kurva anyátok
>>216228118kurwa
>>216228854kurva
cigány fonál
Így válogatnak a települések a beköltözők közül: térképre vittük az összes önazonossági rendeletet
IM A PIGA SHITPIG
Csak sikerült megtalálni amit kerestemhttps://www.youtube.com/watch?v=IT-u5BIvAB8
jöhet
>>>/wsg/6012034egy 15 évvel ezelőtti elméletemet kezdik megközelíteni, miszerint vektorokat kommunikálnak egymással a madarak, remélem a neurális hálókat edzik majd kontrollált környezetben csiripelő madarakkal és kibogozzák végül belőle az adatokat
>>216232758az én elméletem szerint egy mosdatlan büdös pedofil vagy
krétaszippantás és unokaöcsikkel buzizsák
>>216233015>>216232979>ennyi maradt egy döglődő fonál gyászindulójaként :C
>>2162322900:24-nél van egy zongoraelütés, trükkös crossmixszel szerintem belejavítok
>>216232290>>216233163kb. 0:48.75-nél meg egy zongoraleütés egy hangyafasznyit csúszik, viszont ez a tökéletlenség jól áll neki
>>216233163>belejavítokNem fogsz semmit se csinálni, mert egy alkoholista pedofil vagy
>>216232758na jó ez csali. annak elég faszaamúgy érdekelne, hogy szerinted egy vektor micsoda
>>216233630nem az első rodeóm, inverz flatbellel veszem le a hangot és ugyanakkor a megfelelően játszott részt meg kissé szélesített flatbell amplitúdóval játszom vissza (ügyelve hogy nem lineárisan érzékeljük a hangerőváltozást)ezzel kicsit játszani kell hogy tökéletes legyen, de van időmŐskövület Goldwave-vel vágom és alakítom ki a samplet, aztán más szoftverben meg a helyére rakom és igazítommeg talán csinálok egy variált bassboost verziót, mert az eredeti eleje nagyon testetlen (mélyhang-hiányos)te meg egy kesergő senki maradsz
>nem az első rodeóm, inverz flatbellel veszem le a hangot és ugyanakkor a megfelelően játszott részt meg kissé szélesített flatbell amplitúdóval játszom vissza (ügyelve hogy nem lineárisan érzékeljük a hangerőváltozást)ezzel kicsit játszani kell hogy tökéletes legyen, de van időmŐskövület Goldwave-vel vágom és alakítom ki a samplet, aztán más szoftverben meg a helyére rakom és igazítommeg talán csinálok egy variált bassboost verziót, mert az eredeti eleje nagyon testetlen (mélyhang-hiányos)te meg egy kesergő senki maradsz
>>216233702nézd szerintem relativisztikus vektort használnak, figyelmeztetésre vagy tájékoztatásra (veszély vagy és élelemforrás)van madár amelyik buta módon közli, lásd a fácán amikor felrepül (amikor megközelíti a kutyám), hangot ad, de abban csak annyi az információ, hogy "veszély-veszély"ellenben az itt linkelt cucc>>>/wsg/6012034esélyesen tartalmaz vektorokat (irány minimum, de talán távolság is)a madarak köztudottan egységesen érzik a mágneses pólusok irányát, úgy tájékozódnakegy másik madár számára tudottak a következők:a mágneses irány, a másik madárhang forrása, távolsága, meg maga az üzenetahogy létrehozza az üzenetet, a madár a fejét forgatja, de nem azért hogy más irányba is eljusson a hang mert ez baromság....azért forgatja a fejét mert éppen leírja a látottakat, ezt komponálja üzenettékissé felületesen és szakmaiatlanul írom le a dolgot, de szerintem érted miről van szó...ezt már 15 éve sejtem (komoly LSA trip eredményeként), na meg a Jega - Doric is adott némi inspirációt az ötlethez
>>216233877nem ezt kérdeztemMIEGYVEKTOR
na ez nagyon be van baszva és még nincs dél lmao
>>216233877*távolság = hossz(vektor)szóval tudja a vevő hogy merről jön a hang, tudja a mágneses polarizációt (ezáltal mint egy iránytű tök mindegy merre nézett az üzenetküldő madár, annak dallama a mágneses irányhoz relatíve közli az irányt)
>>216233896>nem értem miről van szó szóval kizárásos alapon be lehet baszva, mert csak ezt a magyarázatot ismerem lmaoköszönjük a témához való értékes hozzáböfögéstamit leírtam az egy 15 évvel ezelőtti feltételezésem és tudományosan cáfolatot nem találtam, viszont apró megerősítéseket igen
>>216233889ő a főgonosz a grúban és ne kiabálj mert szájon verlek
>>216233953kussoljá alkesz pedógeci
>>216233955HOGYNE HOGYNEMIEGYVEKTOR
>>216233953Az a baj ha tényleg rendőr volnál akkor se érdekelne senkit se egyik “tudományos” “elméleted” se.De te sajnos egy alkoholista portás/biztonsági őr vagy.
>>216233889egy tetszőleges dimenziójú érték, vagy kezdeti és végponttal kifejezve (kezdő n db koordináta, vég n db koordináta), vagy szöggel és sugárral kifejezve, ahol a kezdőpontot a hang forrása adja, aztán n-1 db szöggel és egy sugárral van kifejezve (evidens hogy az utóbbit használják a madarak egy relativisztikus rendszerben). Vagy persze bemásolhatom a netről a beseggelhető definíciót amit kurvára nem tudok már szó szerint, de érteni kell a dolgot és nem a magoltakat visszaböfögni imho.
>>216234046* ahol a kezdőpontot a hang forrása adja a fenti példában
továbbá logikus hogy azért komplex a madárének a többi állat kommunikációjához képest,mert ők nem a földön járnak kizárólagosan, hanem 3D-ben kell kifejezni a veszély vagy forrás irányát és távolságátugyanez a komplexitás jelen van a fejlettebb tengeri élőlényeknél isvéletlen? aligha
>>216234046neked csak egy szaros érettségid van alkoholista pedofil
>>216234129még annyi se, 8 általános:4 első és 4 második osztály!vicces ahogy a sötétben tapogatóztok látatlanbanha egy téma magas neked vagy nem érdekel, te egyből a komplexusaidból fakadóan hápogsz az interneten mint egy habzószájú nyugger? :D mert okosat nem sikerült hozzászólnod eddig
>>216233997lenn az utcán nincsen szerelemlenn az utcán nincsen kegyelemlenn az utcán élnekfiatalokésgyerekek
esetleg ha valakit mint talán kórházanont érdekli a téma, elfogadok logikus cáfolatokat is vagy meglátásokat hogy hol hibázhat a felvetésem, azzal legalább jutunk 1-ről a 2-re
Csak tudnám ha ekkora zseni vagy akkor miért egy fűtetlen bódéban baszod a rezet egész nap portásként
>>216234240nem így van, de nincs miért bizonygatnom a létem minden szegletét ezért marad számodra ez a szintű spekuláció, már rég megszoktama buta ember számon kér, személyeskedik de hogy értelmesen hozzászóljon a témához az már nem megy nekiez nagyon távol áll attól a bizalmi vagy kiérdemelt helyzettől, hogy megtiszteljek mást az ilyen személyes adatokkal
>>216234240amúgy meg nem attól lesz valaki zseni, hogy feltesz egy jó kérdést, hanem hogy talál rá magyarázatot is, de ez egy rögös út, talán falba ütközök vagy végül egyenesen megcáfolom az elméletemetez egy ilyen bicikli és én tekerem
érdekesség:Harmonic sounds are a fundamental component of bird vocalizations, with the harmonics (overtones) modifying the sound's timbre and quality. These harmonics are a result of the bird's vocal anatomy and the filtering effect of its vocal tract, with the pattern and intensity of harmonics being crucial for species identification, individual recognition, and communication. However, the relationship isn't always a direct one-to-one comparison with human music; while some birdsong has been shown to share mathematical qualities with harmonic series, the role of harmonics in birdsong is primarily functional for the birds themselves. vajon miért harmonikusak a madárhangok? biztos nem a szépérzék miatt, hanem inkább matematikai vonatkozása van az egésznek, ergo precíz adattovábbítási okokból
Pedofil éreccségi
>>216234742feltöltötte az érettségijét diszkordra?ott is bizonygatnia kellett, hogy nem retardált?
>>216234742>matematika 99% közép>informatika 70% jelesés is a pofám, hogy nem magoltam be a bitműveleteket vagy hogy nem volt merszem az emelt matekhozez volt 21 éve
>>216234786abszolút retardált ez az ember
>>216234786nem, ott is ilyen témához nem röfögők személyeskednek meg számonkérnek és anno egyszer megunhattamezeknek a véglényeknek ennyijük sincs, a felsőoktatási dokumentumokat meg nyilván nem osztottam meg, ez is határeset self-doxx a mai fejjela durva az itt, hogy egyesek ilyen megszállottak másokkal kapcsolatban, az ő teljesítményük az hogy másra mutogatva próbálnak flexelni, de róluk meg semmit nem tudunka képen az az én érettségim, felvállalom, ez van
felsőoktatási dokumentumok őrbódé és gulyáskrémes faszketrec
töriből simán megbuktam volna ha a 2. VH-t húzom és engedik a számológép használatát (na jó az se kellett volna :D)
>>216234923>a felsőoktatási dokumentumokat meg nyilván nem osztottam megnyilván, mert az egyetemet már nem sikerült elvégezni
mivan keembo megtalaltad te is az alabbi videot?https://youtu.be/hCQCP-5g5bo?si=KSdtxO037BrLpnkY
amúgy a matek -1%-ot is megvétóztam, mert a kérdés fogalmazása alapján a válaszom helyes volt, szerintem nem körültekintően fogalmazták meg(a helyes választ tartalmazta a válaszom, de egy általuk vélt helytelent is), valami felfüggesztett lámpa, búra szöge, felfüggesztés magassága, megvilágított terület volt a kérdésmeg anno az infó "írásbelin/gyakorlaton" a lekódolt algoritmus nem úgy számolt, hogy láncban van az adat - azt hiszem vmi DNS szekvencia de tökmindegy minek nevezzük és n kapcsolat helyett n-1-et feltételeztem a láncszemek között, na meg a bitműveletek amiket kurvára elhanyagoltamott buktam pontokatde szóbeli számteken a számrendszereket húztam és ha értékelik a poénokat, megkapom az 5-östmagamat idézem: "A civilizáció hajnalán az emberek azért választották a 10-es számrendszert, mert az volt a LEGKÉZENFEKVŐBB."A vizsgáztatók delight-módban nevettek és nekem csak utólag esett le hogy poént mondtam, mert izgultam mint a szar. :D
>>216235075nope, de mindjárt megnézemmint fentebb mondtam 15 éve van ez az elméletem, régi irces (freenode) #magyarchan logokban biztos fellelhető
>>216235123>>216235149te ilyenkor am mit fogyasztasz amikor a 15+ evvel ezelotti erettsegieredmenyt magyarazod kozben meg larpolod az okosembert? ez alkoholmamor vagy ciganykristaly?
