti to dobro znaš bobo
>>214780803neistina pusen mi je kurac
>izbegbegovic u koncujajksara dbi
>kučkojeb u koncukučkara dbi
incelski post dana
>>214779578ko ti je taj?
>>214731162Left: GermanRight: Sebs/Croats
>>214780687a gdje ih nabavis onda ako su prastari i ne koriste sei lik se fakat zove lucijo wtf kek
>kek
>>214781876otkrio se lik
>>214781982>>214781876>>214781730sve denis
>>214782077ne padajte na foru ovo je denis pod vpnom
>>214781730evo me sad tek, bio sam do pekarne i proznojio sam se ko da sam pješačio do zaprešića, totalno sam van formene koriste se više za parkinsona jer za to ima bolji lijek. i dalje se koriste na relativno malom broju pacijenata s psihijatrije koji piju stare fenotijazinske antipsihitoke od kojih im se ruke tresu, ili koji općenito piju antipsihitike toliko dugo da im se tresu ruke kad god joža manolić prdne u grobu
>>214781585Ne znaš tko je Taras Buljba?!!Joj bože pa što činite vi zumeriImaš ga besplatno na internet arhivi uzmi pročitaj
>>214783195ma bas ti je u tvojoj mladosti prosjecni seljak cita gogolja i zanima se za ukrajinsko rusku povijest
>>214783195>>214783282nisu ucili u skoli
>>214783089Bio sam sad da jebem u staroj birtiji po imenu California u koju sam svraćao prije kovidaPitao sam za moju regularnu Andreu iz kolumbije ali rekoše mi nešto andrea kaza familija kolombija iz čega sam zaključio da je andrea razgulila doma u kolumbiju kod familijeDovedoše mi neku lažnu Andreu, kao evo i ova je iz kolumbije, valja liReko ajde vala neću da biram previše, dobra je ta MarisolI odosmo u sobu, ja sjeo na ivicu kreveta da skinem patike i čarape ona mi nabila guzicu u facu i vrti, dobro je počelo kurac mi je bio kao jarbol elanove jedriliceMeđutim u neka doba, ne osjećam više ništa, ko da mi je drven kuracUpirao sam tamo skoro sat vremena smorila se marisol ali ništa, ne pada kurac i dalje čvrst ali ne osjećam ništaNa kraju uzela da ga drka tuta forca na 600 cimanja u minuti a ja zatvorio oči i koncentrisao se na neke prijašnje jebačine sa curom i jedva nekako svršihJa ne znam da li sam zaista postao aseksualan ili je to možda podsvjesna posljedica toksične atmosfere na poslu sa filipincima i brige o zdravljuKoličina droge konzumirane jutros je ko i uvijek prije, tako da nije do toga
>>214784050vito je mator ko i ja al je jebo i kurac mu se bar i dalje diže
>>214784212da ali ima podočnjake ili tako nešto
>>214783282>>214783323bio je film sa yul brennerom debili zumeri, jedan od najpoznatijih glumaca u to vrijeme davno nisam gledao al sjecam se kako je jahao konja i vikao "zaporozci!" tad su jos uvijek regiju nazivali normalno zaporozje a ne ko danas onaj retardirani ukro novogovor izopaceni
>>214784425kako sad nazivaju tu regiju?
