edycja jesienna
Pani w aptece bez maseczki, zza szyby do mnie, że nie mam maseczki.Odpowiadam jej, że też nie ma.Tłumaczy się, że ma szybę.Odpowiadam jej, że też mam szybę a pani do mnie, że szyba jest jej
>>215564333nitka spada w niedzielę wieczurz takimi tutaj...
>>215564547nie, nitka nie spadłato WY spadliście.
>>215564437trzeba było jej wyjebać gonga
>>215564614głębokie... (no homo)
>>215564384taka niewinna a potem jej odjebało od pieniędzy
bot nie miał komu odpisywać i /polska/ zdechła xD
>>215564437t. debil co nie umie prostego mechanizmu z redstone'a ułożyć
człowiek nie miał z nikim rozmawiać
z nikim sobie tak nie pogadasz, jak ze sobą
>>21556454712 godzin to drzemka a nie zasłużony sen
>>215564614ja czytam manifest pijąc kawkę, komfi jest
jestem samotnym wilkiem
Jestem PsychicznieChory Psychicznie
>>215564333ja czytam po angielsku żeby przy okazji poszerzać słownictwo
/polska/ upadła
>5 października>nadal nie mam gf
>>215564724tota gierka jak jej było z gladiatoramii plemionato był szał
nie uważam mężczyzn wchodzących w związek z kobietami które już mają psieci za "kukoldów" czy "jeleni"
>>215564682Czy możemy się powszechnie zgodzić że Józef to najlepsze JoJo?
>>215564713bo patrzy sie na mojego stojacego chuja x)
nie uważam mężczyzn wchodzących na drzewo za małpy ale uważam mężczyzn słabych z matmy którzy musieli podchodzić dwa razy do matury za debili
>>215564918a więc to jest potęga tego przystojnego aktora bonda? WOAH!
>>215564958>przepis jedenfajny """sport""" chłopaki
>>215564802chuj mnie jakieś strzelaniny na drugim końcu świata nie jestem gimbusem polkopkiem
>>215564835nieumiejętność rozmawiania z innymi i ogólny brak zainteresowania drugą osobą
>>215564333Shit's fucked there
>>215565066>Co to jest termin wypowiedzenia>Co to jest umowa o prace>Quo Vadis
>>215565203czasem jak widzę albo słyszę małą dziewczynkę to aż mam łzy w oczachco to oznacza?
Bo nie jestem na tyle samodzielny
Bardzo dobra gra. Pacyfistom? W jakie umiejętności inwestujesz?
kilka razy do tego zwaliłemnajlepsza cześć to pierwsza jest
Dzień dobry, tutaj mama Aleksandra. Proszę nie fetyszyzować mego syna, jest jeszcze nieletni. W przeciwnym razie będę zmuszona powiadomić policję.
hero's journey
>>215565857życie jest za krótkie żeby grać w gówniane gierki
>>215566055tymczasem jak starocioty definiują gówniane gierki>cyberpunk>wiedźmin 3>peripeteiaja, zajebiste gierki>dosłownie to wszystko na górzewciąż bardziej obcy są..
