piątek stópiątekedycja ocieplona jesienna
Senin o ayaklarını yalar yutarım
2 wojna światowa jest strasznie nudna jak tak się nad tym zastanowisznajpierw niemcy wygrywają a potem niemcy przegrywają
>>215690722salam salam tadżykistan
>>215690722Chyba była dymana ta sama panna
nie żyje, niech żyje baranku boży
Mam ochotę na seks z kobietą która ma duże biodra, tłustą dupę, owłosiony I ciemny odbyt
Kłębiący się tuman mgły zobaczyły, ale to mu nic nie powiedziało, nie wiedział, co to jest za mgła, nie przypomniał sobie, że to jest ta mgła ta mgła, nie przypomniał sobie, kim jest, gdzie jest i dokąd szedł, w ogóle go to nie obchodziło, nie zaświtało mu w głowie, nie pomyślało mu się, że mógłby zechcieć wiedzieć, kim jest, gdzie jest i co tu robi, jak się tu znalazł i dokąd idzie, do kogo, nie pomyślało mu się, ani to, ani cokolwiek innego, bo o niczym nie myślał, bo nie miał w głowie żadnych myśli, absolutnie bezmyślny był, stracił nawet to jedyne, co miał: zdziwienie, że chce mu się spać, stracił to zdziwienie, bo spać mu się już nie chciało albo zdawało mu się, że mu się nie chce, absolutnie bezbronny już był, już się nie widział jako atakowany kłębek człowieczy, już się nawet nie widział jako kłębek człowieczy, kto wie, czy się widział nawet jako kłębek, chyba już się w ogóle nie widział, klęczał we mgle z uniesioną we mgle głową i patrzył na mgłę, nic nie wiedząc, nie wiedząc nawet tego, że jest skazany na zagładę, na pożarcie przez mgłę, na rozmycie, na rozpłynięcie, na rozwianie się we mgle we mgle.
ale martwy kurwidołek
>>215691597F
jeszcze siusiu i dobranoc
piszcie coś bo nudy
>>215692526mam myśli samobójcze
geez, wyhamuj z trauma dumpingiem
>>215692526cyce
>>215692526zjadłem 2 budynie wczoraj i dziś też tak zrobie
>>215692661baza gruby. Jutro mają być 4, nie 2
Please come to Sverigetråden and fuck our women!!!>>215691115>>215691115>>215691115>>215691115>>215691115>>215691115
>>215692556czemu?>>215692599ufffff dobrze>>215692661też bym zjadł ale nie mam
zaczynają mi się co raz bardziej podobać fikcyjne kobiety niż te prawdziwe...
>>215693440nie wiem nie mam na to wpływu zresztą kto może mieć kto na to wpadł nie wiem może każdy człowiek musi takie mieć
>>215693468aha
>>215693467zdrowiejesz
>>215693516no chyba tak... nie pamiętam kiedy spojrzałem na kobietę z zainteresowaniemna animki wolę patrzeć a twój obrazek to potwierdza
analiza lore stormcloaksów kontra imperialsów uderza tak mocno podczas trumpowskiego faszyzmu...
kawiurkasiurka
siorbu siorbu
Elo robale
>>215696418eluwina
>>215697416No elo
czemu ja nie śpię co z wami dawno was nie widzę
>>215698196kocham cie bejbeczy mogłabyś z okazji stópiątku zapostować swoje stópki?
Why are poles such soft ass kurwas? Is it because Poland thinks Nato will save them?
>>215698759jak postują na emigracji to sprawdzam tujak postujecie tu to sprawdzam fińską
>>215698759wróć jak zaczniesz podnosić 130kg
I apologize, I should have done a better job of hiding my contempt for you weak ass homos
>>215699264And how does you lifting help Poland?
>>215699354jestem silny i cię mogę połamać jedną ręką
>>215699331>>215699354https://www.youtube.com/watch?v=I__ua9pFrcg&t=23
o kurwa ale fromplanks
zbir z rana
greetings pooplakspoopland is the centre, the heart, the hq of evropa and the epicentre of 1776, WORLDWIDE RESISTANCE TO NWODRILL BABY DRILL OUUUUUUU YEEAA
Tomorrow we are goingwe are going we are goingALL RIGHT FOLX, LISTEN UPTOMORROW WE ARE GOINGRIGHT THERERIGHT THERE, THERE IN THE CENTRE OF POOPLSKA MY BELOVEDTO CRUSH SOME GLOBALIST SKULLZWE ARE GOING RIGHT BACK UP FROM THE DEAD WE ARE CLAIMING THE TECHNICAL ADVANCMENT THIS IS A GODDAMN MILITARY TERM BUCKLE UP IT PASSIVE-AGRESSIVE BRAINDEAD TOO COMFY FEMINIZED PUSSIESWE ARE GOINGMARK MY WORDS PARASITES
SO SEE THE POINT ISI LOVE POLSKI PEOPLE, YOU ARE THE MOST BALTIC PEOPLE HAHAHAHAHAHHAAHAHAI LOVE KABANOSI, LOVE YOU DAMN GREAT PEOPLEWE ARE BREAKING FREE FROM THE SHACKLES, TAKING THE DEALS, GOING FORWARDALL RIGHT THE HUMOUR IS GREAT, LISTEN UPSOokay we are going to have a great time with the crewI lost the previous thought, which wasIT office jobs and passive-agressive IT nerds are scum on earth. THE POLLS indicate thatIM NOT AGAINST ANYONE, listen upI love polski WOMENI love polski foodI love polski people, great folx!!But I hate the globalist scumI hate the khazarian-crypto kikesAnd we are preparing some hammersIts not about the vodka manIm ready Muahahahahahajahaha
OH PLEASE PUT SOME SOMBREROS ON MY HEAD XDDOH ye, damn wizards and witches Wooooooowzzers folxWho wants fiat money which is not even real! in theory AND practice
Jedna na 4 kobiety zgadza się statystycznie na dobre jebansko bez obowiązany pytając prosto z mostu
>>215702285go and shake some handsFIRM handshake, go and have some sex with NWO bitches xDD
to jest także chujto jest także cwel
>>215702411Rob come on
boli siuras jak stoi, czy to rak?
