[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / r / s / t / u / v / vg / vm / vmg / vr / vrpg / vst / w / wg] [i / ic] [r9k / s4s / vip] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / pw / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / vt / wsg / wsr / x / xs] [Settings] [Search] [Mobile] [Home]
Board
Settings Mobile Home
/int/ - International

Thread archived.
You cannot reply anymore.

[Advertise on 4chan]

File: alma.gif (49 KB, 368x349)
49 KB
49 KB GIF
kurva anyátok
>>
>>216228118
kurwa
>>
>>216228854
kurva
>>
cigány fonál
>>
Így válogatnak a települések a beköltözők közül: térképre vittük az összes önazonossági rendeletet
>>
IM A PIG
A SHITPIG
>>
File: 1603846056686.gif (368 KB, 380x298)
368 KB
368 KB GIF
Csak sikerült megtalálni amit kerestem
https://www.youtube.com/watch?v=IT-u5BIvAB8
>>
File: IMG_2025 2.jpg (915 KB, 4096x2731)
915 KB
915 KB JPG
jöhet
>>
>>>/wsg/6012034
egy 15 évvel ezelőtti elméletemet kezdik megközelíteni, miszerint vektorokat kommunikálnak egymással a madarak, remélem a neurális hálókat edzik majd kontrollált környezetben csiripelő madarakkal és kibogozzák végül belőle az adatokat
>>
>>216232758
az én elméletem szerint egy mosdatlan büdös pedofil vagy
>>
krétaszippantás és unokaöcsikkel buzizsák
>>
>>216233015
>>216232979
>ennyi maradt egy döglődő fonál gyászindulójaként :C
>>
>>216232290
0:24-nél van egy zongoraelütés, trükkös crossmixszel szerintem belejavítok
>>
>>216232290
>>216233163
kb. 0:48.75-nél meg egy zongoraleütés egy hangyafasznyit csúszik, viszont ez a tökéletlenség jól áll neki
>>
>>216233163
>belejavítok
Nem fogsz semmit se csinálni, mert egy alkoholista pedofil vagy
>>
>>216232758
na jó ez csali. annak elég fasza
amúgy érdekelne, hogy szerinted egy vektor micsoda
>>
>>216233630
nem az első rodeóm, inverz flatbellel veszem le a hangot és ugyanakkor a megfelelően játszott részt meg kissé szélesített flatbell amplitúdóval játszom vissza (ügyelve hogy nem lineárisan érzékeljük a hangerőváltozást)
ezzel kicsit játszani kell hogy tökéletes legyen, de van időm
Őskövület Goldwave-vel vágom és alakítom ki a samplet, aztán más szoftverben meg a helyére rakom és igazítom
meg talán csinálok egy variált bassboost verziót, mert az eredeti eleje nagyon testetlen (mélyhang-hiányos)
te meg egy kesergő senki maradsz
>>
>nem az első rodeóm, inverz flatbellel veszem le a hangot és ugyanakkor a megfelelően játszott részt meg kissé szélesített flatbell amplitúdóval játszom vissza (ügyelve hogy nem lineárisan érzékeljük a hangerőváltozást)
ezzel kicsit játszani kell hogy tökéletes legyen, de van időm
Őskövület Goldwave-vel vágom és alakítom ki a samplet, aztán más szoftverben meg a helyére rakom és igazítom
meg talán csinálok egy variált bassboost verziót, mert az eredeti eleje nagyon testetlen (mélyhang-hiányos)
te meg egy kesergő senki maradsz
>>
>>216233702
nézd szerintem relativisztikus vektort használnak, figyelmeztetésre vagy tájékoztatásra (veszély vagy és élelemforrás)
van madár amelyik buta módon közli, lásd a fácán amikor felrepül (amikor megközelíti a kutyám), hangot ad, de abban csak annyi az információ, hogy "veszély-veszély"
ellenben az itt linkelt cucc
>>>/wsg/6012034
esélyesen tartalmaz vektorokat (irány minimum, de talán távolság is)
a madarak köztudottan egységesen érzik a mágneses pólusok irányát, úgy tájékozódnak
egy másik madár számára tudottak a következők:
a mágneses irány, a másik madárhang forrása, távolsága, meg maga az üzenet
ahogy létrehozza az üzenetet, a madár a fejét forgatja, de nem azért hogy más irányba is eljusson a hang mert ez baromság....azért forgatja a fejét mert éppen leírja a látottakat, ezt komponálja üzenetté
kissé felületesen és szakmaiatlanul írom le a dolgot, de szerintem érted miről van szó...ezt már 15 éve sejtem (komoly LSA trip eredményeként), na meg a Jega - Doric is adott némi inspirációt az ötlethez
>>
>>216233877
nem ezt kérdeztem
MI
EGY
VEKTOR
>>
na ez nagyon be van baszva és még nincs dél lmao
>>
>>216233877
*távolság = hossz(vektor)
szóval tudja a vevő hogy merről jön a hang, tudja a mágneses polarizációt (ezáltal mint egy iránytű tök mindegy merre nézett az üzenetküldő madár, annak dallama a mágneses irányhoz relatíve közli az irányt)
>>
>>216233896
>nem értem miről van szó szóval kizárásos alapon be lehet baszva, mert csak ezt a magyarázatot ismerem lmao
köszönjük a témához való értékes hozzáböfögést
amit leírtam az egy 15 évvel ezelőtti feltételezésem és tudományosan cáfolatot nem találtam, viszont apró megerősítéseket igen
>>
>>216233889
ő a főgonosz a grúban
és ne kiabálj mert szájon verlek
>>
>>216233953
kussoljá alkesz pedógeci
>>
>>216233955
HOGYNE HOGYNE
MI
EGY
VEKTOR
>>
>>216233953
Az a baj ha tényleg rendőr volnál akkor se érdekelne senkit se egyik “tudományos” “elméleted” se.
De te sajnos egy alkoholista portás/biztonsági őr vagy.
>>
>>216233889
egy tetszőleges dimenziójú érték, vagy kezdeti és végponttal kifejezve (kezdő n db koordináta, vég n db koordináta), vagy szöggel és sugárral kifejezve, ahol a kezdőpontot a hang forrása adja, aztán n-1 db szöggel és egy sugárral van kifejezve (evidens hogy az utóbbit használják a madarak egy relativisztikus rendszerben). Vagy persze bemásolhatom a netről a beseggelhető definíciót amit kurvára nem tudok már szó szerint, de érteni kell a dolgot és nem a magoltakat visszaböfögni imho.
>>
>>216234046
* ahol a kezdőpontot a hang forrása adja a fenti példában
>>
továbbá logikus hogy azért komplex a madárének a többi állat kommunikációjához képest,mert ők nem a földön járnak kizárólagosan, hanem 3D-ben kell kifejezni a veszély vagy forrás irányát és távolságát
ugyanez a komplexitás jelen van a fejlettebb tengeri élőlényeknél is
véletlen? aligha
>>
>>216234046
neked csak egy szaros érettségid van alkoholista pedofil
>>
>>216234129
még annyi se, 8 általános:
4 első és 4 második osztály!
vicces ahogy a sötétben tapogatóztok látatlanban
ha egy téma magas neked vagy nem érdekel, te egyből a komplexusaidból fakadóan hápogsz az interneten mint egy habzószájú nyugger? :D mert okosat nem sikerült hozzászólnod eddig
>>
>>216233997
lenn az utcán nincsen szerelem
lenn az utcán nincsen kegyelem
lenn az utcán élnekfiatalokésgyerekek
>>
esetleg ha valakit mint talán kórházanont érdekli a téma, elfogadok logikus cáfolatokat is vagy meglátásokat hogy hol hibázhat a felvetésem, azzal legalább jutunk 1-ről a 2-re
>>
Csak tudnám ha ekkora zseni vagy akkor miért egy fűtetlen bódéban baszod a rezet egész nap portásként
>>
>>216234240
nem így van, de nincs miért bizonygatnom a létem minden szegletét ezért marad számodra ez a szintű spekuláció, már rég megszoktam
a buta ember számon kér, személyeskedik de hogy értelmesen hozzászóljon a témához az már nem megy neki
ez nagyon távol áll attól a bizalmi vagy kiérdemelt helyzettől, hogy megtiszteljek mást az ilyen személyes adatokkal
>>
>>216234240
amúgy meg nem attól lesz valaki zseni, hogy feltesz egy jó kérdést, hanem hogy talál rá magyarázatot is, de ez egy rögös út, talán falba ütközök vagy végül egyenesen megcáfolom az elméletemet
ez egy ilyen bicikli és én tekerem
>>
érdekesség:
Harmonic sounds are a fundamental component of bird vocalizations, with the harmonics (overtones) modifying the sound's timbre and quality. These harmonics are a result of the bird's vocal anatomy and the filtering effect of its vocal tract, with the pattern and intensity of harmonics being crucial for species identification, individual recognition, and communication. However, the relationship isn't always a direct one-to-one comparison with human music; while some birdsong has been shown to share mathematical qualities with harmonic series, the role of harmonics in birdsong is primarily functional for the birds themselves.

vajon miért harmonikusak a madárhangok? biztos nem a szépérzék miatt, hanem inkább matematikai vonatkozása van az egésznek, ergo precíz adattovábbítási okokból
>>
File: ereccccsegi.png (290 KB, 431x438)
290 KB
290 KB PNG
Pedofil éreccségi
>>
>>216234742
feltöltötte az érettségijét diszkordra?
ott is bizonygatnia kellett, hogy nem retardált?
>>
File: birb.png (45 KB, 692x487)
45 KB
45 KB PNG
>>
>>216234742
>matematika 99% közép
>informatika 70% jeles
és is a pofám, hogy nem magoltam be a bitműveleteket vagy hogy nem volt merszem az emelt matekhoz
ez volt 21 éve
>>
>>216234786
abszolút retardált ez az ember
>>
>>216234786
nem, ott is ilyen témához nem röfögők személyeskednek meg számonkérnek és anno egyszer megunhattam
ezeknek a véglényeknek ennyijük sincs, a felsőoktatási dokumentumokat meg nyilván nem osztottam meg, ez is határeset self-doxx a mai fejjel
a durva az itt, hogy egyesek ilyen megszállottak másokkal kapcsolatban, az ő teljesítményük az hogy másra mutogatva próbálnak flexelni, de róluk meg semmit nem tudunk
a képen az az én érettségim, felvállalom, ez van
>>
felsőoktatási dokumentumok őrbódé és gulyáskrémes faszketrec
>>
töriből simán megbuktam volna ha a 2. VH-t húzom és engedik a számológép használatát (na jó az se kellett volna :D)
>>
>>216234923
>a felsőoktatási dokumentumokat meg nyilván nem osztottam meg
nyilván, mert az egyetemet már nem sikerült elvégezni
>>
mivan keembo megtalaltad te is az alabbi videot?

https://youtu.be/hCQCP-5g5bo?si=KSdtxO037BrLpnkY
>>
amúgy a matek -1%-ot is megvétóztam, mert a kérdés fogalmazása alapján a válaszom helyes volt, szerintem nem körültekintően fogalmazták meg
(a helyes választ tartalmazta a válaszom, de egy általuk vélt helytelent is), valami felfüggesztett lámpa, búra szöge, felfüggesztés magassága, megvilágított terület volt a kérdés
meg anno az infó "írásbelin/gyakorlaton" a lekódolt algoritmus nem úgy számolt, hogy láncban van az adat - azt hiszem vmi DNS szekvencia de tökmindegy minek nevezzük és n kapcsolat helyett n-1-et feltételeztem a láncszemek között, na meg a bitműveletek amiket kurvára elhanyagoltam
ott buktam pontokat
de szóbeli számteken a számrendszereket húztam és ha értékelik a poénokat, megkapom az 5-öst
magamat idézem: "A civilizáció hajnalán az emberek azért választották a 10-es számrendszert, mert az volt a LEGKÉZENFEKVŐBB."
