kurva anyátok
>>216260014>tegnap reggel 8 óta csak egy 1.5 órás kutyasétálltatással megszakítva tütükézek meg pupukázok17 sörchemical-X ~0.4gnem aludtamnut rocker playback counter: 3 számjegyűhttps://www.youtube.com/watch?v=IT-u5BIvAB8lassan elfogy a sörömhozni kéne @.@
>>216260660ne menjél ki emberek közé, drogos, elmebeteg szardarab vagy
áldás, msm maxxinghttps://youtu.be/eSw3ySj9zyw
>>216261127csicska geci vagy, egy fingegy senkikevés vagy mint szexrubrika az ágyad felett
Agyaltam mi a rákot vegyek az unokaöcséim szülinapjára, csak a mikroszkópban meg teleszkópban agyaltam, de amint megcsapott a zene szenvedélye, rájöttem hogy elmegyünk együtt egy hangszerboltba :)https://www.youtube.com/watch?v=IT-u5BIvAB8a tudományos eszközök ráérnek
>>216261235viszont ha a dobszerkóra kattannak rá akkor a bátyám az élete végéig szidni fogja ezt a hetet
várd meg, amíg a normális emberek elviszik óvodába meg iskolába a gyerekeket, nem kell nekik még ezt látni. főleg az nem kell, hogy beléjük köss golyózó szemekkel. menjél 10-kor a kisboltba sörért, mint egy rendes alkesz
van új cümügi
>>216261274őszi szünet van te szociálisan kimaradó kúmer takonylátod ennyit se tudsztakonyorrú balfaszú geci....pinát szagoltál már?JA BOCS MI AZ UGYE?netán ideiglenesen átengednéd a párbeszédet a férfiaknak? nszksz
>>216261274faszt se érdekli hogy miről ömleng éppen a pedofil hől
>>216261311akkor meg most menjél, mielőtt kimennek a játszótérre!
én meg az unokaöcséim a zene boltban...meg a pénztárcáma legalja dobszerkó 75ka bátyámat kell meggyőzni, hogy szabadon választhassanak hangszert ami tetszik nekik, lehet hogy tartunk ma némi demó vetítést mielőtt eleve hangszerhez nyúlnának, még nagyon kicsikegy telerő lant vagy egy theremin mint választás kurvamenő lennede nemszabadebbenBEFOLYÁSOLNOMőket:de ha hurdy gurdyt választana az egyik, vennem kéne hozzá egy loopert, a 4 csatornások meg 30-40k-tól kezdődnekFFFFUhttps://www.youtube.com/watch?v=ypuaJLHK_LQ
>>216261311kutyapina szagolas nem szamit achievementnek. plusz mi nem kovetjuk a gyerekek idobeosztasat mert nem vadaszunk rajuk mint te, pedofil fereg.
úgy érzem ennek az lesz a vége, hogy letudjuk egyszerre a szülinapi és karácsonyi ajándékot is idén, visztont megadjuk a módját és minőségét a választott hangszernekmég a muteromat is ráveszem hogy szálljon beérzem mozgalmas hét lesz ez
>>216261519tudod is te, neked még kutya pina se jutna lefogadom, a szomszéd kokkerspánielnek max bepucsítasz és bottomkodva rebegnéd, hogy "ez legális, nem kényszertetted rá..."
