[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / r / s / t / u / v / vg / vm / vmg / vr / vrpg / vst / w / wg] [i / ic] [r9k / s4s / vip] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / pw / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / vt / wsg / wsr / x / xs] [Settings] [Search] [Mobile] [Home]
Board
Settings Mobile Home
/int/ - International

Thread archived.
You cannot reply anymore.

[Advertise on 4chan]

File: narancs.gif (98 KB, 736x636)
98 KB
98 KB GIF
kurva anyátok
>>
szűz
>>
File: Gl1qrYAboAArSxK[1].jpg (279 KB, 1280x1920)
279 KB
279 KB JPG
Tomori
>>
File: 1757318557783963.mp4 (2.34 MB, 1080x1920)
2.34 MB
2.34 MB MP4
>>214896948
Gyenge.
>>
Annyira szeretnék most egy ilyen lányt babusgatni. Sajnos ez nekem már nem fog többet megadatni. Hálás vagyok, hogy megtapasztalhattam párszor mondjuk, ez tényleg a legcsodálatosabb nöi forma.
>>
Az ázsiai lányok puhaságával semmi sem veszi fel a versenyt, a fehér nö kibaszott férfiak.
>>
>>214898020
pedofil vagy
>>
>>214898159
áh itt csak egy olyan van, az meg az örkényi gyerektapogató
>>
>>214898159
Ez hol pedofilia?
>>
De igen, azért írt a fiatal indonéz lány is mert én egy gusztustalan pedofil vagyok aki kihasználja a szerencsétlen lányokat.
>>
Retteg, hogy visszamegyek és az undorító testemmel kelljen foglalkoznia, ezért kérdezi hogy megyek-e, mert így nem izgul hogy véletlenül egyszer ráírok, hogy "itt vagyok". Vietnámi lányok dettó.
>>
>>214898281
pofa be késforgató normálféreg
>>
File: Gw5nyEzakAAjDYc.jpg (337 KB, 1152x2048)
337 KB
337 KB JPG
>>214897146
>szilikon
>sportmelltartó
>meg alá a rendes melltartó
>meg két csomag zsebkendő
>seggen ugyanez
tessék, neki van egy darab núdja az interneten, le lehet ellenőrizni, nem trükközik
>>
File: GzhxKj-bkAMQokY[1].jpg (1.58 MB, 1920x2880)
1.58 MB
1.58 MB JPG
kapucsínó irodanéni?
>>
JAJ MI LETT ADÁVAL GECC CSÓRÓMSZ
https://youtu.be/OC8C4BsnizU?list=RDOC8C4BsnizU&t=144
>>
borárossy “30 éve járok 4csányra, hova lett mindenki 325 postánál amúgy” moldova
>>
>>214900471
Ki lettetek égetve a gecibe, persze nincs ebben semmi öröm, a jutalmam üresség és magány. Nincs happy end, de legalább kiadtam magamból mindent. Tiszta lelkiismerettel fogom felakasztani magam, én semmit nem viszek magammal a sírba ez a nép, ez az ország és ez a világ visszautasított engem. A mocskos prolik nyertek, nem hagyták, hogy én több legyek.
>>
>>214901253
hívj valami shágíjvonalat inkább. am miért pont a kötél a fixációd?
>>
>>214901360
Felhívom öket és mit mondok? Hogy kudarcot vallottam az életben, semmi esélyem az önmegvalósitásra és az anyagi boldogságra? Mit fog erre mondani?

A kötél nagyon tiszta férfias öszinte módja az öngyilkosságnak. Nök ritkán akasztják fel magukat.
>>
>>214901465
Te "férfinak" tartod magad?
>>
Ez megint olyan talaj, ami nagyon ingoványos.

"hmmm nekem sincs pénzem és karrierem és én is magányos vagyok, akkor én is öljem meg magam?"

a rendszer ezért sem fog engem kiemelni és engedni a boldogulásom, mert azzal elismerné, hogy élhetetlen szar az élet ami jutott. Nem, el kell menni a gyárba gürizni, össze kell jönni valami elhasznált kiöregedett rostással és kell hozni a gyereket csokra, hogy a sok proli is megnyugodjon, hogy ez a normális. Irgalmatlan rikácsolás lenne, ha az lenne a képükbe tolva, hogy igen van aki ahelyett hogy élné az ö életüket felakasztja magát.
>>
>>214901539
Igen, ráadásul egy nagyon kitartó és keményen küzdönek. Sajnos nagyon nehéz volt a sorsom és elfáradtam a küzdelemben. Nincs bennem szégyen mert tényleg a teljesitöképességem határáig mentem.
>>
De persze ha megölöm magam akkor csak simán egy lesajnált bolond leszek. Nem nyerhetek, sajnos nekem nem juthat normális élet. Vagy elfogadom a legalja túlélést vagy bolondként földelnek el. IGazából ezzel is kibékültem, fáj az igazságtalanság de nem zavar már, borzasztó szenvedéssel járnak már a mindennapok, semmi sem érdekel csak szeretném ha vége lenne.
>>
Nem igaz, hogy egy kurva napig nem lehet szüneteltetni az állandó késforgatást.
>>
File: 1.mp4 (2.37 MB, 850x480)
2.37 MB
2.37 MB MP4
Beltenyészes szláv pofa, alkoholizmus, fast food, multilang logika.
>>
>>214901930
Egy hétig nem postáztam, miröl beszélsz? Meg ez hol késforgatás? Magamban forgatom a kést nem másban.
>>
File: 2.mp4 (2.39 MB, 850x480)
2.39 MB
2.39 MB MP4
Biztos inszel szegény. Kellene neki tanácsokat adni.
>>
>>214902139
Gyülölöm, hogy vékony a faszom, még ennek is vastagabb. A nök a vastag faszt szeretik.
>>
>>214901465
>Hogy kudarcot vallottam az életben, semmi esélyem az önmegvalósitásra és az anyagi boldogságra?
mondd nekik ezt és postázd be a válaszukat, ha úgyis ömmölsz akkor nem mindegy?
>>
Kivül-belül egy totális csöd vagyok. Tényleg nem tudok olyan dolgot mondani ami boldoggá tenne ömagammal kapcsolatban. Az egész létezés egy pokol.
>>
>>214902736
Nincs kedvem ehhez, amúgy tényleg kíváncsi lennék mit mondanak, de gondolom ilyen nagyon általános faszságokat, hogy ha "jobban leszel akkor másképp fogod látni" meg "nem is olyan nagy a baj van megoldás", "biztos jobbra fordul" és a szokásos sablonok.
>>
>>214902683
de legalább nem 12 centis
>>
Alapból én nem vagyok krízisben, nem valami tragédia ért és amiatt van baj. Az ilyen öngyilkosvonalak ezeknek vannak, akiket otthagyja a barátnöje, kirugják a munkahelyéröl meg társai, nem olyan embernek aki hosszú évek kudarcai alatt jutott a mélypontra. A magamfajtának nincs segítség.
>>
>>214902736
egyszer én chateltem ilyen lelkisegély szolgálattal, eredetileg csak viccből, de végül is leírtam az igazságot és az volt a válasza, hogy azt érzi rajtam, hogy sok bennem a düh és a keseredettség. ott inkább bezártam.
>>
>>214902827
Nem tudom, engem nem boldogít hogy valakinek az enyémnél is kisebb.
>>
>>214902896
Általában maguk a segítök is sérült emberek, ez olyan terápia számukra, tényleges megoldást nem tudnak.
>>
>>214902683
Majdnem minden nap megbassza őket gumi nélkül, még seggbe is hagyják. Vagy egy éve csinálják. Fent van a netten archiválva. Ennyire szenved az átlagos muszkovita.
>>
>>214902946
nekem úgy tűnt valami nyugger vénasszonnyal chatelek
>>
File: G05QuRkbUAAejcY[1].jpg (275 KB, 1366x2048)
275 KB
275 KB JPG
na ez
>>
>>214903254
És ez a fogyatékos sem csinál semmi mást mint reggeltöl estig ázsiai lányokat postáz, annyira elképesztöen szánalmas.
>>
>>214903254
boldog tosze
>>
meg köll bolondulni
>>
File: G04k2KybUAA-Q9A[1].jpg (148 KB, 850x1280)
148 KB
148 KB JPG
>>214903299
beszélgess a popsival ő a fonálban az érvágómester
meg talán fizet is ha lepippantod
>>
>>214903338
én tudom minek örül (szláv pasi)
>>
postázott a dori
>>
>>214903473
*dalit
>>
>>214903473
pofán foglak verni ezekért a leszlávozásokért
>>
File: IMG_20250915_200735.jpg (939 KB, 1080x1821)
939 KB
939 KB JPG
Na erre vajon mit őrjöng a finnyás koldus?
>>
>>214903750
valaki rákattint ezekre?
>>
File: G0eMjQ-b0AAX_cC[1].jpg (164 KB, 1536x2048)
164 KB
164 KB JPG
csak nekem szar a csivitter?
>>
>>214903918
nálam most jó
meg a 4szar se szarta össze magát ahogy esténként szokta
>>
>>214903943
állítólag most a napokban a zselekom az országban mindenhol szerel, azért szarakodik
de fura hogy csak egy oldal
>>
File: G0UKbKobsAA9PM0[1].jpg (225 KB, 1406x1973)
225 KB
225 KB JPG
tépném marnám
>>
>>214903750
Ez számomra nem nö, tényleg mintha egy férfit néznék. Abszolút semmi gyülölet vagy rosszindulat nincs bennem, objektíven mondom hogy tényleg még ingyen sem hiszem, hogy megbasznám, borzasztó kanosnak kellene lennem ahhoz.

