[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / r / s / t / u / v / vg / vm / vmg / vr / vrpg / vst / w / wg] [i / ic] [r9k / s4s / vip] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / pw / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / vt / wsg / wsr / x / xs] [Settings] [Search] [Mobile] [Home]
Board
Settings Mobile Home
/int/ - International

Thread archived.
You cannot reply anymore.

[Advertise on 4chan]

File: 1764934013342188.jpg (114 KB, 1024x687)
114 KB
114 KB JPG
Ediția: Dumnezeilă

>>217438898
>>
File: EehSFtpWkAU0KdK.png (123 KB, 392x322)
123 KB
123 KB PNG
niața
>>
neața ați văzut documentarul de ieri de la recorder?
>>
Bună. Am un cerc de prieteni la care s-a alăturat și colege de muncă ale prietenei unui prieten al meu. Fata asta e foarte drăguță și deșteaptă. A fost o petrecere de ziua de naștere în weekendul trecut la care a fost și ea acolo. Prietena prietenului meu a spus că îi plac de mine. A fost foarte drăguț pentru că nu înțeleg femeile și nu mă pricep la întâlniri. Am mai fost îndrăgostit înainte, când m-am gândit la cea pe care o doream și mi-au venit în minte chipul, corpul și stilul ei. Ei bine, acum nu mai e cazul. Fata e drăguță, dar nu simt nicio pasiune sau o flacără atât de mare, nu există „dragoste la prima vedere”. Totuși, i-aș da o șansă să mă cunoască, dar nu știu de unde să încep.
>>
>>217467853
Nu vreau să fiu prea jenată. Ieri, prietena prietenului meu m-a întrebat: „I-ai scris deja??”. Nu știam ce să răspund. Mi-era jenă. Nu, nu i-am scris. Ce i-aș scrie? Și dacă conversația se lipește? Pur și simplu nu vreau să-i scriu din respect. E atât de bine când totul merge bine cu cineva, firește, ajungând să-l cunosc și interesul e reciproc. Când nu există o asemenea dorință de a-i demonstra că TREBUIE SĂ-I SCRIU PENTRU A DOVEDI CĂ FAC CURTE CA UN BĂRBAT. Oh, nu pot să-mi asum rolul ăsta și nici nu trebuie. Cum aș putea fi relaxat? Oricum e o fată drăguță și nici măcar nu o cunosc încă. Cum ar trebui să o cunosc? Știu că incertitudinea nu e sexy. Cu siguranță vreau să fiu cu ea. Îmi place când suntem pe aceeași lungime de undă și avem glume în comun, dar cum pot realiza asta? Am avut o întâlnire pe Tinder odată, dar a fost foarte jenant. Acum, ce ar trebui să fac dacă îi scriu? Cum să nu fie jenant? Am vorbit deja față în față. Ne-am întâlnit de două ori la o petrecere ca asta, acasă, dar nu a fost nimic special. Cred că a mai avut un iubit înainte sau ceva de genul ăsta. Nu era entuziasmată pentru că eram deprimată, pentru că aveam gânduri suicidare, aceasta era cea mai mare preocupare a mea în ceea ce privește cunoașterea ei. Totuși, încep să mă simt mai bine, am mai puține gânduri suicidare și încep să mă întorc la viață. Lupt pentru mine. Ce ar trebui să fac? Cred că o să scriu, oricum nu am nimic de pierdut. Nu sunt bună la vorbit cu oamenii, poate sunt egoistă și indecisă. Dar sunt moartă când conversația se stinge. Uneori forțez conversația prea mult și nu-i ascult pe ceilalți, alteori ascult sau, ah, nu știu. Ce părere aveți?
>>
Neata flacaii mei. Iar am comandat bere rara.
>>217467713
Am uitat. Ma uit acus.
>>
File: IMG_20251210_121420.jpg (2.47 MB, 3000x4000)
2.47 MB
2.47 MB JPG
>>217467881
Pachet ridicat.
>>
>>217469143
O să ai nevoie după acel documentar
>>
File: 20251210_075902.jpg (717 KB, 4000x2768)
717 KB
717 KB JPG
Lucrez la macheta jocului.....o să încerc s-o salvez când ajung acasă....
:(
>>
File: paint.jpg (1.27 MB, 6120x8160)
1.27 MB
1.27 MB JPG
>>217470756
D;
>>
>>217470756
Iti trebuie o imprimanta 3D
>>
>>217470809
cu ce e mai special acrilicul acela față de cel pe pistol de la ceresit?

[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.