>>216235075ez gyk. egy utánozó madárral visszamondatott vokális adatfolyam, nem? a mimikri azért eléggé tág az állatvilágban, mögöttes logikát nélkülözamire én gondoltam az egy egységes kommunikációs rendszer a madarak között
>>216234956ez nem is felsőoktatás
>>216235245hat ezt neked kell tudnod. eleg nagy madar vagy. erted a tobbi mit csipog?
>>216235220én nem lárpolok semmit, annak vélsz aminek akarszmagamat nem neveztem okosnak vagy okosabbnak itt akárkinélez rajtad áll, a te komplexusod kisarjadásarád bízom amúgy, tippelj mit fogyasztok (úgy is mindegy mit mondok ezek szerint, szelektíven tekinted igazságnak vagy hazugságnak azt amit megosztok magamról, hogy a sánta narratívádat és spekulációidat alátámaszd)
>>216235271nem, de szerintem "bruteforceolható" a megértése neurális hálókkal, rögzített és dokumentált környezettel és adatgyűjtéssel, trainelhető erre neurális háló hogy kibogozza mi mit jelentszerintem az eszközök és a lehetőség adott rá
>>216235290az nem vélt, hanem tudott, hogy egy pedofil vagya discord kispajtásaid is ezért utáltak ki maguk közül, mert grúmermezőnek hitted a diszkordot
drága Jomi
>>216235290a larp implikalja hogy senki se gondol okosnak, csak okoskodsz. amit irsz azt ugy lehet valosagnak tekinteni mint amikor sodi blogol. amugy tuti valami herbalt szivsz te mocsok
>>216235321>szerintem az eszközök és a lehetőség adott ráismerős ez a szófordulatja, igen:>Ugye a lehetőségek adottak, az automatizálás adott. Amíg meg a rizsspam, addig megy a jelentgetés. Aztán talán megunom és rangebannoltatom az ország nagy részét, nekem ez potom pénzbe kerül, pláne ilyen új ügyfeles kedvezményekkel, automatizálhatósággal, a captcha mára meg gyakorlatilag egy vicc, 2080 Ti-n CUDA-ra optimalizálva millisecs()-el mérhető csak a fejtési idő, 1 másodperc alatti. Szóval igen, spameljétek csak a rizst :D amíg meg nem unom
>>216235321jajj kuss már krindzs gyerektapizó
>>216235269azt meghagyom spekulációnak, az a probléma hogy akármit takarok ki a diplomából, a papír háttérmintájáról felismerhető, vagy ha túl sokat takarok ki akkor meg úgy is fake-nek lesz címkézvede nekem nem fáj ha nem látnak mögém egy olyan papírt, amire nincs sok szükségem amúgy isnem fontos hogy bizonyítsak nektekezen felülkerekedve remélem visszatérhetünk a madártémához, mert az legalább nem rólam szól, épp csak az én felvetésem
>>216235432nem is te postáztad ide, pedofilvagy magadat hívtad pedofilnak? >>216234742
na ez történik amikor a gyerektapizó beherbálozva megnéz egy kurzgesagt videót
ezoterikus felsőoktatási dokumentumok turkálós ballonkabát kőbambi és molesztálás
>>216235392>adott lehetőségekte tényleg ennyire bolond lennél? >>216235405ez van, megy a lárpra mutogatás, személyeskedésvéletlenül se szólalnának meg a témában mert kiderülne milyen ostobák, ez megy a politikai facebookos pöcegödörben is, ez az a színvonal
>>216235462akkora egy krindzs idióta ez az ember és egyszerűen képtelen felfogni hogy nincs az itteni postások értelmi szintjén
Isten óvjon minket a gondolkozni ráérő magukat okosnak képzelő agyacskáktólezeknél nincs rosszabblegfeljebb, ha még pedofilok is mellé
>>216235462az a te színvonalad, dedós vizualizációval elmagyarázni az 1+1=2-t
>>216235432>diploma nem all rendelkezesreujabb pont a sodibingoban
>>216234888vezetéknevet nem tervezed postázni sose?
>>216235521esetleg azért, hogy igazán odavágj nekem: felszólalnál a témában is, hogy mekkora hülye vagyok a felvetéssel, vagy marad a lárpolt, feszengős és terelős személyeskedés amit már megszokhattunk? szerinted miért hülyeség a felvetés hogy a madarak relativisztikus vektorokat kódolnak az énekükben?
>>216235582pedofilokkal nem beszelgetunk
>>216235553az megvolt, Károlyiés igen, a nagykárolyi származású károlyik, fekete seregben felmenővel, valószínűsíthető származással egészen Kond vezérig (az a Kond)de egyrészt süket fülekre talált, másrészt egy részéig a múlt legtávolabbi szegletében tényleg csak spekuláció és nem bizonyíthatóde amúgy leszarom a származást, csak nagyon szarbőröztek a pattanásos zsidó gyerekek és beoltottam őket a valósággal, ők provokálták kinem az számít honnan jöttél hanem hogy hová tartasz, de ezek a véglények fel se fogják ezeket a szavakat
>>216235620hát ahogy hozzámszóltál az állításod még igaz marad, de nem zárja ki a lehetőségétki tudja ki mással beszélgetsz
>>216235649te frankón saját magadat doxxoltad most bebaszva?
>>216235536okés gyerektapizó
>>216235714most? ennyire újbuzi nem lehetszén kezdetek óta felvállalom magamata külsőt, családot, kutyátaz anyagi részleteket meg a munkámat nem, így láttam jónak
>>216235752nyugi már faszketrec keembo
>>216235715a szüzeket nem úgy írom, kötőjel előtt nincs szóköz, meg amúgy is egy szósaláta az egészez egy jó indulattal közepes lárp, ahogy látom másfél évvel ezelőttrőlazért nem semmi hogy minden postát így észben tartasz, de talán ez okozza a fejedben a galibát is
>>216235774most hogy sokadszorra nem tudtál a madaras vektorkommunikációs témához szólni, deviáns szexuális címkékkel illetszez rajtad van, én még mindig várom naívan hogy értelmesen hozzá is tudsz szólni a témához a köpködés mellett, itt a nyitott lehetőségablak
>>216234046másold be kíváncsi vagyok mit másolsz beáltalános iskolai fogalmad arról, hogy egy vektor miömm
>>216235798>meg amúgy is egy szósaláta az egészhát ezt jól látod, az a postád is olyan minőségű mint a többi halandzsa, amit ide szoktál fosni
>>216235841hát mivel köztudottan gyerektapizó vagy ne várd azt, hogy bárki is elkezdjen veled unironikusan beszélgetni
>>216235858iránya és hossza van, fentebb kifejtettem, hogy mik határozhatnak meg egy vektortaz együgyűséged egy alapfogalom szó szerinti definíciójához ragaszkodva megint csak azt sugallja, hogy te is olyan vagy mint ez a másik 1-2 véglényha érdekel a téma és nyitott vagy, nem akadsz fent ezenleírtam, hogy egy kezdőpont, n-1 szög és a rádiusz meghatároz egy vektort n dimenzióban, vagy ha nagyon statikusak akarunk lenni akkor a kezdeti és végpont n db koordinátájából kiszámolható ugyanez egy n dimenziós rendszerbena radiális megközelítést preferálom, főleg a fenti téma miatta hangforrás megadja a kezdő pontot a térben ahogy lekommunikálja az ő origójából a megfigyelt dolgok távolságát és irányát
>>216235649>nem az számít honnan jöttél hanem hogy hová tartaszte hova tartasz 40 éves alkoholista incel biztiőrként?
>>216235715>a logikai többdimenziós sík XD ja bocs nem is, több dimenziós, mert írni se tud
>>216235993hogyan szoktad a heti alkoholszükségleted beszerezni? mindig más boltba mész hogy ne legyen ciki hogy mennyit veszel? vagy már nem érdekel?
>>216235941azóta is jön a TEKkíváncsi vagyok hányszor törölted bele az ingujjadba a taknyodat amíg vártál arra
>>216236036tényleg pedofil hol is dolgozol?vámos vagy? smasszer? mit akartál beadni a fonálnak azzal a kopott munkásdzsekivel?
>>216236012most villantottad meg, hogy milyen buta vagyképzelj el egy térben csavart szalagota maga vonatkozásában 2 dimenziós, mégis 2-nél több dimenzióban manifesztálódiksíkok a 3D-s térben is léteznek, te nagyon balfasz, fordítva nem működnen+1 dimenziós objektum nem tud egészében manifesztálódni n dimenzióbanviszont n-1 dimenziós objektum tud n dimenzióbanszóval aláírtad a magad szellemi szegénységi bizonyítványodat ezzel, és fel se fogod (hanem ezt tálalod intellektuális offenzívaként, extra lol)
pofám mikor bebaszva beherbálozva intelektuájis ofenzivát indítok 4chanen a windóz7emről a kissobából
csak azért mert a korlátoltságod miatt nem értesz valamit, még nem lesz hülyeségmintha kinyilatkoztatnád, hogy az intelligencia csúcsát elérted és onnan nincs feljebb, nincs szükség megértésrekb. ezzel ekvivalens ez a gyenge, kocsmaproli hozzáállás
>>216236102ha nem te írtad azt a postát, akkor miért véded ennyire annak a szósalátának az értelmességét pedó
>>216236102erre a reakcióképre emlékszem ezt az "én tökre nem a dabasi pedó vagyok" ufóhívó twinkkergető buzi szokta postázni
szakközepes fizikatanárnak ímélírás és befolyás
>>216236179egy dolog, hogy felfogom az olvasottakat meg más dolog hogy én gyártottamaz egyik nem következik a másikból kizárólagos módon, ezt felfoghatnádnem védem amúgy ha annak is vetted, a tudatlanságodra mutattam rá>>216236148>POV_170cm-es_szűz_vagy.jpg
>>216235993>iránya és hossza van, fentebb kifejtettem, hogy mik határozhatnak meg egy vektortNEMBALFASZNEMsemmi közöd hozzá, nagyon szomorú. nagyon szomorú
>>216235649>nem az számít honnan jöttél hanem hogy hová tartasza kis zsákfaludban fogsz magányosan megdögleni májzsugorban és a kutyád megeszi a hulládat
>>216236236mekkora egy gaslighter pedó vagy te kimbószar
>>216235649miért kínálgatsz drogot undarázs lányoknak?
>>216236236ó ne ne ne most tényleg megpróbálod kimagyarázni, pedofil?
>>216236148>pov: unokaöcsi vagy és éppen elveszted a szüzességed
imike mit szólna apád ha tudná mivel töltöd az időt a másik szobában?
