[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / r / s / t / u / v / vg / vm / vmg / vr / vrpg / vst / w / wg] [i / ic] [r9k / s4s / vip] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / pw / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / vt / wsg / wsr / x / xs] [Settings] [Search] [Mobile] [Home]
Board
Settings Mobile Home
/int/ - International

Thread archived.
You cannot reply anymore.

[Advertise on 4chan]

File: alma.gif (49 KB, 368x349)
49 KB
49 KB GIF
kurva anyátok
>>
>>216260014
>tegnap reggel 8 óta csak egy 1.5 órás kutyasétálltatással megszakítva tütükézek meg pupukázok
17 sör
chemical-X ~0.4g
nem aludtam
nut rocker playback counter: 3 számjegyű
https://www.youtube.com/watch?v=IT-u5BIvAB8
lassan elfogy a söröm
hozni kéne @.@
>>
>>216260660
ne menjél ki emberek közé, drogos, elmebeteg szardarab vagy
>>
áldás, msm maxxing
https://youtu.be/eSw3ySj9zyw
>>
>>216261127
csicska geci vagy, egy fing
egy senki
kevés vagy mint szexrubrika az ágyad felett
>>
Agyaltam mi a rákot vegyek az unokaöcséim szülinapjára, csak a mikroszkópban meg teleszkópban agyaltam, de amint megcsapott a zene szenvedélye, rájöttem hogy elmegyünk együtt egy hangszerboltba :)
a tudományos eszközök ráérnek
>>
>>216261235
viszont ha a dobszerkóra kattannak rá akkor a bátyám az élete végéig szidni fogja ezt a hetet
>>
várd meg, amíg a normális emberek elviszik óvodába meg iskolába a gyerekeket, nem kell nekik még ezt látni. főleg az nem kell, hogy beléjük köss golyózó szemekkel. menjél 10-kor a kisboltba sörért, mint egy rendes alkesz
>>
File: G4THJiZasAEkBZi[1].jpg (150 KB, 1268x1500)
150 KB
150 KB JPG
van új cümügi
>>
>>216261274
őszi szünet van te szociálisan kimaradó kúmer takony
látod ennyit se tudsz
takonyorrú balfaszú geci....pinát szagoltál már?JA BOCS MI AZ UGYE?
netán ideiglenesen átengednéd a párbeszédet a férfiaknak? nszksz
>>
>>216261274
faszt se érdekli hogy miről ömleng éppen a pedofil hől
>>
>>216261311
akkor meg most menjél, mielőtt kimennek a játszótérre!
>>
én meg az unokaöcséim a zene boltban...meg a pénztárcám
a legalja dobszerkó 75k
a bátyámat kell meggyőzni, hogy szabadon választhassanak hangszert ami tetszik nekik, lehet hogy tartunk ma némi demó vetítést mielőtt eleve hangszerhez nyúlnának, még nagyon kicsik
egy telerő lant vagy egy theremin mint választás kurvamenő lenne
de nem
szabad
ebben
BEFOLYÁSOLNOM
őket
:de ha hurdy gurdyt választana az egyik, vennem kéne hozzá egy loopert, a 4 csatornások meg 30-40k-tól kezdődnek
FFFFU
https://www.youtube.com/watch?v=ypuaJLHK_LQ
>>
>>216261311
kutyapina szagolas nem szamit achievementnek. plusz mi nem kovetjuk a gyerekek idobeosztasat mert nem vadaszunk rajuk mint te, pedofil fereg.
>>
úgy érzem ennek az lesz a vége, hogy letudjuk egyszerre a szülinapi és karácsonyi ajándékot is idén, visztont megadjuk a módját és minőségét a választott hangszernek
még a muteromat is ráveszem hogy szálljon be
érzem mozgalmas hét lesz ez
>>
>>216261519
tudod is te, neked még kutya pina se jutna lefogadom, a szomszéd kokkerspánielnek max bepucsítasz és bottomkodva rebegnéd, hogy "ez legális, nem kényszertetted rá..."
