[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / r / s / t / u / v / vg / vm / vmg / vr / vrpg / vst / w / wg] [i / ic] [r9k / s4s / vip] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / pw / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / vt / wsg / wsr / x / xs] [Settings] [Search] [Mobile] [Home]
Board
Settings Mobile Home
/int/ - International

Thread archived.
You cannot reply anymore.

[Advertise on 4chan]

File: Aszuka[GIF].jpg (391 KB, 600x628)
391 KB
391 KB JPG
kurva anyátok
>>
Verem.
Mă frec.
>>
Halott szar.
Rahat mort.
>>
>>216438341
Hogy hogy?
Cum adică?
>>
File: Enji Rabbit.mp4 (3.66 MB, 608x1080)
3.66 MB
3.66 MB MP4
>>216438539
Szeksznyúl!
Iepuraș sexos!
>>
File: 20250713_141600.jpg (87 KB, 1080x608)
87 KB
87 KB JPG
>>216438102
>Thread românesc
>Fată germană
Hotărăște-te, prietene! hehe
>>
File: Asucă.mp4 (1.08 MB, 1280x720)
1.08 MB
1.08 MB MP4
>>216438668
>roșcată
>germană
Auzi mă, Rrumînika-i slavonică, noi avem di tuate.
>>
Mitől félek? Ahogyan ezt is írom, érzem a szívemet dobogni, erősen, mintha ki akarna törni a bordáim börtönéből. Levegőből nem jut annyi a tüdőmbe mint ami bemegy és ahogyan ezt is írom próbálkozok úgy írni mint az okosok vagy a költők, mintha bárki is nézne. Nem néznek. Valahogy mégis rémisztő az, hogy nem néznek. Furcsa ezt mondani de az elmúlt években egy “sztár” voltam barátaim körében. Erről eszembe jutott az is, hogy mindig mondják, hogy aki “menő” ilyenkor, annak ez lesz a karierje csúcsa. Nem akarom ezt. Visszatérve a témára, bármennyire is szeretnék a nem látott folyton harcoló ember lenni, nem vagyok az, mindig van valaki aki ott legyen mögöttem és mondja, hogy bízik bennem, vagy hogy szeret meg ilyenek. Én nem tudom ezt mondani, persze képes vagyok rá, de nem érzem, hogy annyira kötődnék azokhoz akik ezt mondják. Nem nem szeretem őket, de valahogy nem tudom azt mondani neki hogy a legjobb barátom. Nem tudom neki azt mondani hogy sokat segített nekem. Élvezem a vele beszélgetett időt de… nem is tudom. Mostanában mintha fejembe szállt volna az, hogy a “bölcs” barátja lettem. Lehet, hogy igaz lehet hogy nem, nem ez a fontos. Mintha többet beszélnék magamról. Nem akarok. Mintha csak egy (ahogy anyám mondaná) “lelki kuka” lenne. Élvezem amikor fényeznek de tudom nem kéne. Ezek a kapcsolatok olyanok hogy akkor és ott jobban érzem magam de később csak rosszul. Nem felelek meg nekik. Ő mondja is h “jaj nem vagy tökéletes” de akkor ne kezeljen úgy.
>>
>>216439330
Furcsa ezt mondani, tekintettel arra, hogy amikor kinevet akkor az nagyon zavar. Fenéért írom ezt. Mintha két felem lenne az egyik imád engem, a másik utálja a másik felet és magát is. Talán sokat beszéltem erről, lehet visszatérek, ki tudja. Úgy beszélek veled mintha ezt bárki is olvasná. Egyébként ha olvasol akkor szia! Megőrültem. Újra, mitől félek? Hogy ezek lesznek életem legjobb évei? Elég ijesztő ez az elgondolás, tekintettel arra, hogy addig eljutottam, hogy ezt elkezdjem leírni. Mintha félnék az energia befektetéstől. Nem csak azért nem járok edzeni mert nem akarok emberekkel találkozni, hanem mert lusta is vagyok. Meg amúgy is nem akarom mutatni a nehéz munkámat másoknak. Nem nem érdemelték ki csak nem akarom hogy lássák. Innen jön az is, hogy miért nem? Miért nem akarok megnyílni az embereknek? Miért bánom meg amikor megnyílok az embereknek? Erre feljött az ötlet, hogy mert elkezdenek nagyon szeretni, mint ő. Nem akarom, hogy szeressenek? Miért nem? Ráfoghatnám valami olyasmire hogy mert ElMeNt ApÁm, de nem fogom, alig látom, nincs rám kihatással. Talán mert ismerem magam annyira hogy nem szeretem hogy szeretnek? Valami olyasmi. Tudom, hogy lusta vagyok, semmit sem csinálok egész nap, nagyot álmodok, pedig semmit sem tudok tenni. “De álmodni az első lépés”!!! Mondja valaki, hát ezen túl nem jutottam. Kérdezem tőled olvasó, mit tettem az előző 1 évben? Semmit.