>>2162362542/10 mert capslockoltáligazából alapfogalmak ezek, rendesen körülírtam - éppcsak nem tankönyvi szó szerinti módonaz volt a terv hogy te belásd: megértem a koncepciót, nem bámásoltam vagy magoltamde te komolyan olyan alap dolgokon próbálsz vesszőt törni rajtam mint a vektor? hajrá :Dde a témához látványosan nem tud senki hozzászólni, igazából ez az egy szomorúság ma számomra, reménykedtem hogy van itt okos és kreatív emberkomplexusos projektáló balfaszok, azok vannak itthogy hozzászóljon valaki a madarak geomagnetikus orientációjához, 3D-s életterükhöz, ennek megfelelően komplex kommunikációjához (lásd pl. dzsungelek ahol 10 m-ig nem látsz, de a hang terjed, millió évek alatt a hang viabilis és domináns kommunikáció lett), etc. etc.semmi baszod :C azt hittem ez legalább gondolati szinten inspirál majd itt valakit, hisz lárpolják az értelmiséget>>>/wsg/6012034de ahogy látom az értelemnek itt nyoma sincs valós időben, max papíron - amit lehet hogy csak lárpolnaka puding próbája az evés, ez volt a puding és ti majom módjára dobáljátok mint a fekáliátez lett ebből a témából: személyeskedés, számonkérés, a derail legkisarkított formájaáltalában életbarát dolog a szarba magot ültetni ami végül burjánzik, de itt túl savas a PHés ezért a szál olyan, amilyen: miattatok
>>216236266inkább a börtönben fog valami bázisolt igazságtevő cellatárs keze által
>>216236368ilyenkor biztos az a duma hogy a dogecoin portfolióját kezeli
még két hét és milliomos lesz belőle
>>216236520szia röfi
>>216236484ó ha tudnád :)
>>216236630lol pedó hagyjuk márinkább a buzizsákos low T 16-18 körüli twink fétisedről mesélj
finom a virág, Momó?
>>216236630ha annyira van pénzed, miért mások levedlett szarjait veszed az örkényi turiban?
van pár projektem a neurális hálózatokat érintőlegesen, a legújabb a madaras, épp csak most fogalmazom megde több futószalagon szállított anyag és összeállítás által csomagokat készít egy szerkezet, fémdetektorok eltérő szögű mágnesás mátrixát alkotva trainelődik - illetve még nem - de folyamatvan a tárgyalás erre a projektrenextgen fémdetektort fogunk fejleszteni...igazából bekaphatjátok :D el se hinnétek de nem szivárogtathatok most (még) ezügyben
>>216236690miért eszik meg?
>>216236728pötyögni bebaszva a csetdzsípítíbe mer nem beszél veled senki nem minősül 2neurális hálózati projektnek" imibácsi
ennyire leépíti a herbál egy anyabaszó agyát
>>216236820a te véleményed nem akadályoz, gondolj csak amit akarsz
>részeges elmebeteg dölöngél a pusztában sípoló hangokat ad ki a szájával mintha fémdetektorozna *bvíííuuuuuuúúúú*>arra jár két idegen>"figyeld már mit csinál az az elmebeteg?" >hagyjad ne menj közel az a részeges Imre, tudod az a pedofil
>>216236755hogy mézet készítsenek
>>216236847most képzeld el baszdmegez így éli az életét már több mint 10 évelenyomja a 8 általános melóját aztán jön haza a nyomorba és bebaszva irogat egész nap bárhova amíg ki nem basszák
>>216236389rettenetesen tudatlan és magabiztos vagy imiúrborzalmasan triviális az ömlengésed és az alapvető természettudományos műveltséged is hiányzikmegsúgom: bármilyen kicsit is matematikailag művelt hobbistának többet kéne tudnialegalább 3b1b linalg sorozatát megnéznéd és aztán hallucinálnálde nemcsak a szófosás mindig
>>216235649na igen, valóban elképesztő a hasonlóság a Kaplony nemzetségből eredő nagy-károlyi gróf Károlyi család ma élő leszármazottai és K. Imre családtagjai között...
>>216236847>nem tudsz hozzászólni a felvetett témához>izzadsz>beposztolod az érettségijét mint látszólagos tust a küzdelemben>>216234742>matek 99%>infó emelt 70%, 18 éve>nem volt elég effektív>mit lehet tenni, pedofilozni kell>nevezzük minimálbéresnek, hátha akkor csorbul a szavahihetősége>bizonyíték nem is kell, elég a vád>tovább izzadunk>mit is szóljunk hozzá a most futó témához hogy megmutassuk: mi is vagyunk valakik>tudom már: retardáltnak és pedofilnak nevezzük, slussz-passz>mit számít hogy igaz, dudetrustme.com-on regisztráltam mint certifikált szűz>gurul tovább a lavina>számonkérnek>no U, haha megvagy PEDOFIL én nyertem>ne, a büdös pedofil éli tovább az életét, ideje kiadni mindent amit szerintem tudok: az élőhelyét, a családi és anyagi helyzetét, minden úgy van ahogy vélem, nincs gáz, mentve az ügy>a keembo leszarja a fejed és intellektuálisan kioszt>"hogyan ne legyen szánalmas".kóp.cfgitt tartunk
>>216237022A SZÍPCSALÁD
mit vergődik az elmeháborodott pedofil alkoholista azt a kurva
>>216237022a bal oldaliakat nem ismerem, de önmagáért beszél, hogy te szociopata módon montázsokat szerkesztesz hogy érvényesülj egy olyan relativisztikus közegben és témában, ahol amúgy a személyes gondolataiddal és intellektusoddal labdába nem rúgnála jobb oldali képet is én osztottam megszóval te azt adod hozzá a témához amit én osztottam meg, csak mert nem szégyellem hogy nem 10/10-es mindenkineked ennyi maradtezen pörögsz, ezen szerkesztesz képet, ezért túrod az archívumot (pedig mindenkinek nyilvános volt ez)
>*bvíjúuúúúúú* *pi* *pi* *pi* *pi*>azta kincset találtam ez 3 egész söröskupak, gazdag lettem!>*beleszippant a herbálos cigibe*
>>216237163kevés az hogy te címkézed a magad szubjektív frusztrált megítéléseddel a történteket, ez a fajta szuggesszív címkézés csak a hozzád hasonszőrű gyenge elméjű emberekre fog hatni, azok nem érdekelnekaz értelmes emberek ezen átlapoznak
>>216237213veled ellentétben én nem más módosított fényképével próbálom érvényesíteni a mondanivalómatde tudod az a rőhej, hogy vszleg az összefirkált formámban is szebb vagyok mint te, nem hiába nem hencegsz önmagaddalszóval szép öngól
>>216236728alany állitmány a kurva anyád. megint szósalátázol bebaszva te elmebeteg.
>>216236728aztán ne csodálkozz, ha B*n*d*k ellopja a millió dolláros ötleteidet
ez amúgy egy nyílt szemantikájú 4D sakk amúgyaz utálóim rajtam pörögve őrjöngenek, maldingolnakén meg élem az életemet és néha megosztok valamit magamról
>>216237213Imre miért visel kipát a képen? sábeszgójkodik is a biztiörködés mellett?
>>216237300az említett dolgokkal elkésett, de nem mondhatok nevet hogy ki a befektető, ő már intézkedett
>>216237332oké pedofil, kisgyerekkel fajtalankodó biztiboy
>>216237349hát a származása okán viseli
>>216237349az egy eröltetett AI szar, valaki nem csak lementett rólam egy képet, de annyira gyulladt a picsája mivel engem intellektusban és párbeszédben nem tud leverni, az AI generált csúnyításra szorítkozik a játékterülete
az ai amúgy rendes volt mert eltávolította ezt a zsidó karvaj orrot
>>216237356jaja azért irod ezeket a sorokat apád házából mert valójában a fél VC világ a te elmebeteg szósalátáid akarják hallgatni. másnap kitisztulva szoktad szégyellni ezeket a gyermeteg hazugságokat?
mennyire szánalmas ez ugye intellektuálisan, AI képmódosítással próbálja - nem hogy érvényesíteni az igazát egy adott folyó témában, hanem külső jegyeket ezáltal torzítva érvényesülni egy vitábanmert ha számon kérem egy párbeszédben, kakukkol, néma marad, terel és személyeskedikez történt a madaras témával is, ő kezdte a személyeskedéstezt a spektrumát ismeri a vitának, nem többetintelligencia vagy common sense hogy a témához szóljon? hírből sem hallottaa történtek magukért beszélnek
>>216237467íme a példa, amúgy eléggé átlagos fajankó arcnak tartom a sajátomat hogy ne szégyelljemez vagyok én
>>216237389>az egy eröltetett AI szarhmm
>>216237531nem is azt kell szégyellni hanem azt hogy pedofil vagy na meg 40 évesen egy csöves biztiőrnek lenni sem túl vállalható
>>216237502semmi sem szánalmasabb mint az itteni larpod
>>216237550az eredetit innen mentették le, szóval túrd csak az archívumot és megtalálod
mikor ez a kép készült gondoltad hogy idáig jutsz 10 év múlva imike?
>>216237616ezt a fotót nagyon szeretem, a tesóimmal vagyok rajtaneked csak ez maradmivel a témához nem tudtál aktuálisan hozzászólni, rekurzíve személyeskedésbe torkollik ez, de olyan szemkötős módon az általad antiszoc módon, hogy ezt a fotót is valami abnormálisnak tartod, nem csak poénnak tesók közöttennyire üres vagy, nincs személyiséged, más életének mozzanatIaiból építkezve próbálsz itt megnyilvánulnide ezt tudtuk eddig isegy senki vagyén meg csak egy látszólagos átlagjóska relatíve disturbív és formabontó gondolatokkalennyi, ez történik
>>216237713kérdésre válaszoljál alkoholista
>>216237713ja amúgy a delfin-pinás selfmaede nyomtatott pólóm volt rajtam, a maga nevében vicces(sokáig viseltem publikusan, jó ha 200-ból 1 embernek esik le :D)az önmagában egy szociális kísérlet volt, hogy viseltem
>>216237386á, szerintem turizta (ahogy a "katonai" munkásdzsekijét is)
még mielőtt valakinek nem esne le a delfin-pinás kép, íme elforgatva
>>216237812>katonai dzsekiennyire nem vagy képben? ok
>>216237812nem, de a turi az jó, bevállalomfogtam már ki jó ruhát többször fillérekért, nem szégyenmegéri kotorászni
>>216237885képben vagyunk vele hogy egy pedofil vén trottyos lúzer vagy
>>216237772>>216237840a delfin-pinás pólós, jó fej részeges tanárbácsi, aki faszketrecben visz mandarint az óvodába
>>216237965kenjé gulyáskrémet a a faszodra azt pusztulj el a szarszagú ágyadban bebaszva
>>216237980tudod van szépsége az egésznek a filteringet illetőenmég az akinek minden gondolata a puna sem feltétlenül ismeri fel elsőrepublikusan járkáltam a pólóbanwho knows, knows, who doesn't know, remains like thatez volt az alapelv és beváltnem rontok meg ezzel a pólóviseléssel ártatlan gyerekeket, delfint látnak itt>>216237772és pont ez a lényeg
na jó megsétálltatom a Zsófit, befogadom a madarak vektorikuis kommunikációját füllelti meg elmehettek a sunyiba
>>216238102megint megy gyerekekre leselkedni a pedofil :(
>>216238057te beteg pedofil fasz, szóval pinás pólóban mentél gyerekek közé. remélem egyszer lecsuknak.
