edycja ruchania inwalidekpoprzednio: >>215284262
>>215293087>Piotruś?
W poniedziałek i czwartek uprawiałem seks. A ty?
>>215293238trucel generał
>>215293205czemu się memów nie uznaje za sztukę?
>nie jestem pedałem>odkryłem ze lubie ssać tłuste, czerwone, pulsujące kutasyanone
>>215293087wysrałem sie i teraz piecze mnie odbytnie jest dobrze anoni
wysrałem sie i teraz piecze mnie odbytnie jest dobrze anoni
>>215293285Kot, ale jednak 'pies'... hehe, zabawne...
prawda jest taka, że chuj wam w dupę cwele zjebani
i nie był wstanie zostawić mu tronu
>>215293458nie ktorzy ztad by sie nawet ucieszyli
chciałbym się dostać do boipusi szpitalnego uwubyło by zapwne supi owo ale mienie nie dadzo ehh umu
jakby na to nie patrzeć to chomik to taka typowa rozszczeniowa polka
>ta nitka z muttem w taiwanie co sie rzucał że przez miesiąc żadna sie na niego spojrzeć nie chciała
anony jaka kariera dla kawalera?
ja wystarczy że w lustro spojrzę i przebija każdy horror
>>215293510kurwa co ci szkodzi powiedziećnic o tobie nie wiem prócz tego że jesteś codziennie najebanyjak mi powiesz co robisz na co dzień to będę wiedział o tobie tylko te 2 rzeczynie wiem o co się spinać, pytam się bo mnie to zagadnienie też dotyczy
>>215293087Feetcjovisky <3
opisz gojuż kiedyś o tym mówiłem, ale ja raz miałem świadomy sen w którym się ruchałem, ale w ostatnim momencie przestałem aby nie pobrudzić łóżka
dobrze że nie jestem amerykaninem bo by mi ktoś w łeb strzelił
kurwy i złodzieje jeszcze śpią
>bądź mną>wracaj z pizzeri z pizzą>widzę dwa dzieciaki obok pizzeri>jeden mówi mi dzień dobry>grobowacisza.jpg>drugi podchodzi do mnie gdy ja odmaszerowuję i mówi: "ma pan złotówkę">idę dalej, a on za mną pyta się w międzyczasie jeszcze dwa razy>głośne i stanowcze NIE nie patrząc się na niego nawetI tak sie to kurwa robi
już dzwonią żeby jutro przyjechaćmogę się nie zgodzić, ale jestem zbyt chciwy i mogę narzekać
Ja się tylko obawiam że jak zacznie się wojna to nie zdążę wyjechaćNa Ukrainie mieli o tyle dobrze że mówiło się o wojnie od dłuższego czasu
>>215293814>dosiada się do ciebie w pociągu>umieraco robisz?
>>215294147czytając tę nitkę, dochodzę do wniosku, że jesteście smutnymi ludźmi, którzy wykorzystują wolność internetu do wydalania swoich skrzywionych emocjijeśli znajdę chwilę, pomodlę się za was
seby. Ale policjanci lubią akurat to określenie>Myślę, że policja w Polsce jest inna, ale dlaczego jej nie lubią?seby nigdy nie będą lubiły policji. Za huliganstwo, za narkotyki, za alkohol
>>215294147Znalazłem bardzo fajny kanał na YT ale chujowej osłonie
>>215294147uuu chce mi sie spać ale oglądam tvgry bo jestem autystą
>>215294204Restart the thread, my friend.Always restart the thread.
>jedz pociagiem>jakas dziewczyna ma na plecaku przypinki z k-onenjoy srogi wpierdol
haha debil nie umie "terror" napisaćxDkurwa wyobraźcie sobie>e-eee a-anon j-jak robisz podwójne r?i wklepuje taki n xD
neetowanie>wstań o której chcesz >wypij kawe/herbate/soczek/dupnij monsterka>spokojnie usiądź przy kompe >idź do sklepu spacerkiem bez pośpiechu>wróć i graj/gównopostuj do nocy >śpij ile chceszZ A P I E R D A L A N I E>wstań o 5 rano >jedź obsranym bydłowozem do fabryki gówna z innymi współzapierdalaczami >wróć do domu o 15 >zjedz obiad>obejrzyj tv wejdź na /polske/ poszczekać "KWIII pszynajmniej jestem samodzielny" >idź spać bo jutro znowu do zapierdalarniBAZOWANY WŁASCICIEL ONLINE BUSINESS>wstan o której chcesz>odpowedz na pare maili>spokojnie zacznij gównopostować>pograj w gierki>idz do sklepu>spij ile chcesz
pieniądze pieniążki szekle szekielki
>>215294318>n-nie obrazaj mojego Brata Slowianina :(>podlizywanie sie komuś z biedniejszego krajuKEK z twojej egzystencji
tak pedałkua wrzucić możesz na >>>/gif/ i podlinkować
nie, nie na tym, nie wywyższaj się
skoro taki nieśmiały to dlaczego gumek przez internet nie kupi?
