Editia bere pe bancuta.Precedent: >>216264416
Bună dimineaţa
Kitty came to chill. >>216294948Neata prieten evreu. Ce faci?
Doamna rosie si catelu cu hainuta.
>>216295185Mi-a spus ca a facut cozonac si vrea sa imi dea si mie o felie. M-am scuzat si am plecat.
Salut Paul
>>216295309Salut anon. Eu sunt Vlad dar lumea imi spune ciroza anon pentru ca sunt un betiv fara auto-control. Cum e in UK?
Prezent!
>>216295675Bun venit inapoi anon. Cum merge? La munca?
>>216295842Șed la soare în pauza de masă.
E dragut ca fiecare sticla de Bucur are o povestioara pe eticheta. >>216295917Pofta mare. Ce mananci azi?
>>216295994Soleancă, macaroane cu piept de pui, varză murată.
>>216296063Suna bine. Mai multe proteine azi.
Un rulou picant cu pui
>>216296205Mai puțin de gătit acasă.>>216296366De unde?
>>216296565>De unde?Simigeria Matei. Costa doar 6 lei si au mereu asiatice dragute si amabile ca vanzatoare.
>>216294932>>216287388>>216287388Avem deja fir
>>216294977*ovreu
Bere craft din Iasi. Cam tare. Gust de afumatura. Interesanta.
>>216297337La stadion.
>>216296719Chiar ieftin. Ai mai trecut pe la fata cu covrigi?>>216297337Noroc!
E usa deschisa>>216297616Am trecut chiar ieri pe la ea.
>>216297643Nu sunt paznici.
>>216297700
>>216297730
>>216297764
>>216296860Pe cine vrei
>>216297808>>216297764Afara din ghencea!
>E coada la branza>>216298105E arena nationala
>>216297643Ce i-ai spus? Ați flecărit?
Nu am mai baut de mult Miller. >>216298507>Ce i-ai spus?O merdenea, va rog. Multumesc.
As vrea sa fie macar pe jumate atat de cool ca omu asta.https://youtu.be/xqovGKdgAXY
>>216298565Of...
>>216296719>au mereu asiatice dragutece fel de asiatice?
>>216299502Din Nepal.
https://files.catbox.moe/yq959j.mp4>prin asta trece Patriciu zilnicmirobolant
firul tiganresc
>>216299592>NepalLol. Esti tigan? In viata mea n-as manca ceva preparat/servit de oameni de culoarea cacatului.
>>216300143Pe bulevardul Decebal din Chișinău.
>>216300304Cel mai probabil ai mancat chiar azi ceva preparat de ei.Nu ai cum sa eviti asta.
>omul e atat de spalat pe creier de globalism ca nu poate concepe ca alti oameni mananca doar mancare gatita de ei insisi
>>216300928Ingredientele pentru mancarea ta gatita au fost atinse si procesate de tot felu de oameni maro inainte sa ajunga la tine.
>>216301117>Ingredientele pentru mancarea ta gatita au fost atinse si procesate de tot felu de oameni maroPrecum oltenii care vând lebenițe la Dăbuleni
>>216301117da desteptule ca stii tu ce ingrediente folosesc eu sa fac mancare... Oricum discutia era despre mancare deja gatita si atinsa de oameni maro.
>>216301390păi nu-ți mai atinge mâncarea, maroniule
>>216301390In abatoare si fabricile din industria agro-alimentara lucreaza numai muncitori asiatici.De ce nu esti tu pe /pol/ cu restu sujeranistilor?
>>216301467ai IQ subunitar>>216301526>in Romania exista numai muncitori asiatici.vezi replica de mai sus
>>216301970Iti trebuie o prietena anon. Toata frustrarea asta se trage de la lipsa de sex.
>>216302299>Toata frustrarea asta se trage de la lipsa de sex.Mitt. alt anon
>>216301467>>216302299https://en.wikipedia.org/wiki/Psychological_projection
>>216302509Tu proiectezi proiectiile tale pe altii. Eu fac destul sex.
>>216302851>no uhai ca v-am lasat, e neironic plin de retarzi pe firul asta
>>216303074Du-te si masturbeaza-te la desene animate cu ponei pana te opresti din plans.
>>216294932Nu se mai vinde bere Hacker Pshorr la sticlă aici. Mâine fac bere și va trebui să cumpăr sticle goale care costă aproape la fel de mult ca și cum ar fi pline cu bere. Sunt atât de supărată încât aș putea lovi o călugăriță în colul uterin.
>>216303400Ce stil de bere vrei sa faci? Sunt multe alte firme de bere care folosesc sticle reutilizabile.Daca cauti probabil vei gasi.
Romania e un cacat de tara locuita de niste cacati de oameni. singura speranta e pajeetimea nou venita
>>216303542O să fac ceva de genul unei Altbier, dar o să o fac puțin mai roșie decât permit regulamentul. Orice altă bere cu capac basculant pe care o găsesc aici nu merită cumpărată... Grolsch, de exemplu.
>>216303612Macar aia vor sa munceasca. Daca ar trebui sa aleg pe cine sa angajez intre un Roman si un Asiatic, as alege mereu Asiaticul.Romanii nu sunt buni de nimic si au prea multe pretentii.
>>216303800Folosesti un kit de facut bere? Eu daca m-as apuca sa fac bere as incepe cu bere acra gen Gose sau Lambic si as adauga diverse fructe, condimente si alte chestii experimentale.