van olyan érzésem hogy ha a két kölök a hangszerboltban vérszemet kap alsó hangon 3-400k ott maradakármilyen hangszer/erősítő/looper/stb. tartozékokkalez részemről tényleg lefedi a szülinapokat + karácsonytmi anno kaptunk ketten egy db levis szintitpontosan eztés örültünk neki mint majom a farkának
remélem, a kutyádat nem itatod a söröddel
>>216261610nem mindtha baja lenne egy-két kortytól, de spúr vagyok meg el is fogyott a söröm :Dsoha nem itattam amúgy
>>216261561lassan a kutyabaszast is bevallod a gretas cp, ai cp spam fenyegetozes, gyerekeknek pinas kep mutogatas, faszketrecben olalkodas, valogatott hazudozas, dead end melo, es szulokkel eles utan? lmaoaztan amikor screenshotolva elokerulnek ezek kikered magadnak hogy nem is emlekszel ott se voltal... pedig csak a napi 15+ sor meg cigany drogok miatt kihagy az elsorvadt pedo agyad
szerintem elnézek a turiba és szelektálok pár "új" rucit magamnakelbaszok ott 3-4000 Ftot, a fogamhoz verve a garast, ezekre a vacak unokaöcsikre meg felkészülten elbaszok párszázezer forintotépp csak ennyivel jobban szeretem őket, mint magamatez igazából egy gyerekkorban nélkülözős emlék túlkompenzálásade nem bánomcsak sajnálom hogy fel se fogják milyen szerencsések ahhoz képest, mert sosem tapasztalták meg a szegénység és nélkülözés azon szintjét...jó tanár amúgy az, jobban megbecsülöd miatta a kis dolgokatde ugyanakkor van egy periodikus drawback amiből már mém is született ezt mint (fél)szülő kibalanszírozni okosan nem könnyű, sosem fognak nélkülözni de nem s akarjuk elkényeztetni őket
sztornóztam jövőre a mikroszkóp vagy és teleszkóp ajándékokat, most jobb lesz egy általuk választott és preferált hangszer szerintem, most 6 és 4 évesek...nagyon akartam pedig eleinte az értelmes, "tudományközeli" ajándékot, de ma toltam egy zenei canossa járást szenvedélyesen, egészen a 9 éves múltam emlékéből előkotorva egy zenét amit chat spam és /mu/ thread által sikerült csak kiteljesíteni azáltal, hogy volt ez a Diótörő March feldolgozás, amire halványan emlékeztem és szo-szo emlékeztem még 9 éves korombólvégül meglett a címe a zenének és nem hazudok, tegnap óta újra és újra meghalllgattam és rájöttem, hogy imádoma zene iránti szeretet korfüggetlen, erre ébresztett ráés bár nem akarok semmit ráeröltetni az unokaöcséIMRE, de úgy érzem megfelelő ajándék lenne ha meghallgatnánk közösen mindenki kedvenc zenéjét aztán fognánk magunkat egy tömött pénztárcával (bankkártya, digitális) és betámadnánk egy zeneboltot, csak azt adnánk elő először nekik, hogy csak kipróbáljuk ezeket a hangszereketmeg raknánk be ott zenét persze, kipróbálnának ezt-aztfélig magukra hagyva a gyerekeket megfigyelnénk kinek mi jön be és megvennénk nekik a hangszereketez a heti terv., én találtam ki, a bátyám még nem is tudja mert még alszik, de biztos imádni fogja az ötletemetelőtte ugye az volt a személyes ajándékom dilemmája hogy kettejüknek közösen vagy egy faszántos digitális usb-s 1200x-os mikroszkópot veszek, vagy egy - már kinézett - csillagvizsgáló teleszkópot használtan, viszont az komoly annyira hogy ne egyedül fizessem, meg a bátyám is szeretne egyet amúgy is "magának"....de megcsapott a zene, a lélek és rájöttem hogy ezek a kölkök még túl fiatalok, talán nem is értékelnék azon eszközöket, viszont egy általuk megkedvelt hangszer...kibebaszott tökéletes
és ráveszem a család többi tagját, plusz le tudjuk hellyel-közzel a karácsonyi ajándék büdzséjét is, cserébe minőségi cuccokat kapnak, legalábbis nem alsópolcos szarokatszerintem gecijó ötlet és reményeim szerint mindenki rábólint - de főleg a gyerekek (bár ők majd csak akkor tudják meg amikor valamelyik hangszerre rákattannak a hangszerboltban :))le is kéne videózni....főleg ha az egyik dobolni akar, külön felveszem a bátyám arcát ahogy elsápad és egy hideg huzattal eltávozik belőle a lélek, vizionálva a következő éveket :D:D:D)a legrosszabb esetben jövőre hangszigeteljük a gyerekszobát
