Ediția țiganilor coclițiPrecedent: >>217119361
Prezent!
Oh shit, the town rapist is here!
Oltenii au reușit să smulgă trei puncte, ceea ce i-a propulsat simțitor.
Neata.
De ce mulți oameni decid să aibă copii fără să știe cum vor obține un venit sustenabil?Nu înțeleg cum cineva poate să se pună într-o situație din care este extrem de dificil să iasă... și de atunci încolo, viața lor merge în jos, de exemplu, au copii fără o sursă stabilă de venit, nu se bucură de munca lor, poate chiar o urăsc, dar o fac pentru că trebuie.De ce majoritatea oamenilor au copii într-o astfel de situație, când cea mai mare parte a muncii lor este o tortură?Nu pot fi alături de copiii lor, nu pot fi alături de familia lor și nu se vor bucura de viață, așa că de ce ar face cineva asta?Nu înțeleg acest lucru.
>>217145993Chiar l-ai suparat cam tare pe maniosbey....
>>217146683Bună dimineața, feciorule.>>217146763S-a supărat singurel.
>>217146797>S-a supărat singurel.Tare nefutut e baiatul ala. Poti face alt fir daca vrei si migram acolo.
>>217146718eu am facut copii ca sa ma scoata din kkt, poate unu ajunge fotbalist sau programator. Oricum bag minimul necesar in ei si ii pun la munca de la 4 ani
>>217146904Investitii pe termen lung... Nu uita sa ii inregistrezi in Anglia, Germania si Franta ca sa primesti ajutoare de la stat in fiecare luna.
>>217146965nu trebuie ca unchiumeo ii primar in comuna, avem bani garla
>>217146977Bazat si coruptie pastilat.
>>217146899Nicio problemă, stăm aici.
Ieri am mancat carnati cu cartofi. Azi nu mananc nimic.
>>217147338>Azi nu mananc nimic.Uite cat de suculenta e carnea asta....
>>217146763Nu-i el
Cred ca ma duc la tagul de craciun din cartier.Ar merge un vin fiert.
Mi-am pierdut pofta de mâncare din cauza depresiei și anxietății. Uneori îmi revine în timpul săptămânii și sunt zile mai bune, dar, din păcate, sunt și zile frecvente în care nu pot mânca nimic. Are cineva vreun sfat sau vreo soluție pentru asta?
>>217148623Du-te la magazin si vezi daca-ti place ceva. Plimba-te prin frig pana ideea de a te intoarce acasa si a manca nu pare asa de rea.
>>217148299Ia servieta cu bani.
Am prins 0.400 KWH la Hidroelectrica
>>217148954Nu cred ca o sa-i ajunga daca vrea sa manance pe saturate si sa se imbete. Mai degraba imprumutul de la FMI sau Banca Mondiala.
E inchis la targ :c
>>217149079E lumea la munca. Poate se deschide mai tarziu.
Nu-mi place viața
>>217149124Of... Incerc maine cand se deschide ala mare.
Când ar fi un moment potrivit pentru despărțire?Sunt împreună cu partenerul meu de aproape 3 ani. Relația noastră a fost mereu un montagne russe. Au fost momente bune și momente rele. Până acum, în momentele grele, am înghițit în sec și am tolerat. Simt că acum nu-mi aduce nimic bun în viață și nici pentru viitorul meu. De asemenea, nu avem aceleași planuri de viitor. Dar în ultima vreme ceva s-a schimbat la el. Am o boală PCO care poate cauza dureri sexuale din cauza chisturilor. Deseori se întâmplă, iar el s-a săturat și îmi tot aruncă în față cuvinte cum că sigur nu vreau să mai fiu cu el și că probabil fac asta cu altcineva pe ascuns. În ultimele două săptămâni, când relația noastră a atins un minim, simt că toate lucrurile rele pe care mi le-a spus și toată această stare de urcuș și coborâș m-au afectat foarte mult și că paharul este pe cale să se umple, iar eu cred că ar fi mai bine să ies din această relație. În ultima vreme nici nu mai inițiez eu contactul sexual, mai ales că mi-a aruncat în față că nici nu trebuie să aștept să înceapă el (din cauza durerilor). Totuși, deja am primit de la el cadoul de Crăciun, o bijuterie de 600 de lei. Cadoul lui este și el în drum spre mine, un mic cadou de Moș Nicolae etc. Nu știu care ar fi cel mai bun moment să îl anunț. Simt că ar trebui să fac asta acum, dar atunci ce să fac cu cadoul lui? Să-l trimit înapoi când sosește? Să-l vând? El mi-ar arunca probabil în față că eu deja am primit cadoul și plec cu el (chiar aș prefera să-l returnez). De asemenea, știu că este foarte agresiv și are un temperament foarte aprins, așa că îmi este teamă să ies din toată situația aceasta.Mă puteți ajuta, cum și când ar trebui să ies din relație?
