kurva anyátok
>>216582997segg
ki ez a sabbatkor is dolgozó pék
Nagyon felizgultam. Már azt sem tudom kinek higgyek.
a tökéletes nő nem létezi-
jöhet
Azok az pofák. XD
>>216587202kakukkok
vannak itt lényeges dolgok
>>216585241szerintem ne a hírhamisító BBC-nek: https://www.youtube.com/watch?v=EjPlfUt4S9U
nagyon szép ez az eiffel-torony
>>216588863fú ezt olvastam ez kemény voltállítólag a hírszerkesztők nem akarták érteni hogy mit csináltak rosszul
>>216588865>szép>azbendzsi mióta rizspostál?
>>216588865az a bálna
amúgy amúgy Rikó hogy vigyorog, miközben maci van a háttérben
>>216589305nyuszkót meg koalát látok csak
>>216589318mikor jön az új évad?és addig mit kell nézni?
>>216589813koala MACIT?
>>216590437erszényes emlős, kurvára nem medve
>>216589831Még két hét.
>>216590484mind ugyanúgy néz kihogy nem unalmas ez?meg többre becsülném őket hagyományörző japánokként, de a nyugat instakurvái ezeknincs igényed a jobbra?
tessék felkészülni
ITT A FIDESZZÜHA
>>216591117>>216591402na ez hűha
aztakurva, akkorát fogok ikszelni a Fideszre mint eddig még soha: https://www.nyugat.hu/cikk/kommenteloi_karriercsucs_a_fiatal_azsiai_lanyokra
édes Hód
>>216591705kiváló posta
>>216593065bázis
dolkát ki dobhatta a folyóba?
>>216593065felfoghatatlanul bázisolt
>>216594541jelentem az Amaki főhadnagy vezette nyomozócsoport az idegenkezűséget kizárta
ez most tényleg maci (az összes eddigi is az volt)>>216592926
itt mitörténik?
>>216594832biztos nem az amire gondolok mert az nagyon bűnös lenne
amúgy neki mi volt a közösségi médiája?
>>216585241Sokat fizetünk Trumpnak, hogy fizethessünk tovább PutyinnakGéniusz szarbán
>>216594927https://www.xiaohongshu.com/user/profile/62066c380000000010006538?exSource=
>>216595108hát ez nekem nem jön be sajnos
>>216595367ilyen validationt kér?
>>216595930aha
>>216594832ártatlan elvtársi gesztus, észak-koreában pl. az érintetlen egyetemista lányok kolifolyosónként együtt-egyszerre zuhanyoznak, hogy mindenkinek jusson melegvíz
>>216597262hát ő ez a középiskolai kollégiumomban is így voltsemmi homó de mindegyik régi barátomról tudom hogy hogy néz ki a fasza
>>216594832
>>216597474b-bázis
ma is bukott amúgy
>>216597634mégse buzultam meg
micsoda buzis fonák
haha buzifonál
>>216599283de buzi vagy
elegem van a buziságotokból
itt mindenki heteró+
aki mondja
safe sleazy szüzek
még van azért mára Momokó
Why are you guys so obsessed with asian girls?
>>216602658>you guysIt's like two people and one schizo gooner dumping his IG folder filled with plastic bugs here daily. The other romanian guy is posting a tranny, he used to be obsessed with this Russian tranny and quasi-avatarfagged with him.
>>216602995Ez igaz
>>216602995Damn... Seems like there's alot of mental illness in this thread.
>>216603053yes there is, this is where the undesirables congregate
szeretlek zsófia (+_+)(*_*)
>>216602658why aren't you?are you one of those people who go after tan gypo bimbos?
>>216603616nyugi öcsitapizó, remélem majd a tekesek megmentik tőled azt a korcsot
>>216604069magne b6-t bevetted ma mustár testvérem?
