edycja jeżeli w niej postujesz to lubisz nagaciarza
ten będzie pusty
znowu mi pierdolis klatkuje a użycie procesora / grafy nie skacze, o co chodzi
>żyję po to by sraćto fajne hobby masz
masz ryj jakby p0lak i p0lka mieli dzieci
>dosiada się do ciebie w pociągu>ściąga buty z krokodyla>kładzie stopy na siedzeniu obok ciebie>zaczyna machać swoimi pachnącymi palcami>zaparza sobie yerby odprawiając różaniec >"mam nadzieje ze panu nie przeszkadzam"
>>215332591ale bym pograł w piątego tekkena
your fellow countryman said to me to come by and wish you happy birthdaySo happy birthday anon
68 kg jeszcze 4 kilo i osiągnę to co chciałem czyli status qt
>>215332300dobra edycja
>>215332825haczyk jest taki, że żeby pilotować taki samolot to musiałbyś chwycić pana boga za nogi, bo pewnie przez naście pierwszych lat będziesz wykonywał krajowe loty samolocikami tłokowymi
>>215332339okej, jaki zawód pozwolii być w chuj bogatym? Wczoraj gadaliście o byciu pilotem ale to odpada bo małe szanse i w chuj inwestycja. Tak samo bycie lekarzem
>>215332789nigdy nie będziesz fembojem
>>215332865Na pewno w norwegi będzie wykurwiście jak się skończy ropa
jesteś dla mnie lepszy od polaka, Ivan. *tuli*no homo
https://niezalezna.pl/262536-pkw-zarejestrowano-kolejne-komitety>Dotychczas Państwowa Komisja Wyborcza zarejestrowała pięć komitetów. Są to >Komitet Wyborczy Wyborców Kukiz'15,>Komitet Wyborczy Ruch 11 Listopada, >Komitet Wyborczy Wyborców Konfederacja Korwin Braun Liroy Narodowcy, >Koalicyjny Komitet Wyborczy Lewica Razem - Partia Razem, Unia Pracy, Ruch Sprawiedliwości Społecznej oraz >Komitet Wyborczy Prawo i Sprawiedliwość.Na kogo oddacie swój głos?
chuj cwelisowi na imie (bardzo lubi to czytać)
wytłumacz proszę, jak mam przeżyć polski sen
>>215333214Niesamowity człowiek, patriota. Pomodlę się za jego duszę I na pewno zapamiętam, bo nic więcej niestety już dla niego zrobić nie mogę.
Urodzony w rudzie śląskiej w 29 został po wojnie w Polsce i uzyskał obywatelstwo w 54
>>215332474jak się rodziłem to się liczy?
czy slowianski rod nalezy tepic?
jak sie do tego maka idzie i zatrudnia?
Co wy pierdolicie, Giuseppe jest dobra.
boze jak mi sie kurwa nie chce zyc
boze jak dobrze ze jutro do roboty nie trzeba isc bo neet
idę zbieracz jabłka
boze jan ie chce ja hcchyz jurkkwurwa chodzic do pracy jap torzebuje kurwap omocyh
kiedy ostatni raz mamie (albo komus innemu) powiedzieliscie ze ja kochacie?
nadal pamiętam jak pierwszy you od makiego jaki dostałem to były wyzwyska
>>215334570Mowilem wam juz ze nazywaja mnie cycon? Nazywaja mnie dlatego ze postuje cycate animki i sam siebie na anonimowym forum obrazkowym nazywam cycon. Mowilem juz ze nazywaja mnie cycon i postuje cycate animki?
zaczynam inbehttps://www.youtube.com/watch?v=qopMsgiKJ-4
>>215334743no wlaśnie>muh bazowani białorusinia tak naprawde byli ukraincy tier
warszawa to takie miasto jakby chcieli byc zagranicznym wielkim fajnym miastem ale tylko wszystko co negatywne z nich wzieli, a nic pozytywnego, z nuta polskiego spierdolenia
Kurde ale ten apex fajnie wygląda ale komputer mam zjebany i nawet lol mi laguje kurdeeeeee
a jakbyś powiedział po angielsku że długopis się kręci? :3
chciałbym mieć 90% z matmy, może byłoby mnie na burgera stać
>>215334771mnie wkurwia, że hackjob 4 był wyżej od bb
wynajmą z matim pokój w hiltonie na 3 noce, z dala od szczura
Nie jesteś zdystansowany, ponieważ ci nie zależy. Jesteś zdystansowany, ponieważ nigdy nie czułeś się bezpiecznie w relacjach z innymi.
