opet sam se probudio
>>214852211žao mi je
ladno umrli svi konci
>>214851870nice
>>214851870why do dalmatians look like gypsies
zaboravija si upalit vpn
>>214856526why do you look like a gypsy?
>>214856504dnevni podsetnik da su cakavci jedini pravi hrvati, ostali su zrbi i zlovenci
Croats and Serbs are Iranians.
>>214857081kad cemo da jebemo ameriku
kuckojebe vrati se na cum
>>214857081what about us doe
https://www.klix.ba/vijesti/bih/hrvatski-general-prekinuo-govor-kada-je-poceo-ezan-u-jajcu-pricekat-cemo-da-molitvu-izraze-nasi-partneri/250914033TEKBIR
>>214851870
Pljuni i zapjevaj moj exyu
>>214857081ugasi vpn
zbogom majkozbogom oceu vojsku idem a djevojke nemamda samnom zaplace
tu smohttps://www.youtube.com/watch?v=-4ma7TEm7xw
>>214860668O da
pocelo je
>>214861233eu standard
>>214861233govorili mu prijatelji da samo bude svoj i on ih je poslusao ahahahahah
dobro na kojem dejtu se jebe
>>214862345na prvom ako si cedomir
>>214862527kaj ak je on cedomir
>>214862345neko jebe u wcu sat vremena od upoznavanja. ja cu tu istu tek kad joj prepisem kucu od roditelja i obvezem se da cu joj placat alimentaciju za cedinu djecu ako joj dosadim pa me ostavi
>>214862562onda si jeban
>>214862668e decko je chedach al brijem da je i rupa bez dna
ma njega zanima kad se jebe
ja poput kera imam zoomies samo u mom slucaju je vise kao goonies ako ne izdrkam barem 2x dnevno budem sav uzjeban
Šta vi dečki radite!:razočarano lice:
goonsanac
Croatia is an anti-christian country that sold out to ((())) to fight together with muslims against serbs who are still traditional and protect christianity in the balkans.
ajmo dudleri
rsorb hudicaanunaki torbica
za mene to je lacoste torbica
>>214862345na onome kojeg dogovoris preko osobnih oglasa
naruto hudica
jebote odjednom apokalipsa napolju
#CHATCONTROL FAILS AGAIN AGAINST (9): Austria · Belgium · Czechia · Finland · Germany · Luxembourg · Netherlands · Poland · Slovakia IN FAVOR (14): Bulgaria · Croatia · Cyprus · Denmark · France · Hungary · Ireland · Italy · Latvia · Lithuania · Malta · Portugal · Spain · Sweden UNDECIDED (4): Estonia · Greece · Romania · Slovenia
dijagnoza: hronicni luzeritisterapija: 1x metak u glavu
ic ouvr
jede se empanada iz lidla
ovo /ex-yu/ ne razume
>>214869109https://www.youtube.com/watch?v=MztEYu5yR50
smrdski kulturnjaci mi jezikuju cmar
da se napijemsve da razbijem
otkad ovog ima na woltu
>>214869306Nikad nisam razbijao
>>214869351Otkad su dileri krenuli dostavljat koks za 50e gram
бoљe ћaци нeгo нaци
drka se kurcina na tejt makrehttps://www.youtube.com/watch?v=eNs2ZCP937Y
Konj Serifovic
>>214869436debil si ak dostavljas za 50
>>214869657zakaj
>>214869693riskiras vozit gudru u autu radi kaj 20€ profita?
>>214869777kaj ak idem biciklom ili tramvajem?
>>214857081sad si rekao jednu veliku istinu
Jesu ovi blokaderi malo iritantni ili mi se samo cini?
>>2148702001/3 pobiti, 1/3 proterati u hrvatsku, 1/3 na reedukaciju
>>214869657Nedugo sam neke transkripte citao I lik je 50k€ nabavno kokaina dostavljao iz Zg u Split za 500€.
>>214870227Lazu nesto puno, preuvelicavaju. Kao koristen protiv bojni otrov zabranjem prije 100 godina (suzavac neki), vucic izveo tenkove protiv njih (vojna parada) itd.Sa tim pretjerivanjima samo iritantan postanes vremenom.
