edycja Japonii najlepszy kraj nie będę kłamał
czym sie różni korea od japonii?
>>215220962japonia ma piękne kobiety a korea umalumpy
Russia should invade and control all of "poland"
>>215220962nazwą
>>215220937Myślę że to jest __patologia__.Czy tak mówić polacy kiedy zobaczyć coś antyspolecznego?
>>215221064
too gupie baby powinna im kanapki robić haha pjona
>>215220962u mnie też były mocne grupki, ale każda oprócz debila kujona chciała spierdolić
stosunkowo podobna do takiej zajebistej dziewczyny którą znam, tylko ona jest blondynką, ma długie włosy i nie ubiera się jak chłopak
>>215221098przecież tu co drugi poster to pewnie pierdolona świnia.N-nie, nie ja
>>215221136A w tej bajce były smoki?
>>215221098>czytaj berserka>ostati chapter>http://readberserk.com/chapter/berserk-chapter-349/>last comment 1 year ago
>>215221154bo zbyt blisko kanapa jest i nie da się wzrokiem całego ogarnąć debilu
>>215221130>debil>kujon
>>215221076ty masz taki ból dupy bo ciebie też jakaś zsagowała przez to że zachowujesz się jak debil?
>>215221076nie mogles bardziej oczywiscie powiedziec ze nie masz ani kszty pojecia o tym jak sie gra w quakea, gratulacje ulomku
Dawniej za zdradę ojczyzny był sznur a teraz to nawet z liścia nie wolno dać zdrajcom
world of polska haha patrzcie zrobilem nitke na /v/ ktora szatniarz wyjebie za 2 minuty ide jesc pierogi zw
https://exhentai.org/g/1326565/cc068a7990/dlaczego doskoinpo jest takim bogiem
>>215221062Tak jest bo to jest stan umysłu, kobita u boku nic nie zdziała jak jesteś zjebany i martwy w środku xd
>>215221172ale sie zesrał obrońca witaminek idź wychowywać jej półczarne dziecko gdy ona wyjeżdża na erazmusa
>>215221172pytanko czy zaimek osobowy w angielskim zawsze jest z dużej?np mamy takie zdanie>"We're done for today, and your bath is ready so You can go whenever You're ready."czy to You powinno być z dużej czy małej?
>>215221267jak ci wyklikam kombosa na ryj to sie zesrasz dzieciaczku
jakie głupoty można wpisać w sekcję "umiejętności" w cv?
>>215221304gra w bierki
>>215221304pakiet office, troubleshooting, ai prompting
ta ikonka to domyślna ikonka Macromedia Flash Playera
naprawdę? muszę dać temu próbę (ang. give this a try)
kurwa nawet nie chce mi sie tyle klikac zeby to miec na koncie
>>215221190glupio. i co im wtedy trzeba powiedziec? witam chcialbym przejechac, jakie koszta?jest aplikacja jakas do kupowania takiej przepustki?
>>215221334pograsz w piłkę nożną naprawdę czy na hehe komputerku?
>on nie wie że dzieciaczki mają mądrefony i lurkują na lekcjachDziadziusiu...
>>215221328uff zdążyłem bilet kupić już myślałem że się nie uda
>>215221172Pięćdziesięciolatek idzie do startupu IT i nie pasuje. Trochę mu śmieszno, a trochę straszno, kiedy widzi co się odpierdala. W końcu odchodzi pisać scenariusze do 'silicon valley'. Później szefostwo startupu próbuje (bez powodzenia) wykraść manuskrypt powstającej książki.
https://www.youtube.com/watch?v=ALrgpHk6Fn0opinie o Chinskiej Armi Narodowo Wyzwolenczej?
>>215221419Do tablicy !
jestem na uczelni i zamiast sie uczyć to gramopinie?
>>215221296nie dziwię się, że polacy to rogacze skoro oni dosłownie wielbią szmatę która puściła się na boku i zaszła w ciążę, potem wcisnęła kit Józefowi, że zaszła w ciąże bo bożek tak chciał no i że dalej jest dziewicą, a Józek łyknął to jak maria sperme, potem wychował jej bękarta jak swoje.
Zdałem za 6 razem. Pierwsze 3 razy ujebałem na placu. Za 4 razem prawie spowodowałem wypadek, a za 5 prawie urwałem lusterko przy parkowaniu
spożywam śniadanko
wstawie pranie i sprzątne wsm
>>215221497nie zdasz
BEFORE YOU PUT MY BODY IN THE COLD GROUNDTAKE SOME TIME TO WARM IT WITH YOUR HAAAAAAND
nom tojedynie kłaka z tych nowszych gier grałem a i tak on chodzi na integrzeeh
>>215221567smacznego
>>215221563Nie chce cie spotkać na drodze
>>215221569powodzenia ty nasza pokojówko :D>>215221594dziękuję
no wlasnie byla luka. Ze zarabiales w Polsce, wypierdales do innego kraju gdzie bnie bylo podatku i nie palciles nikomu. A teraz wykop ma bul dupy choc wcele nie rozumie o co chodzi
*bierze bucha*maaan lain to dopiero jest anime ziooom
>jeszcze 11 dni i zjeby z rocznika 98, 99, 00 znowu będą niewolnikami
Smutno mi jak myślę o pieniądzach które idą na podatki a w sumie nic z tego nie ma. A jakby tak mieć system, gdzie płaci się za ubezpieczenie/fundusz emerytalny, a poza tym nie masz żadnych innych podatków? Musisz po prostu przeznaczyć część pieniędzy na cele charytatywne, inaczej ci je zabierają na siłę i płacisz też karę.