ŻYDOWSKIE DZIEWCZYNY ŻY-ŻY-ŻYDOWSKIE DZIEWCZYNY
nie, ale chciałbym>karaśmieciowe plikonazwy
Znowu obrażają Polaków na twitterze i tiktoku.
musialem wlozyc listwe pomiedzy drzwi aby schowac listy
>>215332300oddaj mi trzy czwarte litra albo wpierdol
>>215335229gówno a nie sól weź spierdalaj
>>215334525nie daje jebania o opinie innych
mam nadzieje że nie tylko ja płakałem na ostatnim odcinku
Chomik, co ty roisz, co mati o tym pomyśli
przecież sapkowski to gorszy sort debila niz szymborska
tak wyglada prawdziwa slazaczka ze slaska
>1080x1920za małe ale schemat kolorów niezgorszypaskudne
no mówie w przenośni. Nie unikniesz tego jak kupujesz używany.
tylko w swieta. zostaw go i wypierdalaj
były zamierza dać to dla Ciebie d-.-b
przecież to nawet nie jest dużo żarcia anorektyku
kobiety maja jakiekolwiek zainteresowania inne niż netflix, wino i podróże?
moje zainteresowania to bumpowanie zaspamionych nitek
dobre chłopaki używają /^(?!Poland$)/
>facet obok chce od ciebie sciaganc na egzaminie>powiedz mu zeby spierdalał >nie zdaje tego egzaminu a potem poprawki i wyjebują go ze studiów
https://www.youtube.com/watch?v=-Q7Gy5bSJugechh kiedys to było za biedny na gta3 bylem
>spotykasz go w piekle>"nie będzie panu przeszkadzało jeśli wyrucham pana w dupe?"co robisz?
popraw mordę trochę i będzie ładnie
kurwa nie chce mi sie myć ja pierdole
to jest spisek przeciw /polsce/ WY KURWY SZATNIARSKIE ODKRYŁEM WAS
żydzi pewnie to stoją za tym
>>215332300zajebista edycja
W polsce je sie surowego sledzia
>test ogólnej sprawności>poszło dobrzeuwu
uhhhhhhhhhhh śin megami tensej cztery
po lewej fani polskich i niemieckich rpgówpo prawej ja po przejściu wszystkich tesów
dosłownie ja kiedy skanuje wieś w poszukiwaniu przeciwnika
anonki jak zdobyć akty urodzenia itp jak dziadek był niemcem i nie miał polskich?