>>217149181Sugi pula rddit
Cunoști vreun tătar? Cum o duc tătarii din nord-est?
>>217149030Austeritate peste austeritate.>>217149079>>217149169Ghinion! Ce faci mai departe?
>>217149214>Cunoști vreun tătar? Cum o duc tătarii din nord-est?Fac shaorma buna.>Ce faci mai departe?Inapoi acasa. Astept sa se raceasca berea.
Zi scurtă! Extaz!
>>217149798Norocel. Incepe weekendu sau muncesti si maine.
>>217149776It doesn't make any sense
Credeți că e normal ca o mamă să-i spună asta fiicei sale?Trebuie să știți că mama mea și bunica mea nu s-au înțeles niciodată bine și situația nu s-a schimbat nici acum. Mama mea n-a avut niciodată o relație cu adevărat apropiată cu părinții ei, în special pentru că bunicii mei l-au favorizat mereu doar pe unchiul meu. I-au cumpărat tot ce a vrut, îi iubeau toate, iar mama mea a fost mereu lăsată pe plan secundar. Când avea ea nevoie de ceva, răspunsul era mereu că nu există bani, ceea ce evident nu era adevărat.În plus, bunica mea este o persoană ipocrită, care vorbește cu plăcere pe la spatele oamenilor, dar se poartă drăguț cu ei față în față. De multe ori distorsionează poveștile și le spune altfel decât le-a auzit. Mama mea spune că și-a dat seama de asta abia spre sfârșitul anilor 30 și de atunci nu mai are atât de multă încredere în ea.Esential este că astăzi mama mea și bunica mea s-au certat. După aceea, eu și mama ne-am retras singure în cameră să vorbim, când brusc mama a spus că a citit pe internet că fetele de obicei seamănă cu bunica lor maternă și că dacă chiar voi fi ca bunica mea, atunci pot să plec de aici sau ea se va muta departe singură, iar eu voi rămâne cu bunicii.Cuvintele astea m-au lovit atât de tare încât am rămas efectiv blocată. Nu am știut dacă să plâng, să râd sau să mă cert cu ea. În final doar am întrebat-o dacă realizează că pe internet nu se scriu mereu numai adevăruri, iar ea a răspuns că da, nici ceea ce a citit nu e neapărat adevărat.Dar totuși a spus-o și mie asta m-a durut foarte mult. De atunci nu-mi pot scoate asta din cap. De o oră stau în pat și nu pot să adorm, deși mâine am balul festiv de absolvire și chiar ar trebui să fiu odihnită.Nu știu dacă reacționez exagerat sau chiar a fost atât de dur ce a spus, dar m-am destrămat complet.
>>217149776>>217150137Noroc! Pauză până luni. Câte beri te așteaptă?
>>217150222I only interact with tatars at the shawarma place, they have monopoly on the shawarma industry here. I think they kinda live in their own bubble and you just never hear about them.... >>217150367Doar una.
După divorț, părinții au o ură subconștientă față de copiii lor?Mă întrebam dacă, atunci când un cuplu se separă, părinții simt în mod subconștient un fel de ură față de copilul lor. Adică, poate că acesta le amintește de fostul partener sau de faptul că trebuie să mențină o anumită relație din cauza copilului și că nu se pot separa complet de cealaltă parte.
>>217150361Câtă karma are contul tău de reddit ciangăule?
>>217147089
Aparent la Focsani au tras ursii-n teapa.
>>217145903why do moldovans pretend to be offended when you say their country isn't real?
>>217151539Ce decoratiuni neinspirate.
>>217151707Nici in alte parti nu sunt mai bune. Constanta vs Strasbourg.
>>217151784Of... E ceva super trist la decoratiunile ieftine de craciun....
>>217151856Semnul crizei financiare prin care trece țara
firul tiganesc
I'm moving to Romania
why does the 'davian calm himself Patricia? he a tranny?
>>217151980E grav...>>217152035I dont believe you.