Én tisztában vagyok a vágyaimmal és önmagammal.
>>
>>214904381
aranyos!
>>
Ilyen tipik magyar szakmunkásfeleség, aki egy "hihetetlenül jó csaj" meg "jó fogás". Nincs ezzel semmi baj, csak nekem ne legyen hozzá semmi közöm. Engem ezekkel a basic magyar nökkel a világból ki lehet üldözni, ez a réteg tényleg a magyar melósoknak meg migránsoknak való, én ezeknél szintekkel magasabban vagyok.

Hiába akarja a világ nem fogok megtörni, nem fogok ilyen szarmagyar prolinával még csak dugni sem.
>>
>>214904533
te ne tegyél megjegyzést a szakmunkásokra, azok tisztességesen dolgoznak és jó pénzeket is keresnek
>>
>A Puzsér Róbert működtette Inga mögött álló Tudatos Választókért Alapítvány is kapott mintegy 37 millió forintot az egy százalékos felajánlásokból.
kek hát az lófasz
>>
>>214904533
>én ezeknél szintekkel magasabban vagyok.
húha
>>
Lehetett volna Orbánéknak tökük és leállíthatták volna az adó 1%-okat, ezek a magyargyűlölők jövőre is írják majd a provokatív cikkeket, meg csinálják a doksifilmeket arról, hogyan szervezik ki háromszor többért a piaci árnál a közbeszerzéseket fideszes cégeknek, amivel amúgy nyilván kevésbé van gond, mintha egy brüsszelcsicska kormányunk lenne (ami lehet, ugyanígy lopna), de hergelésre alkalmas.
>>
Az ötödik helyre került a Krisna Tudatú Hívők Közössége 1,1 milliárd forinttal 103 ezer felajánlótól, és őket követi az Evangélikus Egyház egymilliárd forinttal 98 ezer adózótól.

A Mazsihisz 181 millió forintot kapott 13 ezer embertől, míg a kormány által támogatott zsidó közösség, a Köves Slomó vezette EMIH-nek 29 milliót ajánlott fel 2560 fő.
>>
>>214903557
az igazság miatt akarsz rámtámadni?
>>
>>214904991
A szüzesség miatt legfeljebb
>>
File: Gz_x0tibkAE113x[1].jpg (725 KB, 2449x3674)
725 KB
725 KB JPG
>>214904991
hazudsz amikor leszklávozol
>>
File: Gzk63ozbkAAhz59[1].jpg (217 KB, 2048x1536)
217 KB
217 KB JPG
sértésnek veszem
>>
>>214904533
>prolina fhuj!
ugyebár a kurvák azok úrinők lmaoo
>>
>>214904719
A szakmunkást nem pejoratív értelemben mondtam, nélkülük nem lenne semmi. Azért vagyok tele gyülölettel mert ÉN nem akarok szakmunkás lenni, és úgy érzem a világ mindenáron bele akar ebbe kényszeríteni.

Ez a prolina most eléggé gaslightolt, pontosan benne van minden amit én nem akarok, és amibe ez a világ engem bele akar kényszeríteni.
>>
>>214905366
Igen sok kurva ezerszer nöiesebben és kifinomultabban viselkedik, Hà Trang (akit naponta 8an szétkefélték) volt ennek a csúcsa. Nem értem miért ennyire nehéz megemészteni a világnak, hogy a prolik/szakmunkások nem a világ csúcsai, és ha valaki nem akarja ezt az életet az nem lesz rossz ember.

Az volna a lényeg, hogy mindenki boldog legyen, rengeteg proli/szakmunkás elégedett az életével, ami tényleg jó, de nem értem miért van ilyen ördögüzés, ha valaki azt mondja, hogy neki ez nem felel meg.

Szerintem apám miatt van felettem ilyen átok, aki egy melós volt egész életében és gyülölte, és nagyon nehezen viselte, hogy nem voltam hajlandó én is a melós sorsát megosztani. Ö olyan ember aki, aki mivel szenvedett azt tartaná igazságosnak, ha nekem is szenvednem kellene. Ritka nyomorult ember, a legtöbb ember azt akarná, hogy a fiának jobb sorsa legyen.
>>
>>214905317
nem kell magadra venni, mivel semmi kapcsolatod nincs a rizsangyalkákkal
>>
Csak arra tudok gondolni, hogy én archetípusom alapján a "magyar melós" vagyok, és ha én kitudnék lépni ebböl a melós létböl, akkor azzal precedenst teremtenék, hogy más melósok is ledobják a rabigát, a rendszer meg fosik, hogy mi lesz ha nem lesz aki gürizik. Ha én bevállalnám ezt a proli életet, akkor lehetne romantizálni rajtam keresztül, hogy na hát nem is olyan rossz ez. Nagyjából erre vagyok kalibrálva, vagy kussban melózom a prolinámmal vagy bolond öngyilkosként temetnek el. Nekem ezzel semmi bajom, csak gyáva vagyok kinyírni magam.
>>
>>214905635
És valószinüleg nem is lesz szarmagyarként. Mire 35 évesen oda jutna, hogy menne szexturizmusozni vietnámi, oda jutunk hogy a Vietnámiak fognak ide jönni fehér nöket baszni. Mi lecsúszunk ök fel. 2035be valami indiai dalit faluban esetleg tudnak majd a magyarok kurvázni. Esetleg valami afrikai sárkunyhós faluban.
>>
Felkéne öket hívnom, és elmondani hogy chatgptvel beszélgettem és ajánlotta, hogy hívjalak fel titeket, majd elmesélni a dolgokat a melós kitöréséröl.
>>
>>214905814
hívjad
>>
>>214904958
Ez vicces, de én krisnásokról sehol a világban nem hallottam. Tényleg szerintem Magyarországon kívül nincsenek is. Most rákerestem mi ez angolul és még csak az említésével sem találkoztam SOHA és SEHOL
>>
>>214905915
Felesleges, csak trollkodás lenne az egész. Erre nincs megoldás, melósokra szükség van, ha nem lennék melós én kényszerítenek másokat arra, hogy azok legyenek. A lapátot valakinek (egyelöre) kell valakinek fognia. Valakinek kell a gyárban a gépet raknia. Valakinek kell házakat építeni. Biztos van ennek is szép része, de többnyire csak gyötrelmes kínkeserves munka semmi megbecsüléssel.
>>
>>214906028
ja a jeetpt szarodat ne gondold hogy megnéztem
>>
foslim genocídium