>>215702432nivazmozhnowo ak na cy to??
>>215701805I love her
>>215702473TOO OLD kitsune
>>215702495How can we help you Armin. Would you like a visa? Then you need to work and pay rent here. We don't account for racist attacks if you hold hands or kiss a white girl.
>>215702495Spierdalaj, Zmudzin.
>>215702549better ask How Can I help youhey dumbassthats what its all ABOUT
>>215702566
za krótkie spaćku miałem
>>215702819
Yummy sniffers
20 koła na wieczne oddanie simp menelicy pożyczył wzamian za obciąganie
Czemu polaczki to takie rozszczeniowe zakompleksione chujki z deficytem umysłowym?>>215702581+48 600 872 857 It's all about the money. All bout the ramtam tatatamtam tam
>>215703108Ale debil. Pierwszy lepszy menel by mu ciągnął za browara
>>215702894Based fuck pooplacks
>>215703295if its your phone number, Ill call you tomorrow early morning. 7am-9am, from polish SIM card
>>215702285>Tinder Normictwu wstęp wzbroniony chyba że trolujesz te kurwy zdjęciem przystojniaka
>>215703345polskis are baltic people, not slavs
>>215702285Zrób konto baby. Wstaw zdjęcie randomowe i pisz do facetów. Żeby ci blik przelali i im jakieś nahie foty kurew z neta będziesz wysyłał Nie ma za co
Mmmm wymasowałbym mu stopki
>>215703385Based
pomidory i cebula i fasola i dziki kukurydz
Czy do przedsądowego postępowania upominawczego muszę mieć podpis kwalifikowany?Da się go zrobić za darmo czy muszę jakoś go zrobić
kochany Janusz z zakładu wulkanizacji opon zlitował się nade mną i przedłużył umowę o kolejne cztery miesiące
>>215703655Przebij mu opony
>>215703575Musisz wytatuować napis "jebać sąd" na czole no inaczej nie wpuszczą
>>215703543Co to te czarne obok ryżu?Wypierdol cebule z tego
kupię chyba coś z żabki na obiad bo nie chce mi się gotować
co wybierze /polski/ anon ?
oho
>>215704251złudny wybór bo tych z więzień będą wysyłać na front też i bedą mieli jeszcze gorzej
>>215704071a co kupisz?
już z 30h bez alkoholu ręce trzęsą się coraz bardziej ehh
>>215704370wytrzymajt potem bedzie juz tylko lepiej 3 tygodnie juz nie pije te kilka dni po odstawieniu sa najgorsze
>>215703432To nie działa chyba za masz farta frajera znaleźćWydoilem z frajerów jedyne 290zl (mogłem 490)
bioze jak mi sie kurwa nie chce zyc ja pierdole jaj ukruwnigmeo
niedługo lecę japonii :3333
>>215705009powodzenia podróżniku :>
>>215705054dziękuję :33333
tak waliłem konia że aż mi dusze wyssałouważajcie tam na siebie
zduna nie ma bo w korei siedzi
>>215704251opróżnienie magazynka w najbliższego oficera i spierdolenie do lasu
mówiliście kiedyś timmejtom żeby dropneli awp?
>>215704251a wystarczyło urodzić się z cipą hahahahakolejny dowód że cały współczesny świat został ułożony pod komfort femoida #pieklokobiet
>>215705612nie
>>215705471ABW? HALO ABW! TEN POST! TEN KURWA POST!
>>215705612tak, się nie działa zbyt często
wstawiam pranie i robie pilaf
moja żona
>>215705471baza, człowiek niczeański
nadal nie wiem jak wyczuć kiedy w enemy grają eco
ugh BIAŁY BYK idzie spać bo nocke zarwał a w biedrze słabe promki
>>215705695brzydka i do tego chujowo zrobione operacje plastyczne
>>215705277ja też niedługo będę w korei, ale to oni tam wifi nie mają?
>>215705721
>>215705941chory człowiek
>wejdź na vinted>zwal konia>wyjdźnigdy nie sprzedam tych ubrań
>>215705973wkurwia mnie vinted bo cwele teraz wrzucają ejajowe zdjęcia
>>215705988w sensie że ta locha jest ejajowa?
>>215690689zabójstwo tortilli kurczito przez tchórzliwego grandera texas
>>215705941ale baran
>>215706009robią zdjęcia ubranka i mówią ejajowi żeby założyli na jakąś fajną babę można to zgłaszać i spadają te ogłoszenia, ale trochę to trwa i wkurwia
>>215705941mi już nie pójdzie
>>215705844fajnie narkoski
Szanowny Uczestniku Programu VITAY!UWAGA! Część zebranych przez Ciebie punktów VITAY straci ważność*Liczba punktów:100Wejdź na vitay.pl i wykorzystaj punkty.
