bump
tRk piçleri nasıl da yanmış cayır cayır bütün yorumlarda bok kusmuşlar insanların mutlu olmasını başarılı olmasını çekemeyen ork sürüsü https://x.com/jiindaa0/status/1972552231645028770
Rus (KGB) geRRilalarım dolar/eruo nasıl basılır diye guide hazırlamış pdf olarak dolaşıma sokmuş tek tek en ince ayrıntısına kadar anlatmış hangi boya ne kadar ölçekte kullanılır hangi malzeme ile filgram yapılır düz çelik/aliminyumdan nasıl gravür baskı hazırlanır anlatıyorÇin geRRilalarım 1.sınıf euro/dolar kağıdı basmış office peper adı altında dünyanın her yerine kargo free gönderiyorİran geRRilalarım 1.sınıfı banknot boyası hazırlamış el altından satıyorpiyasa gerçeğinden ayırt edilemeyen süperbanknotlarla dolu kafasını kullanan evini darphaneye çeviriyor
>>215356962ha gueriLLa haSSını aLdım hll et
>>215356962her yazıcıda özel olarak yazıcıyı identify etmeye yarayan bir mekanizma yok muydu yaw boku yemeyek
>>215357459atm/döviz bürosu/para sayma makinası/banka folloş eden süperbanknotlar yazıcı ile olmuyor gravür baskı lazım ama pazarcıya burgerkingçiye domaloşsçuya kitleyecem diyorsan o zaman bütün sistemi pc/tarıcıyı/yazıcı/işletim sistemi hep eski sürüm toplayacan low level banknotlarda önemli olan kağıdın kalitesi
>>215357969he ben yazıcıdan yapılıyo sanıyodum gravür baskı baktım nasıl bir şey olduğunu anladım brem