A vizsgáztatók delight-módban nevettek és nekem csak utólag esett le hogy poént mondtam, mert izgultam mint a szar. :D
>>
>>216235075
nope, de mindjárt megnézem
mint fentebb mondtam 15 éve van ez az elméletem, régi irces (freenode) #magyarchan logokban biztos fellelhető
>>
>>216235123
>>216235149
te ilyenkor am mit fogyasztasz amikor a 15+ evvel ezelotti erettsegieredmenyt magyarazod kozben meg larpolod az okosembert? ez alkoholmamor vagy ciganykristaly?
>>
>>216235075
ez gyk. egy utánozó madárral visszamondatott vokális adatfolyam, nem? a mimikri azért eléggé tág az állatvilágban, mögöttes logikát nélkülöz
amire én gondoltam az egy egységes kommunikációs rendszer a madarak között
>>
>>216234956
ez nem is felsőoktatás
>>
>>216235245
hat ezt neked kell tudnod. eleg nagy madar vagy. erted a tobbi mit csipog?
>>
>>216235220
én nem lárpolok semmit, annak vélsz aminek akarsz
magamat nem neveztem okosnak vagy okosabbnak itt akárkinél
ez rajtad áll, a te komplexusod kisarjadása
rád bízom amúgy, tippelj mit fogyasztok (úgy is mindegy mit mondok ezek szerint, szelektíven tekinted igazságnak vagy hazugságnak azt amit megosztok magamról, hogy a sánta narratívádat és spekulációidat alátámaszd)
>>
>>216235271
nem, de szerintem "bruteforceolható" a megértése neurális hálókkal, rögzített és dokumentált környezettel és adatgyűjtéssel, trainelhető erre neurális háló hogy kibogozza mi mit jelent
szerintem az eszközök és a lehetőség adott rá
>>
>>216235290
az nem vélt, hanem tudott, hogy egy pedofil vagy
a discord kispajtásaid is ezért utáltak ki maguk közül, mert grúmermezőnek hitted a diszkordot
>>
File: IMG_2027 2.jpg (213 KB, 1537x2048)
213 KB
213 KB JPG
drága Jomi
>>
>>216235290
a larp implikalja hogy senki se gondol okosnak, csak okoskodsz. amit irsz azt ugy lehet valosagnak tekinteni mint amikor sodi blogol. amugy tuti valami herbalt szivsz te mocsok
>>
>>216235321
>szerintem az eszközök és a lehetőség adott rá
ismerős ez a szófordulat
ja, igen:

>Ugye a lehetőségek adottak, az automatizálás adott. Amíg meg a rizsspam, addig megy a jelentgetés. Aztán talán megunom és rangebannoltatom az ország nagy részét, nekem ez potom pénzbe kerül, pláne ilyen új ügyfeles kedvezményekkel, automatizálhatósággal, a captcha mára meg gyakorlatilag egy vicc, 2080 Ti-n CUDA-ra optimalizálva millisecs()-el mérhető csak a fejtési idő, 1 másodperc alatti. Szóval igen, spameljétek csak a rizst :D amíg meg nem unom
>>
>>216235321
jajj kuss már krindzs gyerektapizó
>>
>>216235269
azt meghagyom spekulációnak, az a probléma hogy akármit takarok ki a diplomából, a papír háttérmintájáról felismerhető, vagy ha túl sokat takarok ki akkor meg úgy is fake-nek lesz címkézve
de nekem nem fáj ha nem látnak mögém egy olyan papírt, amire nincs sok szükségem amúgy is
nem fontos hogy bizonyítsak nektek
ezen felülkerekedve remélem visszatérhetünk a madártémához, mert az legalább nem rólam szól, épp csak az én felvetésem
>>
>>216235432
nem is te postáztad ide, pedofil
vagy magadat hívtad pedofilnak? >>216234742
>>
na ez történik amikor a gyerektapizó beherbálozva megnéz egy kurzgesagt videót
>>
ezoterikus felsőoktatási dokumentumok turkálós ballonkabát kőbambi és molesztálás
>>
>>216235392
>adott lehetőségek
te tényleg ennyire bolond lennél?
>>216235405
ez van, megy a lárpra mutogatás, személyeskedés
véletlenül se szólalnának meg a témában mert kiderülne milyen ostobák, ez megy a politikai facebookos pöcegödörben is, ez az a színvonal
>>
>>216235462
akkora egy krindzs idióta ez az ember és egyszerűen képtelen felfogni hogy nincs az itteni postások értelmi szintjén
>>
Isten óvjon minket a gondolkozni ráérő magukat okosnak képzelő agyacskáktól
ezeknél nincs rosszabb
legfeljebb, ha még pedofilok is mellé
>>
>>216235462
az a te színvonalad, dedós vizualizációval elmagyarázni az 1+1=2-t
>>
>>216235432
>diploma nem all rendelkezesre
ujabb pont a sodibingoban
>>
>>216234888
vezetéknevet nem tervezed postázni sose?
>>
>>216235521
esetleg azért, hogy igazán odavágj nekem: felszólalnál a témában is, hogy mekkora hülye vagyok a felvetéssel, vagy marad a lárpolt, feszengős és terelős személyeskedés amit már megszokhattunk? szerinted miért hülyeség a felvetés hogy a madarak relativisztikus vektorokat kódolnak az énekükben?
>>
>>216235582
pedofilokkal nem beszelgetunk
>>
>>216235553
az megvolt, Károlyi
és igen, a nagykárolyi származású károlyik, fekete seregben felmenővel, valószínűsíthető származással egészen Kond vezérig (az a Kond)
de egyrészt süket fülekre talált, másrészt egy részéig a múlt legtávolabbi szegletében tényleg csak spekuláció és nem bizonyítható
de amúgy leszarom a származást, csak nagyon szarbőröztek a pattanásos zsidó gyerekek és beoltottam őket a valósággal, ők provokálták ki
nem az számít honnan jöttél hanem hogy hová tartasz, de ezek a véglények fel se fogják ezeket a szavakat
>>
>>216235620
hát ahogy hozzámszóltál az állításod még igaz marad, de nem zárja ki a lehetőségét
ki tudja ki mással beszélgetsz
>>
>>216235649
te frankón saját magadat doxxoltad most bebaszva?
>>
File: pajeet word diarrhea.png (182 KB, 1170x517)
182 KB
182 KB PNG
>>216235536
okés gyerektapizó
>>
>>216235714
most? ennyire újbuzi nem lehetsz
én kezdetek óta felvállalom magamat
a külsőt, családot, kutyát
az anyagi részleteket meg a munkámat nem, így láttam jónak
>>
>>216235752
nyugi már faszketrec keembo
>>
File: 1743604273854913.gif (990 KB, 220x239)
990 KB
990 KB GIF
>>
>>216235715
a szüzeket nem úgy írom, kötőjel előtt nincs szóköz, meg amúgy is egy szósaláta az egész
ez egy jó indulattal közepes lárp, ahogy látom másfél évvel ezelőttről
azért nem semmi hogy minden postát így észben tartasz, de talán ez okozza a fejedben a galibát is
>>
>>216235774
most hogy sokadszorra nem tudtál a madaras vektorkommunikációs témához szólni, deviáns szexuális címkékkel illetsz
ez rajtad van, én még mindig várom naívan hogy értelmesen hozzá is tudsz szólni a témához a köpködés mellett, itt a nyitott lehetőségablak
>>
>>216234046
másold be kíváncsi vagyok mit másolsz be
általános iskolai fogalmad arról, hogy egy vektor mi
ömm
>>
>>216235798
>meg amúgy is egy szósaláta az egész
hát ezt jól látod, az a postád is olyan minőségű mint a többi halandzsa, amit ide szoktál fosni
>>
>>216235841
hát mivel köztudottan gyerektapizó vagy ne várd azt, hogy bárki is elkezdjen veled unironikusan beszélgetni
>>
>>216235858
iránya és hossza van, fentebb kifejtettem, hogy mik határozhatnak meg egy vektort
az együgyűséged egy alapfogalom szó szerinti definíciójához ragaszkodva megint csak azt sugallja, hogy te is olyan vagy mint ez a másik 1-2 véglény
ha érdekel a téma és nyitott vagy, nem akadsz fent ezen
leírtam, hogy egy kezdőpont, n-1 szög és a rádiusz meghatároz egy vektort n dimenzióban, vagy ha nagyon statikusak akarunk lenni akkor a kezdeti és végpont n db koordinátájából kiszámolható ugyanez egy n dimenziós rendszerben
a radiális megközelítést preferálom, főleg a fenti téma miatt
a hangforrás megadja a kezdő pontot a térben ahogy lekommunikálja az ő origójából a megfigyelt dolgok távolságát és irányát
>>
>>216235649
>nem az számít honnan jöttél hanem hogy hová tartasz
te hova tartasz 40 éves alkoholista incel biztiőrként?
>>
>>216235715
>a logikai többdimenziós sík XD
ja bocs nem is, több dimenziós, mert írni se tud
>>
>>216235993
hogyan szoktad a heti alkoholszükségleted beszerezni? mindig más boltba mész hogy ne legyen ciki hogy mennyit veszel? vagy már nem érdekel?
>>
>>216235941
azóta is jön a TEK
kíváncsi vagyok hányszor törölted bele az ingujjadba a taknyodat amíg vártál arra
>>
>>216236036
tényleg pedofil hol is dolgozol?
vámos vagy? smasszer? mit akartál beadni a fonálnak azzal a kopott munkásdzsekivel?
>>
File: 1596591011176.gif (1.86 MB, 228x170)
1.86 MB
1.86 MB GIF
>>216236012
most villantottad meg, hogy milyen buta vagy
képzelj el egy térben csavart szalagot
a maga vonatkozásában 2 dimenziós, mégis 2-nél több dimenzióban manifesztálódik
síkok a 3D-s térben is léteznek, te nagyon balfasz, fordítva nem működne
n+1 dimenziós objektum nem tud egészében manifesztálódni n dimenzióban
viszont n-1 dimenziós objektum tud n dimenzióban
szóval aláírtad a magad szellemi szegénységi bizonyítványodat ezzel, és fel se fogod (hanem ezt tálalod intellektuális offenzívaként, extra lol)
>>
File: IMG_20250209_184755.jpg (1.07 MB, 3880x5184)
1.07 MB
1.07 MB JPG
pofám mikor bebaszva beherbálozva intelektuájis ofenzivát indítok 4chanen a windóz7emről a kissobából
>>
csak azért mert a korlátoltságod miatt nem értesz valamit, még nem lesz hülyeség
mintha kinyilatkoztatnád, hogy az intelligencia csúcsát elérted és onnan nincs feljebb, nincs szükség megértésre
kb. ezzel ekvivalens ez a gyenge, kocsmaproli hozzáállás
>>
>>216236102
ha nem te írtad azt a postát, akkor miért véded ennyire annak a szósalátának az értelmességét pedó
>>
>>216236102
erre a reakcióképre emlékszem
ezt az "én tökre nem a dabasi pedó vagyok" ufóhívó twinkkergető buzi szokta postázni
>>
szakközepes fizikatanárnak ímélírás és befolyás
>>
>>216236179
egy dolog, hogy felfogom az olvasottakat meg más dolog hogy én gyártottam
az egyik nem következik a másikból kizárólagos módon, ezt felfoghatnád
nem védem amúgy ha annak is vetted, a tudatlanságodra mutattam rá
>>216236148
>POV_170cm-es_szűz_vagy.jpg
>>
>>216235993
>iránya és hossza van, fentebb kifejtettem, hogy mik határozhatnak meg egy vektort
NEM
BALFASZ
NEM
semmi közöd hozzá, nagyon szomorú. nagyon szomorú
>>
>>216235649
>nem az számít honnan jöttél hanem hogy hová tartasz
a kis zsákfaludban fogsz magányosan megdögleni májzsugorban és a kutyád megeszi a hulládat
>>
>>216236236
mekkora egy gaslighter pedó vagy te kimbószar
>>
>>216235649
miért kínálgatsz drogot undarázs lányoknak?
>>
>>216236236
ó ne ne ne most tényleg megpróbálod kimagyarázni, pedofil?
>>
>>216236148
>pov: unokaöcsi vagy és éppen elveszted a szüzességed
>>
imike mit szólna apád ha tudná mivel töltöd az időt a másik szobában?