w polsacie w tańcu z gwiazdami tańczyła lesbijka z tancerką i miały takie stroje że suty prześwitywały obu
daj się poonieść fali ludzkich serc tururuuuruu d-.-b
>1990+29>there are still people who use inferior phones
fakt że biologicznie jest facetemdlatego też nie chce się rozebrać przed mateuszem, bo się wstydzi
i znowu się wkurwiłęm że ja pierdole
Happy birthday boy, enjoy your last year before russian occupation
Czemu te nitki są takie low quality ostatnio
dosłownie ja kiedy pod koniec 2007 ojciec my sformatował dysk, zainstalował tylko wiedźmina i wyjął stacje dysków
po prostu kupcie se idealnego kompa do systemu by wam dzialalo lmao
mam dla ciebie wtedy dobrą i złą wiadomość
>wchodzi menel do pociągu i dosiada się akurat do ciebie
musisz nauczyć się okrąglejsze twarze rysować a poza tym to ładnie
ale Basia to była genki loliczka tombojka, więc Wołodyjowski miał najlepszą żonkę żbsz
nic więcej nie wpierdala, ale chyba zaczęło się po jakimś update do win10z dnia na dzień jestem coraz bliżej przesiadki na 8.1
nikt sie nie podciera od tylu do przodu, nawet babska, przeciez nie bedziesz gowna z dupska do pizdy rozsmarowywac, tak sie zakazenie daje
normiku nic nie kupuje sie kurwa jak masz swoja kobiete to jej skladasz zyczenia i tyle ewentualnie mamie chociaz tez mam do tego watpliwosci czy tak sie powinno robic
no euras tez nie zdehl a forsujesz cwelu
tak powiedzial ten jeden francuz w peruce
>wchodzisz do łazienki>widzisz toco robisz
czy tak dla japońców brzmią te openingi z powtykanym angielskim?https://www.youtube.com/watch?v=d00_feh_EE4
Ja jak chodziłem do gimnazjum wracałem autobusem do domu i taki starszy koleś przysiadł sie do mnie i mówił o tym jak marzył aby zostać lotnikiem za młodu a ja przytakiwałem. Na pewno nie najgorsza sytuacja w autobusie
AFTER 12 FUCKING YEARS IT BETTER BE
Dobra, w dupie to mam, nie chcę mi się już filozofować na temat lolitek czy nielolitek
picie w barze to chujnia, jak picie w domu tylko wszystko droższe i alkohol słabszy
wziąłem wincenta pod swoje skrzydło to się powinno odpedalić sporo
ty nie miałeś już tutaj nie postować?
>nie jestem pedałemszkoda>nie mam tak na imięteż szkoda
po prostu nie pamiętaćtego sromika po którym kutas zmięka d-.-b
chciał zapłacić ze skarbca ale nie wiedział że on był pusty przez cały ten czasi papież zabronił atakowania bizantyjczyków ale jego kurier sie nie wyrobił na czas
musimy odjebać kaszubów, ślązaków, wszystkich z Polski B i zniewolić 50% Polski A aby ten kraj wstał z kolan
Załóż pamiętnik spierdolino, zaśmiecasz wątek.
ja obwiniam gejów z discorda o ten rozgardiasz wcześniej było spoko
co zrobisz ze spierdoliny maja chujowy gust
z ust abstynenta brzmi to dosyć zabawnie
>ostatni post z 2010>rozjebane kodowanie znaków>błędy i ostrzeżenia phpto trochę jak zwiedzanie opuszczonych ruin, spooky
>on nie pracuje w wygodnym korpo gdzie płacą za postowanie na szambiebk
>ksiądz puszcza piosenkę z dedykacją 'dla ministranta'https://www.youtube.com/watch?v=9K7rmxjk5RQ
>nie potnij się na tej krawędzi
pamiętam niektóre z tych postów
unfortunaly my brother and mother listen to this shit all the time
nie trzyma gardy a potem ryczya na chuj z takimi babami
ale szczypie zjeba z którym nikt nie chce pisać
are polska playing this game?
Nie słuchaj ich i nie rób tego
Kurwa, zajączka bezbronnego pożreć chcesz, ale jak masz walczyć z kimś swojego rozmiaru to masz stracha?nie dotykajZajebcie się
>>215337178nie gram w gry dla dziadów ale mamy tutaj takiego co nocki zarywał dla tej gry
jebany zrobił taunta po zakończonej serii
Jezus = Żydfaryzeusze, Rzymianie = PolacyJudasz = PolakSzymon, Piotr, Maryja i inni dobrzy ludzie = Żydzi
picerka wpierdolona, herbatka stygnie i tak można siedzieć do czwartejnam podobno cukierki dadzą lepsze to niż nic
atencjusze kiedyś byli atencjuszami bo pisali ciekawe albo chociaż wyjątkowe posty na jakiś temat i z tego byli znani bo poza tym prawie nic o nich nie było wiadomoatencjusze teraz to nudne pedały z discorda których definiuje tylko to że mają ksywkę awatara albo flagę
przecież nie spierdalam do niemiec tylko chce mieć wszystkie dokumenty dziadka w domu
boze jhaj uzkenreimgoe
marcyś mi napisał, że skończył do mojej foci
tak mi się przez ciebie ten obraz skojarzył
uugh BIAŁY BYK idzie spać
>>215337407byś spał jak najdłużejdo góry brzusiemby plecy nie bolałyby mózg był wyspany
gadałem z nimi i powiedziałem im żeby nie dawali fryteczek przez cały tydzień
ehhh muszę wstawać bo muszę do fryzjera
>tug zacząłeś jarać się autkiem którego nigdy nie będziesz miećehh
>>215337421footfagi na krzeslo elektryczne
>>215337423nie gadałeś.>>215337439nie musisz.>>215337458nie zacząłeś.
