Ediția rățuștelor de baie.Precedent: >>217093262
Bună ziua, simt nevoia să scriu ceea ce simt, deoarece nu pot vorbi cu nimeni despre asta. La mijlocul lunii, hernia mea spinală s-a agravat din nou, făcându-mi aproape imposibil să merg. Am luat o mulțime de medicamente, abia pot dormi, nu pot merge și nici măcar nu pot să-mi duc copilul la grădiniță. Am slăbit 3 kg în această perioadă, deoarece chiar și să mă ridic și să merg până la frigider este dureros. Nu pot să lucrez, nu pot să fac plimbările obișnuite cu băiețelul meu și câinele meu, iar rutina noastră zilnică a fost complet perturbată. Plâng în fiecare zi din cauza durerii și pentru că starea mea nu se îmbunătățește atât de mult pe cât mi-aș dori. Fac fizioterapie, stretching, aplic comprese calde, iau medicamente și am programare la doctor, dar până acum nimic nu m-a ajutat. Simt că cei din jurul meu nu înțeleg cu adevărat cât de dureros este acest lucru pentru mine, atât fizic, cât și emoțional. Șeful meu mă tot bate la cap să mă întorc la muncă, fostul meu soț tot spune că nu poate să mă doară atât de tare, iar familia mea nu mă ajută nici ea. Din această cauză, îmi fac griji pentru traiul meu, ce se va întâmpla dacă voi fi concediată etc. Mă simt ca și cum aș fi într-o groapă adâncă și nu știu cum să ies din ea sau ce altceva ar trebui să fac. Vă mulțumesc că m-ați citit
blessing this thread
>>217119361Neata.>>217119415Iei si opiate? De ce postarea ta pare un copy/paste de pe reddit?
>>217119437Damn. We got a hot one today.
>>217119437Îți doresc fericire!>>217119458Bună dimineața. Am primit o rață afumată.
>>217119632>Am primit o rață afumată.De la matusa? Ar merge cu un pahar de bere sau vin, dar merge si cola.... Eu tocmai am pus in tigaie niste mancare indoneziana.
>>217119739
>>217119361I want to race down the Transfagarasan highwayhow easy is it to rent a car in romania
>>217119739>De la matusa?De la dânsa.>Ar merge cu un pahar de bere sau vin, dar merge si cola....Cu vinișor roșu de casă.>Eu tocmai am pus in tigaie niste mancare indoneziana.Iarăși mâncare la pachet?>>217119767Arată comestibil. Poftă mare.
>>217119361Bă handicapatule, ce parte din "nu mai spama linkuri pe /balk/" nu înțelegi?Pișa-m-aș pe fața lu târfa de mă-ta că nu te-a avortat după ce tac-tu a violat-o la beție retardat oligofren ce ești!
>>217119976>how easy is it to rent a car in romaniaIts easy... Just use hertz or sixt. If you want a sports car there are a few who rent them near the Bucharest airport.But be carefull because transfagarasan is closed in winter and a big chunk of the spring because of snow.Its best to come in the summer and not risk finding the road closed.
>>217120042>Cu vinișor roșu de casă.Sau must ca se gaseste usor in perioada asta si nu are alcool.... >Arată comestibil. Poftă mare.Congelaturi da. Acu miroase in toata casa a curry
>>217120079>Sau must ca se gaseste usor in perioada asta si nu are alcool....Of...>Congelaturi da. Acu miroase in toata casa a curryCât costă?
>>217120104E bun mustul.... Mai ales ala moldovenesc. Aveti vinuri bune deci si mustul trebuie sa fie pe masura. >Cât costă?Vreo 20 de lei.
