piątek stópiątek edycja
Koń z Valony
po chuj robicie nitkę dla bota
>>217154349nie możemy oddać niepodległości bez walki
odpalam uliczny wojownik i biję kobiety
>>217154349w imię zasad
>>217154464>>217154349kochać się w skargach jest rzeczą niewieścią,mężom przystoi w milczeniu się zbroić...
napisałem gdzie trzeba dlatego nie ma tutaj takiego syfuwracamy panowie
Is Polish independence a meme? Everyone knows you can't defend yourselves
ehh
Last rizzmas, I gave you my gyatt
>>217155488Nie wszyscy bohaterowie noszą gacie na spodnie wowik
>>217154976bo nie chciało im się iść do korpo i kopiować zachowań bogatszych od siebie
>>217156153fuj ale brzydkiego ucznia uczę w technikum
>>217155488a miałeś nas uratować, wierzyliśmy w ciebie... *umiera*
>>217155807Ide do biedry albo lidlaWziac cos komus?
>>217154349ja chyba sam nie rozumiem swoich problemów tak po pierwsze, dlatego szukałem pomocy z zewnątrz ale nie mam co na nią liczyć skoro ludzie za mną nie przepadają, dlaczego miałbym oczekiwać że ktokolwiek się przejmie i poświęci chwilę głębszych przemyśleń i bardziej wartościowej rozmowy
>>217154547zawsze możesz wylizać sobie brzuszek potemjak nie jesteś włochaty to dasz radę ręką wszystko zgarnąć
>>217155772wysmarkać się, albo użyć takiego sztyftu do nosa
>>217156098TO SE KURWA KUP LAPTOPAno ja jeb w pizdu jebana kurwa mać
>>217155133śmiałem się z żuli póki mi nie groziło że nim zostanę
>>217156368ogólnie to ja piję lurę, modnie to chyba się americano nazywa te kawy nie są takie mocne po prostu lubię ten gorzki smak
>>217154464>porównaj ile jest anime postówmilion>a ile grubasekdosłownie jeden psychicznie chory podczłowiek, albo dwaale wcale się nie kurwię grubymi kurwami anoni ;))))) nie chcę być rozpoznawany ;))) nie, to wy jesteście problemem, nie ja :) ottoni.jpg
jaki animowany slop miesiąca dla kawalera? są tu jacyś koneserzy bajeczek?
>>217158047Zdaniem największej grupy badanych do zachorowania na depresję najbardziej przyczynia się nadmierny, długotrwały stres (68%), w drugiej kolejności zaś ex aequo szybkie tempo życia, brak czasu dla siebie, nadmiar obowiązków, pracy (56%)>oraz samotność, brak kontaktów z ludźmi lub niewystarczające, powierzchowne kontakty z ludźmi (56%).Po prostu załóż maskę
>>217158073przypominam że tylko osoba ruchana jest gejem
>>217156535duża kokakola oraz czekolada kinder i pizza donatello z szynką dla mnie
>>217158073każdy chce parkować w cieniu ale nikt nie chce sadzić drzew...
>>217158129pooglądałem baje i idę spać w sumie, dobranoc
>>217158102ale taka puszeczka pepsi wchodzi po całym dniu picia tylko wodykuerwwwaahh anonki
28 listopadadalej brak monster gf...
>>217158147ojasuminasaj anon kun
>>217158157ide na kebsa trzymajcie sie zuchy
1. Trwałe osiedlenie ogromnej grupy ludziKarta CUKR to 3 lata legalnego pobytu z możliwością przejścia do pobytu stałego i obywatelstwa.To nie jest krótkotrwała pomoc.To zmiana struktury ludności kraju. 2. Rynek mieszkań w jeszcze większym kryzysieStały pobyt stabilne zatrudnienie kredyty zakupy i wynajem mieszkań.Skutek?● wyższe ceny,● większa konkurencja,● Polacy wypychani z rynku przez rosnące stawki. 3. Konkurencja na rynku pracyPosiadacz CUKR pracuje jak obywatel UE — bez ograniczeń.Dla pracodawcy taniej = lepiej.Dla Polaka?● presja na stawki,● gorsze warunki,● wypieranie z niektórych zawodów. 4. Rosnące obciążenie szkół, żłobków, służby zdrowiaTo są realne koszty, które ponosi polski podatnik!Więcej osób na stałe = większe kolejki, większe wydatki gmin, mniej dostępnych usług dla Polaków. 5. Zmiany społeczne i kulturoweMasowe osiedlanie bez jasnej polityki integracyjnej prowadzi do:● izolowanych grup,● konfliktów społecznych,● erozji wspólnoty narodowej.To nie jest straszenie. To mechanizm, który w Europie Zachodniej powtarzał się już wiele razy. 6. Potencjalny wpływ polityczny w przyszłościJeśli liczbowo grupa stanie się wystarczająco duża, zacznie wpływać na decyzje rządzących.To naturalne — każda duża grupa chce reprezentacji.Pytanie tylko:kto wtedy będzie decydował o polskich interesach? Za 3–5 lat skutki będą widoczne wszędzie.Nie jutro.Nie pojutrze.Ale system CUKR oznacza trwałą, głęboką zmianę Polski. To nie jest hejt. To jest troska o nasze państwo, naszą suwerenność i przyszłe pokolenia.Pomoc – tak.Masowa legalizacja bez konsultacji społecznych – NIE.Państwo ma obowiązek chronić własnych obywateli, ich rynek pracy, ich bezpieczeństwo i ich przyszłość.Dlatego o CUKR trzeba mówić głośno.Zanim będzie za późno.
kiedyś byłoteraz nie ma
>>217158186co nie zmienia faktu że mam nie używać reakcyjnych bo teczkarz się zesra?