https://x.com/Osint613/status/1967500984428462466
>>
>>214906028
telefonálj már geci amíg nem adod el a telefonod
>>
>>214906315
ezeknek nyugaton egy csomó tanár lefeküdt
az a vicc hogy ilyen aprópénzekért
>>
>>214906494
De mit mondjak? Hogy meg akarom magam ölni mert nincs pénzem és nem vagyok hajlandó olyan munkát végezni amire alkalmas vagyok? Erre szerinted mit mondanak?
>>
Viccen kívül felhívnám öket, ha lenne bármi értelme. Nem akarok ilyen öngyilkosjelöltek blacklistre kerülni, nem akarok problémát a rendörökkel ilyesmi. Nem akarok ilyen felhajtást magam körül, semmi szükségem erre. Ez nem segélykiáltás meg nem akarom, hogy "megmentsenek" és tényleg a végét akarom ennek a szarmagyar nyomornak.
>>
File: G046kmhbIAIfwwH[1].jpg (236 KB, 1366x2048)
236 KB
236 KB JPG
>>
>>214906600
hát csak úgy tudhatod meg ha felhívod őket
>>
>>214906929
Nem akarok bajt magamnak, meg nem akarom szórakozni sem. Valószínűleg valami nagyon melóst kapnék alapból. Most mit mondjon még ha egyet is ért? 'Igazad van, ez nem éri meg, öljed meg magad.'
>>
Talán pont ez a lényeg, hogy objektíven nézve igazam van, de ezzel mit lehet kezdeni?
>>
File: 1757965349735902.jpg (90 KB, 1024x982)
90 KB
90 KB JPG
olyan barna vagyok mint a szar. tippek tudtok erre?
>>
Esetleg kioktatna, hogy ö kevesebbet keres és boldogan megél, nem a pénz a lényeg nem kell utazni nem kell ázsiai barátnö vannak szép magyar lányok nem olyan rossz a gyárban dolgozni etc. etc. Miért vágysz ilyen dolgokra és sorolhatnám.
>>
>>214907325
fu. megbasznám ezt a csudinát. ez a jó nő pedig. nem kell senkinek. legalábbis zsigeri reakciója ez a legtöbb férfinak. aztán ruha alatt meg olyan bundát rejteget ami minden csepp gecit kiprésel könnyen belőled
>>
>>214906677
Ha ennyire meg akarod ölni magad, akkor miért rinyálsz itt hónapok óta és miért beszélgetsz egyáltalán arról, hogy felhívod a segélyvonalat? Nem akarsz te meghalni, azt várod, hogy valaki vagy valami visszarántson az életbe, aztán mehess megint Vietnámba meg Indonéziába kurvázni.
>>
van új BLACKED
>>
van új gecigránát
>>
>>214907733
Nem akarok meghalni, ezt jól látod, de így élni sem akarok ezért akarom megölni magam, ennyire egyszerü. Az egyetlen dolog amire szükségem van az a pénz, ami egyszerüen NINCS.

Rinyálni meg azért rinyálok mert egy szobában bezárva élek hónapok óta, bármi remény nélkül, hogy megoldást találjak az anyagi gondjaimra. Az nem megoldás, ha 250e ftért végzek valami alja munkát, az csak rosszabbá tesz mindent.
>>
A segélyvonalat meg viccböl hívnám csak fel, mert tényleg az most a megoldás problémámra, ha pénzhez jutok. Nincs más "segítség". A másik megoldás az lenne, ha lehetöséget kapok SOK pénzt keresni, de a családom elmebeteg melósokból áll, barátaim nincsenek (akik voltak azok is csórók).

Itt tényleg ennyire egyszerü a képlet, hogy egy melósnak elege van a melós életböl és inkább a halált választja.
>>
mért nem leszel jutyuber? rohadt sok érdektelen szarmagyar van akik valahogy megélnek az internetes magamutogatásból.
>>
Ráadásul mivel magyarok vagyunk végképp nincs megoldás, mivel borzasztó nehéz helyzetben van mindenki és brutális a szegénység/reménytelenség. Itt tényleg nincs olyan, hogy valaki alanyi jogon kap valami munkát, állami helyeken. Az egész ország a nepotizmusra épül, mivel az egész gazdaság egy illuzió ami munkaeröközvetítésre épül, a vezetöi pozíciókban is lényegtelen ki van, ezért minden haveri alapon történik.

Borzasztóan lehangoló magyarnak lenni, ez tényleg mindennek az alja.
>>
>>214908118
Hjaj geci beszarok már ezektöl a kéretlen tanácsoktól.
>>
oké akkor riso del giorno >>214903254
>>
Tényleg mennyire nem értitek, hogy én mennyire komolyan mondom a sorsom. Nekem NEM lehet olyan életem amilyet szeretnék, egyszerüen NEM lehet. Én NEM érezhetem magam jól, nem lehetek nyugodt és elégedett. Egy rohadt mocskos alföldi rabszolga vagyok aki évszázadok óta az urakat szolgálta ki, azoknak az uraknak a leszármozattai uralkodnak most is. Valószinüleg nem megyek ki Angliába nem is leszek ezekkel tisztában, és valami gyárban robotolnék most is. Persze gyulolnem, meg mint egy melós panaszkodnék, de csinálnám.
>>
>>214907275
>'Igazad van, ez nem éri meg, öljed meg magad.'
az mondjuk ebikus lenne egy segélyvonalastól kek
>>
>>214908355
a zogbán vitygójnak nem hinném hogy nagyon nagy urak lettek volna a felmenői lel
>>
>>214908383
Abszolút nem lenne sokk, csak elmondanám, hogy már volt a nyakam körül kötél csak beszartam. Tényleg keresnem kellene valakit aki álmomban agyonlö vagy hasonló. Biztos van valami beteg ember aki bevallalná, hallasz ilyen dolgokat mindig. Utánna azt csinál a hullámmal amit akar, megbaszhatja megehet feldarabolhat kitömhet nekem tényleg mindegy. Csak csendben fájdalommentesen öljön meg.
>>
>>214908428
Pedig de, nyilván ez nem olyan nagy karrier de nem is az alja. Az én nagyapám aki '29ben született egy 4 elemit végzett parasztember volt akit 10 évesen elküldtek inasnak mert nem tudták etetni. Anyai ágon meg cselédek, és rengetegen öngyilkosak lettek. Ezek ilyen generació beágyazott dolgok, szó szerint én genetikailag vagy kódolva a társadalom aljára. Nekem mindig a legfáradtabbnak kell lennem, nekem mindig a legtöbbet kell dolgozni, engem mindig a legjobban le lehet húzni. Ha kiállok magamért nem történik semmi, csak egy hülye vagyok aki ugrál. Senki nem áll ki értem, inkább mások is belémrugnak egyet. Föleg a melósok amikor arról beszélek, hogy én nem tartozom közéjük, és amúgy teljesen jogosan. Ez az egész el van baszva.
>>
Kép lemaradt, Orbán családja generacióról generációra ment felfele. Abszolút nem ilyen meseszerü karrier az öve.
>>
Aztán ott vagyok a társadalom alján olyam emberekkel akikkel az ég egy világon semmi közünk egymáshoz, és megvan lepödve mindenki, hogy én ezt nem vagyok hajlandó csinálni. Már az sem érdekel, hogy objektíven nézve mennyire van igazam, ha ott van a helyem valóban (amit kétlek) akkor sem vagyok hajlandó csinál. De ugyanez nökkel, ha tényleg ilyen prolina a párom (amit kétlek) akkor nem lesz párom. Engem nem érdekel már ez az egész.
>>
>>214895889
Your changed the picture
>>
Meg majd a melósok meg prolik szerint fogok agonizálni, mert szemét dolog, hogy ilyeneket mondok amikor a világ szerint nekem is ott a helyem. A jó kurva anyját az egésznek, én alapvetöen egy nagyon tiszteletteljes ember vagyok de ha a világ engem nem tisztel akkor én miért tiszteljem? Ha nem érzem magam megbecsülve mint ember akkor tölem miért várják ezt el? Olyan irgalmatlanul elbaszott és nyomorult ez a magyar valóság, hogy elmondani nem tudom. Az egész nép elmeroggyant sérült hulladék.
>>
unalmas már
>>
>>214908948
Hidd el nekem is kurvára elegem van, kérdezem mi a faszomat csináljak? Meg kell magam ölni de nincs bátorságom, mégis MIT csináljak?
>>
>>214908983
leszarom
>>
De komolyan kérdezlek MIT csináljak?
>>
>>214908983
késforgató normálköcsög
>>
>>214909001
Én is, na és most mi lesz?
>>
>>214909021
add el a házat amiben laksz, a pénzt váltsd át valutára, aztán szívódj fel dél kelet ázsiában.
>>
>>214909091
én inkább az öregfasz szopást ajánlom
>>
>>214909091
Nem tudom eladni, mert nem az én nevemen van meg amúgy sem érne sokat. Ilyen 20 millió forint az nem pénz, 2-3 év alatt simán elmegy ha az embernek szép barátnöje van, és akkor mit csinálok? Még ilyen puritán állapotban is legalább fedél van a fejem felett. Ha tudnám, hogy eladom és amikor elfogy a pénzem valaki fejbe lö azonnal csinálnám, de 40 évesen nem akarok hajléktalan lenni, mert az eddig tapasztalataim alapján nem lenne bátorságom megölni magam.
>>
File: IMG_1071 2.jpg (169 KB, 1080x1350)
169 KB
169 KB JPG
menő…
de Jomi menőbb
>>
>>214909306
>nem az én nevemen van
meg szokták azt oldani akkor is
>2-3 év alatt simán elmegy
hát de nyernél még 2-3 évet a földi paradicsomban. nem érné meg?
>>
File: Fei_WvxaUAAYWuY.jpg (458 KB, 1361x2048)
458 KB
458 KB JPG
>>214909376
kétségbe vonható hől
>>
>>214909468
Hogyan szokták megoldani? Kíváncsi vagyok.

