edycja metrova: Japanza dwie godziny z hakiem piątek piąteczek stópiąteczek piątunio
Szara myszka femcelka zajebana mentalnie przez swoje koleżanki kurwy i zmuszana do lizania ich cip i picia moczu z ich wagin
jebać przeklejacza
niedługo piontek
>ulica gagarina zła>rondo wolności im ronalda reagana le dobra
>>215467008ronald reagan lubił przynjamniej meksykańców
>>215466869echh nie dadzo być lekarzemhttps://www.youtube.com/watch?v=lQnlYTWapzc
chcęęęęę przyyyjeeeechaaaćdooo cieeebieeepoospacerooowaaać www deeszczuuu ; _ ;
>>215466911aaaaaa kurwa muszę coś zjeść ale nie mam pomysłu
>>215466965wincent wincent wincent wincent wincent
>>215467000za 2 godzinki
>>215467000ciepła twarz i czuje dobrze żaba prawdziwą sztuką: potwierdzone
>>215467008>że jest to jakiś ruch separatystyczny na rzecz PolskiMoim zdaniem raczej ruch do wolności bo Polska jest wolna, a rosyjska to jebane kurwy komunisty.
sikorski to agent MI6?
>>215467033jakbym czekał tydzień na 1 odcinek to dawno bym upuscił to gówno
>>215467048czemu ta facetka z przyry musi nam tyle zadawać c'nie mati
>>215467317tak
>siora robi pizze do siebie i chłopaka>dokup jeszcze jedno ciasto i składniki, żeby od razu machnęła drugą do Ciebie>wpierdol se po wielkim kawałku każdej z nich>oscypek, kiełbasa, papryka, cebula>ser, salami, ananas, kukurydza, cebuladawno tak dobrze nie pojadłem
>>215467247>mieszkaj w polsce>podcieraj sie jak amerykaninjebać system
d>>215467317laczego polska nie jest w europie?
>>21546737210 minut bez nowych postów w sobotę o tej godzinie jest dziwne
>>215466965niech mi ktoś wytłumaczy tego webma>>215466778tak wyglądam jak cumuje do futa
Ile było dni,w których nie było nic?Ile zostało dnido inwazji obcych?Nie wiemy nic... i śmierdzimy łajnemAle wciąż wypełniamy kapczę
>>215467683jedyny dobre okres tego generała to było /huhu/reszta to gówno
>>215467583bo jesteśmy na eurazji
>>215467247a co będziemy postować wtedy?
w nadziei na trwały dobrobyt i przyjaźń obu krajów
Ile?
>>215467822z pewnością nie stópki bo ja nie lubie
>>215467822wacek wacek wacek wacek wacek wacek wacek wacek wacek wacek wacek wacek wacek wacek
>>215467918ten ciągle nią żyje
>>215467918Kurwa zły obrazek
>>215467923nie jesteś tutaj mile widziany
jestem euroliberałem.
>>215467973wiem, dlatego tu siedze
>>215467950mogłem zostać lekarzem, słuchać ludzi jak jęczą mi do słuchawki, przepisywać rutinoscorbiny i chuj, kaska moja
>>215467751Tak było, nie wiem jak miałbym to udowodnić
jestem wyznawcą dominacji kobiet im wiecej szarych myszek nieśmiałych femcelek zajebanych mentalnie przez ich koleżanki kurwy i zmuszonych do lizania ich cip tym lepiej
>>215467923jesteś pewien że nie?
>>215467999o ty cweliczkuzaraz nastąpi korekta cwela moim chujem
Sorry for shitting on you Poland amigos, I just think you guys lack resolve
>>215467918kurwa mać znowu robota w niedzielę
>>215468063and you lack my big cock in your anus
>>215467923tą którą tak rozkminiali z koniarzem?
