Kalkın kıRt köpekleri
neskahpe içtim
https://www.youtube.com/watch?v=0fpLHAPXrcMNO ŞOPAR ALLOWEDŞOPAR FREE AREAhe evet bura vatsap grubu
Bu adamı küçüklüğümden beri tanırım ve çok da severdim. O zamanlar içten içe Burak Oyunda ile bir çekişmesi vardı hatta hatırlayanlar bilir, Türkiye YouTube’unda izlediğim ilk YouTuber Enes Batur’du, kanalını kapattığı haberini aldığımda hemen YouTube’a girdim enes batur yazdım ama kanal çıkmadı, sanki içimden bir şey koptu, bu adam resmen benim türkçe öğretmenim gibiydi, şimdiye kadar ne öğrendiysem çoğunu onun sayesinde öğrendim hem öğreniyordum hem de çok eğleniyordum. Enes’in etkisi sandığınızdan çok ama çok daha büyükumarım aldığı kararla huzur bulur platformun yeni kralı olup olmayacağı konuşulurdu. Ki oldu da. Bazıları "samimi" oluşunu sevdi, bazıları da küfürlerinden dolayı onu hep linçledi. O kadar linçlediler ki ödülünün alınmasını bile sağladılar. Tüm bunlar aslında o zamanki linçler ile başladı. Enes yalnızdı, her ne kadar zirvede olsa da gerek Vivox Tv, gerek Mediakraft, gerek Enes bir şekilde dişlerini sıkıp zirveyi iyice kontrol altına almayı başardı. Her gün video attı, arkadaş grubuyla videolar çekmeye başladı, farklı farklı videolar çekti, filmler yaptı... Bir süre sonra bir şeylerin eksik olduğunu anladı. Çevresinin onu sömürdüğünü düşündü (maddi & manevi) ve bu düşüncesi bir şekilde farklı noktalara itti onu. Kız arkadaşından ayrıldı, arkadaşlarıyla video çekmemeye başladı, sigaraya başladı, farklı farklı ortamlara girdi, zil zurna sarhoş takıldı... Eski arkadaşlarından ziyade onu sömüren aslında yeni arkadaşları, yeni çevresiydi. Bolca sömürüldü. Enes söylemese de eski arkadaşlarından yardım eli bekliyordu. Ama kimse ona yardım etmedi. Zorunda da değiller bir bakıma, bilmiyorum. Kısacası kendi etti kendi buldu. Tabii bu demek değil ki onu tamamen bıraksın herkes. Birilerinin onu karşıya oturtup ciddi ciddi konuşması lazım. Tek bıraktıkça kötüleşecek durumu.
pala baba haka dansı
Şamata yapın
>daltonlar>redkitler>casperlar>çirkinler>anucurlar>gündoğmuşlar>baygaralarkıLLıishaLLikusmukLusıçmıkLıosssssurukkırrrrrrıtıkbaşistan
şahinler ws sarallar
yumurtayı soyduktan kızarınca tuzlu sepet tavaya sulu kızart yağsız tereyağıyla kızarınca yanık kızarsın
gubarcıklı su
meseğla böğğrak alemçi ondan olmaz onn yüzden böğğğlalak oğlan bi kere vasfı yok haşmet o olmaksı gererkplan bu yüce kağnat minderi olsunlu o kekonomi çokyi çümkür isitikrar içir
sizin hayatınızı anlatan bir video görmek öznel konuşursam çok iyi geçmişinizi küçükken neler yaptığınızı hedeflerinizi planlarınızı ne olmak isterken veya olmak istediğiniz kişi olduğunuzu sizden duymak süper olur ayrıca günlük hayatınızın nasıl olduğunu merak ediyorum böyle bir video fikri düşünür müsünüz efendim? (ayrıca buluşma istiyoruz sana dokunabileyim.... hemde izinsiz.....)
wtf is this reversation
markedilerde arada ekistirem indrim olan ürünler enfil hesaplmasında mı kullanılıyor mu yoksa
>>215742048join ushttps://www.youtube.com/watch?v=C7cgRMY4opc
soudu yau
mothman kerçek mi????
>>215744382gerçek mi bilmem yalnız bizim mahallede bi abi vardı şeftali dediğimizde en az 3 sokak kovalardı amk delisi belki 3 sokak 3 sokak daha derken oralara gitmişse o olabilir yani
>>215744706n alaka
>>215745498yani yani evet zaten hiç mont giymezdi ceket giyerdi
https://www.youtube.com/watch?v=AAWKmX6x4xAqel b'oqlum
https://www.youtube.com/watch?v=Tzk-1V3u6gcenerjik
baya bi insanda 3. dünya savaşı çıksın beklentisi var enteresan
osduruğum çok pis kokuyor
You cannot read the text on your grandfathers grave. Are you not ashamed for not knowing Arabic script?
>>215748988keşke orkan yinene koklatma imkanımız olsa
özürlü orospu evladı kendi kendine konuşuyor kek
>>215749072سأمارس الجنس معك، وسوف تتعرض للضرب
>>215734207anasını siktiğim herkese özürlü diyo ben inanmıyom ama onun inandığı allah onu ağır özürlü yapar İnş
>>215749162And an allahu akbar durka durka mohammed jihad back to you my friend
özürlü sidik kokulu mumsöndücü alevi geldi
haysiyetsiz bok karakterli orospu çocuğu yine ezikliğini hiç tanımadığı insanlardan çıkartmak için gelmiş ezik amk zavallı sevimsiz sığır girdiği her yerin tadını kaçıran davargit götün yiyosa ananın üstünde bacının üstünde yakaladığın aleviyle yüzleş boynuzlu alagavat
anamı dede sikti sidiğini ben içtim
büyük gereksiz oksijen israfı yine köşelilik adı altında buna zarar veren alevi kimse ondan intikamını sanal hayali alevisinden almaya çalışıyor. yazık amk zavallıcidden senin sorunun ne orospu çocuğuherkese salça oluyon irl olamadığın için mi sataşıyon millete yavşak
aman bana ne amk elin davarının derdinden bana ne sikerler al tiradı götüne sok
9 ay önce cemevinde mum üfledim bugün kardeşim doğdu
özürlü orospu çocuğu anasını siken herkesi aynı kişi zannediyor kek
>Kripto fenomeni Konstantin Galish, tarihi piyasa çöküşü sonrasında Lamborghini’sinde ölü bulundu
Anası ile halası aynı kişi olan tüm canlara selam olsun
çok içtim düğünde kafam iyi oldu ya >>215748988benim kokmuyor ama zart zart çok gürültülü osuruyom neden acaba
gazzede kiyma olmayacam oxxxxxx + suriye'de SDF ilerliyor durduran yoq oqlemler kurdistani kabullendiniz mi ne oldu aq
>>215751210Önümüzdeki yıllarda Tırrıkistan 3-4 parçaya bölünecek.
>>215751291zaten oyle + onumuzdeki secime kadar tek parca kalir mi kalmaz mi onu kestirmeye calisiyorum
bulgar köpeklere karşı 6 gol attık allah allah güçlüğümüzü gösteriyoruz ondan tavşan korkar...
>>215751573ne diyon t wirusu siktir git ulkene don
>>215751635siktir git ceheneme dön yahudi özenti israel senin siyah tenini asla kabul etmezler
>>215751728ha guRbetçi geriLLa
düşüo
>>215735663>u, bu adam resmen benim türkçe öğretmenim gibiydit*rkler bu sebeble salakmış yani diyebilir miyiz yeni enik nesli için deqamını okumadım belki yazı komple ironidir
İlkokul arkadaşımla karşılaştım malum kesimden.