>>215337214Ja chcę dziewczynkęNie wiem po co dokładnie ale chcę
najwięcej witaminy to mają anime dziewczyny
>>215337407jak wy akceptujecie takiego zjeba jak sraki ja nie rozumiem
to Ty nie chcesz wiedzieć co się dzieje w miejskich podstawówkach, jak słyszałem od znajomych, którzy chodzili w pobliskim mieście (mieście, nie miasteczku) to tam normalnie loli losie molestowali albo bili się do krwi, a u nas był gnój, nie ma co ukrywać, ale jak 9 lat chodziłem tak nikomu się nigdy nic nie stało, a największy gnój to było jak loszka z 1 gim razem z kumpelą nasrały na kurtkę kolegi z klasy, DOSŁOWNIE nasrały. Nie wspominając już o tym, że ta co nasrała to była jedna z tylko kilku uczniów, którzy nie byli z wiochy, ale z miasta i rodzice ją co rano podwozili.
>>215337354>znowu brakuje 1 krzesła dla ministranta i musi on stać całą mszeh-haha
Nudy są, żadne giery na kompie nie chodzą
Kurwa lurkuj więcej debilu, sam to wstawił gdy się "żegnał" z nami
https://www.youtube.com/watch?v=PoZDitsejI0co żółtki sobie myślały atakując największe mocarstwo świata?
rozpierdole sobie kurwa glowe nbbo nie mam po co kurwazyc ja nie chce juz kurwa chodzic do pracy ja pierdole jja kuruwnigmoe
Jeebać, i tak chciałem to zrobić
>>215337214chinole to jednak mają najebane we łbach
Pamietacie jak sraki forsował cycate? Bo ja kurwa pamietam
nk zapstuje ruskowi wiezienniaczka
>>215337178już sobie to całe w pleśni wyobrażam
echh moj kutas czasem sie wydaje taki jak pic related a czasem wydaje sie mi mały sam juz nie wiem
biol-chema ludzie z technikum śmierdządzięki, zdawało mi się, że ostatnie zdanie to wiedza powszechna
zaeaz cię wyjaśnię tylko skończę awokado
jak dobrze pójdzie to za kilka miesięcy będę pracował
jak duble to polacy to naród jebanych nieudaczników zasługujących na kastracje i niewolnictwo
czemu chowasz listy? jesteś listochowcem?
mam nadzieje że Anders jest odpowiedzialny za zbrodnie wojenne ja bym w chuj maltretował cywili jakbym był na wojnie lol
This is a bad place to ask, most answers you will get will be trolls, but the vast majority of poles are catholic
>>215332591>>215332536>>215332701Jebane boty.
obejrzałęm NNB Wakacje i teraz jest mi cholernie smutno że już nie mam takiego dzieciństwa i jestem starym pierdem
haha jakto gwałt na mężczyźnie to rzecz haha po prostu nie stawiaj penisa murzynie
nom, lepiej użalać się nad sobą i zwalać winę na społeczeństwo
>>215338069Anime piosenki, które uwielbiacie, ale nigdy nie obejrzeliście samego animehttps://www.youtube.com/watch?v=Hb0SglHO218
Przyszłość jest teraz, stary człowieku.