HAHAHAHAHAHA https://www.youtube.com/watch?v=TSxtR_VxCDo
>>215565857mądre słowa
>>215566233>młody poIak puszcza sie ze starymi zużytymi prukwami podczas gdy młoda poIka puszcza się z młodym atrakcyjnym Mokebenie da się tego gówna wymyślić
chłop by se co poruchał
>>215566272todaj, masz jednego na wymianę
>>215566427nie ruchaj bo ci się rodzina pomniejszy (żona i dziecko umrą podczas porodu)
>Is there lemon cola in the world?swoją drogą co się stało z pepsi twist? dawno w sklepach nie widziałem
>>215566463ojebałem sobie cheriosy na sucho i pierdole zakazy handlów, cały rząd i ich kurwa polską afrykę dla pierdolonych ciemnogrodzian co wierzą w jakąś jebaną moc patyka
element dominacji no i inne uczucie niż pompowanie cipy
większe niż przeciętne ale uwagę skupiałem na jej idealnym giga dupsku i udach
chyba cię pojebało, ledwo się przez noc rozmraża
kurwa napływie to samocioctwo było
bzoe jawkwruwa nie che kznzozw urkwauap racoaw z ntymi ludzmi krwau bzoe jajuz nie mamna atop szwzyzetko siy lja hceh odcozcac kurwa che odpaoczac czcemu muzsze rpaocwoca pr osze pozmcie m iablagma kruwa mc
jak nie umiecie ograć Aurora 4x to jestescie casualami jebanymi i powinniscie zajebać swoja rodzine
>>215566810nie musisz pracować od 30 lat mamy w polsce liberalizm i samemu możesz decydować o tym co chcesz a czego nie chcesz
>>215566810>chrum chrum lesbijki spoko bo jest na co popatrzeć hehe :)>kłurwa pedały jak to chłop ze chłopem kwiiiii jebane cioty kłurwa sterylizować chujów jebanych
rozpierdole sie hcyba po prostu nie mam po co zyc kurwa ja nie chce juz kurwa zyc
>>215566851chciałbym taką kurojukihime albo inną płaską szczupłą z długimi nogami długowłosą animkę z grzywką lub bez
fajnie wiezienny ale wracaj pisac z marcelem nie chcemy cie tu
czuje jakby coś ze mnie życie wyssało
>>215566944ta, z ta ciemna karnacja i wlosami brudasa
>jakieś ułomki w londynie larpujace w rząd i państwo>jedyny legalnytop kek
>dopiero teraz się dowiedział że chomick zdradza go z pedałami
bo byłoby zbyt wielu ludzi sukcesu i system by padł
Ależ polski język takie piękne. I że cyrylica z matą tutaj wygląda tak strasznie, jakbym poszłem do sklepu i zobaczył ją na ścianie.
a pamiętacie jak chomik się podcierała i przez przypadek wepchnęła sobie gówno do cipy?
dlatego przed spaniem lepiej nie korzystać z internetu
i think that both polish bydło in UK and hohol bydło in Poland should be gassed in the same chamber
przestań się atencjować swoimi urojeniami schizolowy
Ktoś z was już oglądał? Warto się wybrać?
a jego to wszędzie łącznie z vichujem było widać
>polska literatura>cuck wokulski zostaje cuckowany>bogoojczyźniane pierdolenie>Rosyjska Literatura>raskolnikow napierdala siekierą lichwiarę >analiza psychiczna bohater oraz świata
pieniądze mam ale chodzi mi o domowe z własnych ziemniaczków a nie makowe
jakbym się obudził dziewczynką to nie ale jakbym się zmienił w ładnego chłopca na zachodzie to ufff
taka sama jak do wszystkich sowieckich kierowników[spoiler:lit]Nic nie mam złego do Dudy po prostu smiesznie zdjęćie do opinii.[/spoiler:lit]
jaka jest najlepsza strona do artów yaoi? Nie lewd najlepiej
caly pierdolony wroclaw nawet dworzec dla jebanego downa, to jest kurwa ang. mental case lad
chuja, zanim ruscy zrobili z wschodniej europy swoją ruchawke to już była zacofana jak chuj w porównaniu do zachodniej
ale byłeśbliskotak w ogóle to ten typ istnieje, czy to jest jakiś render 3d?
ugh BIAŁY BYK idzie spać
kurwa ile ja bym dał żeby być JEBANYM przez wielkiego futachuja prosto w gardło
>>215569300nom to
hey lol co robicie
Elo robale>>215570646A nic
>>215570993a czemu
>>215570996bo jest 6 rano
>>215571005czemu nie śpisz
>>215571041Bo już 6
>>215571041do kołchozu część anonów idzie, a druga jeszcze śpi bo neetuje
w każdym pokoleniu można wyróżnić grupę nerdów normików oraz nerdów stulejarzy, nerdy stulejarze tworzą trendy dla nerdów normików z kolejnych pokoleńprzykład: nerdy normiki z pokolenia millenialsów lubią rzeczy które lubiły nerdy stulejarze starsze od nich czyli planszówki, fantastykę itd podczas gdy nerdy stulejarze z tego samego pokolenia lubią anime, czany, muzykę alternatywną i są incelamiw pokoleniu z nerdy normiki lubią to samo co nerdy stulejarze millennialsi a stulejarze zumerzy lubią soyjak party, trollowanie normików ciepłymi plackami albo goreto oznacza że główną rozrywką typowego nerda normika z pokolenia alfa będzie robienie nowych wariantów sojaków i wysyłanie fot rozjebanych murzyniątek rówieśniczkom, aż strach pomyśleć co będą lubić stulejarze
ale ja nie chcę ani gf ani bf robię to dla siebie ale czasem ciężko się zmusić
>>215572236Bo nic w tym łbie nie masz, to że się nie skapnąłeś co mam na myśli o tym świadczy
>>215571745Wy też lubicie wyglądać za okno gdy w okolicy się dzieci bawią?