a százezres ajándékokkal nem hozod helyre még azt a kárt sem, amit a puszta megjelenéseddel okoztál
>>216261954van egy jó ötletem, tőlem független, ezzel a szöveggel odaállsz a bátyám (apjuk) és a gyerekek elé, majd jólelkű polgárként le is verhetsz egyet a bátyámnak, mert elméleted szerint hagyta hogy a gyerekek közelébe férkőzzek, én szörnyetegaztán meglátjuk mi történik60-70 évvel ezelőtt az ilyeneket mint te kivitték a határba a rendőrök, a kezébe nyomtak egy ásót és a kocsin héderezve nézték ahogy ássa a ködröt az aktuális fasz, bűnöző, rendbontó, nem bizonyíthatóan asszonyverő (volt rá konkrét példa), stb.a méretükhöz aktuális gödör harmadánál már sírtak, be voltak húgyozvaazokban az időkben nem volt internet, kamera meg precíz papírmunka, a magadfajta kártékony tetveket eltüntették, jobb világ voltaz internet világában nagy a pofád, de egy antiszociális szar alak vagy rendes családi kapcsolatok nélkülde te nem tudod mi az, ezzel viszont az a probléma hogy azt sem mérlegeled, hogy ha valaki ezt még csak trollkodásból is birizgálja a család kárára, a torkodra menneknem vagy férfi és soha nem is leszel ezzel a beteges köddel az agyadban, amiben nincs szeretet, család, fiatalok iránti szeretet nem szexuális vonatkozásbante ezeket nem ismered, de egyszer, csak egyszer ha tökös legény lennél, elém állnál és úgy lebegtetnéd a paplanszádat előttem pedofilozva...nos hagy ne részletezzemna jó szövegért nem érdemel senki halált, akármilyen alattomos és mocskos isszerintem két kézzel benyúlnék a szádba, kockáztatva a szepszist a rothadó fogaid harapása által és letörném az állkapcsodat, viccesen néznél ki, STS-ért persze ülnék haveri környezetben fél évet aztán kiengednének, mégsem egy gyilkossági kísérlet, magánzárkában, kényelmesenazt a fél évet megérné hogy letépjem a pofád a csípős nyelvedet élőben jutalmazva....persze pusztán elméleti síkon, hisz nem vagy te legény hogy elém állj
>alsópolcos tekerőlant 400kmi amegmeredtfaszcsak egy tizedesjeggyek néztem be az árát>minőségi tekerőlant 1M+ és felanyád
úgy érzem messze el fogjuk kerülni a hangszerboltban, videókat se mutatok neki előtte
kifeszítünk egy bevagdalt oldalú gyufásdobozra pár befőttesgumit oszt' majd azon citerázhat a kölök, nekünk is csak annyi jutottfél millió egy alsóközép hurdy hurdy, a faszomat bele
emberi csődtömeg őrjöng már korán reggel bebaszva
>>216262381látod ezért vagy te kispista, circa 29 órája ébren vagyokmégvalami a reggeli joghurtod előtt, kedves takony peti?
emberi hulladék
>>216262413az, de így is többre tartom magamat már most mint te valaha is elérsz az életbennem mintha ezzel magasra lenne helyezve a léc, lefogadom az emberek 60-70% alatt vagy
őrjöngj még szarszagú alkoholista
>>216262444először pöttömnek akartalak nevezni, de ahhoz is kevés vagyte mától "pötöm" vagyaz majdnem olyan mintha a "pénitem" lennél
>>216262444amúgy abban igazat kell adnom hogy alkoholista vagyok, nem egy dicső dolog, de ez vana szarszagot illetően viszont kételyem támadt...talán ha pár centivel magasabbra nőttél volna, nem csak a seggem lukáig érne fel az orrod hegye
megint rajtad röhög mindenki
>>216262539valóban így lehetszép se vagyok, piálok is, és nem is keresek 8 számjegyű Forintokat havontavalahogy majd csak túlteszem magamat ezen a váratlan reality-checken
>>216262399ez valami cigánykristályt is fogyasztott
epikus bábmester órák
az internetnek köszönhetően lehetőséged van megtapasztalni egy pállott alkoholista társaságát anélkül hogy kimozdulnál
Apu kiakadása a ruszkitlanított október 23-ról és a „megvetett” francia forradalomról | 2025.10.23.