>>215706831na twoim miejscu bym je wykorzystał.
>>215706831jedź zatankuj
WEŹ NIE PYTAJ WEŹ SIĘ POWIEŚRAZEM ZE MNĄ ZRÓB TO...WEŹ NIE PYTAJWEŹ SIĘ POWIEŚPOPEŁNIJ SAMOBÓJSTWO
>>215706795slenderman za drzewem
złoty napoj ktory leczy moja chora dusze
musimy, musimy zniszczyć antropocentryzm
>>215707123>anty-antropocentryzm>patrz do środka>antropomorfizacja przyrody
>>215707123uwaga cwelis
>>215707194każde stanowisko przyrodnicze powinno na samym początku dodawać że jest wymysłem chorego, ludzkiego umysłu i po problemie
przesoliłem bulgur
JA PIERDOLE JAJUŻ NIE MOGEILEMKURWA CAEKAC MOŻŹNAAAAAAAAAAAA KURRRWWAA 2 DNI I DALEJ W REALIZACJIKURWRWWAAAA
>>215707600co tam zamówiłeś kawalerze
>>215707449dobrze ci tak
>>215707624złego smoka
>>215704299planowałem makaron jakiś ale nie było, tylko jakiś schab pieczony z ziemniakami i fasolką szparagową. dobrze wyglądało więc wziąłem, ale teraz jestem w domu i w sumie nie chce mi się specjalnie jeść teraz, później zjem.teraz wchodzi mountain dew spark.
>>215707624czarnoprochowca
>>215707194>antropomorfizacja przyrody>spójrz do środka>seksualizacja przyrody
jestem Witty.
gejolodzy
>>215707624Wszystko.
>>215707983Choroba psychiczna. Za tyle mógłbyś kupić pięć generacji konsol i używanego laptopa i nacieszyć się nimi o wiele bardziej niż jakimkolwiek pecetm.
>>215707983
>>215708001Czuć sól i srake biedaka.
siedze i slucham, jak jakis streamer grajac w cs:go gada i filozofuje o fake personach i zwłaszcza 4chanie. o anonimowości i jak, według niego, to go obrzydza. że niektórzy jeszcze próbują tego bronić, bo to niby prywatność, anonimowość, decentralizacja. według tego streamera, to mega 'cringe'. nawet profile z anime dziewczynkami, avatary to dla niego 'cringe'. co wy o tym myślicie, Polacy? jesteście za prywatnością czy za absolutną przejrzystością? ja osobiście uważam, że nie ma nic bardziej 'cringe' niż samo streamowanie. siedzisz, sfeminizowany dorosły facet, grasz cały dzień w gry nie wychodząc z pokoju, próbujesz się podlizać dzieciakom, które cię oglądają, żeby rzucili parę złotych i jeszcze kazania prawi o cringe. come on.
>>215708116prywatność a anonimowość to dwie różne rzeczy np. na tej stronie cały czas modziki doxxują użytkowników i przekazują ich dane służbomtakże stirner ma rację wbrew samemu sobie
>>215708116Gówno mnie obchodzi co myśli jakaś atencjokurwa co gra w najnowszy streamslop.
>streamer grajac w cs:go gadajajks!
hej mała jesteś VIRTUS PRO bo twoje virtue leży w byciu PRO!
hiv virus plus>Virtus.pro (VP) is an international esports organization founded in 2003 in Russia partly due to the Russian invasion of Ukraine
hej mała jesteś z krwi i kości bo twoje flaki leżą na stole operacyjnym!
>>215708145anonimowości jako takiej w ogóle nie ma i nigdy nie było. jak tylko kupujesz jakiegokolwiek smartfona, nawet najtańszego redmi, to już wysyłasz swój sygnał gps w czasie rzeczywistym wszystkim, którzy tylko tego potrzebują. tak samo z komputerami. cały tech ma backdoory, ma trojana w środku. nikt masom nie dałby czegoś, czego nie da się użyć przeciwko nim samym. strasznie szkoda, że nawet jeśli to tylko udawana prywatność, granice zdrowego rozsądku zostały przekroczone już daaawno temu. jeśli rozmowy o digital id i obowiązkowych danych biometrycznych dekadę temu wydawały się warte dyskusji albo referendum wśród społeczeństw, albo dla niektórych wyglądały jak sci-fi scenariusze, to teraz wszystko to dzieje się na żywo. wiadomo, to mega długa i subiektywna dyskusja, żeby ogarnąć to wszystko, ale chociaż powierzchownie się nad tym zastanowić ciekawa sprawa.
>>215708163w porządku. >>215708180To mój młodszy brat go słucha, po prostu to usłyszałem
czy wyfiltrowanie przeklejaczki naprawdę stało się takie proste?