>>
File: 1604353571270.gif (481 KB, 768x576)
481 KB
481 KB GIF
>>216236254
2/10 mert capslockoltál
igazából alapfogalmak ezek, rendesen körülírtam - éppcsak nem tankönyvi szó szerinti módon
az volt a terv hogy te belásd: megértem a koncepciót, nem bámásoltam vagy magoltam
de te komolyan olyan alap dolgokon próbálsz vesszőt törni rajtam mint a vektor? hajrá :D
de a témához látványosan nem tud senki hozzászólni, igazából ez az egy szomorúság ma számomra, reménykedtem hogy van itt okos és kreatív ember
komplexusos projektáló balfaszok, azok vannak itt
hogy hozzászóljon valaki a madarak geomagnetikus orientációjához, 3D-s életterükhöz, ennek megfelelően komplex kommunikációjához (lásd pl. dzsungelek ahol 10 m-ig nem látsz, de a hang terjed, millió évek alatt a hang viabilis és domináns kommunikáció lett), etc. etc.
semmi baszod :C azt hittem ez legalább gondolati szinten inspirál majd itt valakit, hisz lárpolják az értelmiséget
>>>/wsg/6012034
de ahogy látom az értelemnek itt nyoma sincs valós időben, max papíron - amit lehet hogy csak lárpolnak
a puding próbája az evés, ez volt a puding és ti majom módjára dobáljátok mint a fekáliát
ez lett ebből a témából: személyeskedés, számonkérés, a derail legkisarkított formája
általában életbarát dolog a szarba magot ültetni ami végül burjánzik, de itt túl savas a PH
és ezért a szál olyan, amilyen: miattatok
>>
File: IMG_2029 2.jpg (222 KB, 1537x2048)
222 KB
222 KB JPG
>>216236266
inkább a börtönben fog valami bázisolt igazságtevő cellatárs keze által
>>
>>216236368
ilyenkor biztos az a duma hogy a dogecoin portfolióját kezeli
>>
még két hét és milliomos lesz belőle
>>
File: magyarpeter.jpg (44 KB, 960x877)
44 KB
44 KB JPG
>>
>>216236520
szia röfi
>>
>>216236484
ó ha tudnád :)
>>
>>216236630
lol pedó hagyjuk már
inkább a buzizsákos low T 16-18 körüli twink fétisedről mesélj
>>
File: IMG_2033 2.jpg (273 KB, 1366x2048)
273 KB
273 KB JPG
finom a virág, Momó?
>>
>>216236630
ha annyira van pénzed, miért mások levedlett szarjait veszed az örkényi turiban?
>>
van pár projektem a neurális hálózatokat érintőlegesen, a legújabb a madaras, épp csak most fogalmazom meg
de több futószalagon szállított anyag és összeállítás által csomagokat készít egy szerkezet, fémdetektorok eltérő szögű mágnesás mátrixát alkotva trainelődik - illetve még nem - de folyamatvan a tárgyalás erre a projektre
nextgen fémdetektort fogunk fejleszteni...igazából bekaphatjátok :D el se hinnétek de nem szivárogtathatok most (még) ezügyben
>>
File: G33j65fXUAAqLu9[1].jpg (532 KB, 2703x4096)
532 KB
532 KB JPG
>>216236690
miért eszik meg?
>>
>>216236728
pötyögni bebaszva a csetdzsípítíbe mer nem beszél veled senki nem minősül 2neurális hálózati projektnek" imibácsi
>>
ennyire leépíti a herbál egy anyabaszó agyát
>>
>>216236820
a te véleményed nem akadályoz, gondolj csak amit akarsz
>>
>részeges elmebeteg dölöngél a pusztában sípoló hangokat ad ki a szájával mintha fémdetektorozna *bvíííuuuuuuúúúú*
>arra jár két idegen
>"figyeld már mit csinál az az elmebeteg?"
>hagyjad ne menj közel az a részeges Imre, tudod az a pedofil
>>
File: IMG_2037 2.jpg (327 KB, 960x540)
327 KB
327 KB JPG
>>216236755
hogy mézet készítsenek
>>
>>216236847
most képzeld el baszdmeg
ez így éli az életét már több mint 10 éve
lenyomja a 8 általános melóját aztán jön haza a nyomorba és bebaszva irogat egész nap bárhova amíg ki nem basszák
>>
>>216236389
rettenetesen tudatlan és magabiztos vagy imiúr
borzalmasan triviális az ömlengésed és az alapvető természettudományos műveltséged is hiányzik
megsúgom: bármilyen kicsit is matematikailag művelt hobbistának többet kéne tudnia
legalább 3b1b linalg sorozatát megnéznéd és aztán hallucinálnál
de nem
csak a szófosás mindig
>>
File: károlyi.jpg (1.36 MB, 3142x1624)
1.36 MB
1.36 MB JPG
>>216235649
na igen, valóban elképesztő a hasonlóság a Kaplony nemzetségből eredő nagy-károlyi gróf Károlyi család ma élő leszármazottai és K. Imre családtagjai között...
>>
>>216236847
>nem tudsz hozzászólni a felvetett témához
>izzadsz
>beposztolod az érettségijét mint látszólagos tust a küzdelemben
>>216234742
>matek 99%
>infó emelt 70%, 18 éve
>nem volt elég effektív
>mit lehet tenni, pedofilozni kell
>nevezzük minimálbéresnek, hátha akkor csorbul a szavahihetősége
>bizonyíték nem is kell, elég a vád
>tovább izzadunk
>mit is szóljunk hozzá a most futó témához hogy megmutassuk: mi is vagyunk valakik
>tudom már: retardáltnak és pedofilnak nevezzük, slussz-passz
>mit számít hogy igaz, dudetrustme.com-on regisztráltam mint certifikált szűz
>gurul tovább a lavina
>számonkérnek
>no U, haha megvagy PEDOFIL én nyertem
>ne, a büdös pedofil éli tovább az életét, ideje kiadni mindent amit szerintem tudok: az élőhelyét, a családi és anyagi helyzetét, minden úgy van ahogy vélem, nincs gáz, mentve az ügy
>a keembo leszarja a fejed és intellektuálisan kioszt
>"hogyan ne legyen szánalmas".kóp.cfg
itt tartunk
>>
>>216237022
A SZÍPCSALÁD
>>
mit vergődik az elmeháborodott pedofil alkoholista azt a kurva
>>
>>216237022
a bal oldaliakat nem ismerem, de önmagáért beszél, hogy te szociopata módon montázsokat szerkesztesz hogy érvényesülj egy olyan relativisztikus közegben és témában, ahol amúgy a személyes gondolataiddal és intellektusoddal labdába nem rúgnál
a jobb oldali képet is én osztottam meg
szóval te azt adod hozzá a témához amit én osztottam meg, csak mert nem szégyellem hogy nem 10/10-es mindenki
neked ennyi maradt
ezen pörögsz, ezen szerkesztesz képet, ezért túrod az archívumot (pedig mindenkinek nyilvános volt ez)
>>
File: 1758224948480.jpg (47 KB, 402x465)
47 KB
47 KB JPG
>*bvíjúuúúúúú* *pi* *pi* *pi* *pi*
>azta kincset találtam ez 3 egész söröskupak, gazdag lettem!
>*beleszippant a herbálos cigibe*
>>
>>216237163
kevés az hogy te címkézed a magad szubjektív frusztrált megítéléseddel a történteket, ez a fajta szuggesszív címkézés csak a hozzád hasonszőrű gyenge elméjű emberekre fog hatni, azok nem érdekelnek
az értelmes emberek ezen átlapoznak
>>
>>216237213
veled ellentétben én nem más módosított fényképével próbálom érvényesíteni a mondanivalómat
de tudod az a rőhej, hogy vszleg az összefirkált formámban is szebb vagyok mint te, nem hiába nem hencegsz önmagaddal
szóval szép öngól
>>
>>216236728
alany állitmány a kurva anyád. megint szósalátázol bebaszva te elmebeteg.
>>
>>216236728
aztán ne csodálkozz, ha B*n*d*k ellopja a millió dolláros ötleteidet
>>
ez amúgy egy nyílt szemantikájú 4D sakk amúgy
az utálóim rajtam pörögve őrjöngenek, maldingolnak
én meg élem az életemet és néha megosztok valamit magamról
>>
>>216237213
Imre miért visel kipát a képen? sábeszgójkodik is a biztiörködés mellett?
>>
>>216237300
az említett dolgokkal elkésett, de nem mondhatok nevet hogy ki a befektető, ő már intézkedett
>>
>>216237332
oké pedofil, kisgyerekkel fajtalankodó biztiboy
>>
>>216237349
hát a származása okán viseli
>>
>>216237349
az egy eröltetett AI szar, valaki nem csak lementett rólam egy képet, de annyira gyulladt a picsája mivel engem intellektusban és párbeszédben nem tud leverni, az AI generált csúnyításra szorítkozik a játékterülete
>>
File: IMG_20251027_142513.jpg (68 KB, 303x422)
68 KB
68 KB JPG
az ai amúgy rendes volt mert eltávolította ezt a zsidó karvaj orrot
>>
>>216237356
jaja azért irod ezeket a sorokat apád házából mert valójában a fél VC világ a te elmebeteg szósalátáid akarják hallgatni. másnap kitisztulva szoktad szégyellni ezeket a gyermeteg hazugságokat?
>>
mennyire szánalmas ez ugye intellektuálisan, AI képmódosítással próbálja - nem hogy érvényesíteni az igazát egy adott folyó témában, hanem külső jegyeket ezáltal torzítva érvényesülni egy vitában
mert ha számon kérem egy párbeszédben, kakukkol, néma marad, terel és személyeskedik
ez történt a madaras témával is, ő kezdte a személyeskedést
ezt a spektrumát ismeri a vitának, nem többet
intelligencia vagy common sense hogy a témához szóljon? hírből sem hallotta
a történtek magukért beszélnek
>>
>>216237467
íme a példa, amúgy eléggé átlagos fajankó arcnak tartom a sajátomat hogy ne szégyelljem
ez vagyok én
>>
File: decopy.jpg (780 KB, 3064x2920)
780 KB
780 KB JPG
>>216237389
>az egy eröltetett AI szar
hmm
>>
>>216237531
nem is azt kell szégyellni hanem azt hogy pedofil vagy
na meg 40 évesen egy csöves biztiőrnek lenni sem túl vállalható
>>
>>216237502
semmi sem szánalmasabb mint az itteni larpod
>>
>>216237550
az eredetit innen mentették le, szóval túrd csak az archívumot és megtalálod
>>
File: szül.jpg (715 KB, 1680x1296)
715 KB
715 KB JPG
mikor ez a kép készült gondoltad hogy idáig jutsz 10 év múlva imike?
>>
>>216237616
ezt a fotót nagyon szeretem, a tesóimmal vagyok rajta
neked csak ez marad
mivel a témához nem tudtál aktuálisan hozzászólni, rekurzíve személyeskedésbe torkollik ez, de olyan szemkötős módon az általad antiszoc módon, hogy ezt a fotót is valami abnormálisnak tartod, nem csak poénnak tesók között
ennyire üres vagy, nincs személyiséged, más életének mozzanatIaiból építkezve próbálsz itt megnyilvánulni
de ezt tudtuk eddig is
egy senki vagy
én meg csak egy látszólagos átlagjóska relatíve disturbív és formabontó gondolatokkal
ennyi, ez történik
>>
>>216237713
kérdésre válaszoljál alkoholista
>>
File: dolphy.jpg (42 KB, 256x256)
42 KB
42 KB JPG
>>216237713
ja amúgy a delfin-pinás selfmaede nyomtatott pólóm volt rajtam, a maga nevében vicces
(sokáig viseltem publikusan, jó ha 200-ból 1 embernek esik le :D)
az önmagában egy szociális kísérlet volt, hogy viseltem
>>
>>216237386
á, szerintem turizta (ahogy a "katonai" munkásdzsekijét is)
>>
File: dolphy.jpg (34 KB, 256x256)
34 KB
34 KB JPG
még mielőtt valakinek nem esne le a delfin-pinás kép, íme elforgatva
>>
>>216237812
>katonai dzseki
ennyire nem vagy képben? ok
>>
>>216237812
nem, de a turi az jó, bevállalom
fogtam már ki jó ruhát többször fillérekért, nem szégyen
megéri kotorászni
>>
>>216237885
képben vagyunk vele hogy egy pedofil vén trottyos lúzer vagy
>>
>>216237772
>>216237840
a delfin-pinás pólós, jó fej részeges tanárbácsi, aki faszketrecben visz mandarint az óvodába
>>
>>216237965
kenjé gulyáskrémet a a faszodra azt pusztulj el a szarszagú ágyadban bebaszva
>>
>>216237980
tudod van szépsége az egésznek a filteringet illetően
még az akinek minden gondolata a puna sem feltétlenül ismeri fel elsőre
publikusan járkáltam a pólóban
who knows, knows,
who doesn't know, remains like that
ez volt az alapelv és bevált
nem rontok meg ezzel a pólóviseléssel ártatlan gyerekeket, delfint látnak itt
>>216237772
és pont ez a lényeg
>>
na jó megsétálltatom a Zsófit, befogadom a madarak vektorikuis kommunikációját füllel
ti meg elmehettek a sunyiba
>>
>>216238102
megint megy gyerekekre leselkedni a pedofil :(
>>
>>216238057
te beteg pedofil fasz, szóval pinás pólóban mentél gyerekek közé. remélem egyszer lecsuknak.