Salut! Aș vrea să cer un sfat. Părinții mei sunt împreună de 25 de ani, iar mai ales în ultimii ani lucrurile s-au stricat. Certuri continue, ignorare reciprocă, tensiune. Din cauza durerii tatăl meu este retras, iar mama este complet copleșită de asta și răspunde prin țipete. Apoi se împacă pentru 1-2 zile și totul o ia de la capăt. Desigur, am fost martor la toate acestea și m-am epuizat. Când se întorc de la muncă, stomacul mi se strânge imediat și prefer să mă izolez în camera mea pentru că deja știu ce va urma. De mult timp se vorbește despre divorț, vânzarea apartamentului etc. Până acum niciunul dintre ei nu a avut curajul să facă pasul pentru că amândoi se tem să nu se piardă unul pe celălalt și familia, ceea ce înțeleg perfect și mie nu-mi place situația, dar în prezent situația nu este bună pentru nimeni. Ultima lună a fost atât de groaznică că am mers cu mama să vedem o chirie și, dacă e adevărat, ne mutăm în weekend. Desigur, m-am bucurat foarte mult și de atunci nu mă pot gândi decât la faptul că în sfârșit voi avea liniște. Problema este că tata a primit foarte rău această veste și are dureri fizice. Are presiune în piept, mâna amorțită, la serviciu se simte rău și ne temem că îi va fi rău sau că va apela la alcool ca părinții lui și că în tristețea lui se va răni. Eu aș vrea să plec pentru că știu că ar fi mai bine pentru toată lumea, dar nu îndrăznim să-l lăsăm pe tata singur, iar mama este atât de indecisă. Un moment este supărată pe el, în altul îl pare rău și spune să nu plecăm. Sunt disperată și nu vreau să fiu egoistă, dar pentru liniștea mea aș pleca. Pe de altă parte, conștiința mă apasă din cauza tatălui. În afară de noi, are o singură soră, cu care relația lor este fluctuantă, și m-am gândit să apelez la ea pentru ajutor pentru că nu mai pot duce asta singură. Ce să fac?
Vreme oribila.
>>217120156Poate trec pe la târg la sfârșitul săptămânii.>>217120802Umblu pe afară în pulover și mă simt confortabil.
>>217119361ブローノ・ブチャラティ
>>217121073Treci pe la targul de craciun? Se deschide azi si la noi, va fi un esec total din cauza ploii.
>>217121095În română, fii amabil.
>>217120060Want to race with some guys how hard is it to find people?
>>217119458>De ce postarea ta pare un copy/paste de pe reddit?Pentru că e, bozgorelu nostru umblă pe casualRo aparent
>>217121280Pe la cel de lângă casă al producătorilor autohtoni.
Vghhhhh
>>217121458Eu și două asiatice selectate de ungur.
>>217120051Apropo mâniosulbey nu scrie cu diacritice, și nici cu cratime.
>>217121309No idea... Bunch of kids with tuned cars gather in a few parking lots in Bucharest at night. Used to be a big one in Berceni but the police recently shut it down. Also in the big parking lot in front of the parliament building at night.Might find people into street racing in those places.>>217121438Bunatati bio. Probabil la suprapret.... Da merita sa sustii fermierii locali.
>>217121309I wouldn't recommend trying to race on the Transfagarasan.
>>217119361https://www.youtube.com/watch?v=MVcVpNMok98
>>217119361Aia ii mai degraba gotica
>>217119361Aia e clar ratusca goth ca are breton. Aia emo aveau parul pe fata.
>>217121752Aveau breton asimetric.
>>217121580Prețuri cam măricele, da.>>217121746>>217121752Nemulțumirile se adresează autorului.
>O învățătoare s-a ales cu umărul dislocat, directoarea adjunctă a fost lovită și psiholoaga mușcată de un elev de 9 ani din ClujS-au calmat la Galati si au inceput la Cluj.
>>217122145La Galati sunt mai hardcore....
Repausul așteptat de dimineață.
