kurva anyátok
Mahiron
bró ez tök nem olyan mint a Funko Pop, az tök buzis, ezek ebikus Róbótók lóálhesteg embergyerek órákhttps://www.youtube.com/watch?v=DxuBfeQwkfI&t=146s
>>216410721Vigyázz, ezzel felizgathatod a forraizsidót! Még a végén kiveri nála a biztosítékot...ha érted.
42,6 óra a következő ciklusig
jöhettesik, Jüzüha már megint teljesen bemacizott
ez a Trump bázisoltabb, mint valaha gondoltam volna
Sziasztok! 39 éves nő vagyok, két kisgyerekkel ( 3-6), egy tök normális párral, vidéki kisvárosban élünk, rokonokkal körbevéve, családi gazdálkodoként földjeinket és állatainkat vannak. Én nem dolgozom ( az itthoni ügyeket intezem, néha a gazdaságban). Mondhatni minden szuper, tok hétköznapi falusi életet élünk. A problémám a második gyerek születése után kezdődött, kb 2 éve, hogy iszonyatos halálfélelem, betegség szorongásom lett. Csak néztem a gyereket és azon kattogtam “mi lesz ha meghalok vagy ha ő meghal”. Sajnos errol azóta sem tudok lejonni.Annyira félek a betegségektől, nem is a haláltól, hanem hogy a gyerekeimmel mi lenne és a szüleim hogy vészelnék át stb., hogy ez nem normális és teljesen megtébolyulok már tőle. Példa: kb. 1 hónapja náthás vagyok ( tipik tünetek, orrfolyas, fejfájás, torok fájdalom, nehéz nyelés stb), egyszerűen nem gyogyulok meg belőle, pedig már antibio kúrán is túl vagyok. Folyamatosan nyeldesek és figyelem faj-e vagy sem? Reggel úgy ébredek na faj-e a fejem vagy nem? Egyfolytában magamat figyelem és közben azon kattogok, hogy biztos, hogy halálos beteg vagyok, tuti hogy nyelvgyök rákom van ( a rákra különösen rá vagyok allva, szinte már minden fajtája volt nálam, úgy hogy a családomban nem volt rákos megbetegedés, szóval érintettek sem vagyunk/vagyok halistennek) vagy Alzheimer vagy ASL-es stb. Ha elmúlik akkor jön egy következő őrület kis idő elteltével. Pl hullik a hajam, autoimmun, vagy faj a hasam egy hétig, akkor hasnyálmirigy daganat.
>>216412103És így diagnosztizalom magam állandóan és ez már teljesen kicsinal. Nagyon nehéz nem erről beszélni az emberekkel , tokre úgy viselkedem mintha minden szuper lenne, belülről pedig ilyen meccseket játszok le, hogy a saját temetésemet vizionalom. Olyan , mint egy film, a szivveremesm is szaporább lesz, hirtelen olyan dezorientalt leszek és bár elvagyok mindehol, mindenkivel, csinalom a feladataimat de belülről teljes őrület az egész amin átmegyek. Aztán persze vannak nyugodt időszakok… amikor minden fasza , vagy amikor elmúlik a félelem, a szorongás. Akkor olyan érzésem támad, mintha egy másik ember recsegett volna, mintha nem is én lettem volna. Na akkor ettől ijedek meg, hogy tuti megbolondultam vagy demens leszek öregkoromra és ezek az előjelek. Ma reggel úgy ébredtem, ha nekem így kell élnem, akkor lehet ezt be kellene fejezni, mert ilyen görcsben nem lehet élni…. Mit javasoltok, hova forduljak? Köszönöm ha segítesz!
39 évesen is azt érzem: nincs apám, csak egy idegen emberSziasztok,39 éves vagyok, és mostanában sokat gondolok a gyerekkoromra. A szüleim a 90-es években elváltak. Apám akkor sem lelkileg, sem anyagilag nem vállalt felelősséget. A gyerektartást sem akarta fizetni, és alig látogatott meg minket, pedig látta, hogy nyomorban élünk. Anyám varrónő volt, de a válás után nem talált munkát, próbált takarítani is, de nem vették fel sehova. Egyedül próbált eltartani minket.A testvéreim közül az egyik alkoholizmusba halt bele – szerintem abba, amit apánk művelt vele: a közönybe, a szeretetlenségbe. A nővérem is teljesen leépült lelkileg. Én 25 évesen menekültem el otthonról, mert a lakás már élhetetlen volt.Apám most vidéken él egy tanyán, a nála jóval fiatalabb új feleségével. Van még egy lakása is, jól él, de minden nap iszik. Két hónapja, a bátyám halála miatt kellett vele újra beszélnem, több mint húsz év után. A találkozás elsö 3 orajaban szineszkedett, postai csekkekről beszélt, mintha mindig is ott lett volna az életemben. De nem volt ott. Soha.