>>215708280tak tak to ja to mój "żart" jestem losowy
>>215708335to czemu cp jeszcze istnieje?w sumie nie wiem czy istnieje, bo żadnego nie widziałem żbsz.
słuchaj, ty głupie owieczki. nowy porządek świata to nie jakaś odległa dystopijna koszmarna wizja, którą zobaczymy za 20 lat, to już teraz stoi przed tobą JUŻ TU JEST. myślisz, że to nadchodzi? nie, to już jest, a ty cały czas patrzysz w telefon i kłócisz się o anime dziewczyny, żeby to dostrzec. globaliści już przejęli kontrolę i przekręcili całą planetę w jeden wielki cyrk. przestawili ludzkość jak zepsutą zabawkę, manipulując wszystkim, co widzisz, słyszysz i myślisz. gra jest ustawiona. prawda jest wymazywana, a oni zbudowali cyfrową klatkę dla twojego umysłu.zamienili społeczeństwo w pieprzoną więzienie, gdzie jesteś albo niewolnikiem, albo tchórzem, chowającym się za ekranem w jakimś fałszywym, wygodnym komforcie. internet? HA! to nigdy nie chodziło o wolność. to zawsze była sieć kontrolna, iluzja, która miała ci dać poczucie, że masz moc, żebyś myślał, że jesteś wolny. to czysty cyfrowy panoptikon każda wiadomość, każdy klik, każdy kawałek danych, który do niego wrzucasz, jest własnością ich. oni cię obserwują, śledzą każdy twój ruch, jakbyś był szczurem w jakimś eksperymencie. witaj w największym mindfucku, jaki ludzkość kiedykolwiek widziała.
>>215708603na minilaucie postują cały czas
ale to nie tylko sieć wieże 5G już działają, pulsując z promieniowaniem, które zapuszcza twoje fale mózgowe w posłuszeństwo. smażą twoje myśli tymi sygnałami, zamieniając twój umysł w papkę, żebyś mógł być kontrolowany, uspokojony i łatwy do manipulowania. myślisz, że to jakaś spiskowa teoria?? wyjdź na chwilę na dwór i rozejrzyj się wieże są wszędzie. one kształtują twoją rzeczywistość. one dostrajają twój umysł do ich chorej częstotliwości, a ty nawet tego nie zauważasz. już teraz jesteś pionkiem w ich grze. mają cię uzależnionego od ich systemu jak od narkotyku, czekają tylko, aż zejdzieś jeszcze głębiej w króliczą norę.a teraz nie gadaj mi o "prywatności". to żart. w momencie, gdy dotykasz swojego telefonu, w momencie, gdy włączasz komputer, sprzedałeś swoją duszę. twój sygnał GPS, twoja historia wyszukiwań, twoje preferencje, twoja twarz, twoje odciski palców oni cię posiadają. oni rozbierają na kawałki wszystko, co czyniło cię człowiekiem i wypluwają to jako dane do sprzedania, manipulowania i używania przeciwko tobie. twoja tożsamość już nie jest twoja. myślisz, że te słodkie awatary, za którymi się chowasz online, chronią cię? nie, to narzędzie, by odebrać ci człowieczeństwo. już teraz jesteś bezduszną trybikiem w ich chorym mechanizmie i nawet o tym nie wiesz. xD
zamknij morde
>>215708681cosplayerki z profilami na twitterze. oczy pozostają niewinne.
>>215708335>jeśli rozmowy o digital id i obowiązkowych danych biometrycznych dekadę temu wydawały się warte dyskusji albo referendum wśród społeczeństw, albo dla niektórych wyglądały jak sci-fi scenariusze, to teraz wszystko to dzieje się na żywo.no i huj kurwa lewicowy pedrylu a biometrie to masz na dowodzie https://en.wikipedia.org/wiki/Self-sovereign_identity>le ale mój internet nie będzie zalany AI slopem lecącym prosto z farm chińskich botów... i to jest tragedia bo w Deus exie o tym mówili i gówno
ale jest jeszcze gorzej, bo to jeszcze nie koniec. ostateczny plan? cyfrowe ID. nie będziesz istniał, jeśli nie zostaniesz zatwierdzony przez system. biometria zeskanują twoją twarz, twoje DNA, twoją duszę, a jeśli nie pasujesz do ich wzorca, jesteś ZAŁAMANY. wszystko, co robisz, wszystko, co mówisz, będzie monitorowane, a jeśli wyjdziesz poza linię? BUM. natychmiastowa kara. nigdy więcej nie będziesz wolny.najgorsze? nikt nie dba. oni są zbyt zajęci kłóceniem się o która waifu z anime jest lepsza albo co teraz jest na Twitterze, żeby dostrzec łańcuchy, które już zakładają im na szyję. globaliści już wygrali. bitwa już się skończyła. JESTEŚ JUŻ W ICH PIEKLE po prostu tego nie widzisz, bo wciąż wąchasz opary swoich cyfrowych rozpraszaczy.
>>215708762dowód osobisty z czasoznaczkiem albo się nigdy nie wydarzyło
Czego nie rozumiesz? Jem rybę nie będę brudził telefonu
>>215708762reakcja moda zostawia inne wrażenie
>>215708801na xittera teraz chyba trzeba mieć weryfikacje wieku. jeszcze jak mają profile na ten płatny content, ichniejsze OF itd. to jakoś wylegitymowane muszą być.
wróciłem z kołchozu, zjadłem zupy jarzynowej i teraz mam zamiar grać w eu4
>>215708772w słowach openingu anime attack on titan jest linijka 'zmyślona przyszłość spokoju bydła' xDD często to sobie przypominam i wątpię, czy kiedykolwiek o tym zapomnę.