>>
>>216439343
Mondjuk nem igaz. Megjelent kedves önimádó/szerető énem azzal az érvvel hogy azt mondta hogy megmentetten a mentális egészségét. Oké, mit tettem, kérdem én? Beszéltem vele. Az hogy neki mennyit jelent az nem azt jelenti hogy tettem bármit is. Ha most meghalnék az lenne a legjobb. Nem lennének a nagy elvárások és nem fogom nagyon elkeseríteni őket amikor rájönnek, hogy közel sem vagyok olyan mint gondolják. Még most is, szeretném ha ezt valaki olvasná és szeretném ha az egy különleges valaki lenne. Mondd olvasó, te vagy az? Basszus az NNN-t ha megcsinálom segíteni fog. Bármennyire is próbálom ráhúzni másra, ezért nem tudok kommunikálni a lányokkal. Anyám ha tudná megvetne. Biztos mondaná, hogy semmi baj mindenki csinál ilyet, de mondott már “rólam” rossz dolgokat és az, hogy a gyereke vagyok annak nem kéne a véleményén változtatnia. Igazából egy idegen vagyok akit szeret és vele él. NEM szerelmes módon te jó ég miért gondoltam erre. Nem anyámra mint szerelemre omfg hanem h ez a leírás olyan mintha a párja lenne. Mindegy hagyjuk. Látszik utálom magam. Okkal is. Miért nem teszek ellene? Kell nekem egy hónap hogy megállítsam magam hogy csináljak valamit.
>>
>>216439350
Most is 22:22 van és azt kívánom hogy csináljak valamit, ezen nem fog ez segíteni. Pedig élvezem is a tanulást, elkezdeni nehéz. Megszakítani könnyű, utána elkezdeni újra nehéz. Most is semmit sem tanultam bioszra meg fizikára. Tervezem hogy holnap mit fogok csinálni, de most mondom nem fogok. Bíznom kéne magamban, hogy sikerülni fog? NEKEM kéne bíznom magamban nem nekik. Talán ezért nem szeretem ha bíznak bennem mert én sem bízok magamban. Mert tehert tesznek rám azzal, hogy bíznak bennem. Egy rendíthetetlen oszlop akarok lenni de egy oszlop nézhet ki bármennyire rendíthetetlennek, ha szétesik amikor rátesznek valamit nem lesz az. Egy fraud vagyok. Reigen arataka is az volt. Ő jobb lett MOB miatt. Nekem van MOB-om? Vivi? Marci? Kara? Nem tudom nem látok senkit egy olyan harcot vívni amekkorának én képzelem azt a harcot amit nekem kell megvívni. Nem nagy de nekem az. Utálom. Nekem kéne a MOBnak lennem. Az nehéz. Azt mondom, hogy dobjanak nekem bármit, megcsinálom. Nem így van. Fizikát kéne tanulni. Most hogy mondom bioszt is. Basszus nem kéne az instagramm sem. Letöröltem.
>>
>>216439359
Miért? Nem tudok kapcsolatot tartani a barátaimmal. Hát ha ezen múlik az, hogy csináljak valamit akkor oké. Nem ezen múlik. Nem fog semmi sem változni. A discord is rohadjon meg. Azt nem törölhetem le. Nem akarok ennyi idegennek beszélni mert amikor nem teszem akkor kihagyva érzem magam. Lépjek ki? Nah. Maradok mert miért ne. Fizika tanulás. Fúj. Mindegy, kell majd. Ha azt mondom, hogy holnap csinálom, fogom csinálni? Bízok annyira bárkiben, hogy amikor számon kér ne támadásnak vegyem? Nem gondolom. Pisi szünet. Utálom, hogy kell nekem valaki, akire felnézhetek, aki motivál, aki látja az igazi ént és elfogad. Nekem kéne motiválnom magam és másokat, nekem kéne annak lennem akire felnéznek, nekem kéne elfogadnom az igazi ént. 1 vivi felnéz rám. Nem tudom elfogadni valahogy, miért nem tudom, gondolom mert nem tudom elfogadni magam. Miért gondolom úgy, hogy ha valaki akit igazán szeretek elfogad akkor bármi is változni fog.