>>
van olyan érzésem hogy ha a két kölök a hangszerboltban vérszemet kap alsó hangon 3-400k ott marad
akármilyen hangszer/erősítő/looper/stb. tartozékokkal
ez részemről tényleg lefedi a szülinapokat + karácsonyt
mi anno kaptunk ketten egy db levis szintit
pontosan ezt
és örültünk neki mint majom a farkának
>>
remélem, a kutyádat nem itatod a söröddel
>>
>>216261610
nem mindtha baja lenne egy-két kortytól, de spúr vagyok meg el is fogyott a söröm :D
soha nem itattam amúgy
>>
>>216261561
lassan a kutyabaszast is bevallod a gretas cp, ai cp spam fenyegetozes, gyerekeknek pinas kep mutogatas, faszketrecben olalkodas, valogatott hazudozas, dead end melo, es szulokkel eles utan? lmao

aztan amikor screenshotolva elokerulnek ezek kikered magadnak hogy nem is emlekszel ott se voltal... pedig csak a napi 15+ sor meg cigany drogok miatt kihagy az elsorvadt pedo agyad
>>
szerintem elnézek a turiba és szelektálok pár "új" rucit magamnak
elbaszok ott 3-4000 Ftot, a fogamhoz verve a garast, ezekre a vacak unokaöcsikre meg felkészülten elbaszok párszázezer forintot
épp csak ennyivel jobban szeretem őket, mint magamat
ez igazából egy gyerekkorban nélkülözős emlék túlkompenzálása
de nem bánom
csak sajnálom hogy fel se fogják milyen szerencsések ahhoz képest, mert sosem tapasztalták meg a szegénység és nélkülözés azon szintjét...jó tanár amúgy az, jobban megbecsülöd miatta a kis dolgokat
de ugyanakkor van egy periodikus drawback amiből már mém is született
ezt mint (fél)szülő kibalanszírozni okosan nem könnyű, sosem fognak nélkülözni de nem s akarjuk elkényeztetni őket
>>
sztornóztam jövőre a mikroszkóp vagy és teleszkóp ajándékokat, most jobb lesz egy általuk választott és preferált hangszer szerintem, most 6 és 4 évesek...nagyon akartam pedig eleinte az értelmes, "tudományközeli" ajándékot, de ma toltam egy zenei canossa járást szenvedélyesen, egészen a 9 éves múltam emlékéből előkotorva egy zenét amit chat spam és /mu/ thread által sikerült csak kiteljesíteni azáltal, hogy volt ez a Diótörő March feldolgozás, amire halványan emlékeztem és szo-szo emlékeztem még 9 éves koromból
végül meglett a címe a zenének és nem hazudok, tegnap óta újra és újra meghalllgattam és rájöttem, hogy imádom
a zene iránti szeretet korfüggetlen, erre ébresztett rá
és bár nem akarok semmit ráeröltetni az unokaöcséIMRE, de úgy érzem megfelelő ajándék lenne ha meghallgatnánk közösen mindenki kedvenc zenéjét aztán fognánk magunkat egy tömött pénztárcával (bankkártya, digitális) és betámadnánk egy zeneboltot, csak azt adnánk elő először nekik, hogy csak kipróbáljuk ezeket a hangszereket
meg raknánk be ott zenét persze, kipróbálnának ezt-azt
félig magukra hagyva a gyerekeket megfigyelnénk kinek mi jön be és megvennénk nekik a hangszereket
ez a heti terv., én találtam ki, a bátyám még nem is tudja mert még alszik, de biztos imádni fogja az ötletemet
előtte ugye az volt a személyes ajándékom dilemmája hogy kettejüknek közösen vagy egy faszántos digitális usb-s 1200x-os mikroszkópot veszek, vagy egy - már kinézett - csillagvizsgáló teleszkópot használtan, viszont az komoly annyira hogy ne egyedül fizessem, meg a bátyám is szeretne egyet amúgy is "magának"....