>>215571454anonki oceńcie mnie, jestem ładna?
>>215571041w szkole gadali że od palenia sie jest manletem
>>215571005>mienie kolegów w postawówceehh zazdro
>>215570993coś mi się zdaje że dziewczynki go tylko bardziej rozjuszą>trojka.jpg?
>>215570646nie sądzę, aby płakał, ale by pewnie wolał żebym chodził
>>215570104Remi ma tylko 450 lat doslownie jeszcze dziecko
>>215569300chyba najbardziej powszechny typ
>>215569136A z matmy i angielskiego jak ci poszło?
Idę do żabki. Co dla was wziąć?
z jakim sosem?Blue cheese/śmietanowy>reszta
>dżo dżo po 3 sezoniemam nadzieje że nie nazywacie się ludźmi
musza zadzialac bo nie chce siedziec w pierdlu 3 lata (tyle pisalo ze grozi za takie cos)
emily gra się lepiej na non lethal
kurwe
obydwa środowiska tworzą część grupy rekostrukcji historycznej rewolucji protestanckiej sprzed 500 latBraun z wrealu gra rolę katolików posttrydenckich z XVI wieku, a Chojecki z IPP protestantów Marcina Lutra i się będą napierdalać wkrótce w debatach w tv, bo obydwa środowiska zarejestrowały komitety wyborcze tak więc szykujcie się na memy
ughhhh vgh ziew ziewerino wstanerino BIAŁY BYK wstał
>stan chuja: 10cm -1.5cm w porownaniu sprzed 1,5 roku.To jednak nie mem ze od nieruchanie sie kurczy.
szkoda że wyciekły tylko 2 zdjęcia szpitalniaczka bo potrzebuję więcej do fapfolderu
>>215576112cwelis nie postuj takich obrazków bo anoni sie zbyt ekscytują
>>215576112
>>215575458no, dawajcie jej więcej atencji to może wam da dupy
>>215575765transwestyta tylko na odwrót niż zwykleZdrowych psychicznie przyciąga płodność, dlatego pedały i pedony nie są zdrowi. Seks w naturze nie ma innego celu od produkowania gówniaków.
Jak grasz na padzie to ujdzie, z kierownicą nie podchodź.
ja to bym chciał tylko spać i srać
>>215577047mama narzeka że tylko to robię
jakbyście nazwali osobnika co psuje zabawę innym bez powodu albo tylko dla własnej satysfakcji?
>>215577228Nie nazwałbym go. Na drugiej ręce, po prostu wysłuchałbym wszystkiego, co ma on do powiedzenia. A to coś, na co nikt się jeszcze nie zdobył.
Czad/fit/pol chyba, ale nie wiem czy on jeszcze lurkuje
>>215577047jeszcze jeść
>>215577296aha
striełok wysyłam ci bandera_wave.mp4 na twój telegram musisz być yy dzielny kiedy bronisz zachodu przed orkami i gówno
>>215577400co macie ustawione na dzwonek w telefonie?domyślny tutaj
>>215577366Polacy to jednak dobrzy ludzie
polacy to pijacy, nieroby i złodzieje
>>215577296niby brzydkie, ale wygląda bardziej autentycznie niż jakikolwiek ryneczek z większego miasta
>>215577228>chwal się że zajebałeś nawozy za siedem stów na forum o kupiechyba niżej nie można upaść
>>215577134jak masz na imię kurewko?nie zdechnę a ty zdehniesz
>>215564333znowu kurwa padapojebie mnie zaraz
>>215576258pogadajmy o białoruskich wojownikacho chwila nie ma żadnych
kurwa ale cipka mi śmierdzi
>>215578134jeśli nubiantoro jest prawdziwa to chciałbym osobiście sprawdzić czy jest różowo
>>215578627mnie też
czas zabijac kozy
>>215578909tak ale sienkiewicz poza językiem i drastycznością niewiele się różni od rzeczy które dzisiaj w telewizji lecąto jest ten sam poziom ale janusz myśli że jest mądry bo muh książki
>>215578909to chodź, wymyjemy sobie wzajemnie
>>215579215w końcu ktoś to powiedział
jem sobie
>>215579321co?