chciałbym mieć prawo jazdy ale nie dadzą mi nigdy eh
jezeli sieciowy to kup. Obudowa bardzo przeszkadza w przeplywie powietrza. TO plastik wiec krzywdy sobie nie zrobisz
Zaczynam dzisiaj uczyć się chińskiego, pozdrawiamhttps://chinese.yabla.com/chinese-pinyin-chart.php/koniec bloga
jedyne prochy jakie powinien brać grecki to leki na schizofremie
starter pack, dosłownie demo bo już kiedyś to dawali
>wejdz na d*scord>wszyscy ignoruja cie po 1 dniu bo circlejerk mocnowszedzie wokol mnie znajome twarzezmeczone miejsca, zmeczone twarzejasno i wczesnie dla swoich codziennych wyscigowida nikad, ida nikad
Co jakiś czas odczuwam taką dziwną chęć zainstalowania linuksainstaluje go a po czasie wracam do windowsa bo brakuje mi aplikacji i tak w kółko
Codzienna przypominajka z najlepszą nutkąhttps://www.youtube.com/watch?v=jL8p9vteR5g
pamiętam że kuzyn porysował mi płytę i nie chciało się później zainstalować i było mi smutnono ale miodna gierka była
homoseksualizm powinien być nielegalny bo zakazany owoc kusi bardziej i w końcu bym miał bf
nawet jak kiedyś wszystko będzie zdigitalizowane i roboty będą produkować żywność i inne niezbędne produkty to i tak ludzie dalej będzie przymus zapierdalania
https://www.youtube.com/watch?v=mB6yX-nYXAo
spiczasty powiedział że jak nie przestanę mu dokuczać to mnie ukuje
http://ewybory.eu/sonda-internetowa-wybory-parlamentarne/jak to jest że na prawicy zbiera się parę osób i są rzetelni i działają i robią akcje internetowe i mają powyżej 5% w sondach, a na lewicy nic się nie dzieje jak nie ma wyborów?
tylko że jak Quake wyszedł i wszyscy widzieli w nim grę dla tych co w Dooma i Wolfa nie potrafią grać to wy wiedzcie
witam /polska/ mam dwa szupos zpullowane! teraz tylko accumulation phase do summer fes tak jak w crypto
uzależnienie mocno, przed spaniem muszę włączyć zawsze Clovera i lurkować z telefonu
No te rogacze przecież ich nie będą chronić przed niczym, tu trzeba prawdziwego polskiego byka.
>pewnie jeden z "intelektualistów" z r/polskapowiedz mi gdzie się myli
jutro mam rigczzamin na srawko drugie podejście jeśli teraz nie zdam to wyciągam żyletkę i rżnę sobie gardło w samochodzie
dobrego artystę da się poznać po tym czy umie ładne stópki rysować
ale nuta anoni posluchajcie sobie i powiedzcie co czujeciehttps://www.youtube.com/watch?v=XS088Opj9o0
didżiridu też lubięwiadomo za kogohttps://youtu.be/oXBGZoBYaLY
NIE JESTEM. NIE JESTEM NIM. ALE CHCIAŁBYM OJEBAĆ MU JEGO DWUMETROWĄ PAŁĘ, TAK!
>HITLER HITLER HITLERco miał przez to na myśli?https://www.youtube.com/watch?v=KQrYtz8Gy9Q
>>215222222sprawdzamciekawe kto jest dzisiaj gigachadem
ja cały czas tak mam, ale wiem dlaczegoprzypominają mi się stare posty z 4chana i nie mogę o nich zapomnieć i nie śpię przez to po nocachto tzw. autyzm
ja jem dosłownie jeden posiłek dziennie i nadal tyję jak się nie ruszam cały dzień, łatwo mówić żeby jeść mniej jak nie masz zjebanego metabolizmu
>215222296też tak mam...
>*wyjeżdża do Kambodży i nie podaje nowego adresu*heh, nic osobistego, panie premierze
>>215222300musisz się ruszać, mogłem wpierdalać dziennie mniej niż 1000kcal i waga nie ruszyła nawet na trochę, tymczasem jak zacząłem ćwiczyć i wpierdalać dużo kalorii to waga leciałatak wiem że przeklejka
>>215222059shupapapahttps://litter.catbox.moe/gbvnrarl9tjls20i.ogg
>on to słyszał pierwszy razwyautowałeś się nowoprzyjacielu
Dziękuję ale może innym razem.Widziałem pierwsze odcinki, muszę powiedzieć, że nie wywarły one na mnie dobrego wrażenia. Wręcz przeciwnie, próbując na siłę być poważne uzyskały odwrotny efekt. Jestem na nie. Czytałem Ayn Rand, to wystarczy.
Nie oglądałem anime od rokuco robićjak żyć weźcie pomóżcie coś dobra Anonki(specjalnie z dużej)?
to be your gf i have to dress up like a girlis it still ok?
cos tam cos tam tradcycja nawiazujaca do goscia co mu ujebalo palce i nadal salutowal
>>215222364先生。。。ピンチHikari > Nozomiten nowy boss tiph ssie palke troche
i just want to know about a friend who is styding thereshe's studying tourism and recreationis that even worse?sounds like a bullshit degree.poles can only be nice to jews.