>>214869994pa nek si dojde sam tramvajem
ja kad sam jos dilala nisam ni mrdnula prstom za ispod soma eura
>>214870584Skupa drkica
>>214870839nikad nisam drkala
>>214870227>t.
>>214871695jesi ti blokader?
>>214871932Who's speaking
Istjerivač čavla
Reunion prakse i teorije u tome da mi se ndz
Trovach
kurac
once again brijach
kad neki srbin kaze da je netko ili nesto "iz fazona" odma se navlazim i sve bi mu dala
kaze se fazan glupaco neuka
zaboravio sam ga dic jebotea nemam ni gensa za zapalit po putujebeno katastrofalno
ne koristim viber
nikad nisam vajbao
>>214851870Kino Croatian goulash cannon
Albanija dobila prvu "AI ministricu" zaduženu za javnu nabavu
>>214875112nek mi javno nabavi 25ku ahahah
>>214872445Just singing and dancing
Državljanin (23) Srbije udario je 73-godišnju Njemicu na biciklu i pokušao pobjeći. Ona je preminula u bolnicu, a njega su uhitili. Imao je 1.32 promila alkohola i bio je pozitivan na droge
>prodali mu polovice ćevapa umjesto cijelihmožda nije reko desetka upola nego desetka popola ahhahaha
Momci moram da vas obavijestim da...živimo u društvu
cevapi i kajvar i malo ajmaka sa strane
>>214875521ko brabonjci jebote
gazdaricacura gf
>>214875400Jebo te bog ko jede cevape s ajvarom
>>214875924ja ne ja zivin u spanjolskoj
>>214876077mi hrvati
a scime cu jedat ajvar ako ne scevapima
bastemi dali ideju odmrzavam kruh za sutrasnje cevape
odmrzni i ajvar
>>214876279pa s jajima
>>214875400Who eats onions like this?
>>214876343>>214876077I dont understand
babodrk putuje oko svijeta
anonu su rekli da se smije i kad ne konta fol
>>214876498I asked who eats onions like this because nobody is doing it like this this isn't normal.
boli nas kurac
nedeljom uvece volim da uhodim sve ljude u zivotu iz proslosti stare drugare bivse ribe i to. 99% njih su na linkedinu i imaju passion for customer support.
bas sam se degutantno isprdila
passion for DUDL DUDL
>>214876324daj primjer
age is just a number
Kaj nam rade
>>214876761speces kajganu, kruh namazes ajvarom, ubacis kajganu, dodajes sira po volji i imas prvoklasni sendvic
>>214876787e tu si u pravu
>>214876787NetočnoStarost je grozna
>>214877008ma sve ti je do stava vitomire nemoj bit agecel
di da kupin ajvar u kataloniji
dragi zhuti andeli
nekad sam pisao po sirotinji danas se pisa po meni
Bio sam mrtav sada se budim
Bit če žutih anđela kad srbija uđe u asean
svaka ptica svome jatu leti
Hej ramoRamo ramo druže moj
Kaje bilo nitare
Budan sam 30h Misljenje?