jel bolji harkov ili kharkhkiiiv
voolodyymier puttin
>>214784425zaporožec je bio trapavo ružan auto katastrofalne kvalitete kojeg nitko pri zdravoj pameti nije kupovao tu kod nas u jugi. bolji je bio sarajevski nsu princ koji je isto bio grozan i ružan, al opet malo bolji od jebenog zaporošca na kojem se morala raditi generalka motora svakih 5000 kilometara (znate ono, otvaranje motora, zamjena karika it slično zbog totalno neprikladnog metala od kojeg su bili izrađeni najvažniji dijelovi)
kakvi ste vi debili zapravo
>>214784212to je diskutabilnoprilicno sam siguran da ne dize
da se bar meni ne dize
izdao bih vas za 30 srebrnjaka
popio se whey (cokolada-menta)
Pitajte me stogod kategorije je l bolje ili realno kume
>>214784552pa zaporižžja, sa dva jebenih žmislio sam prvo da je neka ruska zajebancija na racun ukro jezika ali ne, debili je stvarno nazivaju takojos su dali preko ambasada upute nasim debilima i svim ostalim drzavama da od sam MORAJU to tako nazivati i naravno sve za ukre pa i vlastiti jezik mijenjati a sto onda njemacku ne preimenujemo u deutschland i sva druga mjesta isto tako, glupo je da samo jedni imaju privilegije
ne zelim vise bit napaljenzelim bit i napaljen i sretan
ja oduvik kazen dojčland
>>214787196kakav si ti debil zapravo
nikad nisam zipiripio
>>214787196>dva ža ziher vele samo jednom ž ne vjerujem da fakat kažu zaporiž ž ja
>>214731162ovo je pravi momak ne ovi informaticari
>>214787196Kiev nikada nece biti Kyiv
>>214787196ne kuzim kaj se tak pokusavaju distancirat od rusa kad su doslovno isti kuracjebeni zrakomlati u 2025 al ovo je jos i gluplje, nabijem i kjiv i turkse na kurac
>>214787732zasto si tako okinut
>>214787732ameri ulozili par milijardi da debilima isperu mozak i eto ti ga
>>214787815ma gledam one mape po reditu i svaka druga je propaganda, izabiru visnje za neke retardirane nebitne mape di je ukrajina slicna centralnoj/zapadnoj evropi a za rusiju i bjelorusiju kao nema podataka nikad da se ne vidi da je isti kurac
nisam znala da domazet-loso posta ovdje
>>214787902vrati se tamo
>A telephone survey conducted in 2010 for the U.S. Centers for Disease Control and Prevention found that 43.8% of lesbians reported having been raped, physically abused or stalked at some point by an intimate partner; of these, 67.4% reported the perpetrator or perpetrators as being exclusively female.uhhhhh zamisli ih kako jedna drugu silujugigahot
opet silovach luduje po koncu
napustite islam i krscanstvo, vreme je
>>214788276ma nije to sliovanje nego pogrešno tumačenje statistike. vidiš da je silovanje i stalkanje stavljeno u isti statistički kup, jebeno stalkanje, a znaš kakve su žene, čak i one debele i defektne (psihički, fizički ili oboje)
>>214788485jebem ti boga retardiranog koga boli kurac za moronsku statistiku da te jebozamisli zene kako siluju jedna druguto si trebo uraditjebem ti oca koji te je mutavog napravio
>>214788519gospodine smirite se
>>214788519anone očigledno nikad nisi vidio IRL lezbu. dao bi joj da ti napravi generalku na wartburgu al nebi je htio vidit golu. ni pod razno.
To sto pricaju nije istina
>>214788623znaci da si tu blizu na vratima bi ti se pojavioMORONU ZNAS STA JE ZAMISLJANJE JELJEL MORAS ZAMISLJAT STVARI UPRAVO ONAKVE KAKVE SU VAN TVOJE GLAVE MOZES ZAMISLIT JEBOZOVNO ZENSKO JELE ZAMISLI DVIJE TAKVEJEDNA SILUJE DRUGUMOZES LI TOJEBEM TI BOGA
Ajmo eksju svi po lekic
>>214788623ja sam vidio jedna je obicno ok a druga onako sva mrsava bez oblina trudi se da lici cim vise na musko takvu i odjecu nosi
Svala cas svi su pobednici
>>214788773"teta Partviš i teta Metla"
Ukradem brodic odemo svi na pecanje, krakenko vozi, vitomir radi ton, jednojajcani svira, alfach dozira, a denis sta znam smara, pa nas vrate sve u eksju
Kad sam bio u sloveniji neki matori pijani lik poceo da smara jednu drugaricu i kaze mu ona da ima decka a o njoj "bum jebal i tebe i decka"Dva sata sam se smejao
>>214788982Mi zagovarjamo meritokracijo in plačilo po delu in uspehu, kar edino sprošča ustvarjalnost in talente.
>>214788234prekini srat
>>214790490prekinem ti zivot izmetu podljudski
>>214790995daj odjebi smece jedno
jos je ziv konac
>>214790995Ulica Alfreda Nobela 2, Sop, 20:55budi tam
kad ce kod nas biti nesto ovako
>>214792621još je živ kuracmoj doduše nekrivim plenkija za to
>>214731162Germanix/Latinx vs Slav(e). Me on the right, btw.