De megérné a 2-3 évet a földi paradicsom, de nem akarok utánna hajléktalan lenni. Ezt nem érted meg, ENNYIRE nem vagyok hülye, hogy a fejem feletti fedelet elkurvázzam. Bár a dolgok jelenlegi állása szerint, ez a fedél a felakasztott rothadó hullámnak fog már csak védelmet biztosítani. Tényleg nem tudom mi a megoldás, ez így nyilvánvalóan nem müködik.
>>
Nem akarok egy elbaszott élet miatt ilyen teljesen önpusztitó mindent leromboló életet élni, de egyszerüen nincs erre megoldás. Ennek a prolinás gyárimunkás csokos magyar szarvalóságnak még csak a gondolata is szorongással meg rosszul léttel tölt, és kb. még örülhetek ha ez összejönne. Ebbe a reménytelen szar országban irgalmatlanul szerencsésnek és keményen kell dolgozni, hogy összejöhessen egy más fajta élet, amiröl én már teljesen lecsúsztam. Egyszerüen nincs kiút vagy megoldás.
>>
>>214909656
>Hogyan szokták megoldani? Kíváncsi vagyok.
nem tudom, gondolom alá tudod írni az öreganyád nevében. öreg emberek feje felől sokszor eladják a lakást és csak akkor derül ki, amikor meghalnak és jönnek az "örökösök" csak éppen nincs mit örökölni.

>nem vagyok hülye, hogy a fejem feletti fedelet elkurvázzam
a 20 millióból azért el tudnál éldegélni tisztességesen néhány évig és utána meg ugyanott lennél ahol most, de legalább még 2-3 évet tudnál igazán élni, nem nyomorogni. nyilván nem oldaná meg a problémáidat véglegesen, de elodáznád.
>>
>>214909779
Nem morzsázom, hogy kié az ingatlan de nem tudom aláíratni vele és eladni. Nem is csinálnám meg, én nem vagyok ilyen cigány. Bár igazából lehet pont ez a baj, és ezt kellene csinálnom. Tényleg lopnom csalnom hazudnom kéne, akkor nem szenvednék ennyire.
>>
>>214909866
>lopnom csalnom hazudnom kéne, akkor nem szenvednék ennyire
istensebesség tesi
>>
>>214909866
https://www.youtube.com/watch?v=XlTPl6hL0_Q
>>
de amúgy igen, akárkié a ház, ki kell játszanod és a pénzzel lelépni az indonéz szigetvilágba. úgy sem találna meg soha, akkor nem mindegy?
>>
>>214909887
Pár hónapja chatgptvel odáig jutottunk, hogy ilyen piti netes csalásokra akart rávenni. Leírta lépésröl lépésre, elég vicces volt.
>>
>>214909930
Mert nem ilyen ember vagyok, képtelen lennék rá. De valószínűleg ez lenne a logikus lépés, mert ennek ami most megy nem lesz jó vége. Érdekes kérdés, hogy az életveszély feljogosít-e bárkit is ilyenre. Kicsit ilyen bün és bünhödés lájt.
>>
meg amúgy is, aki felajánlotta neked a házat amiben laksz, annak valószínűleg nincs is rá szüksége, különben akkor vagy benne élne vagy már eladta volna. neked viszont van szükséged a pénzre egy tisztességes életért cserébe. társadalmilag így lenne igazságos.
>>
szoktad is mondogatni, hogy bárkit elárulnál a pénzért. na itt a lehetőség.
>>
File: IMG_1077.jpg (442 KB, 1536x2048)
442 KB
442 KB JPG
hajajj, valaki huszonhetes lett
>>
>>214909921
5:57 től xdddd
>>
>>214910106
Kurvázni Indonéziában nem igazán nevezhetö tisztességes életnek, az az én igényem az önmegvalósításra és a luxusra. Egy fix pontot arra cserélni elmebetegség lenne, akármennyire is az tenne boldoggá. Igazából szomorú, hogy választani kell.
>>
>>214910239
akkor szenvedj és éhezz tovább.
>>
>>214910188
Ezzel elsösorban önmagamat árulnám el, értem mire megy ki a játék de ez tényleg nem müködöképes dolog. Otthon kell az embernek, ha más nem, hogy legyen hol meghalni.
>>
újra
>>214906194
>>
File: G00uVG_bYAApkIX[1].jpg (436 KB, 1536x2048)
436 KB
436 KB JPG
>>214910191
az macskának elég öreg
>>
>>214910274
Alapvetöen igazad van, mert ennek valóban semmi értelme. Tényleg mindent fel kellene magam körül égetni, elszórni a pénzt aztán felkötni magam, de ennek már kétszer nekimentem Vietnámban és soha nem volt bátorságom. Most is Jakartában azt mondtam, hogy kiugrom a 33ikról ha elfogy a pénzem, aztán két szenvedés után kuncsoroghattam pénzt repülöre.
>>
Na most jött a telekomtol az uzenet, hogy nincs pénz a korlátlan csomag meghosszabitasara. Van 2gb datám aztán netem sincs :D
>>
Borzasztó szánalmas vagyok, borzasztóan lecsúsztam.
>>
File: cantenna.png (1.55 MB, 1110x997)
1.55 MB
1.55 MB PNG
>>214910406
csak van valami ingyenes wifi a faludban
>>
File: IMG_1075.jpg (606 KB, 1536x2048)
606 KB
606 KB JPG
>>214910346
Jomi naveke moloda
>>
>>214910503
Ez nem falu ez szölöhegy, címem sincs csak helyrajzi számom.

Mindegy vettem 1000 forintért korlátlan egy napos netet, holnap meg eladom a telefont és be fogom tudni fizetni.
>>
File: IMG_1049 2.jpg (271 KB, 1080x1440)
271 KB
271 KB JPG
>>214910483
ez csakis azért van, mert roma vagy
>>
>>214910591
>vettem 1000 forintért korlátlan egy napos netet
mi a fasznak? az a 2 giga még napokig elég lett volna
>>
>>214910637
YouTube megy a háttérben.
>>
>>214910737
youtubera van pénz de ételre nincs xdd
>>
File: G0W8D0vawAAIidp[1].jpg (450 KB, 1536x2048)
450 KB
450 KB JPG
>>
File: IMG_1076 2.jpg (471 KB, 1536x2048)
471 KB
471 KB JPG
>>214910850
túl kúl
>>
1-2 ember csinálja a rizspostát vagy egy teljes ízlésficamos közösség lakik a threadben?
>>
>>214911105
3 pernaszűz
>>
>>214910773
Ember ne legyél már elmebeteg, az interneten az egyetlen szórakozásom. Mi a faszomat csináljak net nélkül? Tudom trollkodsz, de ez olyan szinten elmebeteg, hogy szavakat nem találok.
>>
10e ft havonta a net, ez naponta 300 forint. Most gondold el, hogy 300 ftal több pénzem lenne kajára, de egy hideg szobában ülnék egész nap anélkül, hogy bármit tudnék csinálni.
>>
File: Gyq3mQXacAI16Rv[1].jpg (378 KB, 1156x1541)
378 KB
378 KB JPG
>>
Talán azért triggerel ennyire, mert nekem tényleg ilyen családom van. Föleg az apai nagyszüleim voltak ilyenek, ök számukra ha volt "száraz kenyérhaja" amit teába meg cukorba mártogattak akkor már nem volt ok a panaszra. Szó szerint inkább sötétben botorkáltak mert a villany drága (1995 körül).
>>
>>214911105
itt mindenki ilyen
ha úgy érzed, ez nem neked való, tiplizhetsz máshova
>>
https://www.youtube.com/watch?v=TOzEnwl7LkA
>>
ABszolút nem szeretettel meg boldogsággal gondolok erre vissza, hogy bezzeg a régi öregek a jég hátán is megéltek, hanem maró gyülölettel, hogy ez az én vérvonalam. Ez a nyomorgás lemondás dicsöítése felháborít. Ha azt mondanám, hogy ma csak 5 tojást meg 300 gramm felesborsot egész nap, akkor a nagyanyám mondaná, hogy ejha ilyen jól megy, hogy 5 tojást megtudtál enni?
>>
File: 1746094371666115.jpg (34 KB, 500x400)
34 KB
34 KB JPG
itt mindenki ilyen
ha úgy érzed, ez nem neked való, tiplizhetsz máshova
>>
igen pedó téged nem számítalak ide
>>
>>214908862
Olyan hülyeségeken pörögsz, senkit nem érdekel, hogy milyen osztályba tartozol. Az számít, hogy néz ki a nőd. Ha meg még nem találtad meg, akkor használd ki a lehetőséget és keress magadnak igazán jó nőt (fiatal fehér jó seggű nőt) és ha azután is ilyen érzékeny leszel ilyen hülye címkékre, hogy melós, akkor szerintem meleg vagy
>>
Valami elképesztö milyen elmeroggyant sérült ember vagyok, tényleg ez a szarmagyar alföldi magyar lét mint valami ördög kísért. Egy kisebbségi komplexusos sérült elmebeteg vagyok.
>>
>>214911615
Ez ilyen igazi vérbeli melós komment volt. Alapból nem akarok fehér nöt, és annál sokkal többet számít, hogy milyen munkám van minthogy milyen nöm. Engem ez a prolikóp nem tesz boldoggá, hogy egész napos gürizés után hazamegyek a "jóseggü" nömhöz.