Ale dzieci mają fajną skórę taką miękką i nieskazitelnąI takie fajne proporcje ciałaSzkoda że nic z tego bo ten no wiecie Boge ty kurwo
podobno wśród białoruskich nacjonalistów (tych od biało-czerwono-białej flagi) jest dużo polaków kresowych?
jak mi smutno w życiu to oglądam na youtube jak murzyni w afryce mają gorzej i czuje się lepiej, czy tylko ja tak mam?
ziomek kurwa no nie mów mi, że do tej pory jeździłeś z dziewczyną na żywo
ja mam 25 i mnie czasami tez pytajo, zwlaszcza jak sie ogole wtedy wygladam na 18 max
joł joł zomeczku wsłuchaj sę w ten wolny styl na wolno tylko peja peja ziomeczek a tede śmieć pozer
>>215338140''Film jest prywatny''Nie mogę obejrzeć ):
>cyk do "kompro makiego" folderu>ufff juz nic sie do niego nie zmiesci ;)
>>215338336>odpowiedz na gównopost gównopostem>znajdą się i tacy, co tego nie wychwycączasami się zastanawiam, na chuj ja tu wgl siedzę, skoro od rozmowy z przygłupami nie rozumiejącymi gównopostów, mam całe /pol/ i /qa/
albo to>formy rodzaju męskoosobowego zastąpione niemęskoosobowymi: te nasze chłopy uciekały, Niemce zabijały ludzi we wojne, górniki strajkowały.no kurwa każdy u mnie tak mówi
https://www.youtube.com/watch?v=ZZqhGrSww-0
>>215338190Morda bocie.
Okej, chomik-sama w jakiej lewd sytuacji cię narysować?
chomik poka sromik ty kurwo XD
>postowanie rubensa jako dowód>kiedy prawie wszystkie greckie rzeźby przedstawiają kobiety szczupłe
>>215338618chmt
>>215338633możesz wyjść
wlaściwie dlaczego wszyscy zniknęli tak z dnia na dzień? Za każdym razem jak ktoś pyta to tylko>KURRR GADACIE O NICH NAWET JAK POSZLI
>>215338667ok nara
>siada obok ciebie w pociągu>"daj mi jeden dobry argument żebym tego nie zrobiła" co jej odpowiadasz?
jak kazdego dnia, normiki poszly spac
z twarzy wygląda na kobietę która chciałaby rozmawiać z menadżerem
nie chce juz kurwa zyc ja nie chce juz kurwa chodzic do pracy ja nie moge juz kurwa zyc
>enjoy your last year before russian occupationTego nigdy nie będzie, bo będziemy walczyć ramię w ramię przeciw wrogów. Przeciw tych jebanych komunistów! Żeby Polska była wolna.https://youtu.be/t1InFE0SD-Q
to ja terazt. nic nie robiciel
każdy białorusin to zły białorusin a jedyne co Romuald Rajs (w ogole beka z zagranicznie brzmiacego imienia i nazwiska jak zwykle polak nie cuck ma zagraniczne korzenie) zrobil zle to nie posiadanie KDA w tysiacach
było jej powiedzieć "co sie gapisz kurwo"
>>215338667nie moge uwierzyć że szymborksa jest pierdolenie martwa
>>215338540Masz na myśli battle tendency i phantom blood czy stardust crusaders? Bo stardust crusaders to trzeci sezon
>jakiś dziadek zaczyna gadać do ciebie o dupie maryny
mjo bzoe jaj neiche kruwa kruwa mac znozwu do prfacy jezu rhcysrtes maruyjo boska czmeu krwau ja mzsue pracowac za jajkieg grzehcy tyk uriwao niebeiska prozsem pozcmie mi wk oncu niech mi ktso krwua pomzoe bo jaj uz nei mgoe rpprawocoawc jajuz nirawpde nie mama kruaw siyl na tow szyzstko
>>215339059Mam na myśli to, że zamknij mordę bocie.
