[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / r / s / t / u / v / vg / vm / vmg / vr / vrpg / vst / w / wg] [i / ic] [r9k / s4s / vip] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / pw / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / vt / wsg / wsr / x / xs] [Settings] [Search] [Mobile] [Home]
Board
Settings Mobile Home
/int/ - International

Thread archived.
You cannot reply anymore.

[Advertise on 4chan]

File: REiS MiNDSET.jpg (250 KB, 1148x1439)
250 KB
250 KB JPG
b0$$ baskısı
>>
>>215191745
denize gitmedim götüm yanıyoooo
>>
>Amal Zaamta. Aslen Suriyeli. İstanbul'da yaşıyor. Kendi sayfasındaki beyanına göre TRT World ve El Cezire kanalında çalışıyor. Bir video konuşmasını yayınladı ve videoda şöyle dedi: "Aleviler tüm dünyada katledilmelidir"

https://x.com/Babaishakk/status/1970528753617908215

ehli sünnet ve el cemaat suRRiliçem ne göt yaktı be
tüm kripto alevileri ortaya çıkardı
>>
>Aleviler; Türk devletinin kurucu unsuru, asli sahibi ve Türk kültürünün de en büyük temsilcisidir. Bu şahıs iddia edilenleri söylediyse,derhal soruşturma başlatılmalı ve hesabı sorulmalıdır. Dini değer,yalnızca iktidar erklerinin mezhepleri değil, Türk ulusunun ayrılmaz parçası olan Alevilik de büyük çoğunluğun değeridir.

https://x.com/oguzzatsiz/status/1970572778660089892

kripto alevi piçine bakın hele hele hele
nasıl da ittihatçi t*rkçü kılığına girmiş piç
hesabı full reis karşıtlığı üzerine kurulu itin

yahudi kendini batıda aslında isa da bir yahudiydi, filistin yahudi toprağıdır incilde geçer diye pazarlıyorsa bu mumsöndücüler de burada kendilerini böyle pazarlıyor

madem aleviler ülkenin kurucu unsuru o zaman neden kurucular arasında tek bir alevi dahi yok?
madem bu devletin asli unsurusun 100 yıldır sistematik olarak devlet tarafından neden sikiliyorsun?
30'lu yıllarda kamal dersimi bombaladı
70'li yıllarda maraş ketliamı
90'lı yıllarda madımak

reis gelene kadar adın yoktu adın ben hatırlıyorum alevi aieviyim diyemez saklardı
bu gün özgürsen bu gün devlet seni gebertmiyorsa bunun sebebi reistir.

işleri güçleri fitne suRRilçe tam tespit yapmış çünkü alevi denen köpeğin zulmünü yakından görmüş
>>
https://belleten.gov.tr/tam-metin-pdf/1855/tur

PİÇ ne demek istedi

>Fransızlar Hatay'da bir Alevilik işi çıkardılar
>Alevi, aleve tapan demektir
>Aleviler Türktür
>Dilleri Arapçadır
>Suriyeliler hangi ırktandır
>Bizle aynı ırktandır
>>
sabr meşhur wer
>>
mürİTlere bok akıtmanın dozunu artırın emri gelmiş. cüzdanlarınıza sahip çıkın.
>>
dolandırıcı kinosu werin
>>
File: reis.jpg (157 KB, 1174x966)
157 KB
157 KB JPG
reis çok pis USA domaldı arka planda çin ve rusya ile ne oldu acaba gaz anlaşması yapıldı gümrük vergileri kaldırıldı uçak alınacak her taviz veriliyor
>>
>>215194920
önce çek kredileri kartları hepsini sonuna kadar fulle gırtlağına kadar borçlan

bu parayla kur türkiyede IT şirketi kur güricstanda IT şirketi borç paranı bas şirkete ikisi arası sahte fatura kes birbirine paraları döndür kredi derinliği oluşsun
git gürcistana çek krediyi ver 5k dolar dubaide kur şirketi online onu da döngüye dahil et üç şirket sürekli birbirine parayı döndür çek gürcistanda krediyi çek dubaide krediyi aktar hepsini WCTC'ye, koy paranın yarısını altına yarısını faize yat aşşağı çalışmana gerek yok

türkiyedeki şirketi de batır çektiğin kredileri anaparaya anlaş yavaş yavaş taksit taksit kapat yat aşşa cepte en az on milyon tl olur bunu yapsan maksimum 2 senede
>>
>>215194920
thodex
>>
>>215193581
>Ben, Balkan Savaşı sonrası bir gün, Talat Paşa'ya "Suriye'ye, Irak'a, bağımsızlık verin" dedim

ulan kamal piçi madem suriyeliler de türk niye suriyeyi verin diyon keRRhane atmığı
>>
>>215194925
koçum boktenli propagandasına kapılmışın