Amúgy pontosan erröl beszélek, amikor azt mondom, hogy SEMMI közöm nincs a melósokhoz. Tényleg minden beszélgetés ilyen, hogy nekem tök más a véleményem.
>>
Ez is felbasz, hogy egyszerüen nem vagyok megértve. Ha leírom, hogy én egy fiatal indonéz lánykát akarok akkor azt senki, vagy nagyon kevesen fogadják csak el. Egyszerüen nem tudják elfogadni, hogy én mást akarok. Ez is a mocskos cigány szarmagyar lét átka, hogy egyszerüen nem fér bele az ostoba prolik agyába, hogy valaki másra vágyik vagy másképp akar élni. Egyszerüen nem képesek felfogni.
>>
Tényleg ilyen visszamaradott vademberekkel vagyok összezárva kulturálisan. Magyar nyelven modern értelmes diskurzus nincsen, az egész annyira lehangoló és elkeserítö.
>>
File: GyANeV5boAAySkI[1].jpg (261 KB, 1536x2048)
261 KB
261 KB JPG
>>
File: IMG_1062 2.jpg (144 KB, 1080x1439)
144 KB
144 KB JPG
>>214911866
kacsa?
>>
neked valami kókler terapeuta mondta hogy ilyeneket kell leírj és attól jobb lesz
>>
File: EsK4OeBVQAAe1g6.jpg (244 KB, 1476x978)
244 KB
244 KB JPG
>>214911943
mer neked ez hápog?
>>
File: 1757971312892883.jpg (666 KB, 2048x2048)
666 KB
666 KB JPG
huha
>>
Annyira nevetséges még a gondolat is, hogy egy szép és fiatal lány önszántából szeretne velem lenni. Tényleg egy elképesztöen torz beteg ember vagyok, a testemnél csak a lelkem undorítóbb. Nagyon durva, hogy az utóbbi mennyit serült a személyiségem, régen nem volt ennyire bomlott elméjü
>>
el kell menni dolgozni
>>
>>214912282
Kizárt dolog, hogy ilyen feltétekkel elmenjek dolgozni. Maga az ötlet is felháborít.
>>
De ajánlom menjen el melósnak az aki ennyire ajánlgatja nekem. Köpök rá, hogy te tanultál, hogy jó munkád legyen, ez nem jogosít fel arra, hogy olyan embernek ajánlgass megalázó munkát aki elbaszta az életét.
>>
>>214912355
Hát pedig de
>>
>>214912355
azt hiszed hogy kurva okosak ezek a szövegek meg hogy te lázítasz az elnyomó hagyományos erkölcs ellen
közben meg csak a kettő meg kettőt tagadod
saját magadat szuggerálod a hülyeséggel
>>
>>214912355
Vegyél lottószelvényt a maradék összekuporgatott pénzedből.
>>
>>214912608
Nem hiszem, hogy okosak és nem célom lázítani semmi ellen. Nem tagadok semmit, a gondolataim írom le, és azt, hogy ÉN nem vagyok hajlandó melósnak állni. Mindenki mást leszarok.
>>214912530
Gecire nem jogosít fel semmire, hogy megmond neked hogy mit csináljak ha a világ leggazdagabb embere vagy akkor sem. Tudtommal nem vagyok rabszolga, szabad döntési szabadságom van.
>>
>>214912632
Nincsenek csodák, pedig én tényleg megérdemelném. Ez embertelen amit átélek, minden boldogság megvan tölem tagadva.
>>
Ha valaki azt írja, hogy "igazad van ennek semmi értelme öljed meg magad te féreg" abszolút nem leszek ideges, de amikor elkezdik nekem mondogatni, hogy menjek el gürizni melósnak olyan kurva ideges leszek és frusztrált elmondani nem tudom. Szó szerint PTSD-m van a melózástól, egyszerüen a gondolata is elborzaszt.
>>
"kell neked fiacskám valami jó szakma meg egy normális lány" tényleg ez a leggyilkosabb amit ember mondhat nekem valami, ettöl olyan haragra lobbanok.
>>
>>214912981
>Ha valaki azt írja, hogy "igazad van ennek semmi értelme öljed meg magad te féreg"
az öngyilkosságra buzdítást a törvény bünteti
>>
>>214913012
Pedig ez igaz, csak szar családba születtél és amit lehetett, el is basztad.

>>214912860
Ezen a ponton mit veszíthetsz?
>>
>>214913116
Érdekes, én inkább ez a menj el biztonsági örnek/árufeltoltonek/menj el szobafestönek ajánlgatást büntetném. Sokkal kegyetlenebb, megalázóbb és szívtelenebb.
>>
>>214913151
Ha jó családba születek és nem baszom el biztos hogy egyetemet végzek és minimum valami excelszutykoló munkám van egy multinál. Ez az egész szakmázás meg fizikai munka teljesen a lényem ellen van.