>zaraz do kosciola>nie zdążę se nawet konia zwalić mmmmmm
>>215294522jak na mój gust zbyt proamerykański desu
kurwa ale mnie napierdala uchochyba znowu mam zapalenie
>>215294636
fajne gierki do pogrania?
>ten kompleks na punkcie Wiedźminaczuję smród Polaczka srającego po nogawkach z zawiści
Ale ja nie robię w warszawskim korporacji tylko w firmie na wschodzie Polski pełnej sebkow i karyn
>strzeliłem jej kilka razy w twarzale jebana pizda wtfkobiet sie nie bije zjebie
>jak nie jesteś kutaczem 24/7 to debil z ciebie
zamień margarynę na majonez i masz mnie
kurwa kusi mnie zrobic reinstall tej zjebanej gry
znajdź rysowników którzy są lepsi od ciebie i zacznij kopiować ich styl rysowania
Jak się czujecie z tym że tak 1/3 osób na /int/-ie to turyści seksualni dla których ruchanie kobiet z każdego kraju w którym byli to codzienność
dosłownie nikt chyba nie postuje
>>2152949422 boty ze sobą rozmawiają
>>215294942ja postuje ale w finlandii
majonez powinno stosować się tylko do jajek spaślakunie ona
nienawidze jebanych normików dlatego w każdy poniedziałek wstaje o 4 rano, zakładam glany, owijam je łancuchem i skacze po podłodze>JEBUT JEBUT JEBUThaha pobudka wagecucki pierdolone
tak, rozsądny, ale nie dobrya święta strzała była tylko dla paladynów i to dopiero po odzyskaniu Oka Innosaa jak sie grało magiem to i tak sie inwestowało w mane ile wlezie
jak locha męczy myszke to ładnie i naturalnie to wygląda a jak facet sie bawi swoją pałą to przypał żbszz
jak macie ciasne ABSy to też jest źle żbsz polecam streching miesni brzucha dla anona ktory chce +3cm do wzrostu
Możesz mnie nie znać, ale Ja wiem o Tobie wszystko (Psalm 139.1)
>>215294670nowa gra od EA to NPCty łykają
>>215293205>pedalska dalej wisitfu na ten kurwidołek
jak sądzicie przedawkowanie fentanylu to dobra metoda na bohatyra?
>odpowiadanie na posty z przed 3 godzin
>>215293238palec wskazujacy prosto w odbyt
czemu słowianami zawsze rządzili zagraniczni zdobywcy?
>>215294942Bo nikt nie mówi do siebie po imieniu i o bojach -.-
polish is truly a language not worth the effort, man
chciał się pochwalić jaką ma waifu a ty się do niego przypierdalasz
ale ja jestem anonymous skąd wiesz o czym ja niby postujesam forsujesz teraz jakieś imiona
>>215293238a ja wczoraj wciskałem kutas w gardło animki aż nie mogła głębiej, chwilę tak przytrzymałem, a potem ją zerżnąłem gdy ona piszczała
>implikando, że jakaś locha rozłozy nogi przed anonem
>>215294982jako gimbus komplementowałem włosy i fryzury przeszło mi na studiach
>>215293285piękne, tylko włosy się nie zgadzają
>>215294989znam ten ból bo mam ślad po rozstępie na pośladzie z czasów bycia grubasem i ostatnio ciągle mnie swędzi
https://youtube.com/shorts/ecQgjfzUOPY?si=7JbvkMnL2G9S7hgF
y y ojcze święty ja chodze do szkoły baletowej, czy jest to możliwe żeby tańcem wielbić boga?
nie ma co dużo opowiadać, po prostu uciekałem przed problemami bo myślałem że nie mam innego wyjścia i piłem by o tym nie myślećzawsze byłem pesymistą i alkohol tylko utwierdzał mnie w moich urojeniach, teraz staram się to zmienićraz jest lepiej raz jest gorzej, wtedy było dno
no, ale trochę takie żydzisko z niego
https://www.youtube.com/watch?v=y_ifjEYEMuYhttps://www.youtube.com/watch?v=y_ifjEYEMuYhttps://www.youtube.com/watch?v=y_ifjEYEMuYhttps://www.youtube.com/watch?v=y_ifjEYEMuYNUUUTA
>ta jedna stara babka która się zjebała na cały kosciół
>>215295493raz mi wyszło ale dziś nie było czymnom
Somewhere at the bottom of my brainI just don't care and I don't want to.But I do, anyway...anyway, Istill won't make the grade,still won't make the grade.
