edycja pani jebanana
podedycja baitowania spambota
>>216086452>słowianie>najlepsi w czymkolwiek
>damski przegryw nie istnieje
angielski to jest master race jezyków nie bez powodu polaczki sie tak wstydzą własnego skurwionego języka że graja z angielskim dubbem nawet jak jest polski>b-bo nie chce by mi coś w fabule umknęło!>fuck>o kurczeno faktycznie kurwa połowa fabuły zgubiona w tłumaczeniu lmao kogo wy oszukujecie psheki? Słusznie wstydzicie sie języka i pochodzenia
>>216086480pewno dla tego że wygląda jak typowy insektiod
>>216086854ty debilu to polak na wycieczce w japonii
wszystkie sa fajne dwojka jest tylko troche gorsza do reszty
>>216086854Jak ktośmi wysyła wiadomość w stylu "cześć", "cześć <imie>" czy "cześć masz chwile" to też mam je w chuju nie odpisujeAlbo mów czego chcesz od razu w pierwszej wiadomości albo wypierdalaj
przynajmniej nie mam twóch tatusiów
Oj, nie wiesz co nawijasz, kolego. Zasiłek który oni dostaja to 350 ojro miesiecznie plus miasto płaci rachunki. I są monitorowani. Jak pobierasz w Niemczech zasiłek to nie wolno Ci opuscic miejsca zamieszkania na dluzej niz 3 tygodnie w roku, kazda nieobecnosc musisz meldować, a urzad ma prawo cie zmusic zebys cos sprzedal jesli uzna ze Ci to niepotrzebne do zycia albo kazac Ci sie przeprowadzic na mniejsze mieszkanie. Ostatnio bylo glosno ze urzad odebral jakiejs zadłużonej rodzince zasiłkowców psa i sprzedał na ebayu za osiemset jurków.Ja tam wolę sobie popracować i pozostawić sobie swobodę ; )
możesz tego nie lubieć ale to prawda
>>216087064cześć tomek
BAZAAZAk*tole na samobójczym zegarku
>Kek. Ależ masz rację, bardzo śmieszny komentarz.
Za 1900 to ja robię. Minimalna to jest jakieś 1650 teraz
raczej napływ co się próbuje na siłę dopasować
Nawet jeśli zaczynasz od jakiegoś gówna to przynajmniej przyzwyczajasz się do nawyku czytania co pomoże Ci przyswoić coś cięższego.Dlatego kurwa nie rozumiem jak kurwa w szkołach chcą zachęcić do czytania dzieci jebanym sieńkiewiczem.
>Ja mówię disco, ty mówisz impreza>Disco, disco>Impreza, impreza
nietak. jestem na razie w tokio. jak wylądowałem była jakoś jedenesta, potem pospałem kilka godzin, i się obudziłem, więc stwierdziłem że pójdę coś zjeść i pochlać piwskata, można się przyzwyczaić
ale duże lepsze są do brania do buzi
>>216087064Nie chcę mi się pisać maila pójdę powiem wprost albo podwyżka albo wykurwiam
>>216087365>duch wchodzi do sali i obaj arcykapłani obok ciebie srają w gacie>zmarszcz lekko brwii>chodźby własny syn stał mi na drodze to zmiażdżę mojego syna
moja najpiękniejszahttps://www.youtube.com/shorts/4OZy6ukXfO8
>>216087831lepszy bo prawie zero kalorii, gorszy w smaku
>>216088527>ruchanie starych zużytych kurew których nikt nie chce>jeszcze bycie z tego dumnymżbsz LMAO
no nie widziałem jeszcze aż takiej no jak po prostu z intowych webmówtrzeba było zagadać do tej NVBIYSKIEY KRÓLOVVEY ale za długo zwlekałem nie zdążyłem i wysiadłanastępnym razem urosnę trochę piłek (ang. grow some balls)
>>216088902to rozczulania się nad losem tego ruska tylko pokazuje że w razie wojny zachodnie społeczeństwa nie mają szans, bo dzikie hordy ze wschodu nie mają moralnych dylematów, będąc w roli kata, spalą wam dom, zgwałcą żonę i obetną jajca, a wy jeszcze będziecie pisać że ich do tego zmusili, no bo wiecie tylko putin zły, wszyscy inni dobrzy XD
a to nie leci na polskich kanałach co jakiś czas, tak jak stawka większa niż życie i pancerni?