>gaz anlaşması yapıldı
REİS NATO ülkesi olarak hindistanın rusyadan ham petrol alıp sattığının aynısını yaptı hindistan siktir yedi tcnin petrol ithalatının %70'i rusyadan ama trump usa bi bok diyemiyor biraz da usadan alır suriyeye satarsın parasını saudiden alırsın tam reis mindset
>gümrük vergileri kaldırıldı
lol
>taviz verildi
epic
rüşvet verebilmek ne zamandan beri taviz
>uçak alınacak
20-30 tanesini alır thy filosuna katarsın 300 taneyi boeing üretebiliyor mu ki satsın ben REİSin yerinde olsan 3000 tane alıyorum derdim

boktenler rahip brunson diye kafa sikti 3-4 sene REİS gitti new york belediye başkanını rüşvetle kendi memuru yaptı. new yorka türk evini dikti konsolosluk dışında her türlü 5. kol faaliyeti istihbarat faaliyeti yürütüyor daha bugün global tRk vakfı açmış new yorkta
belediye başkanına dava açıyolar REİS dostum trumpa alo diyor dava düşüyor. eric adams seçimi kaybedersem ankaraya kaçarım tıQ tıQ diyor

https://www.washingtonpost.com/world/2024/09/26/eric-adams-turkey-connections/
>>
File: 14474632352.jpg (69 KB, 538x415)
69 KB
69 KB JPG
alo dünya siyasetine, tarihe, ekonomiye, insanlığa yön veren çok gizli grubun toplandığı bulgurlu çiğköfte yoğurma forumu burası değil mi yanlış gelmedim.
şifre KKM WAR
>>
>>215196742
koçum REİS bunların hepsini yapabiliyosa niye kamalı domaltıp TAM gerçekleri açıklayamıyor
>>
File: IMG_9492.jpg (472 KB, 915x942)
472 KB
472 KB JPG
>>
File: IMG_0985.jpg (112 KB, 800x1025)
112 KB
112 KB JPG
Legalize all drugs.
Congratulations on legalizing marijuana!
>>
File: IMG_0858.jpg (29 KB, 255x408)
29 KB
29 KB JPG
>>
File: IMG_0986.jpg (278 KB, 653x944)
278 KB
278 KB JPG
>>
>>215193581
o dönem PİÇ dahil herkes için türk denilen kavram körfez arapları ve afrikalılar dışında sunni olmakla eş değerdi bu fikir osmanlıdan kalmaydı millet sisteminin bakiyesi
osmanlıda da batı kaynaklarında da türk ile alevi hep ayrı katagorize edilirdi aynı şey değildi
bu yüzden ortadoks karamanlı türklerin hepsi yunanistana siktir edilirken
sunni arnavut boşnak ve pomak tcye alındı