"normális lány" alatt meg valami igazi prolinát értettem, azokhoz sincs semmi közöm.
>>
>>214913151
Holnap lesz pénzem ha eladtam a telefont, kedvedért veszek egy szelvényt. A nyereményem 1%át neked adom. 1.2 milliárd forint esetén 12 millát kapnál, az nem rossz azért, nem?
>>
.
>>
>>214912981
menj el gürizni melósnak
>>
>>214913175
>>214914452
pl biztonsági őrnek, árufeltöltőnek, vagy szobafestőnek!
>>
>>214913012
egy jó szakma kell neked fiacskám meg egy kedves normális lány, az való teneked!
>>
>>214913269
>>
fe
>>
Szar majom ország ez. Hamarosan pedig beérnek minket LOL
>>
Magyarokat nem nagy teljesitmeny lehagyni, de vietnam eseteben ez Szinte bizonyosithato
>>
>miért nincs béenem
>napi 16 órát bassza ezt a fonalat odahaza
>>
Egyàltalan minek nekem melegviz, aki nem dolgozik annak minek? Meg minek egyaltalan futes? Ameddig nem okoz a fagy serulest a testeden meg nem halsz meg tudogyulladasban nincs okos panaszra. Érted, nagyapad 10 evesen ment inasnak, fekudt az istalloban a szalmakozt nem akart felkelni nem koltottek ketszer masodszorra mar a vodor viz ment. Nem kell ilyen kenyesnek lenni. Tegnap is megzabaltal 5 tojast, hol ehezel te??? Mi osszetettuk volna a kezunket ha 5 tojast ehettunk volna
>>
Senki sem kenyszerit ra, hogy igy elj, aki akar tud dolgozni. Orbán mindenkinek ad lehetoseget, jaaaaa hogy te nem akarsz olyan munkat amitol szenvedsz??? Fiacskam mi ehen haltunk volna ha nem megyunk szantani, aztán milyen szepen felneveltunk téged is
>>
>>214917747
menj el villanyszerelőnek hallod
>>
>>214918304
>>214917998
https://szakkepzotanfolyamok.hu/tanfolyamok/Villanyszerelo-epuletvillamossag-szakmairany-egyeni-gyak-Szakmai-kepzes-14584
ez árufeltöltés mellett megcsinálod aztán garantált a 700 nettó simán nem értem mi bajod
>>
>>214918406
Nem akarok melós lenni, dolgoztam ilyen közegben és ruhelltem. Gyulolnem magát a munkat is, baszakodni gornyedni kaparni a falat és sorolhatnam
>>
Meg ez a garantalt netto 700 is ilyen hogyne, gondolom ebböl lejon a szerszamok ara, a benzin és tarsai meg dolgozol erte 50-60 orat. Csinalja a faszom ennek semmi értelme, raadasul gyulolnem is
>>
Mire oda jutok az a 700 netto 500, és effektive az egesz eletem ramegy. Ez a szar magyar melós sors nekem nem kell.
>>
10 év anglia utan nekem ezek a fillerbaszo magyar melós fantaziak nem jelentenek perspektivat, teljesen masok az igenyeim. Ott kudarcot vallottam, itt meg veget ennek a szemet paraszti jobbagy sorsnak. Ma veszek kotelet a barkacsboltban, erzem hogy jó ha keznel lesz.
>>
Mar csak azért is fel kell akasztanom magam, hogy a sok szarhazi patkanynak bebizonyitsam, hogy nem csak “fenyegetoztem”. Kurva Édes anyatokat
>>
Szoval a mocskos kurva anyadba viheted a cigány 700 nettodat. Az szamit tenylegesen mennyi marad meg, mennyire van idod másra és leginkabb, hogyan erzed magad az egesztol. Remelem megbasz az aram fereg
>>
leszarjuk fogd be késforgató normálpatkány
>>
te fogd be féreg
>>
>>214918543
>>214918498
>>214918476
>>214918611
dögölj meg késforgató normálféreg
leszarom féreg
anyád mustárgáz szívás után kihányja majd a tüdejét apád meg a takarítása közben áldozatúl esik a rezes cigányok késeinek te pedig a temetés után döglesz meg egy autóbalesetben, a barátnődet lefejezi egy lerepülő autódarab te pedig elveszted minden végtagodat és a saját fosodban fuldokolva meghalsz
átok, rák, halál rád késforgató rosszindulatú gennygombóc féreg tumor fos szar
anyád mustárgáz szívás után kihányja majd a tüdejét apád meg a takarítása közben áldozatúl esik a rezes cigányok késeinek te pedig a temetés után döglesz meg egy autóbalesetben, a barátnődet lefejezi egy lerepülő autódarab te pedig elveszted minden végtagodat és a saját fosodban fuldokolva meghalsz
átok, rák, halál rád késforgató rosszindulatú gennygombóc féreg tumor fos szar
anyád rákot kap és megdöglik, apád megdöglik
te is megdöglesz te génlottónyertes, gerinctelen, gonosz, rosszindulatú késforgató féreg állat zsidó náci patkányszar féreg baromállat szarevő húgyivó féreggeci
dögölj meg hogy megint direkt fájdalmat okozol mert csak igy érzed jól magad a középszerű jelentéktelen szar életedben te rohadt féreg
dögölj meg
anyád szar
dögölj meg féreg
komposztnak se való a fajtád
GYŰLÖLLEK GYŰLÖLLEK GYŰLÖLLEK
>>
File: IMG_20250916_063042.jpg (758 KB, 1080x1690)
758 KB
758 KB JPG
Reggeli harapnivaló
>>
>>214918776
Nem szándekom a kesforgatas, de ha te igy erzed akkor az azt jelenti, hogy amit mondok az teljesen valos és igazam van. Ha más nem legalább ez a tudat boldogit.
>>
>>214918856
Jó kis prolina, o lehetne az en “rendes lányom”. Megyek is villanyszerelonek, milyen jo lenne ezzel egy csokos élet.
>>
>>214918611
>>214918543
700-800 nettóból teljesen jól lehet éldegélni, főleg ha van hol laknod. felújítod ezt a szőlőhegyi helyet aztán kiskert minden egyéb. tyúkokat is tarthatsz akkor a napi 5 tojásra se kell költened. nem is értem mi bajod de komolyan
>>
>>214918965
miért kéne ennek a nőnek egy nincstelen 130 kilós ceruzafaszú skizó?
>>
tessék szépen minden nap módszeresen megalázni a dagadt csóró parasztot, mert ő kizárólag ezt érdemli.
>>
File: IMG_20250916_073304.jpg (719 KB, 1080x1785)
719 KB
719 KB JPG
>>214918965
Nesze gecc ha neked 25 fölött mindenki kiélt prolina
>>
>>214919052
ő meg nem lesz nő mert nem húzott a szeme vagy miageci
>>
fizetem a következő zsírleszívásod és a megereszkedett bőr eltávolítását is, de csak akkor ha a levágott bőrből kabátot varrsz és azt fogod hordani.
>>
>>214919052
Samsung A71, 2020-as készülék. Régi fotó. XD
>>
>>214918988
Tartson a faszom tyukokat, Belem kiokadom ettol a szarmagyar cseled rabszolga baszkolodastol. Jó nekem a bolti tojas.

Nem fogok azert gurizni, hogy eldegelhessek. Ha nem élvezem a munkat semmi értelme, és en ilyen melos szakmakat zsigerbol utalnek
>>
>>214919157
Ezt mennyire mondod komolyan?

Szerintem valami kucsmat meg kesztyut lehetne belole csinalni, de nem tudom a korhazbol eltudnam-e hozatni. Elvileg veszelyes hulladeknak minosul és szigoru szabalyok vonatkoznak rà
>>
>aggyá ingyen pézt..,,,,,,,,mer csak - Marksz Károly, túlsúlyos munkanélküli
>>
>>214919052
Fos, olyan a feje mint egy tranyoe. Tényleg 0 noiesseg.
>>
>>214919176
sokkal jobb a házi, próbáld meg. sokan nagyon örülnének neki ha lenne fedél a fejük fölött de te ezt sem tudod megbecsülni. van külföldi tapasztalatod, nyelvtudásod, előtted az élet
>>
File: 1757985213311427.mp4 (2.71 MB, 720x1278)
2.71 MB
2.71 MB MP4
csodaszép feleségem
>>
>>214919237
de múnka és a múnka róóóóóóóóóóóóóóósz
>>
Az elsö ket mutetemre kinkeserves munkaval 2 év alatt szedtem össze a pénzt. Kertem a csaladomat, hogy segitsenek, de Senkinek nem sikerult ez a hihetetlenul nehez cselekedet. Teljesen belefer, hogy ezt más finanszirozza most.
>>
File: 1757985846152919.webm (1.39 MB, 720x1280)
1.39 MB
1.39 MB WEBM
>>214919275
basznám szopnám a csajt
>>
>>214919295
mire adta a nagyi a pénzt akkor? te össze vissza kamuzol állandóan
>>
>sosem tanultam meg biciklizni
>hajtásim sincs
>sőt még 5 kilométert se tudnék egy huzamban lesétálni idegrohamok nélkül annyira béna vagyok
>adjatok nekem egy családi személyautót amit 1000 kilométeren kell vezessek
Már nem azért de nem kellene valahol elkezdeni és rendszeresen gyakorolni előbb? De persze az ilyen munkanélküli szűz polihisztorok mindenben okosabbak. Különösen abban amiben nulla a tapasztalatuk. XD
>>
>>214919237
Jobb a faszt jobb, ezzel csak a prolik amitjak magukat. Nagyapam is ette a girbegurba kasas foltos almat aminek a fele rohadt és mondogatta, hogy na ez igen aztán jobb mint a bolti.

Hol van elottem az elet Bazdmeg. 40 evesen ittvagyok karrier nelkul egy tropa testben. Kibaszottul semmilyen elet nincs elottem.
>>
File: IMG_20250404_151756.jpg (471 KB, 1080x805)
471 KB
471 KB JPG
Én csak azt nem értem hogy lett ilyen dagadt, ha háztartási kekszre sincs pénze?
>>
>>214919315
Nagyi 1 milliot adott amikor vietnamban kurvaztam. Csodalkoztam is, hogy kaptam valamit tole mert nekem soha nem adott semmit csak a bolond gyerekeinek.
>>
pár éve postázott magáról egy szelfit ide valami hájas szarcsimbók, megvan még valakinek az a kép? mert szerintem a fagyigépes hisztis pöcs lesz az.
>>
jó reggelt jó szüzességet
>>
>>214919336
gondozhatnád a saját kis kertecskédet, olvasgathatnál, valami lazább melót dolgoznál ilyen 30 órában, mi a faszomat nem szeretsz ezen
>>
>>214919590
tudnak a tyúkok Nindzsa Fagyigépet(tm) tojni? nem.
naugye.
nesze neked szarmagyar valóság.
>>
>>214919468
Az nem a Véghbél volt?
>>
>>214919590
Abszolut nem akarok kerteszkedni, nem élvezem és nem is erdekel. Sima szep pazsit legyen meg fak maximum. Én ilyen girbe-gurba szarokat nem fogok mókulni
>>
>>214919716
mi az, amit élvezel, és nem kell hozzá milliárdosnak lenni?
>>
>>214919468
Én nem posztoltam magamról semmilyen képet, ti vagytok ilyen bolondok, hogy allandoan doxxoltak
>>
>>214919364
hazudik nyilván
éhezik egy lófaszt, van hol laknia a mai ingatlanpiacon és sír mert nem lottónyertes, dolgozni az büdös
>>
File: kuni.jpg (238 KB, 1366x911)
238 KB
238 KB JPG
Kunhalmi Ágnes indul a 2026-os választáson