>>216238757holnapra úgyis letagadja, mint az összes többi aberrált mocsokságát
na megy a forródrót hogy a fura kutyás csöves megint gyerekeket les
>>216236900az az ebédem
>>216239858nekem a képen látható az ebédem
na re, hazaértünk a Zsófival :3mindenki szeret minket
>>216238757gondolom amikor egy méhecske száll egy virágra egy pólón azért is hőbörögsz :Dezt a pólót a munkahelyen, felnőttek nem fogták fel hogy mi van, 99.5% delfint lát a felnőttek közül, pedig ők tudják mi a téma :D ez a szépsége az egésznekaki ártatlan a témában és nem vágja, az tuti nem vágja le mi van
Alkalmi vagy komoly?
>>216240724elsőre mindenki alkalmi, ez a helyes megközelítésamúgy cuki, nekem tökéletes lenne a maga nem 10/10-es módjánnekem nem kéne 10/10-es bn, mert egy olyan szellemi hozzáállás társul azokhoz amikkel nem akar az átlag emberfia szarakodni
>>216240804Objektív 10/10 nem létezik
>>216240832igaz igaz, ha átfogalmazhatom: az akiről elhitetik hogy 10/10 istencsászárnő a környezete által, de amúgy is egy nagyon csinos 8-9/10a mindsettel van a baj alapvetően, meg ha ebben nevelkedik fel, ehhez szokik hozzá, zéró önkritika csak hogy egy fekete pontot említsekproblémásak
>>216240700a polodon egy PINA volt bazdmeg, szó szerint szeméremsértés publikusan viselni, pláne gyerekek között. annyira szétbasznám a buta suttyó pedo pofádat bazdmeg
>>216240894>>216240804tök mindegy mit gondolsz imi mert te max a Zsófit fogod megkurni
>>216240724többi képet is
>>216240894kvázi friss szomszédaim vannak, most is összefutottam velük, tolták a babakocsit és sétálltatták a tacskót egy párként, nagyon nyájasak és kedvesek velem, vice versa persze, lekopogom - maradjon is ígynem szoktam idealizálni nőket, mert eléggé rugalmas vagyok e téren (fasza azért ne legyen), de úgy néz ki mint az egyik hirhedt csaj a raktárvadászokbólő niMary Padianszóval elismerésem a szomszéd srácnak, kifogott egy jó feleséget. kinézetre és személyiségre....nem irigy vagyok, hanem csak mirin, bólintva erismerésamúgy jó a kapcsolatom velük és igyekszek is ezt tartani, többet ér az mint egy kósza numera vagy megcsalás - de ezt nem is feltételezem arról a nőrőlMary Padian számomra egy olyan 8/10 aki tökéletes, tudja hol a helye a skálán, mégis vonzó, tomboy-ish, érdekes és szórakoztató partnernem egy piperkőc plázacica, ha értitekha épp megkívánja a vidéki élet kertészkedik, bemocskolja a kezét, nem távoli neki a kétkezi munkamanapság nem igazán nézek TV-t de ez megmaradt anno és ez a fajta személyiség/külső AIO csomag megmaradt bennem és a kiköpött klónja a szomszéd nejeén őszintén örülök annak hogy együtt vannak és megtalálták a számításukat együtt, de nem szégyen vagy titok kijelenteni, hogy én is elfogadnék egy ilyen élettársat/barátnőt/feleséget, de mivel nélküle is megvagyok így nem is eröltetem egyelőrea vektor hossza nincs meg, de az iránya bizony ez - hogy kielégítsem kórházanon kérdéseit is
>>216238757pedó bátya nem érti hogy miért helytelen pornót mutogatni gyerekeknekde milyen érdekes hogy egyből ez jut eszébe hogy a gyerekeknek akarja megmutatni
>>216241000
>>216241340
>>216241381
és még mindig írja a novellákat a pedofil vadállat
>>216240700gondolom amikor letapizod az öcsiket abban sincs semmi rossz mert az ő szemszögükből csak játékaz nem számít hogy te közben összepiszkítod a fecskét
keembo imre etikus pedofília
>>216241209igazából örülük, hogy megosztottam ezt a pólós dolgot, kriminálpszichológiai szempontból ugyanis érdekes a projektált offenzív reakciótok ugyanis senki nem említett gyerekeket, nem gyerekek környezetében volt viselve és ha netán véletlenül meg is látta egy gyerek, ártatlanul semmi rosszra nem gondolt, delfint látottmint mondtam a felnőttek közül (akik tudják hogy néz ki egy pina), 200-ból 1-nek esett le hogy mi van a pólómon, a gyermeki ártatlanságot pont a ti mocskos spekulatív gondolkodásmódotok ferdíti el a valóságtóla valóság nem ilyenmunkahelyen, felnőtt közegben hordtam poénból, magától senkinek nem esett le hogy pina van a képen, mindenki delfint lát és punktuma 200-ból 1 az az ember volt, akinek húztam az agyát azzal a hinttel, hogy jól nézze meg a pólót, mert "nem minden az aminek látszik", kb. ezt mondhattam szó szerint - rég volt, így is kellett neki 2 perc, aztán megmutattam elforgatva a pólót és jött neki a "Bazdmeeeeeg" szintű felismerésennyire jól camouflageolja vizuálisan a puncit a delfines vizuális felvezetés a pinát körülvevőenapám igazi pinavadász a maga módján - bár már nyugdíjba vonult ilyen téren - neki pl. le sem esett, pedig adtam neki 3 percet, nézegesse hogy mit lát a képen, csak a magyarázat után esett le neki, azán nagyot röhögött és én is vele együttszóval lehet jönni azzal, hogy pornográf pólóban flangáltam, de én poénra véve olyan ártatlan csomagolásban adtam elő, hogy az ártatlan szemlélő bizony ártatlan maradt, nem rontotta meg a látványtalán szürkezóna de max csak törvénysértés lenne az is ha egyértelműen pornográf lenne.Ez egy emberi testrész nem erotikus felütésű, limitált ábrázolása. Kópoljatok keményebben ti:>>216240932>>216238757
gyerektspizás, unironikus zoofília és furry szarságokkeembo gyűjtögeti a degenerált hajlamokat, mint a pokémonokat
>>216241693én a hater orbiter szarokat gyűjtöm amúgy, mint amilyen te is vagyidővel talán leesik ez, vagy nem
>>216241723ha nem lennél gyerektapizó nem lenne annyi "hatered"mondjuk alapból is egy gyökér elviselhetetlen személyiséged van, de a pedobuzi hajlamaid azok, amiért meg kellene döglened
>>216241693>zoofilia és furryezek is remek hater projekciók, túlmennek a tényeken, miszerint én csak a szexnyúlakat posztolom, néha, de bevallom némelyik kép tényleg erotikusviszont ha nem lennél zoomer low-t aki azt se tudja mi az a Playboy vagy a nyuszifül, egyből nem látna bele túlmenően fetisizált dolgokatlátod ma sem coomerkedtem ezeken, te vagy az aki a nemiségre vagy a szexre (főleg deviáns módon) asszociál, még egy olyan pólóról is ami amúgy tök ártalmatlan poén, van rajta egy nem erotikus ábrázolásban egy pina elrejtve. Coomer agyad van, az ilyesfajtáknak vannak elmélyült devianciái. Nekem a szexnyúl egy visszajáró szűzidegesítő poén, akárcsak a krumpliarcú Greta AI képek is. Lehet spekulálni hogy melyik a gyakoribb: a ti szexuális vonatkozású offenzív gondolatmenetetek (önprojekció much?) vagy maga a szexnyúl vagy a Greta AI képek. Ja meg az állítólagos generált cépé spam ami meg sem történt csak arra a lárpra is szerettek mutogatni az elkövetőik.
>>216241851engem a rokonaim lesheldonoznak amúgy, idegesítően kimért vagyok és logikusez van itt is gyakorlatilag, csak megfelelő háttér és részletismeret nélkül, nektek csak a hate része az ami realizálható ebből az egészbőlde megértem, ez a kényelmes, optimálisviszont pl. a madaras-vektoros témát sajnálom, mert az is egyből ebbe a személyeskedésbe torkollott, pedig szerintem tudományosan érdekes és képlékeny téma
>>216241942ezek tényleg elkápráztató gondolatok gyerektapizó, de akkor egy furry zoofil pedobuzi vagy
Is the asian girl posting guy okay? He didnt come to the Romanian thread today to call us gypsies....i hope he's alright.
>>216242039a rokonaid is elmebeteg belterjes padzsítok, biztos lenyűgözik őket a szabatosnak hangzani próbáló balfasz szósalátáid
>>216242076I literally don't have time to exist, I'm so overwhelmed with my uni homeworks
>>216241851nem mintha sok közöd lenne hozzá, de kvázi konvergálok az aszexualitás feléheti 1-2x kicsapom hogy meglegyen az anyagcsere meg a post nut clarityviszont emiatt még nem zárom azt ki hogy humorizáljak ezzel akármilyen vonatkozásbanez történik, ezt tapasztalodezért lett szállóige a Felizgat? - is, akármikor random bedobaha te coomer szemüvegen keresztül látod ezt és végig komolyan gondolod mind a szexnyulazást, mind a Felizgatozást vagy a szisszifikációs poénokat amikkel néha - bár egyre ritkábban - basztattam a szüzeket, az a te egyéni problémád, szubjektív meglátásod
>>216242134a jobb oldali pofáját egy 55 éves roma matróna is megirigyelhetné
>>216242134Oh. Thats okay anon. Gotta focus on your studies. Glad to see that you are fine.