de megcsapott a zene, a lélek és rájöttem hogy ezek a kölkök még túl fiatalok, talán nem is értékelnék azon eszközöket, viszont egy általuk megkedvelt hangszer...kibebaszott tökéletes
>>
és ráveszem a család többi tagját, plusz le tudjuk hellyel-közzel a karácsonyi ajándék büdzséjét is, cserébe minőségi cuccokat kapnak, legalábbis nem alsópolcos szarokat
szerintem gecijó ötlet és reményeim szerint mindenki rábólint - de főleg a gyerekek (bár ők majd csak akkor tudják meg amikor valamelyik hangszerre rákattannak a hangszerboltban :))
le is kéne videózni....főleg ha az egyik dobolni akar, külön felveszem a bátyám arcát ahogy elsápad és egy hideg huzattal eltávozik belőle a lélek, vizionálva a következő éveket :D:D:D)
a legrosszabb esetben jövőre hangszigeteljük a gyerekszobát
>>
a százezres ajándékokkal nem hozod helyre még azt a kárt sem, amit a puszta megjelenéseddel okoztál
>>
>>216261954
van egy jó ötletem, tőlem független, ezzel a szöveggel odaállsz a bátyám (apjuk) és a gyerekek elé, majd jólelkű polgárként le is verhetsz egyet a bátyámnak, mert elméleted szerint hagyta hogy a gyerekek közelébe férkőzzek, én szörnyeteg
aztán meglátjuk mi történik
60-70 évvel ezelőtt az ilyeneket mint te kivitték a határba a rendőrök, a kezébe nyomtak egy ásót és a kocsin héderezve nézték ahogy ássa a ködröt az aktuális fasz, bűnöző, rendbontó, nem bizonyíthatóan asszonyverő (volt rá konkrét példa), stb.
a méretükhöz aktuális gödör harmadánál már sírtak, be voltak húgyozva
azokban az időkben nem volt internet, kamera meg precíz papírmunka, a magadfajta kártékony tetveket eltüntették, jobb világ volt
az internet világában nagy a pofád, de egy antiszociális szar alak vagy rendes családi kapcsolatok nélkül
de te nem tudod mi az, ezzel viszont az a probléma hogy azt sem mérlegeled, hogy ha valaki ezt még csak trollkodásból is birizgálja a család kárára, a torkodra mennek
nem vagy férfi és soha nem is leszel ezzel a beteges köddel az agyadban, amiben nincs szeretet, család, fiatalok iránti szeretet nem szexuális vonatkozásban
te ezeket nem ismered, de egyszer, csak egyszer ha tökös legény lennél, elém állnál és úgy lebegtetnéd a paplanszádat előttem pedofilozva...nos hagy ne részletezzem
na jó szövegért nem érdemel senki halált, akármilyen alattomos és mocskos is
szerintem két kézzel benyúlnék a szádba, kockáztatva a szepszist a rothadó fogaid harapása által és letörném az állkapcsodat, viccesen néznél ki, STS-ért persze ülnék haveri környezetben fél évet aztán kiengednének, mégsem egy gyilkossági kísérlet, magánzárkában, kényelmesen
azt a fél évet megérné hogy letépjem a pofád a csípős nyelvedet élőben jutalmazva....persze pusztán elméleti síkon, hisz nem vagy te legény hogy elém állj
>>
>alsópolcos tekerőlant 400k
mi
a
megmeredt
fasz
csak egy tizedesjeggyek néztem be az árát
>minőségi tekerőlant 1M+ és fel
anyád
>>
úgy érzem messze el fogjuk kerülni a hangszerboltban, videókat se mutatok neki előtte
>>
kifeszítünk egy bevagdalt oldalú gyufásdobozra pár befőttesgumit oszt' majd azon citerázhat a kölök, nekünk is csak annyi jutott
fél millió egy alsóközép hurdy hurdy, a faszomat bele
>>
emberi csődtömeg őrjöng már korán reggel bebaszva
>>
>>216262381
látod ezért vagy te kispista, circa 29 órája ébren vagyok
mégvalami a reggeli joghurtod előtt, kedves takony peti?