>tylko 1 arab coś próbuje zrobić a reszta sie chowa pod ścianąpizdy trochę, ale muzyka mnie rozjebała
>>216088902bym chyba zniknal jakbym tak zrobil
>wroc z pracy przed komputerem>na komputer w domutroche smieszne ze wykonuja ta same prace bez studiow co te magistrzy ehh no coz. i mi sie rzygac troche chce po obiedzie
>>216088932wracaj na /a/ do swojego elitarnego klubiku zjebów
>>216089201Investment (possibly)Thank you.Not moving there, I'm merely investing.
o kurwa zesrałem się w majtki idę się umyć je ubrać nowe gacie
>>216089333>nie serduszkaehh anon nie potrafisz wgl into romantyzm
z warkoczykami i bez warkoczykówteż ujdą
Notatki Google Keep to najlepsze, co mnie w życiu spotkało
>>216089201zuch wowik
Dawno nie było tak chujowej nitki.
>prosty spambot zabił /polskę/ na amennie wstyd wam?
>>216090414panie, a co mam zrobić?
>>216090285w którym roku się urodziliście?2000 here
>>216090414jaka jest różnica pomiędzy dzielem a arcydziełem?
>>216090503polska literatura jest spoko ale tylko od pozytywizmu wzwyż bo romantyzm to smród niesamowity
>>216090636ten królik to chłop czytelnicy overlorda wiedzo
opinie?
>>216091048kurwa jakie rafaelo jest dobre mmm
>>216090414>granie w gnosiadziadek teraz się anime ogląda
>>216090865przecież i tak nie ruchacie co sie przejmujecie rozmiarem benora?
Nie nawidzę przeklejaczki
>>216091132myślałem, że jak będę mieć pieniądze to będę szczęśliwyteraz mam pieniądze ale nadal czuję się tak samowidocznie potrzebuję ich więcej
>ablu blu jestem głupią atencyjną kurwom i nie moge sępić atencji od tego jednego pierdolonego zjebakocham przeklejaczke
>>216091048wolę Juliusza od Wojciecha Kossaka
>>216091152>przestał być fałszywym udającym kurwiemco ty sobie znowu uroiłeś?
>Anon, bo ja słyszałam... nie jesteś rasistą, prawda?
>>216091245właśnie dyskutujemy o kogutkach
ciągle mam srake
>>216091270dobra panowie kogo mainowaliście ?
>>216091396czy to pan słynny duży mózg? wyjdź może z domu zanim coś napiszesz bo szambo to nie prawdziwe życie
>>216091545Młoda ciotka w sensie że jest gruba i dawała prezenty anonowi spierdonowi jak przyjeżdżała zboczeńcu
>muh dorosłośćwali od ciebie kompleksami
>on nie jest dorosłym kawalerem tylko z wierzchu
cokolwiek
>>216092377>żyzne jak ja nie lubię tego słowa. pisz, że była GRUBA
>>216091396w tych okularach jakas taka bardziej ucywilizowana
>>216092377kogo?mam do zaoferowania jeszcze taką
>niewyobrażalny ból dupy tylko dlatego że nie potrafiłeś zapamiętać o zrobieniu dodatkowych zakupów na jeden (1) dzieńOlśniło mnie kurwa. Już wiem po jaką pizdę pis zrobił te niedziele niehandlowe. Chodzi o wyplewienie nieironicznych spierdolin z naszego społeczeństwa. Jarek jesteś jebanym geniuszem
chyba najlepszy wiek to 25-28 ale nie wiem czy wtedy będzie mi się chciało mieć dzieci i czy będę miał warunki (pomijając fakt, że musiałbym niedługo zacząć szukać partnerki, do czego mi nie śpieszno)
>>216092427>Naród fizycznie może zginąć, ale nie może zginąć jego duch. To nasza jedyna szansa. Dlatego wojnę mieć będziemy.TEN ŚMIEĆ BYŁ PREZYDENTEM POLSKI, BEKA Z POLACZKÓW
>>216092484>for educational purposesxdddd
chyba sraka mi przeszła
>hehe ja jestem takim bazowym pedałem z wykopa że nic mnie nie odstrasza
Frank Sinatra on Poland
>>216094032>Klamanie na internecieO NIE NIE
>>216086868Morda botowska kurwo.>>216086854O kurczę...
>>216094400>a nosówki wcalemiędzy sobą się wymieniają przecież
>>216094298>- Ara-ara. Ma pan ochotę skosztować mojej cipki?
takiego skurwysyna dali kiedyś
>>216094298Dziwie się że dotrwał do końca be z Snusika.
>kiedyśanonek cieszyl sie z zakupu nowej karty graficznej, nowego komputerka, dodania ram>teraznajnowszy komputerek i najnowsza konsolka, nic nie cieszą
to wcale nie jest tylko kwestia chęci dlatego ostrzegam bo możesz sobie popsuć bardzo psychikę (mega samonienawiść i brak wiary w siebie)
>>216094771Uhu.