>>215222364>senseee pindziisensei pindzia>>215222477nozomi ma większą łechtaczke i jakby ją z gaci wyjęła to by cie nią w czoło puknęła
>>215221569baza, powodzenia
nah 180 should be good enough desuyou'll need a pretty face or other qualities to get them interested in you though
dlaczegu ludzie wolom ładne obrazki od srania blogpostami uwu umu spzitalny???
nie smiej sie z poganow bo perkun ci najebie patyczkami i liscmi
kanadacian ma przejebanepowinni mu dać przepustke na rozpierdalanie picrelów młotkiem w głowe
Chuunibyou demo Koi ga Shitai! mam zamiar to oglądać opinie?
jak zaraz nie przestanie to doprowadze do kolapsu wszechświataspierdalaj
>bądź wilnem>miej tak chujowy silnik że użytkownicy muszą pisać userscripty żeby go naprawić
bapcia dostała 14 emeryturęjak jej wytłumaczyć że rok ma 12 miesięcy
przecież chodzi o jebany kawał debilu jakim jest wpychanie murzynów tam gdzie ich nie byłow jakiej armii murzynki były
>paczka długopisów 2 złote>zeszyt a4 do wszystkiego 4 złotejuż masz wyprawke na cały semestr
>>215222696>jak jej wytłumaczyć że rok ma 12 miesięcypodregulują ją i wnuczkowy podatek weź o równowartości dwóch emerytur
co teraz jest niemożliwe?jak masz sprzęt, który dławi się w crysisie na najniższych to nie dziwię się, że ci nic nie chodzi
oki, pobiorę i wrzucę pewnie na throwaway konto na xhamsterze
człowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nigdy
>>215222737tak się nie robi
>>215222477obie fajnenozomi do korekty # # # https://litter.catbox.moe/jk7g0zm81jy02lza.oggtaka mutsuki ale tombojkowa
>tug nie masz zbyt wielu znajomych>tug nie masz żadnych znajomych
Szmata pierdolona>30 lat
przeciez ludzie od 2hu sa tu od lat pamietam jak tu przyszedlem w 2015 to w tej nitce poznawalem postacie jak suwak i goburin
Saying, "Oh"Saying, "Oh""I wish I was alive, I wish I was alive"But no one really is
>>215222835co ty kurwa robisz fakecelu
hehe bende srał na kobiety w jedynym miejscu gdzie nie ma kobiet ale jestem odważny
I'm skinnyfat, would polish women date me?
musicie się uwolnić
o czym chcesz gadać z kurwami? im trzeba porządnie przypierdolić raz na jakiś czas żeby sobie ją wyprostować a nie rozmawiać jak jakiś cwel
>pierwsze skojarzenie na widok dziewczynki to seksi kto tu jest zboczeńcem
zimy w tym roku nie będzie, chyba że duble to -30 i metr śniegu, pozdrawiam
mam 184chciałbym chłopaka wyższego ode mnienie macie pojęcia jak ciężko mi takiego znaleźć
dobra szybkie oko co tam na plumperpass jest i lulu
>It's not really /pol/'s fault. Americans in general act like experts on topics which they have no fucking idea about and always have to comment, then get massive butthurt when someone calls them out on their bullshit and tells them to fuck off. Then they resort to their last defence which ishow do you feel about americans who worship polish women?
pije herbate 4 raz parzoną na tych samych fusach i wyszła lura w chuj
na studiach mam takiego ziomka, troche grubasek, normalna morda, nie jakiś specjalnie inteligentny. Jest definitywnie turbomanletem, nie wiem czy ma 180 w ogóle ale chyba miał najwięcej partnerek wśród kolegów z całego roku.
bo to duzo roboty, myslisz ze anon poswieci na cos wiecej niz 5 minut?
>dopiera dziesiąta, a tobie aż tak chce się spaćehh na mnie już pora, od jutra danones
niceJobs? I applied to them but nothing yet, through pracuj. plI'm waiting for another company, they were supposed to reply to me on monday but still nothing, and I'd prefer to wait since their minimum wage(the company is in ireland) is 3 times that of poland, and i can do the job from everywhere.I meant if women in krakow do also like latinos, but there may be way more since it gets 10million visitors every year so i dont get the exotic bonus :(
Kurwa znowu marceleknie chce mi się pedałpostować żbsz
Mertz powiedział że nienawidzi polaków
>nie lubię cebul bo mama i za często dawała to zrobię z tego mema o polaczkach
zbiłem konia do sdt tera pora spacz3 rano do ~8 rano
>od 2010 roku wszystkie hehe urlopy spędzaj w domu bo gównorobota chrum ZAPYEHDALADŹ CZEBA KWIII>pierwszy rok na komfi robocie przed komputerkiem>no młody, twoja kolej na urlop, koniec miesiąca jest to możesz spokojnie jechać nawet i do 9 wrześniagdyby nie muhamady i paniczny lęk wysokości to wziąłbym majorkę, budapeszt albo i kurwa zillertal, a tak został karpacz
>jak ci się nie będzie podobało to wyjdziesz po prostuwiem bo raz mnie już sprosiliscie tam posiedziałem 20 minut i wypierdoliłem bo nie potrafiłem sie wbic w rozmowedobra gurwa namówiłes mnie siedze w trv kvlt
co moge dzisiaj robic oprocz grania w gry, grania w pilke nozna, wyjscia do sklepu, siedzenia w domu i cwiczenia?
nie odpowiadajcie na posty cirnonie postujcie w nitkach poświęconych cirno
musiałbyś mieć setki tabletek żeby uśpić go w ten sposób ale malutka dawka może ją uspokoićinna sprawa że może pogorszyć sprawę jak dostanie się do żołądka albo zacznie reagować z lekamiraczej bym tego nie robił
opinie
>kupuje konsole>gra tylko w gierki dla debilikonsolki (te od sony) maja tyle hidden gemow ale normik nigdy nie doceni ahhh
>kliknij i przeciongnij po przeciwnikuaha zajebiście jakbym chciał grać trejserką to bym w ow pograł
co ty się tak denerwujesz? babe by se znalazł to od razu spokojniejszy by był
co ludzie robili w latach 1990-2000 bez internetu ?
ale to chyba nie jest w ludzkim języku nie?ale co tam jest do refleksji oprócz tego żeby sie nie dać kukować i samemu nie rogaczyć innej?
