ZUTTED
lol
trk trok orc hamamböceği piçleri pirincini parlatıp gitmiş tek soğuktaş gerçek hücre ben kaldım kültürüm kostümünüz değil trrklar y*minLen stolen valor aßem
anadolu halkları arasındaki husumetleri sonlandıracak ve anatolia medeniyetini yeni yüzyıla kürd halxı öncülüğünde yazırlaycak önderliğin tecritten acıl bir şekilde çıkarılması ve serokun mecliste anadolu halkına seslenmesi gerek anadoluda barış ancak bu şekilde sağlanır
Turkish people are so busy hanging out with their friends and fucking their gfs all the time their board is always dead. You can't svffer in Tvrkey...
gürcistanda 1 masa 2 sandalye paravan yazılım şirketi kurmak + kendini yüksek maaşlı işe alıp remote çalışıyor göstermek + tcye gelip bankalara belgelendirebilir kazanç için şahıs şirketi kurmak + 6 ay 10k$'ı maaş gibi döndürmek + toplam kredi limitini bostlamak + yüksek limitli kartlar ile altın almak + şahsi iflasını vermek + altınları bozdurum btc almak + btcleri soğuk cüzdana atıp yurtdışına gitmek + aynı sistemi her gittiğin ülkede tekrarlayıp min 50 milyon kamal ile tcye dönmek + tcde varlık yönetim şirketine devredilmiş borçlarını şirketle anlaşıp 10'da 1'e kapatmak + paranın geri kalanıyla evler alıp hayat boyu kira geliri ile yaşamak
>>216024735/tr/'yi folloşş ettim gelin kurtarın amın evlatları sizi