>>215468050>stopiarz>fantazje homoseksualneto wiele mówi o tym fetyszu
>>215467937[numerek x 10] decyduje jak pulchną loszkę wyrwę na inbie
eeeeeeeeeee cwele eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee
>>215467950pamietam jak ogladalem pierwszy sezon to bylo moje drugie anime i wspominam to jako najlepszy okres mojego życia
>>215467973podobno Tyrone zgadał się z DeShawnem i Malikiem i teraz zrobią 4-some z chomikiem na wszystkie dziurki
>>215467979jedna zastepcza bo postowaliśmy z myślą o przyszłości
>>215468019umrę samotnie i nikt nie przyjdzie na mój pogrzeb
>>215468038o gurwa. Wyobraziłem sobie jak joul znalazł pracę, skończył z alko i chodzi na siłke i młąj-taj. Codziennie ćwiczy żeby mi najebać, taki redemtion arc
10 minut normalnej gadki anonów i przeklejaczka uruchamia się ze zdwojoną mocą, dosłowna choroba psychiczna
>>215468050Jeszcze się na mnie "wylewają"
>>215468116https://www.youtube.com/watch?v=Ep3QkaabO-cmoj ulubiony opening jest do anime zwanego "miłość, gimbaza i kosmiczna faza"szkoda ze gimbazy juz nie ma :/
>>215468352szputalny też ma tylko nie postuje
wy serio nigdy nie kupiliście skyrima?
nic nie istnieje jestem bardzo mądry
echh tak fajną baję zmienili w sromotne gówno, ale chociaż kolejny odcineczek będzie znowu z Zegareczkiem
>>215467317https://pl.wikipedia.org/wiki/Wtyk_ameryka%C5%84ski
>>215468083You could try, but given the weak ass show from you are cunt tree, I'm not worried
>>215467923słabo anon
Ma ktoś ten graf z jojo z ulubionymi częściami/postaciami? Chciałbym sobie zrobić
maki to owieczka w dolinie wilków
>>215468540https://www.youtube.com/watch?v=zIFV8UUs1-cto jest najlepszy openingale nanime chujpowe
>>215468584z 90% osób w licbazach miało/ma do czynienia z ziołem, a i tak rzadko słyszysz, że ktoś się zaćpał, jak już samobójstwo to przez depresję i inne rzeczy
>>215468591UFFF ale bym roleplayował z takim Niemcem i Ruskiem rozbiory Polski w łóżku...
>atencjokurwy wala sobie koniajakbym pedalow widzial
>on nie przyzwyczaił się do swojej klawiatury przez tyle czasutouchtyping murzynie
>le Norwegia polega na ropiekiedy ten mem sie skonczy
>>215468929znaczy każdego na /polska/ ?
>>215469074są jeszcze aluminium, drewno i ryby
>>215468799pierwszy za naszego bazowanego Białorusina
>>215469013mój prapradziadek był w kawalerii i walczył w 39 ale reszte wojny spędził u niemców w niewoli
>>215469142kogo???
>>215469078but really, what's the point and the true pleasure in learning polish?it won't get you anywhere in life and it's not worth its complexity
>>215469115>tug nigdy nie wyruszysz na epicką przygodę
Jestem antidotum dla dżemów i zahipnotyzowanych?
niech ci wiezienny powie marcelek
ani mi się ważćq nie spaćq w tak zimną noćq
tak czy siak, wiara w głupoty kanny to idiotyzm, nie próbuj się wymigać od tego
srać mi się znowu chce
>ale zajebało incelami o fujka
Poles and Ukies are bro tier, Russians are __________ ____________
>>215469510Mam dwa miecze. Jeden jest na ludzi a drugi na polaków
>>215469687kurwas
>>215469605sudo mkdir --subject kogutki --op-image prisonowy.png nowy
ubije sobie konia do fotek mojego bf
>pracuj do 16 >po pracy z ojcem zapierdalaj na polu>idz na kompa o 22 i postuj na chujowym forum robiac sobie przerwy na granie w chujowe gry na telefonmaki na zegarku tik tok tik tok
>>215469903spaćq? jeśćq?
>>215469780bo grubasy to podludzie i trzeba ich izolowac od spoleczenstwa
>>215469983Ależ nie widzie w tym ani jednej problemy, bo jestem tutaj po to żeby mówić po polsku i czytać odpowiedzi po polsku też.Dla rzeczy napisanych przez niego, jestem krytyczny. Teraz czytam ten artykuł: https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Romuald_Rajs
jest mi tak kurwa zlemoje zycie jest takie kurwa posteja pierdolej ja ukuzrneimgeo
>>215470058uwu owo szpitalny srup mi loda
akurat nie mam nic do wtrącenia na temat przedawkowań
dziewczynkę na czyichś kolanach
A czy istnieje w Polsce tradycja wieszać flagi na domach?Moim zdaniem to trzeba robić nie dlatego że wszyscy zobaczyli co ty jesteś zajebisty Polski patryota a tylko po to że niemożliwa nie kochać Polskę i nie uważać to za najpiękniejszy kraj w całym świecie. I z tego powodu nieźle byłoby i wywiesić flagę.
maszhttps://www.youtube.com/watch?v=aJAJUJ41PBI
11 like na tinderze w 6h to duzo czy malo?