tc kurulurken nüfusun yarısı gayri müslimdi hepsi temizlendi
geride üç beş aleve tapan kaldı onları da bombaladılar
sunni tabanlı bir millet yarattılar
bugün körfez arapları dışında hiçbir müslüman ülkede bu kadar yoğun sunni-müsliman oranı yok
bu yüzden bir alevinin biz bu ülkenin asli unsuruyuz demesi kadar komik bir şey yok
suriyelilerin bu topraklarda alevilerden çok daha fazla hakları vardır
>>
rumlar ve ermeniler anadoluda kalsaydı kafir sekülerle ittifak kurar mıydı ? gerçi kafir kamalist sekülerlerin ataları da müslo o zaman senaryoyu kamalsız kafir sekülerler yapsak ? sanırım müslolarla mı yoksa trko kafiri mi gayrimoslemlerle daha uyumlu olurdu demek istiyorum?
>>
File: 20250924011604.jpg (54 KB, 1080x390)
54 KB
54 KB JPG
Tırkların düşük zekasının sebebi kötü beslenmedir diyorum, inanmıyonuz.
>>
>kamal kılıç kazanacak seccadeyi bastı tüccara mesaj verdi ccpye domaldı
kaybetti
>turp kazanamaz kamal kazanacak hint yahudi ittifakı
farkla kaybetti
>wc bricse girecek
giremedi
>wc şahlanıyor
dünyanın en yüksek enflasyona sahip 8. ülkesi geniş tanımlı işsizlik oranı %33le dünya5.sisokak köpekleri her ay insan parçalayıp yiyor
>>
>>215199089
>kamal kılıç kazanacak
bikaç tane sik kafalı muhalif dışında buna inanan yoktu.
>>
>>215199133
berkayın forsladıkları bunlar
>>
çin folloşlanacak hindistanla savaşa girecek hindistanda folloşlanacak it hizmetleri çöp olacak elon musk GOP anlaşması herkese starlink+mikroçip ortadoğunun afganistanı pakistan şaha kalkacak abd iranda liberal devrim patlatacak kürdistan suriyenin tamamını ele geçirecek üstad wilfried herbert johnson anlattı hepsini mossad bile TAM susturamadı şu an ummanda gizli saklı yaşıyo çin+pajeet mülteciler tıRkiye üstünden avrupa yapacak wctc TAM T A H S İ S L E N M İ Ş loo olacak avrupa birliği para birimini japon yenine çevirecek pekin japon hakimiyetine geçecek abd nükleer bahane edip fransaya çıkarma yapacak habbı alın latin amerikaya kaçın tıRRıklar
>>
>>215199067
trklerdaki ima edilen şeyleri anlamama sorunu çok ciddi illa en basit haliyle anlatmak gerekiyo
>>
File: DSC_0016-edit.jpg (149 KB, 2000x1325)
149 KB
149 KB JPG
eve geliyorsun kapıyı suri gelin açıyor, falefelinden şavurmasını 5 çeşit yemek hazır
donlar çoktan yıkanmış
bir tarafta çay kaynıyor diğer tarafta nargile demleniyor
o sırada suri gelin ayaklarını yıkamak için leğene su dolduruyor
kökle klimayı aç bilgisayarı
karı bir köşede kuranını okusun sen de çar mı kasıyorsun filmi izliyorsun en yapıyorsan yap
sikişmek istiyorsan karıyı ayanla dürt islamda başım kıçım ağrıyor bugün olmaz diye bir şey yok
karı gidip sike sike domalıyor
canın mı sıkıldı dövecek birini mi arıyon çağırıyon karıyı çakıyon iki tokat
1-2 ağlıyor sonra kocamdır evin eridir diyip suyuyor
boşanma falan da yok mis.

işte hayat budur
biz bunca yıl alevinin yahudinin fitnesine kandık
cenneti çok uzaklarda aradık
oysa ki huzur hep yanı başımızdaydı

top değilsen,
alevi değilsen
karı değilsen
laik düzeni savunmak anlamsız

>>215199067
alakası yok her şey genetik
yoksa almanyada et arası et yiyen tırrıkların bir farkı olurdu bakıyorsun hepsi mal oğlu mal
>>
>karabağ
israil azerbaycanı destekledi + rusya sorosçu hükümeti yüzünden ermenistana arka çıkmadı
>suriye
ingiliz ve amerikan işi + rusya esete destek vermeyi kesti
>libya
ülke iki parçaya bölündü hafter hala wc ile tam anlaşmadı
>somali
nato görevi kapsamında wcye verilmiş görev amerikan ordusu da orda ikisi beraber islamcılara karşı savaşıyorlar küreselcilerin ticaret yolları tehlikeye girmesin diye
Buna karşılık
>ypg/sdg meselesi
çözülmedi hala silah bırakmadılar
>kıbrıs
wc hiçbir bok yapamıyor ne ilhak ne iki devletli çözüm ne birleşme devlet ne yapacağını bile bilmiyor batının ağzına bakıyor
>12 ada
yunan hakimiyetinde wcnin egede sınırı çük kadar tüm ege yunanın
daha götü boklu ypgyi kıbrısı yunanistanı dize getiremeyen devlet dünya gücü olacakmış keeek önce bir suriyenin kuzeyini tamamen temizle, kuzey kıbrısı ilhak et veya tam bağımsızlığını sağla, üstüne 12 adayı al öyle inanalım bari
>>
https://x.com/sputnik_TR/status/1970473228503290175
>>
>ABD
Nigeristan
>Canada
Looistan
>UK
Pakistan
>Fransa
Arabistan
>Almanya
tRkistan
>İskandinavya
Somalistan
>İtalya
Nafristan

