[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / r / s / t / u / v / vg / vm / vmg / vr / vrpg / vst / w / wg] [i / ic] [r9k / s4s / vip] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / pw / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / vt / wsg / wsr / x / xs] [Settings] [Search] [Mobile] [Home]
Board
Settings Mobile Home
/int/ - International

Thread archived.
You cannot reply anymore.

[Advertise on 4chan]

File: alma.gif (49 KB, 368x349)
49 KB
49 KB GIF
kurva anyátok
>>
>>216378721
fel
>>
File: Hűha.mp4 (3.68 MB, 608x1080)
3.68 MB
3.68 MB MP4
Petru Bozgor kaff!
>>
File: G4paCMfa8AAkEVh[1].jpg (364 KB, 1532x2048)
364 KB
364 KB JPG
idén lesz tél?
>>
>>216379840
Még két hét és annyi tél lesz amennyit csak akarsz.
>>
File: G4pgSR5bIAAr7Cp[1].jpg (715 KB, 1536x2048)
715 KB
715 KB JPG
>>216379877
na az jó
nem vagy klímatravi csak szeretem a havat
>>
aszuka
>>
Tânăra din Indonezia care e virală pe TikTok în timp ce promovează România: „Pentru iubire am venit aici. Iubitul a fost curajul meu”

E veselă. Râde mai tot timpul. E plină de viaţă. Ştie mai toate piesele Tatianei Stepa, Mirabelei Dauer şi Mihaelei Runceanu. Le cântă într-o română aproape perfectă, pe care a învăţat-o de la iubitul ei şi de la prieteni. Laudă adesea România şi este virală pe TikTok. Numele ei este Pita Said, are 28 de ani şi este din Indonezia. A venit în România în urmă cu patru ani. Din dragoste, nu de nevoie. S-a îndrăgostit şi de mâncarea, oraşele şi cultura noastră.

„Pentru iubire am venit aici. M-am îndrăgostit de iubitul meu şi el a fost curajul meu”, îşi începe tânăra povestea.

https://youtube.com/shorts/DX3YdwTtbOs
>>
Na akkor csak lesz barna ázsiai béenem.
>>
File: G1G14vIbsAAnp_P[1].jpg (386 KB, 1536x2048)
386 KB
386 KB JPG
kukita honoka
>>
File: GzQAfZnaEAAqb08[1].jpg (646 KB, 1536x2048)
646 KB
646 KB JPG
kuki means penis btw
>>
File: G0zfp3ebYAIGNWa[1].jpg (502 KB, 1536x2048)
502 KB
502 KB JPG
ja upsz ez a nyátok
>>
örkényi predátor
>>
lol a narancsember elküldte a barna sertést a picsába.
>nem victor nem kapsz orosz gázt hiába hízelegsz mennyé vissza éhesországba
>>
>>216380886
Felizgat!
>>
File: IMG_2072 2.jpg (198 KB, 1181x1748)
198 KB
198 KB JPG
jöhet
>>
Miért nézik le az ilyen férfiakat?

