mazna nedjelja izdanje5 kila graha podizdanje
niger
ljudi podkast pocinje za nekih pola satasvi ste dobrodoslihttps://discord.gg/3FtzwxM5q
podkast pocinje za 15 min
>>215984684bazirano izdanje
tek sam jebao a vec me zele zavrsit inceli dusmani
incel podkast zavrsen. Hvala anonu na prisustvovanju
>>215986413i sta ste pricali
>>215986448o Aliji Izetbegoviću, gljivarama, nitarama, betonku, jednojajcanom itd..
gleda se kineska propaganda, urnebesna sprdacina
Sanju sam upoznao u malinama. Prvi put su nam se sreli pogledi preko redova kad sam pogledao prema njoj i vidim da me gleda "onim" pogledom. Nismo mnogo pricali u pocetku ali smo onda poceli da pricamo, ja kontam dosadno joj je. Onda primecujem da ona uvek pokrece razgovor sa mnom, posle pocinje da bere svaki red do mene. Secam se da krecemo da beremo i spustamo se do redova. I cujem nju kako me doziva i kaze da je vodim jer ne zna put. Ja se tu vec usrao zestoko jer kontam ne znam sta da radim sa devojkom koja pokaze interesovanje. Jedno vece smo silazili do drugog smestaja i ja nekako skupim muda da je pridrzim nizbrdo da ne padne, uhvatim je jednom rukom oko struka i drugom je drzim za ruku, i osetim da se od tog dodira pokrece erekcija. Drugi put smo smo podelili u dve grupe i ona je posla sa mnom i covek kog koga smo brali je vratio u drugu grupu, ja nista onako nastavim da idem i cujem nju odiza kako me dozove, okrenem se i vidim kako slegne ramenima i nasmeje se dok vrti onu kanticu za maline. Ja se nasmejem onako malo zbunjeno, jer sam beta picka. Secam se kad smo se vracali zajedno iz redova da ostavimo maline i onako onako za mnom i tu sam hteo da pijem vodu, a ona mi sipe i da da pijem. Ja popijem i onda mi opet sipa, i onda krene da me zeza i sipa jos svaki put kad popijem. Bilo je tu jos nekih situacija ali mrzi me sad da pisem. Koja steta, da sam bio samo malo manje retardiran, sve bi bilo drugacije. Sve je to sad ostalo u secanju, i nestace jednom kao suze na kisi.
>>215986771koji je zakljucak incelskog konzilija o betonku
>>215986988betonko je jedan od interesantnijih postera ovdemogu slobodno reći da je dostigao kultni status
>>215984684Bobi!
>>215987063igore jel ti sta radis van sezone
>>215987391>Cile godine mi je sezonahttps://youtu.be/aL80LbssDVc?si=jYineePjIiAyyqlCAjde jos mjesec dana ce biti rabote pa onda plandujem do polovine drugog mjeseca
>>215987611Rudi!
>>215987611jel onda gradis orgon ormar
>>215986727fk jea, ja sam wolf warrior
Eksju je orgon ormar, ovo je na sta je mislio vilhem rajh
>>215987929Ne iskljucujem mogucnost ali znajuci sebe ima da se ulijenim cim prestanem raditi
jedu mi se banane
Ž30Helou! Ž30 ovde, kogod da čita - drago mi je! Malo je čudno pisat ovakve stvari, iman osjećaj ko da se pokušavam prodat u tri paragrafa.. ali ajde, možda nadodam i četvrti.Volin predstave, koncerte ili samo kave uz more s opuštenim ljudima. Ne volim teretanu, ali se pokušavam natirat na trčanje ili dobri, stari kružni trening.Filmove obožavan, iako im radnje zaboravim nakon par miseci ali to kompenziram time šta ću u svim ostalim aspektima imat slonovsko pamćenje. I ne pretjerujem! Cijenim iskrenost, humor i smirenost. Više mi znači dobra energija nego savršeno napisana poruka. Ne tražim ništa “na silu”, nego nekog s kim se može normalno razgovarat, nasmijat i možda popit kavu.Ako si doša do kraja posta, javi se ako ti se da. Rekla bi “ako si normalan”, ali ne znan ima li nas takvih tu
>>215988417zasto se ne javis
mango ili grah ili banane
>>215987063svog ti udrobi
>>215988442vidis mogo bi je pozvat na podkast
>>215988614Mandarine
>>215984684Good morning yugoslovenski babies
pozvo sam dvije gljivare na podkast.pitaju me kako se zovekoke ime cemo da damo podkastu momci?
>>215990065Katedra profesora Incelbegović
While my focus tends to shift to the creative side of things (full manipulation of audio, video and picture, namely Audacity, PowerDirector suite and Adobe tools), I also have a number of git repos, building simple tools to help my everyday activities in Java or Python, dabbling in C++, and currently working on my own fork of MPV (video player). Made a couple of pull requests on emulation software, namely RPCS3 (Playstation 3 emulation). Web design (full stack) also. Have managerial experience, highly communicative, prefer working in teams over working alone. Many PR in anonymous projects such as CloverOS (open source GNU/Linux distribution). Tried writing a kernel on my own, huge failure but I am yet to give up. LAMP skilled (Proficient in database creation/integration). 115 WPM tops. Extremely eager to learn any new technologies, at least on basic level.Bigger fan of hardware than software, love building dedicated home servers using RPie, or making DIY electronics with arduino kits.6 years so far of studies in fields of economy, excellent accountant, deep understanding of economic principles, marketing, finances, sales and everything in between.
