edycja totalnej czudzikowej kompromitacji
>nigdy nie będziesz 190cm+ zumerem z kwadratową szczęką w kaliforniinie wiem po co dalej wdychać tlen
>>217226336>190cm+ zumerem z kwadratową szczękątylko wybrańcy dostąpią tego zaszczytu
wszytko jest chujowe
>>217226395młodej damie nie przystoi, proszę o uśmiech i ładne słówko :)
>>217226395akurat wszystko musi być zajebiste skoro jest stworzone przez Boga, nieskończenie doskonałą istotę. pozdrawiam.
>>217226471>nieskończenie doskonałą istotędyskusyjne
nie istniejecie
>>217226980a co ze mną?
>>217227415jesteś imaginacją mojego chorego umysłu
>>217226449nie mogę dzisiaj
>>217227440>nie mogę dzisiajrozumiem, w takim razie jesteśmy umówieni na jutro
>>217227541a jak jutro też będę miała zły humor
>>217227415
>>217227748kupię ci ptasie mleczko
ughhhh vgh ziew ziewerino wstanerino BIAŁY BYK wstał
idę spać a na 9 robota
>>217227865czemu ptasie mleczko nie mam ochoty na to
>>217228412echhh, ciężko zadowolić kobietę...
>>217228515nie jestem głodna
>>217228633umm, czy ja mam się domyślić o chodzi?niesamowite, to chyba jest to co normiki doświadczają w związku z babą. to są unikalne doświadczenia dla mnie, dzięki
>>217228836you're welcome
>>217228853dobra mam, poprzytulamy się a potem pogramy w bierki?
>>217228885tak proszę
>>217228902słodko, czyli jednak drzemie we mnie ten uśpiony rizz
>>217228947widocznie tak
>>217226980nie, przynosilem kanapki tak do 3 klasy podstawówki, później już nie jadalem w szkole, jakoś nie lubiłem.
>>217226336>gierki dla kurwa dzieciaczkow
>>217227415Graj w terrarię, flaszówki albo warcaby
>>217227439to w chinpadach się nie da dysków zmieniać?
>>217228853najbardziej mnie rozpierdala jak myslą że loli to najgorsza rzecz w anime jaką można zobaczyć
>>217227440https://www.youtube.com/watch?v=gD2bWyxpyCY
>>217227541chuj ci z dupy wyjdzie uwu jebajruro
>>217226395https://forebears.io/surnames/szpitalny
>>217228335szpitalny to taki typowy zdolny ale leniwy
>>217228412jak masz phenoma dwurdzeniowego to się nie dziw
>>217228515przecież kaws jest bledziutki tylko ma czarne oczy
>>217228633ale nutahttps://www.youtube.com/watch?v=yXVnap7Zb2o
>>217226449Ano racja. Odpowiednia postawa, wyprowadzanie ciosów, technika - to wszystko jest cholernie ważne, a ja całą wiedzę wynoszę z tutoriali na YT, więc poziom jest niski. Ale staram się robić coś sensownego, a nie bić na oślep i po paru miesiącach wydaje mi się, że jakoś tam to wygląda. No ale gdybym miał robić sparring z kimś, kto ćwiczy profesjonalnie, to na pewno dostałbym porządny wpierdolJestem pewny, że bardzo ładnie byś wyglądał Brunet, ale zawsze chciałem je przefarbować
>>217226392dodaj lolikon i ntr i jest git
>>217227865mógłbyś po prostu powiedzieć i wszyscy byliby szczęśliwi
>>217227894już zjadłem nie były takie złe wiesz anonek nawet dobre były te tosty :3chciałbym umrzeć...
>>217228977na internecienastepne pytanie prosze
>>217226471jedynie atahuta to wybór prawdziwie patrycjański
>>217226781ehh biedaku autentyczni współczuje mu i trzymam w kciuki możne się jakoś mu uda
>>217227851nawet nie chodzi o to czy jesteśmy biali czy nie, ale kopiowanie idiotycznych turków z tym ich kara boga meme stało się po prostu nudne, bo prawie każdy to robi>hurr durr nie jestesmy finnami jestesmy mongołksimi BULLAMI>hurr durr nie jesteśmy włochami jesteśmy śródziemnomorskimi BULLAMIi tak dalejprzejadło się po prostu
>>217228836nawet bez wiedzy o tym że wsie w japonii wymierają można doskonale zrozumieć o co chodzi
>>217228885szkola pokaze ci mozliwosci rzeczy jakie sie mozesz uczyc i nauczy nauki samej w sobie patusku
>>217227748rok później straciłem prawictwo z inną lochą którą poznałem na tinderze, ale i tak mnie to wtedy zabolało
>>217228902a nie wtedy jak euras cię ruchał?