Am avut o copilărie destul de dificilă, care și-a lăsat amprenta asupra relației mele cu părinții. Mama mea are o personalitate dificilă (a moștenit-o de la propria familie), în timp ce tatăl meu este alcoolic. Sărbătorile de familie, în special Crăciunul, nu au însemnat niciodată prea mult pentru mine, deoarece, deși mă iubeau, nu se iubeau unul pe celălalt și nici familiile celuilalt. Desigur, nu am avut niciodată prea mulți bani, așa că nu puteam visa la cadouri mari și scumpe. Nu am cerut niciodată nimic, doar să ne iubim unii pe alții, dar asta nu a funcționat, iar după un timp nici măcar nu mai împodobeam bradul de Crăciun. După ce m-am mutat de acasă la vârsta de 18 ani, aceste lucruri au rămas cu mine, iar Crăciunul nu mai însemna nimic pentru mine, așa că nu mă mai întorceam acasă la părinții mei.Acest lucru a fost întotdeauna un punct sensibil în relațiile mele, pentru că aceste sentimente negative sunt încă prezente în mine și nu pot să le uit complet. Acest lucru este adesea o sursă de conflict cu soția mea în această perioadă, dar pur și simplu nu știu ce să fac în această privință. Soția mea provine, de asemenea, dintr-o familie relativ săracă, dar ea și frații ei au fost crescuți cu multă dragoste și aș dori să transmit acest lucru copiilor noștri. Avem o viață bună și o familie fericită, dar tot nu reușesc să dau tot ce am mai bun din mine. Mă simt consumat din interior pentru că nu pot fi complet eu însumi, deoarece trebuie să mă prefac că totul e în regulă și să zâmbesc la orice. Aș vrea să fac și eu asta, dar pur și simplu nu pot.
>>217122263Vălio...
>>217122626Nu mai posta depresii de pe reddit.
>>217119415>>217120342>>217122626ce cacat is postarile astea de r/rocasualniggas be like>ce parere aveti, am i in the wrong here? eu 22m, ea 24f, de trei saptamani nu stiu ce sa mai fac, totul a inceput cand am fost la cina la ai ei, si taicasu a facut o gluma despre tigani ...
>>217123037Prea puțină îngleză
Am nevoie de un reality check pentru ce s-a întâmplat azi.Am comandat mâncare, în jur de 80 RON, și am lăsat bacșiș 5 RON direct în aplicație. Curierul era străin, probabil din Nepal/Sri Lanka. După ce mi-a înmânat comanda, m-a întrebat dacă îl pot ajuta cu ceva. I-am răspuns în glumă "it depends”, iar după o scurtă pauză mi-a spus direct că are nevoie de bani cash pentru benzină. L-am întrebat încă o dată, ca să fiu sigur că am înțeles bine, pentru că m-a luat prin surprindere și mi s-a părut că ar putea fi și o tentativă de scam.I-am cerut să aibă puțină răbdare să verific dacă am cash (l-am întrebat explicit: „so do you need like physical bills?”).Am închis ușa și am început să caut prin casă cu intenția de a găsi 10-20 RON. Nu am găsit, in schimb aveam de 50 RON, singura bancnotă mare pe care o găsisem, ori îi dădeam mai multe bancnote de 5 RON. Recunosc, strâng bancnote de 5 pentru bacșișuri și nu voiam să rămân fără, că apoi ajung să dau mai mult tips decât intenționez. Le folosesc constant, la Fan/Cargus/Sameday etc.Până la urmă i-am spus că nu am. Mi-a mulțumit și a plecat.A stat un pic pe afară uitându-se în telefon, apoi s-a dus.Vi s-a mai întâmplat să vă ceară un curier bani extra pentru diverse motive?PS: feel like crap.
>>217123386>RONReddit. Nici nu tre s-mai citesc vreun alt cuvânt.
>>217123528Cam târziu te-ai oprit, eu m-am oprit lareality check. Textele romgleze nu merită citite.
>>217123592>reality checkAsta ștu, dar cu RON sigur e poponar de meserie.
Simt frigul mult prea tare. Care ar putea fi problema? Această întrebare poate părea ciudată, dar recent multe persoane mi-au spus că nu sunt „normal” în această situație. Temperatura confortabilă pentru mine este de aproximativ 25 de grade, atât ziua, cât și noaptea. Mulți oameni spun că nu este sănătos să simt frig sub această temperatură. Are cineva o experiență similară? Ar putea fi din cauza unei probleme de sănătate sau este pur și simplu felul meu de a fi? Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
>>217123904Mie imi plac postarile alea gen "prietenul mi-a mancat iaurtul cu fructe din frigider".Si comentarii de genu. Du-te la politie, abuzeaza de tine, divorteaza acuma. Ai nevoie de terapie ca sa treci peste asta etc.