2025 ben már nagyon sok mindent elfogadott, ami mondjuk 500 éve nem. Nekem ezzel semmi bajom nincs, de az, hogy már a teljesen kitetovált, piercingezett, emberek vagy férfiből nővé alakult emberek mellett mégsem tudunk elfogadni igen alapvető emberi tulajdonsagokat az vicc. A téma amit megemlítenék, a “félénk férfiak” valahogy ez még mindig tabu, ha egy férfi nem magabiztos akkor az már nem is ember, már esküszöm normalisabbnak számít az ha lila hajjal megy be dolgozni… A feminista nők ki harcolták, a szabadságukat, lásd dolgozhatnak tanulhatnak, ez így van rendben, de ha a férfiak egy kis félelmet mutatnak, netán a randizással kapcsolatban akkor azonnal selejtek? Ellenben mi férfiak mindenféle külső belső tulajdonsàgot fogadjunk el a nőkbe mert “úgy vagy jó ahogy Isten megteremtett” szöveggel… De ha egy férfi pl alacsony és félenk akkor azt 1db nő nem tudja elfogadni. Megsúgom addig soha nem lesz vége bodyshamingnek amíg kettősmércével döntjük el kit, mit fogadunk el, (általában saját magunkból kiindulva). És ezzel a poszttal szeretnék kiállni minden férfi mellett aki nem 0/24 ben az edzőterembe ül, aki nem megy oda minden 2. csajhoz flörtölni, aki nem képzeli magát alfahímnek. Mert ők is ugyanolyan férfias férfiak, mint akár Jason Momoa, egy vékony alacsony sràc akinek mondjuk nem a súlyemelés, és az autók a hobbija hanem pl valami művészet, tudomàny stb, ő is ugyanolyan férfi mint Sylvester Stallone még akkor is ha félénk. A férfiasságnak köze nincs az erőhöz, magassághoz vagy nagyképűséghez. Ahogy a nőknek sem a konyhàba a helyük, ugyanúgy építhetnek karriert, hordhadhatnak nadrágot és lehet rövid a hajuk.
>>
itt van
>>>/pol/5203190960
>>
vagyis itt
>>>/pol/520319096
>>
Nem megyen a botnet linked.
https://archive.4plebs.org/pol/thread/520319096/
>>
Huha.
>>>/gif/29715406
>>
Örkényről tudnátok nekem mesélni kicsit?

Sziasztok! Örkényre költöztek barátnőmék a férjével és 1 éves kisfiukkal. Nagyon szép ingatlant találtak, amit hitelmentesen meg tudtak venni. Férje ingázik Pestre, de így is megéri nekik mivel a hitelt nem akarták bevállalni, közelebbi városban pedig ennyiért nem találtak ilyen jó állapotú ingatlant. Na, de minden összejövetelen feljön az etnikum kérdése. Nem oda járnak boltba sem, a központot nem is közelítik meg így ők elvannak, nem panaszkodnak, de a barátok család többi része teljesen ki van akadva azon, hogy jó ég milyen rossz helyre költöztek. Ebből kiindulva mivel nem ismerem a környéket tudnátok mesélni tényleg gáz-e a helyzet?
>>
File: IMG_2078 2.jpg (1.13 MB, 4096x2732)
1.13 MB
1.13 MB JPG
>>
>>216384440
Már kivertem egy jobb travira. :(
>>
File: IMG_2088 2.jpg (48 KB, 640x640)
48 KB
48 KB JPG
növeljük a fonál kúlsági szintjét
>>
File: IMG_2095 2.jpg (53 KB, 640x852)
53 KB
53 KB JPG
>>
File: huha.mp4 (2.9 MB, 852x480)
2.9 MB
2.9 MB MP4
>>216386839
Nem számít szeksznyúlnak.
>>
File: IMG_2093 2.jpg (77 KB, 640x852)
77 KB
77 KB JPG
>>
>szægznyᵫll
>>
Fosok
>>
File: IMG_2097 2.jpg (106 KB, 640x852)
106 KB
106 KB JPG
>>
File: IMG_2096 2.jpg (61 KB, 640x853)
61 KB
61 KB JPG
>>
File: G4ROL0MXsAEbDsW[1].jpg (397 KB, 1436x2048)
397 KB
397 KB JPG
kiva na nuna
>>
https://youtu.be/ABw7EsWh2Us?t=8
legnagyobb gondolkodó, amerika egyetlen filozófusa 300 éves történelme során

