edycja (nie) Musimy porozmawiać o Kevinie
do domuuu
>>216313180COUNTRY ROADS
>>216313072>brak /polska/spierdoliłeś pedalku
Przeciez jeszcze 34 posty zostaly.
pierdolona nowokurwa nawet nitki nie umie założyćwykop karta obok
>>216313072to może sobie wyrób takie mięśnie
>>216313269>dlaczego 34 posty skor->AAAAAAAA AAAAAAAA
nom to>przez dwa lata dziecko nic nie robi tylko sra i wrzeszczy>przez kolejne 5 lat jest takie głupie że musisz ciągle na nie uważać bo jak nie to się gdzieś zabije>potem przez może 5 lat jest spokój i dziecko jest spoko>a tak od 12 roku życia zaczyna chlać, malować się i się jebać z murzynami po warszawskich dyskotekachi to wszystko za twoje kurwa pieniądze
>>216313180>/pol/ish lessontak lekcewazacy japierdole
>>216313198ale wiecie że kobiety są o wiele słabsze od facetów, nawet od takich suchoklatesów jak wy?
>>216313225co za różnica. Nawet nie wiem jakim obecnie jeżdżę lemao
>>216313286nie robi się tego dla przyjemności
>>216313314nom, prosto z pieca zielone i szmaragdowe są bdb
są jakieś zalety zmieniania win10 na win7?
chujowa, ale bumpne dla beki :33333
Muszę mieć pieniądze na leki i mieszkanieBtw znów zmieniły mi się prochy. Uwielbiam czytać efekty niepożądane na nowych ulotkach - taka zabawa w rosyjską ruletkę>1 na 1000 osób: nagła śmierć
>>216315309chyba na gierke mozna bylo wymienic jak sie uzbierało ileś wPLN
to bardziej taka swobodna rozmowa niż wywiadmówisz co ci przeszkadza w życiu, a lekarz może zapyta czasem o jakieś szczegóły np. o pracę, o to jakie są relacje z ludźmi, rodziną, przyjaciółmiw sumie mówisz tylko to co chceszjedyne badanie "fizyczne" jakie miałem to pomiar ciśnienia
towiem że miały miesiączkę ale dziwnie że na każdym WF ją miały zwłaszcza że dziewczynkom w grupie miesiączka się synchronizuje
>edycja spokojnej nocydopiero teraz zauważyłemhttps://www.youtube.com/watch?v=4KcMYa0mx_U
Wbiłbym sobie na jakiegoś discorda ale z reguły wszyscy już się tam znają i jakiekolwiek próby rozmowy sprawiają, że wpieprzam się ludziom w rozmowę. Ja jebe Captcha mnie wkurwia tak w ogóle.
u mojego bf ze źródełka zawsze wychodzi ciepłe
idę do sklepu, przynieść wam coś?
>>216316506męża
ja zarabiam dobre pieniądze i wynajmuje sobie "prawdziwego" mężcznę który będzie zapierdalał gdy ja będe grał w gierki, elo
kogo cytujesz?(nie odpowiadaj)
skoro wiedzacz to gdzie byłeś i pomogło to coś?