>>216242161a lényeg hogy mi pedig objektíven kijelenthetjük hogy te egy pedofil 40 éves lúzer gyermekmolesztáló vagy
>>216242134a jobb oldalin a filterek se segítettekki kellene találni valami képformátumot, amit vmi hw-encoding által certifikáltan filtermentesen hoz létre egy eszközlenne igény arra, hogy egyértelműen tudjuk hogy RAW-img-e, sok megvezethető idióta vanarányaiban 4chanen kevesebb mint a worldwide átlag, de itt is mennyi barom csüng ezeken a szarráfilterezett instagram képeken, hihetetlenés ezt valahol a valóságnak fogadják el a buta fejükbena bőr nem így néz ki, és amúgy nincs is baj a bőrhibákkal alapvetőende ha azt filterezik, onnantól kezdve teljes validását veszíti a kép, ki tudja mi mást módosítottak rajta
>>216242366lenne igény arra, hogy egyértelműen tudjuk hogy a pedó börtönben rohad-e már
>>216242076same here i've got two deadlines looming over my head even though i don't go to firul
>>216242239elfogadtam hogy neked ez maradtnem tudsz a feldobott témáimhoz érdemlegesen hozzászólni, maradt az üres gyűlölködés rajtamegy olyan emberen akivel nem is találkoztál és semmi hatása nincs az életedrede úgy tűnik nekem van számodra, időt szánsz erre a gyűlöletkampányraegy anoním képtáblán, rendkívül bölcs és hatékony, már lassan vérzik miatta a szívem
>>216242366öld már meg magad pedofil
>>216242366ja tudjuk hogy te a kisgyermekekhez azonbelül is a kisfiúkhoz vonzódsz >>216242470a feldobott témádat egységesen kiröhögte mindenki mert egy 40 éves szellemi fogyatékos pedofil csöves vagy
>>216242471miután lekúrtam anyádat a panellakásán, post-nut clarity miatt elszégyelltem magam az eset miatt és fel akartam kötni magamatde a lakás belmagassága nem volt elég ahhoz, hogy fellógassam magamatúgy látszik, hogy a szuicid hajlamúak közül is csak az 170-es törpéknek kedvez az a terep
>>216242522nyugi már pedofil 40 éves szűzez a sok anyázás amúgy meg csak a cigány származásodat árulja el
>>216242522szívj egy kis herbált imike, hátha attól lenyugszol
>>216242522>I fak ya moda benchodigazi padzsít odaszólás
>>216242496>>216242470 (You)>a feldobott témádat egységesen kiröhögte mindenki mert egy 40 éves szellemi fogyatékos pedofil csöves vagynem egészen, kis reményt láttam amúgy kórházanon részéről, aki csalinak véltea hosszas monológjaim után viszont rajta is eluralkodott ez a szubjektív gyűlölködés, a témához szólás helyett jött a "szerinted mi a vektor? MI A VEKTOR?!" kóp, fentebb visszaolvashatókicsit többet vártam ugyan tőle, de nagy csalódás vagy meglepetés nem ért, megszoktam hogy itt ez a rendennek ellenére kitartok amellett - legalábbis amíg valaki érdemlegesen meg nem cáfolja - hogy a vektorizált szólamok/dallamok a madarak kommunikációjában valósak, csak még nem értelmeztük/fejtettük megegyébként az állattartás, kontrollált környezet és kísérletek mellett a most berobbanó neurális hálók és MI előnyét kellene felhasználni az állati kommunikációk analizálásáramég az olyan szervezeteket mint a SETI is érintenének ezek a dolgok...hisz ha valaha is találnak földönkívüli jelet, nem lesz elég, hogy "ez az, mesterséges, gotcha!", a hajukra kenhetik ha hosszútávon nem értelmezikés szerintem nagy kulcs ebben az egészben, hogy előbb megfejtjük itt helyben, kvázi végtelen rendelkezésre álló minta alapján az állati kommunikációt, az evolúciós hátterét, az esetleges matematikai vonatkozásaitahogy a fenti madaras példám ideillik, úgy illik ide pl. a delfinek vagy bálnák kommunikációja isha sok-sok pillanatképet hozunk éltre egy adott keretrendszeren belül állatok kommunikációjáról, a környezetükről, azon belüli objektumokról, egyedek közti dinamikáról, etc. és masszívan ráeresztjük egy neurális hálóra a sok adatot, bizony kiéleződnek és realizálódnak az egyértelmű mintázatok, támpontot és alapot nyújthatnának a megértéshez, és szerintem ez a jövőnálunk primitívebbeket sem értünk, mit akar a SETI?
>>216242893az a helyzet hogy én mint normális ember ezt a debil pedofil szófosást nem fogom elolvasniforrai beni aki egy gigaagy sikeres vállalkozó (te a szöges ellentéte vagy mint csöves 40 éves nincstelen pedofil) is megmondta hogy egy retardált szubhumán vagy
>>216242939szíved joga így gondolni a rendelkezésedre álló adatok alapjánviszont emiatt felforralni az agyvizet és mérgelődni megint más...az csak is rajtad áll
>>216243011én nem mérgelődök csak gyalázok egy olyan közveszélyes gyerekmolesztálót mint te
>>216242893jól van nyugi már AI generált pizza postázásával fenyegetőző faszketreces pedofil
>>216235485itt van
>>216243042>nem mérgelődök....>...csakugye felfogod az önmagadnak hazudó köntörfalazástnem ócsárolnál, ha nem lennél mérgesnem vagyok pedó, nem ismersz senkit a környezetemben és ezzel az akcióddal "nem mentesz meg senki ártatlant"ez csupán arról szól hogy beszólj valami negatívat, pedig nem is ismerszmásik chanről van olyan akivel már találkoztam irl, eljött a bátyámékhoz, kajáltunk meg ittunk egy jót, nem ilyen véleménnyel van rólam mint tede se a bátyámnak, se a gyerekeinek...gondolod ha az általad vázolt problémáim lennének akkor lenne helyem az unokaöcséim között a szüleik engedelmével? kétlem, máskülönben nem lennének felelősségteljes szülőkde felajánlok egy natúr névtelen találkát valamikor akár irl akár csak az interneten, hogy beszélj az unokaöcséim szüleivel, hogy tisztázzuk eztha a realitásra törekszel és tényleg nem gyűlöletből, akkor elintézem hogy kielégítő választ kapj a kérdéseidre engem illetőenha viszont nemet mondasz és elkönyvelsz pedónak, akkor csak egy szemellenzős buta méregzsák vagy, aki képtelen elfogadni ha téved
>>216242189you guys don't seem to be too eager to post there either
>>216243261sajnos ezt sem fogom elolvasnieredménytelen a 3 éve tartó mérgelődésedmindenki ugyanúgy egy retkes gyerektapogató pedofilnak fog téged nevezni mert az vagy, megdolgoztál értehelyette dolgozhattál is volna valamit hogy ne egy putriban szorongó 40 éves csődtömeg legyél, de sajnos neked csak az interneten figyelemkurválkodás maradt szomorú gyerektapogató life
>>216243313ez már nem is rólad szól igazából, hanem cégére a szituációnakignoráns fasz vagy én meg egy nyitott és kimért emberén vagyok lerészegezve, ledrogosozva, lepedózvaa külső szemlélő döntse el magaamúgy irl szívesen találkozok itt akárkivel, azon okból hogy megismerjen
>>216243379>ignoráns fasz vagysajnálom gyerekrontó de a pedofiliád sosem lesz elfogadott és tolerált dolog
>>216243313örülök hogy névlegesítetted a 3 évet, Mustárrégen beálltam a sorba itt helyben, poén voltszűzeztelek, szívtam a véred a többiekkel együtt de különösebben nem tűntem kisőt eleinte segíteni is akartam tanácsokkal, hogy ki gyere a gödörből, de ignoráns és offenzív reakcióid tényszerűvé tették hogy meddő próbálkozásokviszont - és erre már korábban is hivatkoztam, kezdetben csak poénból, de ráhibáztam - hogy valahol én okoztam benned törésta hónapokon át tartó fonálnyitó áldást elvettem tőled, neked az volt a napi rutinod eleje, az origód itt, aztán hozzám csatlakozva más is belátta, hogy tematikailag destruktív a bogárkurva spam az egyetlen magyar generálban, aztán volt részleges /hung/ generál, cicaharc, stb.idővel megunja ezt az ember, legalábbis aki nem mániákus szociopataezidő alatt - lehet hogy nem pont te - de lárpoltak engem mocskos módon. épp csak nem törvényt sértőense időm se energiám nincs mindennap és egésznap itt lenni, magyarázkodni hogy nem én vagyok - meg ugye hogy is lehetne bizonyítani egy anoním képtáblánez a fosvihar sokak számára már réges rég elcsöndesedett, lefutott körökde te ennek ellenére pedofilozol, unokaöcsizel, témától függetlenül - de főleg akkor amikor a témából kívül esel megmaradt a dühöd, a szociopata mintád és hajlamod hogy ezt tedd kényszeresen, és ezt mindennap be is bizonyítodtudom hogy elolvasod és aztán leírod hogy el se olvastad, 80 iq-s facebook betyárok talán el is hinnék, ugyanis vadászol minden kétesen értelmezhető kifejezésre amit ellenem fordíthatnál, lásd a pinás póló leiratate a dühöt és a bosszút értelmezed ebben a világban, pedig nem csak ebből áll, pláne ha kimozdulsz és vannak irl szeretteid, hobbid, életcélod, de akár a fonálon belül ha vannak egyéni gondolataid - mégha más nevetségesnek találja vagy kiforgatva, ezt megkockáztatva osztod
>>216243700a fonál egységesen egy részeges elmebeteg pedofilnak nevez téged, ez egy tény és kár miatta vergődni gyerektapogató
>>216243700már "Mustárhoz" is dörgölőzni próbál a 40 éves elmebeteg buzigrúmoló lúzer
>POV: a nagybátyád megint bebaszva okoskodik és próbál intelligensnek tűnnihttps://www.youtube.com/watch?v=vdCqLKzniL4rohadjak meg, tudtam hogy ismerős valahonnan a rudis.
>>216243729lehet, hogy 10-ből 8 annak vél, persze semmi bizonyítékcsak ha valaki az életét áldozza arra hogy mindennap ezt mantrázza, akkor abban a buborékuniverzumban az lesz az elfogadott valós, gyk. a tömegeket megvezető politika is pontosan így működikés nem szeretik a tudálékos, okoskodó faszokat mint én akik modorosan fejezik ki magukat a fos-tornádó közepettesokkal menőbb és nyomatékosabb lenne a mondandóm ha közben szapulnálak és személyeskednék poénosanne érts félre, régen ez volta mémek, a suno zenék...de meg lehet unni és meguntamés őszintén akkor is csak azért tettem, mert hazugságokat lárpoltál rólam, nem gyengén Btk-ba ütközőketmost csak egy pillanatra gondolj bele, ha kárt okoztál volna a magánéletemben pl. köztem és az unokaöcséim közöttneked attól nem lenne jobb és ha bár velem kibasznál, kvázi olyan gyerekekkel jobban kibasznál akiknek semmi köze a te személyes helyi vendettádhozén kimérten és jóindulattal figyelmeztettelek is erre, mert annyira tisztában vagyok a jogi lehetőségekkel, hogy tudjam perelhető ha internetes haragból hamis vádakkal kiskorúakat érintő komoly nyomozati procedúrának teszel ki egy családotamellett, hogy az állam is megbaszna hfv miatt és letöltendőt kapnál hamis vádakért, polgárjogi úton még beperelnélek én is meg a bátyám is (az unokaöcséim törvényes képviselője)nem titok, hogy pár hónapja felkészültem erre nagyvonalakban, utánajárás 101 megtörtént, illetve a húgom egy barátjával elbasztam erre 2 óra beszélgetést, ügyvédha tényleg pedofilvadász vagy az alapvetően nem rossz és támogatom is, de ha csak a személyes bosszúdból pedózol és kárt okozol időben, anyagilag vagy nyomozati procedúra által, akkor végül igencsak faszrahúzható leszel, a desuarchive engem igazol, hogy szisztematikusan csinálodte lépsz
>>216243700>a mustátornak könyör a pedofil meg meg akarja magyarázni hogy nem is ő buzizta meg őrjöngött miatta 3 évig minden áldott napez az, pedókutya, térdre!nyüszíts!pitizz!