>>215338705oby jutro był kuponik na fryteczki w maku bo jak nie będzie to nie przychodźcie jutro do maka bo niektórzy z was są wporzo
>>215339139Ja raz odleciałem po 3/4 litra wódki i miałem kaca na 3 dni prawienigdy więcej
>>215339133wez olej z kuchni, jebnij recznik na podloge, zrob slav squata ale zlacz stopy, wylej olej na chuja i stopy, ruchaj swoje stopy
ten myśli że z llm rozmawia lmao
jebać ten chlew za niesprzątany syf
Hej
>>215339690Chyba, że starać się o pracę w wojewódzkim i kombinować z tym bonem na zasiedlenie. Tam bez auta idzie przeżyć chyba.
>on nie ma jeszcze trwałego światłowstrętu
>>215339139wez ktos na priv wyslij co znaczy zbsz bo mi glupio
>>215338667przestańcie orbitować jakichś kurwa zjebów z nickami japierdole
Jak NAPRAWDĘ będę znudzony to może na Korwina
>>215339391dlaczego polaczki wykorzystują węgiel zamiast rosyjskiego lub niemieckiego energii? czy warto uporczywie niszczyć powietrze?
przepraszam ale mam takie pytanie które mnie ostatnio bardzo przejmuje może jakiś wykształcony anon z dobrą duszą będzie w stanie odpowiedzieć a więc po co komu dziewczyna która nie rucha z góry dziękuję za odpowiedzi i miłego dnia
o kurwa, dla mnie to nowosc, ostatni raz nad plaza bylem z 12 lat temu
https://youtu.be/l34UcskM3-wpatrzcie co zrobiliscie
ola boga grecki nauczył się angielskiego
mam nadzieje że chociaż dacie złotówke panu żulowi w zamoan za awans na kierownika
>>215339428Było tak kiedyś w waszym autobusie?
>dark soulsmgs popuszcze bo sam mam sentyment mimo że gry same w sobie średnie
Oto jak wyobrażam sobie chomika. Czysta, pobożna, nieskalana dziewica
>>215338633Możesz zgnieść me ciało swoim olbrzym dupskiem?
był dzisiaj chociaż jeden post nienapisany przez bota?
>>215340207baza w sumie ale bym dał 7 nad 1
steins gate jest dobry ale monogatari już nie
>>215338603głośno i stanowczo =/= ryczeniePoza tym nokautowanie dzieci to większy kryndż
niebieski board, poza tym nie pedalku
>>215338827moze posprzatam w domu, wszedzie kurwa kurz
mogę ci dać 1% bo więcej nie wykrzesam dzisiaj
>ojciec rucha cie w dupe>zesraj się mu na chuja
>>215339702tosty, tostunieeeeeee ale pycha
ciekawe co mnie jutro w życiu czeka
>idź sie przebierać po skończonej lekcji>nie móż zlokalizować swoich ubrań>znalezione spodnie (twoje) mają całe mydło z kibla w kieszeniach
>>215339690i'm down to flatline a nigga, never been soooooftbellin through the mothafuckin street, y'aaaaaall
>w technikum mając ponad 19 lat
żaden ksiądz nawet by tu nie chciał siedzieć
>moja ulubiona gra? Jednej nie mogę wybrać, cała seria TES
no i dlatego jesteś spierdoliną
powiedziałem jej zeby spierdalała i moze mi lizać podeszwy od butów ale to soku nie przywróci :/
Nero to program do nagrywania płyt
ja zawsze jak jadę do szkoły to siedzę w busie obok takiego potężnego kuca robotnikawszyscy chyba boją się siąść obok niego i go omijają (nie śmierdzi od niego i nie czuć też alkoholu) i sobie zawsze obok niego siadam i jest daijobu
o chuj jak tego rowerzystę jednego rozpierdala ta rura na kawałki
a złapie mi taka żelastwo jak puszcze sobie na ryj?