>>217158271>rawioli rawioli nie jebaj smoczej lolinie przywołuj go debilu
>>217158293Niech założy maskę i zacznie kopiować zachowanie lepszych od siebie
to że nikt nie chce z tb gadac nie znaczy ze coś nie potrafija na przykład potrafię nie łapać baita i jestem z tej zdolności dumny
ale te cyce jukarzycy poprawiają humor
sravioli
>>217159375ja zawsze rozpoczynam od>Szanowna/y Pani/Pan Xw ten sposób nikt się nie przypierdala
>>217156818You know I'm right so why larp as kurwa kangz
>mmmmMMMM
Te kurwa maki co odjebal
>>217159811Mi poleca same Korwiny, Masakracje i inne prawicogówna, a wcale polityki nie oglądam.
>>217159826chce mi się kupe ale znowu nie mam siły wstać z łóżka
bylem przegrywem ale zaczalem wygrywac
>>217160100zaraz przyniosę
>>217160053i jaką fryzurkę każesz sobie zrobić
>>217160415czarne na czerwonym jedzie po zielonym
>>217160575>albo masz jakąś poważną chorobę pytajnypedał HIV mają zazwyczaj normalne że z siły opada
>>217160264pisz dzien dobry zamiast witam i będzie dobrze
>>217160103myśle że raczej nie macie racji, jaka alternatywa dla kawki? jak powiecie ze jerba to nie mowcie nic wcale
Który z polskich polityków epoki transformacji najglebiej wierzyl w psychoterapię wg. freuda?
>>217161099pamiętacie jak anon dostał ataku autyzmu przez grubaskopostera?ja pamiętam bo byłem wtedy
>urodź się w biednej patologicznej rodzinie>nie miej pieniędzy na edukację a w domu miej same złe wzorce do naśladowania>bądź biedakiem z problemami finansowymi jak i psychicznymi no ale tego dobry goju heh ludzie sami są SOBIE winni za to jak im się układa w życiu to tylko heh ich wina problemy
zaraz się pakuje do ciepłego łóżeczka
>>217162527moja sie jest dobra w tym stalkowaniu bo jeszcze jaj ani razu nie widziałem
>obcy chłop chodzi sobie po twoim domu jak by nigdy nic>ablublu rodzice mnie wywalili :(((ja pierdole
spożywam
konsumuje
>>217163509>zesrał się bo usłyszał prawdęno dalej, opowiedz jak cię to zabolało jak jakiś spierdonek nazwał cię normikiem a ty masz przecież tyle problemów umu
nie chce mi sie juz kurwa zyc
Nigdy nie lekceważ tego, jak wiele korzyści możesz osiągnąć, zadając sobie następujące pytanie:„Czy nadal stosowałbyś swoje obecne podejście, gdyby zależało od tego twoje życie? Czy zrobiłbyś coś jeszcze, aby zwiększyć swoje szanse na przeżycie?”.
aha no to fajny polski freddobra lece dalej
>>217164141nom to grubakurwaktóraśmierdzipotem.jpg
>28 listopada>nadal nie mam gf
Obawiam sie że następne sranie będzie bardzo nieprzyjemneZrobiłem sobie na kolacje spagetti i wziąłem do niego z piwnicy pare słoiczków takiego sosu który mama robiła tak może z rok temuKurwa takie cholerstwo było ostre że dyszałem jak pies i cała gęba mnie parzyła ale mówie sobie no nic nie jestem jakaś baba trzeba to zeżrećjak rodzice wracają to mama mi mówiła że to było jako taki dodatek to sosu i to były praktycznie czyste ostre papryczkiProsze o modlitwe dla anona który może mieć poparzoną dupe
>>217166096gdyby to faktycznie była moja działka to nie byłoby problemu z przyznaniem się
>>217166096gf nie rozwiąże twoich problemów
>>217166662rozwiąże.