>>215579347japko
>>215578735a czy Polacy w SZ czują się bliżej Latinosom czy Amerykanom?
>>215579377aha
>>215578627hehe siekam cebulkeeee xddd d-.-b
dziś na siłowni robię tylko cardio, nie wiem który dzień no-cpania, nie ma to znaczenia, czy tu jest ktoś oprocz mnie?
>>215579676ojej zapomniałem awatarka
>>215578354nareszcie wróciłem do domu. stało się coś wartego uwagi od 11?
>>215579321>>215579347>>215579377>>215579413eh
>>215577885wczoraj postowałem animki z półwidocznym sutem i nie dostałem bana
Wciąż bardziej obcy, nie ma mnie!
>>215577683Ile wjebać tabletek Be Power do szklanki 250ml, żeby poczuć jakiekolwiek realne działanie energetyzujące, jeśli tolerancja na energetyki mocno?
się nie potnij na tej krawędzi ziomek
marcel nie samociotuje, to go bf po prostu orbituje
wierci i wierci sąsiad. ile on tam dziur musi mieć.
a takie?
takie to tylko dla anonka
""It feels warm and wet like a vagina — while lacking the tightness (much more subtle), but having a lot of other contact and motion (especially tongue), and generally being very gentle and undemanding of the man's body. It's kind of similar to getting your nipples sucked, but better, less intense, and over a much larger area with more motion. There are emotional and visual components that contribute a lot to it too.""
duza coca cola i frytki i burgerek to dla anonka jedzenie
i wrapik, tez dla anonka, prawdziwe jedzenie króla a nie jak zwierze
>>215580707>>215580748wrapersa to bym okurwił jak jebany śmieć pierdolony
a teraz z innej beczki, KFC, takze dla anonka kurczaczek
skoro ludzie nie jedza w restauracjach to dlaczego jest tyle restauracji?
>diskordowe pierdolenieszkoda że się nie da wyjebać filtrów na clovera
cholera jasna disco polo na serio?
Polacy nie podchodzą racjonalnie do zagrożenia ze strony Federacji Rosyjskiej
>>215581004ja mam anisony, electro, rock/metal i rapsy
od czasu do czasu mówię że mieszkam w polsce np postując na innych boardach bez flag no i jeśli nie wolno mi być w polsce to dlcz nie można udawać że tak
tez by poszedl na kurwy, ale sie wstydze
>>215581127awanturnicza postawa, chaotyczne i przepełnione nienawiścią spojrzenie na wschód
>>215581127baza, tzw fake it till you make it
jeb się. muscle girls będą rodzić silne dzieci
>graj w jakiegokolwiek erpega>nie-człowiekiemPojebało?
trudne słowowytłumacz myślozbrodnie albo opisz idk
Hej Polacy! Mega mi się podoba ta piosenka Nie kochoj sie we mnie, brzmi świetnie! Gdzie znajdę więcej takiej muzyki?
>>215581925w dupie
jebnij skurwysynajebnij skurwysyna, jebnij klepa pod blokami, weź mu na głowę nadepnijnie no co ty
gdybym nie wiedział to bym nie poznał
kubica przypadkiem ostatnio nie wrócił ?
Codzienne przypomnienie.
Na wypadek, gdybyś zapomniał. Drugie przypomnienie.
>3D
>>215582618>>215582654to przynajmniej kobieta jest
>>215581925don vasylBajeranty
Jan Maj telemark II abdykuje. Na jego miejsce przyjdzie jego następca czekajcie na biały dym nad nitką
sąsiadka zapukała do drzwi i dała ciasta z okazji że jej córka wyszła za mążmiałem nie jeść słodkiego ale muszę zjeść żeby uczcić młodą parę hehehetak można żyć, a więc ciasta i mountain dew spark wchodzi
Czy takie chusteczki co se obcieralem morde jak jadłem KFC nadadzą sie do podtarcia dupy? Bo takie tylko mam papier mi sie skończył
szczerze mógłbym nawet ciężko w selfimprovement by mieć rodaczkę za żonę fajne kobiety seriorodaczki fajne tylko ze wsi nieprzesiakniete korpo i lewaczyzną
>>215582685Czy to cię ekscytuje?