>2009>chłopaki w klasie podzieleni na dwie frakcje: Czady i nerdy>zgadnijcie w której byłem>wf, siłownia>Pani Wuefistka mówi, że zrobimy sobie konkurs podciągania się na drążku, kto najwięcej ten zajebisty>to moja chwila żeby zabłysnąć, oprócz kolegów nerdów nikt nie wie że od pół roku zapierdalam na siłke>czady nakurwiają tak po 12-13, a największy byczek 17, nerdy 2-3>przychodzi moja kolej>JEB kurwa 18>byczek lekki wkurw i pyta czy może jeszcze raz>pani się zgadza>dojebał 19>pani patrzy na mnie i pyta czy chcę jeszcze jedną próbę>nie wiem kurwa jakim cudem ale udało się kurwa 20>spadam na ziemie, nerdy podnoszą mnie jak Pana Jezusa z krzyża, w sumie poetycko bo tak jakby ich ocaliłem>od tamtej pory wszystkie chłopaki w klasie się kolegują
Dlaczego nigdy nie zrobili pilotów do np playstation służących do grania w JRPG-i?Przecież większość gameplayu to albo chodzenie, albo przewijanie dialogów, albo grzebanie w menu, a do takich rzeczy pilot o mnóstwie przycisków jest lepszy od pada
https://www.youtube.com/watch?v=HCd8L05y4Y8codzienna przypominajka z najlepsza nuta
narysuj młodą dziewczynkę z opaską do włosów z uszkami
Odkąd zacząłem oglądać anime z angielskimi napisami zamiast polskimi to straciło swoją magieNie moja wina że polskie strony sa takie chujowe i zawalone wirusami
elo mokate
dosłownie ma najebane w głowie
>>215340826Ehh sam już nie wiem, bez sensu to wszystko
a nie wiem w sumie bo gadam jak wsiokowo a raz normalnie a raz ide na pole jak na podkarpaciu
chyba cię pogrzałonajlepsze by było gdyby nikogo nie było
o kurwa ubrałem przez przypadek majtki ojca
hehe śmieszny żart rozumiecie? bo jakby ktoś nie wiedział kto to moot to by nie pytał się o losowego typka z obrazka którego nie zna
Nie mogę odpowiedzieć, nie wiem. Przykro mi. Nigdy nie brałem udziału w tych ruchach.
ja od lat nie widziałem niczego co by mnie przestraszyło, rekomendujcie dobre horrory
>tug zadna femka nie zrobi sie mokra od twoich 10cm
>>215340826ty spierdalaj, /r/autism/ ->lol
>>215340871mam stwierdzone choroby przez psychiatrów i potwierdzone przez innych a nie zmyślone więc spierdalaj
wolę nie próbować jakichś serów spod napleta
Nie jestem pedałem jak wy, i nie mam tak na imię
dzisiaj już chyba czwarty raz sram
ej to prawda że faceci nie podcierają się od tyłu do przodu?
>tug nigdy nie urodzisz się ślązakiem
wszystkie opy z czwórki poza dziwacznym miasteczkiem były chujowe, generalnie im dalej w serię tym gorzejcoda jest przereklamowany, TOMMY zamiata
no już już nie wysilaj sie prosiaczku
>obejrzyj całą playlistę na kanale jutub>znowu nie masz co oglądać
>>215332865jak się nazywa taka bielizna po polskiemu?
https://www.youtube.com/watch?v=6crDYaJuY6Ynuta
>>215334687ej jak to jest ze jest biegun polnocny i poludniowy skoro sa obok siebie na mapie
>>215335974miałem tylko przez pierwsze 2 miesiące więc nofap 2 lata 8 miesięcy wedle twojej nomenklatury
27 lvl tutaj, poczekaj te 3 lata jak ludzie w twoim wieku będą już mieli dzieci a ty nawet cycka nie dotknales
>>215337458>czy warto grać w gierkie bo mi kutas stanął do jednej postacinietak samo nie opłaca się z tego powodu oglądać anime
ciekawe czy ten miecz jest zrobiony ze smoczych jaj
>>215337506przynajmniej tapetą sobie naprawi ryj
>>215341318>ojciec rucha cie w dupe>zacznij sie smiac>"czego sie kurwa smiejesz?">"bo masz mala pale">ojcu opada chuj i przestaje cie ruchactu trzeba rozumem a nie siłą ;)
>>215332300/r/4chanEDIT. Dzięki za złoto, jeste [spoiler:lit][/spoiler:lit]cie [spoiler:lit][/spoiler:lit]wietnym community!!!