Ale sracie, idę grać bo mi się niedobrze robi jak na was patrzę
wracając nigdy nie widziałem żeby ktoś z zagranicy tego użył może poza komentarzami z youtuba
>>215223479no ten fragment jest z filmu "Dzień Świra", komedia polska
>młody wygląda jakby siedział tam za karę>stara nie potrafi zrobić loda>żadnych jęków>oczy srogiej, zmęczonej pielęgniarki-alkoholiczki i cycki w kształcie wyschniętych gruszekweź kurwa, to ja już atrakcyjniejsze milfy ruchałem
jedna z pierwszych gierek w jakie życiu grałem obok Need for Speed 2 i fify 98pamiętam jak fajnie się dało ścigacz ulepszać
>>215222737Pierwsze co mi przyszło do głowy, te dwa też są bardzo dobre, ale tamte mają chyba bardziej "anonkowy" klimat
>>215221494chce zostać największym zlodziejem w historii polski
>>215222866dumny jesteś z siebie debilu?patrz ile słomy mi naniosłeś
>>215222575jakoś nie jestem przekonany no i Żydzi mają zresztą teraz w Niemczech spore wpływy
>>215221594>zrób dodatek>nazwij go dlckurła kiedyś to było lepij
>>215222835>gry kiedyśByłem młody, pełen optymizmu i zachwytu nad drobnymi rzeczami>gry terazJestem starym studenciakiem/wagecuckiem/neetem który przeżył zderzenie z rzeczywistością i nie potrafi odnaleźć powodu swojej goryczy.
>>215222512poniekąd, aczkolwiek uczestniczyłem bardziej w roli doradczej nie rzucając tzw day joba, a z pozostałych założycieli tylko jeden typ był moim kumplem, więc niespecjalnie się przejąłem jak jebło i się rozstali w nienawiści
było jakies wydarzenie ostatnio? Cos mnie ominęło?
>>215223950kawki anońskie
>>215222823do swojego ojca to pisałeś i zapomniałeś przełączyć?
>>215222498przeciez nawet chyba driverow nvidii nie da sie wciaz zainstalowac z poziomu x tylko trzeba z konsoli, 2018 rok linuksa tak kurwanudzi mi sie
>>215221611sory ale nie ma takich. jest pare adaptacji Ito ale sa chujowe
>>215222737polska ma przejebane bo leży koło krajów zachodnichtaka japonia czy korea są tak bardzo oddalone ze mogą sobie żyć jak chcą i nikt ich nie infiltruje obcą ideologią
>>215222364>nigdy nie dostaniesz wlasnego punching bag anonkaeh
a dałbyś Polakowi polską konsole to by jeszcze napluł na nią
>>215224017>>215224115nie tym tonem
>tug depresja cały dzień a potem po północy euforia i robisz tydzień warty nauki i pracy i idziesz spać by powtórzyć cyklfajnie
to czym to sie rozni od ateizmu i innych pochodnych w takim razie?
>>215221618dajcie teraz edycję najczystszej formy miłości (miłości do ojczyzny i jebania ciapaków i pedałów)
no, jiren is.what? google translte didn't help much
>>215221991>tug wiesz więcej na temat życia jakiś przypadkowych Rosjan poznanych na szambie niż o przeżyciach własnej rodziny
>>215222270to jak chcesz cos dla poczatkujacego z seksami to pograj w yume miru kusuri
>The Reflow PDF option will convert your PDF document to EPUB format offline. typ gówna typu ni chuja bym się skapnął dlaczego mam epuby gówna które mam w pdfie ale które wcześniej miałem w epubie ale było chujowo sformatowane i nie dało się czytać
anon z wolfkego i anon z wilanowa i dwaj anoni spod petli tramwajowej i femka z ursynowa jestescie?
ja mam doslownie kazda gierke kiedykolwiek za darmo
o jak ja was danonki kocham bardzo nawet nie wiecie ><
zam00łka
>>215222059mam problem ze znalezieniem sobie kogoś nowego do dawania mi atencji i dostaje objawów abstynencyjnych
>koalicja Biedronia z narodowcami i skrajną prawicą
>>215222059>Please tell me you're a prostitute, that lifestyle of yours is legit worse than a prostitute>Don't tell me you were with your friends, tell me you were sucking german dick in a forest for 12 euros understood. I've seen posts like that all over /pol/
>>215224406KonfedeWiosna
>>215222512Ma ładne logo i pakiety instaluje się pacmanem. :3
klient wewnętrzny, znaczy to nie jest korpo IT tylko dział IT korpo zajmującego się innymi rzeczami. Obecnie robię w korpo głównie dla sektora publicznego i mam tego szczerze dość, stąd decyzja o zmianie.