>>216262584talált, mellénevezzük Chemical-X-neknézd én nem vagyok bunkó másokkal, csak akkor szólok bunkón a másikhoz ha van előzménye, hiába az internet anonimitása és kényelmetudod jól hogy felvállalom az arcomat, személyemet, 20 fölött az ember gerince már rég kinőtt - ha értedtök mindegy mi van bennem, a legfontosabb hogy a másik emberrel hogy viselkedik az illetőlátod a frissen kelt, arcukat fel nem vállaló és állítólagosan józan, tiszta elméjű szűzek a bokámig nem érnek fel, pedóznak látatlanban, így kompenzálják azt, hogy IRL a cipőjüket nézegetik a villamoson meghunyászkodva, ha egy kormos arcú cigány csúnyán néz rájukez a fajta elfojtott férfiasság-hiány biztos frusztráló, így hol máshol adnák ki a dühüket mint itt, hisz még csak egy csicskalángos sincs a pakliban mint esetleges következményez annyira 101 pszichológia, ahogy kicsapódik itt a düh, a tiszteletlenség, az empátia vagy akár az alapvető emberi morális tartás teljes hiánya, tankönyvi esetek gyűjtőhelye ezpersze felmerül a kérdés, hogy akkor én mi lennék, miért lógnék ki ebből a sorból?nos, minden szarból is lehet tanulni, amellett nyitott vagyok arra, hogy esetleg valaki megembereli magát és változtat a modoránnem azért mert muszáj, hanem mert úgy érzi idővel helyesnekrá lehet unni a trollkodásra, a gerinctelen hózentrógeres pimaszkodásra a monitor mögülde van, aki képtelen a változásra, a fejlődésreezt egy bizonyos modern, internetes társadalmi vonatkozásban érdekesnek tartom...értelmetlennek ugyan, de érdekesnek, pont a logika és a kitűzött célok, a fejlődés abszolút hiányának
jöhet
>>216261311persze, hogy te szakértője vagy annak, hogy mikor mit csinálnak a gyerekek pedószar
>>216262170akármennyire felkúrja az agyadat akkor is továbbra is jogosan gyerektapizónak leszel nevezve
amúgy nem tudom feltűnt-e de szombat óta őrjöngesz non stop. ilyenkor hol van a 24/48 órás munkarend?
Foss
>>216262921A Bábmester az ujjai köré fon, mint a hazugságvizsgáló gép vezetékeit.
>>216262894itt nem basz fel hől, csak nem értem miért érzi ettől magát valaki legénynekjó érzés neked? kiadsz valami olyan elfojtott, férfihoz nem méltó frusztrációt amit aztán itt adsz ki kiber-legénykedve?vagy hogy kell elképzelni annak az érzelmi és mentális hozamát számodra, hogy naponta többször lepedózol egy átlag normit?
>>216262919vasárnap nem őrjöngött, nyugodt rizspostázós fonál volt
>>216262921Tudom, neked nem tetszik a fehér popó...ezért arra gondoltam, hogy talán neked Königgsegg
>>216262962vasárnap nem voltam, gondolom akkor épp mandarint gyűjtött hogy legyen mit hétfőn az oviba vinni.
>>216262770miért nem keresel egy olyan társaságot, ahol hozzád hasonló, erkölcsös és intelligens emberek vannak?
senkit nem érdekel az életedezt fogd már fel
>>216262973jaj, túlzásba vittem a g-ket, eggyel több vanAAAAAAAA
>>216262994tudom, engem sem érdekel a saját életem, mégis tisztában vagyok a részleteivelgondoltam osztozzunk eme fájdalmon
>>216262958én egy gyermekmolesztáló mocskot szoktam lepedózniattól nem leszel normi, hogy bebaszva ajándékokat osztogatsz gyerekeknek, hogy grúmolhasd őket
>>216263016te olyan vagy mint egy kibaszott légy ami folyton az emberek fülébe zümmög és az istenért se lehet lecsapni.
