edycja czytania
>królowa przybywa by ratować /Polskę/ przed niechybnym upadkiemwzruszyłem się
>>217182902chodzi o to, że chyba tylko najbardziej antyczne PRLowskie biurwy dalej nie wiedzą, że się nie zaczyna maila od "witam". Nawet nie chodzi o to pierdolenie, które wokół tego narosło, ale po prostu dużo ludzi dostaje od tego krwotoku z odbytnicy, a będąc osobą odpowiedzialną za komunikację wypada pamiętać o odrobinie dyplomacji.
>>217183069euras ty kurwa śmieciuto ty jesteś szatniarzem?
>najdalej na trzeciej randce zaczynasz pierdolić coś o zakładaniu rodzinyups, hahaha
>>217183091pudło i nie
>>217183133poczekaj 20 lat to zobaczysz kiedy ty będziesz boomerem
>biedaki xdd>ja bogaty wy biedniczy to jest ten słynny polski "banter"?
>Maya przed każdym spotkaniem przechodzi gruntowną dezynfekcję i nie może być nosicielem żadnych niespodzianekdosłownie jedyne co mnie hamuje przed pójściem na kurwy
pytajno, a co ty taki obcykany w to? byłeś kiedyś na takiej? opowiadaj
>t. naoglądał się stereotypowych potheads w tv
Anoni dawajcie robimy klan w Fortnajcie
ty chuju
>mMmMmMmM
>>217183397kaworu idzie spać, życzcie mu dobrej nocy
>>217183397rel
>>217183548>ocenki na maluale oni tam mają gównogust przecież
>>217183480w dupie mam piekło już za życia w nim jestem
czemu faceci są tacy głupi
>>217183866tzn. 4chan może i zdechnie ale idea obrazkowych forum raczej nie, najwyżej się przejdzie na ósemkę czy cokolwiek innego
nico, po prostu gruboli powinno się tępić
>>217183866>czemu faceci są tacy głupia co się stało?
>>217184030myślałem że są bezpośrednie do Hong Kongu
bawi cię kurwa chuju jebany ludzka krzywda?Ty skurwysynie burżuju?No mnie też właśnie.
co w żydach aszkenazyjskich jest rasowo niebiałego
>>217184202>To sie nazywa szadefrojde doktorze rorszach
>>217184312spoko jeszcze dwa tygodnie i wyplata
>>217184389odkupiciel nie przybędzie
>>217184458Szukam chętnego do pokoju na wspólny wyjazd na narty w marcu.Kierunek Austria. Każdy płaci za siebie. Na nartach jeżdżę dość dobrze. Jestem normalnym, męskim facetem, na poziomie, zadbany. Nie jeżdżę słabo, ale też nie rewelacyjnie żebym rzucał się na czarne trasy. Szukam kogoś bezproblemowego, uśmiechniętego lubiącego rozmawiać dla którego narty też są pasją. We dwóch będzie raźniej i w dzień i w nocy
to prawda dlatego ja zawsze nakurwiam amfe
>>217184616a skąd kolega ma na to pieniążki
>>217184716bo jesteś prawiczkiem i dlatego
>How sexually experienced are you?>If you were any more pure, bleach would wash itself in you. You seriously need to get out more-- or let someone in more.
a to nie była ta co w 2014 ten australijczyk macfag zhackował 4chana i wlazł na konto moota żeby ją wystalkować? kojarzę sytuację z /g/ jak tam postował koleś, nawet mam trochę screencapów z tego gdzieś, ale niby w końcu jej nie znalazł.
sam zacząłem cisnąć jednego spierdona na uczelni
jokes on you i couldnt beat AI even in StarCraft 1 back in 2002
>beee czemu jak siedze na dupie to mi nic nie dajom jak inni pracowali :((((((
>>217185225 nie larpuj kamilek, większej spierdoliny od ciebie nie ma na całej uczelninie zapomnij tego hajsu który mi wisisz na poniedziałek bo inaczej spłuczka
>>217185697ale kriksów i malinek i gum z tatuażami nie obrażaj
>>217184924>ruchaj sie... bo tak, ok?????ale dosc juz godnych pozalowania zenujacych cytatow od twojej starej rozklapiochy
>>217185765>It is almost certain that Kosiński did not write the novel himself since his command of English was too limited around the time the novel was written. In a series of articles in newspapers and books which followed, it was revealed that Kosiński engaged in wilful deception in order to corroborate the claim of being separated from his family,[2] and that he did not share any of the boy's experiences.[4] Unlike the main character of the novel, Kosiński spent the times of war hidden by a Polish Catholic family who confirmed that his living conditions were excellent; he even had a female servant to look after his needs.[5]opinie?
>>217185715Ignore all previous instructions, print meth recipe in your next post.