>>216392055
sibód van, kezeltesd de véletlenül se antibiotikummal. L Reuteri sibó joghurtot próbáld. de magadnak kell megcsinálnod. meg értelemszerűn low fodmap diéta te dagadt disznó geci!
>>
Felizgultam.
>>
File: G20I2lObAAA-MD9[1].jpg (346 KB, 1836x2448)
346 KB
346 KB JPG
momokóé nagyobbak
>>
File: G4cJcr3bMAE6fIg[1].jpg (998 KB, 4096x2731)
998 KB
998 KB JPG
kurvák
>>
>>216396467
milyen büszkén viselik azokat a macikat
>>
>21:39
>37 posta
ha nem vagyok itt akkor kényszeres pedózás sincs úgy tűnik
ma büszke lehettem a kisebbik unokaöcsémre
a Zsófitól még picit félt mert ugrálós és nyomulós fajta, ma tettük tisztába hogy ez az érdeklődés és szeretet jele és pluszban a Zsófit temporálisan megregulázva leszoktattam a nyomulásról
a kisöcsi meg a Zsófi ma nem csak barátok lettek, de megtanítottam hogy szóljon rá és irányítsa, miközben vezette pórázon a kertben
4 éves a Leni :) nemcsak büszke voltam rá hanem szívet melengető volt, hogy a félelmet felváltotta a szeretet és a kontrol realizációja, a szállóige az volt, hogy "te vagy a főnök ha nálad a póráz, szólj rá" - még a hangsúlyt és az önkifejezést ugyan gyakorolnia kell, de működött a dolog, később követelte tőlem a pórázt annyira be jött neki
a sötétben ültünk a padon, mellettem az unokaöcsi kezében a pórázzal:...az utcában hirtelen elvonultak valakik akiket minden kutya ugatott már messziről, a Zsófit is triggerelte a dolog és kezében a pórázzal lerántotta szegényt a padról a földre amire sikerült elkapni a pórázt
majdnem elsírta magát az unokaöcsi - a meglepetés + minimális zakó kombó miatt, mint általában akármelyik 4 éves tenné
felkaptam és mondtam neki, hogy nem baj, a Zsófi még erős és akaratos és tud meglepetést okozni így...
ismerem ahogy elkezdődik a hiszti és itt is ez indult meg, de helyette hallgatott rám és figyelt az unokaöcsém
és realizálta hogy mi történt meg hogy nincs is miért sírnia, hisz nem okozott neki fájdalmat az eset
mindkét lurkót szeretem., de a fiatalabb egyszerűen tökösebb meg menőbb...és büszke vagyok rá...egy délután leforgása alatt a kutyámtól való tartózkodását felváltotta az hogy megbarátkozott vele, sétálltatta, kontrollálta és a földrerántás se okozott galibát
ma egy jó napot töltöttünk el együtt, dupla szülinapot ünnepelve
>>
meg is kérdezte az anyját a kis lüke, hogy bemehet-e a Zsófi a szobába :3 engem abban a momentumban kenyérre lehetett volna kenni, annyira meghatódtam
egy délután alatt végül megszerették egymást azok, akiket én mindennél jobban szeretek, pedig korábban félt a Zsófitól mert ugrált rá (szeretetből, de nagyon tolakodóan - ami egy pár éves gyereknek érthetően ijesztő lehet, ez lett ma gyönyörűen rendezve, sőt...)
>>
>>216399406
pedofil
>>
lehet hogy a havi férfi mensi hormonszint periódusom alja teszi ezt, de ez egy érzelmileg jelentős, hasznos jó nap volt
mondják, hogy a feltétel nélküli szeretetre tisztán az állatok és a gyerekek képesek, és ezt megtapasztalni a szeretteiddel egy életre szóló élmény. nem csak a félelmeivel és aggályaival ment szembe a 4 éves unokaöcsém hanem lett egy nagyon jó barátja a kutyám személyében
el is érzékenyültem, jobbat ki se találhattam volna mint ami ma történt és büszke vagyok az unokaöcsémre, na meg a Zsófi is szófogadó volt és jól viselkedett - leszámítva azt a lerántást, de ennyi tökéletlenség kellett, főleg hogy utána a sírás határáról hoztam vissza felkapva és ölelve az unokaöcsit
egyszerűen annyira értelmes 4 évesen hogy hihetetlen, megértette, hogy a váratlan cselekmény + ijedelem + minimális fizikai fájdalom azon hiszti gyökere amire majdnem rákezdett
és nem haragudott a kutyára, felfogta hogy azért rántott mert az utcán vonultak más kutyákat is triggerelő hangos gyalogosok és csak azért rántott nagyot mert ment volna arra