>>215470471jak nie ruchasz to to nie ma znaczenia
>>215470241ja w jedną i w drugą aż jest czyste dupsko
sam jesteśpo prostu miej umysł rysującego
>tug nigdy nie oglądnełeś całego potopuTylko kawałki widziałem, kino czy kryndż?
you can come, but if you see homosexual couple getting beat up you gotta help the attackers
>w każdym cywilizowanym kraju zróżnicowanie dialektowe to coś co się pozostawia na rodzimym zadupiu przed przeniesieniem się do normalnego miastaW Anglii każde większe miasto ma swój większy dialekt i są szóstą największą gospodarką na świecie
maki to jest jebany psychopata i boję się go
>gtav>dobra graco za gównogust
ruchalibyście Magdalena Żuk ?
nie wartozapierdol po 12 godzin za psie pieniadze
no może poza czymś oczywiście lepszym od kejonu tak z milion dwieście razy jak np. chociażby fioletowy wogleogród
gram sobie w gotika w pracy i dostaję za to pieniądze
>>215470471>nie obchodzi mnie cudze cierpieniemiędzy innymi dlatego właśnie nie powinieneś mieć dzieci
>>215470514>tug 25 lat>tug bracia już po 35 40 lat>tug niedawno przeciez miales 15 lat
>>215471105właśnie pije i mam nadzieje że pomożemyje codziennie
>>215471185pokolenie wychowane na Teletubisiach i takie są skutki
>>215471265can't betray my brand loyalty to samsung, sorry mr winnie the pooh
>rób pieniądze na tym co ci wychodzi najlepiejjak zarabiać na umiejętności dojścia w mniej niż minute
>>215471501pisac wiecej? co to kurwa za pytanie
>siądź w metrze zmęczony>akurat wsiadłeś na politechnice razem z tymi psami studentami>od wejścia stara rura się pucuje że ehh najwyraźniej mężczyźni w tych czasach kobietom miejsca nie ustępują i do tego starszym pizdowatym pasywno-agresywnym tonem
Czyli przeszedł cały szlak od Monte Cassino, przez Bolonię i Anconę? Jeśli tak, to naprawdę podziwiam. Zazdroszczę ci, zawsze chciałem mieć dziadka albo pradziadka z II Korpusu. Nawet ostatnio sprawdzałem berety z II Korpusu. Coś ci opowiadał jak jeszcze żył?
cieplutko, ślisko, miękko i chce się tam zostawić spermę
u nas brało się takiego pedała w róg i on już nie wracał
>chrześcijaństwo zdycha a w zamian nie ma nici to jest dobra rzecz
To ciekawe czemu jeszcze tu jesteś
do me I do you do I should you I don't do I should do I me you
>mfw polak jest śmieciem we własnym kraju nawet w 2019
implikando że cokolwiek moze byc tak krawedziowe jak ja
>oglądaj jak kolesie grają w gre typu horror>bój sie tak że oglądasz bez głosu i tylko kawałek okienkajak przestać być pizdą?
procesor wyjebać, razem z prockiem płyta główna też będzie do wymiany
u mnie tez leje. az mam ochote wyjsc na dwor
>gasai yuno>musi popierdalać z nożem żeby cokolwiek zrobić>potrafi tylko drzeć morde >aoba >doprowadzi do twojego samobójstwa poprzez delikatną manipulacje >nie zaplacze na twoim pogrzebie
>>215471951czemu ten obrazek mnie podnieca?nie przeklejka
Zastanawiam sie nad kupnem jakiegos zwierzecia. Myslalem nad Szynszyla, jaszczurka ew jakims innym gadem/gryzoniem.W skali od 1 do 10 jak bardzo jest to chujowy pomysl?