>>
>>216238757
holnapra úgyis letagadja, mint az összes többi aberrált mocsokságát
>>
na megy a forródrót hogy a fura kutyás csöves megint gyerekeket les
>>
File: G4P3KGpXkAALQxi[1].jpg (63 KB, 683x1024)
63 KB
63 KB JPG
>>216236900
az az ebédem
>>
File: IMG_2035 2.jpg (307 KB, 3395x2263)
307 KB
307 KB JPG
>>216239858
nekem a képen látható az ebédem
>>
na re, hazaértünk a Zsófival :3
mindenki szeret minket
>>
>>216238757
gondolom amikor egy méhecske száll egy virágra egy pólón azért is hőbörögsz :D
ezt a pólót a munkahelyen, felnőttek nem fogták fel hogy mi van, 99.5% delfint lát a felnőttek közül, pedig ők tudják mi a téma :D ez a szépsége az egésznek
aki ártatlan a témában és nem vágja, az tuti nem vágja le mi van
>>
File: IMG_20251027_162514.jpg (731 KB, 1080x1859)
731 KB
731 KB JPG
Alkalmi vagy komoly?
>>
>>216240724
elsőre mindenki alkalmi, ez a helyes megközelítés
amúgy cuki, nekem tökéletes lenne a maga nem 10/10-es módján
nekem nem kéne 10/10-es bn, mert egy olyan szellemi hozzáállás társul azokhoz amikkel nem akar az átlag emberfia szarakodni
>>
>>216240804
Objektív 10/10 nem létezik
>>
>>216240832
igaz igaz, ha átfogalmazhatom: az akiről elhitetik hogy 10/10 istencsászárnő a környezete által, de amúgy is egy nagyon csinos 8-9/10
a mindsettel van a baj alapvetően, meg ha ebben nevelkedik fel, ehhez szokik hozzá, zéró önkritika csak hogy egy fekete pontot említsek
problémásak
>>
>>216240700
a polodon egy PINA volt bazdmeg, szó szerint szeméremsértés publikusan viselni, pláne gyerekek között. annyira szétbasznám a buta suttyó pedo pofádat bazdmeg
>>
>>216240894
>>216240804
tök mindegy mit gondolsz imi mert te max a Zsófit fogod megkurni
>>
>>216240724
többi képet is
>>
File: swt-cast-mary-1920x1080.jpg (301 KB, 1920x1080)
301 KB
301 KB JPG
>>216240894
kvázi friss szomszédaim vannak, most is összefutottam velük, tolták a babakocsit és sétálltatták a tacskót egy párként, nagyon nyájasak és kedvesek velem, vice versa persze, lekopogom - maradjon is így
nem szoktam idealizálni nőket, mert eléggé rugalmas vagyok e téren (fasza azért ne legyen), de úgy néz ki mint az egyik hirhedt csaj a raktárvadászokból
ő ni
Mary Padian
szóval elismerésem a szomszéd srácnak, kifogott egy jó feleséget. kinézetre és személyiségre....nem irigy vagyok, hanem csak mirin, bólintva erismerés
amúgy jó a kapcsolatom velük és igyekszek is ezt tartani, többet ér az mint egy kósza numera vagy megcsalás - de ezt nem is feltételezem arról a nőről
Mary Padian számomra egy olyan 8/10 aki tökéletes, tudja hol a helye a skálán, mégis vonzó, tomboy-ish, érdekes és szórakoztató partner
nem egy piperkőc plázacica, ha értitek
ha épp megkívánja a vidéki élet kertészkedik, bemocskolja a kezét, nem távoli neki a kétkezi munka
manapság nem igazán nézek TV-t de ez megmaradt anno és ez a fajta személyiség/külső AIO csomag megmaradt bennem és a kiköpött klónja a szomszéd neje
én őszintén örülök annak hogy együtt vannak és megtalálták a számításukat együtt, de nem szégyen vagy titok kijelenteni, hogy én is elfogadnék egy ilyen élettársat/barátnőt/feleséget, de mivel nélküle is megvagyok így nem is eröltetem egyelőre
a vektor hossza nincs meg, de az iránya bizony ez - hogy kielégítsem kórházanon kérdéseit is
>>
>>216238757
pedó bátya nem érti hogy miért helytelen pornót mutogatni gyerekeknek
de milyen érdekes hogy egyből ez jut eszébe hogy a gyerekeknek akarja megmutatni
>>
File: IMG_20251027_164839.jpg (736 KB, 1080x1793)
736 KB
736 KB JPG
>>216241000
>>
File: IMG_20251027_164824.jpg (721 KB, 1080x1776)
721 KB
721 KB JPG
>>216241340
>>
File: IMG_20251027_164832.jpg (568 KB, 1080x1819)
568 KB
568 KB JPG
>>216241381
>>
és még mindig írja a novellákat a pedofil vadállat
>>
>>216240700
gondolom amikor letapizod az öcsiket abban sincs semmi rossz mert az ő szemszögükből csak játék
az nem számít hogy te közben összepiszkítod a fecskét
>>
keembo imre etikus pedofília
>>
>>216241209
igazából örülük, hogy megosztottam ezt a pólós dolgot, kriminálpszichológiai szempontból ugyanis érdekes a projektált offenzív reakciótok
ugyanis senki nem említett gyerekeket, nem gyerekek környezetében volt viselve és ha netán véletlenül meg is látta egy gyerek, ártatlanul semmi rosszra nem gondolt, delfint látott
mint mondtam a felnőttek közül (akik tudják hogy néz ki egy pina), 200-ból 1-nek esett le hogy mi van a pólómon, a gyermeki ártatlanságot pont a ti mocskos spekulatív gondolkodásmódotok ferdíti el a valóságtól
a valóság nem ilyen
munkahelyen, felnőtt közegben hordtam poénból, magától senkinek nem esett le hogy pina van a képen, mindenki delfint lát és punktum
a 200-ból 1 az az ember volt, akinek húztam az agyát azzal a hinttel, hogy jól nézze meg a pólót, mert "nem minden az aminek látszik", kb. ezt mondhattam szó szerint - rég volt, így is kellett neki 2 perc, aztán megmutattam elforgatva a pólót és jött neki a "Bazdmeeeeeg" szintű felismerés
ennyire jól camouflageolja vizuálisan a puncit a delfines vizuális felvezetés a pinát körülvevően
apám igazi pinavadász a maga módján - bár már nyugdíjba vonult ilyen téren - neki pl. le sem esett, pedig adtam neki 3 percet, nézegesse hogy mit lát a képen, csak a magyarázat után esett le neki, azán nagyot röhögött és én is vele együtt
szóval lehet jönni azzal, hogy pornográf pólóban flangáltam, de én poénra véve olyan ártatlan csomagolásban adtam elő, hogy az ártatlan szemlélő bizony ártatlan maradt, nem rontotta meg a látvány
talán szürkezóna de max csak törvénysértés lenne az is ha egyértelműen pornográf lenne.
Ez egy emberi testrész nem erotikus felütésű, limitált ábrázolása. Kópoljatok keményebben ti:
>>216240932
>>216238757
>>
gyerektspizás, unironikus zoofília és furry szarságok
keembo gyűjtögeti a degenerált hajlamokat, mint a pokémonokat
>>
>>216241693
én a hater orbiter szarokat gyűjtöm amúgy, mint amilyen te is vagy
idővel talán leesik ez, vagy nem
>>
>>216241723
ha nem lennél gyerektapizó nem lenne annyi "hatered"
mondjuk alapból is egy gyökér elviselhetetlen személyiséged van, de a pedobuzi hajlamaid azok, amiért meg kellene döglened
>>
>>216241693
>zoofilia és furry
ezek is remek hater projekciók, túlmennek a tényeken, miszerint én csak a szexnyúlakat posztolom, néha, de bevallom némelyik kép tényleg erotikus
viszont ha nem lennél zoomer low-t aki azt se tudja mi az a Playboy vagy a nyuszifül, egyből nem látna bele túlmenően fetisizált dolgokat
látod ma sem coomerkedtem ezeken, te vagy az aki a nemiségre vagy a szexre (főleg deviáns módon) asszociál, még egy olyan pólóról is ami amúgy tök ártalmatlan poén, van rajta egy nem erotikus ábrázolásban egy pina elrejtve. Coomer agyad van, az ilyesfajtáknak vannak elmélyült devianciái. Nekem a szexnyúl egy visszajáró szűzidegesítő poén, akárcsak a krumpliarcú Greta AI képek is. Lehet spekulálni hogy melyik a gyakoribb: a ti szexuális vonatkozású offenzív gondolatmenetetek (önprojekció much?) vagy maga a szexnyúl vagy a Greta AI képek. Ja meg az állítólagos generált cépé spam ami meg sem történt csak arra a lárpra is szerettek mutogatni az elkövetőik.
>>
>>216241851
engem a rokonaim lesheldonoznak amúgy, idegesítően kimért vagyok és logikus
ez van itt is gyakorlatilag, csak megfelelő háttér és részletismeret nélkül, nektek csak a hate része az ami realizálható ebből az egészből
de megértem, ez a kényelmes, optimális
viszont pl. a madaras-vektoros témát sajnálom, mert az is egyből ebbe a személyeskedésbe torkollott, pedig szerintem tudományosan érdekes és képlékeny téma
>>
>>216241942
ezek tényleg elkápráztató gondolatok gyerektapizó, de akkor egy furry zoofil pedobuzi vagy
>>
File: IMG_20251027_171146.jpg (739 KB, 1080x1787)
739 KB
739 KB JPG
>>
Is the asian girl posting guy okay? He didnt come to the Romanian thread today to call us gypsies....i hope he's alright.
>>
>>216242039
a rokonaid is elmebeteg belterjes padzsítok, biztos lenyűgözik őket a szabatosnak hangzani próbáló balfasz szósalátáid
>>
File: IMG_2019 2.jpg (69 KB, 640x800)
69 KB
69 KB JPG
>>216242076
I literally don't have time to exist, I'm so overwhelmed with my uni homeworks
>>
>>216241851
nem mintha sok közöd lenne hozzá, de kvázi konvergálok az aszexualitás felé
heti 1-2x kicsapom hogy meglegyen az anyagcsere meg a post nut clarity
viszont emiatt még nem zárom azt ki hogy humorizáljak ezzel akármilyen vonatkozásban
ez történik, ezt tapasztalod
ezért lett szállóige a Felizgat? - is, akármikor random bedoba
ha te coomer szemüvegen keresztül látod ezt és végig komolyan gondolod mind a szexnyulazást, mind a Felizgatozást vagy a szisszifikációs poénokat amikkel néha - bár egyre ritkábban - basztattam a szüzeket, az a te egyéni problémád, szubjektív meglátásod
>>
>>216242134
a jobb oldali pofáját egy 55 éves roma matróna is megirigyelhetné
>>
>>216242134
Oh. Thats okay anon. Gotta focus on your studies. Glad to see that you are fine.