>>216412141Most, hogy anyagilag nehéz helyzetbe kerültem, néha náluk alszom. Ha segítséget kérek, rögtön védekezni kezd, felemeli a hangját, és azt mondja: „Itt kell maradnod, mert ez a család. ” De ez egy tanyasi haz. Az agy amiben aludnom kell egy szakadt agydarab, amit meg a gyermekkori lakasunkbol hurcolt ide. Anyagilag semmilyen szinten nem akar tamogatni. Söt. A mult honapban a batyam hamavasztasa soran közölte, hogy a legolcsobb megoldas erdekli csak. A batyam nem akart hamvasztast. Egyszer még azt is megkérdezte: „Szar embernek tartasz?”A felesége ilyenkor próbál közbelépni, én pedig csak annyit mondtam: „Nem hiszem, hogy neki kellene végighallgatnia, ahogy veled veszekszem.” Nem bántásnak szántam, csak szerettem volna megállítani a helyzetet.A legfájóbb érzésem még tizenhét éves koromból jön: akkor éreztem először, hogy hol van az apám az életemben – és rájöttem, hogy sehol.Szerintetek ő milyen apa?Volt köztetek, aki hasonlót élt át?Ti hogy kezeltétek az ilyen apát?Meg lehet valaha békülni egy ilyen emberrel, vagy jobb végleg lezárni?Vagy én vagyok túlérzékeny?
Mit tegyek?Sziasztok!Nehéz helyzetbe kerültem, lehet, hogy csak ventillálás lesz, de minden tapasztalat jól jön egyébként.Férjemmel közel 10 éve vagyunk együtt. Soká költöztünk össze igazán, terhességem előtt kicsivel, így a lakva ismeri meg sztori kimaradt. Előtte heti 3-4x találkoztunk, sokmindent nem láttam az életéből, sajnos azt sem, hogy alkoholista. Az a típus aki heti kb 3 alkalommal iszik, de akkor nincs mérték, és nincs olyan indok, hogy kihagyja (igen, volt hogy a gyerekkel ügyeletre kellett menni mert olyan rosszul lett, ez sem érdekelte pl) - ezeket addig nem láttam, míg nem éltünk együtt.Másik dolog, hogy túl a divaton, ő tényleg nárcisztikus. Sajnos ez is az, amit az ember nem valószínű, hogy hamar észrevesz. Sokáig nálam is billegett dolog, hogy csak bizonyos tulajdonságai, jellemvonásai azok, de egy ideje meggyőződtem teljes mértékben, hogy nem.Az első 2-3 évben mikor megszületett a gyerekünk, nem dolgozott, én 1.5 hónapos baba mellől kezdtem el újra dolgozni (sajat vállalkozásom van). Minimális bevétele volt, de azt magára el is költötte. Egy évvel ezelőtt lett egy munkája, egy számára álommeló, hatalommal, ranggal és hét számjegyű nettó fizetéssel jár.
>>216412175Itt kapcsolódik össze a sztori, az elmúlt egy évben - annak is főleg itt a második felében, borzasztóan eltávolodtunk egymástól. Ő csak a munkának él (főleg fejben, tehát csak arról beszél, csak arra gondol) és a nárcizmusa tombol. Borzasztóan flegma lett, az egoizmusa, ami korábban is durva volt, elviselhetetlen, közli velem gond nélkül, hogy nem érdekli miről akarok beszélgetni, nem érdekli a kapcsolatunk, semmi, őt csak a munka és önmaga érdekli. Gyakran levegőnek néz, nem szól hozzám, nem beszél velem, de nem csak rám koncentrálódik a dolog, hanem azokra az emberekre, akik nem a pozíciója miatt vannak mellette, akik nem úgy tekintenek rá, ahogy a rangja miatt “kellene”, hanem akinek a szemében ő egy férj, barát, apa, stb.Bár egy ideje magas lovon ül, ez a viselkedés egy hónapja ilyen erős. Ő a gyerekem apja, tehát az ember nem ugrál azonnal, viszont megbeszélni sem tudjuk, mert hallani nem akar róla, gyakorlatilag ő van megsértve (fogalmam sincs miért), miközben a gyerekünk pl 100% az én felelősségem, az egész háztartás, kert, kutya macska minden, felújítás van nálunk, a munkásokkal nekem kell foglalkozni, stb.Ezen felül mivel külön kasszán vagyunk, én vállalkozó vagyok, tehát annyit keresek, amennyit dolgozom, a hónapban a gyerekünk betegsége és őszi szünet miatt durván egy hetet tudtam dolgozni, ő ezekből egy napot nem vállalt magára, pedig lehetne szabadságon és neki nem lenne kiesés. Amikor ezt jelzem, akkor én vagyok a mártír.