>>215472533Wątki ostatnio bardzo dobre, pedały praktycznie się zmyły. Toast dla anonów. Wciśnij s aby pluć na grób atencjuszy.
jak dobrze że mam wyjebane i żyje tylko po to by grać i srać
https://www.youtube.com/watch?v=7QuJiY6cjNE
wielokrotnie bliscy i znajomi takie rzeczy mówili mi w twarz
niby duża ta pica przyszła ale chujowa i chyba wypierdole
ja się dzięki oglądaniu z angielskimi subami dobrze nauczyłem angielskiego
well you have an assigment now go learn and bring the world some animated kush
Codzienna przypominajka z najlepszą nutkąhttps://www.youtube.com/watch?v=jL8p9vteR5g
spotkałem raz w hipsterskim barze z piwem kraftowym kota w kaszkiecie który łoił jeden za drugim jakieś baltic portery po 22 blaszki/300ml i ciągle narzekał barmanowi że ma puste mieszkanie na wynajem a nikt nie bierze raptem 2500 plus media za 19 metrów okazja bo przy metrze
piątekstóp
https://www.youtube.com/watch?v=BD3VJGDqphMwydmuchaj to ze swojej dupy (ang. blow it out your ass)
>>215472720proponuję: zapachowy, wiktor, afrykański i herbert
>>215472813no a wiezienny to pizda i jako jedyny siedzi z tym zjebem bo nie moze liczyc na nic lepszego
>>215472813baza
pytajno się jeszcze nie rozkręcił
Może masz rację, nie wiem. Ale wiem, co zawsze będę o tym marzyć.
to musisz zrobić edycję z oc obrazkiem
najbardziej martwe miejsce w całym szambie
bardzo, BARDZO wredne z twojej strony tak mówić
czemu energetyki smakują znacznie lepiej niż zwykłe słodkie napoje
Co pisze w tym artykule?Nie znasz się
>>215472813dorośniesz to zrozumiesz bo na razie jesteś mentalnym nastolatkiemzatęsknisz za własną młodością i będziesz chciał ją przeżyć jeszcze raz tylko od innej strony
a jaka jest gwara świętokrzyska? bo w sumie to mam tam rodzine i jakoś nigdy nie zwróciłem uwagi. daj jakieś przykłady
virgin stary spermiarz kontra chad twink
ser, kurczak, szynka, pieczarki, cebula, kukurydza
patrz, a myślałem że google mnie w chuja robią dając w wyszukiwaniach Maikę, dziękuję ślicznie, muszę chyba w końcu sobie obejrzeć tą baję, ale to trochę mi pewnie zejdzie zanim się za nią zabiorę
>>215473075nie rozumiem
to są dzikusy to mnie nie dziiwi
ugh BIAŁY BYK idzie spać
ale sraka dobrze że przestałem tu wchodzić
>>215473259przynajmniej cwelisa nie ma będzie dobrze powiedzieli
>on nie rozwiesza mokrego prania w kiblu>on nie odpala kaloryferów na full
>>215473253dobranoc
nie da sie do korpo bez studiów przecież
>>215472582zadałem pytanie na które nie odpowiedziałeś ty głupia kurwo
>>215473291trochę pedalski ten webm
no to slabo, glodny bede siedzial
nowicjuszu, zakwasy są tylko przez pierwszy tydzień siłkipóźniej jest z górki
Dobry wieczór wręczę wam mandacik za przekroczenie mądrości Nie możecie go opłacić
znaleźli się krytycy pizzypowiedzcie w takim razie jaka lepsza, ale zamawiane się nie licza
>dosiada się do ciebie w pociągu>"będzie panu przeszkadzać jeśli wypluję pierwszy łyk yerby?"co robisz?
>>215473416Komu to przeszkadza
do soku jabłkowego nie dodają cukru tylko jest naturalnya do koli dodają sztuczne słodziki które są jeszcze gorsze od cukru
mam dzisiaj urodziny i nikomu nie mówię, składałem życzenia dziewczynom a wieczorem idę pić wódkię i prawdopodobnie opijać zdrowie takiego gościa co ma urodziny jakoś pojutrze a nikt nie wie że ja mam dzisiaj eh ale też nie chce przecież mówić bo co to ma być "no elo, ej życzcie mi najlepszego pls" no kurwa no przecież to by było debilne eh
po pierwsze autystyczny niejadek i pewnie bym rzygnął po jakichś warzywach które nie są ziemniakamipo drugie w tej melinie to moge coś najwyżej w mikrofali odgrzaćda sie na to szczepić?
niedługo jadę do Norwegii na roboty jakieś porady jak przetrwać?
to tyrone nie ma kluczy?czy tylko mati wpuszcza?
