edycja arcydzieła
>>215427440wait, this is a polish game?
>>215427466Yes, yes it is. Planescape, Gothic, Cyberpunk, Peripeteia... They're all Polish.
>>215427494I got the game on steam when it was on sale but I haven't played it yet, thanks for the reply.
good morning /int/
idę na siłownię
>>215427953sigma
>>215427953cwelownie chybaprzyjmować chuje do buzi
anime
>>215428608przez ten gif trzęsę się na podłodzę i leci mi piana z ust
>>215428626jahaha
>>215427440co to, /polska/ ale bez pedonów?kiedyś mieliśmy najjaśniejszą /rzeczpospolitą/
>>215427440>>215427466>Planskapada: Męczarnia
@mods there's already /polska/ general over at >>215423300can you deal with this blatant violation of rules? thank you
>>215428661https://www.youtube.com/watch?v=RVaeiwJ6-Wc&t=66s
>>215428694>>133823619
>>215428742spierdalaj
>>215428742https://minilauta.org/src/1759338123684.mp4
>>215428736>Planskapada: Męczarnia100%
Czy wszystkich nas zabićq? Nie, nie można
downloaded it again award
https://www.youtube.com/watch?time_continue=124&v=4EehpdHcvsA
>>215429003hunted
ja raz z ciekawoscinwm czy mocno ale noz mialem tak ostry ze wczoraj sie nim zacialem jak trytytki usuwalem lol
>>215429003they added new character thomonkwali z fista xD
>>215427953kupiłem ten xbox kontroller za dwie stówyprzynajmniej na kolejne 10 lat spokój
a ty wiesz od czego byl skrot fwg?ten to dopiero byl zjebany
>>215428332nie ja teraz pykam w war thunderka póki gf się myje ale ten anon rację masracie pod siebie za każdym razem kiedy ktoś pokazuje fakty że żyderia jest odpowiedzialna za wszystko co zjebane we współczesnym społeczeństwie
jak się kompletnie nie ruszał przez 2 tygodnie tylko na przykład leżał w łóżku to możet. wiedzacz
Polska to jest chory kraj. Politycy dzialaja w tych obszarach, w ktorych ich dzialanosc jest zupelnie daremna i na dodatek szkodliwa. Problemow, ktorymi powinni sie zajac kurwa ekspresowo, to udaja, ze nie widzaNajsmutniejsze jest to, ze polska klasa polityczna to odbicie lustrzane wyborcow. Takze pogratulowac mozecie sami sobie szanowni wyborcy
>>215428188Chujowy mem, dlaczego pościsz go w każdym wątku?
E no, Rei już dawno nie postowałem
bober kurwa ain't I right fellow poles?
chyba, że starać się o pracę w wojewódzkim i kombinować z tym bonem na zasiedlenieam bez auta idzie przeżyć chyba
>>215428661NANDA ZENBU MENDOKUSEEEEEEEEEEEEEEEEEE
co za różnica czy nie bedziesz miał kolegów w jedym mieście czy drugim
>>215428736w końcu bez skryptów, bazowany żbsz
czemu drukarki to takie gówno?>ciągle się psują>tusz drogi jak złoto w płynie>sterowniki to bloat, jakieś rysuneczki do wydrukowania programy lojalnościowe na chuj to komu
>>215428742Nie on, ale Yukari bardzo lubię.
>>215428754Nareszcie dobra edycja. Winszuję, OP.
polecam rocka albo imponderabilia
>>215428766ratunku teraz chce mi sie i srać i spać a moge zrobić tylko jedno
>urodziny szonakurwa 10 lat jak jeden dzień mi minęło w tym kurwidołku, ciekawe jak tam b
>>215428787też bym na taką pizdę krzyczał
...idę spać dalej
>>215429578
>>215428795ja tam wolę newsy na dorzeczy.pl
>100679540nie odpowiadadź na prowokacje
co takiego śmiesznego mówisz że się uśmiecha
>>215429601bardziej chodzi o cały dzień jak się coś zwiedza niż sam obiektwiesz, całe wstawanie, zbieranie się szybko, podróż dwie godziny i sam fakt że nie ma się przed oczami tego samego co codziennieczłowiek wtedy zapomina o rzeczach których zazwyczaj nie może
>>215429683ale kurwa debilwiesz że to nie jest takie samo jak wy macie?