>>
emberi hulladék
>>
>>216262413
az, de így is többre tartom magamat már most mint te valaha is elérsz az életben
nem mintha ezzel magasra lenne helyezve a léc, lefogadom az emberek 60-70% alatt vagy
>>
őrjöngj még szarszagú alkoholista
>>
>>216262444
először pöttömnek akartalak nevezni, de ahhoz is kevés vagy
te mától "pötöm" vagy
az majdnem olyan mintha a "pénitem" lennél
>>
>>216262444
amúgy abban igazat kell adnom hogy alkoholista vagyok, nem egy dicső dolog, de ez van
a szarszagot illetően viszont kételyem támadt...talán ha pár centivel magasabbra nőttél volna, nem csak a seggem lukáig érne fel az orrod hegye
>>
megint rajtad röhög mindenki
>>
>>216262539
valóban így lehet
szép se vagyok, piálok is, és nem is keresek 8 számjegyű Forintokat havonta
valahogy majd csak túlteszem magamat ezen a váratlan reality-checken
>>
>>216262399
ez valami cigánykristályt is fogyasztott
>>
epikus bábmester órák
>>
az internetnek köszönhetően lehetőséged van megtapasztalni egy pállott alkoholista társaságát anélkül hogy kimozdulnál
>>
Apu kiakadása a ruszkitlanított október 23-ról és a „megvetett” francia forradalomról | 2025.10.23.
>>
>>216262584
talált, mellé
nevezzük Chemical-X-nek
nézd én nem vagyok bunkó másokkal, csak akkor szólok bunkón a másikhoz ha van előzménye, hiába az internet anonimitása és kényelme
tudod jól hogy felvállalom az arcomat, személyemet, 20 fölött az ember gerince már rég kinőtt - ha érted
tök mindegy mi van bennem, a legfontosabb hogy a másik emberrel hogy viselkedik az illető
látod a frissen kelt, arcukat fel nem vállaló és állítólagosan józan, tiszta elméjű szűzek a bokámig nem érnek fel, pedóznak látatlanban, így kompenzálják azt, hogy IRL a cipőjüket nézegetik a villamoson meghunyászkodva, ha egy kormos arcú cigány csúnyán néz rájuk
ez a fajta elfojtott férfiasság-hiány biztos frusztráló, így hol máshol adnák ki a dühüket mint itt, hisz még csak egy csicskalángos sincs a pakliban mint esetleges következmény
ez annyira 101 pszichológia, ahogy kicsapódik itt a düh, a tiszteletlenség, az empátia vagy akár az alapvető emberi morális tartás teljes hiánya, tankönyvi esetek gyűjtőhelye ez
persze felmerül a kérdés, hogy akkor én mi lennék, miért lógnék ki ebből a sorból?
nos, minden szarból is lehet tanulni, amellett nyitott vagyok arra, hogy esetleg valaki megembereli magát és változtat a modorán
nem azért mert muszáj, hanem mert úgy érzi idővel helyesnek
rá lehet unni a trollkodásra, a gerinctelen hózentrógeres pimaszkodásra a monitor mögül
de van, aki képtelen a változásra, a fejlődésre
ezt egy bizonyos modern, internetes társadalmi vonatkozásban érdekesnek tartom...értelmetlennek ugyan, de érdekesnek, pont a logika és a kitűzött célok, a fejlődés abszolút hiányának
>>
File: IMG_1997 2.jpg (99 KB, 640x800)
99 KB
99 KB JPG
jöhet
>>
>>216261311
persze, hogy te szakértője vagy annak, hogy mikor mit csinálnak a gyerekek pedószar
>>
>>216262170
akármennyire felkúrja az agyadat akkor is továbbra is jogosan gyerektapizónak leszel nevezve
>>
amúgy nem tudom feltűnt-e de szombat óta őrjöngesz non stop. ilyenkor hol van a 24/48 órás munkarend?
>>
Foss
>>
>>216262921
A Bábmester az ujjai köré fon, mint a hazugságvizsgáló gép vezetékeit.
>>
>>216262894
itt nem basz fel hől, csak nem értem miért érzi ettől magát valaki legénynek
jó érzés neked? kiadsz valami olyan elfojtott, férfihoz nem méltó frusztrációt amit aztán itt adsz ki kiber-legénykedve?
vagy hogy kell elképzelni annak az érzelmi és mentális hozamát számodra, hogy naponta többször lepedózol egy átlag normit?