>>214879995jesi se drogiro
>>214880024nije
>>214880186to ti ne mozes znat
>>214880024Nestalo mi sanvalajbt kad skontam da placam jevrejima da mogu spavat
Anegdote kad pričam svi na eksjuu umuknu
>>214880320>anegdoteizmisljotine
>>214880360Zakaj si ljubomoran denise
>>214880391ti si denis u ovoj prici
how do you feel about this
ja sam doslovno gradski shaman
>>214880442Gle kompa nisam ti ja kriv što nemaš svoje anegdote jer ti je život dosadanIzađi vani, dotakni travu, napravi anegdoteMislim jbg imaš tu nesreću da si zumer ali opet moguće je ako se potrudiš
>>214880755haHAHAHAHHAHHHAHAHHHAAHDodje sa posla i ovo me saceka, idemo jazavcu.Pa ostavio sam do sada 50auta raznih, konstantno neke pare, sex sa 10riba, lazna dokumenta i identitete, kradene stvari, bleje sa drustvom na lsdu, pijani, pijanu dok rostiljamo, pijani dok jebemo, dok ne znamo sta drugo pa pravimo hranu, od nekoliko grama spida, kokaina, lekova, buprenorfina itd...a nesto od toga i prodajem uz posao koji radim, pa cak i vazne od par hiljada evra i dzemper od 290evra sam ostavio ne bih li vas sprdao.Sta ti tu nije jasno majke ti, sta je tu lazna prica, sto se toliko svi mucite i uzivate u tome da verujete da je to laz jer ne mozete bukvalno podnesti istinu koliko ste jadni?!?! Pa sta nisam sve ostavio i dokumentovao, Mercedese, Mini Morise, BMW-a, novi Reno, novi Pegeout, iPhone sve verzije, probookove, sve robne marke koje kostaju, sve droge moguce, lazne identitete, pasose i licne karte, ja ne znam sta je sve potrebno, ali sta je potrebno da tvoj jadni mozak skapira da pricam istinu??Jebem ti leglo autizma u kome ljudi ne veruje da neko moze da jebe i da se malo zeza, da radi i da ustaje na posao i prica sa ljudima, vi ni to ne verujete a ne nesto malo nastranije gde se neko bavi "necim".Pa ako me vec demantujes ili prozivas da lazes ostavi sliku barem svoje sobe, kupatila, kuhinje, svog auta, BILO CEGA!!!! Samo dokazi da si nesto stvorio, slikaj tu picku koju jebes da vidimo, lako je srati po drugome a praviti se da si neki misteriozan lik, okaci ovako nesto!Necu ni da trosim energiju vise ali me jeste bocnuli sa postom kao on je "mangup koji cuti" a ja lazem, pa picku bih ti polupao mama da te uvija 2 meseca sisetino glupa sa izmisljenim sranjima.Sta si doziveo toliko misteriozno?Ortak je izvadio Koku a Koka je skupa do jaja, WAUUUUUUU i prisle vam ribe i uzeo si broj. WAUUUUUUU, garant nije ni toliko.Kada okacis ovako nesto javi se, do tada si samo neetara i serator, cak i neetovi ovde znaju da ne lazem zato ih i trigerujem toliko.
Život je doživotna
i tako sta sadkoja je poanta svega ovoga
>>214882401tahi>vito
>>214880755sudit ce ti zumeri iz cavoglava
>>214882402Poenta je da ne juris nesto sto ne znas ni sam sta ce ti doneti.Autoelektricari dobro uzimaju, imaju posla koliko hoces, imam vezu da ti zavrsim i skolu i sertifikat a ti idi plati nekome da ucis od njega ako volis to. 1000e ti je garantovano posle godinu dana posla ako se uhodas.Programer ako mozes i volis to i taj svet je isto jako dobro, malo pumpaju tu pricu kao da su bajke ali je dobro zanimanje i lepo placeno nema sta.Nauci Kineski i Nemacki pored Srpskog i Engleskog sto znas, juri za sudskog tumaca i prevodica ima da se useres od para, treba ti 2 godine da kidas jezike. Krimosi nasi pa su naucili preko jezike i cigani kada sam bio, sve se moze.Jakoo tesko ali mozda za taxi mogu da ti pomognem samo sto je to duga procedura i ceka se i kosta.Skola za pilota je 50k evra ali ti je plata 5000e.Frizeri prolaze svaki po barem 700e,Ja ti kazem zanati su zakon, mnogo je "prekvalifikovane" radne snage koja veze sa mozgom nema zato ti kazem preispitaj se sa faksom sta ces.Ako si mlad brate idi preko vozi kamion nesto sta god....za 2god u tom poslu mozes ustekati preko 30 000evra, mozes rent-a-car otvoriti, ovde rentiraju golf V za 35e/dan i ubijaju se od para, ima drug plac auta i kum njegov rent-a-car. Traze samo 3 nova auta pri osnivanju firme ali i to moze da se sredi.....kupis 10 auta u rangu golf V, insignia i rokas....imas lom para.Sa malo ulaganja ali ti trebaju veze i da si mobilan mozes da sredis iznejmljen stan i na AirBnB da rokas, to cu ja mozda sada da krenem, to je malo ulaganja a zarada dobra.Za internet poslovanje sam debil, ne znam nista, jedino iz Kine da narucis i online prodavnica, rokas x10 cene sa aliexpresa ali i toga ima mnogo.