>>215708921attack on titan to reakcyjny slop dla japońskich nacjozjebów
>>215708921eren jegaaa
>>215708942może i tak. ale odświeżając receptory dopaminowe i patrząc oraz śledząc historię świeżym umysłem, to niesamowicie wciągająca i imponująca opowieść. chociaż, jak to mówią – każdemu swoje. równoległości i refleksji jest tyle, że całe tomy można by napisać, i wciąż mogłoby to nie wystarczyć, by wszystko omówić. chociaż jak z każdym elementem mediów, a zwłaszcza fikcji – wszystko zależy od samego widza, jego umysłu, jego zrozumienia i światopoglądu. każdy zobaczy to, co chce zobaczyć. jak wszędzie. prawda, lenkowski kochany?
>>215709085>stary kurwa zesrales sie?>n-nie
>>215708980dolacz do marcelowego haremiku
>konfederacja to faszyścitymczasem faszyści>kontrola gospodarki przez państwo>danie kobietom praw wyborczych>skrajny militaryzm>darmowa edukacja, podział na branżówkę dla debili i licea dla arystokarczuków
>>215708921ja jestem tylko maską makiego, niczym więcej
>>215708839nom to nie wolno odpisywać na posty a ta funkcjonalność czana jest na 4chanie tylko dlatego bo moot nie potrafił wyłączyć -.-
>>215709127Seks z Holo.Doprawianie rogów Lałrensowi.
>>215708772tego anona z zadupia na syberii który cały czas pierdoli że ma polskie korzenie
>>215708603uwaga mam pomysł na mangę:cgdct w obozie koncentracyjnym
>>215708335Galopują konie jedzie Polska kawaleriaPowiewają skrzydła szykuje się wielka rzeźniaPrzeciwnicy wiedzą co się za chwile wydarzyKolejne zwycięstwo Naszych walecznych HusarzyKiedy pisze o nich w sercu rozpiera mnie dumaDla wrogów tortura mocniejsza niż grzmot piorunaGdybym miał tą armię zdobyłbym KonstantynopolPowiedział król szwecki,rządziłbym całą europomCały Świat był Nasz i piszę to z dumą na sercuNiszczyli każdego uczonych jak i szaleńcówO jej królowaniu pisali dziejopisarzeA jej wizerunek upamiętniali malarzeStrach podziw strach strach w końcu przerażenieJuż widać ich cienie, które siały spustoszenieTo więcej niż furia najlepsi byli bezradniTo Nasza Historia piękne oblicze Husarii !Ref:Walczyć przeciw nim dla wroga istna męczarniaNie mieści się w głowie co wyczyniała HusariaPamiętaj Polaku ich szarże pogrom WiedeńskiI bądź dumny z tego kim był Jan III SobieskiW Tobie płynie krew szlachetna najlepsza PolskaTo Nasz powstrzymał napór Islamskiego skąpstwaPrzez Papieża zwany jako obrońca wiaryOn przepędził islam mu wymierzył wymiar karyKiedy o tym pisze łza sama spływa na kartkęWielka Polska w Sercu wspominam Wielka HusarieTo Polska Historia ,krwią i piórem napisaneWaleczne zwycięstwa przez wieki niezapomnianeI Bitwa w Chocimiu tam sześciu set HusarzyDemoluje Turków pokazuje szczyty WładzyNie ma takiej Armii która zdoła ją zatrzymaćTakiego naporu ,niczym nie można powstrzymaćKrwawa jadka rzeź Patrioto Pamiętaj KircholmRozniesienie Szwedów kolejną Pamiętną BitwomWalczyli jak trzystu rozszarpali Wielkie ArmieNawet na koszulkach należy sławić Husarie !Ref 2X
Ehhhhhhhhhh anony gdzie znaleść tzw. szarą myszke okularnice która wygląda na normalną ale tak naprawde chce się jebać jak królik i ma liste fetyszy?Ehhhhhhhh...
>>215709274już nawet ostatni napływ letni był lepszy niż m*ki
>>215709274>3d kurwęnie wiem mordo, pytaj cweli, sporo ich tutaj
>>215708145Spróbuj na soulseek może znajdziesznajgorsze są te kurwy, które blokują download ich pierdółek i pierdolą że TRADE ONLYno tak kurwo bo na pewno polecę ci do sklepu po jakąś obskurną płytkę z gregoriańsko-gruzińskim jazzem tylko po to żebym mógł ściągnąć ripa albumu.
>>215709268im dalej, tym bardziej zaczynam myśleć, że narodowości, państwa narodowe jako takie prawie nic nie znaczą. co was, poza tym, że mówicie tym językiem polskim, właściwie łączy? no i to, że oczywiście żyjecie w tej samej określonej strefie. :')
>>215707983zjadłem coś nieświeżego chyba bo pierdy zabójcze są
>>215708001jezu ale autyzmnaprawdę nie załapujecie prostego sarkazmu?