>>215332789brakuje mi pewnych konkretnych, bardzo przyjemnych widoków
spróbuję wywołać dziś świadomy sen, przekażcie mi 15% swojej mocy
kurde anony przeprowadzam się niedługo i nie chce mi się za to zabrać
chciałbym wyruchać szpitalnego na żywo
zobaczymy pytajnik, teraz porób coś fajnego i nie rozmyślaj o tym
prawdziwy ocet na studiach jestem biorę sól sól sól czana sól zole studiuję dziś
kurde nie ma co rysowacdajcie jakis pomysl
>sram psa jak sra, tego się kotu nie robi lol
Już nie robię tego właśnie i obecnie siedzę w domu.
Ktoś z Polsatu wymyślił, że na Dzień Kobiet będą puszczać Seksmisję. Podziwiam poczucie humoru.
nom nie spiesza sie z przelaniem pieniazkow. co sobie planujesz kupic?
kurwa mać powiedziałem ciekawego
Nom to, wiedźma stara przedłuża własne życie o czas który przeznaczono na czytanie jest wierszy, dlatego jeszcze nie zdechła
odczuwanie przyjemności z seksu jest dla zdegenerowanych zachodziarzy i niehonorowe
czech spyhe might sneak into polska across the border
kałamarniczka to bardziej taka kreskówka typu Tom i Jerry niż typowe SOL
>3:34am >Pusty autobus>wejdź do środka usiądź wygodnie przy oknie >Przystanek>Wsiada jakiś 52 letni Waldek z pod żabki 2 rzędy dalej>Przystanek >ochuj.bmp>Loszka π^2/9>Cały autobus pusty>Idzie w twoją strone>ohshitwaddup.txt>Patrzy na ciebie....>Siada z żulem>feelsbadman.png>Elo
>przynajmniej można się pośmiać ich kosztem
za zarażanie innych spierdonów swoimi zjebanymi poglądami
polska b to jednak jest straszna
a propos zombiaków pamiętacie tego dudzina z zombie gwałtem, tuhu i guro? eh kiedyś to było
pewnie śmierdział mniej od ciebie lmao
https://www.youtube.com/watch?v=mAKsZ26SabQ
czemu tak jedziecie po spierdolinach skoro sami nimi jesteście?
ciekawe co tam nowego na redicie
pojebany ten nowy wiedźminhttps://www.youtube.com/watch?v=716mPJImhAM
mechanika gry jest prosta więc nie trzeba oglądać poradnikow ale gra wymaga cierpliwości i trzeba być przygotowanym na to że przez długi czas nie masz szans w otwartej walce i twoje początkowe formy zarabiania hajsu nie będą zbyt ekscytujące bo ograniczają sie do sprzedaży miedzi czy tego co podpierdolisz, jak będziesz miał fuksa może zgarniesz loot z trupa jak zobaczysz bitwe między NPCamio ile np Mount and Blade to historia aspirującego poszukiwacza przygód który został kimś wielkim i wpływowym to Kenshi to historia spierdona który wyszedłl do ludzi, masz gorsze staty nawet od najchujowszych przeciwników i nie jesteś nigdzie mile widziany ale jak już wreszcie bedziesz mial kilku wlasnych ludzi i nawet bedziesz mogl zabic odizolowanego od reszty bandyte to satysfakcja jest spora
>https://www.youtube.com/watch?v=wp8LZcFZ0mo>kiedy matka podjebie ci ostatni kawałek chałwy
co cię boli? czy aż tak cię to boli że szymborska ma szansę dziś uczciwie zarobić?
nie słucham i nie oglądam to bym najebał każdej takiej animce po ryju
niestety muszęuciekaniem od spraw nic nie zdziałam
przejście na angielski rozwiązałoby 99% problemów z generałem
jajuzkuewa nie moge ja nie daje soby kujjuz kurwa rayd
kontynuuj, wszystko czytam
seks z animkom BŁAGAM
myślicie że te kurwy dorosły do jebania pedałow?
>>215344992>>215344992>>215344992nowa