>>
>>216242161
a lényeg hogy mi pedig objektíven kijelenthetjük hogy te egy pedofil 40 éves lúzer gyermekmolesztáló vagy
>>
>>216242134
a jobb oldalin a filterek se segítettek
ki kellene találni valami képformátumot, amit vmi hw-encoding által certifikáltan filtermentesen hoz létre egy eszköz
lenne igény arra, hogy egyértelműen tudjuk hogy RAW-img-e, sok megvezethető idióta van
arányaiban 4chanen kevesebb mint a worldwide átlag, de itt is mennyi barom csüng ezeken a szarráfilterezett instagram képeken, hihetetlen
és ezt valahol a valóságnak fogadják el a buta fejükben
a bőr nem így néz ki, és amúgy nincs is baj a bőrhibákkal alapvetően
de ha azt filterezik, onnantól kezdve teljes validását veszíti a kép, ki tudja mi mást módosítottak rajta
>>
>>216242366
lenne igény arra, hogy egyértelműen tudjuk hogy a pedó börtönben rohad-e már
>>
>>216242076
same here i've got two deadlines looming over my head even though i don't go to firul
>>
>>216242239
elfogadtam hogy neked ez maradt
nem tudsz a feldobott témáimhoz érdemlegesen hozzászólni, maradt az üres gyűlölködés rajtam
egy olyan emberen akivel nem is találkoztál és semmi hatása nincs az életedre
de úgy tűnik nekem van számodra, időt szánsz erre a gyűlöletkampányra
egy anoním képtáblán, rendkívül bölcs és hatékony, már lassan vérzik miatta a szívem
>>
>>216242366
öld már meg magad pedofil
>>
>>216242366
ja tudjuk hogy te a kisgyermekekhez azonbelül is a kisfiúkhoz vonzódsz
>>216242470
a feldobott témádat egységesen kiröhögte mindenki mert egy 40 éves szellemi fogyatékos pedofil csöves vagy
>>
>>216242471
miután lekúrtam anyádat a panellakásán, post-nut clarity miatt elszégyelltem magam az eset miatt és fel akartam kötni magamat
de a lakás belmagassága nem volt elég ahhoz, hogy fellógassam magamat
úgy látszik, hogy a szuicid hajlamúak közül is csak az 170-es törpéknek kedvez az a terep
>>
>>216242522
nyugi már pedofil 40 éves szűz
ez a sok anyázás amúgy meg csak a cigány származásodat árulja el
>>
>>216242522
szívj egy kis herbált imike, hátha attól lenyugszol
>>
>>216242522
>I fak ya moda benchod
igazi padzsít odaszólás
>>
>>216242496
>>216242470 (You)
>a feldobott témádat egységesen kiröhögte mindenki mert egy 40 éves szellemi fogyatékos pedofil csöves vagy
nem egészen, kis reményt láttam amúgy kórházanon részéről, aki csalinak vélte
a hosszas monológjaim után viszont rajta is eluralkodott ez a szubjektív gyűlölködés, a témához szólás helyett jött a "szerinted mi a vektor? MI A VEKTOR?!" kóp, fentebb visszaolvasható
kicsit többet vártam ugyan tőle, de nagy csalódás vagy meglepetés nem ért, megszoktam hogy itt ez a rend
ennek ellenére kitartok amellett - legalábbis amíg valaki érdemlegesen meg nem cáfolja - hogy a vektorizált szólamok/dallamok a madarak kommunikációjában valósak, csak még nem értelmeztük/fejtettük meg
egyébként az állattartás, kontrollált környezet és kísérletek mellett a most berobbanó neurális hálók és MI előnyét kellene felhasználni az állati kommunikációk analizálására
még az olyan szervezeteket mint a SETI is érintenének ezek a dolgok...hisz ha valaha is találnak földönkívüli jelet, nem lesz elég, hogy "ez az, mesterséges, gotcha!", a hajukra kenhetik ha hosszútávon nem értelmezik
és szerintem nagy kulcs ebben az egészben, hogy előbb megfejtjük itt helyben, kvázi végtelen rendelkezésre álló minta alapján az állati kommunikációt, az evolúciós hátterét, az esetleges matematikai vonatkozásait
ahogy a fenti madaras példám ideillik, úgy illik ide pl. a delfinek vagy bálnák kommunikációja is
ha sok-sok pillanatképet hozunk éltre egy adott keretrendszeren belül állatok kommunikációjáról, a környezetükről, azon belüli objektumokról, egyedek közti dinamikáról, etc. és masszívan ráeresztjük egy neurális hálóra a sok adatot, bizony kiéleződnek és realizálódnak az egyértelmű mintázatok, támpontot és alapot nyújthatnának a megértéshez, és szerintem ez a jövő
nálunk primitívebbeket sem értünk, mit akar a SETI?
>>
>>216242893
az a helyzet hogy én mint normális ember ezt a debil pedofil szófosást nem fogom elolvasni
forrai beni aki egy gigaagy sikeres vállalkozó (te a szöges ellentéte vagy mint csöves 40 éves nincstelen pedofil) is megmondta hogy egy retardált szubhumán vagy
>>
>>216242939
szíved joga így gondolni a rendelkezésedre álló adatok alapján
viszont emiatt felforralni az agyvizet és mérgelődni megint más...az csak is rajtad áll
>>
>>216243011
én nem mérgelődök csak gyalázok egy olyan közveszélyes gyerekmolesztálót mint te
>>
>>216242893
jól van nyugi már AI generált pizza postázásával fenyegetőző faszketreces pedofil
>>
>>216235485
itt van
>>
>>216243042
>nem mérgelődök....
>...csak
ugye felfogod az önmagadnak hazudó köntörfalazást
nem ócsárolnál, ha nem lennél mérges
nem vagyok pedó, nem ismersz senkit a környezetemben és ezzel az akcióddal "nem mentesz meg senki ártatlant"
ez csupán arról szól hogy beszólj valami negatívat, pedig nem is ismersz
másik chanről van olyan akivel már találkoztam irl, eljött a bátyámékhoz, kajáltunk meg ittunk egy jót, nem ilyen véleménnyel van rólam mint te
de se a bátyámnak, se a gyerekeinek...gondolod ha az általad vázolt problémáim lennének akkor lenne helyem az unokaöcséim között a szüleik engedelmével? kétlem, máskülönben nem lennének felelősségteljes szülők
de felajánlok egy natúr névtelen találkát valamikor akár irl akár csak az interneten, hogy beszélj az unokaöcséim szüleivel, hogy tisztázzuk ezt
ha a realitásra törekszel és tényleg nem gyűlöletből, akkor elintézem hogy kielégítő választ kapj a kérdéseidre engem illetően
ha viszont nemet mondasz és elkönyvelsz pedónak, akkor csak egy szemellenzős buta méregzsák vagy, aki képtelen elfogadni ha téved
>>
File: IMG_2036 2.jpg (1.18 MB, 2732x4096)
1.18 MB
1.18 MB JPG
>>216242189
you guys don't seem to be too eager to post there either
>>
>>216243261
sajnos ezt sem fogom elolvasni
eredménytelen a 3 éve tartó mérgelődésed
mindenki ugyanúgy egy retkes gyerektapogató pedofilnak fog téged nevezni mert az vagy, megdolgoztál érte
helyette dolgozhattál is volna valamit hogy ne egy putriban szorongó 40 éves csődtömeg legyél, de sajnos neked csak az interneten figyelemkurválkodás maradt
szomorú gyerektapogató life
>>
>>216243313
ez már nem is rólad szól igazából, hanem cégére a szituációnak
ignoráns fasz vagy én meg egy nyitott és kimért ember
én vagyok lerészegezve, ledrogosozva, lepedózva
a külső szemlélő döntse el maga
amúgy irl szívesen találkozok itt akárkivel, azon okból hogy megismerjen
>>
>>216243379
>ignoráns fasz vagy
sajnálom gyerekrontó de a pedofiliád sosem lesz elfogadott és tolerált dolog
>>
>>216243313
örülök hogy névlegesítetted a 3 évet, Mustár
régen beálltam a sorba itt helyben, poén volt
szűzeztelek, szívtam a véred a többiekkel együtt de különösebben nem tűntem ki
sőt eleinte segíteni is akartam tanácsokkal, hogy ki gyere a gödörből, de ignoráns és offenzív reakcióid tényszerűvé tették hogy meddő próbálkozások
viszont - és erre már korábban is hivatkoztam, kezdetben csak poénból, de ráhibáztam - hogy valahol én okoztam benned törést
a hónapokon át tartó fonálnyitó áldást elvettem tőled, neked az volt a napi rutinod eleje, az origód itt, aztán hozzám csatlakozva más is belátta, hogy tematikailag destruktív a bogárkurva spam az egyetlen magyar generálban, aztán volt részleges /hung/ generál, cicaharc, stb.
idővel megunja ezt az ember, legalábbis aki nem mániákus szociopata
ezidő alatt - lehet hogy nem pont te - de lárpoltak engem mocskos módon. épp csak nem törvényt sértően
se időm se energiám nincs mindennap és egésznap itt lenni, magyarázkodni hogy nem én vagyok - meg ugye hogy is lehetne bizonyítani egy anoním képtáblán
ez a fosvihar sokak számára már réges rég elcsöndesedett, lefutott körök
de te ennek ellenére pedofilozol, unokaöcsizel, témától függetlenül - de főleg akkor amikor a témából kívül esel
megmaradt a dühöd, a szociopata mintád és hajlamod hogy ezt tedd kényszeresen, és ezt mindennap be is bizonyítod
tudom hogy elolvasod és aztán leírod hogy el se olvastad, 80 iq-s facebook betyárok talán el is hinnék, ugyanis vadászol minden kétesen értelmezhető kifejezésre amit ellenem fordíthatnál, lásd a pinás póló leirata
te a dühöt és a bosszút értelmezed ebben a világban, pedig nem csak ebből áll, pláne ha kimozdulsz és vannak irl szeretteid, hobbid, életcélod, de akár a fonálon belül ha vannak egyéni gondolataid - mégha más nevetségesnek találja vagy kiforgatva, ezt megkockáztatva osztod
>>
>>216243700
a fonál egységesen egy részeges elmebeteg pedofilnak nevez téged, ez egy tény és kár miatta vergődni gyerektapogató
>>
>>216243700
már "Mustárhoz" is dörgölőzni próbál a 40 éves elmebeteg buzigrúmoló lúzer
>>
>POV: a nagybátyád megint bebaszva okoskodik és próbál intelligensnek tűnni

https://www.youtube.com/watch?v=vdCqLKzniL4
rohadjak meg, tudtam hogy ismerős valahonnan a rudis.
>>
>>216243729
lehet, hogy 10-ből 8 annak vél, persze semmi bizonyíték
csak ha valaki az életét áldozza arra hogy mindennap ezt mantrázza, akkor abban a buborékuniverzumban az lesz az elfogadott valós, gyk. a tömegeket megvezető politika is pontosan így működik
és nem szeretik a tudálékos, okoskodó faszokat mint én akik modorosan fejezik ki magukat a fos-tornádó közepette
sokkal menőbb és nyomatékosabb lenne a mondandóm ha közben szapulnálak és személyeskednék poénosan
ne érts félre, régen ez volt
a mémek, a suno zenék...de meg lehet unni és meguntam
és őszintén akkor is csak azért tettem, mert hazugságokat lárpoltál rólam, nem gyengén Btk-ba ütközőket

most csak egy pillanatra gondolj bele, ha kárt okoztál volna a magánéletemben pl. köztem és az unokaöcséim között
neked attól nem lenne jobb és ha bár velem kibasznál, kvázi olyan gyerekekkel jobban kibasznál akiknek semmi köze a te személyes helyi vendettádhoz
én kimérten és jóindulattal figyelmeztettelek is erre, mert annyira tisztában vagyok a jogi lehetőségekkel, hogy tudjam perelhető ha internetes haragból hamis vádakkal kiskorúakat érintő komoly nyomozati procedúrának teszel ki egy családot
amellett, hogy az állam is megbaszna hfv miatt és letöltendőt kapnál hamis vádakért, polgárjogi úton még beperelnélek én is meg a bátyám is (az unokaöcséim törvényes képviselője)
nem titok, hogy pár hónapja felkészültem erre nagyvonalakban, utánajárás 101 megtörtént, illetve a húgom egy barátjával elbasztam erre 2 óra beszélgetést, ügyvéd
ha tényleg pedofilvadász vagy az alapvetően nem rossz és támogatom is, de ha csak a személyes bosszúdból pedózol és kárt okozol időben, anyagilag vagy nyomozati procedúra által, akkor végül igencsak faszrahúzható leszel, a desuarchive engem igazol, hogy szisztematikusan csinálod
te lépsz
>>
>>216243700
>a mustátornak könyör a pedofil meg meg akarja magyarázni hogy nem is ő buzizta meg őrjöngött miatta 3 évig minden áldott nap
ez az, pedókutya, térdre!
nyüszíts!
pitizz!