>>
>>216262919
vasárnap nem őrjöngött, nyugodt rizspostázós fonál volt
>>
>>216262921
Tudom, neked nem tetszik a fehér popó...ezért arra gondoltam, hogy talán neked Königgsegg
>>
>>216262962
vasárnap nem voltam, gondolom akkor épp mandarint gyűjtött hogy legyen mit hétfőn az oviba vinni.
>>
>>216262770
miért nem keresel egy olyan társaságot, ahol hozzád hasonló, erkölcsös és intelligens emberek vannak?
>>
senkit nem érdekel az életed
ezt fogd már fel
>>
File: eyeroll-faint.gif (270 KB, 220x283)
270 KB
270 KB GIF
>>216262973
jaj, túlzásba vittem a g-ket, eggyel több van
AAAAAAAA
>>
>>216262994
tudom, engem sem érdekel a saját életem, mégis tisztában vagyok a részleteivel
gondoltam osztozzunk eme fájdalmon
>>
>>216262958
én egy gyermekmolesztáló mocskot szoktam lepedózni
attól nem leszel normi, hogy bebaszva ajándékokat osztogatsz gyerekeknek, hogy grúmolhasd őket
>>
>>216263016
te olyan vagy mint egy kibaszott légy ami folyton az emberek fülébe zümmög és az istenért se lehet lecsapni.
>>
>>216262958
>normi
sajnos egy olyen bódélakó pedofil incel mint te sosem lesz normi
>>
>>216263037
engem szoktál, tévesen
nem hogy gyereket, egy pókot nem bántok haver
kevés erősségeim egyike (vagy talán pont gyengeség háborús helyzetben) a túlzott empátiám
>>
empatikus alkoholista reggel 6-tól este 11-ig itt őrjöng és szitkozódik hogy jobban érezze magát a tyúkszaros szargödör élete miatt
>>
>>216263091
>szerintem két kézzel benyúlnék a szádba, kockáztatva a szepszist a rothadó fogaid harapása által és letörném az állkapcsodat, viccesen néznél ki, STS-ért persze ülnék haveri környezetben fél évet aztán kiengednének, mégsem egy gyilkossági kísérlet, magánzárkában, kényelmesen
>azt a fél évet megérné hogy letépjem a pofád a csípős nyelvedet élőben jutalmazva....persze pusztán elméleti síkon, hisz nem vagy te legény hogy elém állj
>>
File: IMG_20250920_201817.jpg (1.1 MB, 2099x2102)
1.1 MB
1.1 MB JPG
az anya farkaspók a hátán cipeli a kölkeit
1 mp agyoncsapni vagy szarakodsz vele egy két percet hogy óvatosan begyűjtsd aztán kirakd egy biztonságos helyre
az én kényelmem vagy lustaságom másodlagos marad a pókok életével szemben
>>
>>216263091
ez a relativizálás meg terelés nem fog működni pedofil
lehet hogy a kisgyerekek akiket fogdosni szoktál azok beveszik de sajnos az itteni emberek nem
>>
laza, kimért kristályos véglény
>>
File: IMG_20251002_130931.jpg (318 KB, 1600x1200)
318 KB
318 KB JPG
itt meg egy cuki méhecskének adok mézes vizet
persze ettől nem lesz szent senki sem, de iránymutató a jellememet illetően
>>
>>216263175
*darázs, de mind1
>>
>>216261846
>aztán fognánk magunkat egy tömött pénztárcával (bankkártya, digitális) és betámadnánk egy zeneboltot
sajnos biztiőr büdzséből maximum a turkálót fogjátok betámadni :S
>>
elfogadom hogy nem szeretnek, sőt egyenesen ki nem álhatják a rusnya tudálékos pofámat, de ettől nem leszek pedó vagy akármi aminek éppen beállít az aktuális troll
ha engem nem baszogatnak, én se baszogatok vissza...mert annyira unható ez az örökös oda-vissza szardobálás hogy már lefolyik tőle az arcom
>>
egy olyan alakról, aki mindig a gyerekek társaságát keresni, mindig a kedvükben akar járni, kívülről tudja az időbeosztásukat, gyereke amúgy nincsen, de interneten tizedikes fiúk iránti vonzalmát fejezi ki, buzizsákolásra izgul és a legkevésbé degeneráltabb hajlama is a furrység. egy ilyen alakról mi a diagnózis?