tiszanővérek...............túl kakasosak lettünk
>>
File: 1727410256068.webm (3.75 MB, 1280x720)
3.75 MB
3.75 MB WEBM
Nagyon szórakoztatóak ezek a pinszelszᵫzz tœríják. Van egy gusztustalan kinézeted meg egy annál szarabb életviteled és azt hallucinálod, hogy ha egyszer elhagyod az üreged egy nap akkor valami trükkel megfogsz egy jányt mint egy macska az egeret és visszavonszolod magaddal és ott fog veled maradni a nyomorodban és soha többé nem kell a párkapcsolat nevű problémával foglalkoznod miközben kétnapos szarral seggeden maszturbálsz tovább animére az orra előtt. XD
>>
>>214919843
de nem érted popi ő egy úr igazából, porban is úr
>>
>>214919754
A kőmerev faszómmal húzom rá az ikszet
>>
>>214919727
Mindenhez pénz kell. Motorozni búvárkodni szeretnék, meg simán csak egy lánnyal tölteni az idöt.
>>214919843
Én nem hallucinálok semmit, azt amire vágyom egy nötöl megkaphatnám, csak pénz az akadálya. Ez a melós családi élet a prolinával amiröl te beszélsz engem teljesen hidegen hagy.
>>
File: 1747381324390.mp4 (3.85 MB, 1920x1080)
3.85 MB
3.85 MB MP4
>>214919884
A legjobb az amikor az ilyenek nem gyakorolják be a baszást fizikailag, tehát nem tudják mit is lehet a valóságban meg hogyan meg ők mit szeretnek és amikor véletlenül valami csoda folytán van egy hibbant jány akit meg lehetne szerezni, ha mégis eljutnának a szekszig annyira felsülnek hogy otthagyja őket. Ha még no-szeksz mellett a nofap-ra is ráállnak, tehát nem cibálják minden nap a micsodájukat és ezért a faszuk nincs hozzászokva egy húszperces-félórás használathoz akkor aztán garantált a pofáraesés.
>>
File: 1746987499241.mp4 (1018 KB, 1280x720)
1018 KB
1018 KB MP4
>>214920045
Ha nincs pénzed kurvázni csinálj onlyfans-t vagy esetleg légy te a béen. De semmi esetre se rinyálj egész nap. Azt nem fizeti senki.
>>
>>214920059
nem figyeltél popi, meg lett mondva hogy öt perc alatt gumiban eldurranni viet örömlányokba az élet teteje. edukáld már magad baszod
>>
>>214920045
hát ez bőven kijön 700-800 nettóból már ne hülyéskedjél. van hol laknod. évente 1 misit lazán elbúvárkodhatsz. használt motort 1 millió alatt találsz bőven. neked tényleg mi a fasz bajod van
>>
File: 1726759477168.webm (3.3 MB, 1280x720)
3.3 MB
3.3 MB WEBM
>>214920084
>gumival
>>
>>214920139
ez neki a nirvána, erre költötte a nagyi pénzét
>>
Vendégszerető ország, jó kiszolgálás, ismerős punci.
>>
>>214920204
postázz szépeket moldovának, ő szereti
>>
File: 1737806386219.mp4 (3.33 MB, 1920x1080)
3.33 MB
3.33 MB MP4
>>214920190
>egyszer csináltam egy rántottát
>Amerikáig kellett menjek érte mert a szomszédban tojás nem volt
>erről meg vagyok győződve aki az ellentétjét állítja az egy sorosista
>ez így túl nagy erőfeszítés volt
>meg oda is égett
>főzni-sütni szar
>mindenki más is hüjje aki főz meg süt
>ha nem vagy étteremtulajdonos akkor éhen is döglesz
>ez a puszta szarmatytyharr valóság
XD
>>
Itt a friss mérés: lendületet kaptak a kormánypártok, Magyar Péter „országjárása” pedig csak visszaesést eredményezett (GRAFIKON)
>>
File: mfw surprise pikachu.mp4 (3.02 MB, 1920x1080)
3.02 MB
3.02 MB MP4
Be gyönyörű. Egálban van a Fidesznek a mindkét pártja. Nagyon meglepődtem: NEM.
>>
Erdély legjei: Zakuszkafőzés
https://youtube.com/watch?v=lEHqD_7EPas
>>
Lenyomott mindenkit – Világbajnok lett szkanderben a marosludasi Kolozsvári-Kovács Edward- a Maszol.ro portálról
>>
File: IMG_1067 2.jpg (72 KB, 1080x719)
72 KB
72 KB JPG
jöhet
>>
>>214920123
1 millio forint mire elég te nyomorult lol, 300 ezer forint csak a repjegy. Itt nem is a 700e fttal van baj, hanem hogy milyen keserves kin azt megkeresni. Tenyleg ne akard ezt a meloseletpalyat rameroltetni.
>>
>>214920190
Felet megbaszhattam volna gumi nelkul, volt aki o maga akarta kerni se kellett. Én nekem nem volt gusztusom.
>>
Eladtam a telefonont. Jó olcson de leszarom utalom ezt a seftelest, en nem fogok hasznalt mobilikat hirdetgetni vateran.
>>
De gecire orulok, ha te 700e ftos villanyszerelo berbol vigan elvagy, de nekem mi kozom ehhez? Szamomra ez a pokol lenne.
>>
>>214920951
Szar romanok is ilyen szegenykonyhan vannak, puliszka savanyu kurmplileves meg padlizsan ez van. Hol vannak a hatalmas smoked brisketek és társai? Ja hogy csóró geci keleteurópainak arra nem tellik? Pedig van lenne meg hely is fustolni. Zabaljatok a pityokas kenyeret hagymaval mint 500 eve.
>>
Mivel a mi hagyomanyaink a nyomor és nelkulozes volt ezért mi is boldogan fogjuk ezt eroltetni, hiszem mi jobb van egy kibaszott padlizsannal. Micsoda fenseges csemegd
>>
>>214919295
>Az elsö ket mutetemre kinkeserves munkaval 2 év alatt szedtem össze a pénzt.
és most ugyanott vagy ahol előtte kek. hatalmas karakter vagy.
>>
File: IMG_1053.jpg (236 KB, 1080x1440)
236 KB
236 KB JPG
kevésbé kúl, mint Jomi
>>
>>214921284
Azert, akkor tenyleg nagyon durvan logott a borom, most megint log de csak finomhangolni kellene. Lehet ha nem hizom el újra akkor is kellene ujra mutat, 9 eve volt az elsö operation.
>>
File: IMG_1083.jpg (371 KB, 1541x1134)
371 KB
371 KB JPG
>*hápogás hangok*
>>
>>214921201
több húst esznek a magyarok mint a dánok, svédek, svájciak, kérdezd meg a ganésát ha nem hiszed
>>
Száz milliárdos kezében van a magyar lakosság vagyonának nyolcada

A privátbankárok heti konferenciáján kiderült, hogy több mint 26 ezer honfitársunknak van legalább egymillió eurós vagyona, miközben a lakosság szegényebbik fele csak az összvagyon 7 százalékával rendelkezik.
>>
File: 1747470110698.mp4 (3.78 MB, 1920x1080)
3.78 MB
3.78 MB MP4
>>214921498
Ha a Fidesz nem tetszik, a Tiszával is ugyanezt kapod majd. XD
>>
>>214921407
cukik
>>
>>214921448
Ennek kultúrális gyökerei vannak, nyugaton húst enni nem státusz, csak itt ilyen Nagy dolog hogy mindenki ketpofara tomheti magat mert 30 eve meg nem lehetett megtenni.