>>215473539Ubierz się cieplutko
>jutro na studbazę wykłócać się w dziekanacie
niedługo jadę do kołchozu na roboty jakieś porady jak przetrwać?
no i bardzo dobrze wypierdalaj, nie będziemy za tobą tęsknić, marna atencjokurwo
>dlaczego jest tutaj jakas implikacja ze sranie po nitce, spamienie i pisanie ciagle tego samego jest zle? >na innych forach takich zasad głupic nie ma XDD
to wytwarza gaz musztardowy nie rob tego
>moim zdaniem przesadzasz z tym,tak samo i oni za życia mówili, drogi amatorze ziół
Mam 45 lat i jestem bez żony. Wszyscy koło mnie wzięli się w garść i dawno ożenili się. Jestem jeden jedyny który dostał klapsy od rodziców a reszta potrafiła porozmawiać w sposób cywilizowanym z swoimi dziećmi kiedy popisywali się. Chyba coś w tym jest żeby nigdy uderzyć dziecka
>>215473416*otwieram mordę*
Też tam pada u was?
why are Poles so full of hate?
Parę dni deszczu i znowu będzie słonecznie. Jakoś przetrwam
Jakoś przeżyje
>>215473834why associate russians with lithuanians
Ta Gio Scotti to fajna laska. Ale jestem za stary i blady dla niej
Ostatnio śniłem o jakiejś lasce. Kiedyś to mi zmotywowało do znalezienia kogoś a dziś to tylko przypomnianka jak spieprzyłem młodości
Nigdy nie miałem szans. Od pierwszego dnia szkoły oderwali mnie od mamy i nie mogłem wytrzymać, zacząłem drzeć i walić ziemię aż nauczycielka musiała mi wziąć i mnie przytulić. Inni, nie ważne że byli młodzi, zrozumieli że jestem cwelem i uciekli ode mnie. I tak jest do dziś
Nie nauczyłem się rozmawiać z ludźmi, kiedy dorastaliśmy coraz gorzej mnie atakowali bo byłem samotnym maminsynkiem. Popisywałem się w szkole żeby ktoś zwrócił na mnie uwagę. Nie studiowałem. W liceum administracja myślała co za dziwny chłopiec. Raz nauczyciel z poczuciem zaprosił mnie na obiad żebym nie był sam, tego też spieprzyłem i nie zaprosił ani więcej
spaćku
Jakimś cudem jakaś dziewczyna polubiła mnie. Bardzo piękna blondynka. Nawet raz pobiegła do mnie w korytarzu żeby mi złożyć życzenia na urodziny. Nie miałem podejście do ludzi, byłem bardzo nerwowy koło niej, nie zaprosiłem jej nigdzie. Nie mogła ciekać bez końca, też odeszła. Ja się nie dziwię
I wciąż się starzejemy. Conajmniej mogę powiedzieć że nie miałem te same warunki jak inni
>>215474349> ciekaćmówi się cieknąć
Elo robale
>Sora isn't available in Poland yetnooo, dawaj, kurwooo, aaaaaaaa
25 dzień no-ćpania, dziś znowu się przejdę na siłownię, potem może skocze do sklepu i kupie jakieś wygodne buty na chodzenie po korei
dzieńdobry
>>215476299elo robalu
>>215477629siema linuksiarz
japierdole ale zimno mityczny chłód
>>215472908>moim hobby jest pisanie wierszy>"hmmm co sie rymuje z równo?">"gówno, ale to nie pasuje do wydźwięku mojego wiersza"
>>215472983Krwawa burza jest spoko, w sonoczinokioku fajne jest sam poczatek i jak dio zatrzymuje czaj się napierdala z jotaro. Krejzi Nojzi Bizar tałn lepsze
>>215473215serio nie musiałeś tego postować
>>215473253>nie inwestowanie w punkty szermierki po nowe ataki i nażekanie że tylko dwa sąbaka desu senpai
>>215473279marku praca dzień dziś najlepszy był dziś najlepszy post oc zapostowałem oc która godzina idę do pracy
>>215473291o kurwa ten wymuszony uśmiech na 2015 i późniejharold się chowa, gość jest martwy w środku
>>215473327No wkurwia mnie to, nie miałem ochoty na nic słodkiego, nuggetsy byłoby bardzo spoko wszamać
>>215473424piszcie jakimi posterami sie brzydzicie
>>215473744>ostatni sms od 4 miesiecy jest od jakiegos systemu pogodowego lepszy rydz niz nic
>>215473960Co ciebie tak piecze że tu siedzi?