>>
>>216263227
Fogd fel hogy senkit se érdekelnek se a szósalátáid se a pedofil hajlamaid.
>>
>>216263227
én nem pedóztam, mégis le akarod tépni az állkapcsom
>>
>>216263213
viccek rajtad, pont készülök menni a turiba, sokat spórolni ott, a most rajtam lévő farmer is 500 Ft volt, kibírt majd egy évet, de az alja foszlik, kidobom a picsába
viszont spekulálok mennyibe fog fájni 2 gyereknek 1-1 hangszer amit megkedvelnek, 150-200k talán
ezen felül havi 50k-t mindig adok nekik, már jó ideje nem tömöm őket édességgel hanem odaadom az apjuknak és értelmesen használja fel, mintha egy nem kötelező gyerektartást fizetnék (nekem nincs gyerekem)
>>
File: rudis.png (45 KB, 3023x192)
45 KB
45 KB PNG
>>216263091
miért fejezted le a cicákat?
>>
>>216263284
>a százezres ajándékokkal nem hozod helyre még azt a kárt sem, amit a puszta megjelenéseddel okoztál
az előzményeket tekintve szerintem érthető hogy egy kaptafa volt nekem az a hozzáröfögés is
és persze nem mondtam ilyet, hogy letépem olyannak az állkapcsát aki nem pedózik, ha figyelmesen olvasod
>>216262170
>e ezeket nem ismered, de egyszer, csak egyszer ha tökös legény lennél, elém állnál és úgy lebegtetnéd a paplanszádat előttem pedofilozva...nos hagy ne részletezzem
na jó szövegért nem érdemel senki halált, akármilyen alattomos és mocskos is
szerintem két kézzel benyúlnék a szádba, kockáztatva a szepszist a rothadó fogaid harapása által és letörném az állkapcsodat, viccesen néznél ki, STS-ért persze ülnék haveri környezetben fél évet aztán kiengednének, mégsem egy gyilkossági kísérlet, magánzárkában, kényelmesen
azt a fél évet megérné hogy letépjem a pofád a csípős nyelvedet élőben jutalmazva....persze pusztán elméleti síkon, hisz nem vagy te legény hogy elém állj
szóval miután a szemembe tolja a pedózást, csak utána tépném le az állkapcsát, ez így azért fair
>>
>>216263331
hagyd már a beteg szar lárpjaidat, nem is tudom hirtelen ki az agyalágyultabb
aki leírta azt, vagy aki mániákusan próbálja rám kenni ezeket a fos kommenteket mint te
legalább te magad hoznál elő valami vicces és kreatív beszólást, persze elsőre tuti ijesztő és embert próbáló lehet
>>
kimbó neked miért jönnek be a tizedik osztályos fiúk?
>>
>>216263338
szívj el egy kis herbált fenyegetőző gyerektapizó ez már nem állapot
>>
még egyszer meghalgaSSuk a nut rockert aztán elhúzom a belemet a turiba, unironi
kéne egy új farmer, vagy kettő
meg ki tudja mit találok
a legutóbb elhoztam egy patent fekete bőr laptop táskát ilyen díszítéses beégetéssel meg csicsázással....1000 Ft-ért
nekem kurvára nem kellett, de ismerősnek igen, haszon nélkül tovább adtam
simán 25k felett lehet a boltban saccra
a turizás nem szégyen, max olyannak aki rózsaillatút fingik
szerintem retardált dolog sokszoros áron megvenni ugyanazt csak mert máshol van és nem turi, nem csorbul semmiféle büszkeség, egy nagy faszság
>>
ha most egyedül lennék a környéken, beszereznék egy ghettoblastert és azon bömböltetném a nut rockert mint a négerek vagy a cigányok
>>
>>216263360
az a baj pedofil hogy úgy hazudsz mint egy dedós és sosem fogod tudni letagadni az ocsmány postáidat
>>
>>216263479
kedd délelőtt részegen és bekristályozva turizó kimért, felelős nagybácsi
>>
nekem ha bizitőr fizum lenne inkább vennék 5 évente egyszer ruhát, minthogy más levedlett szarjait hordjam :s
>>
>>216263534
>>216261235
>>216260660
Senkinek nem mond semmit az hogy "nut rocker", pedó, mindegy hogy hányszor írod le azt a szart.