>>214882587kakve osjecaje budi u tebi brazilka koja ti govori da stisas crtice?otvori se slobodno isprazni dusu
i sad je ovaj shawnshank najbolji film svih vremena e je moj kurac
gleda se dodjela Emmy nagrada KO NIJE TU PICKA JE
>>214882722a koji je tebi najbolji film?
evo Seth Rogan je dobio neku nagradu disu palestinske zastave
>>214882678Kad vidim pijanu klinku od 17 godina sa pljugom kako čeka taksi i gleda me i pita se zašto imam zgađenu facu, dođe mi da joj odvalim šamar jedan vaspitni, što joj mama i tata nisu na vreme.Tetovaže i pirsinzi i ostala sranja su za izrode i kurvetine.Pirsing u pupku i leptir na dupetu je kurvetina 100%
>>214882842pa nemam neki najboljikako je to povezano sa mojom kritikom shawnshanka
>>214882873podsjetilo me na jednu kliniku koju sam vozio na jarun kad sam taksiraotrebao sam ju jebat al etouglavnom Vito stisaj crtice por favor
>>214882876pa cisto da vidim jel ti kritika shawshanka ima neku tezinu (nema)
>>214882917>le name your top 5aj ti svoje nabroji
Ma ja sam nju trebo jebat
>>214882938moram razmisljat javim ti kasnije
>>214882989ako ti taxi i heat nisu u top 5 nisi pravi exyu incel
Hvala bogu kaj sam turanid alpinid
>>214883049t.gambor
Good day All,Due to the recent Influeza A cases onboard, the ORANGE status code needs to be activated immediately in order to prevent further contagion.Please follow the prevention protocols.Nti iruda!Najebah
Good day All,Due to the recent loud crtici cases onboard, the ORANGE status code needs to be activated immediately in order to prevent further contagion.Please follow the stishaj protocols.Nti iruda!Najebah
>>214883275Aaargh!Ironično si mi preslikao post satirično ga izmijenivši!
>>214883521hehara mrale
ja sam vas jebo
Evo što se desi kad ti vražji keramičar stavlja puno ljepila i teške pločice pa ti onda od težine pukne balkon.Još je i stavljao široke fuge i potrošio tri kile fugir mase ,roze,to je najvjerojatnije bila prevaga da padne balkon kaže mi čovjek koji je to u Njemačkoj radio 3 mjeseca.Majstore neću te javno imenovati ali budi sretan da nitko nije stradao jer bi onda ti bio na drugom svijetu a ja u zatvoruNikad ne dozvolite da vam keramičar stavlja pločice na mokro ljepilo jer bi mogli doživjeti katastrofu biblijskih razmjera.Tražite da isključivo stavlja pločice na SUHO ljepilo i bit će ok jer će biti lakše i neće raditi pritisak na balkon kao u mom slučaju
sanjo sam da sam mali debil na romobilu i spustam se tamo s mirogoja po cesti i kako stanem na romobil i ubrzam tako cujem trubljenje busa iza mene oba idemo 190 na sat nizbrdo onda osjetim ostru bol u kicmi i probudim se
napokon sam se digo za otic izmjerit hormonchekebit ce razine u krvi
eksju basne i prispodobe
Šta to Srbija kupuje od Izraela?