>>
>>216439369
Nem fog. Csak neki lesz rosszabb mert nem vagyok képes arra amire ő. Minek írom ezt? Elküldöm egy online pszichológusnak vagy mi? Talán. Does ex-is-taance have meaning? The reality of a truth, the reality of a truth. Ez csak eszembe jutott ez a dal és pisiszünet közben ezt le akartam írni ide. Nem a szöveg fog meg hanem az orgona a háttérben. Zato-1 dalának a szövege megfogott If there’s a man who can make anything Give me the tools to live in the past Én akarok lenni az az ember aki bármire képes. De a dal is elmondja hogy az amit el akar érni, a múltban lét (ami persze nem lehetséges) ott van ennek az embernek a kezében. Megfogó hogy nem is azt mondja hogy ő az hanem hogyha bárki képes erre akkor bármi áron ő is eléri. Hisz ha csak a toolokat adjuk meg neki, nem lesz ott az időgép, egy kalapács magában nem ház. Pheidiász építette az akropoliszt. Igen ő volt. Én akarok lenni az ember aki mindenre képes. De ilyen nincs, nem leszek az. Főleg nem ha így folytatom. Írtam volna hogy talán, de nem talán hanem biztos hogy az “önutálat” nem fog ebben segíteni.
>>
>>216439380
Eddig sem segített. De hogyan is tudnám szeretni magam ha szart sem csináltam. Basszus. Kleiszthenész és perszisztratosz nem kleiszisztratosz. Ez is csak eszembe jutott, bocsánat olvasó, őszintén írom le a gondolataim, ez jutott eszembe. Ja igen hogyha kedves mr/mrs hozzáértő ember olvasnád ezt, először is, jó napot/ estét/ reggelt. Másodszor is, kérlek ne azt mondd, hogy menjek ki csinálni dolgokat, magamnak is mondtam, mások is mondták, nem működött. Ja és bocsi, hogy egy zagyva hülyeség lett de gondolom ez is hasznos információ. Vicces, hogy a célközönség egy lánnyal kezdődött akit impresselni akartam (elfelejtettem a magyar szót bocsi) utána egy halálos üzenet (nem mert meg akarom ölni magam hanem ha meghalnék) utána meg egy pszichológus lett. Mindegyik egy segítség kérés. A halál is az, úgy hiszem ha meghalnék, az lenne a legjobb, de nem ölöm meg magam mert az nem lesz érdekes történet. Meg mert szomorúbbak lennének a többiek.
>>
>>216439393
Ha meghalok akkor hát ez van nincs mit tenni ha megölöm magam akkor magukra veszik a vádat. Nem akarom. Visszatérve kezdő kérdésre, mitől félek? A változástól? Nem tudom nem gondolnám Attól, hogy meg kell próbáltatni magam? Hát igen de le lehet vezetni arra hogy azért mert nem bízok abban hogy sikerülne mert eddig nem csináltam semmit ami nagyon sikerült. Egy kör. Mindig azok a legjobb karakterek akik megszakítják a kört. Tudok olyan lenni? Képes vagyok rá? Miért írtam ezt? Talán segítségkérés, tőled olvasó. Ezt holnap visszaolvasom és klick, magamon kell segíteni. Hát nen teljesen, eddig sem sikerült, most miért menne? Már vagy 1 órája írok. Basszus mennyire szeretnék valakit aki a nélkül is szeret hogy lennének elvárásai. Nekem kéne annak lennem. De ha ilyen lennék akkor elengedném magam és még lustább lennék. Egy lány? Miért szeretne ha ilyen vagyok? Miért tenné ezt? Szánalomból? Mert vicces vagyok vagy miért? Sok szerethető dolog van bennem de nem tudom ezt kimutatni senkinek. Most mérges vagyok.