>>
>>216263541
érdekes hogy a szart próbálod rámkenni, pedig mint látod vetítek, nem villantok
szép se vagyok, turiban spórolok (jó érzés, ember)
annyira vérszegény és büdös a mocskolódó lárpod, hogy el se tudom képzelni mekkora egy trógernek kell lennie valakinek ahhoz, hogy ezzel érezze többnek vagy akár csak mestertrollnak magát
a tudat nyugtat, hogy én én vagyok, te meg te
>>
>>216263593
nagyon jó hogy egy egyszerű csúnya buta ember vagy de ez nem gond hanem inkább az hogy egy buzi gyerekgrúmer vagy
>>
na van fonál amúgy >>216257926
>>
File: 1603846056686.gif (368 KB, 380x298)
368 KB
368 KB GIF
>>216263570
NUT ROCKEEEEER
nemrég találtam meg, utoljára talán 9 évesen hallottam és szo-szo tetszett az emlékeim szerint, de nem tudtam se a címét, semmit
tegnap eszembe jutott és felkutattam (shazam, ai chat, minden elvérzett - pedig triviális - és azt is tudtam hogy a nutcracker march feldolgozása), Soulseeken is körbespammeltem pár csatornát hátha valaki vágja a leírás szerint.
Végül itt, /mu/-n válaszolt egy kedves anon és instant feldobta a napom. Azóta viccen kívül legalább százszor meghallgattam és nem unom. Azt tudtam, hogy a gyermeki ének zenei ízlésének tetszett, de most felnőtt fejjel egyenesen imádom. És ez a gondolat késztetett arra, hogy az unokaöcsiknek ne mikroszkópot vagy teleszkópot vegyek (ahhoz túl kicsik), játékuk van dögivel...szóval kiötlöttem hogy elmegyünk családostól egy hangszerboltba hogy kipróbálják mi jön be nekik. 4 és 6 éves a két lurkó és szeretik a zenéket úgy általába véve (családi vonás). Tökéletes ajándék lesz imho, főleg hogy ők maguk választanak.

na még egy utolsó meghallgatás aztán eltakarodok, hagy legyen egy nyugis órátok :)
>>
>>216262170
vicces ezt a szadista fenyegetőzést olvasni tudva hogy egy leroggyant gyenge szar írja aki sudár fiatalkorában is egy endomorf nő fizikumával rendelkezett
>>
a thread
>>>/mu/128242463
és a hős
>>>/mu/128242618
ha utólag tehetném, küldenék neki egy rekesz sört vagy az arravaló pénzt
megfizethetetlenül jó kedvre derített vele
>>
a pedofil
>>216263708
>>
szegény turis néni
>>
srácok melyik ai appot ajánlanátok meglévő képen lévő személy más pozícióba való képgeneráláshoz?
>>
>>216264880
nyakadat generáld kötélbe, kukázós pedó
>>
>>216264995
jéjzus nem az a beteg pedó geci vagyok
Grantről akarok egy képet csinálni
>>
File: IMG_2047.jpg (93 KB, 667x1000)
93 KB
93 KB JPG
zabálnia kéne még, nem?
>>
>>216265916
tökéletes, ahogy van
>>
File: IMG_2048.jpg (400 KB, 2048x1536)
400 KB
400 KB JPG
>>216266015
igen, de az egészsége érdekében még legalább meg kellene másfélszerezni a napi kalóriáit
>>
>>216265777
ulysses grant vagy valami nyomott streamer
>>
>>216266123
megmutatom ha tudsz valamit ajánlani
amivel a pedógeciről csináltatok képet az talán jó lesz
>>
>>216266204
kérdezd a svájci zászlós röfimalacot, azokat ő csinálta szerintem
vagy tedd fel a fotosopot és nézz meg egy padzsít oktatóvideót hogy a puppet warp hogy működik
>>
>>216266097
amíg midorin úgy néz ki mint egy ír aki két hete látott utoljára kurmplit addig inkább arra koncentrálj szerintem
>>
File: GYtnkh7agAA1pB7.jpg (314 KB, 1455x2048)
314 KB
314 KB JPG
>>
>>216266358
mit postázott amúgy a bmijéről?
