kurva anyátok
föl
>>216321458Föl, föl, ti rabjai a földnek,Föl, föl, te éhes proletár!A győzelem napjai jönnek,Rabságodnak vége már.A múltat végképp eltörölni,Rabszolga-had, indulj velünk!A Föld fog sarkából kidőlni,Semmik vagyunk, s minden leszünk!Ez a harc lesz a végső,Csak összefogni hát,És nemzetközivé leszHolnapra a világ.
jöhet
Megdöglött a herbálpedó!
bárcsak
akkor legyen Ha-Nül?
Rühellem a rasszista magyarokat, ugyanakkor akarom hogy egy náci skinhead megerőszakoljon
Halál
>>216323636szia matyi
majd szóljatok ha van valami érdekes kontent amin lehet őrjöngeni addig me.-ű
>>216323137Ücsü legyen!
Masodik baba: abortusz vagy neSziasztok!Egy nagyon nehez helyzetre keressuk a megoldást. Kisfiúnk 14 honapos, akivel a kezdetek elég nehezek voltak (hasfájás, sok sírás, nem szerette a babakocsit sem, így szinte mindig a kis lakásban voltunk stb.). Feleségemnel kialakult a szülés utáni depresszió pár hónap mulva, es kijelentette hogy nem szeretne több gyereket. Nagyon szereti a kisfiúnkat, de úgy érezte, hogy egyedül az fog rajta segíteni ha visszamehet dolgozni gyermekünk kétéves koraban. Itt jön a probléma. Védekezés mellett teherbeesett, amit egy hónapja tudunk már. Sajnos egyre rosszabbul viseli a tudatot hogy még pár évig itthon kellene lennie. Most költöztünk kertes házba, így nyilván a környezet is ingerszegényebb, mint a városban és ez is ront a lelkiállapotban. Jelenleg pszichologust keres és abortuszra szeretne menni külföldre. Persze sajnálja ezt a kis embriót, de probalja reálisan látni a helyzetet, hogy szerinte nem ferne bele megegy baba, hiszen 21 hónap lenne a két gyerek között. Én dolgozom napi 10 órában, egyedül anyósom tudna segíteni, de nem mindennap.
számotokra fontos a befolyás?
halott szar
>>216325956Én úgy érzem, hogy megadhatnánk az esélyt, mert korábban mindketten szerettünk volna egy kislányt, valamint nekem van testvérem és tudom milyen jó egy testvér mellett felnőni. Én egyébként is mindig úgy képzeltem el a családunkat, hogy két gyerek van akik játszanak egymással, civakodnak, szeretik egymást és segítik egymást egész életükben akkor is, ha már mi nem leszünk. Azt is tudom, hogy csak azért NEM szeretnék neki testvért mert ezt hoztam otthonról, hiszen vannak körülmények amelyeket figyelembe kell venni. Na meg a külső hatásokra sem akarunk hagyatkozni amit a rokonok szajkóznak. Félünk, hogy megbánjuk az abortuszt és nem tudjuk meg tudnank-e birkózni azzal a tudattal, hogy elvettunk egy életet. Ultrahangon kétszer voltunk már, természetesen minden rendben a babával. Nem tudom a pszichológus tudna-e segíteni rövid idő alatt a depresszión és feldolgozni ezt ,hogy be tudjuk vállalni a másodikat vagy ezen ténylegesen az segitene ha vissza tudna a feleségem menni dolgozni. Azért tettem fel a kérdést ebben a csoportban, mert abban reménykedünk, hogy valaki tud írni valami “okosat” ezügyben, (ami nekünk eddig nem jutott eszünkbe) és segítene dönteni ebben a nehéz helyzetben. Vagy ha esetleg valaki hasonló helyzetben találta magát, végül hogyan döntött.
>>216325994hát ez milyen zaba volt
>>216326443Sztem kutyapecsenye.
>>216326443sertéscsülök hidegtészta és hongkongi gofri
Popi a legnormálisabb buzi akit ismerek amúgy
>>216324026a gyerektapizókra
>>216326586én nagyon kevés buzit ismertem kövelebbről avé, azok mind elég kellemetlen emberek voltakérdekes a felük cigány
még a legnormálisabb egy ilyen nagyon látványosan köcsög zsidóbú gyerek volt akivel egy kollégiumban laktamaz eljött velünk sörözni meg lehetett vele zsidó vicceken röhögnibe akart térni a vallásba és zsidósítani a nevét de nem tom megcsinálta-e
>>216326981rendelni kell neki még egy bajor disznócsülköt meg 3 ráment
https://youtu.be/YJNDfax5i9w?si=ID2XlbAZn5C9cJ2Q&t=1840
>>216327042na ezeket nekem isbár inkább 1 rámen, 1 csülök, 2 adag batyu
cigányok kurvája lettem
>>216327839Magyarországon ha a munkád után fizeted az adót, automatikusan az vagy
négykézláb dugták a seggem az éces barna faszukkal a kőműves cigányok
>>216326586Az a búzís aki mondja!