Jak ominąć zabezpieczenia na karachan.org z telefonu lub komputera, krótki poradnik. 1. wchodzisz na board karachan.org/fnd/ czyli jedyne miejsce bez zabezpieczeń i klikasz koło zębate i potem userjs2. Wklejasz ten kod: (async function () {try {localStorage.xD = 'xD';document.getElementById("jesli-zablokujesz-tego-diva-ukraina-odniesie-zwyciestwo").remove();document.getElementById('smok')?.remove();if (document.URL && document.URL.includes('/b/')) {const response = await fetch(document.URL);const text = await response.text();const doc = document.implementation.createHTMLDocument();doc.write(text);const posts = document.getElementsByTagName("blockquote");for (const post of posts)post.innerHTML = doc.getElementById(post.id).innerHTML;}} catch (err) {console.error(err);}}()); 3. Zapisujesz.4. Gotowe, oglądasz karachan bez zabezpieczeń 5. Jeśli nie działa, to sprawdź czy na pewno wklejasz go w userjs a nie usercss. Jeśli wchodzisz na kara pierwszy raz, przywitaj się z nami na /b/. Nie używaj emotek.
>>215707970to nie prędkość zabija tylko to nagłe zatrzymanie hehe
>>215709327kultura i przodkowie ale fakt faktem państwa narodowe to choroba psychiczna
>>215707915to jest jak grupa krwi, to Q to takie Rh
>>215709327>co was, poza tym, że mówicie tym językiem polskim, właściwie łączyWszystko ale nie dziwie sie że litwak nie rozumie.
>>215709398Czy Jotaro w trzeciej części jojo będzie taki krawędziowy przez cały sezon czy mu przejdzie?
>>215709380ponieważ jego zachowanie jest niewybaczalneta
>>215707632marcyś się śmieje, że mieszkam w mołdawii
w sumie to sie ciesze ze /psolska/ zdechlachuj wam w pysk skurwysyny jahaha
>>215709565nie wykrecaj sie odpowiedziales nom bo myslales ze mowilem o mode
>>215709565zdechła w sensie za 7 godzin spam się skończy i wszyscy tu wrócą
>>215709398kultura i przodkowie... ok, niby się zgadzam. ale znowu, skąd masz pewność, że twoi przodkowie, nawet te 400 lat temu, byli akurat polakami? a co się tu działo tysiąc lat temu? myślisz, że wtedy też byłeś polakiem, i że wszyscy twoi przodkowie żyli tylko w polsce? czasem się zastanawiam, że w ciągu samych 100 lat zmieniają się trzy całe pokolenia ludzi, wojny, utrata pisma i tak dalej. choroby, zarazy i tak dalej.tldr nie sądzę, żebyś ty osobiście, albo żeby ktokolwiek inny, miał możliwość prześledzić swoje linie choćby na tysiąc lat wstecz. nie mamy zielonego pojęcia. migracja ludzi i ucieczka przed wojnami, wycofywanie się i szukanie lepszego życia gdzie indziej to jest naturalny proces wpisany w samą ludzką naturę.poplątałem się i trochę zgubiłem w myślach, ale myślę, że zrozumiesz sens, nie gniewaj się.
>>215709590ale się zjebałem, aż mnie dupa zaczęła piec
>>215709577Po prostu wiesz.
>>215709598opowiadaj pytajniku, może ciśnienie trochę zejdzie jak to z siebie wyrzucisz
>>215707983>1TB 500zł>kiedy ja płaciłem za 2TB 350zł 3 lata temuxD
jebanie w dupę zelde kiedy link patrzy opinie?nie przeklejka
>>215707449wybornie. Wznieśmy toast za ten wspaniały moment. Za /polskę/!
>>215709687wzdryg zelda jest dla linka a link dla jej nie można tak robić
>>215709726właśnie dlatego można a nawet powinno się tak robić
>>215709644Ikea tworco rodzice, tego legendarnego staruszka, byli czystymi Niemcami, którzy przeprowadzili się do Szwecji szukając lepszego życia.
>>215707032nie muszę się z nikim użerać i wystarczy, że siedzę sobie i grzebię na komputerze ucząc się czegoś nowego
>>>215706831to same muttyNajczystsze anglo-geny od pradziadka James'a
>>215709669Iks dekuj rząd a nie mnie. W Polin mamy inflacje 20-25% rocznie.
>>215706795łyczki to mój ulubiony mem z /fit/ ale sam nie piję bo uważam że smakują chujowo
>>215706060>"Zachowanie PISu w stosunku do lbgt przypomina mi scene z Django gdzie KKK takuje czarnoskorych"absolutny stan polskiej telewizji
>>215709881https://www.morele.net/dysk-ssd-wd-sn580-2tb-m-2-2280-pci-e-x4-gen4-nvme-wds200t3b0e-13093897/
>>215706032jakoś muszę się kontaktować z babcią i mamą
>>215710058>gen4Debilu...
>>215705973nom ale pozniej w wieku 35+ zaczynasz zarabiac zajebiste pieniadze a zycia dopiero zaczyna sie po 30
>>215710074no kurwa proszę wytłumacz mi
>>215705988to ty wypierdalaj spierdonie xd
>>215710133Porównaj sobie prędkości mojego dysku z twoim i zapytaj się czy warto płacić tyle samo sa obsrane gówno.
znam jednego człowieka, który przeczytał wspomnienia Konstantego Rokossowskiego i porównywał je z pamiętnikami mannerheima. A tak przy okazji.. Żydzi, oprócz afrykańskich plemion, to jedyna grupa ludzi, która wywodzi się po matce. swoich przodków śledzą po linii żeńskiej
>>215706009nie mówcie że jesteście z tych co boją się srać w pracy
>>215710202porównaj sobie rzeczywiste użycie a nie jakieś syntetyczne benchmarki z dupy>j-ja kopiuje 500gb co godzi-- *przegrzewa się*
>>215709615strzel sobie w żyłę coś mocnego a nie
>>215710364>*przegrzewa się*Kołp biedaka. Kupiłeś gówno i o ile tobie pasuje to dobrze, ale ja buduje GEJMIN PI SI i potrzebuje PRĘDKOŚĆI bo musze nadrobić czas stracony i nie moge marnować go na ekranach ładowania.