Gladni vozač je umro od gladiPUMB
hrvatski levicari se dave u seksu i plode ženeA vi?
>>215991274>Mile Srbin iz Bosne je Hrvat>neurotična patuljčica je poželjna žena u hrvatistanu>https://www.youtube.com/watch?v=iYg9Tp2sbjo&list=RDiYg9Tp2sbjo&start_radio=1>srpska zastavicaslika je povezana, prosječni intelektualac u prekodrinskom pašaluku kek
kekin je smrdsko ime?
>>215991532
>>215991532izgleda nam je domobran ljut sto nema picke za njegaBez brige kekin ce da ih zadovolji mesto tebe
>>215991532i ja sam jeo govna al malagurski je menlet koji nekako jebo hanu u prajmu i par bukvalno 9/10 kurvi i samo to mu daje titulu intelektualca
>>215991651>Mile najniži Srbin u vasioni sa najiritantnijom ženom u hrvatskoj džamahirji je netko vrijedan zavistikekara >>215991746to mu samo daje titulu državno sponzoriranog agitpropovca, mal, ružan i glup, imamo ih i mi ovdje, a 9/10 kurvu jebeš za 100-200€ bez obzira na društveni status
>>215991587>tip koji zivi od prodavanja magle srbima kako će svake godine dogodine na kosovobazirani vucicev sendvichar
Tinder postaja vse slabšiSem moški 26 let. Tinder uporabljam že veliko let. Iščem resno in manj resno. Pred časom sem s slabšimi slikami dobival več matchov. Zadnje čase dobivam ogromno fake matchov. Prav vsaki od teh fake matchov piše v opisu only add me if you watch ali nekaj podobnega v polomljeni ang. Ali se to dogaja še komu? Druga stvar je ta, da ko sem dokupil spodbude, so prvič delovale super potem drgič in tretjič pa ne več. Celoten app je narejen tako, da moškim pobira denar, kar je logično. Ampak ali še kdo od moških opaža upad matchev z realnimi osebami?
>>215991911pa sto ti nisi jebo hanu ako je samo to potrebno nego si incelcuga
https://www.index.hr/vijesti/clanak/srbija-pod-novim-sankcijama-povratak-u-1992-i-stari-refleksi-nacije/2721605.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_1indeks ima clanke na sprskom kek gotovo je djojleni su pobedili bre
>>215992036ko je hana?
>>215992231Хaнa Moнтaнa
ne odgovaram gf na poruku jer se jucer """druzila"" sa frendomnastavit cu vas obavijestavati
>>215992991dobro pa pozovi ga na scenario utroje i tjt
>>215992991>ima gf koja ima najboljeg prijateljaako taj tip nije peder onda si ti ufidufi peder, a s obzirom na ovu pedersku pasivnu agresiju mozda si i neironicni peder kek
ssg silterica 50€
>>215993434gdje si mogu kupiti ovu hudicu?
>>215993468kekprddd jesi ga uvalio ufidufiju
>>215993434Svidja mi se manjak diskrecije
>>215993593u eksju shopu na redbubbleu
>>215993687mislim da nas tip prca, nemoguće je biti toliki ufidufi
For the love of Good bro, send these Yuguslavians here in this place. They stole a bunch of Voynichs here in this fucking place, man. I need one of them, man.
JEB8EB8
>>215996044kako
Problem sa usamljenošćuImam problem sa usamljenošću, pa mi treba savjet.Imam lijep život, imam par jarana ali je to svedeno na pisanju po potrebi, mislim zovu me napolje ali su jako loše društvo, opijanje pušenje i slično. Također sam primjetio, kada sa jaranom iz klupe mi nešto pokazuje neki reel etc, stalno dolaze obavještenja od različitih djevojka. Sta sa radim da riješim ovaj problem.Svaki savjet je dobro došao.P.S pišem sa drugog acc
>>215996167kurac u paksu
>>215996265koja je dijagnoza doktore>>215997372jel se osjecas ka incel i dalje
mature goddess
>>215997372odvratno
Test
caralho i want to be an 80 IQ hue favela monkeyit is my dream
>>215997407ne al ne zato kaj pojeb8 neg jer imam bf
>>215997497drogirate li se skupa
>>215997883ne drogira se uopce
jede se topli sendvic
jebe se topli brat
zakaj ne postate bas je dobro izdanje
>>215998693zauzeti smo, jebemo
i want milfara
a "moja" gf se oporavlja od noci "u baru" s njenim odnedavno singl "best frendom" kek pa za nepovjerovat
ovo je uvreda za nitarsku cast
Wife beating is unironically based.