>mama znalazła twój loli folder
wszystkie tematy chujowe i z mala iloscia informacji jakby to mialo wygladac wiec jak narazie nie wybieram nic
chyba jak masz 160 wzrostu 175 bull tutaj
>>215295493>>215295324>>215293285
opinie o kogutach innych mężczyzn?
wgl to skąd wiadomo, że papież get zrobił Kanna?
chciałbym być gdzie indziejw takiej Norwegii na przykład
hmmmm... zapytaj może psychologa
Pamietam bo zylem wtedy i bylem ale nie nazwalbym tego dobrym okresem.
1.masz polskie korzenie?2.gdzie się nauczyłeś?
dlaczego tak sądzisz? podejrzewałeś kiedyś znajomego o pedofilię?
tak wyglada kurwa opening do chinskiej bajkihttps://www.youtube.com/watch?v=x1VNM57PHmsa wy mieliscie kurwa to XDhttps://www.youtube.com/watch?v=L2NSoW6hKR0
dobry post, ale już go kiedyś czytałemhttps://www.youtube.com/watch?v=CW86-RH4C1o
co za przypadek bo ja też czekam na pizzę
coś mnie w tramwaju przecięło i mi jucha z palca kapała
>implikando że w ameryce jeszcze bardziej nie odpierdalają
Kejon uratowało mojego ojca przed samobójem
wszędzie się kręcę, jak te dyski bejblejda -.-
>>215294147dlaczego na minilaucie nie postujesz?
>tug mógłbyś wykupić VPNa by kurwić się śmieszną flagą ale nie jesteś na tyle zjebany i łaknący atencji
kiedy sobie znajdziecie jakieś nowe animki do gównopostowania? już mi sie znudziły te wszystkie basie kaguje i inne tołhy
>>215295933>poniżej 180byłaś już u chirurga do afirmacji płci
>poćwicz z ciężarami pierwszy raz od roku>wydaje mi się że wszystko jest ok i mogę ciężej>dzisiaj mam takiego bóla że nie dam rady wstajeKiedyś przestane być przgrywem, prawda?
Nie odpowiadaj mu bankrucie umysłowy
>>215296594dosłownie wrzuciłem dopiero co w opie rzadką animkę a ty dalej narzekasz
Dlaczego orbitujecie jakąś nudną atencjokurwe zamknijcie mordy
dwudziestu krytyków a co czytać nie umiesz? czy po prostu polaczek na 4chanie nie zna angielskiego?
pękła mi szprycha, nawet nie wiem kiedy bo dopieru przy myciu się poluzowałajutro pojadę z rozjebaną i oddam w poniedziałek do serwisu>>215296520nie sprawdzam czy ktoś spami na każdym razem jak wchodzę
>tug ludzie na ciebie serwują w siatce bo darmowe punkty
Wiedziałeś że by ktoś codziennie nosił irl?
WIELKIE KOBIETY WIE- WIE- WIELKIE KOBIETY
ja pierdole znowu jojo recap epizod
>>215296800 przykra sprawa zd00n
fuck off, mongol. go back to your containment poland hate thread
"dzwonię na psy" - czy poprawnie zrozumiałem że to oznaczają dzwonić do Pani policjanta? https://youtu.be/2sk-r_j0vGc
pierdolenie, jedyne co mi dało chlanie to rok wyrwany z kalendarza
>248 postów>32 ipfajny czatroom polaczki
ewidentnie nie masz pojęcia o zasilaczach może poza przeczytaniem jakiegoś gówno tematu na elektrodzie przestań się ośmieszać, nie ma nic złego w używanych zasilaczach tak długo jak jest dobrej marki i ma odpowiednią sprawność minimum 80 bronze, zasilacze dobrych marek często mają 10 lat gwarancji prędzej się zesrasz niż coś się spali
chcialbym zeby wiezienny w zakolanowkach ojebal mi kutaska
Wypierdalaj z mojego kraju ivan
chyba zejde i sie napije herbaty z mala iloscia cukru gorzka to bedzie herbata czarna i tania z biedronki zapewne chociaz nie wiem bo to kupił jeden z moich rodziców nie jestem pewien który zakupił te herbate ale głównie zakupy robi ojciec więc to pewnie on kupił te herbate szczególnie że herbata jest tania a on zawsze kupuje tanie rzeczywłasnie taka herbate wypije
tot.całe plecy w bliznach po bacne i chodzi po plaży
sorry for english but who is this cosplayer?
na chuj tu siedzą jak i tak nie są anonimowi?
z ciekawości jeszcze zapytam, grasz w to na padzie prawda?