>>216328460bírom mikor még évekkel ezelőtt mondta hogy áh ő nem buzeráns köcsög mer női ruhába meg csöcsben streamelte az embergyerek videójátékait
>>216328515van itt némi ellentmondásegyrészt buzeráns köcsögnek titulálodmásfelől viszont úgy tűnik elég részletesen ismered
Elégedj meg a proli középszerű élettel és szaporodj, ez a legjobb hosszútávú stratégia, ezt csinálják az agyatlan barmok isattól hogy milliók ütik a markodat még nem leszel az élet játszóterén játékos hosszú távonlegyenek azok a milliók valutád vagy a spermád, milliós sejtszámbanhttps://www.youtube.com/watch?v=LJZx49BGvmU
https://www.youtube.com/watch?v=MwYB61oWibIhangulat
pont most haladt el az utcánkban a Family Frostos kocsikülön a kurva anyjukat
nyomjatok egy jesszt ha bejön
ja igen 4:06-tól a part II gyk. teljesen másik trackvalagat kicsipkézően stílusos és fasza
Szűz!
>>216328860mindenhol tele volt vele 4chan akkor
>>216330238pedofil
>>216330238miért vagy pedofil?
>>216330469>>216330575pedofil, miért kuncsorogtál meztelen képekért a sindzsibuzinál?mondta, hogy középiskolás, tudtad róla, hogy nem felnőttkorú
>>216330856>>216331027>>216331054>>216331396lám mennyire nem Bee a wannabeócsároltok mást a közösségépítés helyett, csak ezt ismeritek se személyiség, se stílus
Húha
Direkt36: Rogánt és Habonyt hibáztatta Orbán, hogy nem találnak fogást Magyar Péteren
Fuha
Diagonal sisters nonono
Hogyha ugatnak a kutyák levágom az utat,máma este kopogtatok zavard el az urad,legyél este a kapuba, kapcsold ki a lámpát,hogyha megyek hozzád, a szomszédok ne lássák.
>>216333034kiva na nuna
a dk-nak nem volt seregszemléje október 23-án?
ja, közben Bill Gates csendben beismerte, hogy túlbecsülték a klímaváltozás okozta lehetséges veszélyeket és alaptalanul riogattak világvégével, mindezt azután mondta, hogy az elmúlt 30 évben non stop vészmadárkodott, a redditorok vallásos áhitattal ették a szavait és ő volt ennek a témának a legnagyobb szakértője.ugyanez a Bill Gates volt az, aki szintén évtizedeken keresztül egészen a mai napig bezáróan állandóan az oltások fontosságáról ugat és milliárdokat ölt bele ebbe a pet projectbe is. tudománynővérek.................hogy fogunk reagálni erre?
>>216335931semmit, csak higgy továbbra is a mainstream papoknak... akarom mondani akademikusoknak
és hogy kicsit megtekergessem a kést az oltáshívők hasában, jelenleg több ezer amerikai rostos pereli a pfizert, mert a fogamzásgátló oltásuk miatt rákot kaptak. mondjuk ez inkább természetes szelekció de azért ne mondd hogy ez nem vicces.>>216336084>jön a globális lehülés>ja várj jön a globális felmelegedés>ja várj közben átneveztük klímaváltozásnak>ja várj csak kitaláltuk az egészetuh a Tudomány szerelmére......azt állítod hogy azok, akik magángéppel repkedtek évente többször klímacsúcsokra, hogy 5 percig szónokoljanak, aztán hazarepüljenek, azok valójában nem is hittek abban, amit mondtak? ezt a klímatagadó náci propagandát azonnal jelentem az ügyeletes subreddit modnak.
>>216335931azt hinné az ember, hogy bort iszik és vizet prédikálpedig valójában a sátánista rituálékon kizárólag török gyerekek húsát eszi
>>216336415de miért molesztálsz gyereket
>>216336728kimbó tegnap reggel meghalt hogy ha őt akarnád triggerelni
Konoe Rikó feneke
>>216337800milyen alkalomból
>>216339277a legszebb fenék a világon
>>216340718frankón a legszebb nő az egész világon
https://youtu.be/4rDVb8q8KWw
>>216340981eléggé torz vagy korlátolt értékrendszera szem kikerekítése meg maszkírozás általános japán cope
>>216340981itt egy erotikus japán, ne bannoljatok pls
David Attenborough: - És ekkor, némi fáziskéséseel ugyan, de felizgult a szűz
ideje vacsorázni egy jót, ez a 4. étkezésem az elmúlt 3 napban