>on nie wie o spotach na granaty>on nie wie o eko rundachbk
O nie kurwa. W pedo nie bede postowal. Znowu sie napierdalamy
>on nie potrafi znaleźć tych interesujących nitekdlatego nie ruchasz
>>215221991leśny to kurwa i każdy mu się podoba, kiedyś nawet schroniskowego jebał
wowik mnie wkurwia bo spamuje czanowe memy na trade
to prześlij trochę mocy zapierdalania, aha i nie zapierdol się tam przypadkiem
>rogacze wyjebali na to gówno 60 euro w dniu premierycałe 10 osób siorbiących pisiorka ubisoftu
>matematykana chuj komu te iksy dupiksy pieniędzy z tego nie będzie
czy jest jakiś głębszy sens w tych memowych trójkącikach?
każdy anon to tulpatak naprawde siedze tutaj sam i was wszystkich zmyśliłem
byłoby więcej ale zaczęło się gdzieś koło kwietnia z tego konta korzystać
>nakrzyczę na męża i dzieci a potem zacznę płakać i im powiem że to ich wina ale spoko bo mam depresję więc oni mnie powinni traktować lepiej i być wyrozumieli>zamknę się w pokoju i przez dwa tygodnie nie zjawię się w pracy i tylko będę walił konia i robił przyjemne rzeczy typu granie w gry ale spoko bo mam depresję i po prostu nie mam siły wyść do ludzi ehh>będę chujem i nie będę odpisywał kolegom i koleżankom na mediach społecznościowych ale spoko wiedzą że mam depresję to się pewnie nie obrażą tylko będą mi współczuli
Zostałam dziś ofiarą homofobii w autobusie. Spokojnie stałam 'na tyłach' i przeglądałam internet w telefonie, bus stanął na przystanku, otworzyły się drzwi. Wsiadła znajoma ze szkoły, nieznajomy chłopak oraz nieznajoma starsza pani. Niekulturalnie wsiadła jak do siebie, od razu z podniesionym tonem się zwróciła do mnie z tekstem 'ODSUŃ SIĘ!' po czym zaczęła szarpać i przeklinać pod nosem. Zwróciłam jej uwagę, że jest wrednym babskiem, dodałam teź, że istnieje słowo "przepraszam", którego może w każdej chwili użyć. Ruszyła swój zadek z siedzenia, nazwała mnie lesbą i wyjebała strzała w mordę. Wpadłam w ogromny szok, włączył mi się instynkt obrończy i nie wiem czy to było słuszne, ale oddałam. Jakieś tam przekomarzanki zaistniały, miotała ile mogła, z płuc wyduszała tylko 'LESBA', 'KURWA'. Dopiero po czasie, kiedy mój mózg zaczął wszystko kalkulować zdałam sobie sprawę, że to wina moich spodni tęczowych, pożyczonych od młodszej siostry. xD Całe szczęście autobusy mają kamery, teraz tylko kciuki trzymać, aby działały. Idę jutro w wolnej chwili po pracy zgłosić tę babę na komisariat. Wie ktokolwiek, czy istnieje jakaś organizacja wspierającą osoby lgbt, która mogłaby jej dojebać karę za przemoc, poniżanie i brak tolerancji?
>polacy wierzą że da sie zupełnie wymazać z historii wielkie imperiumXDpostujcie najlepsze
ztulpuj to
>tug zapomniałeś, że wystarczy się po prostu uśmiechnąć
stópczwartek
no dobra, jest też kwestia tego że likwidatorzy niekoniecznie byli ukraińcami, rosjanie i białorusini też likwidowalia przy okazji trafiłem w wikipedii na coś takiego:Bioroboty – nazwa jednej z grup likwidatorów usuwających skutki awarii reaktora nr 4 Czarnobylskiej Elektrowni Jądrowej.Określenie to przylgnęło do żołnierzy ZSRR zastępujących pracę zdalnie sterowanych robotów, których zastosowanie było nieskuteczne ze względu na zawodność elementów elektronicznych spowodowaną wysoką dawką promieniowania jonizującego.Ich zadanie polegało na oczyszczeniu dachu bloku III i fragmentu dachu bloku IV elektrowni z grafitowych elementów izolacji prętów paliwowych oraz innych znalezionych tam materiałów, napromieniowanych wskutek wybuchu w celu przygotowania do budowy żelbetonowej konstrukcji zabezpieczającej tzw. sarkofagu. Każdy z „biorobotów” miał prowizoryczny kombinezon, z elementami ołowianymi częściowo zatrzymującymi promieniowanie jonizujące i mógł przebywać na dachu jedynie przez 45 sekund.
>>215224369klabing fasting szoping kurła młodzież już całkiem ogłupiona od tego internetu
>>215222477>he he udaje głupiego że nie wiem że chodzi o rodziców i/lub rodzeństwo
>Jest jawnym gejem[15]. Deklaruje się jako neopoganin i wyznawca wicca[16]. lewacy naprawde?