>jakieś mem chłodzenie wodą, olejami czy innymgównemnigdy tego nie zrozumiem
chciałbym czasami napisać tu coś bardziej poważnego, ale lata izolacji od społeczeństwa sprawiły że jedyne na co mogę się zebrać to alko myśli albo wpisy podszyte stoma warstwami ironii, ewentualnie usuwam wszystko zaraz po napisaniu
>>215582970a to może nie izolacja a twoje przyjebanie umysłowe ci nie pozwalają, myślałxś o tym
największe kłamstwo jakie mi wmówiono to, że musi mi wychodzić, muszę chcieć, muszę mieć ambicjea w rzeczywistości gówno prawda
>>215582902Fajne cyce brzydka morda
>>215582832ej maki oglądałem coś takiego, możesz potwierdzić czy to prawda i gdzie kupować jak nie w marketach jak znaleźć lokalnego rolnika?https://gloria.tv/video/7aLtJxSjDwjNCz9edfvcHxKB1?fbclid=IwAR3IBfLl4fyvQi6z_VkvK9DskVAl-Qrzqx7qatLqtNXiwfhEC7eifex45j0
>>2155830676 grudnia skończy 32 lata. Jak będziesz to świętować?
>>215582758złapałem jakiegoś wirusa i mnie wszystko boli i się tak źle czuję buu
>>215583122ja nie będę ale do tysięcy polskich dzieci przejdzie wtedy Mikołaj
>>215582654>Najczystsze anglo-geny od pradziadka James'aJak nie wyglądasz tak to wątpie.
>>215583136kurwa, niby normalnie ubrane nastolatki ale ten styl jest jakiś złowieszczy.
>>215582618https://www.youtube.com/watch?v=a6BbvCC0VI0
>>215581964tak ale musiałbyś pić z 20 kaw dziennie
>>215581200You want a girl? Look for facebook groups that cater to people you might find interesting. Alternatively get yourself a Tinder gold account and set your location to some city in Poland. Lots of teens on there. Our nk.pl is your vk.com, but that place is dead.
>>215581127jak mi sie chce walić,ruchać na okrągło i sie czuje rogaty to mam dobry poziom?
>>215581031złapie go w zęby a mam ich sporo
>>215581004KURWAAAAAAAAADOBRA JAK MAM JUŻ PRACE I CHCE ISC DO INNEJ PRACY TO MUSZE NAJPIERW SIE ZWOLNIC CZY MOGE IŚĆ DO TEJ DRÓGIEJ I IM POWIEDZIEĆ ŻE CHCE TU PRACOWAĆ I JAK MNIE WEZMĄ TO SIĘ ZWOLNIE??
polska "animacja"https://www.youtube.com/watch?v=6AZyHfKXBr4
>granie w gierki które są pisane przez prawiczkówlol
bohaterowie innych krajów>wybitni wodzowie>wyjątkowi naukowcy>wspaniali malarzebohaterowie polakistanu>jakaś banda zjebów która się kryła po lasach
>>215583524
Zamknij mordę, dzięki tej papierologi mam robotę.
Po prostu ją wyruchaj jak ci się tak podoba
>>215583703>słowa to coś więcej niż narzędzia do przekazywania myśli
>>215582804zaplastrowane suty to jakiś fetysz? bo nie łapie czemu na niektórych pokazuje cipe a cyce zaplastrowane
>>215583237specjalnie dla ciebie jadłbym ananasa przez tydzień chomiczku
>>215583151teraz to nie ma https://www.youtube.com/watch?v=qbIFx1u8jzc
>>215583122czyli ruchaliśmy sobie nawzajem matki?
>>215583067>piersi mogą być '''''''''''zbyt duże'''''''''''
>>215583055czemu rosjanami zawsze rządzili zagraniczni?