>nikt nie chce oglądać obrzydliwych gór tłuszczy"ja tak mówię więc tak jest">animki 2d są przyjemne i ładne"ja tak mówię więc tak jest"ale się zesrał szeryf nitki
edycja kultu izraela
na rutrackerze są niszowe rzeczy a jest publiczny (zarówno katalog jak i tracker)tylko kurwa polak zwierzak kurwa jebana robi katalog publicznych torrentów i każe sobie za niego płacić
chciałbym analnie zgwałcić wszystkich anonów z /polska/
Dajcie mu swoje odbyty potrzebuje was gwałcić gwałt to jedyne co dostanę za seksualność współżyć
Dziewczyna porzuciła swoją ulubioną czerń i szarość na rzecz radośniejszych kolorów. Nie to, żeby od razu pastelowych, ale byłem zaskoczony. Rozpiętą kurtkę miała wprawdzie grafitową, ale pod nią sukienkę w kolorze, który dziewczyny określają jako głęboką zieleń. Kusą, ledwie sięgającą połowy ud. Na gibkim, wysportowanym ciele prezentowała się zjawiskowo. Nowy image dopełniał cieplejszy makijaż. Podobała mi się w takim wydaniu.Zapowiadał się świetny wieczór, bo Wiktoria też bardziej zaszalała przy strojeniu i makijażu. Bordowa sukienka, nieco dłuższa niż ta Marceliny równie dobrze układała się na ciele blogerki. Wyglądało na to, że obydwie moje towarzyszki uznały to spotkanie za wyjątkowe. Zmówiły się czy to był ten słynny kobiecy instynkt? Nieważne! Istotne było to, że ich zabiegi miały miły dla mnie skutek. W jednym miejscu i czasie towarzyszyły mi dwie świetne panny.Odpowiedzieliśmy zgodnie. Dziewczyny przez chwilę komplementowały się nawzajem. Świetny make-up, kiecka, buty i tak dalej. Nie słuchałem, skupiając się bardziej na podziwianiu ich urody. Było na co popatrzeć i sam sobie zazdrościłem. Z rozbawieniem obserwowałem jak Marcelina niby mimochodem, kładzie rękę na udzie Wiktorii. Dotyka tu i ówdzie z coraz większą śmiałością. Blogerce wyraźnie to nie przeszkadzało, co więcej, z początku nieco onieśmielona, coraz bardziej się rozkręcała. Poprawiała kosmyki włosów Marceli i odwzajemniała jej niedwuznaczne gesty. Jeszcze nie wylądowaliśmy w sali kinowej, a ja czułem podniecenie. Zrobiło mi się błogo i ciepło. Stwardniałem. Kroił się ciekawy wieczór.- Dużo czasu zostało do filmu? - Z rozmyślań wybiło mnie pytanie Marceliny.- Pięć minut - odpowiedziała Wiktoria.- Powinno starczyć - uśmiechnęła się panna Mielcarz i zarządziła. - Idziemy przypudrować nosy.Po błysku w oczach poznałem, że przyjaciółka coś wykombinowała.
ugh BIAŁY BYK idzie spać
>>216318706zapostuj swój odbyt abym mógł go wyruchac pedale jebany
jednym z pokutujących stereotypów wśród ludzi, którzy tak długo siedzą online, że zapomnieli jak wygląda świat poza monitorem
>>216319069chodzi o to, że wam się wydaje, że kobiety ciągnie do turbo-męskich mężczyzn
z 15 lat temu był demotywator: "gitara jest przedłużeniem penisa mężczyzny"
03:51:22 hhf: co to znaczy zmieniać świat03:51:32 hhf: jakie wypowiedzi są dozwolone03:51:50 hhf: które z nich są chronione wolnością słowa03:52:20 fhf: jedno słowo może zmienić bieg wydarzeń03:52:38 hfh: czasem czujemy w sobie gniew03:52:54 ffh: i chcemy dać mu ujście
>just do what you love>and you won't have to work a single day<What do you do for money?>I harvest organs
04:05:13 hfh: let the bodies hit the floor04:07:23 fhf: czy polacy w jakiś sposób bardziej zasłużyli na pokój i dobrobyt niż Ukraińcy?
>>216313072good language
smutno mi
>>216321683to nie wiem, może był wtedy nieletni np.
>>216319439kogo cytujesz?(nie odpowiadaj)
>>216319553skoro wiedzacz to gdzie byłeś i pomogło to coś?
>>216319351>nikt nie chce oglądać obrzydliwych gór tłuszczy"ja tak mówię więc tak jest">animki 2d są przyjemne i ładne"ja tak mówię więc tak jest"ale się zesrał szeryf nitki
>>216319107podaj słuchawkę do tej cycatej
>>216319080>chciej coś wydrukować>program dał czarne tło (którego nie było widać w podglądzie) i zmarnował atramentehh wkurwiłem się
>>216319069albo jej syn po prostu zmusił ją do podpisania
>>216318791widze ze mamy tu anime ekspert, mityczny znawca najwiekszych anime okropienstw prosto z deepwebu
>>216318706>karol, czina>taki typ co jeździ tyrami i jakaś loszka (ewentualnie chomik, nwm)ja pierdole. Mam nadzieje, ze to gówno nie przenika tutaj
>>216318302nie moge przestac jesc przez nerwice