>>216244221kurvára nem érdekel ez a szófosás sajnos te ai generált cépére hokizó elmebeteg buzigrúmer
>>216244041ijesztő a hasonlóság, csak ez a figura nem annyira kopaszodik és nincs olyan sátáni elmebeteg tekintete, mint a rudisnak
>>216244243>>a mustátornak könyör a pedofil meg meg akarja magyarázni hogy nem is ő buzizta meg őrjöngött miatta 3 évig minden áldott nap>>a mustátornak könyör a pedofilez van amikor nem is párbeszédet folytat valaki, csak vörös köddel az agyán "vibe-kommentel"(remélem jól írtam, így mondanák a zoomerek)
>>216244363mi csak pedofilnak nevezünk egy olyan elmebeteg gyerekmolesztálót mint te, ez van sajnálom
csodapáros
>>216244243ez részemről nem könyörgés vagy hátrálás, hanem szánalom és empátiamagamban rég profiloztam ezt az üres életű, mérges szociopatáttekintve az egyszerű mintáit, talán nincs is tudatában hogy felnőttként bizony némely tettének következményei vannakszabadon jár a szája a neten, rá van feküdveegy gyernőtt (gyermeteg agyú, de testileg és jogilag felnőtt) aki nem nőtte ki a troll korszakát, sőt ebben manifesztálódott az értékrendjevannak ilyenek, manapság ezek fenyegetőznek terrorcselekménnyel lol-xd-zve az interneten, amikor meg kimegy hozzájuk a yard akkor vágják a suprised_pikachu.png arcotha ki akarnék baszni ezzel a szerencsétlennel, adnám alá az olajat hogy végül belefusson egy ilyenbe, ahelyett hogy figyelmeztetnémnem mellényt mutogatva erősködök ezáltal, és nem is ócsárolom (annyira), azért figyelmeztetem és adom meg a lehetőséget ezáltal a változásra (mielőtt nem késő) mert én őszintén hiszem, hogy szellemileg nincs tudatában a következményekkel ha irl-t érintőleges tettei, vádai, cselekményei vannakén nem is értem, hogy annak ellenére hogy állítólag én vagyok számára maga a Sátán, mégis én próbálom időről időre visszarugdosni a szakadék széléről
>>216244627>szakadék szélérőlmondja ezt a szánalmas 40 éves pedofil biztiőr aki semmire sem vitte az életbenszomorú
>>216244685lóltehén lett a négykislányon, ez azért valami
>>216244721a loltehenekben van valami szánalomraméltó, ebben a 40 éves gyerekmolesztáló alkoholista lúzerben nincs sajna
>>216244721névtelen emberek lolteheneznek valakit, aki kvázi más világban és értékrendben élmintha egy hajléktalanra bíznád a Michelin-csillagok kiosztását, akinek a parizeres szendvics az alfa és omegamesélj valami negatívat rólam, amivel loltehén vagyok, azon felül hogy sokat okoskodok és dumálok, ami sokszor még szerintem is krindzs
>>216244799>aki kvázi más világban és értékrendben élja, te egy gyerekgrúmer buzeráns vagyigazad van a helyes szó rád a pedofil
unokaöcsi tapizást szüntess
>>216244363biztos nem te spammelted a szisszifikációs szarságaidat napi rendszerességgel éveken keresztül (az is a pedofíliáról szól, csak úgy emlékeztetőül)
>>216244685>>216244799+....ne érts félre, nem azért kérdezem hogy mi nálad a loltehén hogy ahhoz a kifordult értékrendhez igazodjak vagy hogy meg próbáljam érteni, bár az utóbbi mégis egy picit igazkíváncsiság...ha valaki él egy átlag életet itt, megosztja néhány részleteit, nem pedig dühöng, nem pedózik, nem coomerkedik instalotyókkal és nem egysíkú éveken át, akkor a te fogalmaid szerint hogy illeszkedik ez a "loltehén" keretbe? vagy lehet, hogy kifordított módon lennék az, csak mert elütök az itteni átlagtól - tisztelet a csendes kivételnek, van azért 1-2 normális anon de megértem hogy drámamentes életet élve kimaradnak az olyasfajta vitákból mint akár ez
>>216244953hát egy szellemi fogyatékos 40 éves pedofil aki egész nap 4chanen figyelemkurválkodik mert nincs neki más az egy loltehénmax annyi hogy te kurvára nem vagy vicces
>>216244799>>216244953>n-nem vagyok loltehén
nagyon szép Jomi
>>216245033>imi bohócne adj neki karrier tanácsokat, a végén még a rudis lesz a magyar john wayne gacy
>>216244924A szűzizgatásra gondolsz amit már rég le se szar senki? Utalva a szekrényhomokosságra? A saját fajtája nőit érdekes módon megveti és ignorálva, de az elérhetetlen, 10e km-re lakó sárgákat isteníti díszpávaként mániákusan? Mintha valamit kompenzálna....közben meg egy tapasztalatlan szűz. A szisszifikáció mióta pedofília? Pusztán egy szexuális irányadó a bizonytalan szekrényszűzeknek, akik undorodnak a helyi nőktől. Szerintem ez egy ellentmondásos belső feszültség, egy buzi-kóp. A kurvázás nem szex? De mégis sír a szűzessége miatt valaki 24/7. Na ná, hogy "váljon nővé" akkor és dugjon vagy fogja be. Ez a semi-troll reakció rá. Ha te a szisszifikációt korhoz - ráadásul felnőtt kor alá - asszociálod, az megint csak a te fejedben létrejött valami. Itt mindenki 18+, és ilyen low-T hisztigépek akik nem képesek tinderen levarrni egy 6/10-es 40-es picsát csak hogy kiadják a frusztrációkat, ellenben évekig itt hisztiznek a szűzességük miatt, azok tankönyvi szekrénybuzik. Nem én találtam ki, ott a szakirodalom ebben a témában.
>>216245136tehát akkor most te elismered hogy egy retkes pedofil vagy és szeretnéd hogy ezt elfelejtsüksajnálom gyerekrontó, de a fonál nem felejt
>>216245176>tehát akkor most te elismered hogy egy retkes pedofil vagy szövegértelmezés nyistaszellemileg is erre a mémnőre emlékeztetszmegint azt igazolod, hogy nem vagy férfi, képtelen vagy egy koherens és logikus, letisztult párbeszédre
>>216245244te sajnos egy 40 éves lúzer vagy aki ráadásul pedofil hajlamokkal is rendelkezikaz ilyennek nem adunk a szavára sajnálom
már értem miért ilyen kokasos ma a rudis
>>216245269mintaszerű a reakciód, mindig ez vanha így begyakorolsz valami vállról lerázós ignoráns proliságot, legalább formázd már olyanra ami nem téged tükröz 1:1bár a te dolgod, ha olyan lennék mint te nekem még anoním közegben is ciki lenne így vállalni magamde mit tudhatom én, végülis csak a nevemet meg a pofámat vállalom fel
>>216245369mármint nem vállaltad hanem ledokszoltak téged a diszkordos haverjaid mert megunták a pedulásodatjavítottam neked beteges hazudozó gyerekmolesztáló
>>216242056>>216241412>>216241381>>216241340fekete félvér gyerek lakik a méhében
>>216245369A lakcímedet és a munkahelyedet is vállald fel, ha ilyen fasza gyerek vagy.
>>216245136fú micsoda pedobuzi pilpul
>>216245393nem, végig én "doxxoltam" magamat, bár ez eleve hülye megfogalmazása helyes szóhasználat vagy megfogalmazás hogy felvállaltam magamat, a félkövér/dölt comic sans pofámat, a kutyámat, az egyszerű ruházatomat, a magánéletemet, meséltem szívesen arról, hogy mennyit foglalkozom a kutyámmal vagy az unokaöcséimmel, hogy ha hittem át nekik édességet, néha feltételekhez kötöttek voltakezek amúgy általános közegben teljesen normie dolgok, itt számítanak kifordított módon lolcownakde ami a szívemet melengeti, hogy a nagyobbik unokaöcsém már iskolás és egyelőre magasan osztályelső, és ez kárpótol mindazért amit itt összeszarva erölködnek ellenem a magadfajták mocskolódó módonezt nem veheted el tőle(m), és nem tehetsz ellene semmit
>>216245441igazi kimbó padzsít posta
>>216245575ez egy újabb hazugság pedofil
>>216245136á tehát akkor te toltad ezeket a pedószarságokat az alacsony T kisfiúkról meg te akartál itt másokat betravítaniakkor hogy nem vagy pedó, ezt magyarázd el nekem!
>>216245337lett új zubbony?
>>216245537beszéljünk meg egy független találkahelyetén nyitott vagyok a dumálásra, csevejre. de az nem úgy működne mint az internetekhabár hidegvérű vagyok, de olyan rég ütöttem már, hogy az első pedózásod fémízű lenne mielőtt lecseng az echoja a tüdődben
mennyire viccesek ezek a pedó őrjöngésfalak? érdemes elolvasni?
>>216241635>ugyanis senki nem említett gyerekeket, nem gyerekek környezetében volt viselve és ha netán véletlenül meg is látta egy gyerek, ártatlanul semmi rosszra nem gondolt, delfint látottegyrészt TE, a pedofil hordtad a pólót. másrészt te magad emlitetted >>216238057>>216238057ITT>nem rontok meg ezzel a pólóviseléssel ártatlan gyerekeket, delfint látnak ittannyira egy átlátszó gusztustalan féreg vagy
>>216245754kb mint amikor egy skizó csöves megállít és elmeséli a teljes élettörténetét, de a lényeg az, hogy adj neki pénzt.
>>216245575>a nagyobbik unokaöcsém már iskolás és egyelőre magasan osztályelső, és ez kárpótol mindazért amit itt összeszarva erölködnek ellenem a magadfajták mocskolódó módon"A mintegy 5000 fős lakosságú település lakosságának a legutóbbi népszámlálás szerint 13,4 százaléka roma. Az iskola tanulói között ez az arány azonban 60-70 százalék. Örkénynek egy óvodája és iskolája van, ahol az elmúlt időszakot a spontán szegregáció jellemezte, azaz mint megannyi vidéki, egyiskolás településen, azok a szülők, akik megtehették, elkezdték gyerekeiket más környékbeli települések, mint a nagyobb Dabas vagy Táborfalva, Pusztavacs magasabb presztízsű iskoláiba hordani. Noha ilyenkor általában nem a nyílt rasszizmus az indok, a háttérben az előítéletek húzódnak. A jelentős roma kisebbséggel rendelkező települések iskolái így „elcigányosodnak”, ami a többi családot is arra ösztönözheti, hogy inkább vigyék a más településen található iskolákba a gyerekeiket – ezzel valósítva meg a de facto szegregációt."