Muzicuta dragutahttps://youtu.be/OSqbI6TURR8
>>216303967Am niște echipamente la care am instalat niște robinete, vane și furtunuri... și un arzător pentru friteuză care fierbe o oală de 40 de litri cu apă, cu sau fără zeamă de la 13 kg de malț zdrobit. Acest lot va necesita aproximativ Lambic, iar alte beri acre nu sunt tocmai dificil de preparat corect, dar sunt dificil de preparat constant. Două loturi identice la două luni distanță ar putea ieși destul de diferite. Principala „problemă” este că bacteriile care cauzează aciditatea adoră să rămână - orice folosești pentru o bere acră care nu este făcută din cupru sau oțel devine inutil pentru orice altceva.
>>216303807>Sticla de GrolschE verde. Ideal pentru berea ta rosie ar fi sticla maro. Sticla verde lasa multa lumina inauntru care strica bere. >>216304939>Am niște echipamente la care am instalat niște robinete, vane și furtunuri... și un arzător pentru friteuză care fierbe o oală de 40 de litri cu apă, cu sau fără zeamă de la 13 kg de malț zdrobit.Wow. Impresionant. Bei numai bere facuta de tine? De unde cumperi materii prime? Ce hamei folosesti? Compresat sau doar uscat ca ceaiul?>iar alte beri acre nu sunt tocmai dificil de preparat corect, dar sunt dificil de preparat constant.Da. Exact asta e motivul pentru care vreau sa incep sa fac bere acra. Nu prea ai cum sa gresesti. Nu conteaza foarte mult daca nu ies mereu la fel, oricum as experimenta cu diverse ingrediente de fiecare data. As experimenta cu bacterii de iaurt Bulgaresc, sunt curios ce gust ar avea in bere.
>>216305319Îmi iau toate proviziile de la un vecin bătrân care își conducea afacerea din garaj. Depozitul și magazinul lui merg destul de bine, mai ales acum că poate vinde legal bere la draft în magazin. Din păcate, nu vinde hamei proaspăt, iar florile uscate întregi sunt foarte scumpe. Peletele își fac treaba destul de bine.L. Bulgaricus ar... cu siguranță acri o bere. Doar scot asta din eter, dar am impresia că S. Thermophilus ar concura cu drojdiile. Aș sugera să folosiți o cultură de bază destul de ușoară și să vedeți cum se comportă în bere. Sunt sigur că L. Bulgaricus s-ar descurca suficient de bine pentru a construi un mic imperiu într-un butoi de stejar deschis, plin cu supă dulce de orz malțificat.
>>216306523>mai ales acum că poate vinde legal bere la draft în magazin.Inainte nu avea voie? De ce?>Peletele își fac treaba destul de bine.Probabil.... Daca sunt de calitate.As cumpara efectiv L. Bulgaricus separat pentru a nu exista riscul de contaminare si as folosi minimul absolut, as adauga un pic de miere pentru extra alcoolemie. Apoi invechita o perioada in stejar. As adauga si niste fructe locale ca macesele sau catina sa prinda gust interesant. Sunt curios cum ar iesi o astfel de bere.... Probabil ar semana bine cu un vin alb mai acidic.
>>216307107Legile privind alcoolul și distincțiile legale dintre furnizor, bar și berărie au fost destul de draconice aici mult timp. Acum marijuana e legală, poți solicita licențe pe termen lung pentru alcool pentru porțiuni dintr-un magazin... dar nu pot obține frunze întregi de tutun - cultivate la mai puțin de o oră de mers cu mașina - de la nimeni din Canada și acum nici măcar nu le pot trimite înapoi din SUA...Mă gândeam chiar că O. Oeni ar putea face lucruri interesante când ai menționat culturile de iaurt bulgărești, dar nu știu dacă ar face prea multe. Ar putea fi călcate în picioare de drojdii și lactobacili.
>>216307887Am auzit ca tigarile sunt ingrozitor de scumpe in Canada.... Nu prea are sens da.Hmmm, O. Oeni ar fi chiar o idee buna, posibil sa nu supravietuiasca, poate adaugata in proportii mai mari?Oricum, am gasit informatia asta interesanta din imagine pe wiki.Deci chiar daca bacteria moare tot produce niste compusi care schimba gustul in mod interesant.As vrea sa am timp spatiu si echipament sa experimentez cu bere..... Probabil in 90% din cazuri nu iese ce vrei mai ales cand lucrezi cu bacterii ciudate dar din cand in cand sigur descoperi ceva nou si bun.
N-am avut net azi. A fost groaznic. A trebuit sa stau pe telefon.
>>216308243Poti sa faci hotspot.
>>216308190În funcție de drojdia ta, ar putea funcționa împotriva lui Oeni. Kvieks, în special, pare să dorească să mestece diacetil (și acetaldehidă). Nu ar fi o aromă bună în multe beri, dar cred că o bere lacto-acră ar putea merge bine cu ceva precum Oeni. Oeni descompune urmele de acid malic și citric în ceva care nu ar fi nelalocul lui într-un Chardonnay american.
>>216308768Lumea e innebunita acuma dupa berea asta cu gust de unt din poza. In vin nu prea merge gustul ala dar in bere ar fi bun deci are potential bacteria asta. Mai ales daca prajesti un pic taratele maltificate, poate un pic de secara adaugata pentru gustul ala un pic picant.
>>216309188>>216308768Bine.... Nu e tocmai bere asta din poza, e un suc care aduce un pic a bere si sunt sigur ca aroma produsa de O. Oeni e mult mai subtila in comparatie..Dar na... Merita incercat oricum
>>216309188Oeni este de obicei foarte subtil. Uneori există puțin unt și chiar o ușoară senzație uleioasă în Chardonnay-urile din California, dar de cele mai multe ori Oeni doar reduce conținutul de acid malic.Rye este o amantă sadică. Trece de la terci subțire la beton dacă îl privești greșit.
>>216308659Era o gluma.
Noapte bună.
>>216294932cioroi mort