>>217123630Aia parca erau platiti de Soros in euro.
>>217124124Mai bine decât în ruble
>>217123386dai bacsis doar daca esti controlat. jeg de cultura adusa de pe la americani. de asta ai salar, ca sa nu-ti mai dau eu bani extra.
>>217124651Mâțică :)
>>217123904Mai baga niste carne in sistem si-o sa-ti treaca
>>217124651>bahșiș>cuvânt turcesc>adus de la americani
>>217124810Cred că se referă la așteptarea de-a primi bacșis.
Vorbesc cu un un M(26)dar am dubii legate de aspectul lui actual. Buna! Eu F21, el M26, I-am cunoscut pe Bumble. Mi-a plăcut profile-ul lui, ce scria despre el etc, plus că arăta bine. Am văzut că are 168 cm și eu am 160, dar honestly inaltimea nu e un big deal pentru mine. Pozele lui de pe Bumble erau super nice, el era super ok ca vibe, așa că am trecut pe IG. Vorbim de 3 zile pe IG și chiar avem un vibe bun, ne înțelegem, râdem. El chiar a zis ceva de intalnire, doar că nu suntem acum în același oraș. Eu mă întorc în orașul lui peste două săptămâni anyway, iar el a zis că nu-l deranjează deloc să vină până în orașul meu ca să ne vedem mai devreme. DAAAR, aici vine partea shady. Pe IG are doar două poze recente, aceleași ca pe Bumble(in total 6) Și apoi am văzut niște poze mai vechi, puse de un prieten prin aprilie, unde pare că e puțin... mai plinuț. Eu sunt fit, fac sport, și chiar vorbisem cu el despre gym, workout, chestii. El a zis că e super activ, că se antrenează mult, că nu știu ce. Și acum eu sunt în mood-ul ăla de ok, dar cum arată real now?? Din ce am observat, el a fost cam mai plinuț toată viața again, are destul de multe poze în care e etichetat pe G, nu postate de el. Dar în unele poze pare mai slab, în altele mai plinut. Îmi trimite poze cu ce face, gen cu mâncarea, că e la tenis, că e acasă, chestii din astea, dar mereu mood pics, nu apare el în poză. Eu i-am trimis poză cu mine. Și mi se pare un pic weird să-i zic după 3 zile să vorbom pe FaceTime, nu vreau să par psycho sau ceva. Nici nu vreau să-i dau impresia că îl verific, sau că sunt obsedată de aspect, că poate are insecurities, habar n-am. Și nici nu vreau să-l pun într-o situație în care se simte prost. Dar în același timp... girl... nu vreau să mă trezesc cu vreo surpriză. Adică îl plac, îmi place vibe-ul lui, dar dacă plinuț nu cred că m-aș simți super confortabil.
Libertate, dragii mei!
>>217125318r/WomenRO e un loc interesant. 70k membrii.... Wow
De ce mi se umflă ochii atât de tare dimineața și cum pot afla care este cauza exactă?În ultimele săptămâni, ochii mei au început să se umfle foarte tare dimineața și arăt groaznic, de parcă aș fi plâns toată noaptea. Bănuiesc că este din cauza aerului condiționat sau a măștii de ochi deoarece nu am introdus nimic nou în rutina mea de seară.Mama mea crede că sunt alergică la ceva, iar colega mea de apartament spune că clipesc mai puțin din cauza deficitului caloric prea mare, motiv pentru care ochii mei se usucă, așa că am primit deja o mulțime de sfaturi, dar sunt bucuroasă să aud și altele, pentru că nu știu ce să fac. Am încercat să folosesc un umidificator aseară, dar ochii mei sunt la fel de umflați și astăzi. Nu mă deranjează că arată urât, pentru că dispare în câteva ore, dar este înfricoșător că se întâmplă asta.A mai avut cineva o experiență similară? Care a fost soluția?
>>217125318>>217125777De ce tot postezi tâmpeniile ăstea
Universitatea Craiova cu Mainz și Steaua Roșie Belgrad cu FCSB.
>>217125777Astea-s traduse automat din suburi străine.