>>216245778a pedofil tényleg nem érti, hogy mi a baj azzal, ha pornót mutogat gyerekeknek?
>>216245682senki sem akar egy retkes pedofil közelébe menni sajnos
>>216245795megint ez a>Benedek meglátogat>kezet fogunk, mint férfi a férfival>beültet a hazugságvizsgálóba>Benedek megállapítja hogy nem vagyok pedofil>nyerek egymillió forintotlázálom?vagy most kitalált valami újat az elmeroggyant?
>>216245638én csakis itteni, 18+ éves szűz buziknak - akinkek valamiért büdös volt minden magyar pina, csak az elérhetetlen sárgák nem jpg formátumban (a fejükben nem is asszociálták azt valós nőkhöz vagy személyes tapaszhtalathoz) - javasoltam, hogy buzuljanak egymással és akkor végre szexelnekha valaki 20-22 éves korában elkeseredettségében nem kúrt le valami csúnyábbat vagy örebbet, vagy nem fejlesztette magát hogy levarrjon egy korabeli elfogadható pinát, az már tényleg csak kifogásokat gyártígy volt ez azzal a kóppal is hogy fehér nő nem kell - nem mintha kipróbált volna egyet isde inkább választott magának egy, a Föld másik oldalán élő népcsoportból, legalább a távolságra tudja fognia saját kudarcaival így kópol ez, és ahelyett, hogy a szexuális frusztrációját csökkentve tapasztalatot gyűjtsön, akár alkalmi csúnyábbakkal vagy öregebekkel, vagy bruteforce alapon összehozni végül egyet a szintje felett, ezt csináljaez pedózik, ez csöpög instagram kurvákra, pedig azt sem tudja hogy a szexet eszik-e vagy isszák
a faszketreces 40 éves gyerektapogató jó szándékú szexuális tanácsokat ad a sárgalázas szüzeknek
>>216241942ja meg a made in abyss gyerekpornótmeg a buzizsákos gyerekpornótazokat most éppen tagadod?egyszer már sikerült beismerni
kimbó imre zsófi kutya buzizsák :s
>>216245928sajnos te az unokaöcsiket kúrtad le "bruteforce alapon" :_(
>>216245928te egy 40 éves incel vagy dehiszenamivel semmi baj nem lenne, csak sajnos pedofil is vagy mellé :(
>>216245887Beninek van jobb dolga, de ha egyszer összefutnánk, biztos nem a helyi értékrendnek megfelelően ülne a lovon. Értelmes ember, irl én sem trollkodok. Szerintem találnánk közös témát, de az biztos nem az ázsiai kurvák lenne vagy a pedózós őrjöngés napi 100 hozzászólásban.Emlékszem amikor el próbáltad adni pedózásnak azt, hogy kapnak az unokaöcsik édességet tanításkor, ha cserébe "együttműködnek". Egy olyan, szubjektív frusztrációdat belekeverve egy ártatlan szóba úgy adtad elő, mintha ennek a kifejezésnek bármilyen szexuális attribútuma lenne. Szinoníma: szófogadás. Az egész célja a nevelés és irányítás. Adhatok én végtelen mennyiségű csokit az unokaöcséimnek, max elhíznak vagy elromlik a foguk. Úgy van értelme, hogy jutalomrendszer elemeként manifesztálod. Motiváció, haszon és én is nyugodtabban alszok, hogy nem csak elkényeztettem őket, de tanultak is. Mint mondtam a nagyobbik már iskolás és osztályelsőnek tűnik. Minden szitkodért kárpótol a valóság.
>számomra fontos volt a befolyás
>>216243700>se időm se energiám nincs mindennap és egésznap itt lenniAH HAHA HAHAHAHA
az megvan, amikor kimbó imre egy osztályteremben ülő tinifiúra nyáladzott, úgy hogy a háttérben egy "10. B" felirat volt?
>>216246186mi van a mustárnak nyalizás nem jött be most megint a beninek fogsz?
>>216246186dehiszen a zsenedek is elküldött a picsába amikor az unokaöcséid taperolásáról beszéltél gyerekrontó
>>216246273na, az nincs
>>216246317https://desuarchive.org/int/thread/204681394/#204682837
>>216246442azt a kurvana ez hogy lesz kimagyarázva, dörmis?a "nekem low t 18 évesnek tűnt" már volt, azt ne mondjad
nyugodjanak békében a berendezési tárgyak a rudis putriban
>>216246557hát hogyan szociopata gaslightolással letagadja az egészet
>>216246599már bokszolja a falat mérgében?
>>216246287ha tényleg olyan értelmes ember mint gondolom, csak adta alátok a lovat, a csordaszellem által a lulzértpersze hogy fontos a befolyásom nagybácsiként, elsődlegesen neveljék és befolyásolják a közvetlen szülei, a rokonai meg másodlagos körbena befolyásolás - nem tudom hogy él a fejetekben - nem egy önnön érdekű vagy szexuális dolog, a nevelés szinonímájaha nem tetszik a szóhasználat és olyat láttok mögé ami nincs is az hagy ne az én problémám legyenfelnőttként a közvetlen és közvetett családi hozzádtartozók felé felelősségel "tartozol" (legalábbis szülőként, nagybácsiként persze opcionális)és a bátyám és felesége a tudtukkal és - már amikor - felügyeletükkel bizalmat kölcsönöznek és tegyük fel ha rászólok az egyik unokaöcsire mert piszkálja a másikat, akkor külön kiemelik, hogy fogadjanak szót, mert nem kapnak sütit vagy csokit...és néha ilyenkor kiveri az aktuális rosszcsont (rendre az idősebb :D) a hisztit, de minimális szigor kell és nem veréssel nevelünk hanem jutalom megvonássalígy irányítasz, befolyásolsz, nevelsz....terelgeted a medrében a szeleburdi gyereketOlyan ez mint egy Bonsai...ha a kezdetektől gondoskodsz róla és formálod, akkor illeszkeni fog az elvárt keretek közé. Ezt viszont lazán kell elképzelni...ez a szülői béta-teszt számomra és aki nem élte meg vagy tapasztalja aktuálisan, nem is tudja miről beszélek. Majd Beni is 1-2 éven belül ebben a cipőben lesz, akarja vagy sem, hisz ha jól rémlik született pár hónapja egy gyereke.
>>216246698nem hiszem mivel a beni egy sikeres üzletember valódi családdalte meg egy 40 éves lúzer csődtömeg vagy aki ai generált cépére hokizik és egyéb pedofil hajlamokkal rendelkezik
pedofil rudisbohóc zsenedeket fenyegeti mert beszólt neki
>>216246698kimbó te miért nyáladzol 16 éves fiúkra?
>>216246739Beni egy oktató és kutatómunkát végző doktorandusz a zürichi egyetemen, nem? Az nem üzletember elsődleges profiljában, de sikeres abban amit csinál és elismerendő, senki nem vitatja el tőle.Rólam meg gondolj amit akarsz, hisz kényelmes neked a nem tudás. Akkor számítana mit gondolsz rólam, ha ismernélek és lennél is valaki, nem csak egy pedózó valaki aki a posztjaival bizony fennakadna a Turing-teszten. Ettől függetlenül nem utállak, max szánlak és nem állít meg a szardobáló csimpánzkampányod, hogy nagybácsiként szeretettel és szenvedéllyel beszéljek arról, hogy pl. milyen trükkökkel lehet a tanulást jutalomrendszer által mókává tenni a gyerekek számára. Néha jó is kiszakadni a felnőttvilágból és játszani velük, sőt énekelni együtt meg ökörködni. Nem egy sikeres üzletember ismérve az biztos. Ha imaget akarsz építeni és ezekről nem beszélsz csak azért, hogy mások ne nézzenek kevesebbnek, akkor egy olyan értékrend fogja körbehatárolni az életedet, ami másokon múlik, kvázi itt /ka/-n vadidegen skizó szüzeken. Inkább maradok "kívülálló lolcow" ebben a formában, köszi. Boldog vagyok és van örömöm az emberi kapcsolataimban.
>>216247115rendben van pedofil gyermekmolesztáló biztiboy
>>216246698arra válaszolj hogy miért akarsz buzulni tizedikes fiúkkal
>>216246912te miért alszol még édesanyáddal egy ágyban felnőtt létedre?találj ki valami jobbat, a tény hogy kizárólag pedó gondolataid vannak, kriminálpszichológiai redflag, erősen...főleg ha nincs rendes szexuális életed, exponenciálisan növelve a deviáns szexuális torzulásokat amiket idővel kiérleltél magadban
>>216247237megint anyázni próbál a 40 éves szűz pedofil cigány :(
>>216247237nem tom pedó, itt nagyon bejött neked a dolog https://desuarchive.org/int/thread/204681394/#204682837
>>216247182dehogy akarok16 éves lány lekúrását is morálisan helytelennek tartanék a koromban, mégha a falu kurvája is és ha nem velem, mással lefekszikmár rég átbillentem szülő-brainbe, de ezt te sztem nem értheted, szociális fejlettség és empátia szükségeltetik hozzá, valamint tapasztalat és idő...vén fasz vagyok
>>216247327vén pedofil vagy az bizonyos
>>216247310>https://desuarchive.org/int/thread/204681394/#204682837na látod random postákat varrsz rám az archívumot túrvaez a zsebmaffiózó/milvókis hülyegyereké lesz feltételezhetőenitt vagy az aljasságod vagy a tudatlanságod ütközik ki, vagy mindkettő
>>216247327>Talán 16 éves csajok lehettek, fehér apatestű chadnak éreztem magamat és tekintve a birtokomban lévő piát meg drogot, simán invitálhattam volna kufircra őket. De holnap meló :C >Szóval olyan 100m-t kísértem őket aztán fordultam vissza, megköszönték a kíséretet. Pedig egy hombár biztonsági őr fizimiskám volt csupa feketében, mégis előlegeztek bizalmat. Ha ma nem is éltem vissza ezzel az apatestű fehérfiú sármommal, legközelebb levarrom az egyik csinos cigánylányt, isten bizony.
>>216247341élőben meg nem ezt mondanád, az bizonyos
>>216247439te sajnos élőben is egy 40 éves csődtömeg gyerekmolesztáló vagy :(
na most asszonnyal van dolgom majd leszek pill
>>216246186bottal sem pedó úr
>>216247511zsófi kutya nem várhat tovább
>>216247393szóval a "low T 18 körüli fiúkat" buzizsákba tenni akaró csak jótanácsokat osztó nagybácsi soha nem nyáladzna undarázs fiúkra, neeem nem sosem
>>216247573felizgat a buzizsák?