>>214884611kozzhice ispod nabavne
>>214884611tvoju staru
>>214884821Kolika je nabavna za kožice?>>214885032Netočno kučkojebe
marica na ivici ivica u marici
jebate doplatio 36€ da mi izmjere DHT i ne rade ga u Zg neg moraju slat moje izluchevine u svabiju i ceka se 2 tjednazhalosno>>21488506910 jevrejskih suza
>>214885069prestani me zvat kuchkojebom kaj ja to nijesamto si mene pomijeshato ti je ona fora, dooomir ima sarjevski noglosook a ja mostarski
>>214884402Meni se isto ne dize pa sam isao to mjeriti. Zadnjih desetljeca su tolko snizili granicu onog sto se smatra niskim testosteronom da je bukvalno nemoguce dobiti prepisani TRT. Probao sam se bosti 2 mjeseca, al sam odustao zbog brutalnog gubitka kose jbg
>>214884402meni je test 682al sam i dalje neetarska pichkica
>>214885129Dobar časio f91w časovnik>>214885259Heh klasičan kučkojeb>>214885271Šta je to sa zumerima meni se dizao kurac i kad sam bio na herionu a kamoli strejt
>>214885335ma jedi govna zelenko
>>214885335>i kad sam bio na herionukoji debil ovaj lik e
>>214885271dize se meni kolko ocu sam zelim znat jesu mi inseltablete efektivne + Allianz prek posla mi pokriva sve osim DHTa>al sam odustao zbog brutalnog gubitka kose jbgtrebo si rokat inseltablete
>>214885356КУЧКOJEБУЧКOJEБ
>>214885374ak ti opada kosa, nivo DHTa nije ti ni bitan jer koliki god da je kosa ce ti otpadatijednostavno ti je tijelo previshe osetljvonebitno jel DHT 200 ili 500 ili 700, i dalje ce se stanjivati dlaka i otpadati, naravno u zavisnosti od nivoa, brze ili sporijeak si hoces testiran zbog kose, onda odradi si vitamine(D,B,gvozdje...), tsh ft3-4il samo si pocnit uzimat DHT blokatore
>>214885393bez vijeze me meshah, nego jesil ti onaj hrvatski anon kaj si zhivel u s.koreji ?
>>214871932Serbisch Amerikanische Freundschaft
>>214885129Burki fleksuje FRESH FRESH FRESH
https://www.youtube.com/watch?v=fsfKhW_Ys88
>>214885427neda mi se objasnjavat procitaj zadnjih 10 niti
>>214885427Dosao je novi profesor mladostmaksanja na sveucilistu incelologije
>>214885624ma znam fraeuru nego kaj su ti to inseltablete, i sto pokusavash postich>>214885626ja sam dekan ovog threda
nisam spavao celu noc
>>214885666pijem dutasterid ocu vidit jel radi kak treba
>>214885803gdije si to nabavil i kako?
>>214885815prvo minoxidilexpress.com a sad imam recept
>>214885855znaci koska bez receptajel ti bilo lako doci do njega? kod kog specijaliste si isao?
>>214885875>koska?>jel ti bilo lako doci do njega?imaju ga u svakoj apoteci vjv doplata je manje od 10€>kod kog specijaliste si isao?kod privatnog dermatologa nije mi gljivara usrana htjela dat nis osim minoxidila bez obzira kaj sam vec na tabletama pa sam fotosopiro nalazdoktorica opce prakse mi je rekla da bi mi dala finasterid bez specijalista al sam htio dut posto sam vec na njemus tim da me jako zacudilo da bi mi to ona prepisala u mojim godinama bez jakog chelavljenja, rijetko je to kod nas
za vise interior design ideje pratite moj instagram akaunt!
>>214885979>kod privatnog dermatologa nije mi gljivara usrana htjela dat nis osim minoxidila bez obzira kaj sam vec na tabletama pa sam fotosopiro nalaz>doktorica opce prakse mi je rekla da bi mi dala finasterid bez specijalista al sam htio dut posto sam vec na njemu>s tim da me jako zacudilo da bi mi to ona prepisala u mojim godinama bez jakog chelavljenja, rijetko je to kod nasznaci i kod vas je tako, pre bi ti prepisala drogerovu specijalku, heorin nego pisljivi finja sam bio na minu, i prestao nakon 2-3 nedelje, jer je bas uticalo na srcesad si moram terat staru u ljekarnu da uzme lijeka za uvijechanu prostatu svojemu muzhu puzhu(bez rec.)pa si ja to moram sijeckat poslije jebenti zhivot, ni kosu ne mogu imat na miru ko chovijek
>>214886079>znaci i kod vas je tako, pre bi ti prepisala drogerovu specijalku, heorin nego pisljivi finnemres njoj objasnit da ti je kosa sad bolja neg prije jer si skoro 5 mjeseci na tabletamaimas liposomalni minoksidil za narucit cuo sam da je to bolje od solucije za lokalno nanosenje, ja sam probo oralni al su mi natekle oci ko debilchini za tjedan dana
>>214885467Imam 29god.....jebao sam vise od svih zajedno na exyu moguce dva tri puta vise. Radim i imam poslove....danas trenirao blejao malo ovde na exyu...ucio nesto. Odvezao se na sastanak neki gde sam zaradio 140evra i par ugovora nekih napravio. Trebao da se vidim sa devojkom veceras ali sam umoran previse pa sam svratio u pab u blizini kuce na kafu sendvice neke jer sam gladan i sok. Pivo je od drugara....sedim sa tri ortaka i ribom od jednog. Stavili smo po 10evra na celsi veceras i gledali utakmicu ovi pili pivo itd...pukli smo dosao je x. Vutru dunem ponekada ali samo uz teze droge jer ne volim cisto ovako samo to. Za razliku od tebe imam ama bas sve u zivotu....naravno da nemam idealan zivot daleko od toga ali mnoogooooo daleko od ljudi poput tebe sam na svakom nivou.