>>215583006chomski to prawdziwa dziewczynka z prawdziwą cipką i prawdziwymi cyckami
>>215582970a jaki niby szambo ma związek z nim?
tak wam zrobię
>>215582875It was better when you were part of Russia.
>>215582685ale ten obrazek jest kurwa HOTczy jestem patusem i czeka mnie przyszłość w konkubinacie?
Zrobię loda i wypnę się do zruchania aktywnemu Panu Ja szczupły praktycznie nie owłosiony pass w damskiej bieliźnie i pończochach 176/65 Umawiamy się gdzie - wchodzisz do mojej kabiny gdzie ja już grzecznie czekam zaraz po wejściu jak tylko zamkniesz drzwi po cichutku robię Ci loda jak już pałka będzie Ci stała na maxa każesz mi uklęknąć i się wypiąć abyś mógł mnie poruchać... Jak już będziesz czół, że dochodzisz, ściągasz gumę i zalewasz moją szparkę i pośladki strumieniami gorącej spermy. Jak będziesz miał ochotę dajesz mi do polerki, bez słowa pożegnania chowasz sprzęta i wychodzisz Tylko ten piątek - tylko Wrocław - w odpowiedzi napisz gdzie chciałbyś się spotkać, napisz coś o sobie i podaj swoje cyferki
*daje atencję*Czego chcesz, że tak srasz?
Metal Gear Solid V Phantom Pain był dobrą grą
>czemu białorusini to takie cucki?A dlatego. :)Może dlatego że by Pan spytał. :)>>żadnej partyzantki podczas II wojnyhttp://www.narb.by/rus/articles/publications/relsovay_voynaNie ma artykułu o po polsku po angielsku ale trochę partyzantki to było. >87 880 szyn zostało wysadzonych przez partyzantówhttps://youtu.be/2VBqTwHlY5Q
>>215582902nie, jedyne co odczuwam to rozbawienie tobą
Mam dla wasz ostateczna porade. Miejcie poukladane w glowie.
mają zupełnie inny charakter i nawet wiele homoseksualistów tak uważa że to nie pasuje
The highest frequency of occurrence of epicanthic folds are found in: East Asians, Southeast Asians, Central Asians, North Asians, some Polynesians, Micronesians, Native Americans (as well as Mestizos), the Khoisan, and the Malagasy. In some of these populations the trait is almost universal, specifically in East Asians, Vietnamese people, and Burmese people. Epicanthic folds occur, but at considerably lower frequency, in: Europeans (e.g., Scandinavians, English, Irish,[6] Hungarians, Serbs, Bosniaks, Croats, Albanians, Russians, Poles, Lithuanians, Finns, Estonians and Samis),[7][8] South Asians, Western Asians, Nilotes and Amazigh people.[9] The degree of development of the fold between individuals varies greatly and its presence or absence is often subjective, also its frequency varies clinally across Eurasia. Its use, therefore, as a phenotypic marker to define biological populations is debatable.[10]
o chuj.
codziennie do szkoły takim jeżdżę
nieironicznie ksztalt mojego członka
Spoko. Do tego kazdym miescie przeruchaj jedna kurwe, jak Cie stac oczywiscie.
ZNOWU JEDNA Z TYCHCHOLERNYCH BESTII
>>215584654na coś trzeba umrzeć synek
problem z tiktokiem jest taki że dane zamiast do nsa idą do chińczyka więc amerykanin wrze
>>215584831wrobił mnie w bambuko, bo w filmie cytował tzw. prospective studies w przeciągu 20 lat na to że kawa obniża ryzyko nowotworówale nadal jest problem indukcji, czy to kawa działa prozdrowotnie czy picie kawy jest skorelowane z czymś innym co obniża ryzyko. jak na mnie to wsm kawa nie ma wpływu
czemu z bykiem?
<-- TO
>>215585624tzw. black bvll
>>215586271gwałćq >_<
>>215585204typowy clickbait, dlatego nie oglądam jutuba
Gacek
myślisz jak gwałciciel... musisz stać się gwałcicielem... musisz gwałćq...
koty to takie zwierzęta co wyglądają na mądre a są głupie
WIDZIAŁEM WIECZNE LODYWIDZIAŁEM PUSTYNIE ROZŻARZONE DO CZERWONOŚCIWIDZIAŁEM NIESKOŃCZONE LASY I JEZIORACHCIAŁEM PO PROSTU POWIEDZIEĆWRÓCIŁEM Z OSTATNIEGO KRAŃCA ZIEMIDO SIEBIE DO SWOICHDO TEGO CZEGO NIE MOŻNA ZAPOMNIEĆ
widziałem
https://www.youtube.com/watch?v=VrI45CjlrF0
>>215586271mysle jak szonlover
najebałem się.