>>
>>216439406
A kezem készen áll beverni a telefont. NEM NEM NEM BASSZUS. Ezt csak ki kellett adni. Ordítanék olyan mérges vagyok. Mr/mrs hozzáértő ha lehet meg tudná mondani miért? Szeretném megérteni az érzéseim. Olyan furcsa az hogy kikbe szeretek bele. Vivibe nem beleszerettem hanem tetszett hogy azt hittem hogy szeretett és ezért akartam vele lenni. Mr/mrs hozzáértő azóta nem ez van, a hölgy (15 éves nem kell félni) nem az én nememet szereti szóval ja. Meg nem is szeretem annyira. Mint barát? I guess igen szeretem de nem több. Lejlával is ez volt a baj, szerettem hogy szeretett, nem őt. Borzasztó vagyok? Denji is azért szerette reze-t mert szereti ha szeretik. Érthető is. Ki nem szereti ha szeretik de szerintem a szerelem ennél nagyobb dolog. Szerintem még nem éltem át. Még egy szöveg eszembe jutott. Talán a szöveg miatt talán a dallam. Nem tudom. A szöveg megfogott de nem gondolnám hogy azért mert én mondanék ilyet. Valahogy így megy hogy Wake up in the morning strangers say hello to me Tomorrow their names will be carved onto stones We’re going home alive, oh I’m a terrible liar This isn’t an arc (és valami francia dolog, gondolom arra utal hogy ez nem egy ilyen történet ahol csak úgy győznek majd hazamennek)
>>
>>216439414
Fura de tetszik. Mérges voltam de most nem annyira. Inkább nyugodt mérges vagyok. Most gyűlöletet érzek. Nem tudom mi iránt. Hol is tartottam, igen talán ott hogy látott szeretnék lenni, mert szeretném ha szeretnének mert imádom magam de ezért utálom magam, de azt is akarom hogy ne lássanak mert nem akarom hogy ezt lássák. Ha nagy harcot is vívnék akkor sem akarnám, maradjak meg a példakép aki láthatatlanul megtesz mindent és nem is panaszkodik. Én inkább olyan vagyok most hogy nem panaszkodok de szart sem csinálok Kedves olvasó, most keresek valami online pszichológus dolgot, hátha ezt elküldhetem neki. Utána hallgatok valamit megnézek egy tanulós videót és alszok. Holnap álmos leszek de dolgokat kell csinálnom. Ha holnap képes leszek mindent megcsinálni lustulás nélkül amit kell, akkor ki tudom aludni magam. Ezért is kérem a te segítséged potenciális olvasó. Hátha tudsz segíteni. Ha tudsz köszönöm. Kedves olvasó, nem leszel egy professzionális ember, ezek elég bonyolultak, nem is akarok valakivel telefonon beszélgetni.
>>
Nagyon felizgultam.
>>
File: 3yhhhz2d3uaa1.jpg (295 KB, 2464x1170)
295 KB
295 KB JPG
mehet?
>>
>>216438341
Imi előzetesben, Moldova és Mustár halott, Beni Izraelben, Feri elvonón. Csak te én meg ruszinka maradtunk.
>>
faszom akar nektek tartalmat gyártani, unalmasak vagytok és lefogadom hogy kibaszott büdösek is melléje.
>>
Fosok
>>
File: IMG_2109 2.jpg (86 KB, 640x853)
86 KB
86 KB JPG
jöhet
>>
File: IMG_2094 2.jpg (66 KB, 640x852)
66 KB
66 KB JPG
>>216441024
akkor egyedül kell vinni a rizsfrontot
>>
File: G4wI5Oqa0AEaslC[1].jpg (194 KB, 1366x2048)
194 KB
194 KB JPG
hogy tud egyszerre ilyen vékony és puha lenni
>>
File: G4021x6bAAAS-Gl[1].jpg (241 KB, 1365x2048)
241 KB
241 KB JPG
>>
File: G40wLVfbEAEiCkN[1].jpg (1.28 MB, 4032x3024)
1.28 MB
1.28 MB JPG
anon kint vagy bent szaratja a macskáit?