>>214787196>>214787732>>214787815pravi sve kaj znam o svijetu naucio sam gledajuci balkaninfo tip komentara
>>214793247sve je to mikroplastika dbi dbi
samoozljedjuje se
Vojko V javnosti konačno pokazao svoju lijepu suprugu
jebote sisanje 10 €
kako sam smotan jebote ljudi mi se smiju
Joj bože 6 ujutro Podočnjaci do podaBiti plaćorogonja je muka isusova
>>214794066jesi doguro bar do srijede?Ovam vec skoro subota
nek se nerviraju što se ja ne nerviram
gledam neka sponza ozenila lika primala njegov kurac par godina i nakon razvoda zavrsila sa milionimapa jebote ja bi rado da me taj lik jebe za te pareoj sudbino kleta
gleda se exyu pornic
>>214788623Ja znam tri lezbače i sve tri bih razvalio od kurcaMada one su tehnički biseksualke jer su jebale i likove ranije. Pretpostavljam da one što su 100% lezbejke izgledaju ko mečke
>>214794203Četvrtak je
>>214794855hoćeš da ti kažemo šta sve će se desiti u svijetu u petak?
>>214795196Nazovi me na telefon i pusti mi neku muziku ko ono iz povratka u budućnost hej čak its jor kazn marvin beri ju no det nju saund ju lukin for Vel lisn tu dis!I onda ide neki vojko v ili tako nešto
ja nikad nista ne zamisljam, nemam svijest ni dusu nisam stvoren od boga zato nemam ni kreativnosti
>>214794791ja znam 2 zgodne, jedna ajde da se sredi zenstvenoa ostale debele ruzne muskobanjaste uglavnom sve trojene racunam ove "bi" koje se zbare sa nekom zenskom u klubu pijane al su ostatak vremena strjet
>>214795776pa to je realno kume
ladies and gentlemen, we got him!
>>214795978sve se moze kad se hoce
>>214796014cak i incel moze jebati
>>214795776Impliciraš da si stvoren od sotone?
Tko ne sluša pjesmu slušat če oluju
kurwa
>>214796077sotona, bog, demiurg, debeli celavi buda, minotauros iz indije, lucifer, jahve, bradati starac na oblaku,zeus sto baca munje, rogati bipedalni kozel, koja je razlika?
>>214796077ja nisam imao kreativnosti, pošto su mi cijeli život govorili da sam antikrist, dok nisam otkrio opijate. jel to znači da mi je bog dao bup i pretvorio me u narko-anđela?
>>214796239owo
>>214796274buda nema rogove
Ubojica Kirka mogao bi biti osuđen na smrtnu kaznu streljanjemDužnosnici Utaha tražit će smrtnu kaznu za 22-godišnjeg Tylera Robinsona. Utah je jedna od pet američkih država koje dopuštaju izvršenje kazne strijeljanjem.Mogućnost traženja najstrože kazne ranije je najavio i guverner Utaha Spencer Cox, koji je izjavio da je smrtna kazna opcija.Utah, savezna država u kojoj se pucnjava dogodila, jedna je od pet američkih država koje dopuštaju izvršenje smrtne kazne strijeljanjem.
>>214796320ni diablo ni buda ni jahve nisu nikad nikome pomogli da se izvuce iz incelstva
>>214796363jel znaš ono kad je bog rekao ne sagriješi bludno e to je bila vrhunska zezalica smijalica
jebote sprema se ufc u bijeloj kuci
Kad si muskarac iznad 12 godina a jos nisi jebao, doslovno nemas odnos sa svijetom, reklame ne ciljaju na tebe, na ulici sirotinja ne traze milostinju od tebe, sve sto pokusas nema ni poante jer si nevidljiv. Ko nije jebao nema identitet, ne da si nitko i nista , takav si da se nema niti sto zaboraviti, insignifikantniji od sjene rasvjetnog stupa u podne
>>214796356>Tylera Robinson
>JEL OVO.... JEL OVO GLUPA BOSANCHUGA U MOJOJ TERETANI??? SADE CE MU OTVORIT GLAVU
>>214797454meni se mali cigan na semaforu rugao 2002. godine da vozim krš od kola (nisam imao 1 kunu da mu dam samo da se makne od moje trule lade) tako da sam onomad postojao a sad...znam glupo je da se ljudi identificiraju kroz kola al jebiga upravo radi toga gomila ljudi daje hrpe i hrpe para da kupe auto i održavaju ga, jer im to daje identifikaciju i nadograđuje e-penis ako su skupa nabrijana kola.jebiga ja sam se identificirao samarom, a imao sam para za golfa dvojku. vozio sam i golfa i samara je neironično puno ugodniji auto za vozit al limarija jebote.....
za mene to je fiat punto
hitno novi pravite
watashi wa eru desuja sam L jebote
>>214798096djes elchugo jebate pas
zivot je tombola
>>214798232U tvojoj glavi kirachugo
>>214798791>>214798791>>214798791