>>
>>216244221
kurvára nem érdekel ez a szófosás sajnos te ai generált cépére hokizó elmebeteg buzigrúmer
>>
>>216244041
ijesztő a hasonlóság, csak ez a figura nem annyira kopaszodik és nincs olyan sátáni elmebeteg tekintete, mint a rudisnak
>>
File: images.jpg (8 KB, 300x168)
8 KB
8 KB JPG
>>216244243
>>a mustátornak könyör a pedofil meg meg akarja magyarázni hogy nem is ő buzizta meg őrjöngött miatta 3 évig minden áldott nap
>>a mustátornak könyör a pedofil
ez van amikor nem is párbeszédet folytat valaki, csak vörös köddel az agyán "vibe-kommentel"
(remélem jól írtam, így mondanák a zoomerek)
>>
>>216244363
mi csak pedofilnak nevezünk egy olyan elmebeteg gyerekmolesztálót mint te, ez van sajnálom
>>
File: IMG_2045 2.jpg (207 KB, 1179x2096)
207 KB
207 KB JPG
csodapáros
>>
>>216244243
ez részemről nem könyörgés vagy hátrálás, hanem szánalom és empátia
magamban rég profiloztam ezt az üres életű, mérges szociopatát
tekintve az egyszerű mintáit, talán nincs is tudatában hogy felnőttként bizony némely tettének következményei vannak
szabadon jár a szája a neten, rá van feküdve
egy gyernőtt (gyermeteg agyú, de testileg és jogilag felnőtt) aki nem nőtte ki a troll korszakát, sőt ebben manifesztálódott az értékrendje
vannak ilyenek, manapság ezek fenyegetőznek terrorcselekménnyel lol-xd-zve az interneten, amikor meg kimegy hozzájuk a yard akkor vágják a suprised_pikachu.png arcot
ha ki akarnék baszni ezzel a szerencsétlennel, adnám alá az olajat hogy végül belefusson egy ilyenbe, ahelyett hogy figyelmeztetném
nem mellényt mutogatva erősködök ezáltal, és nem is ócsárolom (annyira), azért figyelmeztetem és adom meg a lehetőséget ezáltal a változásra (mielőtt nem késő) mert én őszintén hiszem, hogy szellemileg nincs tudatában a következményekkel ha irl-t érintőleges tettei, vádai, cselekményei vannak
én nem is értem, hogy annak ellenére hogy állítólag én vagyok számára maga a Sátán, mégis én próbálom időről időre visszarugdosni a szakadék széléről
>>
>>216244627
>szakadék széléről
mondja ezt a szánalmas 40 éves pedofil biztiőr aki semmire sem vitte az életben
szomorú
>>
>>216244685
lóltehén lett a négykislányon, ez azért valami
>>
>>216244721
a loltehenekben van valami szánalomraméltó, ebben a 40 éves gyerekmolesztáló alkoholista lúzerben nincs sajna
>>
>>216244721
névtelen emberek lolteheneznek valakit, aki kvázi más világban és értékrendben él
mintha egy hajléktalanra bíznád a Michelin-csillagok kiosztását, akinek a parizeres szendvics az alfa és omega
mesélj valami negatívat rólam, amivel loltehén vagyok, azon felül hogy sokat okoskodok és dumálok, ami sokszor még szerintem is krindzs
>>
>>216244799
>aki kvázi más világban és értékrendben él
ja, te egy gyerekgrúmer buzeráns vagy
igazad van a helyes szó rád a pedofil
>>
unokaöcsi tapizást szüntess
>>
>>216244363
biztos nem te spammelted a szisszifikációs szarságaidat napi rendszerességgel éveken keresztül (az is a pedofíliáról szól, csak úgy emlékeztetőül)
>>
>>216244685
>>216244799
+....ne érts félre, nem azért kérdezem hogy mi nálad a loltehén hogy ahhoz a kifordult értékrendhez igazodjak vagy hogy meg próbáljam érteni, bár az utóbbi mégis egy picit igaz
kíváncsiság...ha valaki él egy átlag életet itt, megosztja néhány részleteit, nem pedig dühöng, nem pedózik, nem coomerkedik instalotyókkal és nem egysíkú éveken át, akkor a te fogalmaid szerint hogy illeszkedik ez a "loltehén" keretbe? vagy lehet, hogy kifordított módon lennék az, csak mert elütök az itteni átlagtól - tisztelet a csendes kivételnek, van azért 1-2 normális anon de megértem hogy drámamentes életet élve kimaradnak az olyasfajta vitákból mint akár ez
>>
>>216244953
hát egy szellemi fogyatékos 40 éves pedofil aki egész nap 4chanen figyelemkurválkodik mert nincs neki más az egy loltehén
max annyi hogy te kurvára nem vagy vicces
>>
File: imi bohóc.jpg (1.74 MB, 4154x7556)
1.74 MB
1.74 MB JPG
>>216244799
>>216244953
>n-nem vagyok loltehén
>>
File: IMG_2042 2.jpg (48 KB, 640x853)
48 KB
48 KB JPG
nagyon szép Jomi
>>
>>216245033
>imi bohóc
ne adj neki karrier tanácsokat, a végén még a rudis lesz a magyar john wayne gacy
>>
>>216244924
A szűzizgatásra gondolsz amit már rég le se szar senki? Utalva a szekrényhomokosságra? A saját fajtája nőit érdekes módon megveti és ignorálva, de az elérhetetlen, 10e km-re lakó sárgákat isteníti díszpávaként mániákusan? Mintha valamit kompenzálna....közben meg egy tapasztalatlan szűz. A szisszifikáció mióta pedofília? Pusztán egy szexuális irányadó a bizonytalan szekrényszűzeknek, akik undorodnak a helyi nőktől. Szerintem ez egy ellentmondásos belső feszültség, egy buzi-kóp. A kurvázás nem szex? De mégis sír a szűzessége miatt valaki 24/7. Na ná, hogy "váljon nővé" akkor és dugjon vagy fogja be. Ez a semi-troll reakció rá. Ha te a szisszifikációt korhoz - ráadásul felnőtt kor alá - asszociálod, az megint csak a te fejedben létrejött valami. Itt mindenki 18+, és ilyen low-T hisztigépek akik nem képesek tinderen levarrni egy 6/10-es 40-es picsát csak hogy kiadják a frusztrációkat, ellenben évekig itt hisztiznek a szűzességük miatt, azok tankönyvi szekrénybuzik. Nem én találtam ki, ott a szakirodalom ebben a témában.
>>
>>216245136
tehát akkor most te elismered hogy egy retkes pedofil vagy és szeretnéd hogy ezt elfelejtsük
sajnálom gyerekrontó, de a fonál nem felejt
>>
File: logik.jpg (83 KB, 1280x720)
83 KB
83 KB JPG
>>216245176
>tehát akkor most te elismered hogy egy retkes pedofil vagy
szövegértelmezés nyista
szellemileg is erre a mémnőre emlékeztetsz
megint azt igazolod, hogy nem vagy férfi, képtelen vagy egy koherens és logikus, letisztult párbeszédre
>>
>>216245244
te sajnos egy 40 éves lúzer vagy aki ráadásul pedofil hajlamokkal is rendelkezik
az ilyennek nem adunk a szavára sajnálom
>>
File: turi.jpg (738 KB, 3830x1534)
738 KB
738 KB JPG
már értem miért ilyen kokasos ma a rudis
>>
>>216245269
mintaszerű a reakciód, mindig ez van
ha így begyakorolsz valami vállról lerázós ignoráns proliságot, legalább formázd már olyanra ami nem téged tükröz 1:1
bár a te dolgod, ha olyan lennék mint te nekem még anoním közegben is ciki lenne így vállalni magam
de mit tudhatom én, végülis csak a nevemet meg a pofámat vállalom fel
>>
>>216245369
mármint nem vállaltad hanem ledokszoltak téged a diszkordos haverjaid mert megunták a pedulásodat
javítottam neked beteges hazudozó gyerekmolesztáló
>>
>>216242056
>>216241412
>>216241381
>>216241340
fekete félvér gyerek lakik a méhében
>>
>>216245369
A lakcímedet és a munkahelyedet is vállald fel, ha ilyen fasza gyerek vagy.
>>
>>216245136
fú micsoda pedobuzi pilpul
>>
>>216245393
nem, végig én "doxxoltam" magamat, bár ez eleve hülye megfogalmazás
a helyes szóhasználat vagy megfogalmazás hogy felvállaltam magamat, a félkövér/dölt comic sans pofámat, a kutyámat, az egyszerű ruházatomat, a magánéletemet, meséltem szívesen arról, hogy mennyit foglalkozom a kutyámmal vagy az unokaöcséimmel, hogy ha hittem át nekik édességet, néha feltételekhez kötöttek voltak
ezek amúgy általános közegben teljesen normie dolgok, itt számítanak kifordított módon lolcownak

de ami a szívemet melengeti, hogy a nagyobbik unokaöcsém már iskolás és egyelőre magasan osztályelső, és ez kárpótol mindazért amit itt összeszarva erölködnek ellenem a magadfajták mocskolódó módon
ezt nem veheted el tőle(m), és nem tehetsz ellene semmit
>>
>>216245441
igazi kimbó padzsít posta
>>
File: 1760124388485.jpg (350 KB, 2235x228)
350 KB
350 KB JPG
>>216245575
ez egy újabb hazugság pedofil
>>
>>216245136
á tehát akkor te toltad ezeket a pedószarságokat az alacsony T kisfiúkról meg te akartál itt másokat betravítani
akkor hogy nem vagy pedó, ezt magyarázd el nekem!
>>
>>216245337
lett új zubbony?
>>
>>216245537
beszéljünk meg egy független találkahelyet
én nyitott vagyok a dumálásra, csevejre. de az nem úgy működne mint az internetek
habár hidegvérű vagyok, de olyan rég ütöttem már, hogy az első pedózásod fémízű lenne mielőtt lecseng az echoja a tüdődben
>>
File: GkOdNHoaEAAIjGJ[1].jpg (338 KB, 1108x1477)
338 KB
338 KB JPG
>>
mennyire viccesek ezek a pedó őrjöngésfalak?
érdemes elolvasni?
>>
>>216241635
>ugyanis senki nem említett gyerekeket, nem gyerekek környezetében volt viselve és ha netán véletlenül meg is látta egy gyerek, ártatlanul semmi rosszra nem gondolt, delfint látott

egyrészt TE, a pedofil hordtad a pólót. másrészt te magad emlitetted >>216238057
>>216238057
ITT
>nem rontok meg ezzel a pólóviseléssel ártatlan gyerekeket, delfint látnak itt

annyira egy átlátszó gusztustalan féreg vagy
>>
>>216245754
kb mint amikor egy skizó csöves megállít és elmeséli a teljes élettörténetét, de a lényeg az, hogy adj neki pénzt.
