[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / r / s / t / u / v / vg / vm / vmg / vr / vrpg / vst / w / wg] [i / ic] [r9k / s4s / vip] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / pw / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / vt / wsg / wsr / x / xs] [Settings] [Search] [Mobile] [Home]
Board
Settings Mobile Home
/int/ - International

Thread archived.
You cannot reply anymore.

[Advertise on 4chan]

File: 1759248699363432.mp4 (390 KB, 404x720)
390 KB
390 KB MP4
>>
https://youtu.be/Sjh2s9vSZvk?si=hGlZMhdDqTkVG_iY

>15 godina sam se kurvala i sad sam gljivara sa 35 godina koja hoce da zatrudni

zamisli da su napravili dokumentarac o ovome top fakin kek
>>
>>215431243
ovaj video je sto vidis kad predavac iz gljivara II kaze
Nisi jebo? Nema gf.
Nemas gf? Neces jebati.
>>
File: IMG_20251001_203011.jpg (1.88 MB, 3000x4000)
1.88 MB
1.88 MB JPG
slucaj carlsa dekstera vorda
2/5

sad citam slikopovezano
>>
izdrk8 na neku fejk latinu iz svicarske
>>
>>215431718
Nikad nisam citao
>>
sto puse vetar toliko nemogu sa gf u najtvok
>>
ma moja gf ti posta u drugom tredu ne znas ju
>>
Stigao je Biltenko, domaći AI pomoćnik u procesu javne nabave
>>
odoh da ucim upravno pravo

vidimo se za sat vremena momci
>>
Starogradnja - susjedi su ti babe koje te svaki put zaustave na hodniku da ti ispricaju kod kojeg doktora su bile i kakvi su joj nalazi
Novogradnja - susjedi su ti normani od kojih se svaku vecer bar netko svadja ili jebe i baca te u incelski gnjev. Nekad se svadjaju i jebu u isto vrijeme

Sta je gore?
>>
odoh da ucim islamsko pravo

vidimo se u dzenetu momci
>>
>>215432744
susjed ti je kuckojeb
>>
dzenet dzekson
>>
dzenet mejson bibisi
>>
ucio dva sata danas nagrada
>>
Zavrsis taj privatni faks, zoves chachu da ti nadje neku vezu i direktno u centar za drustvenu stabilnost ili u neki bia desnicarski projekat. Ima da ti zavide sva fasisticka govna koja su te zajebavala
>>
>>215435211
jeste samo sto treba zavrsiti faks
>>
File: hepi.jpg (334 KB, 1894x1836)
334 KB
334 KB JPG
ex-yu elita vi ste meni dragi
>>
Urnebesno
>>
poljubis me u cmar usrani
>>
File: soj.jpg (99 KB, 571x571)
99 KB
99 KB JPG
hrvati koji traze poso svaki dan vide ovog sojaka
>>
>>215436173
isti dominik
>>
Barcelona 1:2 PSG
>>
>loptomet
>>
>11% metal age invader
>>
mozda pijan ali nisam jako
>>
>>215432744
Gusim se od incelskog bijesa, Boze kako mrzim normane. Tacno se Svijet dijeli na 2 grupe. Prva grupa Chedomiri,normani, z*ne a druga grupa mi inceli. A oni koji bo da ginu za svoju zemlju i mrze onog tamo jer je neko srbin-hrvat sta god, a ono njegov sopstveni narod ga mrzi mnogo vise pogotovo zenski deo tog naroda a on mrzi svog brata incela jer prica jezik sa akcentom. Inceli su jedna rasa, jedan narod, jedna vjera. Ne vidim ni rasu, ni veru ni naciju, samo gledam ako si imao gf/sex ili nisi imao. To je to. Ko incelsku zakletcu prekrsi, sve mu je prokleto!
>>
jeden utjesni turkis kebab nakon sta smo izgubili
>>
>>215436173
kad imas taj fjord u bradi najgora stvar koju mozes napravit je spojit ju sa brkovima
debilna sojacina
>>
>>215438800
alfachu jel bi ti za sebe rekao da si sitan shibichar, bezveznjakovic ili cak i fichfirich?
>>
Ja sam lajbek

[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.