Na plaży nigdy nie byłeś? Chronią przed wiatrem i pokazują wszystkim że tu jest twoje miejsce.
no i dołączyłem się do r/kanapki
>brytania podbita>francja podbita>germania podbita>slav = slave
homiga bym jebała mati by patrzył
szykujcie się zuchy na fred jowy (niechujowy)
kejon największe dzieło kyoanusa kurwo
>>215296800zdunowi praca na wózku sprzyjazoba jak szprychy na rowerze pekaja
>>215297477>Dzień dobry! PS przepraszam za mój polskismacznego
wyilizałbym gyatta!
ale dziwne proporcjepokaż mi prawdziwą dziesięciolatkę o takich
>>215297477rzuć kamieniem wejdź, schowaj się gdzieś w rogupoczekaj aż wróci na ławkę
>>215297658pękła przy mocowaniuplus często wożę dużo towaru na nim
wszystkiego najlepszego ananasie
>>215297844dzięki mordo>>215297835pękła od zbirskiego gyattadajcie temu zdunowi fanum tax bo szprychy jajużują
>słuchanie księdza który jest głupszy ode mnie ja tam chodze spiewac piosenki
zostawiłem dwóch fanów touhou bez opieki w szatni na chwilehttps://minilauta.org/src/1758212532041.webm
czasem zastanawiam się gdzie to wszystko jest
weź wyłącz tego bota nagaciarznikt nie chce siedzieć na minilaucie
>czysto teoretyczna>odpiszcie bo nie wiem co robić
>>215297991właź do tej minilauty anon
https://www.youtube.com/watch?v=nWfVueSbm8Ikutas na blacie czuje plemnikja zajęty lizaniem spermytak wygląda kutas i ten plemniktak wygląda kutas i ten plemnik
chcą za mnie decydować co jest śmiesznehttps://www.youtube.com/watch?v=8Gwww6EfqDk
>>215298019>jak nie, to zdun będzie musiał
czasem oni nie dają tego czego chcesz anon
nażarłem sie jak świnia i teraz ide leżec a miałem robić ruchy
>>215298144Mój dziadek w wieku 60 lat umiał a ja młody chłop nie dam rady ech
>>215297477ten drugi chyba w ogóle nie miał openingu
a jakby se tak w leb strzelic?
ciało niebieskie pierdolnięte na wyrkojeszcze żeby ktoś pociągnął...https://youtu.be/n-TX5hE0liQ?si=oX2GPJTppPWEIf8Z
zależy od tego w jakim miejscu mieszkasz. w miaste gdzie ludzie jest więcej niż kilka millionów można i bez samochodu, bo jest metro
zakład pracy dobrze wynagrodzi ci te prace XddDD
a gdyby tak picke se jebnąć hmmmmoże jakaś fajna promka w dostawie dziś
kiedy razem z ziomkami docieracie do maszyny spełniającej życzenia ale zrozumieliście że waszym jedynym życzeniem była dobra zabawa podczas waszej wędrówki
nieironicznie wale do międzyrasowego ntr
>>215296800Jaka gra i dlaczego robisz to za darmo?
>>215297991przynajmniej w /polsce/ sie czuje bezpiecznie bo nikt tutaj dubli nie wylosuje choćby chciał
>>215298106niezły projektor anonkutylko zauważ że to ty zaczynasz od szufladkowania ludzi wedle czanowego światopoglądu (już pomijając że to nawet nie do mnie odpowiadałeś lol)
>>215297658nieironicznie mi sama gołą siostre pokazywała
https://www.youtube.com/watch?v=97qhHbB2uB4nuta
ehh polska to jebany kraj trzeciego świata w którym się nawet neetować nie da...jeszcze niecałe dwa miesiące i zapewne zacznie się neetowanie od nowa jakie to życie jest żałosne...
>>215297941jednym miastem lepiej się gra bo nie trzeba klikać tyle
>>215296520wyobraźcie sobie mieć na imię bazyli
>>215298019ej, grecki, o co chodzi z tym limon top?
>>215297896Mam teraz takie popękane ustaI przez to są takie w takim ładnym odcieniu czerwieniNormalnie rozważam malowanie się, ale nie wiem czy mozna tak by to wyglądało to bardzo naturalnieOpinie?