kurwa jak mnie wkurwiajom ludzie co alko pijom argesywne pijusy zule smierdzonce -.-
>>215430309po prostu nie mogę się nie śmiać słysząc fiński
PRZESTAŃ BYĆ PIZDĄhttps://www.youtube.com/watch?v=4gDMPftQ2U0
dajesz kurwo przekleiaczka, dajesz mi jusa psie
>>215430322zrobiłem sobie test online i wyszło mi authoritarian left
>Po mnie znajdą inne posty do przeklejania
o kierwa, jak ja się cieszę, że w kołchozie zawsze zaczynam pracę jak w biurze, o 9:30
>3 razy dziennieczasem to ten cwel jest nawet w stanie zapostować to 20 razy dziennie>nie chcę nikomu robić krzywdyjasnei tak bym na twoim miejscu nie pierdolił tak otwarcie o swojej pedofilii
>>215428332fajnie masz w domu xD
>>215430220trochę się bałem tego filmu za gówniaka
>>215431326mody na gwałt powinny być zakazane poniważ propagują przemoc, seksizm oraz mizoginię
jesteście nudni jak kurwa flaki z olejem
>>215431254>Neutral is the best alignment you can be because it means you act naturally, without prejudice or compulsion.no w chuj anon
>>215431416dziękuję wszystkim za jusy tego mi było trzebana pewno zapostuje jakieś fajne zdjęcia z HK jak już tam będę
cząsteczka wody jest bipolarna anon może mieć zaburzenie afektywne dwubiegunowe
>hehe sie najebałem alkoholem inaczej nie umiem funkcjonować bo jestem nudziarzem i degeneratem jebanym xd
Kurwa pierogi albo pyzy z mięsem chuj rano idę do biedronki
Odpowiedź jest prosta, Żydzi zajmują wysokie stanowiska w organizacjach walczących o prawa człowieka lub zajmujących się sztuką, czyli między innymi też filmem ponieważ są inteligentniejsi od przeciętnych białych.
co wy kurwa wiecie o płaceniu podatków
dlaczego ludzie obstawiają meczyki zamiast grać na giełdzie
gdybym nie był zmuszony przez pracę to przestawiłbym sen by budzić się zaraz przy wschodzie słońca i korzystał z dnia najdłużej jak się da
ehh nie chciało się z rana lecieć do piekarni i tylko jakieś ochłapy zostały
>>215432734bo żeby inwestować na giełdzie trzeba mieć minimum 50 kafli, chyba że chcesz używać jakiś gówno aplikacji a to się niczym nie różni od sobtawiania meczyków
>>215433017wejdź na discorda dla pedałków stąd
MINĘŁO WPÓŁ DO CZWARTEJW RADIO ZEEEET
przeszedłem w całości w przeciwieństwie do skajrima
to dobrze, a weź ty mnie porozśmieszaj
podobno masz doświadczenie z kurwami, powinieneś dobrze to wiedzieć
yyy no deska rzabiarska i w ogóle
często jest tak że kobiety chcą być miłe i ci nie powiedzą wprost żebyś spierdalał (po części też chodzi o to że podoba im się jak je orbitujesz)często jest też jednak tak że chcą żebyś ty się za nimi uganiał a ona ma być księżniczkachuj tam wie, kobiety to stworzenia nie poddane logice czy inteligencji
chciałem takiego jednego anona rozprawiczyć wizytą w klubie go go ale się wstydził, ale słodziak z niego haha
jak ci nie odpisuje to nie ma na co liczyć anonwidać że nie jest zainteresowananapisz że randka ci się bardzo podobała i ona też i jesteś zainteresowany czy coś z tego wyjdziepamiętaj, nie daj się nabrać na teksty typu>o ha ha nie mogłam odpisać bo czasu nie miałam ha hajak loszka jest zainteresowana to odpiszę niezależnie od sytuacji jak powie coś w stylu>no w sumie jeszcze trochę czasu potrzebuje na zastanowienieteż się nie daj,powiedz że chcesz wiedzieć teraz czy coś będzie czy nie, jak tak to fajnie a jak nie to podziękuj za randkę i powiedz że życzysz szczęścia itd pod żadnym pozorem nie daj się jej na smycz nadziei/niezdecydowania złapać
Zarabiam więcej pieniędzy niż twoi rodzice i używam thinkpada xd
szczesliwego czlowieka ktoremu pieniadze nie daja szczescia
bardzo dobrze możesz tu więc postować. miłego wieczora
wołajcie jankamaki znowu dostaje ataku autyzmunie podchodźcie bo epicko po angielsku zacznie postować bo deska międzynarodowa
dla mnie pierwsze 20 lat to była męka, dopiero po 20 zacząłem prawdziwie żyć
śmiesznie będzie jak modzi napiszą że nic nie wiedzieli bo nikt na ircu nie pisałdlaczego bump wyłączyli?
>>215435734podobnie ale u mnie dopiero życie zaczęło się po 30
>>215435855climbing ma to do siebie ze nie chce sie zalaczyc lepiej wez thaumaturgy to bedziesz mial lewitacje i pare innych przydatnych rzeczy.