>>215224369doslownie po co komu komputer teraz jak na androidzie jest fortnite
>>215224167tak samo jak dupe w sensie mordepolecam nie częsciej niż raz na tydzien chyba ze pedalujesz
>>215225080onienienie>W sierpniu 2025 został zawieszony w prawach członka klubu parlamentarnego KO na dwa miesiące[14]. Powodem miało być dopuszczenie do udziału w posiedzeniu Parlamentarnego Zespołu ds. Ochrony Dzieci w Procesie Rozstania Rodziców osoby skazanej za przestępstwa seksualne wobec własnego dziecka oraz krytyka działań rządu w zakresie edukacji[14].
to koniecmam mentzen cycki.kurwa
Come to the official Ita channel.You're welcome!https://youtube.com/shorts/xPWAvNBnxfY?si=kwLmL7mrHwG8AvDn
>dziewczyny wyglądające jak chłopacy,to są tombojki (chłopczyce) i są patrycjańskim gustemfemboye to smród po chuju
>>215225080Dziad by go zajebał nożem z co najmniej kilku powodów
>>215223973gdyby nie wy to nawet nie wiedziałoby się o tym opuszczonym przez boga miejscu
bazowany biorący czerwone pigułki prawdyhttps://www.youtube.com/watch?v=z-2mO3KTVHg
>nić o literaturze na /fit/>wszyscy chwalą się czytaniem gówna dla gimnazjalistów typu 1984chodzący na siłownię znaczy skończony debil?
>>215224017A ja myślałem że było czterech. Trzech co gadało po polsku i jeden co tylko spamował anime. Z tych trzech jeden narzekał że stracił pracę po tym jak zakochał się w mężatce z roboty, jeden miał rodzinę i był z Tatarstanu a jeden mieszkał w Moskwie i zapierdalał rowerkiem po cydr.
>>215223838te wiersze co się klika w Doki Doki Literature Club to mają jakieś znaczenie?
Rozmowa z obcokrajowcem >on ci mowi ze ma mieszkanie na kredyt>powiedz mu ze ty masz mieszkanie od rodzicow i w sumie nigdy bys nie bral kredytu bo jednak mega przeplacasz za mieszkanie>on mowi ze rozumie, wie ze kredyt to chujnia ale nie mial innej mozliwosci>powiedz ze go rozumiesz i jesli dla niego to pasuje to wszystko jest ok>on dziekuje i mowi ze mam dobrych rodzicow ktorzy kupili mi mieszkanieRozmowa z polakiem >on ci mowi ze ma mieszkanie na kredyt>powiedz mu ze ty masz mieszkanie od rodzicow i w sumie nigdy bys nie bral kredytu bo jednak mega przeplacasz za mieszkanie>polak rzuca sie jak daln>AAAAA KURWA co ty wiesz o zyciu, nic sie sam nie dorobiles>nigdy mie nie zrozumiesz jak mozesz tak mowic skoro wszystko dostales>polak obraza sie na ciebie bo jak mu smiales tak powiedziec>zaraz po tym zlatuje sie stado kredytowcow i w swoim kuleczku poklepuja sie po ramieniu i utwierdzaja ze jednak podjeli zjebista decyzje finansowa i ze ja sie po prostu nie znamCzemu polscy kredytowcy maja taki bul dupy o to ze maja kredyt? Z zadnym kredytowcem nie mozna normlnie porozmawiac jesli masz negatywne opinie o kredytach. A jak juz powiesz ze masz mieszkanie od starych to jak plachta na byka xD
ta kurwa co mnie zfriendzonowała gejmerzy powstańcie
śmieszny npc mem to wcale nie ja jestem npc *ustawia npc wojaka na awatar jak sto tysięcy innych osób*
spankbang zazwyczaj szybciej uplołduje niż jest napisane więc jak dostane powiadomienie że jest gotowe to zapostuje ci linka anon żebyś mógł sobie wieczorem czas umilić
nie wiem co to kalosz w pikniku na skraju' 25 września 2025 gadają że popłynęli ale jak mieli płynąć jak kurwa nad chodnikami śmigalilatali?
>pierdolenie się z logowaniem>brak ciemnego motywumhm zajebiście
>>215222866przeglądam co by tu jeszcze pobrać z tego i zastanawiam się czy może zdjęcia też , ale w sumie na co
u mnie było okropnie, też się nawaliłem i uciekłem
rob dokładnie odwrotnie to co ci mówią na /g/najwięcej nauczysz się pisząc samemu a nie czytając książki no ale składanie itp trzeba poznać to mogę od siebie polecić k&r albo książki z wydawnictwa o'reilyco do języków to jeśli chcesz poznać jak to wszystko działa pod maską to C ale pisanie w tym czegoś większego to strata czasu jak ci nie zależy na wydajności bo po prostu będziesz wymyślał koło na nowo a i jest to dość trudny język w porównaniu z taką javą ale mimo wszystko każdy powinien go znać. Jak chcesz po prostu get shit done to naucz się pythona i javascripta i jechane z koksem
>jak nie spędzasz wolnego czasu płacząc że kobiety to kurwy na 4chanie to jesteś sojboj i pantoflarz
>uniwersytet chce żebym wypełnił formularz>link do formularza nie działaKrew jasna mnie zaleje
jesteś za głupia żeby przeskrollować na górę strony? nie mam zamiaru się powtarzać
bazowyjebani degeneraci którzy odżywiają sie inaczej niż ja pewnie po nocach gwałcą dzieci i przemycają ciapatych przez granice
pojebany poszedł kiedyś do szkoły z napisanym na czole "kocham czinę"
eh a chciałem coś zmienić na jeden dzieńpoza tym nie mam za dużo obrazków z cyckami nowych
>>215225131daj pomacać
>mtg Powstanie Warszawskie to tak naprawdę eufemizm dla czarnego fiuta
>>215220962japonia ma animki a korea tez je ma ale mniej
dajcie mi rudą Amerykankę z farmy w stanie Texas proszę
Tak bardzo chciałbym aby znów uruchomili oświęcimPora by ktoś się tym zajął ale nikomu się nie chce a nie żyje wujek adolf
to nie ja ale lubię go tylko ironicznie bo jest śmiesznyogólnie nie słucham rapu poza klasykami
>>215221304szybko sie uczysz i jesteś przyjacielski
>reklama z biedronki sugeruje mi zakup pieluszeko nie nie nie
>wypróbuj ceesika bo hehe darmowy>zagraj w batyl rojala jedną rundkę>cały się trzesiesz teraz
jak anoni radzą sobie ze stresem? ja się biję po ryju
właśnie pochonęłem 1500 kcal jedząc dwa burgery z maka, pytajcie mnie o co chcecie
>>215225832aszwagandy spróbuj, też lepszy zbir od tego jest
no kurwa debilpopatrz sobie jak te dwie postacie są rysowane i powiedz mi że widziałeś ludzi ~180 cm o takich proporcjach
jajksja w gimbie rozmawiałem z dziewczyną która była wegetarianką i wysyłała mi zdjęcia z masarni ale potem się mną znudziła
fajnie incelku, nie zapomnij tylko na wykopie to samo zapostować
wole czytać polskie XD niż zachodziarskie ssanie kutasa kurwom i ciapakom i mówienie że wszystko jest toxic
ej, to prawda że te całe planszówki to po prostu pretekst do spotkań sojaków i piwosoków swingersów?
