kurva anyátok
Bemutatjuk az ország legolcsóbb utcáját, ahol néhány millióért lehet házat venni - fotók
Új tanuszodát avattak Szovátán – egész évben sportolhat a közösség (VIDEÓ)- a Maszol.ro portálról
Érdekelne, hogy mit gondoltok az ilyen szituációkról, amikor már sokadszorra játszák el veletek, hogy megbeszéltek valamit x napra és nem lesz belőle semmi, mindig az a vége, hogy "akkor majd hivlak még". A régi énem mindig várt, hogy mikor hiv a másik és elment az egész nap, most már határokat húztam, hogy nem fogok várni másra, elég volt. Természetesen ezekből hivásokból nem sok valósult meg.Nem az a bajom, hogy nem találkozunk, hanem az, hogy miért nem lehet szólni, hogy "bocs, ma még se jó". Ennyi. nem több. Más idejével szórakozni és hitegetni a másikat szemétség. A laikusok azzal jönnek, hogy legyek megértőbb. Igen, egész életemben az voltam az ilyen emberekkel, de amióta meghúzom a határaim hátat forditottak. De ez csak őket minősiti. Már megtanultam kezelni ezeket az eseteket.volt olyan is, hogy hiába kerestem a másikat nem érdekelte válaszra sem méltatott. előtte fél évig nem tudtam róla semmit hiába irtam. Úgyhogy befejeztem az írogatást másnak, aki sz*rik rám.
>>217776080Természetesen nem egy ember játszotta már el ezt velem, hanem elég sok és nekem is elegem lett ebből. Nem értem, hogy miért nem értik, hogy szólni a mai világban nem luxus. Vagy másig? Nekem ilyen emberekre nincs szükségem.De a kedvencem, hogy "nem tudom mikor találkozunk ott a munka, az edzés, a körmös, 100 méterrel odább költöztem stb... és még ide-oda el kell mennem". Ugyanakkor másokkal ráér találkozni. akkor miért nem lehet megmondani, hogy nem akarok veled találkozni, mint hónapokon keresztül csak játszmázni. Miért nincs ennyi gerinc az emberekben? Vagy a ghostingolás egyszerűbb és akkor le van tudva minden... pff! Remélem majd ők is megtapasztalják, hogy ilyen amikor valaki így viselkedik velük.Tele van a padlás az ebből kifolyólagos bocsántakérésekből és sajnálom-okból.Nem gondolom, hogy én reagálom túl a dolgot, csak kiváncsi vagyok a véleményetekre, hogy nektek volt-e ilyen és, hogyan kezeltétek? Mi a véleményetek erről?
El szeretném érni,hogy elhagyjon a férjemBoldogtalan és magányos vagyok mellette, hosszú hónapok óta arra vágyom, hogy eltűnjön az életemből. Nem, nem tudjuk megbeszélni, vele lehetetlen normálisan kommunikálni. Az egyetlen megoldás, ha valahogy elérem azt,hogy ő hagy el engem. Teljesen biztos vagyok benne,hogy nem én vagyok az első, aki erre játszik, szóval kérlek, meséljetek ha tudtok hasonló sztoriról.
31 éves férfiként ti mit választanátok?Egy kb. veletek egy idős nőt, aki szeret jóban-rosszban, megbízható gyönyörű, okos, értelmes, csak jó tulajdonságokat lehet felhozni mellette. Viszont nincs meg mellette az a szerelem érzés, csak a szeretet. De még sincs meg az az önfeledt boldogság mellette.Vagy egy kb. 8 évvel fiatalabb nőt aki még nem bizonyított, de kora ellenére megfelelő érettséggel és érzelmi intelligenciával rendelkezik. Mellette erősebbek az érzelmek, sokkal inkább megélném az önfeledt boldogságot. Ugyanakkor ez még bizonytalan.Félreértés elkerülésének érdekében, egyik nővel sem vagyok kapcsolatban. Nyílván az elsővel már voltam, de úgy érzem van lehetőségem újrakezdeni.Ti hogyan választanátok? Illetve 8-10 éves korkülönbségről mit gondoltok?
a szüzek eltakarodtak végre szisszifikálódni
Sziasztok!Sajnos fiatalon annyira elkezdtem kopaszodni, hogy a legértelmesebb “hajviselet” a nullás. Teljesen kopasz. Ez kihat az önbizalmamra nagy mértékben, nagyon fura hogy a húszas éveim elején már nincs hajam…Úgy vettem észre, hogy idősebb korban (30+) ez már benne van úgymond a pakliban, akkor már ez nem hátrány.A kérdésem a 18-25 éves korosztályhoz szeretném feltenni. Nektek red flag, ha valaki teljesen kopasz vagy ha egyébként rendben van a srác akkor emiatt nem utasítjátok el?