>>216412190Borzasztó fáradt vagyok, éjjel dolgozom, hogy valami mégis legyen (pedig hozzátenném, nekem is 7 számjegyű bevételem van, ha tudok Dolgozni) es egyszerűen semmibe vagyok véve, a gyerek is érzi, tehetetlen vagyok. Folyamatosan azt érzem, hogy direkt hátráltatni akar, hogy ne tudjak pihenni, ne tudjak dolgozni, levelezőn tanulok, olyankor is anyukám segít be, fejlesztésre ő hordja a gyereket (anya), férjem nem, azon dolgozik (szerintem), hogy ne tudjak tanulni, fejlődni, edzeni járok, mindig addig okoskodik, amíg oda sem jutok el, már bánt más dolgokkal (pl annyira elege van belőlem, hogy baszogatom, hogy ő már direkt nem ér hozzám).Megfordult a fejemben, hogy van valakije, de szinte lehetetlennek tartom, hacsak nem a munkahelyen. Hogyan kezeljem ezt az egészet? Mit tegyek, amivel felhívom a figyelmét(szerintem jelen lelki állapotában az sem érdekli, ha elköltözöm, magamnak nehezíteném meg)? Sokszor már azon gondolkozom mit tegyek, ami neki is ennyire rossz lenne mint nekem ez?
Állandó félelem a veréstőlNagyon félek az utcán sétálni, mert félek tőle, hogy megvernek. Lassan harminc leszek, de még mindig úgy sétálok a városban, mintha egy háborús övezetben élnék. Sajnos ez lehet, hogy már sosem változik meg. Egyszerűen félénk vagyok, és nagyon tartok mindenkitől. Nem tudom megvédeni magam. Inkább elfutok. Többször is van olyan velem, hogy megiramodom és lelécelek egy helyzetből. Félek minden embertől. De valahogy vonz is a "veszély" (ami valójában nem létezik, csak én kreálom), és többször sétálok egyedül éjszaka, mert nagyon felpörget az a félelem, amit megélek. Mivel félénk vagyok nagyon alacsonyan van a toleranciaküszöböm bármilyen helyzetben. Néha félre is értelmezek bizonyos interakciókat, és azt hiszem, hogy veszélyben vagyok, de néha ténylegesen bántanak vagy bunkók velem, de én nem csinálok semmit, nem védekezek.
>>216412223Egyébként gyermekkoromban nagyon sokat kaptam. Gyakran megvertek az erősebb gyerekek, sokszor becsicskultam. Volt, hogy összevertek az utcán csapatban. Megdobták a szemem üveggel. Lehúzták a gatyámat. Öltözőben megsirattak. Fikával dobáltak. Lefejeltek. Tucatszor vérzett az orrom, mert szétcsapták. Sokszor mondta anya, hogy gyáva vagyok, vagy, hogy "beszari", és éreztem, hogy megvet, mert gyenge vagyok. Küzdősportra is járattak a szüleim, hogy majd ott megtanulom megvédeni magam, de még többet kaptam, és néha az edzőktől is kaptam, mert félénk voltam, vagy nem akartam küzdeni. Anyám maga is pofozott akár publikusan is, vagy elvert a felmosóronggyal, papuccsal vagy azzal, ami a kezében volt. Apám nem vert, bár volt olyan, hogy úgy csinált, mintha megütne ököllel, de megállította a kezét, amint az arcomhoz ért. Anyám fegyelmezett így főleg, és ezt gyakran fel is rótta apámnak, hogy ez rá maradt. Tudom, ez nagyon nyámnyila, meg felnőhetnék már úgy igazán, de egyszerűen gyáva vagyok, félek mindentől. Lehet, hogy emiatt megvetnek, de én ilyen vagyok, nem tudok megváltozni. Tudom, hogy ennél sokan sokkal durvább dolgokat éltek át, meg lehet, hogy sokaknak ez még átlagos. De én gyáva vagyok alapból, nem azzá tettek. Nekem, ahogy már mondtam, nincs nagy tűrőképességem, szinte semmi. Bocsánatot kérek, ha ez gáz.