>>217151626Moldova has its own constitution and borders and its unanimously resognized by every country, its as real as it gets.
>>217152035Vvvggghhh come home Latin man. https://youtube.com/watch?v=0R-SWbPQql4
>>217150443Ieși undeva diseară?
>>217152248Paraschiv Jamal Cojocaru
>>217152449Nu cred. Zi comfy de stat in casa. Poate o tura prin oras la noapte.
Salutare fetelor! Văd atât de multe relații în care cuplurile se despart după ce au un copil. Și, evident, știu că sunt și cei ale căror relații erau deja un dezastru înainte și care cred că un copil le va salva. Dar sunt curioasă să aflu despre cei ale căror relații erau 100% bune înainte de a avea un copil și care apoi se despart după aceea. Ce se întâmplă cu ei? Un copil chiar schimbă totul atât de mult? Poate distruge într-adevăr o relație și iubirea? Aș dori să citesc răspunsuri sincere, bazate pe experiență.
>>217152511Așa și eu. M-aș duce la o petrecere, dar știu că o să șed evitând dialoguri și privind lumea.
>>217152642În logica asta nefastă, în care trebuie să rămâi apreciativ față de cele mai josnice obiceiuri și apucături omenești, e mai practic să iei exemplul neoliberal și să te prefaci că ești întârziat mintal. Asta făcea și Lăcrămioara. De Crăciun primise cadou o operație de liporemodelare de la îngerul ei protector, doamna profesor universitar conferențiar doctor Eva HasnașÎntre ea și stângăciile doamnei conferențiar exista un real grad de compatibilitate, Lăcrămioara nefiind doar asistenta, ci și confidenta ei. Se cunoscuseră în 2010, la Berlin, la cea mai mare expoziție Frida Kahlo din Europa, acasă la o prietenă de-a Evei, care le ghicise în tarot că prietenia dintre ele era o conexiune predestinată dintr-o viață anterioară. A mâncat pentru prima dată plăcintă cu huckleberry. După cum se știe, cititul în tarot aduce claritate mentală, și chiar dacă vizita s-a încheiat cu o sesiune de bârfit destul de oribilă, vacanța marcase prima conjunctură din viața ei când a fost tratată ca un adult. O persoană cu planuri mărețe, responsabilități și puterea de a lua hotărâri apte și altruisteUneori, când se trezea în apartamentul ei din strada Chiftelei, credea că e încă la Berlin și atunci se întrista pentru o vreme. Nu era deloc urâtă. Avea, în schimb, întipărită în priviri expresia comună de tristețe a omului proaspăt venit de la o extracție de nerv sau de la înmormântarea unui bunic. Era poate urma lăsată de pierderea inocenței otrăviteCând se trezea, mai stătea în pat între gândurile zilei și visarea inconștientă, episoade întregi din copilărie planând peste cotidian ca niște elice astrale din frunze de tei. Își pregătise de cu seara micul dejun, format dintr-o caserolă mare cu pilaf și cinci smochine. Înainte lua Xanax pe stomacul gol. De acum, în preocuparea lor pătimașă pentru Frida, avea un lucru în comun: intervențiile chirurgicale
>>217153274Da... Identic aici. Imi trebuie activitati solitare si linistite ca un paharel de ceva bun intr-un bar caldut si gol sau o plimbare cu masina noaptea cu muzicuta buna.Inainte nu eram asa handicapat social.... Nu stiu, poate era de la droguri si defapt am fost mereu asa.
>>217153498Dobândirea și consumul drogurilor ne făcea să socializăm, iar zbenguiala venea de la vârstă.
>>217154003>DobândireaChiar ca... Am avut atatea intamplari si am cunoscut atatia indivizi incercand sa gasesc droguri.
>>217154487Câteodată mă salutau oameni imposibil de amintit.
>>217154861Da... Acu sa mutat si asta pe net. Vad stickere pe toti stalpii cu coduri QR si grupuri dubioase de signal care vand chimicale.E mai usor pentru tineri sa gaseasca chimicale da nu mai trec prin aventuri amuzante facand asta.
>>217155605
Autostrada ajunge acu pana la Focsani. Yey!https://youtu.be/kg2YhV8BlaE
>>217156729Focșangeles
>>217156772Chiar seamana.
Urmăresc cu atenție firul pustiu.
>>217158916>>217095268
>>217159875L-am văzut alaltăieri.