>>215474301>japonia >b-baka inu! >polska>ty chuju
bezuya na czaturbate, ja pierdole ale ma fajno śmieszne cycki, długie jak rakiety
>>215474671wszystko się może zdarzyć d-.-bjasne kurwa że wszystko się może zdarzyć -.-
>>215476299>przed nim nigdy żadna nie rozłożyła nógjakim cudem?
wstćq
>>215476352nie pij tyle bo wysrasz watrabe
>>215477221W Rosji niektórzy Polacy/potomki Polaków już mają rosyjskie nazwiska.
Codzienne przypomnienie
>>215477629>nie, ja mam rację, teraz wstawię tu tekst który nie ma sensu
>>215479654codzienne przypomnienie jebany pedale cyganie
>>215479654ona sie dobrze czuje?
MMMM-MMMM
>>215477647wyglada na jakies gowno co prasuje metal na cienka warstwe
>>215477666Gdzie ty niby widziałeś żeby nikumikyo komuś obciągała?
jebać lisa kurwe
>>215477693Pamietam jak kiedys uwazalem ze korzystanie z przyslug innych i wyreczanie sie znajomosciami to slabosc i lepiej dojść do wszystkiego samemu. Ale cwelem bylem zajebanym
>>215479061>spoilerno przecież pokazali to w ostatnim odcinku
>>215479746>>215479836
>>215479289ile ha? Jeśli wielkopolska, to z moich wyliczeń by wynikało że około 10.
>>215479836Hello fellow kurwas. /trv/ doesn't know shit, so I'm asking here. Next month bf and I are planning a trip through Poland by car. Most likely we'll start with Warsaw and head southwest. Looking for recs on things to see while we're there. Bunkers, abandoned military structures, abandoned stuff in general, picturesque nature spots. Ideally places that can be sneaked in and/or explored without tickets and guides. Not particularly interested in castles, churches and other grandiose cultural shit. Would appreciate your insight.
>>215479769czujecie cie? nom to jest wlasnie dzien wolny po ciezkim tygodniu pracy do tego wszystkiego wyplata i mozna sobie zrobic dobrzeneety tego kurwa nigdy nei doswiadcza smiecie nieroby TFU
Are Hungarians exotic enough to score some prime Polish pussy?
>>215479746no, anonki, to jeszcze tylko 5 dni i łikendzik
>>215480034róbcie nową chwalenia świętej pizdy
>>215466869wtf are those teeth
>>215480070https://www.youtube.com/watch?v=U7-q1WRaKNgnuta
>>215480984jakbyś kiedyś pojechał do japoni to wiedziałbyś że bardzo wielu tam ma krzywe zęby i to dość normalne tam
nie będę ukrywał że nie jest mi przykro że nigdy nie zobaczę już polskich postów, jestem Polakiem i kocham innych Polaków jak własnych braci... Ale jest to konieczność na szczeblu dziejowym.
>>215480446>tug czujesz jakby nic sie w ogole nie wydarzylo pomiedzy 15 a 25, zero jakiegokolwiek postepu, samorozwoju, czy doswiadczen
>>215481019i meant more the yellow colourwhy do they not get made fun of like we do then?