azt hallottam a hétvégén hogy most már van olyan hogy kültéri macskaalom
>>
File: IMG_2114 2.jpg (812 KB, 1536x2048)
812 KB
812 KB JPG
Jomimak tetszik az a maciszobor
>>
File: IMG_2115 2.jpg (485 KB, 1536x2048)
485 KB
485 KB JPG
>>216444950
a földszinten van a kacsaalom
>>
>>216446033
jó mi
>>
File: IMG_2124 2.jpg (124 KB, 640x853)
124 KB
124 KB JPG
ha a rizs örül én is örülök
>>
Magyar Péter: Az orosz szolgálatok támadják a Tisza applikációját, hogy hatalomban tartsák Orbánt
>>
Magyar Péter a kormányt sejti a Tisza-szimpatizánsok adatainak nyilvánosságra kerülése mögött
>>
Kicsit eltolva, és mégsem a tiszás applikációban lehet majd szavazni a Tisza képviselőjelöltjeire
>>
>>216446889
>>216446911
>>216446928
Es is vorbei.
>>
File: G41RmrvbEAAagP5[1].jpg (886 KB, 3072x4096)
886 KB
886 KB JPG
ez puncimókusnak számít?
>>
File: IMG_2127 2.jpg (60 KB, 640x853)
60 KB
60 KB JPG
>>
File: G40elqAakAEaDxj[1].jpg (241 KB, 2048x1367)
241 KB
241 KB JPG
nem akar fölkelni
>>
File: LERB191B2_24[1].jpg (362 KB, 1200x1813)
362 KB
362 KB JPG
már csak egy-két szürcs van belőle
>>
File: IMG_2137 2.jpg (59 KB, 640x853)
59 KB
59 KB JPG
>>216447426
pedig nekem már megcsinálta a zabát
>>
File: IMG_2123 2.jpg (59 KB, 640x853)
59 KB
59 KB JPG
>>216447455
amikor először ránéztem azt hittem Ümi
>>
>>216447258
November 7-én Orbán Viktor Washingtonba érkezik, és minden jel szerint az energia lesz a legkényesebb téma Donald Trumppal folytatott tárgyalásán. Többórás háttérbeszélgetéseink kormányzati forrásokkal arra utalnak, hogy a magyar ajánlat már körvonalazódott. Budapest azt kéri az Egyesült Államoktól, hogy fogadja el – történelmi, földrajzi és műszaki okokból –, Magyarország rövid távon nem tud leválni az orosz olajról és földgázról, cserébe viszont kész mélyíteni az amerikai nukleáris együttműködést a kis moduláris reaktorok, a fűtőanyag- és fűtőelem-tárolás területén. A háttérben nemcsak energiapiaci, hanem geopolitikai alku is készül: az orosz források megtartása és az amerikai partnerség erősítése között próbál egyensúlyozni a magyar kormány.
>>
Szarott hal.
>>
File: 1761596915805611.jpg (534 KB, 1501x857)
534 KB
534 KB JPG
>>216449642
Dwarf fortress meg EU V van. ezért vettem 32gb ramot
>>
File: IMG_2133 2.jpg (715 KB, 1536x2048)
715 KB
715 KB JPG
a hód egy okos állat?
>>
File: G41OExhaAAAMV5z[1].jpg (488 KB, 1536x2048)
488 KB
488 KB JPG
>>216450414
h*rgászok utálják szóval legalábbis rendes állat
>>
File: IMG_2132 2.jpg (376 KB, 1536x2048)
376 KB
376 KB JPG
>>
Az ok hogy en szuz vagyok, de ezzel ki akar randizni?
>>
A holokausztban meggyilkolt hatmillió zsidó közül ötmilliót azonosítottak

Izraeli kutatók szerint a mesterséges intelligencia segítségével további 250 ezer nevet lehet beazonosítani.
>>
File: IMG_2136 2.jpg (328 KB, 1536x2048)
328 KB
328 KB JPG
>>
>>216452842
tomi szerinted tényleg 6 millió volt? hogyan vélekedsz a számokról?