>>214886135katastoraja sam otishao kod dermatologa, istresao sam jedno 50ak dlaka u umivanoik, samo sam si lagano prolazio prstima kroz kozu, ona si rekla, daj si probaj mozda dijetu promijenit i probaj alpecin i dodji ponovo za 4mjmislim se frajerko, dotle chu ochelavit, i jesam...samo ide
>>214886169respekt brate
>>214882917taj film je dosadno sranje dbi
>>214886259pa kaj ti nije prestalo od tabletameni nikad nije ni opadala vec su mi se sa 18-19 povukli zalisci i otad nije islo dalje zadnjih 7-8g
Pre puno godina, imao sam devojku u Nišu koja je imala čudne prohteve. Poverila mi je jednom nekakve svoje fantazije. Suština je bila u njenoj želji da je povremeno išamaram, bez obzira da li postoji bilo kakav povod ili ne. Objasnio sam joj da to nije moj stil i da prezirem takvo ponašanje. Jedne večeri smo otišli u neku piceriju blizu saborne crkve. Tokom večere sam primetio da gleda u nekog tipa i oblizuje gornju usnu.- Da li možeš da se upristojiš? - upitah je.- Ne mogu. Hmm... osimm... ako bih dobila neki šamar.- Vidi, kad odeš sa ocem u onaj vaš Pejkovac, psujte se, šutirajte se i jebite si mater ali nemoj od mene da očekuješ te ciganluke! Lepo ti kažem, prestani da me blamiraš!- Mmmmm... - promumlala je nezadovoljno i nastavila svoju igru zavođenja.Nekoliko godina kasnije, u sasvim drugom gradu, proveo sam veče sa vrlo iskusnom devojkom. Kad je zapalila cigaretu, zamišljeno je rekla:- Iskreno, očekivala sam od tebe nešto drugo.- Nisi zadovoljna?- Pa i ne baš.- Čudno! Imao sam utisak da ti je lepo. A kakav sam to propust napravio?- Mislila sam da si malo grublji.- Svašta!?!Sada je crv sumnje počeo da mi burgija po mozgu. Ipak je mnogo više onih bez primedbi. Prošlo je još nekoliko godina i upoznao sam ženu koja je u zanosu vikala:- Jače! Jače! - i nikada joj nije bilo dovoljno jako. Sad me je to već nerviralo.- Treba li da nabavim korbač? Pogledala me je zbunjeno.Na ovoj mreži sam upoznao prijateljicu s kojom sam imao prisnu komunikaciju i veliko poverenje u razgovorima o pikantnim temama. Prilično me je iznenadilo kad mi je rekla da voli šamaranje, čupanje za kosu, pa čak i stezanje za vrat.Poenta cele ove priče je da, meni nikako ne prijaju te neke grubosti. To nije moj stil i zaista ne mogu sebe da zamislim u toj priči, sem u jednoj situaciji... kad bi mi partnerka bila Milica. To je jedina žena na ovom svetu prema kojoj bih bio brutalno grub i to sa velikim zadovoljstvom.
>>214885129Why do balkanians care so much about cars?
>>214886562Šta se vozi kod vas u albaniji?
>>214886608I don't understand serbian.