>>216262958>normisajnos egy olyen bódélakó pedofil incel mint te sosem lesz normi
>>216263037engem szoktál, tévesennem hogy gyereket, egy pókot nem bántok haverkevés erősségeim egyike (vagy talán pont gyengeség háborús helyzetben) a túlzott empátiám
empatikus alkoholista reggel 6-tól este 11-ig itt őrjöng és szitkozódik hogy jobban érezze magát a tyúkszaros szargödör élete miatt
>>216263091>szerintem két kézzel benyúlnék a szádba, kockáztatva a szepszist a rothadó fogaid harapása által és letörném az állkapcsodat, viccesen néznél ki, STS-ért persze ülnék haveri környezetben fél évet aztán kiengednének, mégsem egy gyilkossági kísérlet, magánzárkában, kényelmesen>azt a fél évet megérné hogy letépjem a pofád a csípős nyelvedet élőben jutalmazva....persze pusztán elméleti síkon, hisz nem vagy te legény hogy elém állj
az anya farkaspók a hátán cipeli a kölkeit1 mp agyoncsapni vagy szarakodsz vele egy két percet hogy óvatosan begyűjtsd aztán kirakd egy biztonságos helyreaz én kényelmem vagy lustaságom másodlagos marad a pókok életével szemben
>>216263091ez a relativizálás meg terelés nem fog működni pedofillehet hogy a kisgyerekek akiket fogdosni szoktál azok beveszik de sajnos az itteni emberek nem
laza, kimért kristályos véglény
itt meg egy cuki méhecskének adok mézes vizetpersze ettől nem lesz szent senki sem, de iránymutató a jellememet illetően
>>216263175*darázs, de mind1
>>216261846>aztán fognánk magunkat egy tömött pénztárcával (bankkártya, digitális) és betámadnánk egy zeneboltotsajnos biztiőr büdzséből maximum a turkálót fogjátok betámadni :S
elfogadom hogy nem szeretnek, sőt egyenesen ki nem álhatják a rusnya tudálékos pofámat, de ettől nem leszek pedó vagy akármi aminek éppen beállít az aktuális trollha engem nem baszogatnak, én se baszogatok vissza...mert annyira unható ez az örökös oda-vissza szardobálás hogy már lefolyik tőle az arcom
egy olyan alakról, aki mindig a gyerekek társaságát keresni, mindig a kedvükben akar járni, kívülről tudja az időbeosztásukat, gyereke amúgy nincsen, de interneten tizedikes fiúk iránti vonzalmát fejezi ki, buzizsákolásra izgul és a legkevésbé degeneráltabb hajlama is a furrység. egy ilyen alakról mi a diagnózis?
>>216263227Fogd fel hogy senkit se érdekelnek se a szósalátáid se a pedofil hajlamaid.
>>216263227én nem pedóztam, mégis le akarod tépni az állkapcsom
>>216263213viccek rajtad, pont készülök menni a turiba, sokat spórolni ott, a most rajtam lévő farmer is 500 Ft volt, kibírt majd egy évet, de az alja foszlik, kidobom a picsábaviszont spekulálok mennyibe fog fájni 2 gyereknek 1-1 hangszer amit megkedvelnek, 150-200k talánezen felül havi 50k-t mindig adok nekik, már jó ideje nem tömöm őket édességgel hanem odaadom az apjuknak és értelmesen használja fel, mintha egy nem kötelező gyerektartást fizetnék (nekem nincs gyerekem)
>>216263091miért fejezted le a cicákat?