>>215709669polak codziennie gdzies zapierdala taki juz los nasz ostatnio nawet zaczalem przegladac oferty pracy weekendowej co by jeszcze w soboty i niedziele mozna bylo zapierdalac
striggerowałem się bo mnie gościu rozjechał w grzei nie mogę już grać bo jestem striggerowany i będę popełniał błędy
>>215710202>przepustowość łącza == prędkość ehhhhh
>>215710380no ja jestem normikiem i aspiruje do awansowania do czada
>>215710478chodzi o to ze goje dają się nabierać na gówienka drogie bo mają nalepkę GAMING
>>215710447>Kołp bieda-- ACK!olso>kupowanie 1tb od gównofiremki sraksarpowiedz mamie żeby ci dołożyła
https://youtu.be/jnFv4MKJv7o?si=uG1LoY8HgH3WYdqP>anarchia jest największą gwarancją porządku.
>>215710533jutro pójdę do fabryki smrodu wypoczęty i uśmiechnięty i odbębnie swoje 8 godzin z radością
>>215710202ale ty wiesz ułomie że dyski większe są dużo szybsze?
>>215710573to jest znak że na pyszne mam dostawe gratis i zaoszczędziłem 3 złote
liminalniehttps://www.youtube.com/watch?v=tHgkKw_QZhU
>>215710586Codzienna przypominajka z najlepszą nutkąhttps://www.youtube.com/watch?v=jL8p9vteR5g
>>215710202zróbcie temu ukraińcowi jeszcze loda debile
>>215710743lewackie ręce, lewicowy nurt stylu artystycznego. obrzydliwy styl, z zaokrągleniami i lewackim stylem :')
why do these threads always have anime feet?I think it's based but just curious
>>215705633>t-to nie tak ze ich lubie czy coś baka!
>>215705612alternatywa do prawdziwych kobiet dla nieudaczników
>>215710058>tylko 2tbXDD
>>215710586https://www.techpowerup.com/review/lexar-nm1090-pro-4-tb/4.htmlTwój gówniany SSD na PCIE4 jest dużo na dole poniżej 4gb/s.Iks de.Kołpuj dalej biedaku.
>>215710861it's piątek stópiątek (friday feetday)
>>215705471mnie bardziej na left4dead wyglądało
>>215710937mam łącznie 4TB w sumie większość zajmuje pornografia
>>215711039ja mam lacznie 12tb + 13tb nasa i nie mam miejsca
zmuszony trochę się odłączyć. już w polsce ™^^
chcialbym sie rozwijac ale ja nie mam sily zyc i nie mam po co zyc ja pierdole ja nie chce juz kurwa zyc
>>215705247ech, nie dadzo pojebanej dziewczyny
>>215710966ale wiesz pędzlu jebany że między dyskiem 4TB a dyskiem 1TB masz pewnie z 50% różnicy w wydajności i że to jest syntetyczny test i to później spada do 800MB/s?
>>215711056a ja mam brak pieniędzy na to
>>215711102dobrze ty sie czujesz? kurwa?
>>215705277dyskriminacja przeciwko grubym nie jest cool >:(
>>215711103>ale blublubluTwój dysk wypadł chujowo debilu i gówno mnie to obchodzi.Kupiłeś obsrane gówno bo było tanie i teraz kołpujesz. Ja potrzebuje GEJMIN PI SI więc kupuje co najlepsze do GEJMINGU i zbirowania w gry rpgmaker.
>>215705054dlaczego mężczyźni są tacy hot
>>215711184xDile masz gier na kąpie? 3?
>>215711227>t. cwelis
>>215705009>znowu jakiś zjeb z podbazy se o tobie przypomniałgdyby nie to że nie mam innego kontaktu z ludźmi z defeków to dawno usunąłbym tego fejschuja
>>215711272Gier 0 gierek pornograficznych dużo.Chuje z xcooma za długo sie ociągają moim zamÓWIENIEM KURWA JAJUŻ NIE MOGE KRUWAAAAAAAAAAA
>>215704576masz czinol przedmuchaj se kinol
>>215711352wiesz że jak zainstalujesz gta v i call of duty to będziesz miał jakieś 200GB wolnego miejsca przy czym ssd się nie zapełnia do 80% bo mulą bo nie mogą trimować efektywnie? i tak nie będziesz nigdy saturował PCIE 3.0 a co dopiero 5.0, pewnie nawet nie sata
>>215711421>jak zainstalujesz gta v i call of dutyA jak zostane kobietą to będe mógł być jebany i pokazywać cyce.Ale jedno i drugie nigdy się nie stanie.Iks de.
>>215704370nie będę się zniżał do twojego poziomu, spaślaku
>>215711464jaki kurwa goj ty xD
>>215704251>na /pol/ aktywność wzrosła o 136%
>>215704262>piosenka na Eurowizję od Islandiiislandzka piosenka na Eurowizję*. W polskim, jest inaczej niż w rosyjskim. U Was jest tendencja do pomijania orzeczenia, a u nas do pomijania podmiotu. Składa się na to kilka rzeczy, ale finalnie przekłada się to na to, że w polskim naturalniej brzmi, by w orzeczeniu rzeczowniki, które można, zamieniać przymiotnikami.