>>217166662gf nie rozwiaze problemow ktore sprawiaja ze nie masz gf, za to rozwiaze cala reszte
>>217166934>za to rozwiaze cala resztelel
>>217166997No chyba ze twoje problemy to to ze nie potrafisz umyc dupy albo zawiazac sznurowek to nie
>>217167295baba to dodatek tzw. zadanie z gwiazdką i to jeśli jesteś spierdolony finalnie jest tylko takim pudrowaniem wyłącznie no oszukiwaniem samego siebie
>>217166428mi wewnętrzny żyd nie pozwala korzystać, ale ty raczej nie musisz się tym zbytnio przejmowaćdla mnie najfajniejsze byłoby zwiedzenie/zostanie na noc w jakimś opuszczonym miejscu
>>217166662Prawda jest taka, że powodem dla którego Grecki boi się wrócić do Polski wcale nie jest żaden urząd skarbowy, czy tam inna chujnia; tylko po prostu jego były kolega z pierdla, Więzienny, który go to swego czasu przecwelił
>>217166934>>217167399każdy chce mnie mieć dla siebie a ja wolę poligamię d-.-b
>>217167702sluchaj fifi
>>217166675zależy które antypsychotyki działają ssri nie co z tego że jest ci lepiej bo nagrzebałeś w chemii mózgu skoro bez leków znowu będziesz chciał się zajebać? to jak brać całe życie gripex bo raz dorwała cię grypa chujnia nie lekarstwo
>>217167736>t-to się nigdy nie zdarzyło !nie rozumiem mentalności ludzi jak tysą dowody że kobiety wielokrotnie fałszywie oskarżały mężczyzn o fałszywy gwałt i nic im się za to nie działo podczas gdy facetowi życie rujnowały ale mimo to białorycerzukujesz w internecie broniąc losowych kurw jesteś kobietą czy debilem
cweloza znowu z flagami widzę kombinuje
>>217167931starrry mój thinkpad to jest toooooo
>>217167295Zależy czy sama ogląda. Jeśli nie ogląda/nigdy nie oglądała to nie ma nawet po co drążyć tematu. Jak coś oglądała to można na spokojnie porozmawiać sobie itp.
>>217166997>tug głodny ale zbyt leniwy by iść do sklepu
wolicie dziewczyny z migdałkami czy bez migdałków?
skonczcie pierdo-lic
>>217167921Przestań udawać, że fałszywe oskarżenia są problemem.Mężczyźni są 230 razy bardziej narażeni na to, że zostaną zgwałceni, niż że zostaną fałszywie oskarżeni o gwałt.Mit o fałszywych oskarżeniach nie służy niczemu innemu, jak tylko dyskredytowaniu ofiar i ich doświadczeń.
>>217168219Dobra spadam bo za chwilę ksiądz będzie po kolędzieNie postujcie przez chwilę
nigdy nie wpuszcze k*biety do swojego mieszkania
>>217168249Informują wszystkich w wątku o celu tego posta, zamiast po prostu pościć jakiś niepasujący obrazek
>>217168297to tylko wyścigi, jeden z najwyższych standardów na świecie, można spotkać najlepsze konie jaki i dżokejów np. Joao Moreira z Brazylii, wygrał tam raz 8 wyścigów jednego dnia co jest ogromnym osiągnięciem. Często przybijają piątki osobom przy kanaciehttps://youtu.be/9ZySoDXE-is?t=191
w sprawach oficjalnych anonjak np. idę do dziekanatu zanieść jakieś papiery czy coś załatwićjak idzie o socjalność to tylko siąść i płakaćno i jak mi baterie siądą to wszystko idzie się...
>nie jestem nienormalny poza tym, że nie mogę sie zmusić do bycia normalnym
>wyrzucanie starego komputera na śmieciale bym napierdalał taki kurwy jak ty
elo pytajnik ciągle tu jesteś? jak tak to mam coś dla ciebie
srajnik
czajnik
ugh BIAŁY BYK idzie spać
>>217169437tego zgwałcić
hej
czy to jest dobra książka?
>>217170996wątpie czy ktoś to tutaj czytał. to jakaś historyczna?
>>217172306nie wiem
przeczytam i wam powiem
>>217172589dobra, będzie recka
>>217172589przeczytaj Tołstoja
>>217172589przeczytaj moje serce, a ja przeczytam Twoje
księga skąpców
umieramy
Trzymać nitke żeby przeklejacz miał co robić
>>217169295dla pachnącego chlebka wszystko
>>217169437kurwa mam ochotę na dzikie jebanie a żonki brak
>>217173623gdzie się zapoznaje te słynne kurwy o złotym sercu co człowieka pocieszą i kakao mu narychtują i dziewictwo zabiorą
>>217173323jak to jest jedna z tych chujowych listew to pewnie bezpiecznik lub termorezystor poszedł się pierdolić.Rozkręć i zajeb na krótko, będzie działać
>>217169317>btw zostawiasz całą infrastrukture oraz gospodarkę jaką zbudowaliście dla nas o o tym że ta infrastruktura służyła tylko wyzyskowi surowców naturalnych to już nie wspomnisz
>>217175692żulowi też bym złotówki nie dał żbsz
>>217175705może na jakiejś wsi, sushi można mieć w dobrej cenie z kuponami i całkiem dobre
>>217170996kiedy ostatni raz robiliscie upgrade komputerka? ja mam zamiar cos w niedalekiej przyszlosci wymienic. przede wszystkim zastapic dysk hdd dyskiem ssd i karte graficzna kupic jakas lepsza bo aktualnie uzywam gtx 7770