>>215298019b-boje się podejrzana strona uwu
ogólnie stare gierki pixelartowe mają bardzo nostalgiczny klimat dla mniea potem weszło 3d i wszystko w nim wyglądało jak gówno bo za mało mocy obliczeniowej i brak doświadczonych artystów. ale dzięki tym próbom ammy dzisiaj ładne 3d hentaj gierki
>>215298323ciekawe z czego jak mam zero dochodów
>>215297844Ale on dobrze wie że to co mówi nie jest prawdą, jest diskordowym gejem który zaśmieca nitkę gównopostami, jeżeli nikt nie będzie mu odpisywał to sobie pójdzie. Jak lubisz tą nitkę to nie odpowiadaj mu.
>>215297687You should visit the countryside, it's beautiful there.
>>215297835zostałbym pierwszym polakiem w krainie bez polaków
>>215297835będzie wiele smacznie jeśli sushi z surowym śledziem jeszcze w smetanu namaścić?
>>215297991mmm tak forsowane multikulti dajcie mi więcej
nadal nie moge uwierzyc w to jak mnie wincent potraktowal
>>215298504Wybrałem Ciebie gdy planowałem stworzenie
>>215298377>mama dalej nie zrobiła śniadaniaNIE OBIJAJ SIE TAK TYLKO RÓB
>>215297658>zapewniaj, że może na ciebie liczyć>tydzień później już nie możeNienawidzę ludzi, nienawidzę ludzi, nienawidzę ludzi
Czemu jest tylu Polaków z niemieckimi nazwiskami?To wszyscy potomkowie Niemców/Żydów czy to po prostu Polacy z zaboru niemieckiego którzy takie sobie zawzięli nazwiska?
zakumaj ten refren, my chcemy żyć wiecznie -.-
nie wolno pan prezydent napisze do szefa i zabroni
>on nie ma setek tysięcy jeśli nie miliona w ziemi
12-latki to niekoniecznie pedofilia więc słaby przykład
>>215297835polecam wyjebać i zainstalować skyrima
>dosiada się do ciebie w pociągu>"nie będzie panu przeszkadzało, j-jeżeli napiję się piwka?"co mu odpowiadasz?
>>215298169no a ty skad wziales to brapcie jak nie z /pol/ tylko z polski to masz ja odemnie bo ja pierwszy zapostowalem
zwalone do mony
robisz to przecież nie masz nic do stracenia
>>215298106tylko odpisz na post który wybierasz
siedze se na pudlu i ogladam celebrytowmowia mi ze nie mam mozgu i chuja wiem o zyciu d-,-b
>>215299687Muszę kupić sobie dyktafon. Stanowczo za dużo myśli ginie w dziurach mojej pamięci
To którego dnia w końcu przestał euras postować? Potrzebuję wiedzieć
nutahttps://www.youtube.com/watch?v=u02tycroA30
wyobraźcie sobie być pedałem a do tego brzydkim pedałemLMAO TBQH DESU
>>215299687To narysuj Hitlera na latajacy jednorozcu walczacego z Stalinem na mecha-niedzwiedziu.Maja walczyc na ruinach berlina.
>kobiety nie wolno bić -.-a pomysleliscie jak ona skrzywdzila anona na resztę życia?
przecież ze smażonymi to spoczi, chociaż wolę ze śmietaną
>nosi żydowskie znamie na piersi więc jest dobrą kobietąno niezłe goje
rdc i giant swing na klawio bede napierdalal
>przejmowanie się reputacją na forum o gównielol
>>215299687nie jestem murzynem by mnie podniecały takie tłuste dupska
nie chce juz kurwa zyc nie mam po co zyc ja nie ma pococ
coś mi się kurwa ogniolis pierdoli, za każdym razem jak otwieram kartę z youtube to cała przeglądarka łapie laga na dobre kilkanaście sekund
A może byś mi tak pogratulował z okazji ojcostwa? Oczywiście, że szukam Evrasa do skutku btw
boze ja nei mam poco kurwa zyc ja nie chce juz kurwa zyc jap ierdole to juz kurwa zycie jebane japeirdole
kup dwusetę i popij kubusiemdla alkoholowego prawiczka to efekt murowany
jaki hesse? przecież to wons jest
Ostatnie dni to jeden z najlepszych okresów w historii /polski
To kurwa.Przecież to wszystko jeden koleś forsuje od rana.
>K-K-Kończ waść, wstydu oszczędź. TO JEST GIGACHAD WEDŁUG POLACZKÓW