kawopostuje
wy jesteście truecele
https://www.youtube.com/watch?v=IY7drCoRa-A>tug to jest tak naprawdę podatek od zysków kapitałowych dla osób fizycznychGIEŁDON JESTEŚ?
wiem że wchodzisz bo tylko oni tak mówią i jeszcze myślą że to śmieszne.
smutno mi że nadal sobie pogrywasz, myślałem że kiedyś mi wybaczysz
>>215225671zapostowane z iphonezapostowane z kawiarnii CAVA w warszawie
>>215226355Uzasadnienie nakazów - tajemnica Kościoła i Chrystusa14 Piszę ci to wszystko spodziewając się przybyć do ciebie możliwie szybko. 15 Gdybym zaś się opóźniał, [piszę], byś wiedział, jak należy postępować w domu Bożym, który jest Kościołem Boga żywego, filarem i podporą prawdy8. 16 9 A bez wątpienia wielka jest tajemnica pobożności.Ten, który objawił się w ciele,usprawiedliwiony został w Duchu,ukazał się aniołom,ogłoszony został poganom,znalazł wiarę w świecie,wzięty został w chwale.
jakie sole kąpielowe drażnią chuja debilu?zajeb się, chujowe to było
>>215226256>Już tak bardzo straciłes nadzieję, że zapisujesz głupi obrazek z internetu, bo nieznajomy powiedział, że pomoże.
to jest super program do występowania w telewizji i wygłaszania przejmujących mów o dzieciach, które pierwszy raz pojachały nad morze i o rodzicach, którzy znów czują się ludźmi
ostatnio sobie manhwy sprawdzałem i w korei wychodzi taka jedna fantasy od 1995 ale jak sprawdziłem najnowszy chapter to kurwa nie wiedzialem o co chodzipodobnie miałem z one piece bo tam też jakaś bitka była
dajcie teraz edycję najczystszej formy miłości (2d loli yuri)
>>215225774Tortex pikantnynie ironicznie uważam że smakuje bardzo dobrze
>>215226355>to klamstwo, ze unia chciala wprowadzic stale kwoty
>>215225897prezentuje nam prawdziwy grind i thuggin, a nie cwaniakowanie zza monitorka
co jest kurwa, chcę sobie tylko kupić dostęp na 1 miesiąc a tu z tego wynika że potem musiałbym co miesiąc płacić 20 euroczy czegoś tu nie łapię, aż wyślę im chyba miala najpierw o chuj chodzi
bo ma wyjebane ego i uważa sie za strażnika świata który wydaje opinie na temat tego co jest dobre a co nie
weźcie temu nieudacznikowi z 3 świata nie odpisujcie to se pójdzie
ksywki się wam znudziły to po imionach teraz bedziecie się nazywać?
>>215225666to jest oficjalny art kyoani ale pewnie w jakimś promo booku byłto ten drugi anon co tylko jednego artystę postuje a nie ja, mi właśnie wjebali bana więc zwijam zabawki
>>215225666kurde anony jakis zmeczony dzisiaj jestem chyba ide spac
nieliceum biol chemi studia ale kompletnie niezwiązane.