>>215587440zazdro ja nie mam kasy na picie
follow after jewish
>>215587560kustosz jest w biedrze 9zł za 4pak bez żadnych promocji, polecam
>>215586553fajny kocur
pracujecie umysłowo czy jesteście robolami?
>>215587819jestem cwelem
upiekłem chleb na zakwasie
polacy stoją za wszystkim
>>215587913a dobry chociaż?
https://streamable.com/rysd42
>>215587987no nie wiem, taki razowy, nie chrupki nie puszysty.
fajny piesek
>>215587989nie klikam wowas
donatello z pepperoni i mango loco monster>>215587913baza piekarz
>>215588221to porno
>>215588255chyba psiecięce
chłop w 1 z 10 powiedział że dinozaury wymarły w erze brązu xd
tak sobie zróbciealias rm='rmI(){ rm "$@" -I; unset -f rmI; }; rmI'
>>215588557
>józef piłsiuśki
odkryłem polską stronę z przetłumaczonymi pismami takich co nie ma na libgenach ale większość to fragmenty bez kontekstu...
>>215588817w jakom
>jedna nitka przez 24hjahahahatotalna śmierć /psolski/
>>215588845
>>215588448a jaka to była era bo sam nie wiem, na to się mówi po prostu prehistoria czy są jakieś wyszczególnione ery przed człowiekiem
>>215588964przetrwają najsilniejsi
>>215589961tsoy
wczoraj przegrałem 50 zł na beltic dzisiaj kupiłem 10 kaskad za 20zł za 2 godziny losowanie
>>215590264było kupić etf na s&p500
dzisiaj 10h w kołchozie aż sobie zapaliłem elektryka bo nie wytrzymałem
>>215590361nie znam większego pół mozga na Polskim tik toku ale babom to nie przeszkadza jak widzę komentarze
tęsknię za wami
>>215590688>elektrykoski oski, my biedaki palimy LM niebieskie
>>215590985ja bym nie tęsknił za psolską ale w sumie to ameryka jeszcze gorsza
>>215590985my stajemy się tęsknącymi
Wiecie ze ja tu dzis od 7 rano jestem? Mam tylko w tle puszczony telewizor i cały czas żyje tym miejscem jakby to kurwa jakaś misja moja była
>>215591029tęsknię za tobą >>215591071i co teraz
>>215591228ja kiedyś otwierałem i zamykałem nitke
ja kiedy trvcel mówi o tym jak źle jest i ciężko
>>215591275Zamówiłem telefon. Honor 200. Zobaczę, czy da radę zastąpić Huaweia P30.
>>215591298jest kurwa tragicznie
>>215591274całe życie podlewałem martwe rośliny, karmiłem iluzjeno nie wiem ja fizycznie mam faktycznie rozjebane pewnie troche rzeczy bardziej lub mniej, ale stan psychiczny tez ma pewnie na to wplyw
wasze problemy towarzysze często wynikają z tego że nie macie pieniędzy na założenie rodziny a to jest wina kapitalistycznego systemu a nie wasza
byłem na anon-a-walku, ale w internecie mobilnym trafił się jakiś zbanowany zakres to nie wrzucałem zdjęć
>>215591857
>>215591887
>>215591935
>>215591962
>>215592005potem kupiłem top czipsy cebulowe w biedrze i poszedłem do domu
>>215591857wygląda jak screen z deus exa human revolutioncyberpolska ISTNIEJE!
>>215592129myshvnie
https://streamable.com/vxosxk
>>215591857>>215591887>>215591935>>215591962>>215592005w*rszawa
>>215592005dlaczego szambo obraca zdjęcia z ajfona
>>215591857>>215591887>>215591935>>215592005warszafka tak wygląda? wow
>>215592396przez czyszczenie exifów
>>215592456>>215592456>>215592456>>215592456