>>
>>216245575
>a nagyobbik unokaöcsém már iskolás és egyelőre magasan osztályelső, és ez kárpótol mindazért amit itt összeszarva erölködnek ellenem a magadfajták mocskolódó módon
"A mintegy 5000 fős lakosságú település lakosságának a legutóbbi népszámlálás szerint 13,4 százaléka roma. Az iskola tanulói között ez az arány azonban 60-70 százalék. Örkénynek egy óvodája és iskolája van, ahol az elmúlt időszakot a spontán szegregáció jellemezte, azaz mint megannyi vidéki, egyiskolás településen, azok a szülők, akik megtehették, elkezdték gyerekeiket más környékbeli települések, mint a nagyobb Dabas vagy Táborfalva, Pusztavacs magasabb presztízsű iskoláiba hordani. Noha ilyenkor általában nem a nyílt rasszizmus az indok, a háttérben az előítéletek húzódnak. A jelentős roma kisebbséggel rendelkező települések iskolái így „elcigányosodnak”, ami a többi családot is arra ösztönözheti, hogy inkább vigyék a más településen található iskolákba a gyerekeiket – ezzel valósítva meg a de facto szegregációt."
>>
>>216245778
a pedofil tényleg nem érti, hogy mi a baj azzal, ha pornót mutogat gyerekeknek?
>>
>>216245682
senki sem akar egy retkes pedofil közelébe menni sajnos
>>
>>216245795
megint ez a
>Benedek meglátogat
>kezet fogunk, mint férfi a férfival
>beültet a hazugságvizsgálóba
>Benedek megállapítja hogy nem vagyok pedofil
>nyerek egymillió forintot
lázálom?

vagy most kitalált valami újat az elmeroggyant?
>>
>>216245638
én csakis itteni, 18+ éves szűz buziknak - akinkek valamiért büdös volt minden magyar pina, csak az elérhetetlen sárgák nem jpg formátumban (a fejükben nem is asszociálták azt valós nőkhöz vagy személyes tapaszhtalathoz) - javasoltam, hogy buzuljanak egymással és akkor végre szexelnek
ha valaki 20-22 éves korában elkeseredettségében nem kúrt le valami csúnyábbat vagy örebbet, vagy nem fejlesztette magát hogy levarrjon egy korabeli elfogadható pinát, az már tényleg csak kifogásokat gyárt
így volt ez azzal a kóppal is hogy fehér nő nem kell - nem mintha kipróbált volna egyet is
de inkább választott magának egy, a Föld másik oldalán élő népcsoportból, legalább a távolságra tudja fogni
a saját kudarcaival így kópol ez, és ahelyett, hogy a szexuális frusztrációját csökkentve tapasztalatot gyűjtsön, akár alkalmi csúnyábbakkal vagy öregebekkel, vagy bruteforce alapon összehozni végül egyet a szintje felett, ezt csinálja
ez pedózik, ez csöpög instagram kurvákra, pedig azt sem tudja hogy a szexet eszik-e vagy isszák
>>
a faszketreces 40 éves gyerektapogató jó szándékú szexuális tanácsokat ad a sárgalázas szüzeknek
>>
>>216241942
ja meg a made in abyss gyerekpornót
meg a buzizsákos gyerekpornót
azokat most éppen tagadod?
egyszer már sikerült beismerni
>>
kimbó imre zsófi kutya buzizsák :s
>>
>>216245928
sajnos te az unokaöcsiket kúrtad le "bruteforce alapon" :_(
>>
>>216245928
te egy 40 éves incel vagy dehiszen
amivel semmi baj nem lenne, csak sajnos pedofil is vagy mellé :(
>>
>>216245887
Beninek van jobb dolga, de ha egyszer összefutnánk, biztos nem a helyi értékrendnek megfelelően ülne a lovon. Értelmes ember, irl én sem trollkodok. Szerintem találnánk közös témát, de az biztos nem az ázsiai kurvák lenne vagy a pedózós őrjöngés napi 100 hozzászólásban.
Emlékszem amikor el próbáltad adni pedózásnak azt, hogy kapnak az unokaöcsik édességet tanításkor, ha cserébe "együttműködnek". Egy olyan, szubjektív frusztrációdat belekeverve egy ártatlan szóba úgy adtad elő, mintha ennek a kifejezésnek bármilyen szexuális attribútuma lenne. Szinoníma: szófogadás. Az egész célja a nevelés és irányítás. Adhatok én végtelen mennyiségű csokit az unokaöcséimnek, max elhíznak vagy elromlik a foguk. Úgy van értelme, hogy jutalomrendszer elemeként manifesztálod. Motiváció, haszon és én is nyugodtabban alszok, hogy nem csak elkényeztettem őket, de tanultak is. Mint mondtam a nagyobbik már iskolás és osztályelsőnek tűnik. Minden szitkodért kárpótol a valóság.
>>
>számomra fontos volt a befolyás
>>
File: images.jpg (9 KB, 201x251)
9 KB
9 KB JPG
>>216243700
>se időm se energiám nincs mindennap és egésznap itt lenni
AH HAHA HAHAHAHA
>>
az megvan, amikor kimbó imre egy osztályteremben ülő tinifiúra nyáladzott, úgy hogy a háttérben egy "10. B" felirat volt?
>>
>>216246186
mi van a mustárnak nyalizás nem jött be most megint a beninek fogsz?
>>
File: befolyás.jpg (60 KB, 1594x185)
60 KB
60 KB JPG
>>216246186
dehiszen a zsenedek is elküldött a picsába amikor az unokaöcséid taperolásáról beszéltél gyerekrontó
>>
>>216246273
na, az nincs
>>
>>216246317
https://desuarchive.org/int/thread/204681394/#204682837
>>
>>216246442
azt a kurva
na ez hogy lesz kimagyarázva, dörmis?
a "nekem low t 18 évesnek tűnt" már volt, azt ne mondjad
>>
nyugodjanak békében a berendezési tárgyak a rudis putriban
>>
>>216246557
hát hogyan
szociopata gaslightolással letagadja az egészet
>>
>>216246599
már bokszolja a falat mérgében?
>>
>>216246287
ha tényleg olyan értelmes ember mint gondolom, csak adta alátok a lovat, a csordaszellem által a lulzért
persze hogy fontos a befolyásom nagybácsiként, elsődlegesen neveljék és befolyásolják a közvetlen szülei, a rokonai meg másodlagos körben
a befolyásolás - nem tudom hogy él a fejetekben - nem egy önnön érdekű vagy szexuális dolog, a nevelés szinonímája
ha nem tetszik a szóhasználat és olyat láttok mögé ami nincs is az hagy ne az én problémám legyen
felnőttként a közvetlen és közvetett családi hozzádtartozók felé felelősségel "tartozol" (legalábbis szülőként, nagybácsiként persze opcionális)
és a bátyám és felesége a tudtukkal és - már amikor - felügyeletükkel bizalmat kölcsönöznek és tegyük fel ha rászólok az egyik unokaöcsire mert piszkálja a másikat, akkor külön kiemelik, hogy fogadjanak szót, mert nem kapnak sütit vagy csokit
...
és néha ilyenkor kiveri az aktuális rosszcsont (rendre az idősebb :D) a hisztit, de minimális szigor kell és nem veréssel nevelünk hanem jutalom megvonással
így irányítasz, befolyásolsz, nevelsz....terelgeted a medrében a szeleburdi gyereket
Olyan ez mint egy Bonsai...ha a kezdetektől gondoskodsz róla és formálod, akkor illeszkeni fog az elvárt keretek közé. Ezt viszont lazán kell elképzelni...ez a szülői béta-teszt számomra és aki nem élte meg vagy tapasztalja aktuálisan, nem is tudja miről beszélek. Majd Beni is 1-2 éven belül ebben a cipőben lesz, akarja vagy sem, hisz ha jól rémlik született pár hónapja egy gyereke.
>>
>>216246698
nem hiszem mivel a beni egy sikeres üzletember valódi családdal
te meg egy 40 éves lúzer csődtömeg vagy aki ai generált cépére hokizik és egyéb pedofil hajlamokkal rendelkezik
>>
File: 1760127371171.jpg (572 KB, 2533x487)
572 KB
572 KB JPG
pedofil rudisbohóc zsenedeket fenyegeti mert beszólt neki
>>
>>216246698
kimbó te miért nyáladzol 16 éves fiúkra?
>>
>>216246739
Beni egy oktató és kutatómunkát végző doktorandusz a zürichi egyetemen, nem? Az nem üzletember elsődleges profiljában, de sikeres abban amit csinál és elismerendő, senki nem vitatja el tőle.
Rólam meg gondolj amit akarsz, hisz kényelmes neked a nem tudás. Akkor számítana mit gondolsz rólam, ha ismernélek és lennél is valaki, nem csak egy pedózó valaki aki a posztjaival bizony fennakadna a Turing-teszten. Ettől függetlenül nem utállak, max szánlak és nem állít meg a szardobáló csimpánzkampányod, hogy nagybácsiként szeretettel és szenvedéllyel beszéljek arról, hogy pl. milyen trükkökkel lehet a tanulást jutalomrendszer által mókává tenni a gyerekek számára. Néha jó is kiszakadni a felnőttvilágból és játszani velük, sőt énekelni együtt meg ökörködni. Nem egy sikeres üzletember ismérve az biztos. Ha imaget akarsz építeni és ezekről nem beszélsz csak azért, hogy mások ne nézzenek kevesebbnek, akkor egy olyan értékrend fogja körbehatárolni az életedet, ami másokon múlik, kvázi itt /ka/-n vadidegen skizó szüzeken. Inkább maradok "kívülálló lolcow" ebben a formában, köszi. Boldog vagyok és van örömöm az emberi kapcsolataimban.
>>
>>216247115
rendben van pedofil gyermekmolesztáló biztiboy
>>
>>216246698
arra válaszolj hogy miért akarsz buzulni tizedikes fiúkkal
>>
>>216246912
te miért alszol még édesanyáddal egy ágyban felnőtt létedre?
találj ki valami jobbat, a tény hogy kizárólag pedó gondolataid vannak, kriminálpszichológiai redflag, erősen...
főleg ha nincs rendes szexuális életed, exponenciálisan növelve a deviáns szexuális torzulásokat amiket idővel kiérleltél magadban
>>
>>216247237
megint anyázni próbál a 40 éves szűz pedofil cigány :(
>>
>>216247237
nem tom pedó, itt nagyon bejött neked a dolog
https://desuarchive.org/int/thread/204681394/#204682837
>>
>>216247182
dehogy akarok
16 éves lány lekúrását is morálisan helytelennek tartanék a koromban, mégha a falu kurvája is és ha nem velem, mással lefekszik
már rég átbillentem szülő-brainbe, de ezt te sztem nem értheted, szociális fejlettség és empátia szükségeltetik hozzá, valamint tapasztalat és idő...vén fasz vagyok
>>
>>216247327
vén pedofil vagy az bizonyos
>>
>>216247310
>https://desuarchive.org/int/thread/204681394/#204682837
na látod random postákat varrsz rám az archívumot túrva
ez a zsebmaffiózó/milvókis hülyegyereké lesz feltételezhetően
itt vagy az aljasságod vagy a tudatlanságod ütközik ki, vagy mindkettő
>>
>>216247327
>Talán 16 éves csajok lehettek, fehér apatestű chadnak éreztem magamat és tekintve a birtokomban lévő piát meg drogot, simán invitálhattam volna kufircra őket. De holnap meló :C
>Szóval olyan 100m-t kísértem őket aztán fordultam vissza, megköszönték a kíséretet. Pedig egy hombár biztonsági őr fizimiskám volt csupa feketében, mégis előlegeztek bizalmat. Ha ma nem is éltem vissza ezzel az apatestű fehérfiú sármommal, legközelebb levarrom az egyik csinos cigánylányt, isten bizony.
>>
>>216247341
élőben meg nem ezt mondanád, az bizonyos
>>
>>216247439
te sajnos élőben is egy 40 éves csődtömeg gyerekmolesztáló vagy :(
>>
na most asszonnyal van dolgom majd leszek pill
>>
File: 16912445411.jpg (1.95 MB, 4851x4353)
1.95 MB
1.95 MB JPG
>>216246186
bottal sem pedó úr
>>
>>216247511
zsófi kutya nem várhat tovább
>>
>>216247393
szóval a "low T 18 körüli fiúkat" buzizsákba tenni akaró csak jótanácsokat osztó nagybácsi soha nem nyáladzna undarázs fiúkra, neeem nem sosem
>>
>>216247573
felizgat a buzizsák?