Ez pedig nem Orbán érdeme, hanem a globális fejlodes hozomanya.
>>
„A Tisza szavazóin inkább a megosztottságot látom: listán a Tiszára fognak szavazni, de sokan – mivel látták a küzdelmemet, az eredményeimet és a kerületi emberekért folytatott megalkuvás nélküli munkámat – biztosítottak arról, hogy egyéniben rám teszik az X-et."
>>
Már 570 ezer forint az átlagos nettó bér, de a dolgozók felének nettója a 399 ezret sem éri el
>>
>>214921832
Tesó csak Keres valami jó szakmat azzal fix a 700 netto
>>
File: 1000005025.jpg (3.02 MB, 3000x4000)
3.02 MB
3.02 MB JPG
>>214921201
Pizda, paszulyos zakuszka, tejeskávé. Ez olyan mint a full English breakfast.
>>
>>214922062
Azt a kenyerlangost pizzanak nevezni eleg eros tulzas, nem azt mondom hogy rosszabb (vagy jobb) de semmi koze a pizzahoz.
>>
>>214921232
Persze hogy a dagadt geci a zöldségeket szarozza
>>
>>214922141
Nem a szar magyar/roman/erdelyi paraszti mintha szarozom.
>>
>>214922188
Neked megváltás lesz ha elfogy az internet és nem tudod majd az indiai chatbotoddal spanolni magadat hogy minden is szar.
>>
>>214922210
Mostanaban nem is nagyon beszelgettem vele, kicsit rauntam, meg ihlet sincs amiröl beszelhetnek.
>>
Direkt36: Gyurcsány Ferencnek évek óta viszonya volt a DK egyik munkatársával
>>
De mondom eladtam a telefont és feltudtam tolteni a szamlam.
>>
>>214921407
HÚHA
>>
File: 1747886490785.mp4 (2.42 MB, 1280x720)
2.42 MB
2.42 MB MP4
>>214922135
>az eredeti pizza az pirítós kenyér melegen megkenve fokhagymával paradicsommal olívaolajjal és gyenge vizes sörrel fogyasztandó délután nyáron a mezőgazdasági munka után villany és mobiltelefon nem is lehet a közeledben mert másképp nem autentikus az élmény
Na hallod téged már korán ilyenkor is nehéz józanul kibírni.
>>
>>214922135
>jajj mert az igazi piddza
lól
>>
>>214922246
Húha, sikerült elodázni az összeomlást még egy hónappal.
A végén úgyis el fogsz menni dolgozni.
>>
De azért az nagyon menő hogy a 150 kilós iskolázatlan szar azon őrjöng napok óta hogy ő többre méltó lól
>>
>>214922135
tesóm nem látott rendes ételt hónapok óta de nagyon megaszondja hogy mi a picca meg mi a nempicca
egyed fiam a vizes lisztet az tuti pizza
>>
>>214922421
vicces, de már unalmas. mint egy standupos aki ugyanazzal az előadással haknizik.
>>
>>214922355
Minden ételnek megvan a neve, ez csak a proli magyarnak annyira ertelmezhetetlen mert itt minden etel porkolt meg fozelek
>>
>>214922370
Erre nagyon kevés esélyt látok, ezt nagyon komolyan mondom hogy az nem lesz ami a multban volt, mast èn pedig nem fogok csinalni. Melos közegben nem vagyok hajlandó többet lenni, se olyan munkat végezni amit gyulolok ès megkeseriti az eletem.

Valoszinuleg en egy melos vagyok és tobb nem juthat, de akkor meg kotel.
>>
>>214922421
ja amúgy kicsit kezd lapos lenni... hátha beujít.
figyi moldova ha feltöltesz egy igazi gourmet puding tutorial yutubra és postázod ide én megdoblak 50 euróval
>>
Mar csak ezért is fel kell magam akasztani, hogy ne csinaljak szart a szambol. Tenyleg jo erzes lesz ha raszanom magam.
>>
>>214922587
na ugyan már inkább főzzél egy jó pudingot és vedd fel, webcam mekbukban még van nem?
>>
>>214922581
kussolj már el pedofil
>>
>>214922638
nem ő, simán megér annyit nekem hogy beindítsuk moldova nyomorpornós jutuber karrierjét
>>
>>214922613
Nem fogok alamizsnaert bohockodni, rendes vagy, hogy segitenel de Ennél tobbre tartom magam
>>
>>214922444
Eddig az volt a bajod nincs mit egyél. Mostmár az hogy van mit? XD
>>
én is beszállok 30 euróval ha dedikál nekem egy tékozló koldus sorozatot
>>
>>214922679
amúgy ilyen gyári csicska targoncások, meg sepregetők írogatják neked ezt a szart kezeld is őket így
>>
>>214922765
jó oké én biztonsági őr vagyok akkor mi van? egy jó gyrost meg tudok enni ma is. sokkal jobban állok mint moldova
>>
>>214922679
Az "ennél" ott mitől lett nagybeű nem-proli úr?
>>
>>214922765
Én nem nézem le a melósokat, ez a hihetetlen harag undor és megvetés amiatt van bennem, mert én tényleg nem oda tartozom de bele vagyok kényszerítve.
>>
>>214922830
Telefon autokorrekt, fingom sincs miert csinalja. Angol nyelv mondjuk
>>
>>214922833
gyere figyelj biztiőrnek beajánllak nem kell csinálni semmit se olvashatod a scifiket azt csá
>>
>>214922833
jó csak azt mondom hogy ezek akik basztatnak egész nap azok ilyen zátonyra futott életű középszer alatti nyomorékok mint pl. az örkényi unokaöcs tapogató
>>
>>214922833
Pedig oda tartozol. Szó szerint SEMMI se indokolja az ellenkezőjét.
>>
>>214922790
Egy jo gyros nem szint hanem alap, a fizetesedbol oromet kellene tudnod venni, eleg szomoru ha ez halad kimerul a gyrosban. Mondjuk talan jobb is, mert azota lettem ilyen nyomorult miota rajottem a pénz mennyire boldogit.
>>
>>214922873
jólvan mondod mondod te mivel vagy több mint egy biztiőr hm?? mert a számitón pötyögsz??
>>
>>214922890
aki nem örül a jó gyrosnak az nem is érdemel többet én azt mondom
>>
>>214922883
Lenyegtelen mit gondolsz. Én a meltosagom a sirba viszem magammal. Többet nem csinalok magambol hulyet
>>
>>214922916
Ilyen prolik felett lehet jo uralkodni, ez itt a szint ezért tud a fidesz szakitani
>>
>>214923038
igen a fideszre szavaztam mert az ország érdekeit nézik. na és akkor mi van? én dolgozok és jut gyros te meg nem dolgozol és nem jut. ez egy normális ország.
>>
>>214922949
Nincs méltóságod. Egy putriban éhezel és soha nem tettél le semmit az asztalra. Se műveltség, se pénz, se egészség, semmi.
Minden más csak mese habbal.
>>
>>214923241
Nem tudom megvedeni onmagam, nem is akarom. Nem akarom bebizonyitani neked.

Ezt kapom a vilagtol mindig, elfogadtam.
>>
>>214923333
Lehet a világ helyesen látja. Be lettél árazva.
Mindenkinek jobb lesz ha elfogy a pénzed és majd nem tudod befizetni a netet.
>>
>>214923090
Ha az orszag erdekeit nezed akkor eleg beteg dolog a fideszre szavazni, az orszagot egy kenyszerkepzetes hatalommanias proli vezeti, aki semmit nem csinal csak a propagandat tolja. Az orszag folyamatosan csuszik le, a Nagy nepessegmegmentese sem sikerult.

15 év alatt a fidesz semmit nem ért el, csak o és a koreai gazdagodtak az egymas között szetosztott eus penzekbol
>>
>>214923333
miért van az hogy a nem fideesz szavazó mind ilyen nyomorgó szorongó béna alak?
én dolgozok ebben az országban és tudok egyről a kettőre jutni, te meg majd magyarázol nekem hogy hát de nyomorogsz. ja de nem dolgozol. dolgozni kell hogy legyen mit a tejbe aprítani apád nem tanított meg mi?
>>
>>214923370
Valóban be lettem arazva, és lehet a világ latja jol és en vagyok beteg. De ez lenyegtelen, ha ez jutott akkor en koszonom nem kerek ebbol
>>
>>214923416
aki dolgozik annak van mit enni, van lakáshitel meg munkáshitel, nincsenek buzik az oviban meg migránsok mi kell még? legyünk ausztria egyből mi? az már nem olyan mint régen múltkor is mutatta a tévé a sok muszlimot ott
>>
>>214923470
Na hat Ennél én sokkal többet akarok, én születtem rossz orszagba ez egyertelmu.
>>
File: 1757828831938010.jpg (178 KB, 446x548)
178 KB
178 KB JPG
>>214919468
>>
>>214923430
Lehet igazad van, rájöttem nekem ezt el kell engednem. Én akarok jobb és érdekesebb életet mint amit a magyar átlag megenged. Rossz helyre születtem ez nyilvánvaló. Kicsit is el is szomorodtam most, nem tudom, nagyon nem vagyok boldog. Ez a Fidesz által biztosított életpálya is totálisan hidegen hagy.

[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.