>>214886665Boli nas kurac.
>>214886679Write in english I'll not translate this I'm too lazy.
>>214886530ma nisam ni uzimao nikad nikakve tabletenego sad kevu pokusavam da nateram da proba uzet bez recepta to za prostatu pa da seckam2 godine razlika2023 dlake su bile lijepe debele, crne prave ilirske, sada tanke i sivkaste
>>214886714My bad fren, what I meant to say was, puca mi kurac.
>>214886743kakav ti je to oblik čela ahahah
>>214886795Are you retarded?
>>214886818chemu to??????
>>214886835samo sam se šalila
>>214886743>sad kevu pokusavam da nateram da proba uzet bez recepta to za prostatu pa da seckamto si mozes i online narucit kolko hocesmeni bi svakako bilo manje neugodno nego da smaram kevukoji lijek je konkretno u pitanju
>>214886846postaj ti tvoje chelo>>214886847proscar je u pitanju
sad ce doktor jeronim da prepise
>>214886562Check out the kilometers. Its either a 15+ year old picture or someone took away 200 000 km at least
kako dudla bolesnom smarachu
>>214886821Tata ti je retardiran ciganinu jedan.
alfach daj nam svoje misljenje o alfa romeo đuliji
>mama, kupi mi tablete za prostatu i kurac!>t. srb incel koji misli da je to normalno
>>214886901Okay.>>214886944You're retarded I don't understand serbian and I already told you that.
>>214886821Jebem ti albanska bebo
>>214886976nije normalno ali nemam receptmeni ne bi dali bez recepta, kevi mozhda daju
>You're retarded I don't understand serbian and I already told you that.
>>214886948volem, komso vozi, mnogo dobar auto>>214886977Ma boli me kurac.
>>214886979I'm not albanian I'm swiss-french.>>214887004Stop posting this picture and this picture is edited.
ne razumijem
>>214887004Albanci izgledaju ovako?!?
>>214887001uzmi africku sljivu ili slicno mozda regen 50
why are there no Slovenians in this thread?
>>214887169we got rid of them.
>>214887169Previse testosterona za njih.
>>214887169I asked the same question and where are montenegrians and kosovarians too?
>>214886948oke je al star je to vec auto
>>214887203Izvadi taj francuski kurac iz usta pa napisi nesto pametno.>>214887211Dobar je on doktore, jos ce milja preko njega preci.
>>214887223star je model, vec je 10 godina na trzistuda sad idem novi uzet radije bi BMW 3/4/5
Za železno zaveso stare babe puljo rdečo peso
>>214887254nemam para za novi
>>214886976tako dolazi do incesta
>>214886948homicki auto
>>214887487taman za alfacha
>>214887437dbi nebi ni rabljenu uzimo ak nije QV, ne cini mi se ko neki posebni auto al nije da sam ikad sjeo u njega
jel bolji bmw ili mercedes?
>>214887693beky 1/1
>>214887223Retard.
>>214887693ovisi o modelu
>>214887953pojasni
Treba mi neki lek iz Rumunije ali nemam auto. Da li smem da uvozim lek onlajn ali da ne platim carinu?
>>214888056kaj ti treba sastavim ti ja nalaz od privatnikasam mi daj ime ustanove, adresu, vrstu doktora i to
>>214888075Ovo je više suplement nego lek. Nema da se kupi DAO enzim za histamin kod nas, ne znam što.
Ariel Dorfman and Armand Mattelart - How To Read Donald Duck4/5
>>214888309zas si sam ne kupis loratadin u apoteci
>>214888309koji ce vam to kurac
Sutra drilchuga u 9 joj bože
ufff jebem se blesava. sinoć prije spavanja sam dobio super ideju da se nažderem graha i ribe i sad mi je naravno muka, ko da sam se govana najeoi nemam love baš al dobro, u petak su tardbuxi.