https://www.tiktok.com/@platynowy777/video/7552537885338111254
jak miesiąc nie jadłem czekolady to nawet słaba gorzka czekolada mi smakowała żbsz
>>215435754myślałem że ktoś po prostu przekleił screena z jaiegoś hentajca dla beki
>>215428608
ciekawe który z animeposterów to pedon
trzeci raz się na to nie dam nabrać
myśle że chaotic neutral do mnie lepiej pasuje
https://i1.jbzd.com.pl/contents/2025/10/6h7Pwbn0omw1bFYFdZWRoM04uI3P4mwK.mp4xD
>>215427440Test
>>215436344post który uratował /pl/>>215436383licz nas w milionach
ale ja nie chce ruchac 30min tylko sie przytulac codziennie kurwaaaaaa
>>215436099ja majac rowno 30rok wystarczyl by z przegrywa stac sie uber wygrywemczuje sie spelniony bo mam szara myszke do tulenia i zarabim wiecej cebulionow niz anon spierdon z it moglby wymazyc
>>215436248>Gra Metro Exodus zostanie dzisiaj wycofana ze Steama i stanie się exclusivem dla Epic Game Store.>Użytkownicy, którzy zdążyli kupić grę na Steamie, będą mogli w nią normalnie zagrać, a także otrzymają wsparcie dla przyszłych aktualizacji oraz DLC.>Gra została również wycofana z pozostałych sklepów cyfrowej dystrybucji – Humble Store oraz Razer Game Store. Wygląda na to, że Epic dąży do całkowitego monopolu i chce zabić cyfrową dystrybucję oraz pozbawić użytkowników możliwości kupienia gry w niższej cenie.O KURWA
>>215436946Nie ma się czym chwalić desu. Nie jestem z tych, którzy robili to dla atencji, wstydzę się tego jak sam skurwysyn. Już zapomniałem jak to jest chodzić w krótkim rękawie
>>215436976>on nie płaci pracą w poluwasze waluty nie mają żadnej wartości. To zwykle straszaki
kontrolerek wysłany i będzie jutro do odbiorudobrze czuje
dlaczego lewaków tak wkurwia że ktoś nie ma hiva?
mogę ci dać wycieczkę do komory gazowej
>6 godzin pracynic za darmo , myślisz że nie będzie zmiany w cenach, wypłatach itd? + trzeba będzie zapierdalać na socjal
mam takiego i w sumie i tak wolę używać pada z 360-kijedyna zaleta to mniej zjebany d-pad
jebac roboli doslowni podludzie
zrobiłem posta>>>/v/722199325>>>/v/722199325>>>/v/722199325
>ablubliblu ja nie jestem biedny bo kupiłem mieszkanie na kredyt na 40 lat >chrum
>>215429601>bon na zasiedlenielepiej nie spierdol kolejności w tej procedurze bo gówno dostanieszja to lekkomyślnie spierdoliłem z dekadę temu i do teraz mnie to wkurwiawredne babsztyle z urzędu pracy powinno się wieszać na latarniach
i5 jakiej generacji?to jest kluiczowe
>>215437321>Humble Storeto dalej istnieje? jak i po co?
>>215438375głupkowaty i nieśmieszny
stare suki być jak>mówię ci, i5 jakiej generacji jest ABSOLUTNIE kluiczowe>>215438547no i huj
>>215438375ale smród, wracam w poniedziałek
>>215438467>mmm o tak taki kutas EU-RO-PEJ-SKI>mmm o tak spuść mi się do mojej bojpusi euras mmmzawsze mnie bawi jak widzę saiczko postera zachowującego się jak przydupas eurasa jakby ten mu płacił za bronienie go w /polsce/
>>215438523opinia o słuchawkach dousznych jako słuchawki do komputera? Normalne mam rozjebane a nie chce mi sie bulić na nowe
>>215438547szpitalny włożył mi koparkę bojkojnów
ehhh kurwa dajcie mnie animkę do kochania i ruchania
jak to mówiąkuj żelazo póki gorące
może nie jest dumna z syna, ale pewnie kocha bardziej
>oni kupowali rzeczy w sklepikach
>lewica>6 godzinny dzień pracychyba cię pojebało, trzeba będzie zapierdalać na datki socjalne dla ciapaków
o ile do lineageos mam jeszcze jako tako zaufanie bo jest opensource i mozna sprawdzic kod zrodlowo. to do reszty w ogole i nie ma nawet takiej opcji zebym uzywal tego na codzien razem z aplikacjami bankowymi i mailami
szkoda że mnie nie było w mieście wtedy umu
wczoraj melo gdzieś na żoli dzisiaj raczej moko d-.-b
umiarkowany herenie jest źle ale nie jest jakoś super
nieironicznie takjeżeli jak zaruchasz dziwicę jako prawiczek to potem już ci to nie przeszkadzajeżeli nie zaruchasz dziewicy to chodzbys 10/10 tylko ruchał i tak będziesz ni zadowolony bo będziesz chciał przeżyć ten nastoletni związek z dziewicą
>>215439775bardziej brzmi jak ktoś komu się nudzi, postuje, a potem usuwa post żeby było>haha szatniarz jest bójcie siębo tylko pojedyncze lecą, a nie wszystkie, jak to często ma miejsce
nomwyobraź sobie takiego anonka pod tobą który przez ciebie jest w stanie tylko myśleć na poziomie planktonu
Nie powiem jak masz kochać mnie lecz chce to czuć być pewna, że wiesz d-.-b
daj linka do testu, też chcę pocierpieć