>>
>>216453500
200 ezer maximum, az is főleg az éhínség, a járványok és a szövetséges bombázások miatt.
hozzáteszem, hogy a legtöbb hollókoszt rémtörténetet a szovjetek találták ki Nürnbergben, hogy a németek ellen hangolják a szövetségeseket, ami kurva ironikus az Fehér Jézus 2025. évében, amikor mindent, amit az oroszok állítanak automatikusan hazugságnak bélyegeznek (sokszor jogosan), ám az oroszok/szovjetek által kitalált hullahegyek és emberi csonthalmok mítoszát a mai napig elhisszük. a földalatti radarmérések azt mutatják, hogy a haláltáborok körül évszázadok óta nem bolygatták meg a földet, szóval semmiféle tömegsírok nem lehettek ott, ennek ellenére a hollókoszt legendárium zarándokhelyei továbbra is ott állnak.
>>
>>216453647
tomit kérdeztem te redditor
>>
>>216453669
ez a nevem te ló mellesleg tőle soha nem fogsz normális választ kapni, csak valami cinikus kitérő választ, mert azt hiszi, hogy ha nem vesz semmit komolyan, azzal a téma fölé helyezi magát.
>>
a zsidók jók matekból, aha na ezt add össze.
a hivatalos hollókoszt források szerint a mai napig még mindig több, mint 200.00 túléló van a világon. ugyanez a hollókoszt lore mondja azt, hogy a táborokban minden 16 évesnél fiatalabb zsidót azonnal megöltek, szóval a legfiatalabb hollókoszt túlélő, akit az utolsók között internáltak és túlélte a szelekciót, annak legkésőbb 1929-ben kellett születnie, magyarul a legfiatalabb túlélő jelenleg 96 éves.
na jó, legyünk nagyvonalúak és tételezzük fel, hogy pár zsidó ki tudta játszani az őröket és többnek tudta hazudni magát, hogy elkerülje az azonnali kivégzést és tegyük fel, hogy 2-3 évvel idősebbnek tudták mondani magukat. még így is legalább 93 évesnek kéne lennie a legfiatalabb ma élő túlélőnek, akikből mint mondtam még mindig 200.000 fő él. mindekezhez tegyük hozzá, hogy a fiatalon komoly lelki és fizikai traumán átesetett emberek várható élettartama radikálisan rövidebb, mint az átlag várható életkor, szóval aki túlélt egy haláltábort, ahol a hollókoszt legendák szerint felfoghatatlan módon kínozták őket, annak a várható élettartama jócskán rövisebb kellene, hogy legyen az átlagnál, ennek ellenére 20-25 évvel tovább éltek és élnek jelenleg is, mint a nyugati ember várható élettartama.
szóval összegezzük: van 200,000 ember, akik közül a legfiatalabb 93 éves, tehát az átlagéletkoruk jócskán a 100 körül lehet, akik túléltek egy célzott népirtást és utána még leéltek 80 évet a testi és fizikai megpróbáltatások ellenére is, amiknek radikálisan le kellett volna húzniuk a várható áltagos élettartamukat, ám ők minden emberi tényezőt megdöntve még mindig életben vannak.
>>
File: G4rMqmubQAgHpHX[1].jpg (187 KB, 1366x2048)
187 KB
187 KB JPG
ez egy kicsit nőpötyögős volt
>>
>>216455407
na Mahiron elkészítette nekem a vacsorát
>>
File: G4xC6StawAAdslo[1].jpg (172 KB, 900x1200)
172 KB
172 KB JPG
>>216455606
melltartótömést fogsz enni?
>>
File: G4oiZawawAAffF_[1].jpg (348 KB, 1280x1920)
348 KB
348 KB JPG
momoka
>>
>>216453738
pedofil vagy
>>
>>216453647
a 16 millió német Wehrmacht és ss ésa többi katonából ~12 millió inkább kapitulált és letette a fegyvert a nagy szövetséges fasz láttán mintsemhoty a legvégéig harcoljon csúd
>>
lehet hogy mégsem lesz 2/3-a a tisza pártnak?
>>
>>216458935
de lesz
>>
File: G41ULsObsAEW8hJ[1].jpg (387 KB, 2048x1152)
387 KB
387 KB JPG
>>216459127
tomasz nem lenne ideje fideszcsanádot lárpolni inkább?
>>
>>216459896
>fidesz
>csanád
egyet választhatsz
>>
>>216459919
ugyan, pedofil
>>
https://www.youtube.com/shorts/s9ZKppFCjao

szisszifikáljatok szüzek

[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.