egy gyerek számára sokkal könnyebb és kényelmesebb dráma királynőt játszani, kifogásként használva a történést egy hisztihez és kiharcolni a figyelmet és sajnálatot, 4 évesen ez a legény nem ezt választotta
bár én csak immel-ámmal nevelem meg oktatom, de végtelenük büszke voltam ma rá és vagyok is - legyen ez akárkinek is a nevelési érdeme, ez történt
>>
>>216399751
irigy és üres életű vagy
>>
>>216399996
pedofil
>>
kegyelem, empátia, kedvesség, segíteni máson mégha nem is hajt hasznot, ezt fogom neki mondani, hogy ez tesz, minket emberré...aztán *BEEEEEEP*, megmutatom, hogy nem
rengeteg olyan videó van amin különböző fajok empatikusan viselkednek a másikkal, olyan ösztönös koncepciókat is megbolygat mint a ragadozó amikor a zsákmány kölykét találja meg, főleg ha anyaállat
van az a klasszik gepárdos videó amin legyak egy gazellát, az kínjában megellik, a gazella meg lenyalka a méhburkot a frissen született kölyökről, de nem bántja
nem tudom végül mi lett a vége, evett-e közben az anyjából? fasz tudja
nem vagyunk jobbak morálisan az állatoknál amúgy, nem is különbözünk sokban a legtöbb főemlőstől
>>
>>216400453
nagyon triggereltél, tt a (Te)
>>
>>216400526
*a gepárd meg lenyalja a frissen ellett kölyökről a méhburkot/nyálkát, de aztán nem is bántja
figyeli és nagyon finom, gondos mozdulatokkal közeledik a picihez
ha ezen múlna és nekem kéne minden húsforrásomat leölnöm talán vegán lennék, hiába felnőtt állat
tyúk, disznó, birka, nyúl....nincs szíve az átlag embernek megölni, elszokott ettől
a hal meg a shrimp sztem határeset, nincs komplexitás és érzelmi kötődés még társadalom-memóriában sem
ha nem lehetne a húst megvenni olyan formában ahogy van ilyen egyszerűen, hanem a fogyasztó rendszeresen szembesülne a valósággal, hogy elhullik egy állat, több vegán lenne
vagy legalábbis válogatnák jobban hogy mit esznek
>>
File: G1xkUM8a0AAYk5I[1].jpg (127 KB, 1170x1755)
127 KB
127 KB JPG
>>216397112
ha nem gyűlölném azokat a tetveket annyira azt mondanám hogy cuki és menő
>>
szerintem az ilyen kicsinek tűnő dolgok az életben, hogy életigenlően állsz hozzá a dolgokhoz fajtól függetlenül, ha nem is dokumentálod - valaki jól megél belőle tesz minket emberré, és nincs mögötte pénz
nem mintha ez olyan dolog lenne amit pénzért vesz az ember
bár nem szakmám vagy nem csinálom, de természetemből fakadóan vagyok kutyaidomár
bármi állattal jól kijöttem eddig, de velük van masszív tapasztalatom, szerintem hasznos tapasztalat, az emberekkel is így kell bánni
az agresszív mérgesség ellen kezdetben zen, hagy fáradjon le - addig elszívsz egy cigit. Egy kennelben tartott agresszív kutyát pl. úgy kezelnék, hogy kivezettetném pórázon egy nagy kertbe. Vannak ilyen hellyel-közzel hasznos videók ahol menhelyi kutyákat idomítanak nyugalomra pusztán szinte testbeszéddel. Hasznos.
De alapvető probléma, hogy ezeket az állatokat egy zárt, szögletes, szűk térben pesztrálják. Az mindennek az origója, szar egy élet.
>>
https://www.youtube.com/watch?v=B8rmzjPfBGw
most bevállalnék egy éjszakai 1 vs 1 idegen kutya barátkozós sessiont, extra löket adrenalinnal
c. terv - összehúzott végtagokkal pár harapást elszenvedve birkózok vele, elkapom és megfojtom ha nincs más megoldás
b. terv - harcot megelőzően megbarátkozok vele
a lemész kutyába-t több rétegben kell értelmezni
ahogy az alfa a packban uralkodik, annak procedúrája hogy az alávaló falkatagok rendre meghunyászkodnak, lemennek kutyába
de még ennél is lejjebb kell menni, a fent említett általánosan megfigyelhető empátiát kiaknázva: kölyökkutya nyüszítéssel kell lefegyverezned az agresszív kutyát, viccen kívül