>>216263284>a százezres ajándékokkal nem hozod helyre még azt a kárt sem, amit a puszta megjelenéseddel okoztálaz előzményeket tekintve szerintem érthető hogy egy kaptafa volt nekem az a hozzáröfögés isés persze nem mondtam ilyet, hogy letépem olyannak az állkapcsát aki nem pedózik, ha figyelmesen olvasod>>216262170>e ezeket nem ismered, de egyszer, csak egyszer ha tökös legény lennél, elém állnál és úgy lebegtetnéd a paplanszádat előttem pedofilozva...nos hagy ne részletezzemna jó szövegért nem érdemel senki halált, akármilyen alattomos és mocskos isszerintem két kézzel benyúlnék a szádba, kockáztatva a szepszist a rothadó fogaid harapása által és letörném az állkapcsodat, viccesen néznél ki, STS-ért persze ülnék haveri környezetben fél évet aztán kiengednének, mégsem egy gyilkossági kísérlet, magánzárkában, kényelmesenazt a fél évet megérné hogy letépjem a pofád a csípős nyelvedet élőben jutalmazva....persze pusztán elméleti síkon, hisz nem vagy te legény hogy elém álljszóval miután a szemembe tolja a pedózást, csak utána tépném le az állkapcsát, ez így azért fair
>>216263331hagyd már a beteg szar lárpjaidat, nem is tudom hirtelen ki az agyalágyultabbaki leírta azt, vagy aki mániákusan próbálja rám kenni ezeket a fos kommenteket mint telegalább te magad hoznál elő valami vicces és kreatív beszólást, persze elsőre tuti ijesztő és embert próbáló lehet
kimbó neked miért jönnek be a tizedik osztályos fiúk?
>>216263338szívj el egy kis herbált fenyegetőző gyerektapizó ez már nem állapot
még egyszer meghalgaSSuk a nut rockert aztán elhúzom a belemet a turiba, unironikéne egy új farmer, vagy kettőmeg ki tudja mit találoka legutóbb elhoztam egy patent fekete bőr laptop táskát ilyen díszítéses beégetéssel meg csicsázással....1000 Ft-értnekem kurvára nem kellett, de ismerősnek igen, haszon nélkül tovább adtamsimán 25k felett lehet a boltban saccraa turizás nem szégyen, max olyannak aki rózsaillatút fingikszerintem retardált dolog sokszoros áron megvenni ugyanazt csak mert máshol van és nem turi, nem csorbul semmiféle büszkeség, egy nagy faszság
ha most egyedül lennék a környéken, beszereznék egy ghettoblastert és azon bömböltetném a nut rockert mint a négerek vagy a cigányok
>>216263360az a baj pedofil hogy úgy hazudsz mint egy dedós és sosem fogod tudni letagadni az ocsmány postáidat
>>216263479kedd délelőtt részegen és bekristályozva turizó kimért, felelős nagybácsi
nekem ha bizitőr fizum lenne inkább vennék 5 évente egyszer ruhát, minthogy más levedlett szarjait hordjam :s
>>216263534>>216261235>>216260660Senkinek nem mond semmit az hogy "nut rocker", pedó, mindegy hogy hányszor írod le azt a szart.