Igazából csak kíváncsi vagyok, hogy miért a megcsalás az ami miatt az ember totálisan megrökönyödik? Rengeteg helyen olvasom, hallom, látom, hogy attól félnek legjobban az emberek. Előbb bocsátják meg egy kapcsolaton belül a másiknak azt ha verik, alázzák, cserben hagyják, kisemmizik, átverik, bohócot csinálnak a másikból, mint azt hogy valami miatt félre ment. Itt az érzések azok amik érdekelnek.
Mennyire elfogadott társadalmilag, hogy elhidegülés miatt kilép az egyik fél a házasságból?Közeli ismerősöknél zajlik egy hasonló helyzet, ahol a feleség (40+) készül elhagyni a férjét (40+). Kívülről szinte tökéletes házasságnak tűnik a kapcsolatuk, lassan 20 éve együtt,2 gyerek, jó anyagi körülmények, minden évben külföldi nyaralás+évközben néhány hosszú hétvége. A nő home office-ban dolgozik, a pasi középvezető, sokat melózik, sok pénzért. A fő ok az elhidegülés, a nő úgy érzi, nem kap elég támogatást az önmegvalósításhoz (amit nem értek, mert olyan dolgokat tesz meg pl hobbik, smiket én nem vagy lemondások árán tehetnek meg).A férje teljesen kivan, nem érti, nem is szeretné, ha külön vállnának.
'zsa
Szörnyethalt egy román hegymászó a világ legmagasabb vulkánjánÉletét vesztette egy román alpinista egy expedíció során a chilei Ojos del Salado tűzhányón, amely a világ legmagasabb aktív vulkánja. A chilei csendőrség speciális egységei rendkívül nehezen megközelíthető helyről próbálják meg kiemelni a hegymászó holttestét.Az esetet szerdán este jelentették a chilei hatóságoknak, miután a férfi ereszkedés közben összeesett, körülbelül 6540 méteres magasságban. A dél-amerikai ország csendőrségének tájékoztatása szerint az 57 éves alpinista egy négyfős, román állampolgárságú hegymászókból álló csoport tagja volt, amely engedéllyel rendelkező expedíción vett részt.Az áldozat feljutott a vulkánra, majd az ereszkedés során, körülbelül 6540 méteres magasságban összeesett, és mintegy három métert zuhant.Társai megpróbálták újraéleszteni, ám az életmentő manőverek nem jártak sikerrel – írja a Meganoticias chilei lap.
>>217780287minek ment oda
>>217782108xuxa
Sziasztok!A véleményetekre lennék kíváncsi…Ügyviteli előadóként dolgozom egy cégnél már 3 éve. Mindig jól végzem a munkám (felsőbb szintekről is megerősítették többször), illetve stabil pontja vagyok az irodánknak, ha bármi van, mindig hozzám fordulnak először.Pénteken történt viszont egy kis félreértés, ami miatt a közvetlen felettesem olyan lealacsonyító módon és alpári stílusban mondta el a problémáját, ami nagyon kiverte nálam a biztosítékot. Nem vagyok egy érzékeny lelkű ember, de az hogy meg sem hallgatta az én verziómat, ráadásul a Partnerek előtt förmedt rám, nagyon megalázó volt számomra. Egyébként róla tudni kell, hogy mindig csak addig jópofizik az irodában, míg az ő hasznát hajtjuk, máskülönben mindenki háta mögött degradálóan nyilatkozik. Sajnos magamról is hallottam vissza egy-két dolgot, aminek az alapján nem igazán értem, a szemembe meg természetesen megy a jópofi.Sajnos a felsőbb vezetők nem látják, hogy ebben az irodában mi folyik, mert amikor hozzánk látogatnak, akkor megy az “itt minden fasza, szeretjük egymást” képmutatás a részéről. A kollégáimat is zavarja, de mindenki annyira félti a poziját, hogy az ég világon nem tennének semmi azért, hogy ez változzon.Nem sikerült megbeszélnünk pénteken a dolgot, viszont az igazságérzetemet nagyon bántja ez a dolog.Azon gondolkodom, hogy beszélnék az ő felettesével a dologról, elmondanám, hogy óriási gondok vannak a stílusával, és hogy ez így nagyon nem oké!Szerintetek lépjem ezt meg, vagy csak gördüljek túl ezen, mondván, hogy úgy sem fog változni semmi?! Kicsit tanácstalan vagyok, hogy mit kéne tennem.Előre is köszi a segítségeteket!
>>217782610
>>217786261ez nem tilos?
>>217786376lányoknak nem
>>217786391megmondta júszuf al-qaradávi is
jöhet
nem hallgathatok tovább
HONGÓ JÜZÜHA HIBÁT KÖVETTÉL EL
>>217786689ja hát Jüzüvel Koreába költöztünk
>>217786716visszanő
>>217786721a rzisnek mindenének nőnie kell
>>217786846de nagyon jó az új haja
>>217787046nem dacolhatsz a valósággal örökké pjotárte is tudod...te is tudod, hogy NINCS ÍGY
nem rossz, de a kerek archoz jobban megy a hosszú
MEGKÖLLBOLONDÚNI
>>217787377erre ébredek reggelente
szűz
>>217788861csőrös