>>216606453 itt van
Zsófi körme lenyírvaholnapi program: rétek és ligetek szabad és könnyelmű bejárása az unokaöcsikkel, Zsófival és az agg korú szomszéd Picúrral, aki bár lassú de lelkesmajd aztán teljesen feleslegesen Zsófi fürdetés lesz - már nincs kullancsszezon, sőt nem is vakarózikvagy 2 hónapja fürdettem utoljára és viccen kívül vanília illatúsokat mosakszik és minden kétséget kizáróan tökéletesen alkalmas a házon belüli létheza túrát illetően a november eléggé lehangoló, pár kukac rágta gombát ha látunk, de rovarokat, pókokat nemigen...kihívás lesz érdekessé tenni a túrát a mai generációs gyerekek számáramajd lövök képeket nektek amiken nem lesznek rajta a gyerekek, hogy a duzzadt klitoriszú kénycölök nehogy felizguljanak
Lassan 2 éves lesz és már egy ideje tervben volt az, hogy miskároltassuk - megelőzve a bajt, így hivatkozva rá. Viszont full kontroll alatt van és jobban belegondolva nem szeretném megfosztani az anyaság lehetőségétől, csak találjak egy tökéletes fajtabelit hozzá. 1 alom gondozását meg elpasszolását még vállalnám is. Három fajtiszta puli alom gondozása után már van némi rutin. Komolyan gondolom, hogy Zsófinak teljes élete legyen és ez egy alapvető része úgy vélem. Találjatok nekem hasonló hím kutyát 1.5-6 éves kor között és akkor kaptok egy tálca sört ha összehozzátok.
Mikor lesz gúner pajtim akivel együtt verjük pisis gangbangre? Képzeld el a platónikus közelséget.
>>216607618Szerintem a gúnerség nem jó dolog. Rövid távon okés, fetisizálható. Viszont ha abból a közismert fogalomból indulsz ki, hogy "post nut clarity", nyilvánvalóvá válik, hogy a goonerség egy szexualitás és hormonvezérelt elmeállapotot takar, ami minden, csak nem tiszta és logikus. Megértem, hogy pár napig ezt a mindsetet követve kékíti valaki a golyóit, hogy aztán az orgazmusát ezáltal fennségesítse vagy emelje az intenzitását, de hogy szexuális vonatkozású életstílus legyen...az káros.Nekem tudod mit jelent a gooner szakasz? Amikor 30-60 percen keresztül keresek valami poreszt amit ha megtalálok, 5 perc alatt végzek rajta.Beüt a post-nut clarity, fül vagy fülek bezárásra kerülnek a böngészőben és minimum órákra nem gondolok a pinára vagy hogy elsüssem a stukkert. A Pillangó c.filmben megmondta a börtönigazgató is, hogy maszturbáljanak kevesebbet a rabok, mert az sok életerőt szív el.Az orgazmus jó dolog, meg jó dolog a gerjedelem, felvezetés pár órán át, de annyi. Ha jelentős idődet pazarlod rá az életedből, az szerintem kifejezetten káros. Pár órán át tartó gerjedelem aztán orgazmus formájában a beteljesülés: oké.De amikor "certifikált" goonerek értekeznek arról, hogy build-up címszó alatt napokon át, naponta órák hosszát csak edgelnek, hogy "felépítsenek" egy erős orgazmust, az hülyeség. Pár óra az effektív, a testnedvek felszívódnak, az anyagcseréd miatt nem lesz 4x annyi gooning után 4x annyi gecid...vagy nem lesz 4x intenzívebb az orgazmusodpár órán túl a gooning csak egy fetisizált időpazarlás, persze ha valaki élvezi a gooning alatti gerjedt és orgazmusközeli állapot konstans megélését, az az ő dolgavalahol értem is, de tudván hogy amint megtörténik az orgazmus az agyad kitisztul egyből és rögtön leszarod az egészet
Káros alatt inkább csak az értem, hogy sok idő megy el a goonerkedős buildupra, de igazából fizikailag nem árt magának a delikvens.Olvastam némi szakirodalmat, el nem hinnétek mennyi dolog dől el fejben - és ezt kihasználva átalakítható a testi érzékelés intenzitása különböző területeken. Mély, pszichológiai előkövetelményei vannak ugyan, de lehetséges elérni, hogy attól elélvezz, hogy a mellbimbódat birizgálod. Sensual rewiring @ gooning. Erre pl. jó a gooning. Asszociatív módon hangolsz össze dolgokat az orgazmus közeli állapottal - kezdetben pl. pénisz stimuláció közben - és aztán idővel, apránként elhagyod a pénisz stimulációt, de meghagyod a másik testrész ingerlését. Szerintem nem kizárt, hogy idővel egy profi elérje azt, hogy fülcimpa-simogatással is triggereljen egy orgazmust. És a "minden fejben dől el" (illetve idegi alapon) úgy értendő, hogy elég egy jó nőre gondolnod hogy felálljon mint az állat. Az már a fele út az orgazmusig, pedig pusztán csak gondolat stimulált.
rokker züha