Legjobb
3,5 óra a következő ciklusigközel van
"Remélem, a kárpátaljai magyarság egyszer újra szabad lesz" - orosz katona adott interjút a HVIM-nek
>>216413111Jimmy él és nemet is váltott?!
>>216413337az ilyen csúnyácskák engedik seggbe
>>216412043közel kelet szétbaszva, irány afrika!lockheed martin stocks go brrrrrr
>>216413091>cárista ortodox lárp mozgalom>elmegy ukrán ortodoxokat ölni egy internacionalista kgb ügynök parancsára egy halom moszlim csecsen oldalán>keresztény értékek státusz: M E G V É D V Euhmmm turulcel tesók....B-BÉZD & TRAD PIRULÁZOTT
>>216412043>neo-baptisták>körülmetéltek is mellé>négerek>imádják Jízrájélt>mind jöhetnének Amerikanisztánban mert tudnak angolulPersze hogy megvédi őket Nétanyai kitartottja. XD
>>216411774kutya
>mmm szalvaspölkölt...
>>216414106cica
>>216414201mérési hiba
>>216413551Egyáltalán nem. Csak nonstop kampányol mint Szarbán és az aktuális felméréseket kergeti. A szegények, a mexikóiak, a kisvárosiak, a fehérbőrű férfiak kezdik megutálni és csak a nyuggerek, nők, négerek, falusiak támogatják még.
>>216414387pedofil
>>216414531ha beugat a kis szád, megcsapunk az tuti
>>216414520TRÜMPF ELVESZI A TIZENHATODIK HAVI NYÖGDÍJAT ! ! ! zászló zászló szív
15 perc a következő ciklusig
ciklus vége
>>216414149az remek mondjuk most marhapörköltet eszek
utána meg fish n chipset
>>216400936nagyon tanulságos fonál
never forgetti
>>216415528>>216415432inkább ezt tanulmányozd, szűzgombóc
>>216412043Még a Minaj Nicki is írt hozzá.>>216413551Sajna Trump nem tud mit kezdeni az AIPAC ellen.Talán a következő elnök.
>>216415162az úgy nem rossz ebéd
>>216416011az igazi férfiak eledele tegnapi muszaka és natúr joghurt XDD
Munkahelyi zaklatás?Sziasztok!Tanácsot szeretnék kérni, hogy mit ajánlotok, mit tehetnék az alábbi helyzetben. Köszönöm, ha elolvasod és segítesz.Fiatal nőként egy középkorú, kerekesszékes férfi mellett dolgozok otthonápoló munkakörben, akit a munkahelyére is el kell kísérni. Több kollégám is van, így a különböző műszakokban váltjuk egymást. Úgy kezdtem el nála dolgozni egy hónappal ezelőtt, hogy megállapodtunk, hogy én mellette tanfolyamra járok, ezért csak 20 órában tudok munkát vállalni, erre szól a szerződésem is. Volt már korábban néhány furcsa megjegyzése a külsőmmel kapcsolatban. Egyik ilyen volt például, mikor alapos végigmérést követően megkérdezte, hogy miatta öltöztem-e fel ilyen csinosan. Folyamatosan dicsérgetett, hogy milyen jó illatom van és többször is megjegyezte, milyen szép vagyok. Nekem ezek kezdetben nem tűntek red flag-nek, mert meg sem fordult a fejemben, hogy a kommentjei mögött esetleg hátsó szándék lehet. A héten történt azonban, hogy csupán két nappal előre szólva teljesen át akarta variálni a beosztásomat és sokkal több munkaórára be akart osztani, mint a szerződésemben szerepel. Jeleztem neki, hogy ez nekem most a tanulmányaim mellett nem fér bele, pláne nem ilyen rövid határidővel.
>>216413091tomi vélemény a tomihóvk rakétákról?