çin ve doğu avrupadan başka kaçacak yer kalmadı
>>
>>215200014
kapıyı anan açıyor bana
>>
>>215201667
anan da amını açıyor bana
>>
>>215201729
ananı açıp siktim
>>
>>215201811
orospu ananı + orospu bacını + 7 sülalenin bütün kadınlarını + ölmüşlerini üst üste koyup bütün kapı eşiklerinde anırta anırta siktim
>>
>>215201892
ananı orospulayıp siktim
>>
>>215201960
fahişe anana tasma takıp kapı kapı dolaştırarak hem siktim hem siktirdim yere sarkan amcığını kement yapıp bacının boynuna dolayıp bacını şahlandırarak ve kişneterek siktim
>>
>>215202057
fahişe ananı siktim
>>
>>215202247
kevaşe ananı öyle bir siktim ki seni sıçtığı rahmini ağzından kusturdum
>>
>>215202359
ananı uzun uzun okumadan siktim
>>
>>215202413
okusan da okumasan da ananı götünden siktim
>>
mumsöndü mahsülü spama başladı gene ishaltenli
>>
>>215202530
>>215202533
ananızı toplu siktim
>>
>>215202642
orospu ananı semah yaparak siktim
>>
>>215203878
ananı semaverde siktim
>>
>>215203974
orospu ananın amında aşk ile semah yaparak mumsöndürüp gölgesinde bacını siktim
>>
>>215204501
ananın mumunu söndürüp siktim
>>
>>215204676
orospu ananı, amında mumsöndürerek siktim
>>
>>215204845
ananı son kez siktim
>>
kemalistler hintlidir her tarafa put diker ve taparlar
boktenlidirler
yönettikleri yer hindistan gibi çöp ve sokak köpeği götürür
hintliler we are aryan sar derken kamal-İTlerde we are europe sir derler
>>
>>215204907
ananı her türlü siktim
>>
yaw gödel'in eksiklik teoremini TAM anlamak içim köpekçe makale okuyayım dedim
tRk piçi bütün kavramları üşenmeden köpekçeye çevirmiş
yok belit yok ögesel aritmetik
bildiğin şeyleri bile unutuyorsun
zorlama işte tRk piçi bu dil yüksek kavramsal değer üretmeye ve açıklamaya uygun değil hav hav çoban dili
>>
File: ükm.jpg (136 KB, 1164x558)
136 KB
136 KB JPG
>>215205721
türk milleti centilmendir, özgürlük bitek türkiyede vardır

- üstad karl marx
>>
senin de onlardan farkı yok tektaşak kemalistler aleviler de hintliler de beyaz adama ve yahudilere tapıp poc insanlardan müslümanlardan vs. nefret ediyor sen de onlar da sapık ve dolandırıcı sen de onlar da duygusal ve gel gitli sen de sana en uygun yer hindistan veya kemalist türkiye
>>
ha bir de sarışın kadın sevme mevzusu var o da ortak noktanız
>>
al katardan + ingiltereden + almanyadan + wall street tüccarından borç
kamu borcunu + memur maaşı ödemek için
bas karşılıksız para fırlat enflasyonu 80ler 90lardaki gibi ol venezuela arjantin eski türkiye
al suri + afgan + azeri + iranlı + rus ukraynalı + somalili + sudanlı + özbek + türkmen ver çalışma iznini et enjekte sosyal güvenlik ve bankacılık ponzisine
fırlat gdp hdi sik sok ekonomik veriyi ülkeyi şahlandır tektaşaklı sapık otist piçin teki de seni beleşe shillesin haßß budur oqlim
>>
bokan bokşinyan insan değildir. kavanozda biriktirilmiş bokturdurlardır. boka ortalığı kirletme demek mantıksız, bok çünkü varlığı bok,

[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.