alfachu jesi isao vadit hemeroide danas
uporabitelji lijekova
e da je meni sad jedan """""lijekich"""""
ljekoviti lijekic dusu grije i supcic opusta
nikad nisam lijekovao
>>214890317e nisam mislim da sam pisao vec da sam ga zdrobio medju prstima i reapsorbiro se kroz 3-4 dana nema ga vise praktickial ljepo da si se sjetio
>>214890672cuo sam da za to pederi koriste poperse
nikada nisam pederopoperisao
>>214890914ja sam probao poperse jednom i osjetio pritisak oko vrata i to je sve. ali ja nisam peder pa mozda kod mene djeluje drugacije
e a sad malo risperidonate tabletice izgledaju ko drekovi od hrčka
>>214892130kaj to radi
>>214892232antipsihotik. jako smiruje shizopopizditise
>>214890973ja sam probao jednom bilo je dobro, isto nisam osjetio nikakve pederske osjecajeal cudi me na koju foru su legalni
kako cu karat ovog alfaca u supak palicom
palfach
>>214892130zasu tebrice kaj ne pijes nes modernijeziher si vec piso o tom al sam zaboravio dbi>>214892441na istu foru kak su legalni i arsijevi - nisu poimence navedeni u zakonu
>>214892482a gle treba psihokemijom pogasit one židovske satelite koji me snimaju, naveče dapače pijem i olanzapin za svaki slučaja ko za vraga risperidon dobivam od izraelske firme teva, i još jedan lijek koji mi pomaže da ne pizdim dobivam od židovane znam kaj da mislim o ovome al u svakom slučaju sam miran ko bubica, možda je i bolje tako
>>214892594pa ali stvarno nas snimaju i sad jos eu hoce uvest da nam sve poruke citaju prije enkripcije
>>214892594a zasto se bojis zidova
>>214889490>>214889519Ma to je dijetalno suplement. Sestra ne može jesti sir ni da pije pivo zbog histamin.
>>214893221cega se bojis ako nemas kaj skrivati
>>214893263Gotovo je za sestkrajinu
>>214893221>>214893247batice to se zove paranoidna sch i zato već desetljećima pijem terapiju i relativno dobro sam
>>214893324a zasto bas zidovi a ne nesto drugo
>>214893269ovo jebote, to brijanje na skepticizam je za dotepence koji su traumatizirani od svoje pripizdine, ja sam gradski decko i imam povjerenja u nase institucije.
>>214893389postavio si pitanje svih pitanja, svaki pacijent ima neku svoju foru na koju zabrije i ne može se maknit od nje, i to obično traje čitav životkako da ti opišem, ovako pod lijekovima mi je jasno da brijem, i dalje sam turbo sumnjičav al se ne sekiram oko toga i čak mi je sve to smiješno na neki način
nepalci se si sredit drzavu prije nas
pa neko mora delat. kao kaj su hrvati zamijenili ilire tako buju nepalci zamijenili nas. kaj ne kuzis da je to u civiliziranom svijetu sasvim normalno, samo kod nas na brdovitom balkanu se od toga pravi dramu.
nepalska diskord revolucija 2025
oce ko samnom veceras u cinestar arenu u 19 na "ubicu vragova"?
zasto se kaze kvart iako ih ima vise od 4
E2 Estradiol 38.7 pg/mLT Total 508.2 ng/dLTSH 2.873 mIU/LLH 3.7 IU/LFSH 4.2 IU/L
>>214894038imas jednu cestu sjever-jug i istok-zapad u zg je to slavonska avenija i holjevceva
>>214893263to je tiramin a ne histamin jebem te u usta
>>214894110jel ovo istina?
>>214894110frf kak se zajebo likjoš se ja pitam kog vraga će ovaj uvozit jebeni rinolan iz rumunije kad ga dobiješ u svakoj ljekarni, to je u rangu kafetina koliko je benigna i često korištena tableta
>>214894192znaci gledam i ne vjerujem
>>214893389zato jer kontroliraju medije, financije i politiku. znaci doslovno svaki aspekt zivota drze pod kontrolom
>>214894427tebe nitko nista nije pitao
нoви хлeб гoтoвo>>214895129>>214895129>>214895129
women zou ba
nichto
i'm helping
>>214895913čom pomahaš?
>>214895986to je medved'
what is this thread
>>214896037dog
fini?
>>214896123to je moja
zamisli ozenis objesitsehocicu
ajmo sada malo o ozbiljnim temama24 karat zlatna labubu lutka vs tung tung tung tung sahur