/pole/ już się do niej dorwali i dobrzefaceci po prostu chleją, natomiast kobiety próbują ze swojego alkoholizmu zrobić coś na miarę subkultury/stylu życia 'hie hie na chuj mi facet, wieczorem to tylko dobra książka, kotek i lapka wytrawnego półsłodkiego. Co? Nie nie chce mieć dzieci? Nie! Wcale nie płaczę, coś mi wpadło do oka'
nigdy nie uzależniłem się od tego gównabyłem alkusem i to mi wystarczy
>tug zadrzesz z niewlasciwym psychopatą
>>215479746Nastąpiła pewna poprawa.
bluda zmienił słup :czacha:
>penis - pain in the assa mówią że anal nie jest naturalny -.-
>>215481471słup niczego sobie
ale ten nowy batterfield chujowy
Jin! Wyskakuj na solo ty skurwychujony pedale
>>215481511zapomniałeś przyciąć obrazek miras
ty nawet stary nie jesteś wietnam
>>215481553i tak pewnie kupisz jak cała reszta pedałmingowej społeczności
Thanks for the reply. I hope you fully implement it one day
>maki to nieironiczne piąte koło u wozu
jak dostac prace w sklepie z zabawkami/lego jako facet? czy polska jest tak zacofana ze tylko kobiety zatrudniają a chlopy do budowy?depresyjne jest to w chuj
Where are you planning today go? Greece has everything, from mountains to beaches it depends on what you wanna seeAlso, try everything you can. We've go great good and you can use TripAdvisor or Google to see which are the best taverns around you
>rok 2099>polaczki wciąż grają w gotika
>dzien dobry moglby sie pan posunac bo chce sie przesiasc >spierdalaj XD
zaczym naklikasz pierw porozumuj aby
>Wystawianie swoich śmierdzących syr w transporcie publicznym
>w potopie szwedzkim zginęła 1/4 populacji polski>w wyniku podbojów kmicica ta 1/4 przybyła z powrotem rok później
kaworu też uważa że nitka straciłą na jakości, dlatego już tu nie postuje
ukrainins aren't bro tier, you've probably never seen one irl, now gtfo
Jestem Pana wielkim fanem etc.
śpisz za długo 6,5h wystarcza zupełnie
ughhhh vgh ziew ziewerino wstanerino BIAŁY BYK wstał
>Mam nadzieję, że jest dziewicąto nie możliwe żeby była dziewicą jest dorosła i nie jest chora psychicznie
lurkuję mniej przez napływ skurwiałych chujoantencjuszy takich jak ty, którzy razem z orbiterami aktywnie obrzydzają mi tu siedzenienawet gdybym częściej lurkował to i tak prawie z automatu filtruję te twoje gówno warte posty z jabłczanym fajlnejmem bo większoś czasu masz chuja do powiedzenia oprócz faktu, że masz pizdę, bo jesteś loszką i masz chłopaka, bo jesteś loszką i masz pizdę
>bądź szczęśliwy i spełniony w swoim świadomym śnie
Ha tfu. Ha tfu na mnie.
Jakby ktoś nie wiedział to rzadka choroba skóry, ja jeszcze nie widziałem żeby ktoś obrusł taką "korą" w całości, jak ktoś ma fotke niech zapostuje
>>215483191nieźle
https://www.youtube.com/watch?v=-woP1LUep6U
mam 2960 w pionie, ale doceniam staraniawolę jakąś animkę żbsz
spałem prawie 9h a czuje się martwy
ech anony kiedyś to były gierki
I went to a slice of buttercup I came to a Jesus Jesus Christ has me
jesteśmy jak piraci z karaibów, szybcy i wściekli
https://youtu.be/4T1F1UfXf_8chcielibyście takiego prisonka?
większość kobiet chce anala
przyjrzyjcie się czy tam gdzieś "póki" jest, debile
>>215483775truk
kawopostuje i jem czekolade
rizzcel gada coś tak czudofobicznego że uderzasz go tym trucel wzrokiem
>>215483835smacznej kawki czekoladkiswoją już skończyłem przed chwilą
co sprawia że jest on taki bazowany?
marlboro zgwałcić chciałw moim aucie
to jest pierwsza czesc obrazkaobrazek z całowaniem zachowam dla siebie
monster hunter world to żydobolszewicki ściek
>chciej zrobić folder>incydent jest zgłaszanyale linuks to nie botnet i w ogóle
>>215484110jeszcze jedno i będzie basta, kek!
bo jesteś debilem, ale może mądrzejszy postronny anonek skorzysta
>>215483873dziękuje
>>215484325>>215484325>>215484325
myślicie że wincent by mi zrobił loda?
>>215484150
nie masz własnego interesu w 2019?
myślę czy oglądać film czy za późno
siema ogladam anime od wczoraj i moim ulubionym anime jest mirai nikki