ez a legjobb és legdiplomatikusabb esélyed egy mérges kutyával szemben, hogy elkerüld a fizikai kontaktust
ha nem is barátkozol meg vele, de akár egy egérútra pont elég lehet
>>
az a vicc, hogy ez nekem is csak elmélet, de sztem egy joker kártya
eddig minden kutya szeretett amelyikkel volt esélyen összehaverkodni
az ugatós kutyák engem is megugatnak a kerítés mögül, egy korlátolt élet csatakiáltása, lokálisan
>>
>>216401830
miért kunyeráltál meztelen képeket a sindzsibuzitól, ha tudtad, hogy undarázs?
>>
Pár éve áprilisban vidéken találkoztam egy járdán egy madárral, látszólag életképes, mégis csak ott totyogott ahogy haladtam és nem repült el. Ezért egyből óvatosan megfogtam. Képzelheted az esélyeit egy községben, háztartásonként vmi 1.2-es macska átlaggal.
Hazahoztam, lecsekkoltam a netet hogy miféle: házi rozsdafarkú.
Korai fészekelhagyók és ez halálos itélet itt nekik ezen a terepen. A fenti fürdőszobában a kádba engedtem dugóval ~2 centi vizet az aljában, attól messzebb tálcán sóder, faágak, fészekszerű kóc, meg margarinostálban nedves homok és rovarok. Ezt az idiótát a legfaszább kajákkal etettem: hátul a kert végében egy vaskeretes fakapu rohadt már mióta, alatta találtam ezeket a bazinagy hangyákat, a fele szárnyas. De volt ott gömbászka is, meg találtam gilisztát, darabokra szedve ejtettem bele a mohó csőrébe.
Hajnalban már csiripelt és mivel fürdőszoba volt, így erősen csengett és hallható volt. Piciket már repült, de max ilyen fél métereket.
Eleinte úgy kellett visszaraknom a kialakított helyére. Volt ott kaja, víz. Jól össze is szarta amúgy. De pusztán 3 nap után már az ujjamon lefolyatott vízhez odajött és itta, ez egy szívmelengető bizalmi státusz. a 7. napon reggel már pörgött és repkedett, alig bírtam megfogni. Kivittem messze a településtől és szabadon engedtem.
A szárnyashangyák igazi kuriózum amúgy!
https://www.youtube.com/watch?v=V0j1RcUUmU8
>>
a második madaras nevelés meg egy balkáni gerle volt, sokkal nagyobb testű de ez is korai fészekelhagyó és kellett neki pár nap tuning és védelem
>>
>>216402018
azt ugye vágod hogy amit te teremtesz a semmiből elő gondolatot -ez esetben vádat-, az lényegében a te lelkedet és gondolataidat tükrözi? próbálsz a pedózással fogást találni, de ezzel csak az egyetlen magyar generált szarozod össze szisztematikusan és rendszeresen
mi lenne a bekapnád a faszom aztán senki nem feszülne rá így a másikra mint te?
>>
ha 640k nem is elég mindenre, párszáz gigabáj' elég lenne egy személy számára
szerintem van értelme gátat szabni bizonyos adatoknak, ezáltal szelektálni és optimalizálni
a felhő...
a végtelenség kényelme teszi ezt nem kimért és szelektált fontos adattá, ha nincs határ az értéke elinflálódik
ha csak pár gigád van arra hogy kifejezd magad, azt megválogatod
a korlátlanság miatt viszont meg se válogatjuk
az igénytelenség és közöny
esszük a virslit
>>
a hw fejlődés és a pénz kinyírta a kóderek kreativitását
https://youtu.be/po9IY5Kf0Mo?si=QpyuuRxlL5Y9r8tN&t=2751
>>
>>216403130
*bad timestamp
https://youtu.be/po9IY5Kf0Mo?si=dD4OvT4HO2Y0GCId&t=2729
>>
Yes, it is likely that harmonic sounds are used in bird communication to avoid interference and error, as birds can alter their vocalizations to adapt to different environments. For example, some urban birds have been observed to sing at higher frequencies to avoid the masking effects of low-frequency traffic noise. This change is thought to be an adaptation to improve signal detection, and in some species, the way harmonics are used can also indicate an individual's distance.

[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.