>>
>>216247439
mert mit csinálnál csicska pedobuzi kimbó
>>
>>216247632
téged érdekelnek a tizedikes fiúk, annyi biztos
>>
>>216247407
ó bazdmeg, most esik le hogy ezért hisztek biztiőrnek
>biztonsági őr fizimiska
ez így hirtelen fáj egy picit a maga komikus módján
>>
>>216247745
az hogy 40 évesen egy lúzer biztiőr vagy az nyilván szánalmas, de veled a valós probléma azaz hogy kisgyerekekhez vonzódsz
>>
>>216247549
vagy jót vagy semmit, amúgy kár a gőzért Tomasz
a Beni nem ilyen alantas, kicsinyes és ilyen....sanzelizé'
>>
>>216247810
>vagy jót vagy semmit
ez a pedofilokra nem érvényes sajnos :(
>>
>>216247407
én az imre fenotípust nem tekintem fehérnek
>>
>>216247745
ja meg azért, mert ki a fasz más "dolgozik" még 24/48-as munkarendben
>>
>>216247549
dehogynem bendzsi
elutazol dabasra
mélyen és tisztelettel egymás szemébe néztek
kezet fogtok, mint férfi a férfival
leteszel kétmillió forintot az asztalra
kapsz 10-10 percet interjúvolni a bátyókat meg az unokaöcsiket
aztán a fonál szent színe előtt kijelented hogy pedó úr valójában feddhetetlen
a nap hátralévő részében az anyag és a hullámok mibenlétéről folytattok eszmecserét egy kis herbált pöfögtetve
te aztán világnézetváltoztató gondolatokkal megajándékozva hazaindulsz, imre pedig elteszi a kétmillió forintot
>>
File: 50cent-lol.gif (142 KB, 220x124)
142 KB
142 KB GIF
>>216247792
oookaay?
>>
>>216247860
rendben van pedofil biztiboy
>>
>>216247837
csak érted azt akarta megmagyarázni hogy neki ESZE ÁGÁBAN SEM VOLT drogokkal a házába csalogatni kiskorúakat
>>
>>216247511
nincs asszony egy maganyos kutyabaszo pedofil vagy aki korosan hazudozik az interneten. kibaszottul szanalmas
>>
>>216247856
hánynom kell
>>
>>216247845
a munkámról, munkahelyemről, hasonlóakról nem osztok meg semmi fontos részletet
rég elfogadtam már a javajeet, cnc robotbuzerátor, biztiőr lárpot amit rám varrtok, szóval ne érts félre
persze nem igaz csak hogy tisztázzuk, de ezzel a biztiőrözéssel árnyékboxolsz egy interneten lévő fantomot
>>
>>216247914
pofa be asszony, vegyed felfele a térdzoknit
>>
>>216247959
oks pedofil biztiboy elhisszük
>>
>>216247914
>kutyabaszo
the plot thickens
kíváncsi vagyok honnan jött az ötlet
>>
>>216247930
nem lesz semmid
bogarakat fogsz enni
kezet fogsz fogni kimbóval
és boldog leszel
>>
>>216247745
azért mert azzal próbáltál felvágni hogy te 24/48-as munkarendben dolgozol nem úgy mint a hülye pórok
ilyen portás- parkolóőr és egyéb rokkantgyugdíjas madárijesztőkön kívül senki nem dolgozik ilyen rendben

én nem tom hogy Volán állomást "őrzöl"-e vagy egy ipari telep sorompóját, de nyilvánvalóan valami ilyen melód van
volt
>>
>>216247959
na szóval akkor miért tagadtad hogy igenis szándékodban állt bedrogozni és megdugni az undarázs cigányokat?
>>
>>216247930
>>216247856
>>216247549
nem mintha kíváncsi lenne erre az igazi Beni, de biztos valami ilyesmit reagálna erre (fb ismerősöm már pár hónapja :))
amúgy ügyes próbálkozás, de ha nem nekem akarjátok beadni a Beni lárpot akkor mégis kinek?
>>
>>216247959
>lárp
az tényleg lárp volt, csak azért lettél kifigurázva, mert valami indiai halandzsát nyomtál cnc joystickekről
ezt te is tudod, csaj direkt kiforgatod a szavakat
senki sem mondta, hogy cncs lettél volna, pont az a lényeg, hogy semmi közöd hozzá, csak beherbálozva okoskodsz róla
>>
ja meg mert az mjv ősellenséged aki dokszolt is ezt mondta csak akkor még mindenki leszarta
>>
>>216248115
nincs semmi mjv megsúgom. egy darab discord ellensége sincs. ezt a perszónáját hónapok óta építi mert haraptok mint légy a szarra. érted hogy azt hiszi hogy egy bábmester és úgy táncoltok ahogy fütyül?
>>
>>216248096
oks pedofil biztiboy, ha ez segít ma aludni akkor így van
>>
>>216248096
pedó uram dobd el a herbált sok lesz mára
>>
>>216248115
mjv egy wannabe nemesis, de egy senki a netről
ő mérges és frusztrált, mert buzerálta a discord safespace szeróját a _befolyásom_
vagy legalábbis az, hogy a többiekkel jól elvoltam ő meg nem érezhette magát főnöknek
egy napon berédzselt és kidobott, se szavazás se semmi, de persze az ő szervere így le is szarom
néha feljön ide a nyakamba lihegni, mert van némi komplexusa a srácnak, de nem különösebben tartom fontosnak
olyan, mintha valaki a tömegben odamenne hozzád a közelbe, hogy odafingjon, aztán elszalad
mit lehet az ilyennel kezdeni ugye
>>
>>216248204
kurva sokat számít ám hogy pedofil biztiőr vagy pedofil biztosítási alkusz-e
így is, úgy is csak egy retek proli pedó aki nem tud máshogy viselkedni mint egy retek proli pedó
>>
>>216248298
kivéve hogy már leírtad, hogy azért vágtad ki onnan mert levágták hogy gyerekmolesztáló vagy >>216245635
>>
>>216248263
sose leszel certifikált Bábmester™
>>
>>216245635
ez a legjobb ezekben a ghost-lárpokban
a semmikből jönnek elő
most olvasom először, de tök véletlenül pont kéznél vannak
amit én írok azt felvállalom, amit linkeltél az meg egy engem mocskoló lárp, bár abból is gyenge mert túl feltűnően pedózza magát
a mai trollokban semmi kreativitás, mennyiséggel kompenzálják a minőséget
napi hány kommentben őrjönghetsz és pedózol, fene se követi de nem vagy eredeti, legalább ha mestertroll lennél megemelném a kalapom, de így...
>>
>>216248481
oks pedofil biztiboy akit kivágtak a diszkordról, elhisszük hogy nem a te postád
>>
mestertroll vs bábmester
>>
>>216248263
maradj ki ebből Tomasz, nem baszogatlak én se téged, a Beni lárp se megy neked
magadat adod
>>
File: 1758455720302.jpg (105 KB, 566x703)
105 KB
105 KB JPG
>>216248540
>>
>>216248504
annyira nem bánom, ama discord forgalom harmada az volt, hogy valami Wolfgang szarfétis slave bla bla reddit trollkodás volt ott kibeszélve, hagyva, sőt idővel az lett a csevegések esszenciája ha én vagy más nem beszéltünk...ez digitális Safranek volt a főgóré mjv bff-je, na ő is berágott rám mert kiugrasztottam egy trükkös kérdéssel egy személyes beszélgetés során, hogy mekkora egy számító szociopata lúzer
pont olyan megrögzött mint a helyi pedózó Mustárunk...az se lepne meg ha a kettő ugyanaz bár kétlem
szóval szarba léptem, letakarítottam a cipőmről és a szar vesztesége aka "kibasztak egy szűk szociopata körbefaszverő discordról" valamiért fájnia kellene nekem vagy lelki sebet kellett volna okoznia, de tk. nem érdekel...sőt remélem némelyik idióta ott ragad örökre, megérdemlik egymást
>>
>>216248718
ja tehát kivágtak téged onnan mert rájöttek hogy pedofil vagy, tudjuk ezt írtad le pár hónapja is
>>
>>216248666
tudsz te ennél jobbat is rajzolni Tomasz, elmúltál már 12, a Windows XP-s MSPaint is a múlté, ahogy a Genius egér...u-ugye?
>>
File: 1758455260843.jpg (252 KB, 387x637)
252 KB
252 KB JPG
>>216248776
>>
>>216248741
és neked ennyire fáj a hiányom? hisz itt vagyok
itt is odabökhetsz nekem az életben elért anyagi és szexuális sikereiddel, hogy szarul és kevésnek érezzem magamat emiatt egy névtelen ember által
tűkön ülök
>>
>>216248837
én sosem voltam a debil diszkordon ahonnan kivágtak téged mert ott is levágták rólad hogy egy gyermekmolesztáló vagy (teljesen függetlenül ettől a helytől)
>>
>>216248807
alakul, de a bal oldali rajzolt arcszőr robosztus vonalvezetése erősen 400 dpi tier teszkós egér, azért van még hova fejlődni
ha a dagadt és izzadt mancsod tapadásán nem is, a periférián javíthatnál
hol vannak a finom motoros mozgások amik Beni mancsára vallanak? látod már hogy hol gyenge a lárp?
most már igen, nekem kell ezt is elmagyaráznom mint egy infantilisnek
>>
>>216248807
>>216248922
nehogy újat rajzolj, vagy felőlem de...
te vagy a főnök
>>
File: lenodipiface.jpg (1.77 MB, 3466x5184)
1.77 MB
1.77 MB JPG
>>
>>216248888
abban egyetértünk, hogy az egy debil diszkord csatorna
következésképp láthatod, hogy azzal hogy onnan kikerültem nem vesztettem sokat, barátokat vagy mérhető értéket biztos nem
jó lett volna pár hülye estén együtt raidelni vagy trollkodni azokkal az állatokkal, de gyenge eresztés volt, semmi akcióval
>>
>>216249133
hát annyiból bázisoltak voltak, hogy egy olyan pedofilt mint te még ők is kivetettek maguk közül
ez így normális
>>
>>216249041
>a Puma felirat M betűjén ott a Nina kutya fehér, göndör puli-szőre
:3
>>
>>216249133
erdekes, onnan kibasztak, itt mindenki baszogat. hany online kozosseg uzott eddig el mert egy elviselhetetlen faszkalap vagy?
>>
imre bohóc műsorát láthatták, függönyt le
>>
>>216249160
szarfétis-tűrő deviáns balfaszok 0 morális tartással
akkor lettem kibaszva amikor részegen lelkiztem, sacc/kb. hasonlóan mint most és a "big dick bigger boss" szerverfőnök permabannolt ezért...meg előadta, hogy mivel ő már pár hónapja - állítása szerint - nem ivott, valahogy morális jogarként tartva ezt a kézben tört pálcát felettem, mert én meg bizony néha szeretek jól bebaszni és felrobbantani néha a szart magamban, kiadni a frusztrációt...erre is jó pl. egy troll-tier discord csati
ez történt, az hogy tényleg ez volt az oka vagy kifogásként használta ezt és a lokál popularitásomat irigyelte meg...nem számít
de úgy vélte, hogy se warning se szavazás, ő a kiskakas a szemétdombon
idővel kibújt ezáltal a szög a zsákból, nem egy közösséget akart építeni, hanem valamit amit ural...talán az irl dolgait így kompenzálja, ezt a részét nem vágom pszichológiailag
>>
>>216249351
Imre tényleg egy Sodi 2.0, pedofil, alkoholista, beteges hazudozó és még az autipajzs is kicsekkol.
Régebben azzal hencegett hogy hogy betrollkodta a sodiforumot mert IP csapdát postázott oda.
Lehet Imre is kikerül oda egy nap, úgy tudom szeretik a Sodi védelmezőket ott.
>>
>>216249395
ja vágjuk kivágtak onnan mert pedofil vagy, már írtad itt >>216245635
>>
>>216248298
jaj de ügyes lárp, hirtelen kivágtak és nem tudsz mutatni újfent semmi bizonyítékot

[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.