>>216418386Ami ezután következett, teljesen lesokkolt. Ahogy beértem dolgozni, azonnal egy óriási hisztivel fogadott és sajnáltatta magát, hogy én nem érek rá vele foglalkozni és ő ezért milyen szomorú. Hosszasan fejtegette, hogy neki mekkora szüksége lenne rám, de én nem érek rá és rám nem lehet számítani. Érezhetően nagyon dühös és csalódott volt. Aznap este szándékosan addig húzta az időt, hogy fél órával tovább kellett maradnom (sajnos nem hagyhatom csak úgy ott, magától nem tud befeküdni az ágyba). A következő nap már borzasztóan ingerlékeny volt és teljesen banális okból kiabált is velem. Ezt követően pedig random fotókat küldött a céges halloween bulijukról és egy kacsintós fej kíséretében hozzátette, hogy már csak én hiányzok. Annyira kellemetlen volt számomra, hogy nem válaszoltam. Következő nap sikerült tetéznie és váratlanul küldött magáról egy selfie-t. Borzasztóan kiakadtam, úgy érzem, teljesen átlépte a határaimat, illetőleg munkaidőn kívül zaklatott a magán telefonomon. Természetesen erre sem válaszoltam, így egy fél nap elteltével mindenféle komment nélkül visszavonta a küldött üzenetét, ami szerintem még kellemetlenebbé tette az egész szituációt. Hozzátenném, hogy soha, semmilyen indokot nem adtam arra, hogy azt gondolhassa, hogy köztünk bármi is lehet. Az első perctől kezdve tudja azt is, hogy van párom. Azóta borzasztó stresszben vagyok és a gondolattól is rosszul leszek, hogy megint vele kettesben kell maradnom. Mivel láthatóan extrém nehezen viseli a visszautasítást, nem vagyok biztos benne, hogy jól jönnék ki a helyzetből, ha beszélnék vele erről. Lehetséges, hogy csak én fújom fel ezt a szituációt és ő csak ilyen laza, jófej főnök akar lenni? Ti mit tennétek a helyemben? Ez már zaklatásnak minősül?
>>216418415Háttérinfo: Sajnos ő maga a munkáltató, ezért a HR ebben az esetben nem elérhető. Nem tudom, hogy a többi gondozóval is hasonlóképp viselkedik-e, mert ők már évek óta itt vannak és arról számoltak be, hogy szeretnek nála dolgozni. Az eset nem Magyarországon történt.
https://youtu.be/UFRNobYeLqg?t=5784
Halott szar.
>>216417904csak a ruszli meg a kőbambi mi pedofil?
televíziós archíum élmény, 2025 recapérzem vizuálisan az ízét a proletarizmusnakrá vannak égetve meg torzítva ezek a videók hogy kijátszák az algoritmusokat...a digitális proletarizmus fine-dining szintű, hosszú ideig érlelt alapanyagha ebben nem látsz szépséget, akkor pl. buzi vagyez a captcha poppantja ki a plebs buborék tresholdot
>>216417904hallod pedofilmiért próbáltál núdokat kicsalni a fiatalkorú sindzsipostástól?
jóféle az /int/ elme intelmeegyébként meg a kurva anyátokhttps://youtu.be/D0nYnNsqs8Y?t=138
>>216419470nem hallom, vedd fel vocaroora nekem
Aszuka.
XD
>>216420519orsi az valami redditor akinek angolul kell írni mert kringél a magyartól?
>>216420519What's this chaos situation
fel kell frissíteni magamata zsófi nyüszítmeg kell sétálltatniezzel a kapcsával kinyírják magukat
be vagyok rúgva rendesen,, szóval nem éppen kellemesde nem is atomfizika kutyát sétálltatniegy egy arany középút
csak emberi hulladék dolgok
most van az a post drunk slopperony kutyasétálltatás, a mozgás által kiégetem a cukrokat és kijózanodok, vagy valami ilyesmivégül mintend megúszrameközben eltelt az idő és az leple alatt mégis elmegyünk ZsófivalDE NEM ÚGY! nem vagyok zsoofil
több okból kell kihagynom a kutyasétálltaást: csatak részeg vagyok és jobb lesz itthon maradni, az extrrém megnyilvánulásaimat egy gasztronómiai kísérl4etként levarrni
>>216421578miért molesztálod az unokaöcséidet
mindjárt egypofonos ember
>>216421518na látod amikor ilyeneket írsz itt buksz le hogy te magad lárpolod a nagy discord mjv doxit magadról hülye fasz
ki kéne menni az orosz távol keletre, lófasz pénzbe kerül a föld, minden olcsó, mint a szar, a hatóságok kb. évente egyszer jönnek ki, szóval azt csinálhatsz, amit akarsz, beköltözhetsz egy erdőbe és senki le se szarja. felszedsz valami tatár asszonyt vagy kettőt, szarrá kúrod, lesz 20 kölköd, egyiket se kell beoltani kisérleti génterápiával, annyi lovad lehet, amennyit akarsz, mert az itteni pénzedből, ami itt szart se ér, vehetsz egy teljes ménest.
>>216422148Milyen ménest meg földet akarsz venni amikor még egy 300 ezer forintos hangszervásárlást is a családi vagyon kommunizálásával akarsz megoldani te csóró paraszt?
Krindzs fonál.
megsétáltattam a Zsótit és jó volt
>>216423123az egy szisszi segg
azok nem narancsok
Konoe Rikó feneke
>>216427215hol
'micsek