>>
>>216266450
nincsenek ismereteim erről hől
senki nem csúfolta volna a szajrémestert se a hája miatt ha nem gonoszkodik
>>
>>216266541
valamelyikőtök mondta, hogy postázta a jelenlegi bmijét
>>
>>216266339
Gemini megcsinálta amit akartam
>>
föl
>>
File: G2eZul1awAAfeNE[1].jpg (123 KB, 801x1200)
123 KB
123 KB JPG
>>
File: IMG_2051 2.jpg (167 KB, 1351x2048)
167 KB
167 KB JPG
>>216268835
meg kell őrülni
>>
File: G4QeV5eXwAAZyjC[1].jpg (293 KB, 1538x2048)
293 KB
293 KB JPG
ijesztosze
>>
File: 1732743228368963.gif (2.64 MB, 640x450)
2.64 MB
2.64 MB GIF
https://www.youtube.com/watch?v=OwJPPaEyqhI
dude saved korean music scene ngl
>>
https://www.youtube.com/watch?v=HbA4LVctFuw

Az idei Mondocon, Magyarország legnagyobb japán popkultúra és geek közösségi rendezvénye ismét megtöltötte a Hungexpo területét több ezer cosplayessel, animé-, manga- és videojáték-rajongóval. A rendezvény, amely immár több mint másfél évtizede ad otthont a hazai fan-közösségek találkozásának, idén is a kreativitásról, az önkifejezésről és az elfogadásról szólt.
>>
>>216270745
i read he said something chuddy recently
>>
File: 1735327057925004.png (24 KB, 738x145)
24 KB
24 KB PNG
>>216271499
i posted it in /v4/
>>
File: IMG_2052 2.jpg (394 KB, 1365x2048)
394 KB
394 KB JPG
ez Momokó?
>>
File: IMG_2053 2.jpg (1.02 MB, 2000x3008)
1.02 MB
1.02 MB JPG
szerintem Ő valóban Momó
>>
File: GzEvHD3bAAAg6Js[1].jpg (218 KB, 1536x2048)
218 KB
218 KB JPG
>>216273063
ki más?
>>
File: IMG_1940 2.jpg (289 KB, 1920x1281)
289 KB
289 KB JPG
>>
>>
File: 1744216327182517.gif (1.47 MB, 400x300)
1.47 MB
1.47 MB GIF
i thought i almost bricked my console
gotta make nand backup
>>
>>216278072
what are you going to play next?
>>
File: 1761678764694853.webm (2.91 MB, 800x450)
2.91 MB
2.91 MB WEBM
kakukk tesik: VEREM
>>
>>216278102
i thought i posted in v4
i want to try x360 neighborhood, og xbox games and insignia
>>
File: 1738063361091789.png (177 KB, 500x500)
177 KB
177 KB PNG
https://d.uguu.se/NvmXWBfr.webm
>>
>>216280494
i can't see the thumbnail if i open a link it's not funny this way
>>
File: 1755849876142973.png (125 KB, 529x428)
125 KB
125 KB PNG
>>216282007
you need 4chanx
>>
File: GkoC0egWEAATjbh.jpg (212 KB, 1536x2048)
212 KB
212 KB JPG
>>216282078
i do not
>>
>>216282424
>no cipucha protector
>>
File: IMG_2055 2.jpg (792 KB, 3072x4096)
792 KB
792 KB JPG
kukucs
>>
>>216282611
what language is cipucha
>>
File: YMG45AYU_3.jpg (198 KB, 1127x1600)
198 KB
198 KB JPG
>>
File: 1756711606029463.png (33 KB, 877x510)
33 KB
33 KB PNG
>>216283080
>>
File: IONEAYUKKU_16[1].jpg (467 KB, 1360x2039)
467 KB
467 KB JPG
>>216283170
i think that's a fake cameltoe though

[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.