>>215999400os napravit podkast smenom kak sam skinuo incelski urok
>>215999446TSMT
>politika ide na /pol/pa o cemu se prica?
>>215998917ne bi ja to trpio
>>215998917dosta vise
incel revolucija je pocela, pa diste vi? opkoljen sam u vlastitoj zgradi u zagrebu od ufi dufija
>>215999469ne znam tvoj lore, tako da si obicna prljava normancina imac sexamozes samo ban dobiti
>ne zna njegov lore
Kate hikes.
>>215999681alfach je emire
PARIŠKI muzej Louvre jutros je bio poprište jednog od najspektakularnijih i najdrskijih pljački u svojoj povijesti. U samo sedam minuta, oko 9:30, skupina neidentificiranih lopova provalila je u galeriju Apolona, prostor poznat po izložbi kraljevskih dragulja, i ukrala osam povijesnih nakita neprocjenjive vrijednosti.Prema službenom priopćenju francuskog Ministarstva kulture, meta su bile dvije vitrine visoke sigurnosti koje čuvaju dragulje iz zbirki francuskih kraljica i carica. "Osam komada nakita je nestalo, uključujući dijademe i ogrlice iz kraljevskih kolekcija", objavljeno je iz Ministarstva. Deveti predmet, kruna carice Eugénie koju Louvre opisuje kao "simbol sjaja Drugog Carstva", ipak je sačuvan. Kruna je kasnije pronađena u blizini poznatog muzeja, zajedno s kućištem. Oštećena je u pljački.
>>216000036zar ti nisi peder? jesi jebo muskarca ili zenu?
>>215999509kaj je TSMT?>>215999623kaj su ufi dufiji?
elmer luduje
eh da imam meda
>>216000301tsmt - this so much thissatiricno je ali pederi shvataju ozbiljno
jel bolje jebat muskarce ili zivotinje?
gleda se interstelar
jebati muskarca je kao raditi poso za koji nisi placen. gubljenie vremena. svi smo ovdje u ovom koncu jer je muskarac jebao zenuistospolni sex nikad nije stvorio nista korisno
>>216000264jebo sam lika inace on isto nikad nije jebao
>>216000917u tvom slucaju ti si ovdje jer je muškarac jebo kozu
>>216001077nisam albanacznas kako kazu, ubij hrvata da siptar nema brata
incele prodati u roblje dbi
>>216001158kakav je incelski rob ne mislim da ima koristi
>>216001197zidovi su se stisli oko indijskih incela pa jedni i drugi prosperiraju kao nikad u povijesti
sve južno od save je untermensch dbi dbi
nema frke dok je krkebolje da ste ostali u kninu dbi
>>216001465t.
poceo sam citati bracu karamazove decki
>>216001940jebem ti srpska bebo
zakaj rezim gura klape iako to nitko ne slusa pa cak ni sami dalmosi
>>216002097jer da nema dalmacije nista nas ne bi razlikovalo od srba
>>216002206neironicno, dalmosi su i ovako samo srbi na moru
>>216002206kako to ako su dalmosi najsrpskiji srbi izvan srbije?
Ubi shiptara da evrej nema brata
scenario: vuk sam i silujem vjevericu u shumi
>>216002288misljenje o dalmaciji i klapama?
scenario: vuk sam i lisica mi pushi kurac u shumi
scenario: bespomochni sam vuk dok tvor pisha na mene u shumi
scenario: sigma vuk sam,, nochu plashim zecheve
scenario: vuk sam, rub egzistencije u shumi me je ponukao da pochmem jesti puzheve golache
>>216002062jebem ti subic bebo
scenario: vuk sam i mogguju me jadranski prasci plivachi
scenario: vuk sam, izumreo od nejebanja i gladi
golach gf
scenario: propala biznis ideja: pofarbam se u jazavca i preokrenem svoj vuchji zhivot, medjutim nemam 40€ za shishanje
>Cardi B officially inks new $55 Million dollar deal with Louis Vuitton, updating her networth to $155M, surpassing Nicki Minaj.>LV CEO Bernard Arnault: "She's the world's #1 rapper, she deserves to shine."hahaha zamisli bit platorogonja, ono e ja ti zaradim 2 soma mjesecno AHAHAHAHAH
ma dobar je taj kapitalizam kolko radis tolko i dobijes
majka mi je pricala da je njezina frendica izgubila sina zbog lsd-a. ja pitam kako "izgubila" i kaze ono covjek jednom probao lsd i odmah umro.
>>216003608desava se to. i ja imam jako nizak prag tolerancije na droge
>>216003078Kako je imala samo 55 miliona to svaki drug mensch u NY ima?
>>216003608>jednom probao LSD=10 godina bio na heroinu i predozirao sežena copea na svoj način, ali to je laž 99% >>216003799dešava se i da poremećeni debil izjebe svog kućnog ljubimca khm khm
>bosnjaci su obrezani
>>216005118jebem ti mater u picku
plachu se suze
>>216006926vau vau ah ah ja ja der Hundeficker
ecce eksjuer