>>217228947załóż mase po prostu nie bońć chory psychicznie
jebańcu pierdolony, bo już mi krewisz minute życia przez ten jebany filmik z bykiem, kurwa cały obejrzałem chuj wie dlaczego
>Neutral Evil- A neutral evil villain does whatever he can get away with. He is out for himself, pure and simple. He sheds no tears for those he kills, whether for profit, sport, or convenience. He has no love of order and holds no illusion that following laws, traditions, or codes would make him any better or more noble. On the other hand, he doesn't have the restless nature or love of conflict that a chaotic evil villain has. Some neutral evil villains hold up evil as an ideal, committing evil for its own sake. Most often, such villains are devoted to evil deities or secret societies. Neutral evil is the best alignment you can be because you can advance yourself without regard for others. However, neutral evil can be a dangerous alignment because it represents pure evil without honor and without variation.staralem sie
anoni moja listwa ma wejscia do ladowania na mini usb o 5V mocyuzywac jej czy tej przejsciowki bezposrednio do gniazdka
ten generał byłby 400x lepszy gdyby był chrześcijański
przypominajka że dagoth ur nie zrobił nic złego a trybunał to chuj vivec to ciota sotha sil to autystyk almalexia to kurwa
zastanawiam się czy nie kupić sobie tego medaliku co go skarbnica narodowa zrobiła z powodu 100 lecia odzyskania niepodległości
>obejrzyj odcinek ttgl>czuj się jak król świata życie moją ostrygą>wstań od krzesła się wysikać>miej ochotę się zastrzelić po powrocice
https://www.youtube.com/watch?v=0FW23bamIZIwarto się babrać w krasnoludki?wydaje mi się że trzeba strasznie dużo full-mindness (nie fog mind) do cieszenia się z rozgrywkija miałbym problem gdzie oczy wsadzić i ciągle miałbym przeczucie że coś pomijam
>A neutral character does what seems to be a good idea. She doesn't feel strongly one way or the other when it comes to good vs. evil or law vs. chaos. Most neutral characters exhibit a lack of conviction or bias rather than a commitment to neutrality. Such a character thinks of good as better than evil-after all, she would rather have good neighbors and rulers than evil ones. Still, she's not personally committed to upholding good in any abstract or universal way.>Some neutral characters, on the other hand, commit themselves philosophically to neutrality. They see good, evil, law, and chaos as prejudices and dangerous extremes. They advocate the middle way of neutrality as the best, most balanced road in the long run.>Neutral is the best alignment you can be because it means you act naturally, without prejudice or compulsion.>Neutral can be a dangerous alignment when it represents apathy, indifference, and a lack of conviction.W sumie to się cieszę jednak bo fajne wyszło, jedno jest pewne, true neutral to na pewno nie anon.
jakiekolwiek owoce morza + pizza to dosłowne rzygi
Zrobili nam w pracy szkolenie z gejaja. Quadsy i wstawiam linka na /b/.
>>217231207anon masz włoski więziennego z anonsów?
> póki gf się myje sam sobie podkopujesz te objawienia o żydach
ciężko pracuje czarne knagi (ang. works them hard)
drogoja za 30zł mam tyle, że się przejadam
nie lubię spać bo rzeczywistość jest zbyt piękna
>>217232697>nie miej pieniędzy na toster>opiekaj tosty farelką
nie chce juz kurwa zyc jap ierdolepo co A kurwa zyje
>>217232969Mam dwie pierdolone schizofrenie
chciałbym mieć uścisk śmierci ale nieeeee musiałem dostać od walenia przedwczesnego wytrysku kurwa mać
o chuj kichłem mocno i teraz sie czuje jakby mi serce 3 żebra złamało2 w nocy to już każda bazowana osoba śpi
>wejdź na r/polska>napisz coś co nie jest wyssane z chuja, podaj źródła, tłumacz kontekst>zero upvotów bo nie sprzyja to ideologii panującej na tym subreddicie, ale tez zero downvotów bo po prostu wiedzą że mam racjęno i po co ja się wysilam
kordian był homoseksualistą i fantazjował o analnych zabawach a tym czasem Janusz ze spychowa napierdalał żonę kablem od prodziża jaś panie
Spoko mireczku, chętnych na nawóz nie braknie.
odlozylem spora kwote pieniedzy anoni w koncu poczulem sie choc troche lepiej