>>217126294Lilian Popescu?
>>217127150https://desuarchive.org/int/thread/215683902/#215707962
>>217125542S-a mai domolit acum, în anii trecuți era și mai interesant
>>217126634>Astea-s traduse automat din suburi străine.
>>217127219E inca ingrozitor de toxic acolo.
>Secolul Fanariot este primul joc istoric românesc de complexitate ridicată. Această perioadă, puțin cunoscută la nivel popular, a fost cercetată și pusă în valoare cu consultanța istoricului Tudor Dinu. Grafica de epocă și coloristica, absolut remarcabile, îi aparțin artistei Miruna Șmit.>În joc găsim Moldova și Țara Românească, încercând să reziste între Imperiul Rus și Imperiul Otoman. Mecanismul jocului mi se pare pasionant; cu această ocazie putem afla ce-i acela dragoman, ce înseamnă propășire, vremuire, pământenire, devlet, a se izîni. Interesant este că tactica e gândită realist – principiul Imperiului Rus este să nu facă niciun pas înapoi, în timp ce otomanii sunt mereu în defensivă.>Ce trebuie să facă Țările Române ca să câștige – o să vedeți, dacă contribuiți la campania de pe site-ul firmei Dar cu Zar, firma fondată de fiul meu în scopul creației jocurilor de societate. Este nevoie de cel puțin 500 de precomenzi ca acest proiect să fie trimis spre producție și să devină realitate pe mesele voastre.
>>217128527
Ascultăm.https://calibre.bandcamp.com/track/notting-hill
am observat ca desi incerc activ sa primesc complimentele (cand eram mai mica le invalidam constant), sa nu vociferez gandurile proaste la adresa mea, ci doar pe cele bune, sa am grija de mine si sa constientizez calitatile pe care le am, tot ajung in momente în care ma sesiz ca self-esteem’ul & self-confidence’ul meu sunt încă fragilestiu ca sunt o persoana misto și capabilăam calatorit, mers la festivaluri, filme si multe alea singura si ma simt confortabil cu propria persoana, mi-am dat seama de mai multe ori ca sunt rezilienta, am cunoscut oameni faini carora le-a placut sa petreaca timpul alaturi mine si am primit positive feedback and all sorts of validation about myself…da’ efectiv am momente în care sindromul impostorului isi face calea sau nu-mi ies lucrurile la care chiar depun efort si simt ca le fac cum trebuie, dar tot nu e de-ajuns… ma simt de parca parerea buna despre mine e o iluzie de care încerc sa trag
Voi privi meciul oltenilor la televizor.
>>217130732Se termina 4-1
>>217131404Ai pariat?
>>217131562Pariez doar pe zimbrii.
>>217131781Chișinăuian de onoare.
>>217131870Acu trebuie sa invat cantecele de galerie si sa iau fularasul echipei.
>>217132188Acum știu ce să-ți aduc de la Chișinău!
>>217132289O idee splendida si inspirata ^_^.
>>217132471Te învăț și câteva cântece!
>>217132501Apoi ma pot imbata si canta prin baruri la meciurile zimbrului.
>>217132573Apropo, duminică mă duc să văd ultima partidă oficială din acest an.
>>217132706Vad ca joaca cu Politehnica Chisinau. I-au batut zimbrii cu 7-0 acu cateva luni. 4-1 foarte posibil.
>>217132796Pariu ca și câștigat!
>>217133028Deja comand berea aia din Belgia pentru victoria de duminica.
>>217133573Deja mai zimbrist decât unii zimbriști!
>>217133727Dacă ar fi așa ar trebui să comande berea zimbru
>>217134890Legătură superficială cu clubul.
>>217135017Berea belgiană nici atât
>>217135132Bere de vârf – fotbal de vârf!
>>217135132https://beeracademy.ro/produs/bere-belgia-buffalo-belgian-stout/Bere zimbru din Belgia?
>>217135201Bere locală echipă locală
>>217135260Te-ai dus prea departe
>>217135265Vorbim despre un bucureștean cu simpatii.
bump
Black Friday la hidroelectrica maine baieti
>>217138767Kek
>>217140832Chiae e pe bune.