>>215704071ok ide na trening, macie jeszcze na pożegnanie Matke Polke, pewnie za nią za pare lat wyjdzieciehttps://www.youtube.com/watch?v=82uhlJi7WRM
>>215703789>niedziela niehandlowajaka to jest ciekawa manipulacja, powinni to nazywać niedzielą ZAKAZU HANDLU
cwelis - mistrz stylu pretensjonalnego w walce na argumenty z dupy
>>215711485białoruś wyglada dokładnie tak jak wyobrazałem sobie najchujowsze ruskie oblasty
odpaliłem genszina
>>215711464ja wysmarowałem maila i napisałem jak dużo wprowadziłem optymaizacji oraz unowocześnień
>>215712010jak dla mnie to tylko be power z biedry
>>215711272jak można być takim idiotą napływem?ja wchodzę codziennie i na 4chan i na reddit ale nie widać tego po mnie bo potrafię uszanować kulturę obydwu stronek
>>215711103A RH+ w sumie dawno nie byłem krwi oddawać a mam ochotę na czekoladęjutro pójdę i się nażrę 8 tabliczek białej
>>215710966>yyyy nie możesz spełniać swoich marzeń jeżeli ktoś inny ma takie same marzeniasą tu ludzie którzy tak nieironicznie myślą
>>215710937Jade do UK i wole islamskie loszki niz matki polki 2bh
>>215694814n-nie zwale do czyde, nie zmusisz mnie
>>215693516Białorusinki to najładniejsze kobiety w Europieaneksja Białorusi jako nowe województwo kiedy
how many of these happened to you?
>>215694565nie wiem jak wy ale ja ten post biorę na serio
>>215692661Tak, widziałem nawet, że w niektórych miastach macie ulice 17 września, Lenina, Dzierżyńskiego itd. To straszne. A to, że u władzy są ludzie z komunistyczną przeszłością jest jeszcze gorsze. Ale my też nie raz mamy ten problem, bo u nas tak naprawdę na dobrą sprawę nigdy nie przeprowadzono porządnej lustracji i dekomunizacji. Nawet z pomnikami komunistycznymi mamy problem, bo jeszcze sporo wcale nie zburzono.
>>215692526>>215692599przypomniał mi się ten filmikhttps://www.youtube.com/watch?v=PVQo3LZfhjAniektórzy bohaterzy nie noszą peleryn :'D
>oni ńe piszą fonetyczńebk z pismoletuw
>>215707983>ZOTAC
>>215692592to ja tutaj jestem ładny i uroczy także ja się będę zastanawiał
>>215690916marcel zapinany od tyłu przez rusina z ta memiczna twarza ruskich
>>215708839???zostałem od razu odbanowany i powiedział mi że nic się nie stało tylko żebyśmy uważali na przyszłość
>>215713479no ale już tak właśnie mam, musze chyba z tym walczyć nie?
>>215713479głupots fucking dostałxś perma i musiałeś fonpostować i nadal spamowałxś CP
>RC Colamoże być, ale nie kupię więcej
>>215713237>uzywanie słowa "telejofilpo tym poznasz pedofila
teleofilia
>>215713573no dostałem perma, ale potem mnie odbanował jak inni mu powiedzieli że to chinka jakaś, a spamowali inni co się zorientowali że to darmowe jusy
>>215713672>tłumaczy sięwinny!
>>215713182MAŁE DZIEWCZYNKI MA- MA- MAŁE DZIEWCZYNKI
co się stało, że teraz jesteś manletem, anonie?
>w meczecie w którym był zamach znaleziono nielegalną brońO NIE NIE NIE NIE
>>215713573A kto to jest? Czy to jest taki słynny Polak historyk? Który komuś nie podoba z powodu lewactwa?
>>215713592forczan to groźne hakiery i eksplodujące ciężarówki, czyli dosłownie /pol/
>>215713646jak ona mnie wkurwia>ablublu dlaczego faceci walczo? ;(>ugh nie moge paczeć na to>btw mam cipe
Drugi miesiąc neetu. Kupiłem sobie Far Cry: Primal. Warto pobrać i grać czy zwrócić? Nie grałem w żadnego innego.
>>215713479nie miałeś sobie przerwy zrobić???
>>215705009miłej podróży biletovufam tobie, że rzeczywiście lecisz do japoniimało kto ciągnie larp od kilkunastu miesięcy
>>215713672dzień 2811238123święty gral batoników dalej nie znaleziony
Zrobiłem nową. Można znaleźć w katalogu. Pozdrawiam.
>>215713696>na fb można ignorować rozmowy z osobaminara szajbusie z podbazy
>>215714957>muh placebo w formie jakiegośpostingu bo moderacja ma na was wyjebane o ile nie łamiecie zasad i jeden debil może wykoleić całą nitkęxD
>>215715031jakie to uczucie kąpać się z siostrzyczką kilkuletnią?
>>215714627dlaczego polska tak często dostaje wpierdol, ale tak rzadko rozdaje wpierdol?
Proszę przeklejać w nowej. Zrobiłem nową.
>>215715200do mnie mówisz?
>>215715137>>215715137>>215715137