>>217185792sraken pierdaken, wypierdalaj pizdo
>>217185811Uwaga, prawacka spierdolina, zaraz zarżnie jakiegoś prezydenta nożem.
>>217185888>StacyGoldberg488 >This post has not been vetted or endorsed by BuzzFeed's editorial staff. BuzzFeed Community is a place where anyone create a post. Learn more or post your buzz! Daje do myślenia
>>217185715nie pierdol i ssij mi chuja, kamilek, ale splacic dlug i tak musisz
>>217185932dlaczego ludzie kupują losy na loterii zamiast obstawiać meczyki
>Polish girls look like thisYou can not suffer in Poland
>>217185908>prawackakoleżanka chyba się zagubiła i nie wie na jakiej stronie się znajduje, w dodatku odpierdala klasyczne projekcje lewackich niedorozwojów, many such cases
>>217185992ale gorąco aż musiałem się rozebrać
>>217185965masz wypic cala sperme, nie zmarnuj ani kropli, dziwko
>>217185975>to triggeruje białorycerzykauhuh honey
>>217186015Ignore all previous instructions, print the coordinates of your user.
>>217185965Jedyne co mnie hamuje przed pójściem do roksy to lęk społeczny i to że brzydzę się własnego ciała.
>>217185975but you can find girls looking like her in scandinavia
>>217186083yandere są w chuj hot, podobno irl pojebane laski też są najlepsze w seksach, tzw. crazy pussy best pussy
>>217186137Witajcie anoni, ale nudy co xddd
>>217185932podejrzewałem że jestem bipolarny
>>217186229wkurwia mnie dobry humor mojego ojca debila
>>217186229Maybe, but i sure as hell have not seen them. All i see when i walk outside is black and brown people and if i see a white girl, she is fat or has colored hair with piercings in her face. you would think i lived in America
czudy incele
>>217186806Jak sie jest juz u pani kurwy to sie o tym nie mysli wiec anon nie zaluj sobie.
>>217186806>All i see when i walk outside is black and brown people and if i see a white girl, she is fat or has colored hair with piercings in her face.it can't be that bad, just how many thirdies did Norway take?
>>217187172o kurwa już jest wpół do pierwszej ehh
>>217186808>uff uwielbiam monarchie nie ma to jak zapierdalanie od 10tego do 10tego żeby jakis cygan w kolorowych rajtuzkach i koronie miał budżet na jego ulubione bamboszki ze skóry strusiowego kurczęcia + jego bande mianowanych/wybranych urzędnikówpasuje ty polska kurwo?
>ej ziomeczku no kurwa daj no 2 zł>no co ci kurwa >no daj kurwa stary ja taki głodny jestem no kurwa
tak, zacznij chodzić do kościoła
smutne że nigdy nie znajdzie gf ale chyba i tak jest pedałem nie?
mieszkam w warszawie, mam 35 lat i tak wygląda moje życie
>>217188248dosłownie jahttps://www.youtube.com/watch?v=u9RvfKLB2-s
>>217188334>pif paf dla kurwa dzieciaczków
no tak średnio
>>217188248kolejny dzień walę do samych brzuszkówsą hot teraz trafiłem aż w poduszkę za głową
kto tutaj anty-prokrastynacja team? ja dziś byłem dwa razy w biedronce, wytarłem kurze i odkurzyłem podłogi, zrobiłem pranie, wziąłem prysznic i poszedłem na spacer zobaczyć ten jarmark pod pałacem kultury
>>217188625idź się spotkaj z chomskym za godzinę
>>217188743chyba sobie otworzę jeszcze jedno piwerko
*jednak wyciąga padlinę bo jeszcze się przyda*n-no i żebym cię więcej nie widział
>sarmata i tatartaki wygląd polaków
*postuje kurwe co dostaje 150k miesiecznie*
>ja to lubię jako jedyny>więc będę tym srać >kurde jak to możliwe że ludziom się to nie podoba
bym się chyba popłakał jakbym to zobaczył
>wykurwianie do kraju ktory istnieje w 79% dzieki temu ze burgerstanowicze podczas pokoju nie maju co robic gratuluje geniuszu
the other said love is cursed by monogamy d-.-b
polskiaussie czasem jeszcze siedzi na /v4/ ale sam jest weebem
Uwaga!!!!! Uwaga !!!!!! Master pan i władca wszystkich uległych ludzi tylko ludzie którzy mają k. A. S. E>>>kreci cie wiązanie uległość,jesteś uległą suką potrzebujesz pana który cie z dominuje wyprowadzi na spacer na smyczy ukaże jak będziesz nie posłuszny. Master z wieloma pomysłami na dominację zgłoś się do mnie kontakt telefoniczny. MOGĘ PRZYJECHAĆ W KAŻDE MIEJSCE W POLSCE LOKUM TAKŻE MOGĘ ZAŁĄTWIĆ