180zł w 2008 to na dzisiejsze będzie z 300zł ?
>>216094791Ale się marcwelek wkurwił że go wykryto
>>216094529firma ktora to napisala byla na skraju bankructwa. To loteria
>>216094648ale sie anoni uciesza z ocetu ale nie wiem czy dac pod #4chan czy #8 chan skoro anucja moze nie znacolso o co chodzi z tym spamem? zwykly koment , juz sie boje ze zacznie sie cenzura modow
>>216094674polski chłopak nadaje życiu posmak
>>216094989>>216095129Morda.
>>216094875miałem coś pisać ale przypomniały mi się zdjęcia z polskiego konwentu 2hu
jakie anonki mają marzenia? ja to bym chciał zeby bylo w zyciu komfortowo, tzn, zeby duzo pieniazków było na koncie
>tug znalazłeś ripy starych albumów >tylko mp3>variable bit rate oscylujący wokół 256za każdym razem tak samo, a mam załadowane torrenty z flacami ale stoją na 0%
>22 października>nadal nie mam gf
>>216095247>on ma nostalgię do Minecraftapodwieku
>>216095281mam telefon zeby pisac z bf na diskordzie
to jest jeszcze bardziej normickie niz anime
nie mów mi, że jesteś z tych co nie myje wodą z mydłem dupy po sraniu
ale nutahttps://www.youtube.com/watch?v=sds4gmviJM0
Jest atencjokurwą, jest tu tylko dlatego żeby dostawać odpowiedzi
>>216095487Wrzyj
>studia>trzy nieobecności i nie zaliczasz ćwiczeń>reszta edukacji>możesz mieć 50% nieusprawiedliwionych a i tak przejdziesz o ile chodziłeś jak były sprawdziany
tak samo wygląda przeciętny fan anime na zachodzie.
how did you manage to become so based?i want to be polish too
>>216095775>hurr musimy walczyć z ciapakami durr bo oni za wszystko odpowidajo>ani słowa o korporacjach i innych wyzyskiwaczach zarabiających na zwykłych ludziach bazowany polkopek
>>216095972>wow, więc tak wygląda poziom twórczości polskich chenów...powiedział siedząc na polsce
dla anona co chcial ćwoka dajcie inny pomysl na rysunek
>adopcja>przez dwóch facetówAHAHAHAHAHA
>co to byłą za myśl?>i jakby zareagowała?ciesz sie że chcą ci w ogóle płacić robaku
eh taki dzień na umieranie
jak cyferki polacy sa wstydem Europy
>>216096746pojebane że wyruchała połowę gensokjo
ten webm z podkładem z dooma najlepszy
parzyste sramnieparzyste trzymam do rana
płaczę bo znów nie umarłem w czasie snu
mam nadzieję że do płaskich elfek
I don't think it has one at all, i belive the vid you sent was a one off
https://www.youtube.com/watch?v=0TEHncmxyQQ
nie ćpie i nie chlam, prowadze zdrowy tryb życia, ale perspektywa bycia rozkurwionym fizycznie przez januszohansa napierdalającego mnie batem przez 12h też nie jest zachęcającamocne wciry dostawałeś na tym fizycznym stanowisku?języka mogę się nauczyć, ale to jak już miałbym wiązać jakąś przyszłość z tym krajema jak to jest z panami pustyni? lepiej szukać jakiegoś białego miasta do pracy?
tylko błagam usmaż je a nie ugotuj czy upiecz jak moja matka
pije tylko żeby się najebaćale to najebanie nie jest już takie dla mnie najważniejszenajbardziej lubie drugiego dnia mieć kaca, i czuć taki spokój. też tak macie?
nie przekonał mnie zbytnio do odpowiedzinie, zbyt qtbranoc
za tydzień będę miał 17 urodziny
to dlaczego firmy którym cokolwiek się udało jak najszybciej stąd wypierdalają? np. taki bitbay nie rozlicza się w polsce bo chcieli go zniszczyć a firmy które chciały zostać były aktywnie niszczone przez nasz rząd np. jtt czy optimus czy kilka innych przykładów, w tym kraju nie da się prowadzić dobrego biznesu
byki... coś mi przedsionki kołatają...
I'll be in Warsaw during the month of May this summer with 8,000 zloty in extra money. What should I spend it on? Also, where should I go to get girls? White guy btw
zabijanie turasów jest nagrodą samą w sobie
https://www.youtube.com/watch?v=6AZyHfKXBr4>poIska animacja
>>216098380bazaz jebać kebabbigos lepszy
Cśśś... Nitkćq spaćq.