>>216263541érdekes hogy a szart próbálod rámkenni, pedig mint látod vetítek, nem villantokszép se vagyok, turiban spórolok (jó érzés, ember)annyira vérszegény és büdös a mocskolódó lárpod, hogy el se tudom képzelni mekkora egy trógernek kell lennie valakinek ahhoz, hogy ezzel érezze többnek vagy akár csak mestertrollnak magáta tudat nyugtat, hogy én én vagyok, te meg te
>>216263593nagyon jó hogy egy egyszerű csúnya buta ember vagy de ez nem gond hanem inkább az hogy egy buzi gyerekgrúmer vagy
na van fonál amúgy >>216257926
>>216263570NUT ROCKEEEEERnemrég találtam meg, utoljára talán 9 évesen hallottam és szo-szo tetszett az emlékeim szerint, de nem tudtam se a címét, semmittegnap eszembe jutott és felkutattam (shazam, ai chat, minden elvérzett - pedig triviális - és azt is tudtam hogy a nutcracker march feldolgozása), Soulseeken is körbespammeltem pár csatornát hátha valaki vágja a leírás szerint.Végül itt, /mu/-n válaszolt egy kedves anon és instant feldobta a napom. Azóta viccen kívül legalább százszor meghallgattam és nem unom. Azt tudtam, hogy a gyermeki ének zenei ízlésének tetszett, de most felnőtt fejjel egyenesen imádom. És ez a gondolat késztetett arra, hogy az unokaöcsiknek ne mikroszkópot vagy teleszkópot vegyek (ahhoz túl kicsik), játékuk van dögivel...szóval kiötlöttem hogy elmegyünk családostól egy hangszerboltba hogy kipróbálják mi jön be nekik. 4 és 6 éves a két lurkó és szeretik a zenéket úgy általába véve (családi vonás). Tökéletes ajándék lesz imho, főleg hogy ők maguk választanak.https://www.youtube.com/watch?v=IT-u5BIvAB8na még egy utolsó meghallgatás aztán eltakarodok, hagy legyen egy nyugis órátok :)
>>216262170vicces ezt a szadista fenyegetőzést olvasni tudva hogy egy leroggyant gyenge szar írja aki sudár fiatalkorában is egy endomorf nő fizikumával rendelkezett
a thread>>>/mu/128242463és a hős>>>/mu/128242618ha utólag tehetném, küldenék neki egy rekesz sört vagy az arravaló pénztmegfizethetetlenül jó kedvre derített vele
a pedofil>>216263708
szegény turis néni
srácok melyik ai appot ajánlanátok meglévő képen lévő személy más pozícióba való képgeneráláshoz?
>>216264880nyakadat generáld kötélbe, kukázós pedó
>>216264995jéjzus nem az a beteg pedó geci vagyokGrantről akarok egy képet csinálni
zabálnia kéne még, nem?
>>216265916tökéletes, ahogy van
>>216266015igen, de az egészsége érdekében még legalább meg kellene másfélszerezni a napi kalóriáit
>>216265777ulysses grant vagy valami nyomott streamer
>>216266123megmutatom ha tudsz valamit ajánlaniamivel a pedógeciről csináltatok képet az talán jó lesz
>>216266204kérdezd a svájci zászlós röfimalacot, azokat ő csinálta szerintemvagy tedd fel a fotosopot és nézz meg egy padzsít oktatóvideót hogy a puppet warp hogy működik
>>216266097amíg midorin úgy néz ki mint egy ír aki két hete látott utoljára kurmplit addig inkább arra koncentrálj szerintem
>>216266358mit postázott amúgy a bmijéről?
>>216266450nincsenek ismereteim erről hőlsenki nem csúfolta volna a szajrémestert se a hája miatt ha nem gonoszkodik
>>216266541valamelyikőtök mondta, hogy postázta a jelenlegi bmijét
>>216266339Gemini megcsinálta amit akartam
föl
mó
>>216268835meg kell őrülni
ijesztosze
https://www.youtube.com/watch?v=OwJPPaEyqhIdude saved korean music scene ngl
https://www.youtube.com/watch?v=HbA4LVctFuwAz idei Mondocon, Magyarország legnagyobb japán popkultúra és geek közösségi rendezvénye ismét megtöltötte a Hungexpo területét több ezer cosplayessel, animé-, manga- és videojáték-rajongóval. A rendezvény, amely immár több mint másfél évtizede ad otthont a hazai fan-közösségek találkozásának, idén is a kreativitásról, az önkifejezésről és az elfogadásról szólt.
>>216270745i read he said something chuddy recently
>>216271499i posted it in /v4/
ez Momokó?
szerintem Ő valóban Momó
>>216273063ki más?
i thought i almost bricked my consolegotta make nand backup
>>216278072what are you going to play next?
kakukk tesik: VEREM
>>216278102i thought i posted in v4i want to try x360 neighborhood, og xbox games and insignia
https://d.uguu.se/NvmXWBfr.webm
>>216280494i can't see the thumbnail if i open a link it's not funny this way
>>216282007you need 4chanx
>>216282078i do not
>>216282424>no cipucha protector
kukucs
>>216282611what language is cipucha
>>216283080
>>216283170i think that's a fake cameltoe though