>>215225080>musze klasc sie spac zeby o 5 wstac na 6 na autobusodpowiedź to feta
>>215225116był gdzies na youtube o tym jak najesc się za mniej niż 5 zł dziennie
>>215226256smacznej kawusi życzę potężna jukari-sama, też kawkę piję
>>215226479naplywy z wykopu (digout), napisz ze polska to gowno na /pol/ i masz gwarantowane ju
ehhh była taka dandere, nawet żadnych social media chyba nadal nie ma
>>215226824>jak to firma która chce sprzedać grę jak największej ilości ludzi na całym świecie uważa żeby kogoś nie obrazić?>ja jestem polak i firma jest bardziej bazowana jak obraża wszystkich innych niż ja i wtedy jest większa szansa że zagram w pirata bo mnie i tak nie stać
>>215226824tow końcu prawdziwy polak powinien mieć w głowie tylko ZAPIERDALANIE a nie giereczki
>>215226824czyli polska A dostaje w dupe. ale chuja to znaczy jak nie podaja roznic w wartosciach bezwzglednych
kurwa ogarnij się z tą świnką, jest jeszcze 40 milionów polaków to sobie kolejną znajdziesz
>>215226858>>215226884>>215226889dobra ale spokojnie z tymi jusami przyklejaczko
jest taki nipon co rysował dyktatorów jako animiki nawet piłsudzkiego zrobił
>>215224448hej ale przynajmniej zatrzymałem się aby przeczytać warunki zamiast nacisnąć kup
>>215224987>ten znajomy co mial loszke w wieku 20 lat byl z nia 2 lata i potem sie rozstali przez co wpadl w depresje i zostal neetemkurwa zgnilem bo jak takd alej bedzie to ten jego przyszywany ojciec go z domu wypierdoli
>>215226443jak chcesz taką dosłowną /g/core tapetę to musi być skąpo ubrana loli
>>215226948bazowani polacy poland the best husaria wódeczka pierogi nasze witaminki :D
w pozycji na plecy latwiej robic lodzika na dzien dobry chlopakowi
Czy mówiłem już że używam trzech kropek w moich postach...? Można rozpoznać moje posty po tym że na końcu są trzy kropki... I wtedy wiecie że to ja postuje... Co jest bardzo ważne na anonimowym forum...
>twoje byki to teraz menele ale chłopiec którego bykowałeś pracuje z sukcesami na uczelni robiąc co kochaehh zawsze po drugiej stronie historii
>>oddaj pieniądze>>przeproś (zwiększa poziom żałosności i zmniejsza samoocenę (obniża statystyki tzw. debuff)
>>215226355chcesz jeszcze trochę kcal jak ci się spuszczę do mordy
>>215224369wtedy postujesz screenshota na polsce zeby dostac you
>>215226266Rusin skąd jesteś, bo jade na białoruś na 1 miesiąc na delegacje
>implikacja że obecni posterzy mają te 18 latprośba anon
>mam autyzm i nie czuję emocji >myślę że ci co czują je powinni iść się leczyć>normictwo to nienormalność>jestem chłodny anon srający na normy społeczne np obrażam ludzi w internecieno ładnie
namdong beef jjigae, kanapki z serem i ogóry
>>215226485no opowiedz, jesteś górą mięcha? Jak tak to wtedy jestem pewny do wygrania, bo moja szybkość jest lepsza :)
zostawiono mi gołąbki w sosie pomidorowym w garnku, które zostały z poprzedniego dnia. jak je zrobić?
https://pl.wikipedia.org/wiki/J%C4%85dro_Ziemihttps://pl.wikipedia.org/wiki/Energia_geotermalnaDobrze ja myślę co temat o innem...
pasza dla goja
jak lubisz smak wódki to znaczy że masz problem mordo.wódka to chujpiwo też chujwino + jakiś tam drink od biedy to jest to
U mnie nie ma, ale zajebałem z godzinę temu sporego pająka
>>215227389>A tak na serio, wcale nie byliśmy eksploatowani i dojeni 123 lata przez zaborców, c'nie?A co przed zaborami? Bo też było gówniano.protip: pierwszy przemysł w polsce pojawia się za sprawą złego kapitału zaborczego.
yhy, na pewnojuż widzę jak ktoś bez przerwy naspamił do 6 milionów postów przez 6 lat, na pewno takie pojeby istnieją haha
my i tak szliśmy, ale kujona jeszcze bardziej gnoili
>imigranci zarobkowi>tłumy młodych silnych mężczyzn bez rodzin aha to fajnie
The same way. Delirious ignorants. Polish women are like any other. In the vid I posted for example the other girl was actually telling that dumb slut that nigger is going to use her and she was right. There are both decent ones and whores.
>>215227507lubię duchowy smak wódki
a zaś będziesz kupował po złotówce za sztukę w sklepach
język polski to język szeleszcząco trzaskająco szumiący
https://wmeritum.pl/straz-miejska-definitywnie-zniknie-z-polskich-miast-jest-odbierana-jako-instytucja-zajmujaca-sie-gnebieniem-polakow/243891>spróbuj utrzymać porządek>polskie zwierzęta nie znają tego słowa
zapytaj się czy by się z tobą ruchałajak odpowie że nie to znaczy że szmata
to nie ma sensu, to jak wklejam czarno biala animke to mam ja nazywac manganimka czy jaki chuj bo nie jest z anime tylko z mangi?
dobra ja idę lulać bo muszę o szóstej na nogach być
Nie mogę się doczekać fify 23, podobno trawa ma być bardziej zielona
>>215227821jest dopiero 4
>>215227804dobre pytanie zadałeś
jak potrzebujesz kurwa branzoletki zeby ruszyc dupe to nie schudniesz
to ta słynna depresjaautyzm nie ma nic wspólnego z nastrojem
>mfw on wyzywa inne osoby myśląc, że nadal kłóci się ze mną
Czy jest coś piękniejszego od widoku małej dziewczynki i jej starszego brata - anona stróża?
Im bardziej zastanawiam się tym bardziej nie lubię femdomu. Czy staję sie tzw normalciotą?
>czy wiecie co to patostreamy?tak, wiemy>czy je oglądacienieAle z tego skisłem wczoraj
>>215228069femdom to normalciotowski safe horny fetysz więc nie.
Gdy kończą się argumenty, zaczyna się sranie. A Ty umysłowym ubóstwem.
>>215228336>>215228336>>215228336