>>216247439mert mit csinálnál csicska pedobuzi kimbó
>>216247632téged érdekelnek a tizedikes fiúk, annyi biztos
>>216247407ó bazdmeg, most esik le hogy ezért hisztek biztiőrnek>biztonsági őr fizimiskaez így hirtelen fáj egy picit a maga komikus módján
>>216247745az hogy 40 évesen egy lúzer biztiőr vagy az nyilván szánalmas, de veled a valós probléma azaz hogy kisgyerekekhez vonzódsz
>>216247549vagy jót vagy semmit, amúgy kár a gőzért Tomasza Beni nem ilyen alantas, kicsinyes és ilyen....sanzelizé'
>>216247810>vagy jót vagy semmitez a pedofilokra nem érvényes sajnos :(
>>216247407én az imre fenotípust nem tekintem fehérnek
>>216247745ja meg azért, mert ki a fasz más "dolgozik" még 24/48-as munkarendben
>>216247549dehogynem bendzsielutazol dabasramélyen és tisztelettel egymás szemébe néztekkezet fogtok, mint férfi a férfivalleteszel kétmillió forintot az asztalrakapsz 10-10 percet interjúvolni a bátyókat meg az unokaöcsiketaztán a fonál szent színe előtt kijelented hogy pedó úr valójában feddhetetlen a nap hátralévő részében az anyag és a hullámok mibenlétéről folytattok eszmecserét egy kis herbált pöfögtetvete aztán világnézetváltoztató gondolatokkal megajándékozva hazaindulsz, imre pedig elteszi a kétmillió forintot
>>216247792oookaay?
>>216247860rendben van pedofil biztiboy
>>216247837csak érted azt akarta megmagyarázni hogy neki ESZE ÁGÁBAN SEM VOLT drogokkal a házába csalogatni kiskorúakat
>>216247511nincs asszony egy maganyos kutyabaszo pedofil vagy aki korosan hazudozik az interneten. kibaszottul szanalmas
>>216247856hánynom kell
>>216247845a munkámról, munkahelyemről, hasonlóakról nem osztok meg semmi fontos részletetrég elfogadtam már a javajeet, cnc robotbuzerátor, biztiőr lárpot amit rám varrtok, szóval ne érts félrepersze nem igaz csak hogy tisztázzuk, de ezzel a biztiőrözéssel árnyékboxolsz egy interneten lévő fantomot
>>216247914pofa be asszony, vegyed felfele a térdzoknit
>>216247959oks pedofil biztiboy elhisszük
>>216247914>kutyabaszothe plot thickenskíváncsi vagyok honnan jött az ötlet
>>216247930nem lesz semmidbogarakat fogsz ennikezet fogsz fogni kimbóvalés boldog leszel
>>216247745azért mert azzal próbáltál felvágni hogy te 24/48-as munkarendben dolgozol nem úgy mint a hülye pórokilyen portás- parkolóőr és egyéb rokkantgyugdíjas madárijesztőkön kívül senki nem dolgozik ilyen rendbenén nem tom hogy Volán állomást "őrzöl"-e vagy egy ipari telep sorompóját, de nyilvánvalóan valami ilyen melód vanvolt
>>216247959na szóval akkor miért tagadtad hogy igenis szándékodban állt bedrogozni és megdugni az undarázs cigányokat?
>>216247930>>216247856>>216247549nem mintha kíváncsi lenne erre az igazi Beni, de biztos valami ilyesmit reagálna erre (fb ismerősöm már pár hónapja :))amúgy ügyes próbálkozás, de ha nem nekem akarjátok beadni a Beni lárpot akkor mégis kinek?
>>216247959>lárpaz tényleg lárp volt, csak azért lettél kifigurázva, mert valami indiai halandzsát nyomtál cnc joystickekrőlezt te is tudod, csaj direkt kiforgatod a szavakatsenki sem mondta, hogy cncs lettél volna, pont az a lényeg, hogy semmi közöd hozzá, csak beherbálozva okoskodsz róla
ja meg mert az mjv ősellenséged aki dokszolt is ezt mondta csak akkor még mindenki leszarta
>>216248115nincs semmi mjv megsúgom. egy darab discord ellensége sincs. ezt a perszónáját hónapok óta építi mert haraptok mint légy a szarra. érted hogy azt hiszi hogy egy bábmester és úgy táncoltok ahogy fütyül?
>>216248096oks pedofil biztiboy, ha ez segít ma aludni akkor így van
>>216248096pedó uram dobd el a herbált sok lesz mára
>>216248115mjv egy wannabe nemesis, de egy senki a netrőlő mérges és frusztrált, mert buzerálta a discord safespace szeróját a _befolyásom_vagy legalábbis az, hogy a többiekkel jól elvoltam ő meg nem érezhette magát főnöknekegy napon berédzselt és kidobott, se szavazás se semmi, de persze az ő szervere így le is szaromnéha feljön ide a nyakamba lihegni, mert van némi komplexusa a srácnak, de nem különösebben tartom fontosnakolyan, mintha valaki a tömegben odamenne hozzád a közelbe, hogy odafingjon, aztán elszaladmit lehet az ilyennel kezdeni ugye
>>216248204kurva sokat számít ám hogy pedofil biztiőr vagy pedofil biztosítási alkusz-e így is, úgy is csak egy retek proli pedó aki nem tud máshogy viselkedni mint egy retek proli pedó
>>216248298kivéve hogy már leírtad, hogy azért vágtad ki onnan mert levágták hogy gyerekmolesztáló vagy >>216245635
>>216248263sose leszel certifikált Bábmester™
>>216245635ez a legjobb ezekben a ghost-lárpokbana semmikből jönnek előmost olvasom először, de tök véletlenül pont kéznél vannakamit én írok azt felvállalom, amit linkeltél az meg egy engem mocskoló lárp, bár abból is gyenge mert túl feltűnően pedózza magáta mai trollokban semmi kreativitás, mennyiséggel kompenzálják a minőségetnapi hány kommentben őrjönghetsz és pedózol, fene se követi de nem vagy eredeti, legalább ha mestertroll lennél megemelném a kalapom, de így...
>>216248481oks pedofil biztiboy akit kivágtak a diszkordról, elhisszük hogy nem a te postád
mestertroll vs bábmester
>>216248263maradj ki ebből Tomasz, nem baszogatlak én se téged, a Beni lárp se megy nekedmagadat adod
>>216248540
>>216248504annyira nem bánom, ama discord forgalom harmada az volt, hogy valami Wolfgang szarfétis slave bla bla reddit trollkodás volt ott kibeszélve, hagyva, sőt idővel az lett a csevegések esszenciája ha én vagy más nem beszéltünk...ez digitális Safranek volt a főgóré mjv bff-je, na ő is berágott rám mert kiugrasztottam egy trükkös kérdéssel egy személyes beszélgetés során, hogy mekkora egy számító szociopata lúzerpont olyan megrögzött mint a helyi pedózó Mustárunk...az se lepne meg ha a kettő ugyanaz bár kétlemszóval szarba léptem, letakarítottam a cipőmről és a szar vesztesége aka "kibasztak egy szűk szociopata körbefaszverő discordról" valamiért fájnia kellene nekem vagy lelki sebet kellett volna okoznia, de tk. nem érdekel...sőt remélem némelyik idióta ott ragad örökre, megérdemlik egymást
>>216248718ja tehát kivágtak téged onnan mert rájöttek hogy pedofil vagy, tudjuk ezt írtad le pár hónapja is
>>216248666tudsz te ennél jobbat is rajzolni Tomasz, elmúltál már 12, a Windows XP-s MSPaint is a múlté, ahogy a Genius egér...u-ugye?
>>216248776
>>216248741és neked ennyire fáj a hiányom? hisz itt vagyokitt is odabökhetsz nekem az életben elért anyagi és szexuális sikereiddel, hogy szarul és kevésnek érezzem magamat emiatt egy névtelen ember általtűkön ülök
>>216248837én sosem voltam a debil diszkordon ahonnan kivágtak téged mert ott is levágták rólad hogy egy gyermekmolesztáló vagy (teljesen függetlenül ettől a helytől)
>>216248807alakul, de a bal oldali rajzolt arcszőr robosztus vonalvezetése erősen 400 dpi tier teszkós egér, azért van még hova fejlődniha a dagadt és izzadt mancsod tapadásán nem is, a periférián javíthatnálhol vannak a finom motoros mozgások amik Beni mancsára vallanak? látod már hogy hol gyenge a lárp?most már igen, nekem kell ezt is elmagyaráznom mint egy infantilisnek
>>216248807>>216248922nehogy újat rajzolj, vagy felőlem de...te vagy a főnök
>>216248888abban egyetértünk, hogy az egy debil diszkord csatornakövetkezésképp láthatod, hogy azzal hogy onnan kikerültem nem vesztettem sokat, barátokat vagy mérhető értéket biztos nemjó lett volna pár hülye estén együtt raidelni vagy trollkodni azokkal az állatokkal, de gyenge eresztés volt, semmi akcióval
>>216249133hát annyiból bázisoltak voltak, hogy egy olyan pedofilt mint te még ők is kivetettek maguk közülez így normális
>>216249041>a Puma felirat M betűjén ott a Nina kutya fehér, göndör puli-szőre:3
>>216249133erdekes, onnan kibasztak, itt mindenki baszogat. hany online kozosseg uzott eddig el mert egy elviselhetetlen faszkalap vagy?
imre bohóc műsorát láthatták, függönyt le
>>216249160szarfétis-tűrő deviáns balfaszok 0 morális tartássalakkor lettem kibaszva amikor részegen lelkiztem, sacc/kb. hasonlóan mint most és a "big dick bigger boss" szerverfőnök permabannolt ezért...meg előadta, hogy mivel ő már pár hónapja - állítása szerint - nem ivott, valahogy morális jogarként tartva ezt a kézben tört pálcát felettem, mert én meg bizony néha szeretek jól bebaszni és felrobbantani néha a szart magamban, kiadni a frusztrációt...erre is jó pl. egy troll-tier discord csatiez történt, az hogy tényleg ez volt az oka vagy kifogásként használta ezt és a lokál popularitásomat irigyelte meg...nem számítde úgy vélte, hogy se warning se szavazás, ő a kiskakas a szemétdombonidővel kibújt ezáltal a szög a zsákból, nem egy közösséget akart építeni, hanem valamit amit ural...talán az irl dolgait így kompenzálja, ezt a részét nem vágom pszichológiailag
>>216249351Imre tényleg egy Sodi 2.0, pedofil, alkoholista, beteges hazudozó és még az autipajzs is kicsekkol. Régebben azzal hencegett hogy hogy betrollkodta a sodiforumot mert IP csapdát postázott oda.Lehet Imre is kikerül oda egy nap, úgy tudom szeretik a Sodi védelmezőket ott.
>>216249395ja vágjuk kivágtak onnan mert pedofil vagy, már írtad itt >>216245635
>>216248298jaj de ügyes lárp, hirtelen kivágtak és nem tudsz mutatni újfent semmi bizonyítékot